hits


Dagens sminke // glitrende og dramatisk

08.04.2017, 21:57

Tenk da dere, nå er det endelig påskeferie! Jeg må helt ærlig få si at jeg ikke er noen stor fan av fridager, helger og spesielt ikke ferier, men nå som jeg har en god del planer og ting å gjøre, føles det ganske deilig. Med en gang jeg ikke er nødt til å stå opp tidlig og bruke halve dagen på skolen føler jeg at dagen blir alt for lang og at jeg ikke har nok ting å fylle tiden med. Det ender med at jeg står opp tidlig og prøver desperat å holde på med ett eller annet absolutt hele dagen, men det er tankene og stresset over at jeg må finne på noe som er verst. 

Til nå har ferien gått veldig fint. Jeg har styrt på absolutt hele dagen, men for en gangs skyld føler jeg at det har vært mening i det. Jeg har gått en luftetur med hunden, tatt masse bilder til bloggen og instagram, fått unnagjort en lang treningsøkt, filmet video og testet ut en ny sminkelook. Det var faktisk bare så vidt at jeg orket å sminke meg i dag tidlig. Jeg føler meg ikke sånn alt for ukomfortabel uten sminke, men siden jeg hadde planer om å få filmet noen videoer senere på dagen var det liksom litt mer nødvendig. Så etter en stund fikk jeg slengt på meg det gode gamle trynet mitt. 

Dagens sminke begynte egentlig helt som vanlig. Jeg la på litt foundation og concealer, tegnet på litt bryn og satte concealeren under øynene med litt løst pudder, men når jeg kom til øyenskyggen fikk jeg plutselig lyst til å prøve noe nytt. Jeg satte i gang med å bygge opp en helt enkel base med noen bruntoner fra Too Faced sitt Chocolate Bar palett, før jeg slo meg løs med litt mer farge. Da gikk jeg for de superfine lillafargene i Morphe × Kathleen Lights palettet mitt, og jeg jeg ble utrolig fornøyd ble resultatet!
Produkter jeg brukte

NYX angel veil skin perfecting primer

Wet N Wild photo focus foundation

Nars radiant creamy concealer

Loreal infallible fixing mist

Ingrid Cosmetics professional translucent loose powder

Too Faced chocolate bar eyeshadow palette // fargene White Chocolate og Salted Caramel 

Morphe × Kathleen Lights eyeshadow palette (det på bildet under)

Miss Sporty studio lash the miaoww look mascara

Depend eyebrow pomade

Maybelline brow drama sculpting brow mascara

Kat Von D shade + light contour palette

Seventeen instant glow shimmer brick

Makeup Mekka Glitz highlighter

Revlon highlighting palette 

 


Fargene jeg brukte til dagens look var de du ser som nummer 5,6 og 10 fra bunnen. Jeg brukte også den svarte fargen i dette palettet (noe som gjorde at det hele ble enda mer dramatisk!), men (hehe) den fargen fikk jeg rett og slett ikke plass til på hånden min.

 

Jeg fikk akkurat filmet ferdig en video som jeg skal prøve å få lagt ut i løpet av morgendagen. Det er en type "produkter jeg har brukt opp" video hvor jeg rett og slett viser produktene jeg har brukt opp den siste tiden, samtidig som jeg babler i vei som vanlig;) Ta gjerne en titt på youtubekanalen min HER!

Vi blogges!

  

  • Publisert: 08.04.2017             Klokka: 21:57            Kategori: Sminke & Skjønnhet
  •        
  • Kommentarer:

Pernille

Skrevet 08.04.2017 klokka 22:36

Så fin sminke :)

Marie

Skrevet 09.04.2017 klokka 12:14

Så fint det ble! :)

Skriv en ny kommentar

teresehoff

teresehoff

Heisann, og velkommen til bloggen min! Da jeg først startet denne bloggen skrev jeg for det meste om sminke, skjønnhet og klær, i tillegg til en god del om sykdommen min. Da jeg var 11 år gammel ble jeg diagnosert med anoreksi, og etter flere år med kjemping mot det, fikk jeg også alvorlige treningsforstyrrelser. Nå, etter tre år med kjemping, slit og tårer, kan jeg endelig si at jeg er på bedringens vei, og nå har bloggen min forandret seg helt. Jeg har forelsket meg helt i treningen, og med "prosjekt pålegging" i full gang, spiser jeg mer enn på lenge. Og merkelig nok er det disse to tingene som har reddet meg fra spiseforstyrrelsene. Trening og mat har blitt til det jeg interesserer for, selv om det ennå er det jeg sliter med og kjemper mot. Men jeg vet at dette er min vei, og jeg håper at dere vil følge meg på den <3


Følg meg

bilde   bilde   bilde