hits


Weird ways to contour your face

13.04.2016, 20:57

Hei alle sammen!

For øyeblikket sitter jeg med nesa trykt nedi dataskjermen og prøver desperat å ikke kaste alt jeg har i nærheten av meg i veggen. Jeg filmet en video til YouTube tidligere, og det jeg holder på med nå er å redigere den slik at jeg kan laste den opp. Men neida... Såklart måtte pc'en velge akkurat nå til å streike totalt. Typisk det. Så det blir nok ikke noen YouTubevideo i kveld, men så snart pc'en vil samarbeide har dere en spennende youtubevideo i vente;)

Nå snart har jeg tenkt å lage noe jeg aldri har prøvd før, nemlig whole wheat pancakes. Jeg skal bruke den samme oppskriften som jeg skrev om i gårsdagens innlegg, Topp Fem Sunne Pannekaker ! Så ønsk meg lykke til;)

Det kommer nok ett blogginnlegg enten senere i kveld eller tidlig i morgen hvor jeg sier hva jeg synest om dagens kveldsmat;)

Vi blogges!

  • Publisert: 13.04.2016             Klokka: 20:57            Kategori: Sminke & Skjønnhet
  •        
  • Kommentarer: 1

REBECCA HOLDER

Skrevet 13.04.2016 klokka 21:41

Så utrolig kjedelig når slikt skjer. Man føler litt for å gi opp hele livet, hahah! Morsomt bilde da !!

Skriv en ny kommentar

teresehoff

teresehoff

Heisann, og velkommen til bloggen min! Da jeg først startet denne bloggen skrev jeg for det meste om sminke, skjønnhet og klær, i tillegg til en god del om sykdommen min. Da jeg var 11 år gammel ble jeg diagnosert med anoreksi, og etter flere år med kjemping mot det, fikk jeg også alvorlige treningsforstyrrelser. Nå, etter tre år med kjemping, slit og tårer, kan jeg endelig si at jeg er på bedringens vei, og nå har bloggen min forandret seg helt. Jeg har forelsket meg helt i treningen, og med "prosjekt pålegging" i full gang, spiser jeg mer enn på lenge. Og merkelig nok er det disse to tingene som har reddet meg fra spiseforstyrrelsene. Trening og mat har blitt til det jeg interesserer for, selv om det ennå er det jeg sliter med og kjemper mot. Men jeg vet at dette er min vei, og jeg håper at dere vil følge meg på den <3


Følg meg

bilde   bilde   bilde