hits


New In fra Gymshark

05.01.2018, 22:48

Etter to uker med juleferie var jeg mer enn glad for å komme tilbake til hverdagen. Joa, noen dager med fri fra skole, lekser og alt for tidlige morgener er ikke akkurat noe å klage over, men det er alltid noe spesielt med juleferien. Jeg ender alltid opp med å kjede meg selv gal. Etter julaften er jeg liksom bare ferdig med alt som heter jul og ferie og høytid, og resten av ferien bruker jeg for det meste til å tenke over livet og døden og alt mellom. 

Men nå har altså hverdagen kommet i gang igjen, og til tross for prøver, lekser og alt for lite søvn i noen netter, kunne jeg ikke vært mer takknemlig. Det er alltids godt å kome tilbake til de gode gamle rutinene igjen! 

De siste to dagene har vel egentlig bare bestått av skole, trening og venner, noe som vil si at ting ikke akkurat har endret seg fra i fjor. Nytt år, samme meg. Og for å være helt ærlig er ikke motivasjonen til å skryte av heller, så nyåret kunne virkelig har ventet noen uker med å komme. Men en ting er ihvertfall positivt, og det er at jeg enda en gang har investert i nye treningsklær, og da kan jeg vel ikke klage så alt for mye? Gymshark lanserte nemlig en ny kolleksjon i begynnelsen av uka, og jeg satt klar foran pc'en med lommeboka klar allerede en time før det braket løs. Joa, en av tingene jeg ville ha var utsolgt før jeg fikk kloa i det (etter ett lite kvarter!), men jeg fikk heldigvis tak i det jeg hadde aller mest lyst på! 

 

 

Jeg er faktisk helt forelsket i dette settet! Tightsen er utrolig høy i livet (noe som er ett must for meg), den har supersøte detaljer som gir det lille ekstra, og den er ufattelig komfortabel. Hele settet er bare så fint! Jeg var kanskje litt vel rask med å klikke på minste størrelse og gå rett til kassen, for man kan vel trygt si at jeg snart ikke kan kvalifiseres som en størrelse XS lenger. Det er selvfølgelig noe jeg er utrolig glad for, men det er så uvant, hehe:D 

Nå er jeg alt for trøtt og alt for sulten, så jeg må rett og slett si takk for meg! 

Vi blogges!

 

  • Publisert: 05.01.2018             Klokka: 22:48            Kategori: Trening
  •        
  • Kommentarer:

Charlotte A Egeberg

Skrevet 05.01.2018 klokka 23:12

kjempefint trening tøy :D

Victoria Larsen

Skrevet 06.01.2018 klokka 11:35

Veldig stilig!! Det så ut som god kvalitet :-)

Skriv en ny kommentar

teresehoff

teresehoff

Heisann, og velkommen til bloggen min! Da jeg først startet denne bloggen skrev jeg for det meste om sminke, skjønnhet og klær, i tillegg til en god del om sykdommen min. Da jeg var 11 år gammel ble jeg diagnosert med anoreksi, og etter flere år med kjemping mot det, fikk jeg også alvorlige treningsforstyrrelser. Nå, etter tre år med kjemping, slit og tårer, kan jeg endelig si at jeg er på bedringens vei, og nå har bloggen min forandret seg helt. Jeg har forelsket meg helt i treningen, og med "prosjekt pålegging" i full gang, spiser jeg mer enn på lenge. Og merkelig nok er det disse to tingene som har reddet meg fra spiseforstyrrelsene. Trening og mat har blitt til det jeg interesserer for, selv om det ennå er det jeg sliter med og kjemper mot. Men jeg vet at dette er min vei, og jeg håper at dere vil følge meg på den <3


Følg meg

bilde   bilde   bilde