hits


Såre ben og verdens beste sjokolade

05.12.2017, 21:14

Etter søndagens lille sammenbrudd ble det jo en ekstra hviledag på denne skrotten, og det tror jeg at gjorde meg godt. Det har nemlig vært en rimelig god start på uka, og energien under ukens to første treningsøkter har vært upåklagelig. Jeg har rett og slett hatt det lille ekstra som har vært utrolig vanskelig å dra frem den siste tiden. Både energi og motivasjon er endelig på plass!

I dag var det ukens første leg-day som stod på programmet, og fy søren som det sved! Jeg testet dessuten ut ett litt annerledes program for å aktivere setemuskulaturen før jeg satte i gang med selve økten, og det tror jeg har blitt en ny favoritt. Det fikk virkelig rumpa til å våkne etter en lang dag med mye sitting!

 

 

 

Brennende Quads, Glutes & Hamstrings

 

Oppvarming/aktivering:

 

1. Glute Bridges m/ Booty Builders strikk x20

2. Donkey Kicks m/ Booty Builders strikk x15 på hver fot

3. Gående Knebøy m/ Booty Builders strikk, 5 skritt til hver side x 10

 

- Legpress: 120kg → 80 (dropp ti kilo for hvefrt sett + så mange reps du klarer på siste sett!)

- Hamstring Curls → Leg Extensions

- Hip Thrusts → Glute Bridges

Finisher: samme runde som oppvarmingen!

 

 

I kveld kjenner jeg at kroppen min trygler om litt sjokolade, og da har jeg ingen planer om å nekte den det. Da blir det nok en solid skål med grøt toppet med kanel, Sukrin Gold og en diiiger klatt sjokoladepålegg, i tillegg til noen knekker av den nye favorittsjokoladen min ved siden av! Har jeg forresten nevnt den? Det første jeg fikk i årets julekalender (som mamma insisterte på å lage selv, selv om jeg prøvde å fortelle at jeg bare kunne kjøpe en liten sjokoladekalender) var nemlig en av Body Lab sine ganske nye 'Break Up' protein sjokoladeplater i smaken ' Milk Chocolate Hazelnut'. Og denne er rett og slett ubeskrivelig! Mye bedre enn noen annen sjokolade jeg noensinne har smakt (både vanlig, sukkerfri og med ekstra protein), og rett og slett helt fantastisk! Jeg spiste rett og opp hele greia på null komma niks. Og heldigvis har jeg to plater med annen smak til overs!

Med en boks julebrus innabors og såre ben, er jeg virkelig klar for å ta kvelden!

Vi blogges!

 

  • Publisert: 05.12.2017             Klokka: 21:14            Kategori: Trening
  •        
  • Kommentarer:

Drea

Skrevet 05.12.2017 klokka 21:23

Fin du er! Trening er så digg når man merker at man har energien til deg. jeg har vært aaaalt for lat de siste ukene... SKJERPINGS! Dette ga meg motivasjon! :)

teresehoff

Skrevet 05.12.2017 klokka 22:44

Drea: Hehe, må nok si meg enig med deg der! De siste ukene har jeg foretrukket sofaen over treningssenteret for å si det sånn :D Men noen ganger er det bare sånn, og nå kjenner jeg endelig motivasjonen komme tilbake! Så fint at dette kunne gi deg litt motivasjon <3

Charlotte A Egeberg

Skrevet 05.12.2017 klokka 21:23

Flink du er :)

teresehoff

Skrevet 05.12.2017 klokka 22:44

Charlotte: Tusen takk for det <3

Iselin Renée

Skrevet 05.12.2017 klokka 22:07

Den sjokoladen er veldig god :)

teresehoff

Skrevet 05.12.2017 klokka 22:44

Iselin Renée: Det er den virkelig!

Victoria Larsen

Skrevet 05.12.2017 klokka 23:41

Så utrolig flink du er! Ser jo nyddlig ut :-)

Skriv en ny kommentar

teresehoff

teresehoff

Heisann, og velkommen til bloggen min! Da jeg først startet denne bloggen skrev jeg for det meste om sminke, skjønnhet og klær, i tillegg til en god del om sykdommen min. Da jeg var 11 år gammel ble jeg diagnosert med anoreksi, og etter flere år med kjemping mot det, fikk jeg også alvorlige treningsforstyrrelser. Nå, etter tre år med kjemping, slit og tårer, kan jeg endelig si at jeg er på bedringens vei, og nå har bloggen min forandret seg helt. Jeg har forelsket meg helt i treningen, og med "prosjekt pålegging" i full gang, spiser jeg mer enn på lenge. Og merkelig nok er det disse to tingene som har reddet meg fra spiseforstyrrelsene. Trening og mat har blitt til det jeg interesserer for, selv om det ennå er det jeg sliter med og kjemper mot. Men jeg vet at dette er min vei, og jeg håper at dere vil følge meg på den <3


Følg meg

bilde   bilde   bilde