hits


Kyshadow Bronze Palette // Bilder & Swatches

30.08.2016, 22:29

Uansett om jeg har bestilt noe eller ei, håper jeg alltid på å få noe spennende i postkassen. For en liten stund siden bestilte jeg faktisk noe jeg har siklet etter mer enn noe annet, og da jeg tittet ned i postkassen for noen dager siden var det der!

Helt siden Kylie Jenner lanserte sine aller første sminkeprodukter, har de blitt utsolgt fortere enn man klarer å dra frem kredittkortet. Men da Kylie lanserte sitt aller første øyenskyggepalett, Kyshadow palettet, ble det utsolgt så fort at det er helt utrolig. På magisk vis klarte jeg å få tak i ett av disse palette på en av de senere lanseringene, og nå er det på tide med noen bilder!

Som alltid elsker jeg designet på produktene til Kylie. Den enkle, store skriften som beviser hvilket produkt vi ser på, og øynene i midten -som jeg troooor er Kylie sine- gjør innpakningen palettet helt unikt.

Såklart måtte Kylie ta med de gode gamle "dråpene" hun har hatt med i designet på produktene sine fra tidenes morgen. Fargen på dråpene er faktisk de samme fargene som fargene på selve øyenskyggene!

Palettet inneholder ni ulike farger, sju matte og to litt shimmery. Konsistensen på absolutt alle skyggene er utrolig kremete og enkle å blende ut, selv om noen av dem kan ha litt 'fall out' -være litt pudrete-.

Jeg hadde forventet litt mer pigment av disse øyenskyggene, men elsker likevel helheten. Det er ett helt perfekt øyenskyggepalett for meg som liker aller best en helt enkel, bronzy look.

Fargene fra venstre: Jasper, Quartz, Topaz, GoldStone, Citrine, Tiger Eye, Hematite, Bronzite, Obsidian.

Jeg er i full gang med redigering av en 'kyliecosmetics unboxing' video, så den kommer mest sannsynlig opp på kanalen min i morgen. Ta gjerne en titt innom kanalen min -her- i mellomtiden, og abonner gjerne!

Vi blogges!

  • Publisert: 30.08.2016             Klokka: 22:29            Kategori: Sminke & Skjønnhet
  •        
  • Kommentarer:

Evelin

Skrevet 30.08.2016 klokka 22:36

Så nydelige farger :)

Henriette Celin

Skrevet 30.08.2016 klokka 23:16

Wow, så bra det så ut!

Nina

Skrevet 30.08.2016 klokka 23:20

Flotters :)

Marlene Nilsen

Skrevet 30.08.2016 klokka 23:21

Ser bra ut :D

REBECCA HOLDER

Skrevet 31.08.2016 klokka 09:20

wow jeg syntes de var fine !!

Skriv en ny kommentar

teresehoff

teresehoff

Heisann, og velkommen til bloggen min! Da jeg først startet denne bloggen skrev jeg for det meste om sminke, skjønnhet og klær, i tillegg til en god del om sykdommen min. Da jeg var 11 år gammel ble jeg diagnosert med anoreksi, og etter flere år med kjemping mot det, fikk jeg også alvorlige treningsforstyrrelser. Nå, etter tre år med kjemping, slit og tårer, kan jeg endelig si at jeg er på bedringens vei, og nå har bloggen min forandret seg helt. Jeg har forelsket meg helt i treningen, og med "prosjekt pålegging" i full gang, spiser jeg mer enn på lenge. Og merkelig nok er det disse to tingene som har reddet meg fra spiseforstyrrelsene. Trening og mat har blitt til det jeg interesserer for, selv om det ennå er det jeg sliter med og kjemper mot. Men jeg vet at dette er min vei, og jeg håper at dere vil følge meg på den <3


Følg meg

bilde   bilde   bilde