Gratis sminke for bloggere og youtubere?

05.03.2017, 22:01

Jeg er forsatt litt satt ut av det jeg fikk i posten for noen dager siden. Om du leste innlegget jeg la ut nå på onsdag (det kan du lese om du klikker her), vet du at jeg har blitt medlem av ett selskap som heter Hivency, og at de sendte meg gratis sminke nå for noen dager siden! Siden konseptet med Hivency er at bloggere, youtubere og lignende får tilsendt gratis produkter og varer fra ulike merker mot at de snakker om dem på en eller annen sosial plattform (f.eks blogg, youtube, instagram), har jeg akkurat lagt ut en ny video på Youtubekanalen min, Thoffies Makeup, hvor jeg gjør akkurat det. I den videoen babler jeg rett og slett i vei om hvordan Hivency fungerer og produktet jeg fikk av dem, i tillegg til å vise dere noen nye produkter jeg har testet litt den siste tiden!


Hk58tzJ5pWI


Om du ikke kommer rett inn på videoen fra linken under, kan du prøve å klikke her

Jeg hadde blitt utrolig glad om dere ville ta dere litt tid til å se denne videoen, gi den en tommel opp og kanskje til og med abonnere til kanalen min!

Vi blogges!

  • Publisert: 05.03.2017             Klokka: 22:01            Kategori: Youtube
  •        
  • Kommentarer:

Silje Romundset Karlsvik

Skrevet 06.03.2017 klokka 17:35

Oh, how exciting! Skal sjekke ut videoen asap :D

teresehoff

Skrevet 06.03.2017 klokka 19:11

Silje Romundset Karlsvik: Så bra! Håper at du liker den:-D

Skriv en ny kommentar

teresehoff

teresehoff

Heisann! Jeg er en 14 år gammel jente fra Ålesund, og mest av alt interesserer jeg meg i sminke, skriving og andre kreative ting. I flere år nå har jeg kjempet noe som føles som en mer eller mindre uovervinnelig kamp mot anoreksi, ortoreksi og depresjon. På denne bloggen skriver jeg både om alt som har med sminke og slikt å gjøre, men også en god del om denne kampen jeg kjemper.


Følg meg

bilde   bilde   bilde
hits