hits


Kan dere se noe nytt?

07.03.2017, 21:57

Fysøren så fornøyd jeg er! Tidlig i forrige uke fikk jeg samlet sammen nok mot (hehe, sånn er det når man er litt pinglete av seg) til å sende en mail til Ane, som er utrolig flink med bloggdesign og koding. Jeg har snakket litt med henne tidligere, og jeg vet allerede at hun virkelig er til å stole på, siden hun hjalp meg med å lage en header til bloggen min for en stund siden. Uansett, nå har bloggen min fått seg enda en fornyelse, og denne gangen er det en rimelig stor forandring. 

Jeg var faktisk litt skeptisk til det hele i begynnelsen. Jeg trodde vel rett og slett at det bare kom til å bli sånn halvveis bra, og jeg klarte bare ikke å se for meg at det kunne bli som jeg ville og hadde sett for meg. Men der tok jeg virkelig feil. På noen få dager hadde Ane satt sammen ett splitter nytt design til bloggen min, og hun hadde fulgt alle kravene mine til punkt og prikke, og enda bedre enn det og! Jeg ble rett og slett sjokkert over hvor fint det ble!

Nå er designet godt plassert her på bloggen, og jeg blir fortsatt litt forundret hver gang jeg tar en titt på bloggen og tenker på hvordan den så ut for bare noen timer siden. Alt i alt så er jeg utrolig fornøyd med det nye designet, og nå kan jeg nesten ikke vente med å fortsette med bloggingen!

Husk å ta en titt innom Ane sin blogg! Den kan du se HER.

Nå begynner enda en dag å gå mot slutten, og jeg er helt utslitt. I morgen blir det enda en dag som mest sannsynlig kommer til å kreve mye energi, men jeg skal også noe veldig spennende! Akkurat hva det er kan jeg ikke si noe mer om akkurat nå, men om det går som jeg håper skal dere få alle detaljene!

Vi blogges!

 • Publisert: 07.03.2017             Klokka: 21:57            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer:

Ett stort steg i riktig retning

01.03.2017, 21:19

Hver eneste gang jeg får en pakke i posten får jeg ett skikkelig lykkerus. Jeg vet ikke helt hvorfor, men det er bare noe med den følelsen av å vente på noe en har bestilt på nettet, for så å få akkurat det deisende ned i postkassen sin. Det er rett og slett bedre enn julaften. Siden jeg er ganske så vant til å få noen pakker i postkassen av og til, ble jeg ikke akkurat sjokkert da det kom en i går. Sjokket slo meg først da jeg gikk gjennom så å si alle innkjøpene og bestillingene jeg har hatt på nett den siste tiden, og innså at jeg faktisk ikke ventet på noe. Etter en liten stund med tenking og grubling åpnet jeg den nokså lille pakken, og hjertet mitt hoppet nok over noen slag da jeg fikk se hva som gjemte seg inni.

For en stund siden ble jeg kontaktet av ett selskap som heter Hivency. De samarbeider med både mange ulike merker og bedrifter, i tillegg til flere tusen bloggere, youtubere og andre kjente og mindre kjente personer på nett. Konseptet deres er at bloggere, youtubere og andre nettpersoner kan bli medlem og få tilsendt gratis produkter fra mange ulike merker, etter hva de for eksempel skriver om på bloggen sin eller lager videoer om på Youtube. Når en har laget seg en bruker kan alle merkene og bedriftene de Hivency samarbeider med, enkelt finne frem til deg, sånn at de kan sende produktene sine til deg!

 Uansett, for en stund siden ble jeg kontaktet av en av de som driver Hivency, og hun sa at hun elsket instagram-brukeren min, og at de virkelig kunne tenke seg at jeg ble ett medlem av hele dette konseptet. Etter å ha sett litt nærmere på hva i alle dager det gikk ut på, laget jeg meg en bruker og jeg har vel ventet i spenning siden;) 

Jada, nå skal jeg komme tilbake til hva jeg fikk i denne mystiske pakken! Som dere sikkert skjønner så var denne pakken fra nettop Hivency, og det var vel en slags "velkomst" for at jeg ble medlem. I pakken gjemte det seg noe jeg fikk helt hjerte i halsen av, nemlig ett leppeprodukt fra Too Faced! Det var en Melted Matte Liquified Lipstick i fargen Sell Out , og jeg er fortsatt ganske sjokkert over hvor godt denne fargen passer til hva jeg liker! Disse Melted Matte Liquified leppestiftene fra Too Faced er helt fantastiske, noe jeg visste fra før, men det at jeg endelig fikk prøve en i full størrelse gjorde med helt overlykkelig. Som sagt, så fikk jeg en i fargen Sell Out, og det er en utrolig fin, brunaktig rosafarge, noe som er midt i blinken for meg! Disse leppeproduktene fra Too Faced er absolutt noen av mine favoritter når det kommer til liquid lipsticks, og det skal faktisk litt til. Både de orginale og de matte har utrolig god kvalitet, men de matte har  virkelig blåst meg av banen. De glir på som en drøm, føles ikke tørr på leppene (noe mange matte liquid lipsticks gjør), og pigmentet er heeelt sykt! Bla litt lenger ned, så kommer det litt bilder;)


 

Her er skjønnheten i levende live (eller, ihvertfall på bilde, da), og jeg tror aldri at jeg kommer til å komme over hvor utrolig fin innpakningen er! 

Så er jo fargen en perfekt match til meg! Jeg virkelig elsker sånne her litt duse, bruntonede rosafarger, spesielt når de har en matt finish! Og da skal det jo noe til å bli mye bedre enn denne her;)
 


Nå har jeg kommet meg litt ned på jorda igjen etter gårsdagens hendelse. Jeg føler på en måte at dette er starten på noe helt nytt når det gjelder bloggen, youtube og alt det der, og siden det er drømmen min klarer jeg rett og slett ikke la være å bli litt vel (kanskje litt for mye også) overlykkelig. Dette med Hivency tro jeg ihvertfall at er en utrolig positiv ting som tar meg ett stort steg i riktig retning. Jeg håper i det minste det;) Siden jeg har snakket litt om Youtube og Instagram tenkte jeg at jeg skulle slenge med linkene til brukerne mine der. Youtube (her), Instagram (her). Og om du ble litt interessert av Hivency kan du klikke her for å komme direkte til nettsiden deres!

Jeg håper at du har hatt en super onsdag!

Vi blogges!

 

 

 

 

 


 

 

 • Publisert: 01.03.2017             Klokka: 21:19            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer:

En pause fra bloggen

29.12.2016, 23:17

For øyeblikket er bloggen rett og slett ikke bra for meg. Jeg har bare alt for mye å tenke på, og når bloggingen skal være enda en bekymring og belastning i hverdagen går det ikke riktig vei. For det er akkurat det bloggen har vært for meg i det siste. Jeg føler at jeg ha skrevet ett innlegg innen dagen er omme, og hvert innlegg inneholder så mange av mine innerste, dypeste tanker at det tar voldsomme mengder energi bare på å tenke ut en liten setning. Jeg vet at det har vært ganske minimalt med innlegg om sminke de siste ukene, men det er vel bare fordi jeg ikke har energi til det. Det må tas bilder som også må redigeres, jeg må tenke ut hva det skal handle om, og det er rett og slett bare en enorm prosess. Når jeg skriver ett innlegg om hvordan jeg har det, skriver jeg bare. Det tar naturligvis litt tid å komme opp med nøyaktig hva det skal handle om, for det må jo ha en viss sammenheng, men alt i alt trengst det i hvert fall ingen forberedelser.

Hadde jeg hatt tonnevis med lesere, eller i det minste visst at det jeg skriver er til hjelp eller glede for noen, ville jeg ikke engang tenkt tanken på å ta en pause fra bloggingen. Dessverre vet jeg at situasjonen ikke er sånn. Jeg skriver og skriver og skriver, og vet innerst inne at det jeg skriver er bedre enn gjennomsnittet, men likevel er responsen så latterlig dårlig at det nesten er morsomt.

Så er vel dette det siste innlegget på en god stund. Fremover skal jeg fokusere mer på youtube og en ny nettside som passer mer til min egen personlighet, men hvem vet, kanskje kommer jeg tilbake til bloggen før jeg hadde trodd selv! Jeg hadde uansett satt utrolig stor pris på tips og innspill til hva dere synes jeg kunne gjort annerledes på denne bloggen!

Vi blogges;)

 • Publisert: 29.12.2016             Klokka: 23:17            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer:

Slik redigerer jeg bildene mine

14.12.2016, 21:11

Jeg lærer meg stadig flere triks til hvordan jeg kan gjøre både bildene mine, brukerne mine på sosiale medier og youtubevideoene mine bedre. Da jeg først begynte med blogg og youtube var jeg ganske så forvirret og usikker på hvordan jeg skulle gjøre ting og få det til å se bra ut, men ettersom tiden har gått og jeg har lært meg utrolig mye, kan jeg endelig sette meg ned og vite med sikkerhet hva jeg gjør. Men det er selvfølgelig ikke uten hjelp. Jeg har testet ut og prøvd gjennom utallige apper og nettsider på jakt etter noe jeg kan bruke fast til youtube, bilder og blogg, og selv om det meste har endt opp med å bli slettet og glemt har jeg også funnet noen som har reddet meg.

Når jeg blar gjennom alle bildene jeg har lagt ut på instagram og kommer helt nederst til det første jeg la ut, får jeg litt gåsehud. Og det er ikke fordi det er vakkert. Lyset er dårlig, fargene er uskarpe og det ser virkelig ut som om det ble tatt med lukkede øyne. Men etter jeg oppdaget en app som heter Aviary, har alt endret seg! Der kan jeg justere både lysstyrke, varme, kontrast og metning, i tillegg til at jeg kan gjøre deler av bildet (eller hele bildet) lysere.

Her er ett bilde jeg tok i forbifarten for noen dager siden. Det er ett typisk bilde jeg kan finne på å legge ut her på bloggen, men da må det såklart bli redigert litt først.

Da justerer jeg helt enkelt på lysstyrken, eksponeringen, kontrasten, varmen og metningen, før jeg som oftest gjør bakgrunnen hvitere. Akkurat det med å gjøre bakgrunnen hvitere har jeg ikke gjort på dette bildet, men om det skal legges ut på f.eks instagram gjør jeg som regel det.

Her er enda ett bilde jeg ofte tar for å legge ut på instagram eller her på bloggen. På dette bildet ville jeg spesielt fikset på lysstyrken, metningen og varmen, i tillegg til å gjøre bakgrunnen mye hvitere.

Her er det samme bildet etter en runde redigering, og dette bildet ligger også godt plassert på Instagrambrukeren min, Tereseh0ff .

Jeg er virkelig heeelt avhengig av denne appen! Helt siden jeg oppdaget den for en god stund siden har jeg brukt den uten stopp, og det er sjelden at jeg tar ett bilde uten å redigere det hos Aviary. Anbefales virkelig å skjekke ut;)

Hvilke apper bruker du til å redigere bilder??

Vi blogges!

 • Publisert: 14.12.2016             Klokka: 21:11            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer: 0

Skal jeg klippe meg kortere?

05.10.2016, 22:33

Siden jeg merker at alle disse innleggene om hvordan jeg har det ikke faller helt i smak hos dere, får det vel bli en slutt på dem. Derfor går jeg heller over på ett helt annet tema i dag, nemlig hår! Det siste halvåret har jeg gjort en god del endringer på håret mitt, blandt annet å bleke det i tuppene slik at det ble en slags enkel, svak ombre. En liten stund før jeg bleket håret mitt klipte jeg av en god del, noe jeg likte utrolig godt! Dessverre vokser håret mitt utrolig fort ut igjen etter at jeg har klipt det, så det lange håret kom fortere tilbake enn ønsket.

Nå har jeg tuslet rundt med dette ganske lange håret i en stund, og lysten til å klippe det blir sterkere for hver dag som går. Jeg har tenkt litt frem og tilbake en god stund, men nå har jeg kommet frem til at jeg virkelig kunne tenke meg å få en såkalt "lob". En "lob" er rett og slett en lang bob, noe som sikkert hørest svært fremmed ut for mange, men det er faktisk utrolig fint! Vel, på enkelte personer. Og der kommer da dagens spørsmål; burde jeg klippe meg slik, eller hadde jeg bare sett ut som en bakt potet?

Thihi, her er noen bilder av meg selv fra den siste tiden... Og like under her er ett før etter bilde av noen med "lob". Hva synest dere? Burde jeg?

Bildet er tatt fra Stylistjenpark på instagram.

 • Publisert: 05.10.2016             Klokka: 22:33            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer:

Rabattkode på årets fineste klokker!

08.07.2016, 14:59

Selv jeg om jeg egentlig er en person som ikke liker så godt ting som smykker og klokker, er jeg helt forelsket i disse her! For noen dager siden ble jeg kontaktet av en nettside som kaller seg Barbas & Zacari, som selger nettop klokker. Siden jeg er litt skeptisk til slike ting og bruker det utrolig sjelden, måtte jeg såklart innom denne nettsiden først av alt. Men sjokkerende nok ble jeg utrolig imponert! Disse klokkene har ett nydelig, minimalistisk design og selges i flere ulike farger både på reim og andre detaljer. I tillegg til at klokkene er helt nydelige, går det også fem australske dollar til "The Cancer Research Foundation Of Australia" (altså en forening som forsker på kreft) for hver klokke som selges. Kan det bli noe bedre!

Som dere ser på bildet over har jeg plukket ut mine absolutte favoritter blandt alle klokkene på Barbas & Zacari sin nettside. Den rosegull-fargede finner du Her, den hvite finner du Her, den mintgrønne finner du Her og den lyseblå finner du Her.

Som sagt, så kontaktet denne nettsiden meg, og det var faktisk for å avtale ett lite samarbeid! Siden jeg elsker utseende på disse klokkene sa jeg såklart ja til å samarbeide med dem. Om du kunne tenke deg en av disse klokkene finner du nettsiden deres Her og du får også 15% avslag i dag om du bruker koden "TERESEHOFF" ved utskjekking!

Hvilken av klokkene fra Barbas & Zacari liker du best?

Vi blogges, men husk 15% avslag (kun i dag) ved bruk av koden "TERESEHOFF"!

 • Publisert: 08.07.2016             Klokka: 14:59            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer:

Pause fra bloggingen?

27.06.2016, 21:58

Ofte så finner jeg meg selv i å tenke på om bloggingen er bra for meg. I bunn og grunn bestemte jeg meg for å sette drømmen min om å ha en blogg ut i verden fordi jeg har gått gjennom og går gjennom noe utrolig vanskelig. Da tenkte jeg at jeg kunne få ut alle de vonde tankene mine ved å skrive blogginnlegg, noe jeg fikk gjort. Men etter hvert har det blitt færre og færre innlegg om hvordan jeg har det, og jeg skulle virkelig ønske jeg hadde motet til å skrive uendelig mange og lange innlegg om kampen jeg kjemper hver eneste dag. Men gjennom bloggen fant jeg en helt ny side av meg selv, nemlig dette med sminke og youtube. Selv om mange vil si at det å ha flere tonn med sminke og legge ut videoer om det på youtube ikke er noen måte å leve på, og kanskje heller ikke å ha som en hobby, vet jeg allerede så ung som jeg er at det er det jeg vil drive med. Og uansett hva andre mener eller tenker om den saken, kommer jeg alltid til å holde fast på den drømmen jeg har hatt i alle disse årene, som for hver dag som går blir mer og mer om til en plan.

Såklart kommer jeg ikke til å slutte med bloggingen og heller ikke ta noen pause. Men en ting jeg må bli flinkere på er å ta ting litt som de kommer, og ikke stresse sånn. Det blir nemlig fort slik at jeg tenker at verden går under om jeg ikke får blogget en dag eller ikke har en ny video å legge ut på youtube når helgen kommer, men egentlig vet jeg jo at sånn er det absolutt ikke! Kanskje blir blogginnleggene mine litt kortere i tiden fremover, med det er rett og slett fordi jeg trenger litt tid til å ha ett eneste fokus, nemlig meg selv.

Nå er jeg i ferd med å koke kveldens porsjon med grøt, og resten av kvelden blir det blandt annet litt TV-titting og videoredigering. Jeg har akkurat filmet ferdig en innkjøpsvideo, men jeg er litt usikker. Den kommer nemlig til å bli veldig lang, og jeg lurer derfor på om dere foretrekker at det rett og slett blir én lang video hvor jeg viser absolutt alt jeg har kjøpt i Gdansk, både mat, klær og sminke, eller om jeg skal dele den i to. Eller kanskje det hadde vært bedre om jeg bare viste sminken? Dere bestemmer! Skriv i kommentarfeltet hva du foretrekker;)

Jeg skrev i ett av innleggene fra da jeg var i Gdansk at jeg skulle til frisøren, men jeg har helt glemt av å si hva jeg skulle og vise resultatet! Uansett, i Gdansk bestemte jeg meg for å bleke håret, og jeg er utrolig fornøyd! Jeg hadde i utgangspunktet tenkt å farge det ombre, men det ble til at jeg bare bleket det fra litt over ørene og ned, slik at det skulle se mer naturlig ut:)

Hva har du gjort til nå i ferien?

Vi blogges!

 • Publisert: 27.06.2016             Klokka: 21:58            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer: 1

Lag dine egne produkter!

16.05.2016, 17:53

Hei alle sammen!

Som jeg vanligvis gjør om morgenen (og ellers om dagen), så skrollet jeg i dag også ned gjennom feeden min på instagram på jakt etter litt inspirasjon. Vanligvis kommer jeg ikke over noe helt fantastisk, men ender heller opp med å se på videoer av tjukke katter som desperat prøver å komme seg gjennom en liten katteluke... Men i dag skjedde det en forandring! Jeg fikk nemlig øye på noe som automatisk stjal oppmerksomheten min, og som jeg måtte skjekke ut med en gang. Det var en nettside hvor du faktisk kan designe dine helt egne skjønnhetsprodukter (slik som ansiktskrem, sjampo, skrubber og mye mer) og får dem sendt hjem til deg! Er ikke det kult så vet nå ikke jeg!

Nettsiden heter Mixnature og jeg er helt sjokkert! Designet og hele opplegget med siden er helt genialt, og jeg kan virkelig ikke vente med å lage noen produkter selv.

Som du ser på bildene under, så kan man lett lage helt egne, naturlige produkter. Først velger du hvilken type hud du har (eller hår, alt ettersom hvilket produkt du vil lage), så velger du helt enkelt hvilke ingredienser du vil tilsette til produktet ditt.

På hver olje og ingrediens du kan tilsette, står det på litt informasjon om hva akkurat den ingrediensen er bra for. Noen reduserer rynker, noen gjør huden myk og skinnende, og noen reduserer ringer og poser under øynene.

Jeg synes denne nettsiden er helt genial, og jeg kan rett og slett ikke vente med å lage og prøve ut noen produkter! Du kan få 20% rabatt på ditt første kjøp om du bruker koden "MIXFORFRIENDS" !

Har du tenkt å prøve ut noe fra denne nettsiden?

 • Publisert: 16.05.2016             Klokka: 17:53            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer:

Ett hundeliv

04.05.2016, 23:28

Noen ganger skulle jeg virkelig ønske at jeg bare kunne være en hund. Ingen bekymringer, ikke noe mas, bare total avslapping døgnet rundt med god samvittighet. Vel, det er i det minste sånn livet til hunden min, Tinka, er. Uansett om jeg skal tidlig på skolen eller sover til langt på dag, så ligger hun og sover som en sten i enden av sengen. Og stor plass tar hun også! Det er faktisk merkelig at en hund på to kilo kan ta opp en tredjedel av plassen i en dobbeltseng.

Her er Tinka i vanlig posisjon. Så fort hun ser ett teppe eller en jakke hun kan legge seg ned på, er hun kjapp med å gjøre det.

En ny youtubevideo er på vei, så følg med! Husk å ta en titt på den siste videoen min Her , og ikke glem å subscribe til kanalen min!

Vi blogges!

 • Publisert: 04.05.2016             Klokka: 23:28            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer: 1

Og vinneren ble...

01.05.2016, 21:06

Hei alle sammen!

Dette blir bare ett superkjapt innlegg for å fortelle dere at vinneren av giveawayen min endelig har blitt kåret! Om du vet at du har meldt deg på giveawayen er det bare å skyndte seg og skjekke mail og instagram for å finne ut om du har vunnet. Jeg har absolutt planlagt å ha flere giveawayer her på bloggen i fremtiden, så det er bare å følge med!

For øyeblikket sitter jeg med nesa trykt nedi dataskjermen og laster opp en ny video på youtube. Hver gang jeg laster opp en ny video får jeg hjertet i halsen og 200 i puls, for jeg blir rett og slett utrolig stresset! Men nå er det bare å krysse fingrene for at det går smertefritt i dag også;)

Takk til alle som har meldt seg på giveawayen! Og til dere som ikke vant denne gangen, husk at det kommer flere muligheter i fremtiden!

Vi blogges!

 • Publisert: 01.05.2016             Klokka: 21:06            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer: 1

Kyliecosmetics lipgloss giveaway!

21.04.2016, 22:12

Ja, dere leste riktig. Jeg skal endelig ha min første giveaway her på bloggen, noe jeg har gledet meg utrolig mye til! Jeg synest det er supergøy å skulle gi noe til dere, når dere faktisk gidder å lese bloggen min og kommentere søte ting.

Siden jeg bestilte en Kylie Jenner lipgloss da de først ble lansert 1. april, får jeg snart en ny en! Alle som bestille lipglosser den datoen, får nemlig tilsendt en ny en fordi det var noe galt med kostene-.- Så for noen dager siden fikk jeg en mail fra kyliecosmetics om at de neste uke sender en ny lipgloss hjem til meg! Men jeg har faktisk kommet frem til at jeg vil gi den til dere, og helder bare leve med at den jeg har selv har en litt håpløs kost.

For å melde deg på denne giveawayen må du følge tre enkle trinn:

1. Subscribe til youtubekanalen min Thoffies Makeup

2. Følge meg på instagram ( Tereseh0ff ) og like giveaway-bildet mitt. For en ekstra stor sjangse kan du kommentere noen venner som du tror vil like denne giveawayen.

3. Skrive en kommentar her på bloggen hvor du sier at du er med!

Husk å skrive ned enten hva du heter på instagram eller mailen din, slik at jeg kan kontakte deg om du vinner.

Jeg trekker en vinner så snart jeg får pakken i posten. Lykke til!

 • Publisert: 21.04.2016             Klokka: 22:12            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer:

Ombré next?

20.04.2016, 19:59

I en god stund nå har jeg hatt skikkelig lyst til å gjøre noen forandringer med håret mitt. Så lenge jeg kan huske, har håret mitt bare vært, ja, hår. Men problemet er det at jeg rett og slett er helt ræva når det gjelder å ordne håret, så jeg ender alltid opp med å gå med håret løst. Fletter, messy-buns, hestehaler, det er ikke håp. En gang i blandt er jeg jo heldig og klarer å sette opp en hestehale uten at det ser ut som ett fuglereir, men det er snarere sjelden.

Noe jeg har utrolig lyst til å gjøre med håret mitt, er å farge det ombre! Så de siste dagene har jeg gjort en god del research om det går an å gjøre det hjemme, hvor mye det sliter på håret, hvor mye det koster å få gjort det på frisør o.s.v... Så for noen dager siden sendte jeg en mail til Nikita (frisørsalongen) og spurte om alt det der, og tidligere i dag fikk jeg endelig svar. De skrev at det absolutt ikke var smart å gjøre det hjemme, fordi det var "risky business" (noe jeg igrunn visste). Så skrev de også at prisene på dette varierer i forhold til hvor mye hår man har og hvor mye man vil lysne det, men at de for øyeblikket har en kampanje på noe de kaller "balayage". Det er tydeligvis en frihåndsteknikk som lager myke, naturlige striper og ombre. Så fra mandag-onsdag ut april koster det 1499kr (ikke akkurat billig) for denne "balayage" behandlingen, og det er inkludert kur og finish. Jeg snakket akkurat med mamma om dette, og hun virket utrolig mer villig til det enn hva jeg hadde forventet. Så en annen dag skal vi ta en tur innom Nikita frisøren vi har her, og spørre litt nøyere om hvordan dette fungerer og hvor skadelig det er får håret.

Hva synest du om ombre??

Jeg håper du har hatt en super onsdag, og om ikke, husk på at helgen er nær! Husk å se de siste Youtubevideoene mine, og stay tuned for en ny en;)

 • Publisert: 20.04.2016             Klokka: 19:59            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer:

Room Tour 2016

17.04.2016, 20:30

Hei alle sammen!

Helt siden rett etter middag, har jeg for det meste sittet godt plassert i sofaen på rommet mitt og redigert dagens youtubevideo. Dagens video er en "room tour" video, hvor jeg helt enkelt viser dere hvordan rommet mitt ser ut;) Om du vil se videoen (noe jeg blir veldig glad for) klikk på Denne linken.

Husk å gi videoen en tommel opp om du vil at jeg skal lage en Kylie Jenner metal matte lipstick review!

Hvilke videoer kunne du tenke deg å se??

 • Publisert: 17.04.2016             Klokka: 20:30            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer:

Hun kan gjøre det, hun ja

06.04.2016, 12:03

Heisann!

De siste dagene har jeg sett en god del på YouTubevideoer for å få litt inspirasjon til hvilke videoer jeg selv kan lage. For ett par dager siden kom jeg over en youtuber som kaller seg Freelee The Banana Girl . Hun begynte vel egentlig med å bare lage helt uskyldige videoer om hvordan å gå ned i vekt og hvorfor alle burde være veganere, men nå handler egentlig utrolig mange av videoene hennes om å rakke ned på andre youtubere og kjendiser. Til nå har jeg sett henne snakke om blandt annet Bethany Mota og Selena Gomez . Får å si det sånn, så er det ikke akkurat mye fint hun har å si om dem... Hver gang jeg ser på videoene hennes får jeg helt seriøst lyst til å slå henne i trynet, med tanke på hvor ekkel og fæl hun er! Liksom...hun sitter der og babler i vei om hvor fantastisk hun er som spiser så sunt og ser helt perfekt ut (ifølge henne selv) samtidig som hun kritiser andre på grunn av at de f.eks har lagt på seg, eller legger ut en liten video hvor de lager noe som ikke er så sunt.

Her er da ett bilde av henne i kjent stil, nemlig med en eller annen superkort overdel (sånn at hun får vist fram hvor nydelig hun er. Igjen, i følge henne selv) poserende med...hva søren er det hun holder i hånda egentlig?? Samme kan det vel være... Skjekk youtubekanalen hennes Her og vær forberedt på å bli sjokkert ;)

Det kommer mest sannsynlig enda ett innlegg senere i dag, så stay tuned ;)

Vi blogges!

 • Publisert: 06.04.2016             Klokka: 12:03            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer:

Det perfekte sommerhåret

03.04.2016, 12:26

Heisann!

Nå har jeg akkurat stått opp og spist min daglige frokost, havregrøt. Siden det begynner å gå mot sommer, tenkte jeg at jeg skulle gi dere noen tips til hvordan å få "det perfekte sommerhåret"!

Hårkur: Etter den kalde norske vinteren blir håret tørt, slitt og skadet. Da er det viktig å gi håret god pleie og mye fuktighet når det begynner å gå mot varmere tider. To til tre ganger i måneden burde du ta en hårkur. Påfør kuren i håret etter å ha vasket det med shampoo, la stå i noen timer eller over natten, skyll ut og avslutt det hele med balsam. En hårkur jeg virkelig anbefaler er en fra Coco loco serien til Lee Stafford, som du kan kjøpe i alle vitabutikker, eller her !

Vask håret riktig: Noe ikke mange vet, er at shampoo er ment bare for hodebunnen og balsam til tuppene. Vask håret med shampoo to ganger, og alltid la balsamen stå i to til fire min.

Velg de rette produktene: Når du står i butikken og leter etter hårprodukter, ender du ofte opp med å ta ett basert på hvordan det lukter. Det du burde gjøre er å lese kjapt gjennom ingrediensene før du kjøper produktet, og forsikre deg om at det ikke inneholder ting som alkohol og plastikk. Den sjampoen jeg har brukt i det siste (som jeg elsker!) er en fra merket ogx som du kan få kjøpt her !

Spis sunt: En ting som er veldig viktig for å holde håret sunt og vakkert er å spise sunn mat. Kiwi, brokkoli, guava, jordbær, appelsin, papaya og tomat inneholder vitamin c som gjør at håret holder seg sterkt og beholder fargen. Hvite bønner, spinat, avocado, laks, bananer og sopp inneholder kalium som holder hodebunnen sunn og hindrer hårtap. Egg, lam, peanøtter og noen frokostblandinger inneholder sink som får håret til å vokse. Valnøtter, kål, gulrøtter, egg, agurk og bringebær inneholder biotin som hjelper med å gjøre håret sterkt og hinder at det sliter.

Jeg håper at disse tipsene var til god hjelp for deg!Det kommer kanskje enda ett innlegg senere i dag, så det er bare å følge med!

Vi blogges!

 • Publisert: 03.04.2016             Klokka: 12:26            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer:

Skuespiller next??

01.04.2016, 15:48

Heisann!

Jeg vet ikke helt hva annet jeg kan si om hvordan dagen har vært til nå, enn at den har vært super! Som det ofte er etter en ferie, har det i dag vært planleggingsdag på skolen jeg går på, ble som bare betyr én ting for meg, nemlig FRI.

I går kveld gjorde jeg litt research om statist- og skuespillerjobber, og jeg fant faktisk noe veldig spennende! Har i det siste registrert meg på nesten alle castingbyråene der er å finne, men i går fant jeg ett jeg faktisk følte at jeg kunne lykkes med, nemlig Statist.no.

Det koster riktignok penger for medlemskap (299 for ett år), men jeg tenkte rett og slett at om man får bare én jobb (noe jeg tenker det er stor sjanse for) så får man mer penger for den enn det hele medlemskapet koster. Fant flere jobber som både statist, modell og skuespiller som jeg "søkte" på, så nå er det vel bare å vente!

Har faktisk aldri smakt energidrikk i hele mitt liv, men i dag var vel dagen. Kjøpte egentlig bare fordi det var "zero", og trodde vel at det kom til å smake drit😂 Men den gang ei! Smakte faktisk utrolig godt, og det er vel egentlig bare ett pluss med pittelitt koffein om morgenen 😉

Bare å følge med, for senere kommer det ett "mars favoritter" innlegg!

 • Publisert: 01.04.2016             Klokka: 15:48            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer:

Min tur til å klage

29.03.2016, 21:34

For ett par år siden var jeg akkurat som andre barn på min alder. Jeg tenkte ikke noen spesielt dumme tanker, stappet i meg godteri og annen usunn mat dagen lang, og tok egentlig livet helt med ro. Allerede i førsteklasse begynte jeg å bli en god del mobbet. Jeg var visst tjukk ifølge de andre barna. Siden jeg var såpass liten ble jeg bare litt lei meg akkurat når noen sa noe, men glemte det etter en kort stund. Så blir man jo eldre. Og jo eldre man blir, jo mer skjønner man.

Da jeg var rundt 8-9 år gammel, fikk mamma kreft. Jeg og mamma har helt seriøst det beste og næreste forholdet i hele verden, og da hun ble syk ble jeg såklart helt knust. Hun klarte seg fint, fikk noen arr og en pose på magen som fikk det fengende navnet "Kåre", men ellers var hun frisk. Etter hun ble frisk igjen var det nesten som om hele denne greia med livet gikk litt opp for meg. Jeg begynte å tenke litt mer på hva jeg stappet i kjeften og ble med mamma på en liten gåtur en gang i blandt. Men etter hvert tok ble det ille.

I femte og sjette klasse var mobbingen på det verste. Jeg husker spesielt godt første dagen på skolen i sjetteklasse. Hele klassen satt på stoler i en ring, og ett par stoler bortenfor meg satt to av guttene i klassen. Helt uten videre begynner de å snakke (ikke hviske nei, men snakke. Høyt) om hvor feit jeg var og at jeg hadde så mye flesk på ræva at jeg så vidt fikk plass på stolen. Etter jul det året begynte jeg å spise mindre og mindre. Jeg var kald hele tiden og leppene mine ble blå utrolig ofte. Jeg spiste for det meste ikke noe usunt, og jo mindre jo bedre.

Siste dagen på skolen i sjetteklasse ga jeg rett og slett opp på alt det med å spise sunt og lite, og slukte i meg utrolige mengder godteri på skolen. Den dagen gikk jeg gråtende hjem. Noen uker senere dro jeg og mamma til Tyrkia med ett vennepar, noe som ble en total katastrofe. På en dag i den stekende varmen spiste jeg noe sånt som tre knekkebrød. Jeg hadde ingen energi og mamma var sjeleglad for st hun i det hele tatt fikk meg med hjem igjen. Vel, hjemme ble ikke akkurat ting noe bedre. Jeg spiste rundt 300 kalorier hver dag, og for å holde sulten borte spiste jeg masse tyggis (hadde en daglig "grense" på tre tyggiser, jeg trodde at om jeg spiste flere kom jeg til å legge på meg) og drakk mengder med lettbrus og annen drikke uten kalorier. I hele august bar jeg innlagt på UPA (ungdoms psykiatrisk avdeling) noe som var rene helvete. Jeg kastet ting i veggene og gråt masse. De fikk riktignok vekten opp. Litt. Etter hvert måltid ble jeg tvunget til å ligge helt i ro i tjue minutter, før jeg fikk bevege på meg. Om de tok meg på fersken etter ti minutter i å gå de fem meterne bort til doen, måtte jeg være i ro i nye 20 minutter. Da jeg begynte på skole igjen ble det en ganske så vanskelig oppgave. Jeg fikk ikke lov til å ha gym, gikk glipp av leirskolen og ble sett på som "rar" siden jeg blandt annet satt inne i matfriminuttet og spiste siden jeg spiste så ufattelig tregt, og alltid hadde med meg 30 gram nøtter. Det var ukentlige innveiinger og prating med legene, men etter jul det året sa jeg rett og slett at jeg ikke ville mer, og at jeg ville ta meg av dette uten deres hjelp. Så jeg sluttet å veie meg (noe jeg ikke har gjort siden) og sluttet i grunnen med kostliste, selv om jeg spiste akkurat det samme hver dag. Etter hvert spiste jeg litt etter litt mindre, og begynte å trene. Alle dagene var helt like. Jeg hadde en fast rutine om når jeg kunne spise det og det måltidet og hvor mange kalorier det og det måltidet kunne inneholde, noe jeg fortsatt har.

Så kom 2016, ett år jeg var fast bestemt på st skulle bli det beste. Hittil har det vært det verste. Kroppen og utseende mitt er blitt viktigere enn noen gang, og spesielt treningen har tatt skikkelig overtak på livet mitt. Hver eneste dag er jeg nødt til å ha en skikkelig treningsøkt, og om jeg ikke får det får jeg nærmest panikk. Når jeg står opp om morningen følest det som om det eneste målet med dagen min er å trene, noe som gjør at jeg føler at livet ikke gir noe mening. Jeg prøver å skjerpe meg, sette grenser for hvor mye jeg skal trene på en dag og ikke tenke så mye på det, men til nå har ikke det gått så bra.

Takk til dere som faktisk leste alt dette, og til alle som støtter meg. Jeg skrev dette innlegget fordi jeg rett og slett har fått utrolig nok av alle (på min alder) som klager over livet sitt fordi f.eks kjæresten akkurat slo opp eller foreldrene er teite. Jeg vet at ikke alle klager, men tro meg, MANGE gjør det, og de som gjør det er faktisk i 90% av tilfellene de som egentlig har det lettest.

Vi blogges.

 • Publisert: 29.03.2016             Klokka: 21:34            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer:

Brenne 200 kalorier uten trening?

28.03.2016, 21:21

Hei alle sammen!

For øyeblikket står jeg da og lager dagens kveldsmat (som er set samme som alltid), nemlig en deilig porsjon med havregrøt

Jeg prøvde desperat tidligere i dag å laste opp en video her på bloggen, men fant straks ut at de fleste ikke klarte å se den, så jeg slettet rett og slett hele innlegget. Hadde blitt veldig glad om de der ute som har litt mer greie på slike datating enn meg hadde giddet å kommentere hvordan man i det hele tatt laster opp en video her på bloggen!

Da jeg satt på flyet hjem hit til Norge hadde jeg kjøpt meg ett engelsk ungdomsblad, hvor det for det meste bare var reklame og ren bullshit. Men det var faktisk én ting som fanget oppmerksomheten min litt: De som drikker en halv liter vann mer om dagen, brenner 200 kalorier mer enn de som ikke gjør det! Ble faktisk litt sjokkert av den nyheten, og må helt ærlig si at da jeg hadde lest det, slukte jeg i meg hele vannflaska jeg hadde med meg. Vet at jeg kanskje ikke er helt den rette personen til å fortelle dette (p.g.a anoreksien) men jaja ;)

Elsker disse vannflaskene! Du får kjøpt de Her !

 • Publisert: 28.03.2016             Klokka: 21:21            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer:

Anoreksi og ortoreksi i syden

27.03.2016, 21:21

Hei alle sammen. Dette er da ett litt annerledes innlegg i forhold til hva jeg pleier å legge ut. Som dere som leser bloggen min vet, har jeg akkurat vært på sydentur. Det er jo på en måte sånn når man er på en sånn tur, at man legger ut masse fine bilder hvor det ser ut som man koser seg og har det helt tipp topp, selv om man egentlig har det helt fælt. Vel, akkurat sånn har det vært for meg. Før vi dro kunne jeg ikke annet enn å grue meg og være redd for at jeg kom til å legge på meg på turen. Helt siden jeg var innlagt på UPA (ungdoms psykiatrisk avdeling) har jeg spist nesten akkurat det samme hver eneste dag uten unntak (det har gått nesten to år) og nå de siste månedene har jeg begynt å tenke skikkelig mye på trening. Hver eneste dag må jeg trene (og da mener jeg ikke bare 20 knebøy) og om jeg føler jeg ikke har trent nok følest alt helt dritt. Da jeg skrev innlegg fra turen, skrev jeg ofte ting som "nå skal jeg gå og spise frokost", men egentlig lagde jeg bare en skål havregrøt, noe jeg har spist både til frokost og kvelds i nesten to år. Vi hadde riktignok all inclusive, noe familien innså at var skikkelig teit etter kort tid, ettersom det bare gjorde alt vanskelig for meg. I tilleg har jeg utrolig mye tanker ellers også. Jeg har for eksempel en teit drøm om å bli en superkjent blogger, modell og youtuber, noe som er ganske så vanskelig når man har like mye selvtillit som en snegle. Jeg prøvde desperat å filme en sminkevideo her om dagen, noe som gikk rett til helvete, fordi hver gang jeg prøver å filme eller ta bilde av meg selv, skjer det noe med det høyre øye mitt slik at jeg ser ut som...faen, vet ikke engang hva det er jeg ser ut som. Også er det også noe jeg synest er veldig merkelig. Fordi, når en jente (90% av dagens ungdom gjør det) legger ut ett sånt skikkelig prøver-å-være-deilig bilde på Facebook eller instagram eller noe, så kommenterer jo halve kloden "perfekt", "nydelig", "fina" o.s.v... Men så kommer kanskje de som ikke legger ut slike bilder så ofte og er litt mer av den "usikre" typen og legger ut et sånt bilde, men får de noen kommentarer?? Niks.. Og det er ikke fordi de ikke er like perfekte og nydelige og fine som de andre, men...jeg vet da søren meg ikke hvorfor det er sånn. Det er i hvertfall noe jeg vet er sant, for jeg er nemlig en av de jentene som aldri (i det minste sjelden) får noen slike kommentarer av andre, og jeg er faktisk ikke stygg heller..

Takk til alle dere som faktisk gidder å lese dette, og alle dere som er der for meg, dere betyr alt.

 • Publisert: 27.03.2016             Klokka: 21:21            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer:

Endelig hjemme igjen

27.03.2016, 11:05

Heisann!

Nå stod jeg akkurat opp og har dumpet meg ned i sofaen. Endelig er jeg i mitt eget hus, min egen seng, og tilbake til beste hunden min, Tinka, som var helt vill av begeistring da vi kom hjem igjen (hun har ikke vert alene altså).

Turen hjem igjen var mildt sagt skikkelig treig og fæl, i hvertfall om du er like utålmodig som jeg er.

Bussen som skulle hente oss til flyplassen kom sikker en halvtime senere enn den egentlig skulle, og da var hele gjengen allerede lei av å vente i to timer etter å ha skjekket ut. Så måtte jo såklart bussen kjøre innom alle hotellene på hele Gran Canaria, før den vurderte å sette oss av på flyplassen (det var i det minste sånn det føltes). Å komme seg gjennom kontrollene gikk nok så som så, men da vi skulle finne gaten, hadde den rett og slett ikke bestemt seg for hvor den var selv. Først var det gate 24, så da gikk vi til gate 24, så var det 14, vi kom oss til 14, og til slutt fant den ut av at den egentlig var på gate 8, hvor vi ventet i evigheter på å få gå ombord.

Her kommer noen av bildene fra turen vår!!👇

Her sitter jeg og poserer med flymaten min på flyet nedover (den smakte forresten piss)

Håper du har hatt en super påskeferie! Det kommer ett litt spennende blogginnlegg senere, så stay tuned;)

 • Publisert: 27.03.2016             Klokka: 11:05            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer:

Vårens must-haves

23.03.2016, 22:03

Hei alle sammen!

Nå har jeg akkurat kommet tilbake fra dagens middag her på hotellet, og i dag var den faktisk veldig god. Det var spansk tema, og jeg spiste blandt annet en slags fisk som var supergod, paprika fylt med ett eller annet godt, og litt forskjellig annet.

Tidligere i dag var jeg og mamma på en spasertur rundt omkring i området. Vi gikk opp til ett utkikkspunkt hvor jeg fikk ta masse fine bilder, og vi var innom en slags botanisk hage (haha, vet ikke helt hva det vil si, men mamma sa at det er det det heter) der det var utrolig mange kule planter og trær og slikt.

Så over til noe helt annet... De siste dagene har jeg vært masse på sosiale medier og slikt, og jeg har sett utrolig mange sminke og kosmetikkprodukter som jeg har skikkelig lyst på! Det meste er helt nye produkter som er litt sånn "spring edition", og jeg tenkte at siden vi er godt uti mars, så skulle jeg dele noen av disse produktene med dere!

Coco loco produktene til Lee Stafford Jeg såg disse produktene først for noen uker siden, og fikk lyst på dem alle med en gang! De har en himmelsk kokoslukt, og skal gjøre håret silkemykt og skinnende.

Lancômes nye juicy shaker lipgloss Jeg har sett slike litt overalt i det siste, og har vurdert å kjøpe en flere ganger. Da jeg såg en første gangen, tenkte jeg bare "nei, den koster sikkert en formue", men etter å ha gjort litt research har jeg funnet ut at det for en koster 195kr, noe jeg ikke synes at var så veldig dyrt for noe fra ett "snobbemerke" som jeg liker å kalle det😉

Marc Jacobs nye "Violet" parfyme Da jeg skulle ta flyet hit til Gran Canaria prøvde jeg denne parfymen på flyplassen og elsket den med en gang! Lukten var ikke helt som de andre Marc Jacob parfymene, men litt mer "Fruity", om det i det hele tatt gir mening😂 Fant for bare noen minutter siden ut at den faktisk er limited edition, så om man skal ha en må man kjøpe snart!

Maybelline Vivid matte liquid lipstick

Så har vi da kommet til det siste produktet, som er en liquid lipstick fra Maybelline. Jeg har sett og hørt skikkelig mye om disse, og har veldig lyst på en selv! Desverre er det jo sånn at hjemme i Norge kommer ikke alle disse nye produktene like fort som de kommer til f.eks USA, og derfor tar det nok en stund før jeg får kjøpt en.

Håper du har hatt en flott påskeferie til nå, og at du fikk litt inspirasjon til hva å kjøpe til våren!

 • Publisert: 23.03.2016             Klokka: 22:03            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer: 0

In-flight beauty tips

18.03.2016, 20:54

Heisann! Nå har jeg akkurat blitt ferdig med nesten all pakkingen til i morgen, og gleder meg bare enda mer til jeg skal dra. Siden det er påskeferie og det sikkert er mange som skal reise til utlandet, tenkte jeg at jeg skulle gi dere noen "in-flight beauty tips", for å gjøre ferien deres litt lettere.

Sminke på flyet:

Ta litt ekstra bronzer/blush/pudder på noen av sminkekostene dine og ha dem i en liten plastpose til å ha i veska. På den måten trenger du ikke å dra med deg alle de hele blushene og pudderene. Husk å være forsiktig når du skal påføre!

Gratis hotellting:

De fleste hotellene man besøker, har de dere små flaskene med shampoo og balsam og sånne ting. Men desverre, så er de produktene helt ræva. Så istedenfor å bruke de, hell det som er inni ut, og bruk beholderene til dine egne produkter!

Moisturize på flyet:

Når man er på flytur er det lett for huden å bli skikkelig tørr. Om du har, ta en av de linsebeholderene og fyll hver av de to "burene" med f.eks ansiktskrem og håndkrem. Perfekt til å ha i veska på flyet!

Unngå å bli syk:

Som de fleste sikkert vet, så er det ganske så lett å bli syk når man er ute og reiser. For å unngå å bli syk, smør ett tynt lag med vaselin i hvert av neseborene dine før du setter deg på flyet. Hahah, jeg vet at det hørest skikkelig rart ut, men det funker faktisk!

Tea time:

Dette er ikke noe "beauty tip", men noe som er veldig smart er å ta med seg noen poser av din favoritt te på flyet! Da trenger du ikke drikke den fæle teen de har på flyene..

Håper dere likte dagens blogginnlegg, og at dere får en super påskeferie!

 • Publisert: 18.03.2016             Klokka: 20:54            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer:

Pakking på gang

17.03.2016, 21:26

Da har jeg endelig begynt å pakke så smått til sydenturen, men jeg er langt ifra ferdig. Jeg kjøpte for en stund siden noen små "vesker" til å ha nedi kofferten, sånn at jeg lettere skulle få orden på tingene mine, noe det virker som jeg ikke får uansett. Så nå har jeg fått skikkelig nok av alt som har med pakking å gjøre, og sitter rett ut i sofaen. Jaja, jeg har i det minste lakket neglene! Er skikkelig sløv når det gjelder slike ting, så jeg blir ganske stolt av meg selv når jeg faktisk gidder😂 Idag gikk jeg for denne super sommerlige lakken fra Models Own i fargen Blueberry Muffin, som passer perfekt til en sydentur!

Siden jeg er ett skikkelig sminkefantom, kommer jeg nok til å bruke en god del sminke når jeg er på tur, og derfor også leppestift og lipgloss. Kommer såklart ikke til å dra med meg alle de 28 leppeproduktene mine, men kommer til å ta med kanskje to eller tre. Min "go-to" leppefarge er nok litt sånne mørke, lillafarger. Så jeg ender nok opp med å ta med disse tre👇

På bildet ser dere også ett Sleek Blush By 3 palett i fargen Pink Lemonade. Det er helt fantastisk og inneholder to vanlige litt "shimerry" blusher, og en cream blush.

Håper du har hatt en super torsdag!

 • Publisert: 17.03.2016             Klokka: 21:26            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer:

Lengter

17.03.2016, 10:52

For øyeblikket ligger jeg rett ut i senga med hodepine og vondt i halsen. Nå er det bare 2 dager til jeg skal på sydentur, og jeg bare krysser fingrene for at jeg er helt frisk til da! Jeg har ikke vært på en skikkelig sydentur på flere år, og nå lengter jeg skikkelig etter det. Lengter etter å ligge ved bassengkanten og sole meg og å gå barbent langs strandkanten. Gleder meg skikkelig mye!

Håper du har en fin dag enten hjemme, på skolen eller på jobben!

Skal du på sydentur i påsken?

 • Publisert: 17.03.2016             Klokka: 10:52            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer:

Velkommen!

17.03.2016, 10:32

Heisann, og velkommen til min nye blogg!

På denne bloggen kommer jeg til å skrive om egentlig alt som faller meg inn, og jeg håper virkelig at du kommer til å like bloggen! Min forrige blogg som het "princessassybottom" slettet jeg siden jeg syntes navnet kanskje var litt merkelig😂 Som jeg har skrevet på profilen min, er jeg en 13 år gammel jente som elsker trening, sminke og klær, og alle slags kreative ting! Det kommer mest sannsynlig til å komme flere innlegg senere i dag, og jeg skal prøve å poste noe hver eneste dag! Byttet akkurat om navnet på instagrambrukeren min slik at det skulle passe bedre til bloggen, men desverre var "Teresehoff" opptatt, så da ble det "tereseh0ff" med ett null-tall istedenfor.

Håper du liker bloggen min og har en fin dag!

 

 • Publisert: 17.03.2016             Klokka: 10:32            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer:
teresehoff

teresehoff

Heisann, og velkommen til bloggen min! Da jeg først startet denne bloggen skrev jeg for det meste om sminke, skjønnhet og klær, i tillegg til en god del om sykdommen min. Da jeg var 11 år gammel ble jeg diagnosert med anoreksi, og etter flere år med kjemping mot det, fikk jeg også alvorlige treningsforstyrrelser. Nå, etter tre år med kjemping, slit og tårer, kan jeg endelig si at jeg er på bedringens vei, og nå har bloggen min forandret seg helt. Jeg har forelsket meg helt i treningen, og med "prosjekt pålegging" i full gang, spiser jeg mer enn på lenge. Og merkelig nok er det disse to tingene som har reddet meg fra spiseforstyrrelsene. Trening og mat har blitt til det jeg interesserer for, selv om det ennå er det jeg sliter med og kjemper mot. Men jeg vet at dette er min vei, og jeg håper at dere vil følge meg på den <3


Følg meg

bilde   bilde   bilde