hits


Julestemning? NOT

23.12.2017, 22:35

Med min elendige flaks måtte jeg selvfølgelig våkne med feber og vond hals i dag tidlig. Eller, egentlig våknet jeg flere timer etter hva jeg vanligvis ville stemplet som "tidlig". Jeg har faktisk utrolig vanskelig for å bli syk i utgangspunktet, men skal jeg først bli det måtte det selvfølgelig skje på lillejulaften. Så humøret var ikke akkurat på topp når dagen startet. Og det er for å si det mildt. Men etter to dagers treningsfri og mer sofasitting enn jeg har bedrevet på tre år til sammen, kom jeg meg ut døra og bestemte meg for å prøve å trene. 

Jeg har egentlig ett mål om å begynne å lytte til kroppen og si stopp når formen ikke er til å skryte av, men jeg bestemte meg vel allerede i går kveld for å prøve å få unnagjort en kjapp økt i dag. I går begynte jeg nemlig allerede å kjenne på en liten forkjølelse tidlig på dagen, noe som hindret det meste av dagens planer. Også trening. Så jeg hadde mildt sagt lave forventninger til dagens økt, men med en energidrikk i hånden og favoritt treningstightsen min på, gikk ikke ting så alt for galt. 

 

 

Etter å ha stått opp flere timer etter hva jeg vanligvis ville godkjent, føler jeg at dagen har vært alt for kort. Det første jeg gjorde var nemlig å dra på trening, og når jeg var ferdig der var det langt på dag og solen var ikke lenger å se. Og har jeg julestemning enda? Å neida, ikke i nærheten engang! Snøen som begynte å dale ned for noen uker siden har forsvunnet for lengst, og er nå byttet ut med endeløst regn og sur vind. Typisk Ålesund. Så jeg blir fortsatt litt sjokkert når jeg titter inn på stua og ser juletreet stå der. Ikke det at det har stått der lenge altså, for som vanlig satte vi det opp i går, pyntet det i dag og kaster det ut i i overimorgen. 

Akkurat nå håper jeg bare at formen er helt på topp til i morgen, og at jeg dermed slipper å tilbringe en julaften med Ibux og halsdrops. Da er jeg fornøyd;)

God jul!

  • Publisert: 23.12.2017             Klokka: 22:35            Kategori: Trening
  •        
  • Kommentarer: 0

Skriv en ny kommentar

teresehoff

teresehoff

Heisann, og velkommen til bloggen min! Da jeg først startet denne bloggen skrev jeg for det meste om sminke, skjønnhet og klær, i tillegg til en god del om sykdommen min. Da jeg var 11 år gammel ble jeg diagnosert med anoreksi, og etter flere år med kjemping mot det, fikk jeg også alvorlige treningsforstyrrelser. Nå, etter tre år med kjemping, slit og tårer, kan jeg endelig si at jeg er på bedringens vei, og nå har bloggen min forandret seg helt. Jeg har forelsket meg helt i treningen, og med "prosjekt pålegging" i full gang, spiser jeg mer enn på lenge. Og merkelig nok er det disse to tingene som har reddet meg fra spiseforstyrrelsene. Trening og mat har blitt til det jeg interesserer for, selv om det ennå er det jeg sliter med og kjemper mot. Men jeg vet at dette er min vei, og jeg håper at dere vil følge meg på den <3


Følg meg

bilde   bilde   bilde