hits


Det er egentlig ganske latterlig

13.04.2017, 21:17

Da jeg tok turen til Oslo nå for noen dager siden, hadde jeg som ett slags "mål" å ikke bruke opp pengene mine på helt unødvendige ting, men samtidig unne meg det jeg faktisk ville ha. Jeg føler egentlig at jeg lykkes ganske godt med akkurat det. Jeg kjøpte det jeg ville ha, samtidig som jeg ikke kastet pengene rundt meg som konfetti og ga etter for enhver liten fristelse. 

Hver gang jeg drar til Oslo har jeg noen bestemte butikker som jeg bare må innom. Det er blandt annet Lush, Granitt og Inglot, og selv om jeg aldri har kjøpt noe der tidligere, tar jeg alltid en snartur innom MAC. Det gjorde jeg denne gangen også, men ulikt med de andre gangene slo jeg faktisk til og kjøpte meg noe! For å være helt ærlig så hadde jeg ikke noen plan om å bruke en eneste krone der, men fristelsen ble rett og slett for stor (hehe, da nådde ikke heeelt opp til målet mitt likevel, da...). Og dessuten føler jeg at det er litt rart å være såpass interresert i sminke og ikke ha ett eneste produkt fra MAC. Så jeg slo rett og slett til og valgte meg ut tre ulike øyenskygger som jeg falt helt pladask for, men det var ikke før jeg var i ferd med å betale at jeg fikk med meg hva de kostet. 100 KRONER FOR EN LITEN ØYENSKYGGE! Den lille handelen jeg gjorde kostet meg hele 300kr, og det er rett og slett ganske latterlig. Liksom, jeg kunne ha kjøpt meg ett helt øyenskyggePALETT for den prisen der! 

Jaja, nå har skaden allerede skjedd, og heldigvis elsker jeg disse øyenskyggene! Jeg har lekt meg litt med dem nå i dag, og fargene er superfine, er veldig pigmenterte og har en deilig konsistens som er enkel å påføre og blende ut.

  Fargene jeg kjøpte var 

Coppering (glitrende, oransje kobberfarge) 

Expensive Pink (glitrende, duochrome rosafarge, med ett hint av gull) 

Corduroy (matt, dempet rødlig brunfarge) 
Ikke misforstå, jeg liker disse øyenskyggene veldig godt, men for en syk pris! Jaja, jeg angrer ikke;)

 

Har du testet noen produkter fra MAC?

Vi blogges!

PS: Stay tuned for en liten vlogg fra turen min til Oslo;)

 

  • Publisert: 13.04.2017             Klokka: 21:17            Kategori: Sminke & Skjønnhet
  •        
  • Kommentarer:

Skrevet 13.04.2017 klokka 21:26

Fine farger :) har ikke testet det nei :)

Sandra Marie

Skrevet 13.04.2017 klokka 21:28

hehe, er greit å kjekke prisen først, mac er dyrt :)

teresehoff

Skrevet 13.04.2017 klokka 21:59

Sandra Marie: Ja, noen ganger blir jeg bare litt skrullete når jeg står midt i en sminkebutikk og har lyst på noe :D

Marie Gjernes

Skrevet 13.04.2017 klokka 21:45

Fint resultat du fikk! :) Har noen fra M.A.C selv, men i andre farger. Veldig fine, men og litt for dyre ja..

teresehoff

Skrevet 13.04.2017 klokka 22:00

Marie Gjernes: Tusen takk for det! Jeg syntes at det ble ganske fint selv :D

Victoria Larsen

Skrevet 14.04.2017 klokka 10:05

Kjempe fine farger :)

teresehoff

Skrevet 14.04.2017 klokka 10:21

Victoria Larsen: Det synes jeg også :D

Hania

Skrevet 21.04.2017 klokka 11:18

Jeg har pro longwear foundation fra mac:) Synes den er helt OK, det eneste som faktisk er bra er at de finner din eksakte tone i foundation..

Skriv en ny kommentar

teresehoff

teresehoff

Heisann, og velkommen til bloggen min! Da jeg først startet denne bloggen skrev jeg for det meste om sminke, skjønnhet og klær, i tillegg til en god del om sykdommen min. Da jeg var 11 år gammel ble jeg diagnosert med anoreksi, og etter flere år med kjemping mot det, fikk jeg også alvorlige treningsforstyrrelser. Nå, etter tre år med kjemping, slit og tårer, kan jeg endelig si at jeg er på bedringens vei, og nå har bloggen min forandret seg helt. Jeg har forelsket meg helt i treningen, og med "prosjekt pålegging" i full gang, spiser jeg mer enn på lenge. Og merkelig nok er det disse to tingene som har reddet meg fra spiseforstyrrelsene. Trening og mat har blitt til det jeg interesserer for, selv om det ennå er det jeg sliter med og kjemper mot. Men jeg vet at dette er min vei, og jeg håper at dere vil følge meg på den <3


Følg meg

bilde   bilde   bilde