hits


Endelig tilbake

19.12.2017, 22:38

Akkurat nå føles det ut som jeg ikke har blogget på flere uker. Men det er vel bare sånn det er når man plutselig hopper over en dag med den gode gamle bloggingen, etter daglige oppdateringer i to år. Det er bare uvant. Men i dag er jeg altså tilbake, i likhet med mac'en min som etter tre uker har kommet tilbake fra reparasjon. I tre uker har jeg altså brukt mamma sin pc til alt fra blogg til skolearbeid, og selv om den nesten har gjort meg gal, er det nesten sånn at jeg foretrekker den.  For selv om det har gått tre uker, er mac'en fortsatt ikke helt på topp. Batteriet svikter, den er så treg at en skulle tro det var tidlig på 2000-tallet, og det tar en halv evighet å skru den på. Jaja, hva kan man vel gjøre...

Akkurat hvorfor det ikke har kommet noen oppdateringer de siste dagene vet jeg ikke, men det har vel noe med motivasjonen å gjøre. For øyeblikket er jeg rett og slett bare utrolig skolelei, og de fleste dagene den siste måneden har blitt brukt til å lengte etter fri. Jeg skulle jo mer enn gjerne fått fri før torsdag, men når jeg har kommet meg gjennom ett halv år skal jeg nok klare en dag eller to ekstra. Jeg har jo dessuten julen å se frem til, selv om juletiden for min del starter siste skoledag før ferien, og slutter litt utpå kvelden på julaften.

 

 

Så må jeg vel oppdatere dere om det som omsider ankom i posten for noen dager siden. Jeg slo meg jo som sagt liiitt løs under alle disse 'Black Friday' tilbudene som herjet omkring for en stund siden, og da unnet jeg meg også noe nytt fra Protein Fabrikken. Sjokkerende nok ankom det ikke før en gang sent i forrige uke, men posen med godteri er allerede slukt og den splitter nye boksen med BCAA er godt begynt på.

Selv om jeg har vært rimelig sløv med alt fra Instagram til blogg den siste tiden, lover jeg at det blir bedre så fort skolen takker for seg om noen få dager. Da får jeg endelig tid til annet enn lekser og innleveringer, og søvnen min får hentet seg litt inn igjen. Så bare vær tålmodig;)

Vi blogges!

 

  • Publisert: 19.12.2017             Klokka: 22:38            Kategori: Hverdag
  •        
  • Kommentarer:

Kent

Skrevet 19.12.2017 klokka 23:16

Heisann, den godteri posen, hva slags godteri er det og smakte det godt?

Victoria Larsen

Skrevet 20.12.2017 klokka 09:10

Så hyggelig å høre fra deg igjen! Nyyt disse dagene før jul :D

Skriv en ny kommentar

teresehoff

teresehoff

Heisann, og velkommen til bloggen min! Da jeg først startet denne bloggen skrev jeg for det meste om sminke, skjønnhet og klær, i tillegg til en god del om sykdommen min. Da jeg var 11 år gammel ble jeg diagnosert med anoreksi, og etter flere år med kjemping mot det, fikk jeg også alvorlige treningsforstyrrelser. Nå, etter tre år med kjemping, slit og tårer, kan jeg endelig si at jeg er på bedringens vei, og nå har bloggen min forandret seg helt. Jeg har forelsket meg helt i treningen, og med "prosjekt pålegging" i full gang, spiser jeg mer enn på lenge. Og merkelig nok er det disse to tingene som har reddet meg fra spiseforstyrrelsene. Trening og mat har blitt til det jeg interesserer for, selv om det ennå er det jeg sliter med og kjemper mot. Men jeg vet at dette er min vei, og jeg håper at dere vil følge meg på den <3


Følg meg

bilde   bilde   bilde