hits


Ikke alltid like effektiv

06.01.2018, 21:04

Akkurat hvorfor vet jeg ikke, men lørdager gjør noe med meg. For i bunn og grunn er jeg faktisk ett morgenmenneske som liker å bruke dagen på å suse rundt og få unnagjort plikter og gjøremål, men når klokken begynner å nærme seg midnatt fredags kveld skjer det noe med meg. Plutselig virker liksom ingenting mer fristende en sofaen, en film på Netflix og litt sjokolade. Eller mye sjokolade, helst det. 

Lørdagsmoduset slo som vanlig til i dag. Jeg våknet og lurte bare på hvorfor i alle dager jeg var våken, og den "tidlige" treningsøkten jeg skulle ha ble ikke så tidlig likevel. Etter å ha fått i meg frokost, dradd på meg noe annet enn pysjen og i bunn og grunn var klar til å gå ut ytterdøra her hjemme, klarte jeg av en eller annen grunn å utsette tiden helt. Men det var som alltid godt å komme seg ut og få litt frisk luft, og det til tross for at klokken ikke var så tidlig som planlagt. 

 

 

I dag var det altså rygg, biceps og mage som stod på programmet, en kombo jeg både elsker og hater. Med hodet innom mer eller mindre alle andre tanker enn treningen ble det vel ikke det mest effektive økten jeg har gjennomført, men det var utrolig deilig å være ferdig. Ett av målene mine for dette året er dessuten å fokusere mer på rygg og kjerne, og da må det jo bare gjøres! Ta gjerne en kikk innom DETTE innlegget for å få med dere noen av mine favorittøkter for rygg og biceps!

Nå burde jeg egentlig ha pugget litt til en naturfagsprøve, men hodet mitt er dessverre sånn at det ikke fungerer optimalt etter klokken åtte på kvelden. Sånn er det bare, og jeg orker rett og slett ikke å stresse med det på en lørdagskveld. Det får heller vente. Så nå blir det heller litt film med familien, masse mat og ren avslapning resten av kvelden!

Vi blogges!

  • Publisert: 06.01.2018             Klokka: 21:04            Kategori: Trening
  •        
  • Kommentarer: 0

Skriv en ny kommentar

teresehoff

teresehoff

Heisann, og velkommen til bloggen min! Da jeg først startet denne bloggen skrev jeg for det meste om sminke, skjønnhet og klær, i tillegg til en god del om sykdommen min. Da jeg var 11 år gammel ble jeg diagnosert med anoreksi, og etter flere år med kjemping mot det, fikk jeg også alvorlige treningsforstyrrelser. Nå, etter tre år med kjemping, slit og tårer, kan jeg endelig si at jeg er på bedringens vei, og nå har bloggen min forandret seg helt. Jeg har forelsket meg helt i treningen, og med "prosjekt pålegging" i full gang, spiser jeg mer enn på lenge. Og merkelig nok er det disse to tingene som har reddet meg fra spiseforstyrrelsene. Trening og mat har blitt til det jeg interesserer for, selv om det ennå er det jeg sliter med og kjemper mot. Men jeg vet at dette er min vei, og jeg håper at dere vil følge meg på den <3


Følg meg

bilde   bilde   bilde