hits


Ikke en helt vanlig konfirmant

21.05.2017, 22:18

Akkurat nå hadde det vel vært vanlig om jeg skrev ett langt innlegg om hvor fin og flott denne dagen har vært. Jeg kunne ha skrevet en hel masse om hvor takknemlig jeg er for alle fine ord og gaver folk har kommet med, og ikke mist hvor mye tid og energi folk har brukt på å stelle i stand alt dette. Men jeg er ikke en "vanlig" person. De siste dagene har vært ett rent helvete for meg, og dagen i dag har føltes som ett uendelig slit. Jeg er virkelig glad for at det å konfirmere seg er once in a lifetime, for jeg hadde aldri klart å gjennomgå alt dette en gang til. 

De siste dagene har alt blitt rot. Det har blitt alt for mye mennesker å forholde seg til, en masse stress, og alt med maten har gått skikkelig feil vei. Og nå når jeg er midt i "prosjekt pålegging" har jeg ikke råd til at ting går galt med maten. Hodet mitt er allerede overfylt med tanker om mat, trening og vekt, og det er rett og slett ikke plass til enda flere tanker innen det temaet. Eller andre tanker, egentlig. Men de siste dagene har alt gått helt skeis med "prosjekt pålegging". Siden det har vært folk rundt meg til enhver tid har jeg holdt meg unna mat så godt som mulig, og de siste tre middagene har vært helt fæle. På fredag ble hele fredagstacoen ødelagt siden de to kjøttdeigene ble blandet og jeg ikke greier å spise den ene, i går dro vi på resturang og jeg fikk mer eller mindre angstanfall oppi kyllingwooken min, og nå i dag satt jeg foran en hel folkemengde og slurpet i meg fiskesuppe, noe jeg virkelig hater. 

Så nå er jeg helt utslitt. Etter at festen var overstått nå for noen timer siden prøvde jeg desperat å hjelpe til med opprydningen, men alt rotet ble rett og slett for mye for meg. Jeg klarer bare ikke rot. Jeg trenger at ting er på stell, at rutinene følges som vanlig og at ting er trygt og godt, og rot kommer virkelig ikke innefor noen av de kategoriene. Så mens foreldrene mine ryddet og vasket opp her hjemme gikk jeg en rimelig lang spasertur istedenfor. Noe jeg virkelig trengte. 

Men nå er alt dette overstått. Jeg har kommet meg gjennom en hel masse ting som har vært utrolig utfordrende og vanskelig for meg, i tillegg til disse siste dagene. Og nå er jeg endelig konfirmert!

 
 

Jeg slenger kun med disse to bildene, men det kommer såklart mer senere;) Nå skal jeg rett og slett bare prøve å få slappet litt av resten av kvelden! Jeg la forresten ut en ny video på youtubekanalen min tidligere i dag, så den kan du gjerne ta en kikk på:D Den kan du se HER <3

 
Vi blogges!
  • Publisert: 21.05.2017             Klokka: 22:18            Kategori: Anoreksi og ortoreksi
  •        
  • Kommentarer:

Victoria Larsen

Skrevet 22.05.2017 klokka 09:26

Så kjekt! :)

Konstanse

Skrevet 22.05.2017 klokka 23:45

Jeg skjønner deg godt Terese, men syns du ikke samtidig at det er litt trist at du har det slik? At du er avhengig av å ha kontroll over hva du spiser og nøyaktig hvor mange kalorier du får i deg iløpet av en dag? Jeg kan regne med at du sikkert ikke smakte på kakene i dag, eller tar jeg feil? Det er ikke for å kritisere, jeg prøver også å komme meg ut av kontroll over mat, og jeg vil hjelpe deg. Jeg tror vi begge hadde fått det mye bedre om vi ga opp kontrollen, men det er nok for vanskelig dor både meg og deg! Dette ble en rotete kommentar, men jeg vil du skal vite at du kan snakke med meg❤️ Jeg kan sende deg en direkte melding på instagram om du vil💛 Håper ivertfall du hadde en litt fin konfirmasjon, og at du ser tilbake på det positive med dagen😘

teresehoff

Skrevet 22.05.2017 klokka 23:52

Konstanse: Hehe, rotete kommentarer er helt prima;) Nei, jeg smakte ikke en eneste liten bit av kakene, og jeg laget til og med egen middag sånn at jeg ikke trengte å spise det "usunne" som de andre spiste. Det hadde vært så godt å kunne få slippe kontrollen litt! Tusen takk for kommentaren. Jeg setter utrolig stor pris på at noen faktisk vil ta seg tid til å skrive så mange snille ord <3

by charlotte

Skrevet 23.05.2017 klokka 09:33

Jeg er også veldig nøye med hva jeg spiser og at det ikke skal være tilsatt sukker. Ser ikke noe galt i å være opptatt av det, kroppen har bare godt av et naturlig kosthold uten for mange kalorier.

Du har forresten veldig fine bryn !

Mamma

Skrevet 23.05.2017 klokka 09:41

eg veit at dette var en vanskelig dag for deg. Og dagene rett før var også litt ekstra utfordrende. Men du skal vite at eg er så stolt av måten du takla det på❤. Du var søt og snill og god som vanlig , til tross for at du hadde det alt annet enn lett.

Gode vakre jenta mi❤

Love you❤❤❤

Skriv en ny kommentar

teresehoff

teresehoff

Heisann, og velkommen til bloggen min! Da jeg først startet denne bloggen skrev jeg for det meste om sminke, skjønnhet og klær, i tillegg til en god del om sykdommen min. Da jeg var 11 år gammel ble jeg diagnosert med anoreksi, og etter flere år med kjemping mot det, fikk jeg også alvorlige treningsforstyrrelser. Nå, etter tre år med kjemping, slit og tårer, kan jeg endelig si at jeg er på bedringens vei, og nå har bloggen min forandret seg helt. Jeg har forelsket meg helt i treningen, og med "prosjekt pålegging" i full gang, spiser jeg mer enn på lenge. Og merkelig nok er det disse to tingene som har reddet meg fra spiseforstyrrelsene. Trening og mat har blitt til det jeg interesserer for, selv om det ennå er det jeg sliter med og kjemper mot. Men jeg vet at dette er min vei, og jeg håper at dere vil følge meg på den <3


Følg meg

bilde   bilde   bilde