hits


En skikkelig oppskrytt concealer?

22.03.2017, 21:32

Om det er ett sminkeprodukt jeg virkelig ikke klarer meg uten, så er det concealer. Det er ett stort must både for å dekke til små urenheter, kviser og ringene som dukker opp under øynene mandag morgen etter kun to timer med søvn, og også til å lysne opp enkelte steder i ansiktet. Jeg har heldigvis sluppet rimelig godt unna med det meste av kviser og urenheter som, og derfor bruker jeg for det meste concealer til å lysne opp under øynene, i pannen og på haka, bare for å gi ansiktet litt ekstra form. 

Den siste tiden har jeg gått frem og tilbake mellom ulike concealere, og jeg har såklart samlet meg opp noen favoritter. Urban Decay sin naked skin concealer har vært min absolutte favroitt de siste månedene, og når jeg gikk tom for den for en liten stund siden, bestemte jeg meg for å teste ut en helt nye en. Altså, en helt ny en for meg da! Den concealeren jeg kjøpte har jeg nemlig hørt ekstremt mye bra om, og jeg har også hørt at det skal være en av de beste der er.

 Jeg bestilte av disse såkalte Radiant Creamy concealerene fra Nars på Asos for rundt 250kr, og på mandag kom denne dalende ned i postkassen min! Jeg var (som jeg er hver gang jeg får ny sminke) utrolig spent på å teste ut denne og se hvordan den fungerte, men siden jeg gikk sminkeløs i går måtte jeg holde på tålmodigheten til i dag. Og jeg er faktisk ganske skuffet. Konsistensen var merkelig tykk og klumpete, og det var veldig vanskelig å i det hele tatt få mer enn bare en liten smule ut av tuben om gangen. Etter en liten stund med ett desperat forsøk på å få produktet ut av tuben og klæsjet det på ansiktet mitt, kom det virkelig spennende, nemlig hvor godt den dekket. Jeg føler at jeg har ganske så mørke ringer under øynene, og derfor vil jeg helst ha mest mulig dekkevne på concealeren der. Men sånn ble det altså ikke. Jeg følte at både fargen og dekkevnen forsvant så fort jeg fikk blandet den ut, og da hjalp den jo egentlig ikke på noe av det jeg ville.

 


 

Nå har jeg jo bare rukket å teste denne ut akkurat i dag, så jeg skal såklart gi den flere sjanser fremover! Jeg har absolutt ikke gitt opp håpet om at det er en veldig god concealer, men jeg må vel bare være litt tålmodig. Alt kan jo ikke være kjærlighet ved første blikk heller;)

Husk å ta en titt på videoen jeg la ut på youtube på søndag! I den viser jeg dere en liten step-by-step tutorial på en bronzy hverdagssminke som jeg er helt forelsket i, så om dere kunne tenke dere å se den kan dere klikke HER.

Har du hatt noen sminkefavoritter i det siste?

Vi blogges!

  • Publisert: 22.03.2017             Klokka: 21:32            Kategori: Sminke & Skjønnhet
  •        
  • Kommentarer:

Sandra Marie

Skrevet 22.03.2017 klokka 21:40

har en sikkelig god conceler fra e-bay faktisk, til typ 20 kr :D

teresehoff

Skrevet 22.03.2017 klokka 21:49

Sandra Marie: Wow, den kunne jeg tenke meg å prøve :D

Skriv en ny kommentar

teresehoff

teresehoff

Heisann, og velkommen til bloggen min! Da jeg først startet denne bloggen skrev jeg for det meste om sminke, skjønnhet og klær, i tillegg til en god del om sykdommen min. Da jeg var 11 år gammel ble jeg diagnosert med anoreksi, og etter flere år med kjemping mot det, fikk jeg også alvorlige treningsforstyrrelser. Nå, etter tre år med kjemping, slit og tårer, kan jeg endelig si at jeg er på bedringens vei, og nå har bloggen min forandret seg helt. Jeg har forelsket meg helt i treningen, og med "prosjekt pålegging" i full gang, spiser jeg mer enn på lenge. Og merkelig nok er det disse to tingene som har reddet meg fra spiseforstyrrelsene. Trening og mat har blitt til det jeg interesserer for, selv om det ennå er det jeg sliter med og kjemper mot. Men jeg vet at dette er min vei, og jeg håper at dere vil følge meg på den <3


Følg meg

bilde   bilde   bilde