hits


En pause fra bloggen

29.12.2016, 23:17

For øyeblikket er bloggen rett og slett ikke bra for meg. Jeg har bare alt for mye å tenke på, og når bloggingen skal være enda en bekymring og belastning i hverdagen går det ikke riktig vei. For det er akkurat det bloggen har vært for meg i det siste. Jeg føler at jeg ha skrevet ett innlegg innen dagen er omme, og hvert innlegg inneholder så mange av mine innerste, dypeste tanker at det tar voldsomme mengder energi bare på å tenke ut en liten setning. Jeg vet at det har vært ganske minimalt med innlegg om sminke de siste ukene, men det er vel bare fordi jeg ikke har energi til det. Det må tas bilder som også må redigeres, jeg må tenke ut hva det skal handle om, og det er rett og slett bare en enorm prosess. Når jeg skriver ett innlegg om hvordan jeg har det, skriver jeg bare. Det tar naturligvis litt tid å komme opp med nøyaktig hva det skal handle om, for det må jo ha en viss sammenheng, men alt i alt trengst det i hvert fall ingen forberedelser.

Hadde jeg hatt tonnevis med lesere, eller i det minste visst at det jeg skriver er til hjelp eller glede for noen, ville jeg ikke engang tenkt tanken på å ta en pause fra bloggingen. Dessverre vet jeg at situasjonen ikke er sånn. Jeg skriver og skriver og skriver, og vet innerst inne at det jeg skriver er bedre enn gjennomsnittet, men likevel er responsen så latterlig dårlig at det nesten er morsomt.

Så er vel dette det siste innlegget på en god stund. Fremover skal jeg fokusere mer på youtube og en ny nettside som passer mer til min egen personlighet, men hvem vet, kanskje kommer jeg tilbake til bloggen før jeg hadde trodd selv! Jeg hadde uansett satt utrolig stor pris på tips og innspill til hva dere synes jeg kunne gjort annerledes på denne bloggen!

Vi blogges;)

  • Publisert: 29.12.2016             Klokka: 23:17            Kategori: Blogg
  •        
  • Kommentarer:

Hanne

Skrevet 29.12.2016 klokka 23:49

Du har en kjempebra blogg. Håper du begynner å blogge igjen snart 👍🏻

Konstanse

Skrevet 30.12.2016 klokka 01:07

Hei Terese! Jeg fant bloggen din for få dager siden, og har vært innom hver dag siden. Jeg er et år eldre enn deg, og går igjennom litt det samme som deg med spiseforstyrrelser osv. Jeg synes det er trist at du tar en pause fra bloggen nå siden jeg føler st vi har så mye til felles og jeg gjerne vil bli bedre kjent med deg gjennom bloggen. Men for all del, jeg forstår deg godt! Håper virkelig du snart starter å blogge igjen, jeg synes du er en fantastisk flott jente og kjempeflink til å skrive! -og sefølgelig kjempeflink med sminke☺️ som sagt håper jeg du starter å blogge igjen snart💕 Kos deg de siste dagene av 2016💜

teresehoff

Skrevet 30.12.2016 klokka 10:22

Konstanse: Så utrolig godt å høre at du har funnet hjelp i det jeg har skrevet! Jeg kjenner allerede at jeg begynner å klø i fingrene etter å skrive mer her på bloggen, så jeg tror at pausen blir kortere enn planlagt;) For øyeblikket vil jeg uansett prøve å få i gang nettsiden min og få litt fart på youtube kanalen min:) Tusen takk for at du kommenterte!

Skriv en ny kommentar

teresehoff

teresehoff

Heisann, og velkommen til bloggen min! Da jeg først startet denne bloggen skrev jeg for det meste om sminke, skjønnhet og klær, i tillegg til en god del om sykdommen min. Da jeg var 11 år gammel ble jeg diagnosert med anoreksi, og etter flere år med kjemping mot det, fikk jeg også alvorlige treningsforstyrrelser. Nå, etter tre år med kjemping, slit og tårer, kan jeg endelig si at jeg er på bedringens vei, og nå har bloggen min forandret seg helt. Jeg har forelsket meg helt i treningen, og med "prosjekt pålegging" i full gang, spiser jeg mer enn på lenge. Og merkelig nok er det disse to tingene som har reddet meg fra spiseforstyrrelsene. Trening og mat har blitt til det jeg interesserer for, selv om det ennå er det jeg sliter med og kjemper mot. Men jeg vet at dette er min vei, og jeg håper at dere vil følge meg på den <3


Følg meg

bilde   bilde   bilde