hits


Ett stort steg i riktig retning

01.03.2017, 21:19

Hver eneste gang jeg får en pakke i posten får jeg ett skikkelig lykkerus. Jeg vet ikke helt hvorfor, men det er bare noe med den følelsen av å vente på noe en har bestilt på nettet, for så å få akkurat det deisende ned i postkassen sin. Det er rett og slett bedre enn julaften. Siden jeg er ganske så vant til å få noen pakker i postkassen av og til, ble jeg ikke akkurat sjokkert da det kom en i går. Sjokket slo meg først da jeg gikk gjennom så å si alle innkjøpene og bestillingene jeg har hatt på nett den siste tiden, og innså at jeg faktisk ikke ventet på noe. Etter en liten stund med tenking og grubling åpnet jeg den nokså lille pakken, og hjertet mitt hoppet nok over noen slag da jeg fikk se hva som gjemte seg inni.

For en stund siden ble jeg kontaktet av ett selskap som heter Hivency. De samarbeider med både mange ulike merker og bedrifter, i tillegg til flere tusen bloggere, youtubere og andre kjente og mindre kjente personer på nett. Konseptet deres er at bloggere, youtubere og andre nettpersoner kan bli medlem og få tilsendt gratis produkter fra mange ulike merker, etter hva de for eksempel skriver om på bloggen sin eller lager videoer om på Youtube. Når en har laget seg en bruker kan alle merkene og bedriftene de Hivency samarbeider med, enkelt finne frem til deg, sånn at de kan sende produktene sine til deg!

 Uansett, for en stund siden ble jeg kontaktet av en av de som driver Hivency, og hun sa at hun elsket instagram-brukeren min, og at de virkelig kunne tenke seg at jeg ble ett medlem av hele dette konseptet. Etter å ha sett litt nærmere på hva i alle dager det gikk ut på, laget jeg meg en bruker og jeg har vel ventet i spenning siden;) 

Jada, nå skal jeg komme tilbake til hva jeg fikk i denne mystiske pakken! Som dere sikkert skjønner så var denne pakken fra nettop Hivency, og det var vel en slags "velkomst" for at jeg ble medlem. I pakken gjemte det seg noe jeg fikk helt hjerte i halsen av, nemlig ett leppeprodukt fra Too Faced! Det var en Melted Matte Liquified Lipstick i fargen Sell Out , og jeg er fortsatt ganske sjokkert over hvor godt denne fargen passer til hva jeg liker! Disse Melted Matte Liquified leppestiftene fra Too Faced er helt fantastiske, noe jeg visste fra før, men det at jeg endelig fikk prøve en i full størrelse gjorde med helt overlykkelig. Som sagt, så fikk jeg en i fargen Sell Out, og det er en utrolig fin, brunaktig rosafarge, noe som er midt i blinken for meg! Disse leppeproduktene fra Too Faced er absolutt noen av mine favoritter når det kommer til liquid lipsticks, og det skal faktisk litt til. Både de orginale og de matte har utrolig god kvalitet, men de matte har  virkelig blåst meg av banen. De glir på som en drøm, føles ikke tørr på leppene (noe mange matte liquid lipsticks gjør), og pigmentet er heeelt sykt! Bla litt lenger ned, så kommer det litt bilder;)


 

Her er skjønnheten i levende live (eller, ihvertfall på bilde, da), og jeg tror aldri at jeg kommer til å komme over hvor utrolig fin innpakningen er! 

Så er jo fargen en perfekt match til meg! Jeg virkelig elsker sånne her litt duse, bruntonede rosafarger, spesielt når de har en matt finish! Og da skal det jo noe til å bli mye bedre enn denne her;)
 


Nå har jeg kommet meg litt ned på jorda igjen etter gårsdagens hendelse. Jeg føler på en måte at dette er starten på noe helt nytt når det gjelder bloggen, youtube og alt det der, og siden det er drømmen min klarer jeg rett og slett ikke la være å bli litt vel (kanskje litt for mye også) overlykkelig. Dette med Hivency tro jeg ihvertfall at er en utrolig positiv ting som tar meg ett stort steg i riktig retning. Jeg håper i det minste det;) Siden jeg har snakket litt om Youtube og Instagram tenkte jeg at jeg skulle slenge med linkene til brukerne mine der. Youtube (her), Instagram (her). Og om du ble litt interessert av Hivency kan du klikke her for å komme direkte til nettsiden deres!

Jeg håper at du har hatt en super onsdag!

Vi blogges!

 

 

 

 

 


 

 

  • Publisert: 01.03.2017             Klokka: 21:19            Kategori: Blogg
  •        
  • Kommentarer:

Sandra Marie

Skrevet 01.03.2017 klokka 21:55

elsker også pakker <3 fin leppestift.

Henriette

Skrevet 01.03.2017 klokka 23:22

åååh, så heldig du er <3 Gratulerer så mye med sammarbeidet da!

Skriv en ny kommentar

teresehoff

teresehoff

Heisann, og velkommen til bloggen min! Da jeg først startet denne bloggen skrev jeg for det meste om sminke, skjønnhet og klær, i tillegg til en god del om sykdommen min. Da jeg var 11 år gammel ble jeg diagnosert med anoreksi, og etter flere år med kjemping mot det, fikk jeg også alvorlige treningsforstyrrelser. Nå, etter tre år med kjemping, slit og tårer, kan jeg endelig si at jeg er på bedringens vei, og nå har bloggen min forandret seg helt. Jeg har forelsket meg helt i treningen, og med "prosjekt pålegging" i full gang, spiser jeg mer enn på lenge. Og merkelig nok er det disse to tingene som har reddet meg fra spiseforstyrrelsene. Trening og mat har blitt til det jeg interesserer for, selv om det ennå er det jeg sliter med og kjemper mot. Men jeg vet at dette er min vei, og jeg håper at dere vil følge meg på den <3


Følg meg

bilde   bilde   bilde