hits


Gratis sminke for bloggere og youtubere?

05.03.2017, 22:01

Jeg er forsatt litt satt ut av det jeg fikk i posten for noen dager siden. Om du leste innlegget jeg la ut nå på onsdag (det kan du lese om du klikker her), vet du at jeg har blitt medlem av ett selskap som heter Hivency, og at de sendte meg gratis sminke nå for noen dager siden! Siden konseptet med Hivency er at bloggere, youtubere og lignende får tilsendt gratis produkter og varer fra ulike merker mot at de snakker om dem på en eller annen sosial plattform (f.eks blogg, youtube, instagram), har jeg akkurat lagt ut en ny video på Youtubekanalen min, Thoffies Makeup, hvor jeg gjør akkurat det. I den videoen babler jeg rett og slett i vei om hvordan Hivency fungerer og produktet jeg fikk av dem, i tillegg til å vise dere noen nye produkter jeg har testet litt den siste tiden!


Hk58tzJ5pWI


Om du ikke kommer rett inn på videoen fra linken under, kan du prøve å klikke her

Jeg hadde blitt utrolig glad om dere ville ta dere litt tid til å se denne videoen, gi den en tommel opp og kanskje til og med abonnere til kanalen min!

Vi blogges!

  • Publisert: 05.03.2017             Klokka: 22:01            Kategori: Youtube
  •        
  • Kommentarer:

Silje Romundset Karlsvik

Skrevet 06.03.2017 klokka 17:35

Oh, how exciting! Skal sjekke ut videoen asap :D

teresehoff

Skrevet 06.03.2017 klokka 19:11

Silje Romundset Karlsvik: Så bra! Håper at du liker den:-D

Skriv en ny kommentar

teresehoff

teresehoff

Heisann, og velkommen til bloggen min! Da jeg først startet denne bloggen skrev jeg for det meste om sminke, skjønnhet og klær, i tillegg til en god del om sykdommen min. Da jeg var 11 år gammel ble jeg diagnosert med anoreksi, og etter flere år med kjemping mot det, fikk jeg også alvorlige treningsforstyrrelser. Nå, etter tre år med kjemping, slit og tårer, kan jeg endelig si at jeg er på bedringens vei, og nå har bloggen min forandret seg helt. Jeg har forelsket meg helt i treningen, og med "prosjekt pålegging" i full gang, spiser jeg mer enn på lenge. Og merkelig nok er det disse to tingene som har reddet meg fra spiseforstyrrelsene. Trening og mat har blitt til det jeg interesserer for, selv om det ennå er det jeg sliter med og kjemper mot. Men jeg vet at dette er min vei, og jeg håper at dere vil følge meg på den <3


Følg meg

bilde   bilde   bilde