hits


Step-by-step sminkerutine // late fall makeup tutorial

19.11.2016, 23:26

Selv om de fleste allerede har satt i full gang med julegaveinnkjøp, julemusikk og mye av det som hører julen og vinteren til, lar jeg høsten vare litt lenger. Jeg bare elsker de vakre, varme fargene og den generelle følelsen av høst, og derfor har jeg mikset sammen enda en sminkelook som er inspirert av alle disse tingene. Med en masse blendende highlight, mørke, rødtonede øyne, og naturlige lepper, er denne looken perfekt som en slags "sen høstsminke".

Det er såklart en selvfølge at jeg har laget og lagt ut en video hvor jeg viser dere hvordan dere kan få til denne sminken, og om dere kunne tenke dere å se den videoen kan dere klikke Her !

Jeg håper at dere har hatt en helt vidunderlig lørdag, og at resten av helgen deres blir minst like bra!

Vi blogges!

  • Publisert: 19.11.2016             Klokka: 23:26            Kategori: Sminke & Skjønnhet
  •        
  • Kommentarer:

Victoria Larsen

Skrevet 19.11.2016 klokka 23:59

Fin du er!

Hanne

Skrevet 20.11.2016 klokka 21:08

Flott jente, flott sminke !!

Skriv en ny kommentar

teresehoff

teresehoff

Heisann, og velkommen til bloggen min! Da jeg først startet denne bloggen skrev jeg for det meste om sminke, skjønnhet og klær, i tillegg til en god del om sykdommen min. Da jeg var 11 år gammel ble jeg diagnosert med anoreksi, og etter flere år med kjemping mot det, fikk jeg også alvorlige treningsforstyrrelser. Nå, etter tre år med kjemping, slit og tårer, kan jeg endelig si at jeg er på bedringens vei, og nå har bloggen min forandret seg helt. Jeg har forelsket meg helt i treningen, og med "prosjekt pålegging" i full gang, spiser jeg mer enn på lenge. Og merkelig nok er det disse to tingene som har reddet meg fra spiseforstyrrelsene. Trening og mat har blitt til det jeg interesserer for, selv om det ennå er det jeg sliter med og kjemper mot. Men jeg vet at dette er min vei, og jeg håper at dere vil følge meg på den <3


Følg meg

bilde   bilde   bilde