hits


Sånn holder sminken på hele dagen!

23.03.2017, 21:06

I løpet av en helt vanlig dag, får sminken min gjennomgå en god del. Regn og dårlig vær, trening, av og på med klær om morgenen og en hel masse andre ting gjør at sminken fort blir ødelagt utover dagen, noe jeg absolutt ikke vil at skal skje! For en stund siden kjøpte jeg min aller første flaske med setting spray fra Urban Decay, og selv med bare noen få sprut av den, satt sminken på mye bedre. Litt etter litt fant jeg noen små triks som gjorde den sprayen enda bedre, som for eksempel å rett og slett dynke ansiktet i den (noe som gjorde at den ble veldig fort tom, hehe), men heller ikke da satt sminken heeeelt så godt som jeg egentlig ville. 

For noen uker siden gikk min første flaske med setting spray tom. Siden jeg på det tidspunktet hadde blitt helt hekta, følte jeg at en del av meg manglet når jeg brukte sminke uten setting spray. Derfor tok jeg meg en liten runde rundt omkring på ulike nettbutikker på desperat jakt etter en annen god spray som kunne holde sminken min på plass, men en dag jeg helt tilfeldigvis stakk hodet innom Vita, fant jeg nettopp det jeg var på utkikk etter. Loreal hadde nemlig fått en ny spray fra samme serien som favoritt foundationen min, og jeg klarte rett og slett ikke å la være. Jeg røsket til meg en av flaskene, betalte på null komma niks, og føyk hjem igjen for å teste ut godsakene!


Jeg har testet ut denne i en liten stund nå, og jeg er helt imponert. Det som gjør at jeg liker den ekstra godt er nok mest at selve "dråpene" som kommer fykende når man sprayer, er utrolig små, noe som gjør at det legger seg veldig naturlig og fint på huden, uten å renne (selv om jeg sprayer på enorme mengder,hehe). Den får sminken til å sitte som ett skudd gjennom absolutt hele dagen, og dessuten lukter den veldig friskt og godt! 

Dette bildet tok jeg sent en kveld rett før leggetid. Jeg hadde hatt en lang dag med både skole, dårlig vær og masse trening og svette, men med denne sprayen fra Loreal satt det på gjennom det hele!

Mine tips for å få sminken til å holde med setting spray:

? Spray på en solid dose med en gang du er ferdig med de "våte" produktene (typ foundation og concealer), før du begynner med de tørre

? Bruk MASSE! Du vet at det er for mye når det mer eller mindre renner av;) 


 

Som sagt, så kjøpte jeg min på Vita, men du kan også få tak i den i andre butikker og nettbutikker. Jeg har faktisk sett at den er på salg hos Asos! Om du kunne tenke deg å ta en nærmere kikk på det, kan du klikke HER! 

Nå har jeg hatt en en lang dag, og det skal bli utrolig deilig å sette seg ned å slappe av om en liten stund. Men først må jeg blandt annet skrive en oppgave til skolen og pugge litt til en prøve. Kjipern, men sånn er det bare!

Vi blogges!
 

  • Publisert: 23.03.2017             Klokka: 21:06            Kategori: Sminke & Skjønnhet
  •        
  • Kommentarer:

Sandra Marie

Skrevet 23.03.2017 klokka 21:09

fint tips :D

teresehoff

Skrevet 23.03.2017 klokka 21:40

Sandra Marie: Så bra at du likte det:D

Cecilia

Skrevet 23.03.2017 klokka 21:12

Så bra tips, den må jeg prøve :) For et nydelig bilde av deg!

teresehoff

Skrevet 23.03.2017 klokka 21:40

Cecilia: Så bra du likte det:D Tusen takk<3

Skriv en ny kommentar

teresehoff

teresehoff

Heisann, og velkommen til bloggen min! Da jeg først startet denne bloggen skrev jeg for det meste om sminke, skjønnhet og klær, i tillegg til en god del om sykdommen min. Da jeg var 11 år gammel ble jeg diagnosert med anoreksi, og etter flere år med kjemping mot det, fikk jeg også alvorlige treningsforstyrrelser. Nå, etter tre år med kjemping, slit og tårer, kan jeg endelig si at jeg er på bedringens vei, og nå har bloggen min forandret seg helt. Jeg har forelsket meg helt i treningen, og med "prosjekt pålegging" i full gang, spiser jeg mer enn på lenge. Og merkelig nok er det disse to tingene som har reddet meg fra spiseforstyrrelsene. Trening og mat har blitt til det jeg interesserer for, selv om det ennå er det jeg sliter med og kjemper mot. Men jeg vet at dette er min vei, og jeg håper at dere vil følge meg på den <3


Følg meg

bilde   bilde   bilde