hits


Bra sminke trenger ikke å være dyrt!

08.01.2017, 23:08

De siste månedene har jeg falt helt pladask for øyenskygge. Jeg har samlet meg opp utallige øyenskyggepaletter på rimelig kort tid, og jeg har absolutt ikke planer om å stoppe. Noensinne! Uansett hvor teit eller meningsløst det virker, så får jeg bare ett enormt lykkerus av øyenskygge, og spesielt øyenskygge paletter. Om jeg måtte gjette hvor mange paletter jeg har for øyeblikket, måtte jeg nok ha gjettet på rundt tjue stykker, og siden jeg har så utrolig mange vet jeg virkelig hva jeg snakker om. Jeg har både billige og dyre paletter fra både kjente og ukjente merker, og jeg har faktisk samlet sammen noen av mine favoritter til en liten sammenligning!

Urban decay vice

Selv om jeg fikk dette palettet for bare en kort stund siden, har jeg allerede rukket å sette det opp som en ny favoritt. Grunnen til at jeg falt helt pladask for akkurat dette palettet var nok det faktum at det byr på så utrolig mange knæsje, vågale farger som bare venter på å bli brukt i en fargerik øyensminke en vakker dag, og ett slikt palett har jeg ikke hatt tidligere. Det gir deg hele 20 ulike øyenskygger, noen få matte men de fleste glitrende, i tillegg til en øyenskyggekost og ett stort speil.

Da jeg dyppet fingeren i en av disse fargene for aller førte gang, ble jeg faktisk ganske sjokkert. Øyenskyggene er nemlig hardere og tørrere på konsistens enn hva jeg er vandt til, men tro meg når jeg sier at pigmentet er fantastisk likevel. Jeg blir rett og slett helt sjokkert hver gang jeg tar en titt på disse swatchene av palettet, for fargene er så utrolig fine!

Dette palettet kan du kjøpe Her

Kylie Cosmetics the bronze kyshadow palette

Om jeg skal være helt ærlig, så har dette palettet vært min aller beste venn fra sminkeskuffen det siste halvåret. Det er nok mest fordi jeg liker best en litt naturlig øyenskyggelook med ulike bruntoner, og det er nemlig akkurat det dette palettet har å by på! Det inneholder ni ulike øyenskygger, alle helt perfekte til å sette sammen og bygge opp en bronzy look. Jeg har funnet meg selv i å bruke dette palettet nesten hver dag, og jeg elsker faktisk alle fargene!

Dette palettet kan du kjøpe Her !

I Heart Makeup i heart chocolate

Wow. Bare wow. Da jeg var i Gdansk for noen uker siden snublet jeg over en stor hylle fylt med en masse godsaker fra merket I Heart Makeup, og jeg klarte rett og slett ikke la være å kjøpe tre av de sjokolade formede øyenskyggepalettene deres. Det som har endt opp som favoritten min av alle disse tre, er det som heter Chocolate Vice, og det er virkelig ikke uten grunn;) Dette palettet byr på ett stort utvalg ulike øyenskygger i alt fra enkle rosafarger til blendende gullfarger, og pigmentet er helt prima, spesielt på de glitrende fargene!

Dette palettet kan du kjøpe Her !

De to andre palettene kommer sannelig ikke langt bak på listen over favoritter, og det som virkelig ligger hakk i hel på Chocolate Vice er det som heter Naked Chocolate. Det har ett helt fantastisk utvalg av øyenskygger til å bygge opp en ganske så enkel, nude look, samtidig som der er noen farger som skiller seg ut og gir en mulighet til å lage en mer vågal look!

Dette palettet kan du kjøpe Her

Siden disse tre I Heart Chocolate palettene har så og si lik kvalitet, går jeg bare rett over på det siste palettet i rekken, nemlig Death By Chocolate. Jeg følger at dette palettet er en sikker vinner for de fleste som interesserer seg i sminke, noe som er fordi det har ett så utrolig fint utvalg av helt ulike farger. Det gir deg alt fra enkle brunfarger til elegante lillafarger og dramatiske, glitrende svarte, så da er det eneste som setter begrensninger fantasien!

Dette palettet kan du kjøpe Her!

Disse I Heart Chocolate palettene fra I Heart Makeup er utrolig undervurderte, spesielt med tanke på hvor snill de er mot lommeboka! Hele kolleksjonen byr på rundt ni ulike paletter -alle ser ut som sjokoladeplater, bare i ulike farger-, og hvert palett koster under hundrelappen, noe som er utrolig billig for ett palett med hele 16 øyenskygger av fantastisk kvalitet! Om ikke du kunne tenke deg ett er det supert i gave;)

Kvaliteten på alle de ulike palettene er så og si helt lik, og på disse tre jeg har testet til nå virker det helt fantastisk! Jeg har utrolig mange øyenskyggepaletter som jeg har kjøpt de siste månedene, og for øyeblikket er antallet så stort at jeg bare har plass til å ha noen få liggende fremme. Disse tre palettene har jeg hatt liggende godt tilgjengelig helt siden jeg fikk dem, så jeg anbefaler dere virkelig å gi dem en sjangse!

Reviews av alle palettene finner du:

- Urban Decay // Her

- Kylie Cosmetics // Her og Her

- I Heart Makeup // Her

Ha en fantastisk kveld alle sammen!

  • Publisert: 08.01.2017             Klokka: 23:08            Kategori: Sminke & Skjønnhet
  •        
  • Kommentarer:

Marie Caroline

Skrevet 08.01.2017 klokka 23:12

Så mye fint, fikk lyst på flere selv:)

Evelin

Skrevet 09.01.2017 klokka 00:00

ååh så mange brae øyenskygger :D

Victoria Larsen

Skrevet 09.01.2017 klokka 00:32

Mange flotte farger! :)

lisarorvik

Skrevet 09.01.2017 klokka 00:35

Kjempe fine tips og sminke produkter :) (Jeg har forresten ukens blogg konkurranse, bli gjerne med)

Skriv en ny kommentar

teresehoff

teresehoff

Heisann, og velkommen til bloggen min! Da jeg først startet denne bloggen skrev jeg for det meste om sminke, skjønnhet og klær, i tillegg til en god del om sykdommen min. Da jeg var 11 år gammel ble jeg diagnosert med anoreksi, og etter flere år med kjemping mot det, fikk jeg også alvorlige treningsforstyrrelser. Nå, etter tre år med kjemping, slit og tårer, kan jeg endelig si at jeg er på bedringens vei, og nå har bloggen min forandret seg helt. Jeg har forelsket meg helt i treningen, og med "prosjekt pålegging" i full gang, spiser jeg mer enn på lenge. Og merkelig nok er det disse to tingene som har reddet meg fra spiseforstyrrelsene. Trening og mat har blitt til det jeg interesserer for, selv om det ennå er det jeg sliter med og kjemper mot. Men jeg vet at dette er min vei, og jeg håper at dere vil følge meg på den <3


Følg meg

bilde   bilde   bilde