hits


Den beste motivasjonen

08.01.2018, 20:39

Akkurat nå er det få ting som frister mer enn å slå seg ned i sofaen, skru på TV'en og bruke resten av kvelden til å bare slappe av. Uken har nemlig startet med litt for lite søvn, en solid treningsøkt og prøvepugging til en prøve jeg så alt for gjerne skulle sluppet unna. Jeg får det bare ikke inn i hodet. Så nå har jeg brukt de siste timene siden jeg kom hjem fra trening til nettopp prøvepugging, og for øyeblikket er jeg helt ubeskrivelig lei. Både motivasjon og energi har rett og slett blitt brukt opp til andre ting i dag, og nå prøver jeg bare desperat å få opp humøret og minne meg selv på at det har vært en god dag og livet er bra. Men hjelper det? Nei, ikke i det hele tatt. 

Jeg kan ihvertfall se tilbake på dagens trening og føle meg litt bedre. Det er alltid deilig å kickstarte uken med en skikkelig god treningsøkt! I dag kjørte jeg dessuten litt andre øvelser enn hva jeg pleier å gjøre, og satt rett og slett opp programmet mitt på en litt annerledes og uvant måte. Nå som det er ett nytt år skal jeg nemlig prøve å variere øktene mine litt mer og begynne å våge meg litt ut av komfortsonen litt oftere, noe jeg ikke er så alt for flink til fra før av, hehe. 

 

Skuldre, rygg og mage

 

Del 1: SKULDRE & RYGG

- Skulderpress: 12x5

- Reverse Fly: 15x6

- Straight Arm Pulldown: 15x4

- Supersett: Skulderpress m/manualer → Lateral Raise

- Upright Row m/vektplate: 15x6

 

Del 2: MAGE OG KJERNE

- Double Leg Lifts

- Spiderman Planken

- Russian Twist

- Criss Cross

- Pikes på Yogaball

45sek på, 15 sekund pause mellom hver øvelse

x3

 

Måtte bare slenge med dette lille "før-etter" bildet:D Noe av det mest motiverende jeg vet om er nettopp det å kunne se at jeg har hatt fremgang og blir sterkere. Det finnes ikke noen bedre følelse enn det!

 

Til tross for helt elendig motivasjon og lyst, må jeg rett og slett ta meg sammen og øve litt til morgendagens prøve. Jeg satser så absolutt ikke på noen toppkarakter, men det føles alltid mye bedre å vite at man har gjort det man kan og ikke gitt opp like før målstreken (akkurat nå er målstreken ekstremt langt unna for min del, men jaja, dere skjønner greia). 

Jeg håper du har hatt en super start på uka<3

 

  • Publisert: 08.01.2018             Klokka: 20:39            Kategori: Trening
  •        
  • Kommentarer:

Helena Westergren

Skrevet 08.01.2018 klokka 20:59

så flink du er!

Victoria Larsen

Skrevet 08.01.2018 klokka 22:58

Såå utrolig flink du er! :-)

Skriv en ny kommentar

teresehoff

teresehoff

Heisann, og velkommen til bloggen min! Da jeg først startet denne bloggen skrev jeg for det meste om sminke, skjønnhet og klær, i tillegg til en god del om sykdommen min. Da jeg var 11 år gammel ble jeg diagnosert med anoreksi, og etter flere år med kjemping mot det, fikk jeg også alvorlige treningsforstyrrelser. Nå, etter tre år med kjemping, slit og tårer, kan jeg endelig si at jeg er på bedringens vei, og nå har bloggen min forandret seg helt. Jeg har forelsket meg helt i treningen, og med "prosjekt pålegging" i full gang, spiser jeg mer enn på lenge. Og merkelig nok er det disse to tingene som har reddet meg fra spiseforstyrrelsene. Trening og mat har blitt til det jeg interesserer for, selv om det ennå er det jeg sliter med og kjemper mot. Men jeg vet at dette er min vei, og jeg håper at dere vil følge meg på den <3


Følg meg

bilde   bilde   bilde