hits


Hvordan skal jeg klare meg uten dette

20.10.2016, 20:52

Vel, den overskriften er vel kanskje en liten smule overdreven. Men den siste tiden har jeg helt seriøst bare brukt ett eneste øyenskyggepalett, og det er virkelig ikke helt tilfeldig! De siste ukene har jeg nemlig tatt meg selv i å strekke meg etter Kylie Jenner sitt aller første øyenskyggepalett, The Bronze palettet, og jeg elsker det helt ubeskrivelig! Men siden dette innlegget ikke skal handle om akkurat dette, kan du heller klikke Her eller Her om du vil vite mer om The Bronze palettet.

Bildet er fra min egen instagram, Tereseh0ff

Så er det endelig over til dagens tema, nemlig det splitter nye øyenskyggepalettet fra KylieCosmetics, The Burgundy palettet. Som dere kan høre på navnet er dette ett palett med en god del burgunder farger, noe som er perfekt til høsten. Som i det forrige palettet til Kylie, inneholder også dette ni ulike øyenskygger, men denne gangen tror jeg at det er litt mer variasjon mellom matte og shimmery farger.

Disse to bildene er tatt fra kyliecosmetics sin instagram, Kyliecosmetics

Palettet gir deg såklart en god del mer naturlige farger til å bygge opp en komplett look, men det har også disse fargene som skiller seg ut og gjør at du får en mer spesiell og kreativ look.

Om du er blitt litt fristet til å få kloa i dette palettet, lanseres det faktisk i kveld klokken 22.00! Men om du virkelig er fast bestemt på å få tak i ett slikt palett, vel, da må du være forberedt, for de fyker fortere enn du tror;)

Vi blogges!

  • Publisert: 20.10.2016             Klokka: 20:52            Kategori: Sminke & Skjønnhet
  •        
  • Kommentarer: 1

iselinslund

Skrevet 20.10.2016 klokka 21:11

Tenkte og prøve ut disse jeg også :)

Skriv en ny kommentar

teresehoff

teresehoff

Heisann, og velkommen til bloggen min! Da jeg først startet denne bloggen skrev jeg for det meste om sminke, skjønnhet og klær, i tillegg til en god del om sykdommen min. Da jeg var 11 år gammel ble jeg diagnosert med anoreksi, og etter flere år med kjemping mot det, fikk jeg også alvorlige treningsforstyrrelser. Nå, etter tre år med kjemping, slit og tårer, kan jeg endelig si at jeg er på bedringens vei, og nå har bloggen min forandret seg helt. Jeg har forelsket meg helt i treningen, og med "prosjekt pålegging" i full gang, spiser jeg mer enn på lenge. Og merkelig nok er det disse to tingene som har reddet meg fra spiseforstyrrelsene. Trening og mat har blitt til det jeg interesserer for, selv om det ennå er det jeg sliter med og kjemper mot. Men jeg vet at dette er min vei, og jeg håper at dere vil følge meg på den <3


Følg meg

bilde   bilde   bilde