hits


Mars favoritter 2016

01.04.2016, 21:43

Heisann!

Siden det nå faktisk er blitt første april (noe jeg synest er helt sykt, tiden går utrolig fort!) har jeg i dag tenkt å ha noe jeg ikke har hatt enda, nemlig ett lite "månedens favoritter" innlegg. Dette blir mest sannsynlig noe jeg kommer til å gjøre hver måned, så det er bare å glede seg!

Mascara:

Eveline Grand Couture Mascara: Kjøpte denne mascaraen da jeg var i Polen (Sånn seriøst, Polen har dritbillig sminke) og tenkte egentlig først at jeg ikke likte den, men nå elsker jeg den! Eveline er nok ett sminkemerke de fleste ikke har hørt om, men det er faktisk helt supert! Denne mascaraen klumper ikke i det hele tatt og får vippene til å se fantastiske ut! Kjøp den her for 73kr!

Contouring:

KAT VON D Shade & Light: Dette er nok en av de contouring palettene det har vært mest snakk om siden folk begynte med contouring. Egentlig koster vel ett ekte rundt 400kr, men av en eller annen merkelig grunn fikk jeg mitt for bare 150! Jeg bruker mest fargene sombre, shadowplay og lyric, men absolutt alle fargene er nydelige og lette å blende.

Øyenskygge:

Makeup Revolution girl panic eyeshadow palette: Dette var ett av de to makeup Revolution palettene jeg kjøpte da jeg var på Gran Canaria. Makeup Revolution palettene er helt fantastiske, og er sjokkerende nok utrolig billige. Favorittpalettet mitt denne måneden var Girl Panic palettet, som inneholder 12 glitrende, og 6 matte øyenskygger, som alle er helt nydelige! De fargene jeg bruker mest er Naked Through, Hypnotic, Random og Chelsea Mayhem.

Foundation:

Clinique beyond perfecting foundation + concealer: Fant riktignok ut om denne foundationen for bare to dager siden, men jeg elsker den allerede! Det var mamma som fikk tak i en prøvepakke til meg, og som mange vet så varer ikke slike små prøvepakker så lenge, men jeg har faktisk en god del igjen. Man trenger absolutt ikke å bruke mye, og egentlig trenger man ikke bruke concealer etterpå heller! Vet at det ikke er den billigste foundationen man kan finne, men det er vel lov til å unne seg noe litt ekstra bra av og til;) Anbefaler virkelig!

Ansiktsrens:

Formula 10.0.6 absolute dream clean foaming cleanser:

Dette har vært min favoritt ansiktsrens så lenge jeg kan huske! En pakke holder i flere måneder, og jeg lover deg, du kommer til å elske den! Den fjerner all sminke du kunne hatt i trynet, og får huden til å følest ren og frisk. Kan kjøpes her eller i alle Vita butikker.

Moisturiser/Primer:

Nivea Men after shave balm: Jeg vet at jeg testet denne i går, men helt ærlig...Den er helt sykt bra! Les mer om hva jeg synes om den her !

App:

Blogilates: Denne appen bruker jeg absolutt hver dag, og den er helt genial! Der er både treningsvideoer, treningskalender, oppskrifter og alt annet som har med trening og helse å gjøre. Hun som har laget appen (Cassey Ho, hun er også youtuber) er utrolig inspirerende, for hun er jo tynn og alt det der, men hun ser faktisk ut som ett vanlig menneske, og hun virker bare utrolig snill og ekte! Dere burde virkelig skjekke ut både appen, nettsiden og YouTube kanalen hennes.

Drikke/Mat:

Celestial Seasonings:

Da har vi kommet til det siste temaet på denne månedens favoritter, og det er drikke og mat. Spesielt de siste ukene har jeg rett og slett vært helt hekta på te, og drikker sikkert to kopper daglig! Denne teen er helt seriøst den beste jeg vet, og er egentlig den eneste jeg tørr å drikke siden det er 0 kalorier i 😅 Jeg vet at det generelt er utrolig lite kalorier i te, men for en med anoreksi gjelder faktisk de fire kaloriene ekstra veldig mye. Man får kjøpt denne teen på søstrene grene, og mine favorittsmaker er True Blueberry og Black Cherry Berry.

Håper du har hatt en helt super dag, og likte dagens blogginnlegg!

Vi blogges!

  • Publisert: 01.04.2016             Klokka: 21:43            Kategori: Sminke & Skjønnhet
  •        
  • Kommentarer:

Jesus 4 a Reason

Skrevet 01.04.2016 klokka 21:48

Åå nå ble jeg såå glad ! :-) den appen var kjempe bra. Lastet den ned med en gang. Tusen takk <3

// Benedicte

teresehoff

Skrevet 01.04.2016 klokka 22:14

Jesus 4 a Reason: Så bra! Elsker appen utrolig mye selv ;)

Marit

Skrevet 01.04.2016 klokka 22:36

Sminke/kosmetikk-shopping i Polen er helt fantastisk!!!

detreraringene

Skrevet 02.04.2016 klokka 11:31

Så mye DEILIG sminke!! hører flere skryter av den der clinick foundationen!!

teresehoff

Skrevet 02.04.2016 klokka 11:35

detreraringene: Ja, den er faktisk utrolig bra!

Skriv en ny kommentar

teresehoff

teresehoff

Heisann, og velkommen til bloggen min! Da jeg først startet denne bloggen skrev jeg for det meste om sminke, skjønnhet og klær, i tillegg til en god del om sykdommen min. Da jeg var 11 år gammel ble jeg diagnosert med anoreksi, og etter flere år med kjemping mot det, fikk jeg også alvorlige treningsforstyrrelser. Nå, etter tre år med kjemping, slit og tårer, kan jeg endelig si at jeg er på bedringens vei, og nå har bloggen min forandret seg helt. Jeg har forelsket meg helt i treningen, og med "prosjekt pålegging" i full gang, spiser jeg mer enn på lenge. Og merkelig nok er det disse to tingene som har reddet meg fra spiseforstyrrelsene. Trening og mat har blitt til det jeg interesserer for, selv om det ennå er det jeg sliter med og kjemper mot. Men jeg vet at dette er min vei, og jeg håper at dere vil følge meg på den <3


Følg meg

bilde   bilde   bilde