hits


pumpe opp til ballet

13.12.2017, 21:23

Etter en litt vel røff start på uken kjenner jeg at det skal bli godt med en helt annerledes dag i morgen. For selv om mandagen bestod av uendelig med motivasjon, masse energi og tro på en problemløs uke, har jeg klappet litt sammen i ettertid. Det er dessverre ikke sånn at ting som energi og motivasjon varer evig. Og når jeg først ikke finner tilbake til den brusende energien og treningsgleden jeg boblet over av på mandag, blir det skikkelig digg med treningsfri i morgen.

Har jeg forresten nevnt at det er skoleball i morgen? Vel, i morgen er det ihvertfall vinterball på skolen jeg går på, og det vender hele dagen på hodet. Det er jo ikke akkurat noe som skjer hver dag! Så for øyeblikket ser jeg skikkelig frem til morgendagen, når jeg omsider får brukt ballkjolen jeg kjøpte for en stund siden, kost meg med venninner og klassekamerater, og ikke minst vist frem mine elendige danseferdigheter, hehe;)

 

 

I går hadde jeg rett og slett ikke tid til å blogge. Dagen gikk i ett helt fra morgen til kveld, og jeg hadde noe som måtte gjøres fra begynnelse til slutt. Trening like etter skolen, kjøpe en blomsterbukett rett etter en kjapp matbit, dra ut på sykehuset for å besøke mamma, og komme hjem med trøtte øyne og ett utslitt hode. Alt er heldigvis bra med mamma, og gårsdagens operasjon gikk helt fint. Nå har hun omsider kommet hjem igjen, og jeg prøver så godt jeg kan å leke sykepleier og hente det hun ber om og ikke bråke for mye:D

 

 

Selv om dagens treningsøkt ble gjennomført med lite motivasjon og overskudd, ble den gjennomført. Jeg kjørte ett nytt program, prøvde noen øvelser jeg ikke har gjort på en stund, og fikk pumpet litt muskler før morgendagens hviledag, så jeg er vel fornøyd selv om alt ikke gikk helt som ønsket. Når verken motivasjon eller overskudd er på plass, må man rett og slett ta seg til takke med det man får til!

Jeg vet ikke om det kommer noen oppdateringer i morgen, men når ballet er vel gjennomført kommer jeg selvsagt til å dele masse bilder med dere!

Vi blogges!

  • Publisert: 13.12.2017             Klokka: 21:23            Kategori: Trening
  •        
  • Kommentarer: 0

Skriv en ny kommentar

teresehoff

teresehoff

Heisann, og velkommen til bloggen min! Da jeg først startet denne bloggen skrev jeg for det meste om sminke, skjønnhet og klær, i tillegg til en god del om sykdommen min. Da jeg var 11 år gammel ble jeg diagnosert med anoreksi, og etter flere år med kjemping mot det, fikk jeg også alvorlige treningsforstyrrelser. Nå, etter tre år med kjemping, slit og tårer, kan jeg endelig si at jeg er på bedringens vei, og nå har bloggen min forandret seg helt. Jeg har forelsket meg helt i treningen, og med "prosjekt pålegging" i full gang, spiser jeg mer enn på lenge. Og merkelig nok er det disse to tingene som har reddet meg fra spiseforstyrrelsene. Trening og mat har blitt til det jeg interesserer for, selv om det ennå er det jeg sliter med og kjemper mot. Men jeg vet at dette er min vei, og jeg håper at dere vil følge meg på den <3


Følg meg

bilde   bilde   bilde