hits


Sånn vasker jeg Beauty Blenderen min!

08.03.2017, 21:27

Jeg skjønner virkelig ikke hva jeg gjorde før jeg fikk min første Beauty Blender. Brukte jeg bare koster? Hvordan fikk jeg concealeren til å legge seg fint på plass uten at ansiktet mitt endte opp med å se ut som ett halvspist kakestykke? Hva i alle dager drev jeg egentlig med? Da jeg begynte å bruke sminke for aller første gang, brukte jeg rett og slett bare hendene. Både foundation og concealer ble klæsjet på i tykke lag ved hjelp av kun hendene mine, og når jeg tenker tilbake klarer jeg ikke la være å grøsse. 

Etter hvert begynte jeg så smått å gå over til koster. Jeg kan fortsatt se for meg det sjokkerte ansiktet til mamma da jeg desperat prøvde å forklare hvorfor det var bedre å påføre sminke med koster, og hvor stolt jeg var da jeg endelig fikk kjøpe mine aller første sminkekoster og viste mamma resultatet og hvor mye finere det ble. Vel, jeg tror ikke at hun ble så veldig overbevist;) Tiden fløy, jeg fikk enda flere koster og lærte mer om sminke ellers, og til slutt endte jeg såklart opp med å kjøpe min første Beauty Blender. Jeg husker ikke helt nøyaktig når dette skjedde, men jeg mistenker at det var tidlig forrige sommer. 

Jeg var så absolutt ikke begeistret av den lille, rosa svampen med det første. Jeg prøvde og prøvde, men det fungerte aldri som jeg hadde forventet meg og som jeg hadde sett at andre fikk til. Det var like før jeg ga opp da jeg endelig innså hva jeg gjorde feil: jeg hadde jaggu meg ikke vann på den! Lille, forvirrede meg skjønte selvfølgelig ikke at hele greia med Beauty Blenderen (vel ikke hele greia da, men det som skulle gjøre at den var så bra!) var at man skulle fukte den før bruk sånn at den sugde til seg litt av produktet, og når jeg endelig skjønte det var sminke noe helt nytt for meg.

Nei, nå har jeg bablet meg helt bort her. Som vanlig;) Uansett, til nå har jeg forelsket meg helt i de originale Beauty Blenderene (jeg har prøvd mange andre, men jeg får dem aldri til å fungere like bra), og jeg har lært meg noen tips og triks på veien. Ett av dem er hvordan å vaske svampen på lettest og billigst mulig måte, og dette vil dere ikke gå glipp av! Bare les videre;)

  

Jeg har prøvd litt frem og tilbake med ulike såper og renser til å vaske Beauty Blenderen med, og nå den siste tiden har jeg funnet frem til den perfekte metoden! Som dere ser på bildet over, så er det rimelig stor forskjell på før og etter jeg har vasket Beauty Blenderen, og det jeg gjør er faktisk utrolig enkelt, raskt og ikke minst billig! Jeg bruker rett og slett ett såpestykke fra Søstrene Grene, og trikset er bare å gjøre svampen helt gjennomvåt, fukte såpestykket, og gnikke i vei! Før brukte jeg å vaske Beauty Blenderen på såpestykket under rennende vann, men jeg har funnet ut at det fungerer bedre å bare vete begge deler, for så å vaske i vei.

  

Jeg bruker som sagt dette Aloe Vera såpestykket fra Søstrene Grene, og det er rett og slett helt fantastisk! Det får vekk all sminken fra Beauty Blenderen på kort tid, og dessuten er det superbillig! Det koster faktisk bare rundt ti kroner! Med andre ord så er det verdt å gi det en sjanse;)

Har du en Beauty Blender?

Vi blogges!

 

  • Publisert: 08.03.2017             Klokka: 21:27            Kategori: Sminke & Skjønnhet
  •        
  • Kommentarer:

alexandrabaerheim

Skrevet 08.03.2017 klokka 21:34

Det har jeg aldri tenkt på før, takk! :)

Gjerne bli med på konkurransen jeg har. Du kan vinne et øyenskyggepalett og sendes direkte hjem til deg :)

Henriette

Skrevet 08.03.2017 klokka 22:00

Jeg har tidligere burkt det såpestykket til beauty blender, men nå har jeg gått over på rensen som de har laget. Den dreper faktisk bakterier og. Og det gjør kostrensen min og :) Jeg får helt noia over hva som kan legge seg på kostene, man får utbrudd om der er mye dritt på dem som ikke går bort av vanlig såpe. Men for all del: ikke gjør som andre youtubere og bruk vanlig "hushold" såpe! Det er liksom en grunn til at det står et merke som betyr etsende/irriterende for huden - og "kontakt lege dersom du får irritert hud" på f.eks. zaloen!

Silje Romundset Karlsvik

Skrevet 09.03.2017 klokka 23:08

Hihi, same! Husker ikke når jeg begynte bruke beautyblenders, men jeg kan søren ikke gå tilbake :') Bruker å vaske kostene mine og svampene på samme viset, som regel med såpe. Eller små sminkefjerner såpestykker. Begge deler funker jo fett :D

Emilie Normann

Skrevet 11.03.2017 klokka 16:50

Tusen takk for et supert tips!

teresehoff

Skrevet 11.03.2017 klokka 19:15

Emilie Normann: Bare hyggelig! Jeg håper at det var til hjelp:D

Skriv en ny kommentar

teresehoff

teresehoff

Heisann, og velkommen til bloggen min! Da jeg først startet denne bloggen skrev jeg for det meste om sminke, skjønnhet og klær, i tillegg til en god del om sykdommen min. Da jeg var 11 år gammel ble jeg diagnosert med anoreksi, og etter flere år med kjemping mot det, fikk jeg også alvorlige treningsforstyrrelser. Nå, etter tre år med kjemping, slit og tårer, kan jeg endelig si at jeg er på bedringens vei, og nå har bloggen min forandret seg helt. Jeg har forelsket meg helt i treningen, og med "prosjekt pålegging" i full gang, spiser jeg mer enn på lenge. Og merkelig nok er det disse to tingene som har reddet meg fra spiseforstyrrelsene. Trening og mat har blitt til det jeg interesserer for, selv om det ennå er det jeg sliter med og kjemper mot. Men jeg vet at dette er min vei, og jeg håper at dere vil følge meg på den <3


Følg meg

bilde   bilde   bilde