hits


New year, new me

30.12.2017, 21:00

Etter to uker helt utenom det vanlige for lille, usosiale meg, har jeg tilbragt den siste uken litt nedi kjelleren. Jeg har mildt sagt ikke hatt det helt topp. Akkurat hvorfor føler jeg ikke at jeg kan si for øyeblikket, men jeg kan fortelle såpass som at de siste dagene har bestått av mye fortvilelse og tårer. Men det er vel bare en kombinasjon av at jeg er ett ekstremt følsomt vesen, og at jeg får nok av jul og vinter på under 24 timer og automatisk blir drittlei av juleferie, mørke, snø og kulde så fort vi har bikket julaften. Sånn er jeg bare. 

Men selv om romjulen er noe jeg vil legge bak meg fortest mulig, har selve julen vært upåklagelig. Det er første julen på fire år at jeg har spist akkurat det jeg vil når jeg vil, uansett kalorier, sukker eller tid på døgnet. Joa, akkurat nå føler jeg meg ufattelig oppblåst og overfylt av alt fra sjokolade til ribbe, men for en gangs skyld bryr det meg så å si ingenting.

 

 

 

Det er forresten helt sykt å tenke på at det bare er litt over en dag igjen av 2017. Dette året har bydd på så utrolig mye rart, og jeg kan trygt si at jeg har hatt både mine beste og verste dager dette året. Men siden ting har forandret seg helt ufattelig mye nå i 2017, har jeg god tro på at året jeg har i vente blir det beste på lenge (bank i bordet*), og jeg er fast bestemt på å bare være den beste utgaven av meg som bare mulig! Ingen dumme tanker om mat, selvbilde og kropp, og helt overflod av positive tanker, latter og gode minner. 

For å kickstarte nyåret litt har jeg til og med laget en ny bruker på Instagram, noe jeg har tenkt på i en god stund nå. Den brukeren jeg hadde ble rett og slett helt feil for meg. Så jeg hadde blitt utrolig glade om dere ville begynne å følge @tereseh0fff !

 

 

Nå har jeg akkurat kommet meg ut av dusjen og er i ferd med å slå meg ned i sofaen for å spise og slappe av. Jeg testet forresten en ny skrubb i dag, og jeg er fakstisk ganske imponert. Men akkurat det kan dere få høre mer om senere, kveldsmaten venter;))

 

  • Publisert: 30.12.2017             Klokka: 21:00            Kategori: Hverdag
  •        
  • Kommentarer: 1

CamyReed

Skrevet 30.12.2017 klokka 22:41

Så pen du er<3 jeg ønsker deg alt det beste for 2018 og håper det blir mange oppturer for deg og ikke så mange nedurer. Bra du føler det har gått ganske bra denne julen<3

Skriv en ny kommentar

teresehoff

teresehoff

Heisann, og velkommen til bloggen min! Da jeg først startet denne bloggen skrev jeg for det meste om sminke, skjønnhet og klær, i tillegg til en god del om sykdommen min. Da jeg var 11 år gammel ble jeg diagnosert med anoreksi, og etter flere år med kjemping mot det, fikk jeg også alvorlige treningsforstyrrelser. Nå, etter tre år med kjemping, slit og tårer, kan jeg endelig si at jeg er på bedringens vei, og nå har bloggen min forandret seg helt. Jeg har forelsket meg helt i treningen, og med "prosjekt pålegging" i full gang, spiser jeg mer enn på lenge. Og merkelig nok er det disse to tingene som har reddet meg fra spiseforstyrrelsene. Trening og mat har blitt til det jeg interesserer for, selv om det ennå er det jeg sliter med og kjemper mot. Men jeg vet at dette er min vei, og jeg håper at dere vil følge meg på den <3


Følg meg

bilde   bilde   bilde