hits


Nytt innen sminke | Juni lanseringer

30.05.2016, 21:11

Nå må jeg virkelig skjerpe meg. De siste timene har jeg sittet med trynet trykt oppi dataskjermen og skrollet gjennom sminke-nettbutikker, siklende og lysten på absolutt ALT. Det eneste problemet er at jeg desperat prøver å spare litt penger, men det er så fristende! I den nærmeste tiden fremover er det utrolig mange kule sminke-lanseringer, og det har også kommet mange nydelige sminkeprodukter jeg sikler etter for øyeblikket. Bare for å rett og slett ha noe annet å holde på med enn å være på nippet av å tømme hele sparekontoen min, tenkte jeg at jeg skulle dele noen lanseringer som skjer de neste månedene med dere!

Mac blue nectar collection // 2. Juni

Jeg har selv vært ganske uinteressert i de siste lanseringene til Mac, men denne må jeg få si at jeg gleder meg litt til. 2. Juni lanserer Mac en hel kolleksjon med helt nye leppestifter og lipglosser. Blandt leppestiftene er nok favoritten Sweet Vemon, Intoxica eller Invite Intrigue, og blandt glossene In Abundance eller Full for you.

Tarte + grav3yardgirl Swamp Queen palette // 6. Juni

Milde moses, jeg klarer så vidt å vente! Jeg fant for bare en liten stund siden ut at youtuberen Grav3yardgirl skal ha ett samarbeid med Tarte, hvor hun skal lage sitt eget palett. Først i dag fikk jeg med meg hvordan dette palettet kommer til å se ut, og jeg er rett og slett emosjonell! Det er ett limited edition eye & Cheek palette, og jeg tror nesten ikke jeg har sett noe vakrere.

Lorac pro 3 // 12. Juni

Enda ett palett som du virkelig bør holde øynene åpne for, er ett nytt ett fra Lorac. Du har sikkert fått med deg de forrige palettene fra Lorac, med de ikke så kreative navnene Lorac 1 og Lorac 2, selv om du kanskje ikke har dem selv. Selv har jeg ikke vært så alt for fristet til å kjøpe de to forrige palettene, men nå frykter jeg at pengene mine skal fly avgårde. Dette nye palettet, altså Lorac 3, er rett og slett så nydelig at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Alle fargene passer helt perfekt til min "sminke stil", og swatchene ser helt uimotstålige ut. Klikk Her for å se en video-review av dette palettet. Du kommer til å bli fristet;)

Til dette innlegget har jeg bare plukket ut de største lanseringene som skjer i tiden fremover, men selvsagt er der utrolig mange fler! For å få opp absolutt alle lanseringene som skjer både denne sommeren og hele året rundt + salg og rabattkoder, klikk Her !

Nå føler jeg meg helt utslitt etter en lang dag med ganske mye futt og fart, og har endelig slått meg ned i sofaen. I morgen er det dessverre tilbake til skolebenken igjen etter en deilig langhelg. Men jeg må bare holde hodet hevet og komme meg gjennom disse siste tre ukene, med stil;)

Hvilken av disse lanseringene gleder du deg mest til? Er det noen andre lanseringer som kommer eller har vært som du ser frem imot?

Vi blogges!

  • Publisert: 30.05.2016             Klokka: 21:11            Kategori: Sminke & Skjønnhet
  •        
  • Kommentarer:

Julianne Sætre

Skrevet 30.05.2016 klokka 21:57

Så mye spennende! Utrolig smart å få inn alle de lanseringene på sin egen telefon:D

teresehoff

Skrevet 30.05.2016 klokka 22:05

Julianne Sætre: Helt enig!

Amalie

Skrevet 30.05.2016 klokka 22:00

Jeg for min del gleder meg utrolig mye til lanseringen til Becca med Jaclyn Hill champagne glow kolleksjonen:D

teresehoff

Skrevet 30.05.2016 klokka 22:06

Amalie: Ja, den kommer jo også i nærmeste fremtid. Det var bra du minnet meg på;)

Henriette Celin

Skrevet 31.05.2016 klokka 00:18

Å, for noen fine palett! og flotte leppeprodukter :-D

RebeccaHasselgard

Skrevet 31.05.2016 klokka 00:26

mange fine paletter og farger! :)

louiseskogen

Skrevet 31.05.2016 klokka 15:32

Utrolig mye bra sminke, det går ihvertfall på min ønskeliste! Har en stor giveaway på bloggen nå om håprpordukter, bare å melde seg på hvis du vil!

Ha en superfin dag videre :-D

Kos og klems!

teresehoff

Skrevet 31.05.2016 klokka 17:09

louiseskogen: Det skal jeg absolutt!

Turid Strømfors

Skrevet 01.06.2016 klokka 08:16

Skikkelig bra innlegg :D Takk for tips :) Ha en fin dag!

teresehoff

Skrevet 01.06.2016 klokka 11:23

Turid: Du også!

Skriv en ny kommentar

teresehoff

teresehoff

Heisann, og velkommen til bloggen min! Da jeg først startet denne bloggen skrev jeg for det meste om sminke, skjønnhet og klær, i tillegg til en god del om sykdommen min. Da jeg var 11 år gammel ble jeg diagnosert med anoreksi, og etter flere år med kjemping mot det, fikk jeg også alvorlige treningsforstyrrelser. Nå, etter tre år med kjemping, slit og tårer, kan jeg endelig si at jeg er på bedringens vei, og nå har bloggen min forandret seg helt. Jeg har forelsket meg helt i treningen, og med "prosjekt pålegging" i full gang, spiser jeg mer enn på lenge. Og merkelig nok er det disse to tingene som har reddet meg fra spiseforstyrrelsene. Trening og mat har blitt til det jeg interesserer for, selv om det ennå er det jeg sliter med og kjemper mot. Men jeg vet at dette er min vei, og jeg håper at dere vil følge meg på den <3


Følg meg

bilde   bilde   bilde