hits


De peneste leppene i sommer

25.04.2017, 22:04

Jeg må helt ærlig si at jeg nesten aldri bruker noe på leppene. Selv om jeg har skuffe på skuffe fylt opp med leppestifter, lipglosser og liquid lipsticks, tar jeg meg aldri tid til å faktisk bruke neon av dem. Eller, det er ikke helt sant. Egentlig er jeg nesten litt redd for å ha noe på med farge på leppene. Det er både fordi jeg føler at jeg ser ut som en ku med forstoppelse, og at jeg er er redd for at jeg skal spise eller drikke noe og grise fargen utover hele trynet mitt. Så jeg holder meg for det meste til en helt gjennomsiktig leppepomade. 

Selv om jeg nesten aldri bruker det, kjøper jeg nye leppestifter, lipglosser og liquid lipsticks hele tiden. Jeg har liggende en hel haug ulike produkter med nydelige farger, konsistenser og finisher, men selv om jeg virkelig elsker dem av hele mitt hjerte, bruker jeg dem sjelden. Men nå når vi går sommer sommeren har jeg bestemt meg for at det skal bli litt forandring. Jeg skal begynne å prøve meg frem med ulike leppeprodukter, farger og kombinasjoner, og rett og slett prøve å venne meg til å ha noe med farge på leppene. Og akkurat nå har jeg faktisk noen favoritter jeg gleder meg skikkelig til å bruke mer fremover!


 

Dette er noen av Too Faced sine Melted liquid lipsticks som jeg fikk i ett lite gavesett til jul. Too Faced har mange ulike "typer" av disse Melted leppestiftene sine, og de kan by på både vanlige, matte og sjokolade-inspirerte farger. I dette lille settet fikk jeg to vanlige i fargene Chihuahua og Fig, og en chocolate i fargen Chocolate Honey. Både konsistensen, pigmentet og finishen på alle disse er helt fantastisk! De glir på lett som bare det, og det trengst ikke mye for å få nok farge. Chihuahua (den nederste på bildet) er en utrolig fin, ganske lys brun-ish rosafarge med ett hint av lilla, Fig er ganske mye mørkere og mer lilla, mens Chocolate Honey er en varm, behagelig lysebrun farge. 

Hehe, dere lurer sikker på hvorfor jeg har swatchet fire ulike farger når jeg kun har bablet i vei om de tre jeg holder på det ene bildet. Det er nemlig fordi jeg ikke har kommet til den store favoritten enda;) Øverst av fargene jeg har swatchet er nemlig en av Too Faced sine Melted Matte liquid lipsticks i fargen Sell Out, og denne er såååå fin! Jeg vet ikke om dere husker det, men jeg fikk den faktisk tilsendt av Hivenchy for en stund siden, og det var virkelig kjærlighet ved første blikk. Fargen er skikkelig meg, i tillegg til at jeg elsker alt ved disse matte melted produktene. De tørker helt matt uten å føles tørr på leppene, holder på gjennom mer eller mindre hva som helst, og er superlett å påføre. 


 

Too Faced Melted Matte i fargen Sell Out

 Fra nederst til øverst: Chihuahua, Fig, Chocolate Honey, Sell Out


Nå i dag brukte jeg faktisk den i fargen Sell Out, og jeg synes den er så utrolig fin! Jeg kan nesten ikke vente med å bruke disse fargene mer når det en gang blir sommer:D

Har du noen favoritt leppeprodukter?

Vi blogges!
 

  • Publisert: 25.04.2017             Klokka: 22:04            Kategori: Sminke & Skjønnhet
  •        
  • Kommentarer:

Victoria Larsen

Skrevet 25.04.2017 klokka 23:20

Kjempe flotte farger! :)

teresehoff

Skrevet 25.04.2017 klokka 23:31

Victoria Larsen: Helt enig! Jeg har fått helt dilla på dem:D

Skriv en ny kommentar

teresehoff

teresehoff

Heisann, og velkommen til bloggen min! Da jeg først startet denne bloggen skrev jeg for det meste om sminke, skjønnhet og klær, i tillegg til en god del om sykdommen min. Da jeg var 11 år gammel ble jeg diagnosert med anoreksi, og etter flere år med kjemping mot det, fikk jeg også alvorlige treningsforstyrrelser. Nå, etter tre år med kjemping, slit og tårer, kan jeg endelig si at jeg er på bedringens vei, og nå har bloggen min forandret seg helt. Jeg har forelsket meg helt i treningen, og med "prosjekt pålegging" i full gang, spiser jeg mer enn på lenge. Og merkelig nok er det disse to tingene som har reddet meg fra spiseforstyrrelsene. Trening og mat har blitt til det jeg interesserer for, selv om det ennå er det jeg sliter med og kjemper mot. Men jeg vet at dette er min vei, og jeg håper at dere vil følge meg på den <3


Følg meg

bilde   bilde   bilde