hits


Årets første utfordring

01.01.2018, 20:55

Jeg kan ikke huske sist jeg klarte å starte ett nytt år på blanke ark. Uansett hvor inderlig jeg selv ønsker det, er det mer eller mindre umulig å våkne første nyttårsdag med helt positiv innstilling, klar til å begynne det nye året uten negative tanker og grums fra fjoråret. Sånn var det ihvertfall i dag, og jeg kan helt ærlig ikke påstå at tidligere år har startet annerledes. Jeg er drittlei av mørket og kulden, ferien begynner å gå meg på nervene og magen min har vært overfylt av kalkun i to dager på rad (jeg klager ikke egentlig over sistnevnte, men dere skjønner greia).

Til tross for dårlig humør til å begynne med, har dagen sjokkerende nok tatt seg opp etter hvert. Noe av det første jeg gjorde etter frokost i dag var å dra på trening, noe jeg av en eller annen merkelig grunn har begynt å få sansen for. Ikke selve treningen altså, for det er vel en selvfølge, men det å trene tidlig. Jeg har alltid HATET å trene tidlig. Hjernen min fungerer liksom ikke før lunsj, sånn er det bare. Men de siste dagene har jeg faktisk satt utrolig stor pris på å benytte begynnelsen av dagen på trening, hvor jeg har fått ut både sinne, frustrasjon og fortvilelse ved hjelp av svette, sviende muskler og energidrikk. Joa, jeg ser kanskje ut som om jeg akkurat har stått opp fra de døde med det usminkede, trøtte trynet mitt og en halvveis fungerende hjerne, men disse morgenøktene har gjort godt den siste tiden. 

I dag fikk jeg også startet dagen med en treningsøkt, og årets første bestod av rygg og biceps, en kombo jeg elsker for øyeblikket. Ett av målene mine for dette året er dessuten å fokusere litt mer på rygg, og da passet det jo perfekt at det var det som stod på programmet i dag! 

 

Rygg & Biceps

 

- Reverse Fly 15x5

- Lat Pulldown 15x5

- Seated Low Row 15x4

- Face Pulls 15x4

- Biceps Curls på apparat 15x5 ↓

(Siste to settene som dropsett)

- Supersett: Biceps Curls m/ manualer → Curls m/ vektplate

 

 

Akkurat nå er jeg faktisk utrolig spent på hva det nye året vil bringe. Selv om jeg innerst inne synes at alt dette styret med nyttår og nyttårsforsetter er rimelig overdrevent og oppskrytt, er det noe som er litt ekstra spennende med ett nytt år. Hovedmålet mitt for dette året er ihvertfall å prøve å ha det bra med meg selv, ikke ha noen negative tanker om mat, trening og kropp, og rett og slett være lykkelig. Dette kan nemlig bli det beste året på lenge.

Godt nyttår folkens!

  • Publisert: 01.01.2018             Klokka: 20:55            Kategori: Trening
  •        
  • Kommentarer:

Karina Østensen

Skrevet 01.01.2018 klokka 21:01

Fin blogg, ta en titt på min☺️

teresehoff

Skrevet 13.01.2018 klokka 09:24

Karina Østensen: Tusen takk for det! Det skal jeg gjøre :D

Skriv en ny kommentar

teresehoff

teresehoff

Heisann, og velkommen til bloggen min! Da jeg først startet denne bloggen skrev jeg for det meste om sminke, skjønnhet og klær, i tillegg til en god del om sykdommen min. Da jeg var 11 år gammel ble jeg diagnosert med anoreksi, og etter flere år med kjemping mot det, fikk jeg også alvorlige treningsforstyrrelser. Nå, etter tre år med kjemping, slit og tårer, kan jeg endelig si at jeg er på bedringens vei, og nå har bloggen min forandret seg helt. Jeg har forelsket meg helt i treningen, og med "prosjekt pålegging" i full gang, spiser jeg mer enn på lenge. Og merkelig nok er det disse to tingene som har reddet meg fra spiseforstyrrelsene. Trening og mat har blitt til det jeg interesserer for, selv om det ennå er det jeg sliter med og kjemper mot. Men jeg vet at dette er min vei, og jeg håper at dere vil følge meg på den <3


Følg meg

bilde   bilde   bilde