hits


Mine absolutte favoritt foundationer // Fra billig til dyr!

16.09.2016, 21:40

Det jeg lærte meg aller sist innen sminke, var nok foundation. Da interessen min for sminke først begynte, nøyet jeg meg med litt concealer på eventuelle kviser og ett tynt lag med pudder. Etterhvert innså jeg at mange brukte en god del mer enn som så, og begynte derfor å klæsje tykke lag med concealer i hele trynet. Yup. Concealer. I hele trynet. Det fortsatte jeg med helt til noen forklarte meg at det var foundation som skulle påføres i hele trynet, og concealer bare på kviser og slikt. Da ble jeg mildt sagt sjokkert.

Siden den gang har jeg prøvet meg frem med utallige mengder ulike foundationer, og jeg holder enda på med å teste meg frem for å finne det jeg liker aller best. Både når det gjelder produkter til å påføre, teknikker til hvordan å påføre, merker, effekter og farger. Til nå har jeg blandt annet funnet ett godt utvalg av ulike foundationer jeg finner meg selv i strekke meg etter svært ofte, og de har jeg tenkt å dele med dere nå i dag!

Clinique beyond perfecting foundation + concealer

Jeg må såklart begynne med min absolutte favoritt, som akkurat nå er Clinique sin Beyond perfecting foundation + concealer. Grunnene til at jeg har forelsket meg så utrolig mye i denne er nok fordi den har så utrolig bra dekkevne, men samtidig er superenkel å blende ut. Denne foundationen er så absolutt ikke en av de billige, men jeg kommer så absolutt til å kjøpe den opp igjen når den jeg har nå er gått tom. Kjøp den fra Kicks.no Her for 315kr!

L'Oréal infallible 24H matte foundation

Denne foundationen her var faktisk den aller første ordentlige foundationen jeg testet ut, og akkurat som den gangen, elsker jeg den nå også! Den har blandt annet en super dekkevne som er enkel å bygge opp, og finishen er så matt at det faktisk ser ut som man allerede har tatt på pudder! Dette er en av de ganske budsjettvennlige foundationene der er, og jeg anbefaler virkelig å gi den ett forsøk!

Rimmel wake me up foundation

På dager hvor jeg føler for en helt enkel men fin foundation som tar minst mulig tid å påføre, strekker jeg meg ofte etter denne. Denne foundationen fra Rimmel er så absolutt snill mot budsjettet ditt, og jeg liker den ihvertfall utrolig godt!

Estee Lauder double wear stay-in-place foundation

Dette er den foundationen av disse jeg har hatt minst tid til å prøve meg frem med, men den kommer likevel høyt opp på listen over favorittene mine. Denne Double Wear Stay-In-Place foundationen fra Estee Lauder er utroooolig populær, og det er nok en grunn til det. Den er blandt annet utrolig lett å påføre og blende ut i ansiktet, noe som gjør den perfekt både for nybegynnere og erfarne sminkeelskere. Det eneste jeg ikke liker med denne er at beholderen ikke har noen slags pumpe eller noe å porsjonere med, noe som gjør det utrolig vanskelig å få riktig mengde. Ta en nærmere titt på den Her !

Jeg gleder meg som alltid til å prøve meg ut med enda flere ulike foundationer, og om du har noen gode tips eller anbefalinger blir jeg utrolig glad om du tar deg til å kommentere dem!

Hva er sin favoritt foundation?

Vi blogges!

  • Publisert: 16.09.2016             Klokka: 21:40            Kategori: Sminke & Skjønnhet
  •        
  • Kommentarer: 1

liveterherlig93

Skrevet 17.09.2016 klokka 09:16

flott sminke:)

Skriv en ny kommentar

teresehoff

teresehoff

Heisann, og velkommen til bloggen min! Da jeg først startet denne bloggen skrev jeg for det meste om sminke, skjønnhet og klær, i tillegg til en god del om sykdommen min. Da jeg var 11 år gammel ble jeg diagnosert med anoreksi, og etter flere år med kjemping mot det, fikk jeg også alvorlige treningsforstyrrelser. Nå, etter tre år med kjemping, slit og tårer, kan jeg endelig si at jeg er på bedringens vei, og nå har bloggen min forandret seg helt. Jeg har forelsket meg helt i treningen, og med "prosjekt pålegging" i full gang, spiser jeg mer enn på lenge. Og merkelig nok er det disse to tingene som har reddet meg fra spiseforstyrrelsene. Trening og mat har blitt til det jeg interesserer for, selv om det ennå er det jeg sliter med og kjemper mot. Men jeg vet at dette er min vei, og jeg håper at dere vil følge meg på den <3


Følg meg

bilde   bilde   bilde