hits


Tilbake på topp

13.03.2018, 21:21

Etter en periode med litt lite motivasjon og overskudd, føler jeg endelig at jeg er tilbake på topp. Jeg har det skikkelig bra på trening og klarer å pushe meg selv det lille ekstra, i tillegg til at jeg føler progresjon både på den måten at jeg kan se det, og rett og slett føle det på kroppen. Livet utenom treningen har dessuten vært utrolig bra i det siste, og da går alt mye bedre på alle måter. 

På lørdag hadde jeg omsider en dag med helt fri fra trening, og både lørdag og søndag ble tilbrakt med venner og masse digg mat, hehe. Det er så deilig å bare kunne drite helt i alt som har med mat og trening å gjøre en gang i blandt, og bare leve livet og kose seg gløgg ihjel. En dag her og der har nemlig ingenting å si, så hvorfor ikke!

På søndag slukte jeg i meg både masse pizza, sjokolade, potetgull og Ben & Jerry's is (min største svakhet, haha), og på lørdag var jeg ikke i nærheten av å trene og unnet meg is med masse sjokolade og sjokoladesaus på toppen. Noen dager har man rett og slett lyst på noe litt ekstra, og av og til må man bare unne seg selv det man har lyst på. 

 

 

Etter en utrolig fin helg har jeg hatt litt ekstra motivasjon og energi til trening på begynnelsen av denne uka. Det føles skikkelig bra å ha det lille ekstra, spesielt etter en liten stund med litt lite motivasjon og treningslyst. Så de to siste dagene har rett og slett sust av gårde med både trening og skole, og jeg ser faktisk skikkelig frem til resten av uka!

I dag fikk jeg forresten en pakke fra Tights.no i posten, og det er skikkelig lenge siden sist jeg bestilte noe på nettet. Nå har jeg rett og slett spist opp mesteparten av proteinbarene og snacksen jeg som vanlig hamstrer opp i det lille "proteinlageret" mitt, og det var på tide å unne seg litt mer;) 

 

 

Det ble ikke den største handelen denne gangen, men jeg fikk kjøpt en god del proteinbarer og godsaker som jeg kan unne meg fremover. Break Up sjokoladen fra BodyLab i smaken Milk Chocolate Hazelnut er for eksempel noe av det BESTE jeg vet! Den er helt himmelsk:D

Etter en skikkelig tung beinøkt tidligere i dag, er jeg klar for å bare slappe av og ta kvelden. Jeg vurderer å unne meg en av de nye proteinbarene som en liten del av dagens kvelds, så vi får se hvilken det blir;)

Vi blogges! 

 

  • Publisert: 13.03.2018             Klokka: 21:21            Kategori: Hverdag
  •        
  • Kommentarer:

Alexandra Dagfinrud

Skrevet 13.03.2018 klokka 22:13

ha en super kveld <3

teresehoff

Skrevet 13.03.2018 klokka 23:17

Alexandra Dagfinrud: Takk for det, du også<3

Skriv en ny kommentar

teresehoff

teresehoff

Heisann, og velkommen til bloggen min! Da jeg først startet denne bloggen skrev jeg for det meste om sminke, skjønnhet og klær, i tillegg til en god del om sykdommen min. Da jeg var 11 år gammel ble jeg diagnosert med anoreksi, og etter flere år med kjemping mot det, fikk jeg også alvorlige treningsforstyrrelser. Nå, etter tre år med kjemping, slit og tårer, kan jeg endelig si at jeg er på bedringens vei, og nå har bloggen min forandret seg helt. Jeg har forelsket meg helt i treningen, og med "prosjekt pålegging" i full gang, spiser jeg mer enn på lenge. Og merkelig nok er det disse to tingene som har reddet meg fra spiseforstyrrelsene. Trening og mat har blitt til det jeg interesserer for, selv om det ennå er det jeg sliter med og kjemper mot. Men jeg vet at dette er min vei, og jeg håper at dere vil følge meg på den <3


Følg meg

bilde   bilde   bilde