hits


Når vektøkning er noe bra

16.06.2017, 22:44

Selv om jeg ikke har gått opp like mye som planlagt til nå, har det likevel gått sakte men sikkert oppover. Jeg har holdt meg til de daglige kalorimålene mine uansett hvordan humøret har vært, og alt i alt har det gått veldig greit. Noen dager har såklart vært bedre enn andre. Noen dager kjenner jeg motivasjonen boble over og lysten til å bli frisk er helt enorm, mens andre dager ser jeg ikke annet enn mørke. Men selv på disse dårlige dagene har jeg på magisk vis klart å holde meg til planen uansett hvor tøft og krevende det har vært, noe som virkelig har vært med på å gjøre at "prosjekt pålegging" har gått så bra.

Siden jeg trener så utrolig mye, løfter tyngre vekter og bygger muskler hele tiden, forbrenner jeg rimelig mye mer kalorier enn man skulle trodd. Jeg spiser mer enn noensinne og sparer virkelig ikke på en smule, men likevel smyger vekten seg såvidt oppover. Men tro meg, de få kiloene jeg har lagt på meg gjør en forskjell! Jeg kan både se og føle forskjell på kroppen min nå i forhold til hvordan den var for bare noen måneder siden. Jeg har fått mye mer og større muskler, tankene virker klarere og jeg makter endelig å konsentrere meg litt mer, og livslysten min stiger støtt og stadig. Så man kan vel trygt si at ting går oppover!

 

Jeg har faktisk ikke tatt ordentlige bilder av meg selv på utrolig lang tid. Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg føler vel bare at det er litt utrygt og at jeg på en måte trenger litt tid til å bli vant til kroppen min etterhvert som den forandrer seg nå for tiden. Men nå er det over en måned siden "prosjekt pålegging" satte i gang, så jeg følte at det var på tide med noen nye bilder!

Da jeg og psykologen/legen min bestemte oss for at jeg omsider var klar for å legge på meg og faktisk gå inn for å bli frisk stilte jeg ikke mange spørsmål. Men det var en ting jeg ikke klarte å unngå å spørre om, nemlig om det kom til å legge seg på magen. Jeg har hatt helt fæle komplekser med magen min helt siden jeg ble syk, og spesielt de siste månedene før "prosjekt pålegging" var det ekstra ille. Jeg kunne stå i flere timer på badet, se meg i speilet og vurdere å klippe av meg deler av magen med den saks! Hvor sinnssykt er ikke det! Så jeg var ikke treg med å avklare om kiloene ville fordele seg jevnt utover eller om de i hovudsak ville legge seg på magen, noe jeg var totalt overbevist om at de kom til å gjøre.

Jeg ble egentlig litt sjokkert over svaret jeg fikk. Hun sa rett ut at det meste kom til å legge seg på magen først, før det etter en kort tid ville fordele seg utover. Det var egentlig som å få ett hardt slag i magen, men jeg klarte likevel å legge det litt til siden og gå inn for å lykkes med "prosjekt pålegging" likevel. Uansett, poenget er at uansett hvor forberedt jeg var på å bli litt større rundt magen, har det ikke skjedd! Alt har lagt seg som muskler på lårene, rumpa og armene mine, mens det for det meste har holdt seg unna magen. Vel, siden jeg spiser mer eller mindre 24/7 er jo magen min stappfull med mat så å si hele tiden, men bortsett fra det så har ikke frykten meldt seg!

Men det beste er at jeg faktisk ikke bryr meg så veldig mye akkurat nå. Jeg går virkelig inn for å lykkes og bli friskere og friskere, så jeg vil ikke la noen idiotiske magekomplekser ødelegge alt jeg har jobbet for de siste ukene!

Jeg fikk forresten en diiiger leveranse i posten i dag, så dere må være på utkikk etter ett "lite" innkjøp her på bloggen! Og ja, det glemte jeg nesten! Tidligere i dag fikk jeg omsider publisert nettsiden min! Jeg har jobbet på den i veldig lang tid nå for å gjøre den helt perfekt og passende i forholdt til meg selv, interessene mine og personligheten min, men nå er den endelig ferdig! Du kan gjerne ta en kikk på den HER!

Vi blogges!
 

  • Publisert: 16.06.2017             Klokka: 22:44            Kategori: Anoreksi og ortoreksi
  •        
  • Kommentarer:

Victoria Larsen

Skrevet 16.06.2017 klokka 22:48

Jeg syntes du er utrolig sterk gjennom treningen din! Utrolig flink du er :)

teresehoff

Skrevet 16.06.2017 klokka 23:15

Victoria Larsen: Tusen takk for det :D

Lindis

Skrevet 16.06.2017 klokka 22:54

Så flott at det går den rette veien! Du er utrolig flink og målrettet, og det er hyggelig å lese hvor reflektert du er. Du blir helt frisk, bare å jobbe på! 😊

teresehoff

Skrevet 16.06.2017 klokka 23:18

Lindis: Tusen takk for det! Jeg blir så utrolig glad for sånne kommentarer :D

Torunn

Skrevet 17.06.2017 klokka 00:24

Tøft!

Ønsker deg en god natt :)

Skriv en ny kommentar

teresehoff

teresehoff

Heisann, og velkommen til bloggen min! Da jeg først startet denne bloggen skrev jeg for det meste om sminke, skjønnhet og klær, i tillegg til en god del om sykdommen min. Da jeg var 11 år gammel ble jeg diagnosert med anoreksi, og etter flere år med kjemping mot det, fikk jeg også alvorlige treningsforstyrrelser. Nå, etter tre år med kjemping, slit og tårer, kan jeg endelig si at jeg er på bedringens vei, og nå har bloggen min forandret seg helt. Jeg har forelsket meg helt i treningen, og med "prosjekt pålegging" i full gang, spiser jeg mer enn på lenge. Og merkelig nok er det disse to tingene som har reddet meg fra spiseforstyrrelsene. Trening og mat har blitt til det jeg interesserer for, selv om det ennå er det jeg sliter med og kjemper mot. Men jeg vet at dette er min vei, og jeg håper at dere vil følge meg på den <3


Følg meg

bilde   bilde   bilde