hits


Den perfekte sommersminken

19.05.2016, 15:19

Hei alle sammen!

Det første jeg gjorde da jeg kom hjem fra skolen i dag, var faktisk å sminke meg. Jeg kom nemlig med ett uhell til å sove litt lenger enn jeg pleier i dag tidlig, noe som gjorde at jeg rett og slett ikke fikk tid til å sminke meg så mye. Men så fort jeg kom hjem for en liten stund siden, dro jeg frem sminkekostene og satte i gang!

Den 'looken' jeg gikk for i dag, er en helt enkel, ganske nude look, såklart med en liten vinge med eyelineren;) Jeg brukte faktisk In The Buff palettet mitt, som jeg disset noe utrolig mye på ett tidligere innlegg ( les her ). Nå som jeg har fått litt mer tid til å virkelig prøve dette palettet på riktig vis, har jeg innsett at det er ikke det verste øyenskyggepalettet der er;)

Her er In The Buff palettet som jeg kjøpte for ett par uker siden. Med tanke på prisen er i grunn dette ett helt supert palett om du liker litt 'nude' øyenskygge.

Som sagt, så gikk jeg for en helt nude, enkel øyensminke i dag. Jeg brukte fargene Camel, Wave og Silk, som du kan se på bildet under.

Om jeg måtte velge noen favoritter i dette palettet, ville jeg nok ha valgt Camel, Dust og Wave, som alle er glitrende, bruntonede farger.

Jeg virkelig elsker den eyelineren jeg brukte i dag! Det er en fra Maybelline som heter Master Precise ( se her ), og den er helt utrolig. Med den kan man helt enkelt lage både tynne og tykke streker, og den er superlett å bruke!

Er det bare jeg som ikke har innsett helt at det bare er noen få uker igjen til det er ferie? Jeg vet at jeg er skikkelig klisjé nå, men dette halvåret har gått merkelig fort! Så nå må vi bare holde motet oppe, og gi alt vi har den siste måneden før sommeren braker løs;)

  • Publisert: 19.05.2016             Klokka: 15:19            Kategori: Sminke & Skjønnhet
  •        
  • Kommentarer:

Sofie

Skrevet 19.05.2016 klokka 15:30

Gleda me sykt til sommeren!😻🔥

Emily

Skrevet 19.05.2016 klokka 16:43

Så fin øyenskygge! Jeg gleder meg også til sommeren;)

teresehoff

Skrevet 19.05.2016 klokka 16:47

Emily: Takk for det!

Anna Tangen

Skrevet 19.05.2016 klokka 16:46

Så flink du er til å sminke deg!

teresehoff

Skrevet 19.05.2016 klokka 16:47

Anna Tangen: Takker og bukker;)

lisarorvik

Skrevet 19.05.2016 klokka 16:49

Du er så vaker, utrolig fine farger :)

teresehoff

Skrevet 19.05.2016 klokka 18:14

lisarorvik: Takk for det!

Ane

Skrevet 19.05.2016 klokka 18:41

Wow, Så utrolig nydelig du er! Øyenbrynene og øynene dine er skikkelig goals!

Veldig fine farger btw :)

teresehoff

Skrevet 19.05.2016 klokka 19:51

Ane: Tusen takk! Alltid hyggelig med sånne søte kommentarer;)

Skriv en ny kommentar

teresehoff

teresehoff

Heisann, og velkommen til bloggen min! Da jeg først startet denne bloggen skrev jeg for det meste om sminke, skjønnhet og klær, i tillegg til en god del om sykdommen min. Da jeg var 11 år gammel ble jeg diagnosert med anoreksi, og etter flere år med kjemping mot det, fikk jeg også alvorlige treningsforstyrrelser. Nå, etter tre år med kjemping, slit og tårer, kan jeg endelig si at jeg er på bedringens vei, og nå har bloggen min forandret seg helt. Jeg har forelsket meg helt i treningen, og med "prosjekt pålegging" i full gang, spiser jeg mer enn på lenge. Og merkelig nok er det disse to tingene som har reddet meg fra spiseforstyrrelsene. Trening og mat har blitt til det jeg interesserer for, selv om det ennå er det jeg sliter med og kjemper mot. Men jeg vet at dette er min vei, og jeg håper at dere vil følge meg på den <3


Følg meg

bilde   bilde   bilde