hits


Det største innkjøpet noensinne!

18.06.2017, 09:03

Helt siden konfirmasjonen min har jeg lagt inn bestilling etter bestilling på nettet. Det begynte med noen få ting fra enkelte nettbutikker, men etterhvert har det virkelig ballet på seg, og nå har det kommet leveranser i posten hele tiden! Vel, jeg kan ikke akkurat klage;) Før konfirmasjonen min braket løs så jeg for meg at jeg skulle bruke pengene jeg fikk fornuftig, kjøpe litt klær og unne meg noen få ting som hadde stått på ønskelisten lenge. Sånn ble det ikke. Noen uker før ble nemlig hele livet mitt snudd uventet på hodet da jeg satte i gang med "prosjekt pålegging", og da jeg omsider stod der med pengene i hendene følte jeg ikke noen lyst til å bruke dem på klær og sminke lenger. Jeg begynte å forelske meg helt i trening (ironisk nok) og mat (enda mer ironisk), og det eneste jeg ville var å trene og spise. På en god måte!

Så jeg la fra meg alle fantasiene om å kjøpe meg nye klær og mer sminke. De interessene har dalt nedover i det siste, og nå tenker jeg nesten aldri over dem. Så hvorfor i alle dager skulle jeg ha brukt pengene mine på ting jeg ikke interesserer meg for lenger? Nei, akkurat det skjønte ihvertfall ikke jeg, så jeg begynte heller å kikke på ulike nettbutikker som solgte proteinbarer, treningsklær, proteinpulver og alt fra BCAA til nudler uten kalorier. Og det føltes så mye mer riktig! Så som dere vet har jeg kjøpt ganske mye fra slike nettsider den siste tiden, og nå for noen dager siden fikk jeg jaggu meg en pakke til. Og dette er den største til nå!


 

Jeg kan ikke engang beskrive hvor overlykkelig jeg var da jeg begynte å åpne esken med alle godsakene i! For litt over en uke siden la jeg inn en rimelig solid bestilling på en nettbutikk jeg ikke har prøvd før, nemlig Gymgrossisten. Og jeg sparte virkelig ikke på noe! Jeg slo til og bestemte meg bare for å unne meg det jeg faktisk hadde lyst på, uansett om regningen ble litt vel stor. Jeg har kjempet på de siste ukene og synes rett og slett at jeg fortjener litt for alt strevet!

Jeg endte til slutt opp med å bestille en diiiger haug med ulike proteinbarer. Men det er vel ikke helt sjokkerende. Jeg ELSKER proteinbarer mer enn noe annet (hehe, jeg tror at jeg sier det om mer eller mindre alt! Men seriøst, proteinbarer er helt fantastisk), og jeg ville rett og slett kjøpe ett stort utvalg som jeg ikke har smakt før, i håp om å kanskje få en ny favoritt eller to. I tillegg til alle disse barene kjøpte jeg også noen puddinger, en drikk, litt chips og nudler! IIIIKKKKKK, jeg blir helt overlykkelig bare av å tenke på det!

 

Det jeg kjøpte var:

Star Nutrition Protein Block // Creamy Peanut

Star Nutrition Goodlife Low Sugar // Cookies & Cream

Vitaprana Organic Raw Bar // Berry

Ehrmann Protein Pudding // Dark Chocolate Mint

Fit & Smart Femmesnack

Star Nutrition Diet Noodles

Star Nutrition Protein Wafer // Chocolate Hazelnut

Star Nutrition Protein Wafer // Vanilla

Star Nutrition Milky Protein Bar // Banana Marshmallow

Star Nutrition Milky Protein Bar // Marshmallow

Star Nutrition Milky Protein Bar // Strawberry Marshmallow

Star Nutrition Protein Chips // Sourcream & Onion

Gainomax Protein Drink // Vanilla

Biotech Zero Bar // Cappuccino

Biotech Zero Bar // Chocolate Chip Cookies

Musclepharm Combat Crunch Bar // Chocolate Peanut Butter Cup

Weider Low Carb High Protein Bar // Peanut Caramel

Star Nutrition Chew Chew // Blueberry

Star Nutrition Chew Chew // Raspberry

Star Nutrition Lean Bar // Brownie Crisp Toffee

NJIE ProPud // Chokladboll


 

Tro meg, det virker som mer enn det er! Eller, kanskje ikke, men jeg anger uansett ikke på noen av disse innkjøpene mine! De siste ukene har jeg kjempet på uansett hvor vanskelig, tøft og krevende det har vært, og ting blir bare bedre og bedre. Jada, jeg spiser proteinbarer og holder meg unna sukker, men hva har vel det å si? En proteinbar er akkurat det samme som en hvilken som helst annen sjokolade eller lignende, bare at den har mer proteiner. Noe jeg virkelig trenger når jeg trener! Dessuten hadde det vært helt urealistisk om en som hadde holdt seg unna mat i tre år, plutselig gikk over til å spise alt mulig. Jeg spiser som en hest, men er likevel opptatt av at det skal være sunt og godt!

I dag har jeg hatt treningsfri, og til tross for noen tårer her og der har det gått merkverdig bra. Når jeg ikke trener vet jeg rett og slett ikke hva jeg skal gøre, humøret mitt daler nedover og jeg klarer ikke å tenke på annet enn mat. Så det ender fort med at jeg utsetter de treningsfrie dagene mine etterhvert som de kommer, og ikke lar kroppen min slappe av i det hele tatt. Men jeg vet at den trenger avslapning! Så i dag tvang jeg rett og slett meg selv til å ta det med ro og ikke trene, selv om energien egentlig var helt på topp og jeg fint hadde fått en super treningsøkt. Men en 'rest-day' her og der er helt nødvendig, så det må bare til!

Så i dag har jeg rett og slett fått ladet opp til uken som kommer, og i morgen er jeg klar for en skikkelig LEG-DAY! Jeg gleder meg! 

(dette ble skrevet i går) ;)

Vi blogges!

  • Publisert: 18.06.2017             Klokka: 09:03            Kategori: Mat
  •        
  • Kommentarer:

Sandra Marie

Skrevet 18.06.2017 klokka 12:22

For en fiiin pakke :D Kos deg :D

teresehoff

Skrevet 18.06.2017 klokka 19:04

Sandra Marie: Hehe, det skal jeg virkelig gjøre;)

Den lille Pandaen c:

Skrevet 18.06.2017 klokka 14:33

Nice! Du får fortelle om du liker dem :)

teresehoff

Skrevet 18.06.2017 klokka 19:05

Den lille Pandaen c:: Det skal jeg! :D

fnfi

Skrevet 19.06.2017 klokka 09:57

Her var det mye spennende :D

teresehoff

Skrevet 19.06.2017 klokka 13:40

fnfi: Hehe, det er jeg helt enig i :D

Torunn

Skrevet 19.06.2017 klokka 11:11

Gøy med pakke! Kos deg :)

teresehoff

Skrevet 19.06.2017 klokka 13:41

Torunn: Tusen takk for det! Det skal jeg;)

Mathias Folke Nordby

Skrevet 08.07.2017 klokka 18:53

Fin blogg du har ! ;) Fått ny leser :D

Håper du har en fin sommer og ønsker deg fin Kveld :) Gjerne ta en titt på mitt nye innlegg og vlog :) <3

Tonje

Skrevet 20.07.2017 klokka 23:38

Fint og koselig innlegg :-)

Ha en fin kveld videre

Skriv en ny kommentar

teresehoff

teresehoff

Heisann, og velkommen til bloggen min! Da jeg først startet denne bloggen skrev jeg for det meste om sminke, skjønnhet og klær, i tillegg til en god del om sykdommen min. Da jeg var 11 år gammel ble jeg diagnosert med anoreksi, og etter flere år med kjemping mot det, fikk jeg også alvorlige treningsforstyrrelser. Nå, etter tre år med kjemping, slit og tårer, kan jeg endelig si at jeg er på bedringens vei, og nå har bloggen min forandret seg helt. Jeg har forelsket meg helt i treningen, og med "prosjekt pålegging" i full gang, spiser jeg mer enn på lenge. Og merkelig nok er det disse to tingene som har reddet meg fra spiseforstyrrelsene. Trening og mat har blitt til det jeg interesserer for, selv om det ennå er det jeg sliter med og kjemper mot. Men jeg vet at dette er min vei, og jeg håper at dere vil følge meg på den <3


Følg meg

bilde   bilde   bilde