hits


Er Gymshark verdt pengene?

15.01.2018, 21:55

Jeg vet ikke med dere, men noe av det beste jeg vet er nye treningsklær. Enten om jeg bestiller på nettet og venter som en gal på å omsider få det i posten, eller om jeg bruker time etter time i prøverommet på en eller annen butikk. Gleden over nye treningsklær slår faktisk alt. Okei da, den siste tiden har vel klesskuffen min med treningsklær blitt liiitt vel overfylt, noe som virkelig ikke er rart når jeg tenker over det. Jeg er rett og slett svak for treningsklær, det er litt flaut. 

De siste ukene har jeg som sagt overdrevet litt med innkjøpet av treningsklær. Finner noe søtt på salg? Må ha det. Ny lansering på GymShark? Finn frem bankkortet. Det er faktisk ikke så lenge siden jeg kjøpte min aller første ting fra GymShark, ett merke jeg føler at ALLE tusler rundt i nå for tiden, men jeg har allerede rukket å bli ganske så imponert.

Det første jeg kjøpte fra dem var en ganske enkel, sort tights, som sikkert fungerer like bra som en nokså lik en jeg har fra H&M. Den er høy i livet, har utrolig deilig stoff og viser ikke halve ræva di viss du bøyer deg litt fremover. Så det var jo ett godt kjøp, men ikke akkurat noe eksepsjonelt. Men like etter nyttår unnet jeg meg selv enda noe nytt fra nettopp dette merket, og jeg er faktisk sjokkert. Dett antrekket er seriøst det fineste og mest komfortable jeg NOENSINNE har brukt, og det til tross for at jeg slet litt med å få tightsen over lårene ved første testing. 

 

 

Den nyeste 'Seamless' kolleksjonen til GymShark ble altså lansert like etter nyttår, og jeg satt klar med bankkortet i hånden og nesen trykt ned i skjermen på pc'en en god stund før det hele braket løs. Og selv om jeg var klar til å betale de tre klesplaggene jeg hadde valgt ut bare noen minutter etter kolleksjonen ble lansert, var en av tingene jeg ville ha, utsolgt. Jeg har hørt tidligere at det er ganske vanskelig å få med seg alt man vil ha på disse lanseringene, men jeg hadde aldri trodd at det skulle bli utsolgt så fort!

Jeg kom meg heldigvis unna med de to tingene jeg ønsket meg aller mest, og allerede etter noen få dager kom de deisende ned i postkassen min. Jeg bestilte begge plaggene mine i minste størrelse, en tights og en topp, noe som passet ganske perfekt for meg. Ved første test var tightsen litt vanskelig å dra over lårene, men når den først var på, satt den som ett skudd! Den er veldig høy i livet, har ingen ubehagelige sømmer (noe som sikkert sier seg selv, siden den er "seamless"), og jeg synes ihvertfall at den er både flatterende og komfortabel på en og samme tid. Og det er ikke ofte altså, jeg bare sier det.

I denne kolleksjonen finnes det også to ulike sports-bh'er, en nokså "vanlig" en, og en som rekker litt lenger ned på magen og minner mer om en kort topp. Det er altså sistnevnte jeg har, og selv om jeg vanligvis går med noe annet utenpå, er den bare så fin! 

 

 

Jeg tror at det er lett å bli litt forvirret over størrelsene til klærne fra Gymshark, noe jeg lett skjønner. Her har både jeg og min 'partner in crime', Mathilde, på oss hele antrekk fra Gymshar, og selv om vi har utrolig ulike kroppsfasonger, bruker vi akkurat samme størrelse. Her buker hun forresten en 'Vital Seamless' sports-bh i fargen 'Black Marl', og en 'Sleek Aspire' tights som er såååå fin!

Det er faktisk en god del som har spurt meg om akkurat denne kolleksjonen, så jeg håper at dere fikk svar på noen av spørsmålene deres her! Om ikke er det bare å legge igjen en kommentar:D

 

 

  • Publisert: 15.01.2018             Klokka: 21:55            Kategori: Trening
  •        
  • Kommentarer:

Helena Westergren

Skrevet 15.01.2018 klokka 23:21

de er sykt fine da!

Victoria Larsen

Skrevet 16.01.2018 klokka 06:23

Jeg elsker selv og kjøpe treningsklær, da det gir meg en ekstra boost! Kjempe flott det du har på deg :-)

Skriv en ny kommentar

teresehoff

teresehoff

Heisann, og velkommen til bloggen min! Da jeg først startet denne bloggen skrev jeg for det meste om sminke, skjønnhet og klær, i tillegg til en god del om sykdommen min. Da jeg var 11 år gammel ble jeg diagnosert med anoreksi, og etter flere år med kjemping mot det, fikk jeg også alvorlige treningsforstyrrelser. Nå, etter tre år med kjemping, slit og tårer, kan jeg endelig si at jeg er på bedringens vei, og nå har bloggen min forandret seg helt. Jeg har forelsket meg helt i treningen, og med "prosjekt pålegging" i full gang, spiser jeg mer enn på lenge. Og merkelig nok er det disse to tingene som har reddet meg fra spiseforstyrrelsene. Trening og mat har blitt til det jeg interesserer for, selv om det ennå er det jeg sliter med og kjemper mot. Men jeg vet at dette er min vei, og jeg håper at dere vil følge meg på den <3


Følg meg

bilde   bilde   bilde