hits


Ferdig sminket med avlyste planer

23.04.2016, 21:07

I dag klarte jeg heldigvis å få en god natts søvn, noe jeg har lengtet etter en god stund. Jeg fant ut nesten med en gang jeg hadde våknet at "i dag vil jeg være litt sosial", så rett etter frokost sendte jeg en melding til to venninner og spurte om de ville være med på shopping. Siden begge kunne, avtalte vi at vi skulle møtes klokken ett, noe som ikke ble noe av siden en av dem avlyste og jeg virkelig hater å tusle rundt alene med en person, (det ender alltid opp med klein stemning). Så nå sitter jeg på rommet mitt, ferdig sminket og hele pakka, og vet ikke helt hva jeg skal få ut av denne dagen.

Etter at klokken hadde slått ett, dro jeg og mamma på shopping, noe jeg er utrolig glad for! Det var bare en kjapp tur, men vi fant faktisk masse fint, til og med på salg. Vel, egentlig var ikke noe på salg, men jeg fikk lurt til meg 30% avslag likevel;)

I dag bruker jeg øyenskyggepalettet "girl panic" fra Makeup Revolution. Favoritten min i det palettet er den som heter "random", som er en superfin, glitrende kobber-aktig farge.

Her har jeg på meg Kyliecosmetics lipglossen i fargen Like. Om du har lyst til å vinne en slik, husk å melde deg på giveawayen min Her !

Ny youtubevideo er på vei, så stay tuned;)

  • Publisert: 23.04.2016             Klokka: 21:07            Kategori: Sminke & Skjønnhet
  •        
  • Kommentarer: 1

Martine Lilløy Bruun

Skrevet 23.04.2016 klokka 22:40

Så fint det ble :)!

Skriv en ny kommentar

teresehoff

teresehoff

Heisann, og velkommen til bloggen min! Da jeg først startet denne bloggen skrev jeg for det meste om sminke, skjønnhet og klær, i tillegg til en god del om sykdommen min. Da jeg var 11 år gammel ble jeg diagnosert med anoreksi, og etter flere år med kjemping mot det, fikk jeg også alvorlige treningsforstyrrelser. Nå, etter tre år med kjemping, slit og tårer, kan jeg endelig si at jeg er på bedringens vei, og nå har bloggen min forandret seg helt. Jeg har forelsket meg helt i treningen, og med "prosjekt pålegging" i full gang, spiser jeg mer enn på lenge. Og merkelig nok er det disse to tingene som har reddet meg fra spiseforstyrrelsene. Trening og mat har blitt til det jeg interesserer for, selv om det ennå er det jeg sliter med og kjemper mot. Men jeg vet at dette er min vei, og jeg håper at dere vil følge meg på den <3


Følg meg

bilde   bilde   bilde