hits


Det kan ikke alltid gå like bra

10.01.2018, 22:16

De siste månedene har livet mildt sagt gått på skinner. Jeg har vært en mirakuløst sprudlende og energisk utgave av meg selv, og alt som har hengt igjen av anoreksien og treningsforstyrrelsene har ikke vært til stede i det hele tatt. Så kort fortalt har jeg mer eller mindre fløyet rundt på en liten rosa sky de siste månedene, og livet har virkelig gått min vei. Men til tross for alt som har gått så underlig bra har alt for mye også gått galt, og de siste ukene har jeg vært utrolig langt nede sammenlignet med de siste månedene.

Akkurat nå føles det dessuten som om alt selvtilliten jeg desperat har samlet sammen dette siste halvåret har forsvunnet helt ut av det blå, og småting som har hengt igjen etter anoreksien er igjen tilbake. Plutselig får jeg dårlig samvittighet når jeg spiser noe "ekstra", jeg blir skuffet og sint når jeg ikke får til treningen akkurat som planlagt og tvangstankene har forverret seg enda en gang. Jeg vet at det kommer til å gå over like fort som det kom tilbake, men det sjokkerer meg bare hvordan selvfølelsen min kunne bli så ødelagt at hodet mitt syntes det var nødvendig å ta kontroll over mat og trening igjen.

Etter en dag som mildt sagt ikke har vært helt på topp, var det ingenting som kunne passet bedre enn å få en pakke i posten. Når livet kanskje ikke virker så alt for bra må man bare se på det positive, og for min del er det få ting som er mer positive enn å omsider få en etterlenget pakke i posten!

 

 

Etter alle nyttårssalgene som har pågått den siste tiden har jeg bestilt en god del, men i dag var det altså en pakke fra BodyLab som ankom i posten. Jeg har ikke smakt så mye fra det merket, men de nye sjokoladeplatene deres er helt FANTASTISKE og proteinbarene er også skikkelig digg. Så jeg unnet meg rett og slett litt av hvert fra nettsiden deres, og jeg gleder meg utrolig mye til å smake på alt!

Nå er det på tide for meg å ta kvelden, få i meg litt kveldsmat og slappe av. Jeg kjenner virkelig at det har blitt litt mangel på avslapning siden skolen startet på igjen i forrige uke, så jeg har litt å ta igjen;)

Vi blogges!

 

  • Publisert: 10.01.2018             Klokka: 22:16            Kategori: Anoreksi og ortoreksi
  •        
  • Kommentarer:

Cecilie Therese Kristiansen

Skrevet 10.01.2018 klokka 22:41

Håper virkelig at du får det bedre igjen fort. Du har kommet så langt, og vert så utrolig flink. Og ei nydelig jente er du. Stor klem fra meg <3

teresehoff

Skrevet 13.01.2018 klokka 09:24

Cecilie Therese Kristiansen: Tusen takk for det<3

Victoria Larsen

Skrevet 11.01.2018 klokka 11:31

Huff, jeg håper det blir bedre.. så moro med produkter! :-)

teresehoff

Skrevet 13.01.2018 klokka 09:26

Victoria Larsen: Det blir det nok snart<3 Det hjelper uansett alltid på humøret med ett lite innkjøp:D

Skriv en ny kommentar

teresehoff

teresehoff

Heisann, og velkommen til bloggen min! Da jeg først startet denne bloggen skrev jeg for det meste om sminke, skjønnhet og klær, i tillegg til en god del om sykdommen min. Da jeg var 11 år gammel ble jeg diagnosert med anoreksi, og etter flere år med kjemping mot det, fikk jeg også alvorlige treningsforstyrrelser. Nå, etter tre år med kjemping, slit og tårer, kan jeg endelig si at jeg er på bedringens vei, og nå har bloggen min forandret seg helt. Jeg har forelsket meg helt i treningen, og med "prosjekt pålegging" i full gang, spiser jeg mer enn på lenge. Og merkelig nok er det disse to tingene som har reddet meg fra spiseforstyrrelsene. Trening og mat har blitt til det jeg interesserer for, selv om det ennå er det jeg sliter med og kjemper mot. Men jeg vet at dette er min vei, og jeg håper at dere vil følge meg på den <3


Følg meg

bilde   bilde   bilde