hits


Fantastiske dupes til dyre paletter!

29.11.2016, 20:55

Om en leser bloggen min en gang i blandt er det ikke vanskelig å skjønne at jeg virkelig elsker øyenskygge. Paletter eller krukker, kremete eller faste, you name it, jeg elsker alt der er å by på, og det faktum at jeg kjøpte hele fire øyenskyggepaletter på to dager gjør ikke akkurat det hele noe mer tvilsomt. Og ja, jeg kjøpte faktisk fire øyenskyggepaletter på to dager da jeg var i Gdansk for bare noen dager siden, og det er det beste valget jeg har tatt på lenge! Jeg kommer ikke til å røpe akkurat hva jeg kjøpte på den turen helt enda, for det kommer nemlig en innkjøpsvideo på youtubekanalen min,Thoffies Makeup , om ikke alt for lenge;)

Uansett, tre av disse palettene jeg kjøpte er fra det samme fantastiske merket, I Heart Makeup, som også er fra skaperne av det kjente merket Makeup Revolution. Disse palettene blir solgt i mange ulike varianter, alle med ulike navn, farger og fargekombinasjoner, men til samme smakfulle pris. Ja, de er vel rett og slett nesten til å spise opp;) De kaller palettene for 'chocolate palettes', altså sjokolade paletter, og slik som jeg ser det har de tatt en god del inspirasjon fra merket Too Faced og deres Chocolate Bar paletter. Men hvilken rolle spiller da det! I Heart Makeup sine sjokolade formede paletter byr på hele seksten ulike øyenskygger i hvert palett, både glitrende og matte, og jeg tror faktisk at de er oppe i hele åtte ulike paletter! Da er det mye å velge i!

Da jeg var i Gdansk gjorde jeg akkurat det, og valgte meg ut tre av disse uimotståelige palettene. Jeg har lengtet etter å teste ut disse palettene i en lang tid nå, og finne ut om de faktisk er "worth the hype". Det har jeg endelig gjort, og jeg er virkelig ikke skuffet!

Jeg har dessverre ikke tenkt å røpe så alt for mye om mine tanker, førsteinntrykk og meninger om disse palettene i dette innlegget, men det kommer snart! Om dere ønsker?

  • Publisert: 29.11.2016             Klokka: 20:55            Kategori: Sminke & Skjønnhet
  •        
  • Kommentarer:

Lise

Skrevet 29.11.2016 klokka 21:03

Ja, det ønsker vi !!😃👍🏻

Silje Romundset Karlsvik

Skrevet 30.11.2016 klokka 11:59

YES, do it! :D

Skriv en ny kommentar

teresehoff

teresehoff

Heisann, og velkommen til bloggen min! Da jeg først startet denne bloggen skrev jeg for det meste om sminke, skjønnhet og klær, i tillegg til en god del om sykdommen min. Da jeg var 11 år gammel ble jeg diagnosert med anoreksi, og etter flere år med kjemping mot det, fikk jeg også alvorlige treningsforstyrrelser. Nå, etter tre år med kjemping, slit og tårer, kan jeg endelig si at jeg er på bedringens vei, og nå har bloggen min forandret seg helt. Jeg har forelsket meg helt i treningen, og med "prosjekt pålegging" i full gang, spiser jeg mer enn på lenge. Og merkelig nok er det disse to tingene som har reddet meg fra spiseforstyrrelsene. Trening og mat har blitt til det jeg interesserer for, selv om det ennå er det jeg sliter med og kjemper mot. Men jeg vet at dette er min vei, og jeg håper at dere vil følge meg på den <3


Følg meg

bilde   bilde   bilde