hits


Tilbake på topp

13.03.2018, 21:21

Etter en periode med litt lite motivasjon og overskudd, føler jeg endelig at jeg er tilbake på topp. Jeg har det skikkelig bra på trening og klarer å pushe meg selv det lille ekstra, i tillegg til at jeg føler progresjon både på den måten at jeg kan se det, og rett og slett føle det på kroppen. Livet utenom treningen har dessuten vært utrolig bra i det siste, og da går alt mye bedre på alle måter. 

På lørdag hadde jeg omsider en dag med helt fri fra trening, og både lørdag og søndag ble tilbrakt med venner og masse digg mat, hehe. Det er så deilig å bare kunne drite helt i alt som har med mat og trening å gjøre en gang i blandt, og bare leve livet og kose seg gløgg ihjel. En dag her og der har nemlig ingenting å si, så hvorfor ikke!

På søndag slukte jeg i meg både masse pizza, sjokolade, potetgull og Ben & Jerry's is (min største svakhet, haha), og på lørdag var jeg ikke i nærheten av å trene og unnet meg is med masse sjokolade og sjokoladesaus på toppen. Noen dager har man rett og slett lyst på noe litt ekstra, og av og til må man bare unne seg selv det man har lyst på. 

 

 

Etter en utrolig fin helg har jeg hatt litt ekstra motivasjon og energi til trening på begynnelsen av denne uka. Det føles skikkelig bra å ha det lille ekstra, spesielt etter en liten stund med litt lite motivasjon og treningslyst. Så de to siste dagene har rett og slett sust av gårde med både trening og skole, og jeg ser faktisk skikkelig frem til resten av uka!

I dag fikk jeg forresten en pakke fra Tights.no i posten, og det er skikkelig lenge siden sist jeg bestilte noe på nettet. Nå har jeg rett og slett spist opp mesteparten av proteinbarene og snacksen jeg som vanlig hamstrer opp i det lille "proteinlageret" mitt, og det var på tide å unne seg litt mer;) 

 

 

Det ble ikke den største handelen denne gangen, men jeg fikk kjøpt en god del proteinbarer og godsaker som jeg kan unne meg fremover. Break Up sjokoladen fra BodyLab i smaken Milk Chocolate Hazelnut er for eksempel noe av det BESTE jeg vet! Den er helt himmelsk:D

Etter en skikkelig tung beinøkt tidligere i dag, er jeg klar for å bare slappe av og ta kvelden. Jeg vurderer å unne meg en av de nye proteinbarene som en liten del av dagens kvelds, så vi får se hvilken det blir;)

Vi blogges! 

 

 • Publisert: 13.03.2018             Klokka: 21:21            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Av og til blir det bare for mye

03.03.2018, 22:14

Noen ganger blir rett og slett livet litt for mye. Alt kommer bare flyvende mot deg uten forvarsel, og når dagene begynner å gå mot en ende gjør slitenheten at den minste lille bagatell føles som verdens undergang. Den siste tiden har det vært litt sånn, og spesielt denne første uken etter vinterferien har tatt litt knekken på meg. Det er først nå at innleveringer, prøver og presentasjoner begynner å slå til for fullt, noe jeg virkelig trodde at jeg kom til å takle helt fint. Skolen har liksom gått helt greit til nå. Men når jeg fikk alle arkene om presentasjoner, muntlige prøver og innleveringer som skulle gjøres innen slutten av denne uka, ville jeg helt finne meg ett hull i bakken og gå i dvale til det hele var over og jeg slapp unna.

Jeg tror at man av og til går rundt med veldig mye inni seg som man ikke helt lar skinne gjennom overflaten. Ting som har skjedd, følelser og negative, triste tanker og minner som man helst vil bli kvitt og glemme. Så kommer det en liten ting på toppen av alle disse tankene og følelsene, som for eksempel stress med skolen, og plutselig blander alt seg sammen til ett digert kaos av sorg, fortvilelse og sinne, og alt som tidligere ble gjemt for omverdenen, er umulig å holde inni seg lenger. 

Det har vært litt sånn for meg nå i det siste. Jeg har det vel i bunn og grunn helt greit, det er ikke det, men plutselig kjenner jeg utrolig sterkt på tanker og følelser som jeg helst bare vil glemme. Så er det jo bare helt utmerket timing også da, for nå som det begynner å bli ganske seriøst på skolen med eksamen og alt, har jeg konsentrasjonsevne på nivå med en geit.

Men nå er heldigvis helgen her, og selv om den helst skulle vart dobbelt så lenge skal jeg prøve å nyte den så godt som mulig. I dag har jeg egentlig ikke gjort så mye, annet enn å trene, spise, gå tur og handle mat. Joa, det høres kanskje ikke så spennende ut, men noen dager trenger jeg rett og slett å være alene og ta vare på meg selv, slappe av og ta livet litt med ro. Og det til tross for trangen jeg føler etter å være sosiale litt utpå dagen. Plutselig har jeg liksom gått fra å være århundrets mest introverte, usosiale vesen som helst tilbringer hele dagen uten noen form for sosialt samvær, til å mer eller mindre bli gal når jeg går noen få timer uten å være med noen andre enn foreldrene mine. Men siden jeg har overvurdert meg selv og energinivået mitt ganske lett i det siste, måtte jeg bruke denne lørdagen på å være for meg selv og samle krefter. 

I kveld blir det lesing i det nyeste Shape Up bladet, sjokolade og filmkos med masse mat. Det er den beste måten å samle sammen etterlengtet energi på!

 

Nå kom jeg akkurat hjem fra en liten gåtur ute i kulden sammen med mamma. Jeg takler egentlig ikke været akkurat nå, for kulde er faktisk noe av det verste jeg vet, og de siste dagene har det vært så innmari kaldt her i Ålesund. Men etter å ha tilbragt mesteparten av dagen innendørs her hjemme, kjente jeg at jeg hadde hatt godt av å lufte meg litt og bevege på beina. Men nå er det full avslapning som står på programmet for resten av kvelden!

Jeg håper du har hatt en strålende lørdag!

Vi blogges!

 • Publisert: 03.03.2018             Klokka: 22:14            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 1

Tilbake til hverdagen

27.02.2018, 22:34

Etter over en uke med fri fra skolen er jeg endelig tilbake. Eller, jeg kan vel ikke akkurat omtale det som "endelig", for i utgangspunktet vil jeg aller helst tilbringe noen uker til med late morgener, trening når jeg føler for det og null stress med lekser, innleveringer og prøver. For selv om det er først nå at skolearbeidet mitt faktisk har en del å si, er jeg så skolelei at jeg til tider ikke aner helt hvor jeg skal gjøre av meg. Sånn som nå. Nå burde jeg egentlig ha funnet frem dagens lekser, jobbet på en innlevering og forberedet meg til noen presentasjoner som skjer om ikke lenge, men hva gjør jeg istedenfor? Jo, jeg setter meg ned med ett stort glass brus, litt godteri og drithøy musikk på rommet mitt, og blar litt meningsløst gjennom ulike nettbutikker på pc'en.

Men til tross for lite skolelyst og motivasjon generelt, har spesielt slutten på vinterferien vært utrolig bra. Ferien begynte med at jeg var mye alene og funderte på alt mellom himmel og jord, noe som aldri er noe særlig sunt for mitt følsomme hode. Men etterhvert begynte jeg å være mitt gode gamle, sosiale jeg, og plutselig fløy dagene av gårde med godt humør, latter og gode minner.

 

 

 

I ferien ble det trening like etter frokost hver dag, og det ga meg utrolig mye energi og overskudd til resten av dagen. Det gjorde dessuten at jeg hadde mer eller mindre hele dagen etter trening til å gjøre hva jeg nå enn ville, og var ledig om noen ville finne på noe senere på dagen. Så har jeg vel sluntret litt unna hele greia med å ikke drikke så mye energidrikk også, hehe. Hele ferien har jeg dratt med meg en eller annen form for energidrikk på trening, og Nocco Caribbean har virkelig vært favoritten. Den er bare SÅ god!

 

 

Bortsett fra trening, masse mat og avslapning hjemme, har jeg tilbrakt mesteparten av disse fridagene til å suse rundt med venner og bare ta alt med ro. Ikke noe stress eller noe som må gjøres. Og selv om det ofte kan virke litt kjedelig, er det av og til noe som virkelig trengst for å holde motet oppe og ikke gå helt lei av alt. Åja, har jeg forresten nevnt at jeg har fått dilla på yoghurtnøtter?. Vel, det har jeg ihvertfall, og det finnes seriøst ikke noe bedre enn å sitte ved vannet, se på solnedgangen og knaske i seg yoghurtnøtter som om verdens undergang var nær;)

 

 

Nå har jeg akkurat fått unnagjort ukens andre treningøkt, tatt en kjapp dusj og venter egentlig bare på at mamma skal komme hjem sånn at vi kan dra en tur på butikken. Jeg merker at det kan bli en snarere farlig handletur, for jeg er skikkelig sulten og godtesyk, og da ender jeg som oftest opp med å sikle etter alt på butikken, hehe:D

Hva har du gjort i vinterferien?

Vi blogges!

 • Publisert: 27.02.2018             Klokka: 22:34            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 0

Den perfekte starten på uka

13.02.2018, 21:22

Eller ikke. På søndag bablet jeg som vanlig i vei om hvor motivert og klar jeg var for å sette fart på en ny uke, starte på blanke ark og sette en god standard for uka allerede på mandag. Skjedde noe av det? Å neida. Jeg tror at jeg hadde klart å starte uka på en nokså fornuftig måte om det ikke hadde vært for at jeg var helt sinnsykt trøtt og mer eller mindre sov meg gjennom de tre første timene på skolen, men når det først var sånn dagen skulle starte, var det ikke så mye å gjøre med. 

Jeg kom meg heldigvis på trening til tross for litt mangel på søvn. I går var det rygg, biceps og mage som stod på programmet, noe jeg vanligvis har ELSKET den siste tiden. Men i går merket jeg at jeg ikke elsket noe lenger, og jeg vurderte opp til flere ganger å droppe alt, kjøpe en sjokolade og slå meg ned i massasjestolen. Etter en stund fikk jeg omsider dradd den sløve skrotten min gjennom økta, og selv om det ikke var det mest effektive jeg har gjort, var det noe. Jeg fikk kanskje ikke satt noen eksepsjonell standard for uka, men der og da var jeg rett og slett ikke i stand til det, og jeg gjorde så godt jeg kunne. Noe mer kan man vel ikke forvente av seg selv.

 

 

I går klarte jeg ihvertfall å komme noe lunde tilbake til gamle matvaner igjen, noe som føles godt etter en uke med junk og snop, hehe;) Det er uansett godt å vite at jeg endelig kan være en del av gjengen og spise det de andre spiser, uten dårlig samvittighet og angst. Men akkurat nå føles det deilig å være tilbake til de gode gamle rutinene. 

Etter dagens treningsøkt stod middagen klar på bordet, og i dag var det kylling Tikka Masala som stod på menyen. Oppskriften på det kan du finne HER!

 

De siste timene etter trening og middag har jeg brukt til lekser, prøvepugging og en liten tur ut i frisk luft. Etter noen uker med litt vel mye tull og useriøse timer på skolen, er det plutselig alt fra prøve til fremføring denne siste uken før ferien, og jeg kan ikke akkurat påstå at jeg setter pris på det. Jeg er bare så klar for vinterferie nå, hehe:D

Jeg håper dere har hatt en fantastisk start på uka!

Vi blogges!

 

 • Publisert: 13.02.2018             Klokka: 21:22            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 0

Tilbake til det gamle

22.01.2018, 21:27

Etter en helg litt utenom det vanlige, er jeg omsider tilbake til det samme gamle. De siste dagene har jeg gomlet i meg alt fra pizza til is og mye mer enn det, tatt det ganske rolig på trening og brukt mer tid enn vanlig på å sitte stille og slappe av. Jeg hadde nok løyet om jeg sa at jeg ikke har hatt noen negative tanker om alt dette, for det har jeg, men alt i alt har jeg hatt det helt supert og angrer ikke det minste! 

Men til tross for at det har vært utrolig deilig å ta det litt rolig og ikke ta alt så seriøst, føles det godt å komme tilbake til hverdagen. Jeg kommer som vanlig til å gomle i meg alt jeg har lyst på uansett om det er sjokolade eller brokkoli, og er ikke formen på topp en dag driter jeg rett og slett i treningen, men det er bare noe med hverdagen som gir meg en slags ro i sjelen. Det har vel bare noe med vanene å gjøre.

Men i tillegg at jeg faktisk setter ganske stor pris på mandager i utgangspunktet (det er bare noe med det å starte en ny uke med blanke ark og alt det der), var denne mandagen ekstra bra. Jeg er nemlig en SKIKKELIG mammadalt, noe jeg har vært hele livet. Så det føltes litt merkelig å se mamma dra til Oslo uten meg på fredag, nettop fordi ingen av oss har vært på tur uten den andre på evigheter. Vi har liksom bare blitt vant til å reise og oppleve ting sammen. Men etter en helg hvor hun har vært ute på tur og jeg har kost meg med venner her hjemme, kom hun omsider hjem igjen i dag. Og det med masse gaver til meg, hehe:D

 

 

Jeg har som vane å slå meg litt løs på Lush hver gang vi er i Oslo, men siden jeg ikke kunne være med denne gangen dro mamma like så godt med seg litt godsaker hjem til meg. Da fikk jeg altså tre nye badebomber, noe jeg har hatt helt dilla på i det siste, og en ansiktsmaske vi skal ha på deling (det vil si at jeg kommer til å bruke opp mesteparten, hehe).

Etter skole, trening og middag har jeg egentlig bare tilbragt kvelden hjemme, og planene ser ikke noe annerledes ut resten av dagen. Så resten av kvelden kommer rett og slett til å bli brukt til kveldsmat, sofakos med familien og kanskje en liten luftetur med hunden:D

Vi blogges!

 

 • Publisert: 22.01.2018             Klokka: 21:27            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

New year, new me

30.12.2017, 21:00

Etter to uker helt utenom det vanlige for lille, usosiale meg, har jeg tilbragt den siste uken litt nedi kjelleren. Jeg har mildt sagt ikke hatt det helt topp. Akkurat hvorfor føler jeg ikke at jeg kan si for øyeblikket, men jeg kan fortelle såpass som at de siste dagene har bestått av mye fortvilelse og tårer. Men det er vel bare en kombinasjon av at jeg er ett ekstremt følsomt vesen, og at jeg får nok av jul og vinter på under 24 timer og automatisk blir drittlei av juleferie, mørke, snø og kulde så fort vi har bikket julaften. Sånn er jeg bare. 

Men selv om romjulen er noe jeg vil legge bak meg fortest mulig, har selve julen vært upåklagelig. Det er første julen på fire år at jeg har spist akkurat det jeg vil når jeg vil, uansett kalorier, sukker eller tid på døgnet. Joa, akkurat nå føler jeg meg ufattelig oppblåst og overfylt av alt fra sjokolade til ribbe, men for en gangs skyld bryr det meg så å si ingenting.

 

 

 

Det er forresten helt sykt å tenke på at det bare er litt over en dag igjen av 2017. Dette året har bydd på så utrolig mye rart, og jeg kan trygt si at jeg har hatt både mine beste og verste dager dette året. Men siden ting har forandret seg helt ufattelig mye nå i 2017, har jeg god tro på at året jeg har i vente blir det beste på lenge (bank i bordet*), og jeg er fast bestemt på å bare være den beste utgaven av meg som bare mulig! Ingen dumme tanker om mat, selvbilde og kropp, og helt overflod av positive tanker, latter og gode minner. 

For å kickstarte nyåret litt har jeg til og med laget en ny bruker på Instagram, noe jeg har tenkt på i en god stund nå. Den brukeren jeg hadde ble rett og slett helt feil for meg. Så jeg hadde blitt utrolig glade om dere ville begynne å følge @tereseh0fff !

 

 

Nå har jeg akkurat kommet meg ut av dusjen og er i ferd med å slå meg ned i sofaen for å spise og slappe av. Jeg testet forresten en ny skrubb i dag, og jeg er fakstisk ganske imponert. Men akkurat det kan dere få høre mer om senere, kveldsmaten venter;))

 

 • Publisert: 30.12.2017             Klokka: 21:00            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 1

Endelig tilbake

19.12.2017, 22:38

Akkurat nå føles det ut som jeg ikke har blogget på flere uker. Men det er vel bare sånn det er når man plutselig hopper over en dag med den gode gamle bloggingen, etter daglige oppdateringer i to år. Det er bare uvant. Men i dag er jeg altså tilbake, i likhet med mac'en min som etter tre uker har kommet tilbake fra reparasjon. I tre uker har jeg altså brukt mamma sin pc til alt fra blogg til skolearbeid, og selv om den nesten har gjort meg gal, er det nesten sånn at jeg foretrekker den.  For selv om det har gått tre uker, er mac'en fortsatt ikke helt på topp. Batteriet svikter, den er så treg at en skulle tro det var tidlig på 2000-tallet, og det tar en halv evighet å skru den på. Jaja, hva kan man vel gjøre...

Akkurat hvorfor det ikke har kommet noen oppdateringer de siste dagene vet jeg ikke, men det har vel noe med motivasjonen å gjøre. For øyeblikket er jeg rett og slett bare utrolig skolelei, og de fleste dagene den siste måneden har blitt brukt til å lengte etter fri. Jeg skulle jo mer enn gjerne fått fri før torsdag, men når jeg har kommet meg gjennom ett halv år skal jeg nok klare en dag eller to ekstra. Jeg har jo dessuten julen å se frem til, selv om juletiden for min del starter siste skoledag før ferien, og slutter litt utpå kvelden på julaften.

 

 

Så må jeg vel oppdatere dere om det som omsider ankom i posten for noen dager siden. Jeg slo meg jo som sagt liiitt løs under alle disse 'Black Friday' tilbudene som herjet omkring for en stund siden, og da unnet jeg meg også noe nytt fra Protein Fabrikken. Sjokkerende nok ankom det ikke før en gang sent i forrige uke, men posen med godteri er allerede slukt og den splitter nye boksen med BCAA er godt begynt på.

Selv om jeg har vært rimelig sløv med alt fra Instagram til blogg den siste tiden, lover jeg at det blir bedre så fort skolen takker for seg om noen få dager. Da får jeg endelig tid til annet enn lekser og innleveringer, og søvnen min får hentet seg litt inn igjen. Så bare vær tålmodig;)

Vi blogges!

 

 • Publisert: 19.12.2017             Klokka: 22:38            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Den store dagen

15.12.2017, 23:00

Det er merkelig hvor fort tiden går. Det føles ut som om det bare er noen få dager siden jeg satt hjemme og så frem til skoleballet som ikke skulle gå av stabelen før om tre år. Og i går kom faktisk dagen jeg så spent har ventet på i alle disse årene. Helt plutselig var bare dagen der, og den ble ikke noe lik det jeg hadde forventet i forkant. 

Først brukte jeg og noen andre jenter fire timer på å pynte og gjøre klar lokalet til den store kvelden. Egentlig brukte jeg det meste av tiden på å gomle marshmallows og knyte tråd rundt litt bestikk, men likevel. Det var noe annet enn å sitte på skolen med matte og norsk. Resten av dagen ble kort fortalt brukt til å gjøre seg klar til kvelden, og det var ikke akkurat bare barnemat. Problemer med kjolen, stress og ekstreme mengder nerver gjorde at vi såvidt kom oss ned trappa og ut i bilen før klokken slo sju og det hele startet.

 

 

Fra klokken sju til midnatt skjedde mildt sagt litt av hvert. Jeg spiste skikkelig julemiddag for første gang på flere år, danset og lo meg ihjel opp til flere ganger. Det var rett og slett en vellykket kveld fra begynnelse til slutt, og det til tross for at jeg var helt utslitt en god stund før det hele sluttet, og måtte si meg fornøyd litt tidlig. Og dessuten har jeg lært en liten ting: enn kjole som koster såpass mye som den jeg hadde på meg, er ikke verdt det. Man ser nemlig ikke så mye forskjell på Sherri Hill og noe til en tredjedel av prisen på en nettside.

Det hele har rett og slett vært en opplevelse, og nå klarer jeg ikke å la være å smile når jeg tenker tilbake. Fine folk, god mat (men fy søren så salt det pinnekjøttet var) og mye latter. Og det gjør det jo ikke akkurat verre at jeg har hatt fri i dag;)

Vi blogges!

 

 • Publisert: 15.12.2017             Klokka: 23:00            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 1

Den beste måten å starte uken på

11.12.2017, 21:26

Det er vel få mandager som ender med suksess. Spesielt på dette tidspunktet av året merker jeg at øynene blir tyngre om morgenen, ingenting frister mer enn den varme dyna, og mer eller mindre all informasjon går inn det ene øret og ut det andre. Det er da man vet at en ferie hadde gjort godt.

Det var mildt sagt ikke noe enklere å våke i dag tidlig enn andre mandager, men dagen har likevel fløyet av gårde som aldri før. Og sjokkerende nok holdt jeg ikke på å sovne i løpet av de tre første timene av skoledagen. Og det gjør jeg vanligvis. Det har rett og slett vært en dag med masse futt og fart, og jeg har merkelig nok følt meg rimelig produktiv og over gjennomsnittelig oppegående med tanke på at det er mandag. Hjernen min fungerer vanligvis ikke før tirsdags ettermiddag, helst etter litt sjokolade. Og det er som alltid utrolig deilig å sette standaren høyt i begynnelsen av uka!

 

Denne uka har som vanlig startet med en solid overkroppsøkt, denne gangen med fokus på skuldre og mage. Det er alltid deilig å starte en ny uke med en vellykket treningsøkt! 

 

 

Ett annet must for en vellykket start på uken er jo såklart mat! En deilig frokost, digg lunsj og varm middag etter dagens treningsøkt. Og såklart noe å nyte litt utpå kvelden. I det siste har jeg fått skikkelig dilla på byggrynsgrøt toppet med kanel, masse Sukrin Gold og en solid klatt med sjokoladepålegg. Kan det bli noe bedre? Noen av mine favoritter innen "sunnere" sjokoladepålegg med ekstra protein, er HealthyCo sitt Proteinella, Women's Best sine ulike Protein Creme pålegg, og Barebells sitt Hazelnut cream. Alle disse er helt fantastiske!

Jeg håper dere har hatt en vellykket start på uken!

Vi blogges!

 • Publisert: 11.12.2017             Klokka: 21:26            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Ikke drikk energidrikk!

28.11.2017, 21:16

Selv om mac'en jeg fikk i gave for en stund siden kun har bydd på problemer og irritasjon, ble jeg rimelig irritert da jeg på mirakuløst vis klarte å velte energidrikken min over tastaturer i går etter skolen. En halv boks med Monster Ultra rant utover knappene og sprutet oppover skjermen, og en kort stund etterpå blinket den som ett juletre. Helt til den slo seg helt av litt senere på kvelden. Så nå sitter jeg ved kjøkkenbordet med mamma sin pc foran trynet, og jeg ante virkelig ikke at det gikk an å produsere så treige teknologiske produkter. 

Det er heldigvis bare snakk om noen dager før jeg får en ny Mac, og det er jeg sannelig glad for. Du kan trygt si at jeg er lettet over idiotforsikringen foreldrene mine tok med på kjøpet den gangen. De så vel for seg at noe lignende kunne skje. Forrige gang jeg ødela noe var det telefonene mine (jupp, du leste nettop "telefonENE") som fikk svi, og da to dager på rad. Den ene dagen hadde jeg ett lite sinneutbrudd og kastet en i veggen, og dagen etter tok jeg med den nye telefonen på trening. Den mistet jeg en vekt på. Så det var vel egentlig bare snakk om tid før Mac'en min også sa takk for seg, og den var jo håpløs likevel. Og det sier vel litt at det jeg ble mest lei meg for var energidrikken som havnet på tastaturet og ikke i magen min.

Nå har jeg slått meg til ro for kvelden, og selv om jeg er litt stresset over mattetentamenen jeg har på torsdag, har det vært en utrolig god dag. Dagens treningslyst og motivasjon har nemlig vært helt på topp, og dagens leg-day var både svett og sviende. Så det var deilig å komme hjem til ferdig middag! 

 

I dag var det en av mine absolutte favoritter som stod på menyen, nemlig urtemarinert laks med masse stekte grønnsaker. Det er så digg! Urtemarinaden vi bruker er fra ferskvaredisken på Meny, og jeg personlig kaller den bare "grønn guffe", haha. Ved siden av den steker vi en solid dose grønnsaker, deriblant søtpotet, brokkoli, squash, aubergine og massevis av løk. Så slenger vi bare på litt soyasaus etterhvert (moahahaha, jeg elsker soyasaus).

Nå begynner mettheten etter middagen sakte men sikkert å renne bort, og det betyr bare en ting: KVELDSMAT! Jeg tror faktisk at disse kveldstimene er favorittene mine i løpet av dagen, for det er liksom da jeg endelig får sitte ned og bare slappe av både kropp og sjel. Da er det alltid masse mat og en eller annen serie eller film i sofaen med resten av familien. Det er sånn det skal være :D

Vi blogges!

 • Publisert: 28.11.2017             Klokka: 21:16            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 1

Sykt perfekt

19.10.2017, 21:31

I dag har jeg mer eller mindre viet dagen min til lekser, skolearbeid og prøvepugging. Den siste uken har jeg virkelig fått kjenne på skolepresset og stresset som skolen fører med seg, og jeg har stresset som en gal med å få unnagjort lekser, øvet til presentasjoner og ikke minst pugget til prøver. Så nå har jeg brukt mer eller mindre hel dagen på å pugge til morgendagens prøve, og jeg har sittet time opp og time ned med historieboka i fanget og verdens mest slitsomme studieteknikk pågående. Lese gjennom, skrive ned, si høyt utenat og skrive ned igjen. Det er rett og slett den eneste måten jeg får det til å sitte. 

Så nå vil jeg helst ikke høre mer om Sovjetunionen, terrorbalanse og kald krig på noen år. Jeg er så lei! Jeg prøver virkelig å ta prøver og alt skolerelatert litt med ro og ikke sette så alt for høye krav til meg selv, men for det meste av tiden går den planen rett i vasken. Det er ingen andre som forventer av meg at jeg skal få toppkarakterer hele tiden og være ett prakteksemplar på skolen, men helt siden jeg ble syk før syvende klasse har jeg konstant satt disse kravene til meg selv. Det er bare noe som kommer med anoreksien. Man skal liksom være helt perfekt på alle mulige måter og ikke gjøre noen feil må noe område. Det handler ofte ikke bare om kontroll over mat, kropp og vekt.

Nå er jeg endelig ferdig med alt av prøvepugging, og jeg er rimelig fornøyd med meg selv. I dag har hodet mitt vasset i alt dette skolearbeidet hele tiden, men av og til må man bare prioritere litt annerledes enn hva man vanligvis pleier. Så i dag ble rett og slett treningsøkten byttet ut med lesing og pugging. 

 

Mine to must-haves når jeg trenger å konsentrere meg ekstra mye i en god stund, er mat og drikke! Da er en boks Pepsi Max og ett eller annet å tygge på helt nødvendig:D 

 

Nå er jeg helt utslitt etter dagen, og resten av kvelden blir det bare avslapning og kveldsmat! 

Vi blogges!

 • Publisert: 19.10.2017             Klokka: 21:31            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 1

Stille før stormen

16.10.2017, 21:07

Jeg har faktisk begynt å sette litt pris på søndager. Stengte butikker, nesten ingen biler på veiene og enhver mulighet til å ta det litt med ro og ikke stresse. De siste årene har jeg virkelig HATET søndager, nettop fordi det ikke er noe særlig å finne på og de fleste har den innstillingen at søndager er ment for avslapning, men nå har det begynt å vokse på meg. De siste ukene har jeg våknet mer eller mindre hver søndagsmorgen og satt pris på stillheten og de lave forventningene. Dagene blir egentlig like aktive som vanlig, men på en helt annen måte. Det er mindre folk på treningssenteret, noe som gir meg mer pusterom og mulighet til å slappe til av, og jeg kan gå tur ute uten å høre alt bulderet fra bilene på veien.

Så i går hadde jeg rett og slett en ganske fin dag. God mat, en sviende treningsøkt og litt sofakos utpå kvelden for å lade opp til uken jeg hadde i vente. Det er faktisk først nå at jeg merker hvor hektisk og stressende siste året før videregående er, med flere innleveringer og prøver på en gang, i tillegg til presset en føler rundt seg. Vel, egentlig kommer nok alt presset fra meg selv. Jeg forventer alt for mye av meg selv og blir skuffet når ting ikke går akkurat som jeg vil, og jeg ikke får toppkarakter. 

Bare denne uken har jeg to prøver og to presentasjoner jeg må forberede meg til, noe som fort blir til stress og fortvilelse. Jeg drar jo som oftest på trening like etter skolen, kommer hjem i sekstiden, spiser middag og er ikke klar til å gjøre lekser og diverse før utpå kvelden. Jeg får det alltids unnagjort, men når det kommer noe ekstra som en prøve, innlevering eller presentasjon å forberede meg til, kjenner jeg at jeg får en liten klump av stress i magen.  

 

 

Gårsdagens avslapning gjorde godt, og nå har jeg både kommet meg gjennom skoledagen, unnagjort alle dagens gjøremål og smashet en real treningsøkt med skuldre, rygg og mage. Så nå er jeg egentlig ganske fornøyd over meg selv. Nå blir det bare litt blogging, redigering av en ny video til YouTube og avslapning resten av kvelden!

Jeg håper dere har hatt en super start på uken!

Vi blogges!

 • Publisert: 16.10.2017             Klokka: 21:07            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Dette klarer jeg ikke

12.10.2017, 21:10

Etter to dager i bilen på vei til og fra Sverige, har lengselen etter å komme seg hjem igjen vært stor. Når det har blitt noen dager uten trening og noe særlig med bevegelse, mindre og dårligere mat og mye stress, er det jo ingenting som virker deiligere enn å komme seg hjem, dra på trening og spise skikkelig mat. Da virker de gode gamle rutinene som rene himmelriket. Men alle disse fantasiene om hvor deilig det skulle bli å komme hjem og hvor mye motivasjon jeg skulle få av alle disse dagene med treningsfri, var virkelig bortkastet. 

Selv om jeg var helt utslitt da vi omsider parkerte i oppkjørselen foran huset vårt, var det deilig å være hjemme igjen. Jeg fikk pakket ut og satt på plass all maten jeg hadde kjøpt, slukte omsider i meg ett litt mer ordentlig måltid, og dro på en etterlengtet trening. Deretter møttes jeg og venninnene mine på BÆRA, en juice-og smoothiebar vi er helt hekta på. Så langt gikk altså alt helt supert. Men da jeg begynte å gå hjemover slo alt innover meg, og jeg visste såvidt hvordan jeg skulle klare å holde meg på bena. Alle gjøremål, plikter og forventinger, kombinert med mål og drømmer. Alt surret seg bare sammen til en stor ball i hodet mitt, og det virket bare som alt for mye. To presentasjoner og tre prøver på skolen, i tillegg til blogg, YouTube og trening. Tingene jeg MÅ gjøre, og tingene jeg VIL gjøre.

Så jeg hadde akkurat ett aldri så lite sammenbrudd. Litt tårer og frustrasjon trengte rett og slett å komme til overflaten for at jeg skulle klare å tenke klart, noe jeg også trengte hjelp fra mamma til å klare. Ofte er alt som behøves i sånne situasjoner å få sagt det man tenker på og stresser over høyt. Få hørt en annen person sitt synspunkt og meninger om det du tenker på, og samtidig rydde litt opp i egne tanker. Ofte er det alt som trengst. 

 

På BÆRA ble det to "Tiger-Skål"'er og en "Rosa-Skål, med massevis av topping. Det er alltid så komisk hvordan alle tre drar opp telefonene for å ta bilder så snart vi har fått maten servert, for så å legge ut på Instagram. Da føler jeg meg skikkelig klisje, men man må vel bare være det av og til;)

 

Nå har pulsen min omsider begynt å roe seg litt ned igjen. Etter noen kloke ord fra mamma og litt avslapning i sofaen, har jeg endelig klart å samle sammen tankene igjen, og nå virker ikke alt så vanskelig lenger. Jeg har akkurat handlet haugevis med yoghurt, proteinbarer og energidrikk i Sverige, bloggen har gått veldig bra i det siste, og kroppen min har hatt utrolig godt av disse treningsfrie dagene. Det er sånne tanker jeg må ha, istedenfor alle de negative som kun trykker meg ned. Jeg må bare slutte å stresse og legge alt dette presset på meg selv. For innerst inne driter jeg jo egentlig i hvor gode karakterer jeg får eller hvor godt lærerne liker meg, og det har dessuten rimelig lite å si. Alt kommer til å gå min vei uansett.

Jeg håper dere har en super uke så langt! Er det forresten noen som har lyst på en innkjøpsvideo fra Sverige?

Vi blogges!

 

 • Publisert: 12.10.2017             Klokka: 21:10            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 0

Jeg innser det ikke før det er for sent

04.09.2017, 21:11

Nå er jeg helt utslitt. Etter en lang dag med flere timer på jobb, en utrolig hard treningsøkt og litt for mye plass i hodet til å tenke på alt mellom himmel og jord, kjenner jeg på kroppen av det skal bli godt å slappe av resten av kvelden. I dag hadde jeg første dag på jobb på Søstrene Grene, og selv om det gikk over all forventning har jeg lett for å bli sliten i sånne settinger. Jeg overvurderer meg selv og energien min, kjører på og gir alt jeg har å by på, og ender opp med å ligge rett ut så fort det er over. Det er typisk meg. Men så innser jeg jo ikke helt hvor sliten jeg er før det er litt for sent. I dag dro jeg for eksempel på trening like etter jeg kom hjem fra jobb, og mot slutten av økten begynte jeg å kjenne hvor utmattet jeg egentlig var. 

Nå har jeg omsider slått meg ned i sofaen med nyvasket hår og koseklær. Selv om jeg blir veldig sliten av å være såpass mye blant folk og faktisk være litt sosialt oppegående, synes jeg at det er noe merkelig godt med hverdagen. Nå skal jeg jo bare jobbe i en uke før det er tilbake til vanlig skole igjen, men det er alltid deilig å få ett lite avbrekk fra den vanlige hverdagen. Og så er det noe helt annerledes med å være på jobb og å sitte på skolen og jobbe med oppgaver. I dag stod jeg for det meste i kassen, satt på plass og fylte opp ulike varer ute i butikken, og pakket opp nye varer som skal lanseres nå på torsdag. Det lanseres nemlig en ny kolleksjon denne uken, og det er utrolig mye som skal gjøres på rimelig kort tid. I morgen skal jeg trille paller og få på plass siste resten av varene som skal ut i butikken på torsdag, i tillegg til at jeg sikkert skal stå en god del i kassa. Så blir det lunsj på BÆRA, en juice- og smoothiebar, og etter det blir det en solid økt med rumpe og lår!

Her er smoothie-skålen jeg unnet meg på BÆRA i forrige uke. Det er så godt!

 

Nå svir det skikkelig i skuldrene mine etter dagens økt. Jeg kjørte en av favorittøktene mine som jeg prøvde ut for en liten stund siden, og den svir som bare fyttigrisen! Ta en kikk på den HER!Snart er det på tide med film, litt (les; veldig mye) mat, og generelt en solid dose avslapning. Jeg trenger all energien jeg kan få til morgendagen!

Jeg håper du har hatt en super start på uka!

Vi blogges!

 • Publisert: 04.09.2017             Klokka: 21:11            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 0

Natten fra helvete

22.08.2017, 21:17

Jeg har faktisk aldri sovet så dårlig. Noensinne. Jeg har rett og slett alltid hatt verdens beste sovehjerte og kunne lett ha sovnet på en haug med steiner om det var nødvendig, så jeg kan ikke huske sist jeg i det hele tatt hadde problemer med å få sovnet om kvelden. Men i går kveld snudde det. Om det var energidrikken jeg drakk litt vel sent, alle tankene som surret rundt i hodet mitt eller en god kombo av begge deler vet jeg ikke, men det var noe som ikke stemte. Det siste jeg husker er at jeg kikket på klokken som viste 03.19, tuslet inn til mamma og pappa og krøp under dyna der. For den senga har rett og slett universets mykeste overmadrass! 

Etter en stund sovnet jeg vel. Jeg husker ikke så mye av hele opplevelsen lenger, men jeg vet såpass som at jeg våknet opp av vekkerklokka som duret i vei klokka sju, og lurte på hva i helvete som foregikk. Det føltes som om jeg akkurat hadde sovnet, og humøret var mildt sagt ikke på topp. Men til tross for alle timene med søvn jeg gikk glipp av, har jeg på mystisk vis kommet meg gjennom dagen. 

Ett av målene mine dette skoleåret er å være flink til å variere lunsjen min. Være kreativ og gjøre meg litt flid med hver og en matpakke, holde det sunt og godt men samtidig få i meg alt proteinet jeg skal, og unne meg litt godsaker her og der. Og jeg føler faktisk at jeg har startet det hele ganske bra! I går pakket jeg med meg en rimelig enkel, liten matpakke siden det bare var halv dag, men jeg er rimelig fornøyd likevel. Det jeg tok med meg da var to riskaker fra Friggs, en ProteinPro proteinbar, og en boks blåbær. Og i dag ble jeg faktisk ekstra fornøyd med matpakken jeg mikset sammen! Jeg tok nemlig en stor boks med Yoplait Double 0% gresk kokos yoghurt (fyfader, den er helt hiiiimmelsk!) oppi ett sånt fancy beger med ett mindre beger på toppen (joda, dere vet hva jeg snakker om), og i det lille begeret tok jeg en håndfull svensk frokostblanding som er såååå god! 

Jeg har fortsatt ikke kjent trettheten komme sigende, men den kommer sikkert før jeg vet ord av det. Forhåpentligvis kommer jeg meg inn i de gode gamle rutinene før jeg vet ord av det! 

Jeg håper du har hatt en super start på uka!

 • Publisert: 22.08.2017             Klokka: 21:17            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 1

For å nyte de siste dagene

18.08.2017, 21:47

Jeg klarer fortsatt ikke helt å innse at skolen begynner igjen nå på mandag. I nesten to måneder har jeg surret rundt her hjemme med all verdens tid til å gjøre hva nå enn som faller meg inn, og jeg har brukt det meste av tiden min på å trene og spise. Hehe, #gains vettu ;) Så selv om jeg egentlig ser frem imot den gode gamle hverdagen som snart begynner på igjen, blir det spennende å se hvordan ting blir. Om jeg kommer til å klare å få like gode karakterer som i fjor, hvordan det går med maten og generelt hvordan hverdagen min blir. 

Men siden det kun er noen få dager igjen av sommerferien, må disse dagene nytes. I dag har det heldigvis vært utrolig fint vær her i Ålesund, så jeg og mamma benyttet oss av sjansen og kjørte avgårde til en av de fineste strendene i området. Der satt vi bare og koste oss med hver vår drikke, litt bær og den fredelige lyden av bølgeskvulp. Det gir en merkelig ro i sjelen å bare sitte sånn i all stillhet uten noen form for forstyrrelser. Bare sand og sjø og lyden av naturen rundt seg.

 

 

Etter den lille utflukten spiste jeg lunsj og slappet litt av hjemme før jeg dro på trening. På planen i dag stod det skuldre, rygg og triceps, så jeg kjørte rett og slett bare det samme programmet som jeg gjorde tidligere denne uka. Det er så effektivt! Nå har jeg akkurat vasket håret, tøyet ut og fått unnagjort litt småting her hjemme, så da gjenstår det bare å slappe av resten av kvelden. 

Vi blogges!

 • Publisert: 18.08.2017             Klokka: 21:47            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 0

Med sommer på timeplanen

23.06.2017, 21:35

Det føles helt merkelig å si "god sommer" nå. Når jeg ser ut vinduet her hjemme i Ålesund er det eneste jeg kan få øye på en grå, skydekket himmel, regn og sur vind som har fått meg til å dra frem boblejakka mi igjen. Men så er det faktisk sånn at de fleste har tatt sommerferie nå, inkludert meg selv. Og jeg må ærlig innrømme at det ikke er noen veldig stor glede for min del. De siste ukene har vært så langt ifra normale at det er ikke til å tro, og selv om jeg har gledet meg utrolig mye til å endelig få fri fra skolen sånn at jeg kan fokusere på meg selv, "prosjekt pålegging" og trening, har jeg falt litt sammen. 

Men nå har jeg faktisk fri i to måneder, og jeg har all verdens tid til å være meg selv, utforske personligheten min og bygge opp selvtilliten min. Jeg kan lære mer om kroppen min og trening, og ikke minst trene. Gi slipp på alt av tvang og negative tanker og bare trene fordi jeg elsker det. For det er jo det jeg vil, men de siste ukene har det vært ganske utfordrende. Jeg har tatt meg selv alt for seriøst, tenkt så mye frem og tilbake at hodet mitt har vært på randen av å eksplodere, og glemt helt av gleden jeg egentlig har ovenfor treningen. For jeg elsker det, tro meg, men i det siste har jeg gjort det til så mye mer enn hva det egentlig er. Jeg hekter meg selv helt opp i akkurat hvordan ting skal gjøres, hvor tungt jeg skal løfte og hvor sliten jeg skal bli at jeg mister all motivasjon og glede når ting ikke går helt som planlagt. Men når jeg først føler at jeg får til det jeg vil får jeg ett enormt lykkerus! Og det er vel derfor jeg vet at jeg elsker det.

Uansett, nå har altså sommerferien braket løs, og selv om jeg ikke har så veldig positive tanker om de neste månedene akkurat nå, vet jeg at de kommer til å bli helt supre. Kanskje mer enn det også! Jeg har uendelig med tid til å fokusere på meg selv, bli friskere og finne den personen jeg virkelig er gjennom blant annet treningen. 

 

For å starte sommeren på riktig vis slenger jeg med noen små tilbakeblikk fra fjorårets sommerferie!

 

Det var ikke akkurat sjelden at jeg og mamma var ute og gikk sammen med Tinka. Jeg har ofte behov for å komme meg ut i naturen og bare tusle rundt for å få sluppet tak på alle tankene, så det blir nok mange gåturer i sommer også!

 


I fjor sommer var jeg i Gdansk TRE ganger! Det er rett og slett det beste stedet jeg vet om, og vi tar selvfølgelig turen dit igjen senere i sommer også;) På dette bildet tuslet jeg rundt omkring i dyreparken og koset meg gløgg ihjel i det fine sommerværet!

  

 

Nå har jeg akkurat satt meg ned i sofaen etter en lang dag med mye futt og fart. Været har vært helt fælt her i Ålesund i dag, men det har ikke hindret meg i å innvie sommerferien med noen gåturer. I regnet. For noen timer siden kom jeg hjem fra en solid, svett og sviende treningsøkt (hehe, de tre S'ene! Akkurat sånn jeg vil at en trening skal være!) som bestod av skuldre, triceps og en liten smule rygg, og jeg følte meg helt fantastisk etterpå! Det er så deilig å føle at jeg får til det jeg vil med treningen og at jeg klarer å pushe grensene mine enda litt lenger for hver gang. Det gir meg ett skikkelig lykkerus og minner meg på at det er dette jeg elsker!

Jeg har forresten endelig begynt å filme og redigere nye videoer til youtube igjen! Det har vært så mye styr og stell med Mac'en min den siste tiden at jeg rett og slett ikke har hatt muligheten til å legge ut noen videoer, i tillegg til at jeg ikke akkurat har hatt så mye motivasjon og inspirasjon. Men nå har endelig ting ordnet seg med pc'en og motivasjonen sniker seg innpå igjen! Jeg holder jo på å endre kanalen min til å kun handle om sminke og skjønnhet til å handle om trening, mat og hverdagen min, så det er for det meste slike videoer det blir nå fremover;) Ta gjerne en kikk på kanalen min HER!

Jeg håper at du har hatt en super start på sommerferien!

Vi blogges!

 

 • Publisert: 23.06.2017             Klokka: 21:35            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 1

Endelig på rett vei igjen

30.05.2017, 20:59

For noen uker dette har vært. På grunn av styr med konfirmasjon, reising og en solid overdose av stress har de siste ukene blitt totalt kaos, og alt det kombinert med skole og prøver har fort en tendens til å ikke ende så bra. Så i det siste har fokuset mitt for det meste gått over på å faktisk komme meg helskinnet gjennom. "Prosjekt pålegging" har havnet litt i bakgrunnen siden vi har hatt så mye besøk og vært ute på reise, og treningen har havnet litt all over the place. Jeg har trent og trent, men måttet tilpasse meg helt etter hva planene har vært senere i uken og dagene etterpå, så det har for det meste vært stress og kaos. 

Men nå som vi har kommet oss hjem fra Gdansk og begynt å komme oss tilbake til normalen her hjemme, kjenner jeg at ting begynner å gå rett vei igjen. Jeg har fått i meg -nesten- all maten jeg har satt meg som mål, og treningen føles helt super igjen. Jeg begynner endelig å komme meg inn i en slags rutine på treningssenteret (en positiv en i motsetning til den jeg hadde før), og jeg føler meg utrolig motivert og full av energi! De siste dagene har jeg brukt denne nye treningstoppen når jeg har trent (og mer eller mindre hele tiden ellers også, hehe), og jeg ELSKER den! Jeg kjøpte den på en butikk i Gdansk som heter Sinsay, og den får meg faktisk til å føle meg rimelig snasen :D 

 

I går fikk jeg unnagjort en real økt med rumpe og lår, og det har jeg virkelig fått kjenne på nå i ettertid! Bena mine svir bare jeg tenker på å gå i en trapp, og skinkene kjennes ut som to hovne klumper. Men fy søren så deilig det er! Jeg følte at gårsdagens økt gikk helt prima, jeg hadde masse energi og motivasjon, og alt føltes rett og slett supert. I dag var det armer og skuldre som stod på programmet, og jeg er nesten litt sjokkert over hvor bra det gikk i dag også. Nå svir armene mine skikkelig, og jeg hadde nesten problemer med å ta ned ett glass fra kjøkken skapet for en liten stund siden. Og det er da man vet at man har hatt en effektiv økt!

Som en liten snacks nå mellom middag og kveldens porsjon med havregrøt, gomlet jeg akkurat i meg en proteinbar. Men et var ikke en hvilken som helst proteinbar, å neida, det var nemlig favoritten min! Yup, da snakker jeg selvfølgelig om Questbar sin proteinbar med Cookies & Cream smak, og i kveld var den utrolig nok ekstra god (jeg visste ikke at det var mulig!).


 

Jeg fikk forresten enda flere pakker i posten i dag, så i morgen kommer det nok ett lite "new in" innlegg her på bloggen;) Det er bare å glede seg! I mellomtiden kan dere gjerne ta en kikk innom innlegget jeg skrev i går om en annen pakke jeg fikk i posten :D Jeg tror at dere kommer til å bli sultne av å lese det;) Du kan klikke HER for å komme direkte til det!

Jeg håper at dere har hatt en strålende tirsdag!

Vi blogges!
 

 

 • Publisert: 30.05.2017             Klokka: 20:59            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Ett avbrekk fra hverdagen

25.05.2017, 23:11

For en dag. Nå kom jeg og mamma akkurat inn døra etter en lang dag med masse gåing, kikking i butikker, shopping og rett og slett bare kos! Dagen har fløyet av gårde fortere enn jeg har rukket å registrere helt, og det er ganske trist å tenke på at vi tar turen hjem igjen i morgen tidlig. Det er så koselig her! Vi landet med flyet her i Gdansk like før midnatt i går, og siden da har egentlig ting gått helt prima. Vel, viss en ser bort ifra det lille anfallet jeg fikk tidligere i dag da jeg ikke fant noe å spise til lunsj. Men det ordnet seg heldigvis fort som bare det!

Vi stod faktisk opp ganske tidlig i dag, men dagen har likevel vært alt for kort. Nå har vi tuslet rundt i byen, kikket i butikk etter butikk, handlet en hel haug med både klær, sminke og mat, og jeg kan trygt si at det har vært en vellykket dag! Nå står jeg her på felleskjøkkenet på det lille hotellet vi bor på, koker grøt, skriver blogginnlegg og mimrer tilbake på det som har skjedd nå i dag. I morgen tidlig tar vi turen hjem igjen til Norge, og selv om jeg gjerne kunnevært her litt lengre, er det ganske utfordrende å være ute på tur. Det blir fort komplisert med maten og treningen, tankene og angsten slår til lettere enn jeg skulle ønske, og ting blir rett og slett vanskelig. Så en dag eller to er egentlig mer enn nok for meg! Men det er deilig, da. Ett lite avbrekk fra hverdagen og det gode gamle stresset hjemme. 

 

Nå må jeg rett og slett avslutte dagens blogginnlegg, selv om jeg ikke fikk lagt ut noe i går, og dette er ett ganske kort ett. Men sånn er det bare når man er ute på vift! 

Jeg håper at dere har hatt en super dag!

Vi blogges!

 

 • Publisert: 25.05.2017             Klokka: 23:11            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 0

Uken som har gått #9

14.05.2017, 21:37

Jeg husker ikke helt hvorfor, men forrige uke droppet jeg rett og slett hele "uken som har gått" innlegget. Jeg følte vel bare at uken ikke hadde bydd på så mye spennende som var verdt å fortelle dere om her på bloggen, og tenkte at det ikke var noen vits i å oppdatere dere med hva som hadde skjedd. Men denne uken har det vært helt motsatt! Jeg føler at det har skjedd en hel haug med både positive og ikke så positive ting de siste dagene, og selv om de fleste på en måte går litt ut på det samme, har jeg en masse å oppdatere dere med. 

Ukens høydepunkt: Denne uken har det rett og slett vært at jeg har nådd målet mitt hver eneste dag. Nå har jeg bablet i vei non-stop om dette "prosjekt pålegging" mer eller mindre hele uken, men om dere ikke har fått det med dere, så er det rett og slett at jeg skal opp i vekt. Jeg og psykologen/spesialisten/legen min har ikke satt noe bestemt vektmål, men målet er rett og slett å gå litt opp i vekt, få ett litt mer normalt forhold til mat, og kanskje få tilbake mensen etter en stund. Vi tar det egentlig litt som det kommer. Det eneste vi har slått fast til å begynne med er at jeg skal spise så så mange kalorier mer hver dag, og akkurat det har jeg klart hver dag! Selv på de dagene jeg har følt meg helt dritt i min egen kropp (hehe, det har egentlig vært de fleste dagene, men noen dager har såklart vært bedre enn andre) og følt at det eneste jeg gjør er å stappe mat inn i kjeften, har jeg holdt meg til planen og fått i meg alle kaloriene ekstra. 

 

Ukens nedtur: For noen uker siden jogget jeg ett par kilometer på skolen, og fy søren så vondt jeg har hatt i foten siden da! Jeg tror at jeg klarte å overbelaste den på ett eller annet vis, (noe som ikke hadde sjokkert meg siden jeg brukte de verste skoene i verdenshistorien) og det har bare blitt verre og verre, spesielt de siste dagene. Og jeg kan jo ikke bare sette meg ned og prøve å hvile den, for jeg har rett og slett ett behov etter å holde meg i bevegelse, selv når jeg ikke trener. Så i dag fikk jeg bestemoren min til å sette på meg litt "magisk" teip (hahah, vet ikke hva slags teip det er, men det er en eller annen blå teip som liksom skal hjelpe), og så godtroende som jeg er, har jeg allerede overbevist meg selv om at foten er mye bedre. 

Siden joggeskoene mine var helt ubrukelige, ble jeg rett og slett nødt til å kjøpe ett nytt par. Jeg fant heldigvis ett som jeg falt helt pladask for, og de er sååå gode på foten!

 

 

Ukens cravings: Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen: selv jeg, en person som bare spiser enkelte ting og har spesielle rutiner for hva akkurat hva jeg kan spise, hvor mye og hva det kan inneholde, har ting jeg synes er fristende og har lyst på. Det er riktignok ikke sjokolade, pizza eller godteri (det hadde vel egentlig vært rart om det fristet, siden jeg ikke har smakt det på flere år), men spesielt denne uken har jeg fått helt dilla på noe nytt. Vel, noe nytt for meg da. Da jeg var på jakt i butikken etter noe å fylle alle de ekstra kaloriene mine med, kom jeg nemlig over noen proteinbarer som jeg rett og slett ikke klarte å holde meg unna. Jeg har hørt masse positvt om barene fra Questbar, og da jeg så dem i butikken, leste på dem og fant ut at de hadde ett helt prima næringsinnhold, valgte jeg meg ut to stykker.

Jeg tok en i smaken Cookies & Cream og en i Blueberry Muffin, men selv om de hadde lite kalorier, masse proteiner og lite karbohydrat, fett og nesten ikke noe sukker, kjente jeg angsten komme snikende bare av tanken på å skulle spise dem. Liksom, Cookies & Cream og Blueberry Muffins er jo to smaker som ikke akkurat er sunne, og selv om jeg visste godt at det bare var smakstilsetninger og kunstig tilsetning som ga smaken, var det en liten utfordring. Men jeg spiste begge to (hehe, ikke på en dag), og fyyyyy søøøren så gode de var!Begge disse proteinbarene var helt himmelske! Selv om jeg digget begge to, må jeg innrømme at jeg falt helt pladask for den med Cookies & Cream. Jeg skjønner fortsatt ikke hvordan noe kan smake så godt!  

Ukens sminkelook: Jeg har faktisk gått en god del uten sminke denne uken, noe som føles utrolig deilig! Jeg synes at det er utrolig viktig å kunne velge selv om man vil bruke sminke fra dag til dag, og føle seg like bra uansett hva man velger. Og siden det har vært så fint vær med skinnende sol og blå himmel her de siste dagene, har jeg ofte droppet sminken og latt ansiktet mitt kjenne litt på den deilige vårsolen. Men de dagene jeg faktisk har brukt sminke har jeg gått all-in og ikke spart på noe! Jeg har forelsket meg helt i en ny øyenskyggelook jeg har satt sammen med varme bruntoner, litt oransj og masse glitter og glam, og jeg har brukt den mer eller mindre alle dagene jeg har sminket meg denne uken! 
Jeg skrev ett eget innlegg til denne looken for noen dager siden, så om du lurer på hvilke produkter jeg har brukt kan du lese det HER!

 

Ukens video: Da jeg begynte med "prosjekt pålegging" på søndag for en uke siden, bestemte jeg meg for å brake det hele løs med litt vlogging. Jeg tenkte vel at det å filme det og skulle dele det med dere ville gjøre det hele litt enklere, noe det også gjorde! Jeg vlogget bare de to første dagene, men jeg føler likevel at jeg fikk med en god del små hendelser, følelser og tanker. Uansett, på fredag fikk jeg endelig lagt ut denne vloggen på youtubekanalen min, Thoffies Makeup, og du kan se den HER om du vil:D Det setter jeg utrolig stor pris på<3

HRDBEbbrGNA

 

Vi blogges!

 

 • Publisert: 14.05.2017             Klokka: 21:37            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Flyr av gårde på en rosa sky

12.05.2017, 21:46

Jeg må helt ærlig innrømme at jeg har det helt supert akkurat nå. Jeg føler meg ganske komfortabel i min egen kropp, tankene har roet seg litt ned, og jeg føler virkelig at livet smiler. På ekte. Det har vært så utrolig mye positivt som har skjedd i dag, og nå sitter jeg igjen med enorme mengder glede og ren lykke i kroppen. Og det er så deilig. Det er så deilig å få slippe unna litt av de vonde tankene, følelsene og rett og slett livet, og kjenne på følelsen av at alt er bra og at livet er herlig. For nå føler jeg faktisk det.

Jeg var egentlig i ganske godt humør etter skolen i dag, men det ble bare enda bedre da jeg satt meg inn i bilen til mamma og hun bare pepret meg ned med gode nyheter. Akkurat hvilke nyheter det er snakk om kan jeg ikke røpe helt enda, men det er ihvertfall noe utrolig spennende som jeg gleder meg skikkelig til å dele med dere! Vel, det var noen gode nyheter og noen dårlige. De dårlige var at vi har fått svar på blodprøvene til mamma, og funnet ut at vi har arvelig kreft i slekta. Så det er en stor sjanse for at jeg får tykktarmskreft når jeg blir eldre. Men merkelig nok er verken jeg eller mamma noe særlig bekymret for det. Jeg har allerede i en alder av fjorten år kommet meg gjennom ett rent helvete så fælt at de fleste ikke kan forestille seg hvordan det er, og selv om jeg ikke er i nærheten av ferdig med denne kampen (jeg er vel mer eller mindre midt inni den), vet jeg at når jeg har kommet meg gjennom den, kan jeg klare alt. 

Uansett, helt siden jeg kom hjem fra skolen har jeg vært i ekstremt godt humør og nesten fløyet av gårde på en rosa sky. Nesten rett etter skolen tok jeg og mamma turen bort på treningssenteret, hvor jeg fikk unnagjort en skikkelig hard økt med rumpe, lår og legger. Jeg klarte nesten ikke å bevege bena etterpå, heheh:D Mamma dro hjem en god stund før meg for å handle inn til dagens middag, og da jeg omsider kom meg hjem litt utpå kvelden, var fredagstacoen nesten ferdig. Det eneste som gjensto å gjøre var å lage litt guacamole, noe jeg alltid gjør. Og det er så digg!


 

Når jeg lager guacamole smasher jeg helt enkelt en avokado og tilsetter to fedd finhakket hvitløk, salt, pepper og lime. Enkelt og helt himmelsk! Dessuten er det noe av det sunneste en kan få i seg!
 

Nå har jeg akkurat spist en Cookies & Cream proteinbar fra Questbar, og fy søren så utrolig god den er! Det er rett og slett noe av det beste jeg vet (okei, jeg sier vel egentlig det om all maten jeg spiser, hehe. Men hva kan jeg vel si? Jeg er jo rett og slett en matelsker!). Jeg prøver rett og slett å stappe i meg så mye proteiner som mulig nå for tiden, både fordi jeg er midt oppi dette "prosjekt pålegging", og fordi jeg trener så mye og vil bygge muskler. Men jeg klager ikke, langt derifra! Noen av mine proteinfavoritter for øyeblikket er proteinbarene fra Questbar og Maxim, NJIE sine proteinpuddinger og cottage cheese. Cottage cheese er rett og slett proppfullt av proteiner! Jeg pleier å ta en solid porsjon med cottage cheese, slenge på en enda mer solid klatt med syltetøy, og gjøre det hele litt søtere med litt kunstig søtning. Bedre blir det ikke!Slenger med litt god gammeldags Food Porn;) Dette er Cookies & Cream baren fra Questbar, og den er rett og slett helt himmelsk!

 

Nå har det gått en liten stund siden forrige video på youtubekanalen min, Thoffies Makeup, men endelig er jeg i full gang med å få lastet opp og lagt ut en ny en! Dette er en veldig annerledes video i forhold til hva jeg vanligvis legger ut, men jeg føler egentlig at det passer ganske bra siden jeg begynner å få flere interesser enn bare sminke og klær. Men ikke vær redd, jeg kommer såklart ikke til å slutte med all sminken og klærne! Nå har det blitt en god del innlegg om dette med "prosjekt pålegging", trening, mat og alt det der, men jeg lover at det blir mer av alt det andre også fremover! Jeg har blandt annet en liten sminkevideo på lur, så om dere savner all sminken er det bare å glede seg;)

 

Men videoen jeg kommer til å legge ut nå i kveld er ganske annerledes. Jeg legger den snart ut, så det er bare å holde øynene åpne både her på bloggen og youtube!

Jeg håper at dere får en super fredagskveld videre!

Vi blogges!


 

 • Publisert: 12.05.2017             Klokka: 21:46            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Uken som har gått #8

30.04.2017, 21:57

Det er helt sykt å tenke på at vi bikker over i den aller siste vårmåneden i morgen. April har flydd av gårde helt uvirkelig fort, og det føles som om det var i går at jeg satt på Akerbrygge, tok en ingefærshot og prøvde å nyte påskeferien mest mulig. Men det har allerede gått flere uker siden det skjedde, og nå sitter jeg her hjemme på den siste dagen før mai braker løs. Og siden det er søndag i dag skal jeg selvfølgelig oppdatere dere litt om hva som har skjedd denne uken! 

 

Ukens høydepunkt: Den siste tiden har jeg begynte å seriøst vurdere å begynne på treningssenter. Jeg trener jo time på time her hjemme hver eneste dag, men jeg tror at jeg kunne hatt godt av å bytte litt mellom den gode gamle egentreningen her hjemme, og litt ordentlig styrketrening på ett treningsstudio. Så på onsdag tok jeg turen til ett treningssenter som ligger ett lite stykke unna for å kikke meg litt rundt, og det endte med at jeg tok en rimelig lang økt på tredemøllen, etterfulgt av litt styrketrening på noen av apparatene som var å finne der. Nå er jeg jo langt ifra noen nybegynner når det kommer til trening, men treningssenter er noe jeg aldri har vært på før. Men på onsdag fikk jeg en liten smakebit, og jeg digget det!

 

Ukens nedtur: På tirsdag var det like før jeg fikk ett angstanfall. På skolen. Jeg har aldri hatt noe angstanfall på skolen før, men nå på tirsdag måtte jeg rett og slett bare dra hjem før alt gikk galt. Jeg kom nemlig på skolen og ante fred og ingen fare, trodde at det bare var en helt vanlig dag på skolen med litt fag, gym og noen lekser jeg kunne få unnagjort, men etter en stund fant jeg ut at det ikke akkurat var det jeg hadde i vente. Jeg hadde selvfølgelig lest feil på timeplanen, og de fire siste timene var det planlagt å være ett eller annet opplegg med masse folk fra andre skoler, mat og små boder som delte ut smaksprøver. Med andre ord, ikke noe for meg. Det ble alt for mye folk og ting å forholde seg til, og til slutt satt jeg på doen med tårer nedover kinnene og lurte på hvordan i alle dager jeg skulle komme meg bort derifra.

 

Ukens matbit: Den siste uken har jeg bablet litt om noe nytt jeg spiste en eller annen gang i forrige uke, nemlig en proteinbar. Det å spise noe sånt er ett utrolig stort steg for meg, selv om jeg vet at det er sunt og alt det der. Jeg har på en måte disse uskrevne listene over akkurat hva jeg kan spise og hva jeg ikke kan spise, og en proteinbar ligger så langt unna de listene at det er helt utrolig. Men jeg må begynne å utfordre meg selv. Jeg skal ikke fortsette å bable i vei om akkurat det med hvor lenge det er siden jeg har spist noe usunt og at jeg må utfordre meg selv for å bli frisk og alt det der, men jeg skrev ett lite innlegg om det for en liten stund siden, så det kan du lese HER om du har lyst ;) Uansett, den proteinbaren var helt sinnsykt god! På litt over en uke har jeg spist tre av disse, og nå føler jeg på en måte at jeg har kommet meg over ett lite hinder. Så nå kan jeg ikke vente med å teste ut flere proteinbarer, og ikke minst spise flere av disse Soft Raspberry barene fra Maxim!

 

Ukens sminkeprodukt: Denne uken har jeg faktisk prøvd å bruke litt mer leppeprodukter. Dere som har fulgt meg på bloggen i en stund nå, vet at jeg nesten aldri bruker noe som helst med farge på leppene, men nå har jeg utrolig lyst til å bli litt mer vågal. Så de siste dagene har jeg prøvd meg litt frem med noen av de jeg har hjemme, og jeg er faktisk litt sjokkert over at jeg har så mange fine uten at jeg bruker dem. De jeg har gått med mest denne uken er fire stykker fra Too Faced sin Melted kolleksjon, og jeg bare elsker dem! Jeg har to av de originale Melted leppestiftene, en Chocolate og en Matte, men jeg elsker alle som en. 

For en liten review + flere bilder av disse skjønnhetene, kan du gjerne lese innlegget jeg skrev om dem HER :D

 

Ukens video: I går fikk jeg endelig lagt ut en ny video på youtubekanalen min, Thoffies Makeup. Jeg har hatt så utrolig lite inpirasjon til nye videoer å lage den siste tiden, men jeg håper at det blit bedre fremover. Uansett, i går fikk jeg lagt ut en såkalt "get unready with me" video, og nå er jeg i full gang med å redigere en ny video som jeg håper på å få lagt ut om noen få dager. Jeg håper at du liker den nyeste videoen!

0szPArT_R1E


De siste dagene har det vært utrolig fint vær her i Ålesund. Solen skinner, himmelen er skyfri og sommerfølelsen stiger for hver ett minutt som går, noe jeg virkelig elsker. Det er så deilig å endelig få litt fint vær etter en grå, kald og våt vinter, og nå kan jeg nesten ikke vente med å få ordentlig sommer! Jeg gleder meg! 

Vi blogges!

 • Publisert: 30.04.2017             Klokka: 21:57            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 0

På de gode dagene

28.04.2017, 21:54

Nå skal det bli utrolig deilig med en ekstra lang helg. Etter en uke med tidlige, overtrøtte morninger, en hel haug stress og en masse tanker, er jeg helt utslitt. For å være helt ærlig våknet jeg i dag og tenkte at dagen kom til å gå rett i dass. Jeg reagerte så vidt av vekkerklokka som begynte å ringe, holdt på å tryne ut av senga, og ødela sminken min helt. Og da jeg etter en stund bestemte meg for at "neh, jeg går uten sminke i dag", var halve morgenen allerede sløst bort. Men fy søren så deilig det er å gå all natural av og til! Å bare kunne gnikke seg i øynene, klø seg på nesa og dra genseren over hodet uten å måtte smyge seg forsiktig inn for å unngå å få sminke overalt er bare så utrolig deilig, og i dag var det virkelig noe jeg trengte. 

Så gikk ikke dagen fullt så mye i dass som jeg hadde forventet. Skoledagen suste av gårde lett som bare det, og jeg kom hjem igjen med humøret på topp og kjente faktisk på en eller annen form for glede. Jeg stresset ikke, slappet litt av, og da tiden endelig kom og jeg skulle sette i gang med dagens treningsøkt, var jeg full av energi! Men disse dagene går så fort. Jeg setter i gang med treningen så fort jeg har kommet meg hjem fra skolen og fått meg en liten 'pre-workout snack', og når jeg er ferdig å trene er det allerede langt på kveld. 

Jeg prøver å få ett eller annet innabors mellom middag og kvelds, og i dag bestemte jeg meg for å være litt mer vågal enn vanlig. Vanligvis går jeg for en liten proteinbar, en proteinpudding, litt nøtter eller en frukt, men i dag endte jeg opp med noe helt annet. Jeg slengte en Skyr med blåbærsmak (min favoritt) i en liten skål, skjærte opp en banan i skiver, og plasserte den fint på toppen. Og komboinasjonen av de to tingene var helt himmelsk! Både syrlig og søtt i en og samme skål, i tillegg til at det rett og slett smaker herlig og en halv.

 
 

Nå har jeg satt meg godt til rette i sofaen med pc'en på fanget. Jeg holder på å få gjort klar morgendagens video sånn at jeg kan legge den ut ganske tidlig i  morgen, og ellers prøver jeg bare å få enda mer av den deilige fredagsfølelsen. I morgen er det treningsfri etter en uke uten noen pausedager og hard trening hver eneste dag, og selv om jeg alltid blir litt nedfor på dagene jeg ikke skal trene, blir det godt å få ladet opp kroppen litt. Neste uke har jeg planer om å presse inn noen timer på treningssenteret sammen med den gode gamle styrketreningen jeg gjør hjemme, og jeg kjenner faktisk at jeg gleder meg!

Jeg håper at dere får en super fredagskveld!

Vi blogges!

  

 • Publisert: 28.04.2017             Klokka: 21:54            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

En liten reality check

25.04.2017, 07:39

Jeg tok nettopp en kikk innom værmeldingen, og jeg måtte faktisk dobbeltskjekke for å forsikre meg om at det jeg leste var riktig. Her i Ålesund er det  nemlig meldt skinnende sol og ganske varmt neste uke, og jeg kjenner allerede sommerfølelsen komme smygende. For øyeblikket ligger det ett tynt lag med snø på bakken og jeg må ha på meg ullsokker for å ikke fryse av meg tærne om natten, så det er litt vanskelig å se for seg at det skal bli varmt neste uke. 

Selv om det ikke har vært i nærheten av vår her hvor jeg bor(jeg vet faktisk ikke helt hva jeg skal kalle det, men jeg ville ikke kvalifisert det som vår når det ligger snø på bakken og jeg ikke har sett sol på evigheter), har jeg likevel begynt å få sommerfølelsen. Bare jeg ser en liten blomst på bakken eller litt grillmat i butikken, få jeg akkutt lyst på sommer. Men så er det jo ikke så lenge til heller da. Neste uke begynner mai, og etter der igjen kommer juni. Og da braker det løs!

For å få både meg selv om dere i litt sommermodus, slenger jeg med noen litt freshe bilder;)

 Litt inspirasjon til sommerens antrekk kan du finne HER;)

 Det var såååå deilig i Oslo for noen uker siden! Da fikk jeg skikkelig sommerfølelsen!
  

Følte for å slenge med noen tilbakeblikk fra sommeren også! 
 

Jeg håper at jeg fikk dere i litt sommermodus nå på denne tirsdagsmorgenen! For øyeblikket står jeg på kjøkkenet og er i full gang med å lage grøt (du kan se oppskriften på havregrøten min HER), og humøret er egentlig ganske bra med tanke på at klokken ikke har bikket åtte engang. 

Jeg håper at du får en super tirsdag!

Vi blogges!

 • Publisert: 25.04.2017             Klokka: 07:39            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Uken som har gått #8

23.04.2017, 21:33

Ukens høydepunkt: Det virker nok som noe helt ubetydelig for de som ser det utenfra, men det som skjedde nå på fredag var virkelig stort for meg. Som jeg skrev om i det forrige innlegget her på bloggen, så spiste jeg en proteinbar etter trening på fredag, og det var ett utrolig stort steg for meg. Selv om det bare var en liten, sunn proteinbar, var det å spise den langt utenfor komfortsonen min, og jeg er faktisk veldig stolt av meg selv. Akkurat nå føler jeg meg veldig stuck i alt dette med spise- og treningsfortyrrelsene, men jeg kan ikke gjøre annet enn å ta små steg i riktig retning. Og selv om denne lille proteinbaren kan virke meningsløs, så var den virkelig ikke det for meg. Den var ett stort steg i riktig retning! Du kan lese hele innlegget jeg skrev HER.

 

Ukens nedtur: Jeg må helt ærlig innrømme at denne uken er en stor tåke for meg. Jeg husker rett og slett ingen ting av hva som har skjedd, hva jeg har gjort og hva jeg ikke har gjort, så jeg har faktisk ingen nedturer å nevne. Jeg har jo hatt en rimelig kort uke på skolen siden påskeferien kom og tok opp litt av dagene, og nå er liksom alle dagene fra både påskeferien og denne uken smeltet jeg sammen. Men det at jeg ikke kan huske noen spesielle nedturer må vel bety at der ikke har vært noen! 

 

Ukens klesplagg: Det hadde nesten vært frekt å ikke nevne den nye genseren min fra ZARA i dette innlegget. Da jeg var i Oslo i påskeferien var jeg innom ZARA og kjøpte noe jeg føler at er det største kuppet jeg har gjort på lenge, nemlig en supersøt, cropped genser. Den er i den mest sukkersøte rosafargen jeg noensinne har hatt på ett klesplagg, lengden er helt perfekt, og armene gir det hele en helt unik effekt. Om du vil se denne genseren in real life kan du gjerne se youtubevideoen jeg la ut i går! Den kan du se HER! 

Ukens cravings: Selv om jeg ikke spiser noe som er utenfor spiselisten min (hehe, jeg har ikke egentlig noen spiseliste lenger, men jeg har på en måte en uskrevet en i hodet mitt.), har jeg ting jeg har lyst på og synes er fristende i matveien. For øyeblikket er det verken pizza eller godteri (noe det ikke er noen gang ellers heller), men NJIE sin proteinpudding med vaniljesmak! Jeg har egentlig hatt helt dilla på disse i en god stund nå, men jeg følte bare for å nevne dem nå i dette innlegget. Dessuten har jeg sett at de er på salg til 20kr per stk hos Meny nå, så da er det bare å hamstre!Ukens 'new in': For noen dager siden dro jeg med meg mamma på butikken for å kikke litt på treningsklær, og selv om jeg ikke hadde noen som helst planer om å kjøpe noe, var det nettopp det jeg endte opp med å gjøre! Jeg prøvde plagg etter plagg, og til slutt dro jeg på meg en tights som jeg falt helt pladask for. Det var en veldig enkel, svart tights fra Kari Traa, men det var bare noe med den som ga meg en skikkelig god feeling. Dessuten satt den som ett skudd! Jeg skrev forresten ett helt innlegg om dette innkjøpet, så det kan du lese HER om du vil:D

Nå går også denne dagen mot slutten, og snart begynner en ny uke med nye muligheter. Hehe, jeg vet at det er litt klisjé å si, men når en ny uke begynner kan man faktisk begynne helt på nytt bare man bestemmer seg for det. Jeg håper uansett at uken deres blir helt super!

Vi blogges!


 

 • Publisert: 23.04.2017             Klokka: 21:33            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 0

Uken som har gått #7

16.04.2017, 22:18

Jeg pleier vanligvis å hate ferier og fridager, men for en gangs skyld gleder jeg meg ikke til det er over. Faktisk skulle jeg heller ønske at jeg hadde en uke til med fri, og det er virkelig ikke likt meg. Selv helger pleier å være en utfordring, og ferier blir liksom noe jeg bare må komme meg gjennom. Men denne uken har faktisk vært utrolig bra, til tross for noen små angstanfall her og litt gråting der. 

Siden vi -dessverre- har kommet oss til søndagen nå i påskeferien, er det vel på tide at jeg gir dere en liten oppsummering av uken min. Jeg har jo bablet i vei om turen min til Oslo i så å si alle innleggene mine denne uka, så det er bare å ta en kikk på de tidligere innleggene om du vil lese mer om det. Jeg har forresten også lagt ut vloggen fra turen på youtubekanalen min, Thoffies Makeup, så om du er nysgjerring på hva jeg styrte med der, kan du gjerne ta en kikk på videoen! 

  


Ukens høydepunkt: Jeg hadde noen veldig hyggelige stunder i Oslo, men ukens høydepunkt var likevel nå på fredag. Jeg og bestevenninnen min, Elin, gikk oss en lang tur og bablet i vei om alt fra konfirmasjon til angst, og det føltes så uendelig godt å bare få slippe ut litt av de tankene jeg for det meste holder for meg selv. De siste årene har jeg blitt veldig usosial utenfor skolen, så det er sjelden at jeg får litt ordentlig jentetid med venninnene mine. Men på fredag følte jeg faktisk at alt var greit. Jeg slapp ut litt tanker og følelser, og det var nesten sånn at jeg glemte at jeg er syk og sliter med å komme meg gjennom en helt vanlig dag. 

 

Ukens nedtur: Selv om jeg må innrømme at jeg har hatt en ganske fin uke, så har det også vært en god del nedturer og humper i veien. Jeg har ikke egentlig hatt noen ordentlige angstanfall denne uken heller (noe jeg er utrolig glad for), men i går var det like før. Jeg hadde tenkt og grublet absolutt hele dagen på trening, trening og trening, og når jeg endelig hadde kommet meg godt i gang med dagens økt falt jeg helt sammen av hele tankekaoset. Det endte med en lang pep-talk med mamma, en god del tårer, masse fortvilelse og ett angstanfall som kom smygende, men jeg kom meg på bena igjen og gjorde ferdig treningen. 

 

Ukens innkjøp: Det må rett og slett bli tavla jeg kjøpte på Granitt i Oslo! Det er en utrolig stilig, svart tavle som man kan feste små bokstaver og tegn på, og jeg synes den gjorde seg veldig godt på veggen på rommet mitt. For øyeblikket har jeg festet på bokstaver sånn at det står "make it happen and shock everyone", men jeg har planer om å bytte på hva som står der ganske ofte:D 

Ukens klesplagg: Jeg har forelsket meg helt i genseren jeg kjøpte nå når jeg var i Oslo. Jeg har tuslet rundt i den de siste dagene, og jeg føler både at jeg ser ganske bra ut i den OG den er utrolig komfortabel! Men siden jeg ikke har noen bilder av akkurat den genseren og det kommer en innkjøpsvideo hvor jeg viser den på tirsdag, slenger jeg heller med noen bilder av noen andre plagg jeg ELSKER! Tidligere denne uka fikk jeg nemlig en pakke fra Missguided, og plaggene jeg hadde bestilt gikk over all forventning. Jeg kjøpte en romper og en genser, og begge deler satt som ett skudd. Om du vil lese hele innlegget jeg skrev om det lille innkjøpet mitt, kan du klikke HER.

 

Jeg håper at dere har hatt en utrolig fin uke!

Vi blogges!

 • Publisert: 16.04.2017             Klokka: 22:18            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 0

Ingefærshot, skinnende sol og fargerike vegger!

12.04.2017, 21:37

Det er utrolig deilig å endelig være hjemme igjen. Etter to dager i Oslo uten de gode gamle rutinene mine, føler jeg meg helt utslitt både i kropp og sjel, og i dag trengte jeg virkelig å komme meg tilbake til det normale igjen. Det er ikke det at turen ikke var fin, for det var den, men hodet mitt henger ikke helt med på sånne ting. En fin tur for hodet og tvangstankene mine hadde vært en tur ned til treningssenteret i noen timer, for så å spise en proteinpudding, drikke en Burn Zero, og knaske på noen nøtter. Det er det hodet mitt vil ha. De gode gamle rutinene jeg har kjørt meg fast i, og alle de trygge omgivelsene som jeg er vant til. 

Det var en rimelig slitsom tur, men alt i alt er jeg fornøyd. Vi fikk gjort det vi ville, sett det vi skulle og kjøpt det vi hadde lyst på, og selv om humøret og tankene ikke alltid har vært på min side, kan jeg ikke klage. På mandag sto vi opp ganske tidlig, med klare planer om tusling nedover Grunerløkka, litt kikking i butikker og en etterlengtet tur til IKEA. Og ja, jeg ELSKER forresten å tusle nedover Grunerløkka! Det er så koselig å bare gå langs veien og stoppe innom noen butikker her og der, og selve gaten er bare utrolig koselig. Når vi omsider kom oss frem til sentrum kikket vi i enda flere butikker, men siden vi ville spare selve shoppingen til dagen etterpå, gikk vi mest rundt og pekte på ting vi syntes var fint. Etter en stund satte vi oss ute på trappene utenfor Oslo S. Solen skinte og lydene fra traffiken og menneskene ga meg skikkelig følelsen av å faktisk være ute på tur, og det føltes merkelig godt! Hehe, også testet jeg faktisk ut noe helt nytt for meg, nemlig en ingefærshot! Og det var sterke saker! Jeg klarte ikke å styrte hele flaska på en gang, men etter noen få slurk var det hele borte vekk, og jeg følte meg ganske frisk og rask etterpå ;)

På tirsdag skulle jeg virkelig ha hatt på meg skritteller. Jeg og mamma gikk mer eller mindre rundt omkring i hele Oslo, i tillegg til litt god gammeldags tusling og kikking i butikker. Energien min var egentlig helt på bunn fra jeg våknet den morningen, men det kom seg heldigvis etter vi kom oss ut i den friske luften. Det ble (som sagt) en hel masse gåing, i tillegg til en god del shopping også. Jeg hadde noen bestemte butikker jeg ville innom siden vi ikke akkurat har det største og beste utvalget her hjemme i Ålesund, og noen av de var selvfølgelig Lush, MAC og Kicks (joa, vi har Kicks her hjemme også, men i Oslo har de Urban Decay der, og det var ett stort must for meg!). Jeg klarte å bruke opp hver en smule av pengene på kontoen min, men akkurat hva jeg kjøpte kan jeg ikke avsløre helt enda;) Det kommer nemlig en liten innkjøpsvideo på Youtubekanalen min om ikke lenge! Du kan ta en kikk på kanalen min HER!

 


Vi gikk ned til Akerbrygge for å spise litt lunsj og nyte sola. Eller, sola var ikke egentlig til stede så mye, men når den først var det, ble det superhyggelig å sitte der og nyte været!


På veien hjem fant jeg denne utrolig kule murveggen som jeg rett og slett måtte ta ett bilde foran!

 


;)
 

Nei, nå er det deilig å ha kommet seg tilbake til det normale igjen. Den neste turen jeg har å se frem til er den vi har bestilt oss til Gdansk i slutten av mai, og den gleder jeg meg faktisk skikkelig til! Gdansk er rett og slett favorittstedet mitt, og selv om vi bare skal være der i en hel dag, håper jeg at det blir en fin liten tur! Det er nemlig de små avbrekkene i hverdagen jeg liker best. Å komme seg litt ut av det gode gamle en gang i blandt gjør liksom at man klarer å sette litt mer pris på hvordan man har det til vanlig, viss dere skjønner. Hehe, I know, jeg er litt loco;)

Hvor liker du å reise?

Vi blogges!
 

 • Publisert: 12.04.2017             Klokka: 21:37            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 1

Uken som har gått #6

09.04.2017, 19:43

For øyeblikket sitter jeg godt plassert på flyplassen og venter tålmodig på å få gå på flyet. Eller ikke. Egentlig sitter jeg på en veldig ukomfortabel stol og irriterer meg over at flyet til Oslo ble forsinket, mens jeg prøver å få tiden til å fly med å stirre surt på folk som tusler forbi meg. Men siden jeg er skikkelig reisesyk og gleder meg til å dra på tur, skal jeg ikke la noen forsinkelser ødelegge. 

Siden det er søndag og enda en uke går mot sluttet, legger jeg som vanlig ut ett innlegg med en liten oppsumering av uken som har gått. Jeg føler egentlig ikke at det har skjedd så alt for mye spennende eller intreressant de siste dagene, men jeg skal oppdatere dere likevel!

 

Ukens høydepunkt: Hmmmm, er det godkjent å si proteinpudding? I går spiste jeg nemlig TO såkalte ProPud proteinpuddinger fra Njie, og det var såååå godt! Jeg har forelsket meg helt i disse puddingene fra Njie, men jeg har aldri spist to på en dag før. Vel, før i går da. Jeg hadde nemlig en skikkelig hard treningsøkt etter lunsj (som var en proteinpudding og frukt), og istedenfor å knaske noen nøtter senere på kvelden, fant jeg ut at jeg ville ha enda en ProPud. Namnam!

 


I dag drakk jeg forresten en proteinmilkshake (yup, også fra Njie), og jeg blir like sjokkert hver gang jeg smaker dem. De er så gode! 

 

Ukens nedtur: På torsdag hadde jeg en time hos BUP, og men kan trygt si at den ikke gikk så bra. Faktisk, så gikk den mer eller mindre rett i dass. Jeg satt der for det meste og irriterte meg over hvor uforstående psykologen min er, og hver gang jeg prøvde å si noe, fikk jeg tårer i øynene og holdt på å bryte helt sammen. 

 

Ukens sminkeprodukt: Tidligere i uka fikk jeg en pakke i posten. Det var faktisk en ny foundation jeg bestilte for en stund siden som endelig hadde kommet (jeg bestilte på Ebay, og da tar det jo litt tid med frakt), og på bare noen dager har jeg rukket å få helt dilla på den! Det er Wet N Wild sin nye Photo Focus foundation, og den er helt fantastisk på alle tenkelige måter. Jeg elsker den! Ta gjerne en kikk på innlegget jeg skrev om den HER.

  

Ukens video: På torsdag la jeg ut en ny video på youtubekanalen min, Thoffies Makeup, og det føles så godt å ligge litt fremfor seg selv for en gangs skyld! Jeg har nemlig bestemt meg for å prøve å legge ut to videoer i uka nå fremover, og jeg føler at det kommer til å gå ganske greit. Akkurat nå har jeg en video som ligger klar og skal legges ut så snart jeg får mulighet, og ellers har jeg mange ideer til nye videoer! Du kan ta en kikk på videoen jeg la ut på torsdag HER!


Jeg håper at dere har hatt en helt super helg!

Vi blogges!

 

 • Publisert: 09.04.2017             Klokka: 19:43            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

En perfekt fredag

07.04.2017, 22:07

Til nå har denne dagen vært langt over gjennomsnittet. Jeg hadde en ganske fin morning med en god del energi til overs, skoledagen gikk fort unna uten noen alt for store problem, og jeg var faktisk i helt supert humør da jeg kom hjem. Vanligvis er jeg helt umenneskelig stressa når jeg kommer inn døra hjemme etter skolen, men fredager blir ofte annerledes. Og grunnen til at jeg blir stressa spør du? Treningen. Jeg blir livredd for at jeg ikke skal få tid til å komme meg gjennom hele treningsøkten sånn som jeg vil, for da kommer angsten og følelsen av at jeg har mistet kontrollen. Men på fredager har jeg massevis av tid. Eller, egentlig ikke så mye tid, siden jeg bruker jo all den ekstra tiden på å trene, men jeg føler i alle fall at jeg ikke har for lite tid.

Jeg var egentlig utrolig sliten da jeg kom hjem fra skolen i dag. Det har vært en ganske tøff uke med mye tanker, følelser og en time på BUP i går (ikke den mest vellykkede jeg har vært med på), og i tillegg til at hodet mitt er helt overfylt, er jeg også ganske sliten i kroppen. Og det er en veldig dårlig kombo. For når kroppen min sikkert egentlig har best av å ta det helt med ro og slappe av, kan jeg rett og slett ikke gjøre det. Om jeg setter meg ned og -prøver å- slappe av kommer tankene om at jeg mister musklene og/eller legger på meg, og da blir jeg sliten i hodet. Så det er på en måte som en evig rundgang. Det ene fører til det andre, og det andre fører til det ene. 

Men nei, dette skal ikke være ett sånt sippete innlegg, for nå har jeg det egentlig ganske fint. Uansett, jeg fikk unnagjort en rimelig lang treningsøkt så å si med en gang jeg kom hjem fra skolen i totiden i dag, og når jeg omsider var ferdig i sekstiden var det helt ufattelig deilig med litt fredagstaco! Siden jeg har en tendens til å få i meg ganske lite når vi har taco, har jeg også prøvd å få i meg litt nøtter nå i kveld. Jeg har hatt skikkelig dilla på cashewnøtter nå for tiden, og det er en perfekt liten snacks etter en lang treningsøkt! Og så smaker det så godt!I tillegg til at det smaker skikkelig godt med cashewnøtter, så blir det ekstra motiverende å spise dem når de er i en supersøtt skål! Denne her kjøpte jeg på Søstrene Grene;) Koppen du ser i bakgrunnen er forresten fra HeidisHoff!

 

Dagene går utrolig fort, så nå har jeg egentlig tatt kvelden. Jeg fikk tatt meg en dusj med en real skrubb for ikke lenge siden, og det føles så godt! Jeg er skikkelig sløv når det gjelder dusjing og kroppspleie, men når jeg først har energi, tid og lyst, føles det utrolig godt! Jeg brukte faktisk opp siste resten av Ocean Salt skrubben min fra Lush under skrubbeseansen, så da må jeg nok kjøpe meg en ny en nå snart;)

I går fikk jeg forresten lagt ut enda en video på Youtube! Jeg har bestemt meg for å prøve å legge ut enda flere videoer på kanalen min i tiden fremover, sånn at jeg kanskje legger ut noe sånt som to videoer i uka. På søndag la jeg ut en liten kveldsrutine (den kan du se HER), mens den jeg la ut i går var en ganske rolig og avslappet "Get ready with me" video, hvor jeg rett og slett babler i vei om alt fra søndager til sminkekoster! 

L_--oZ9spLQNå skal jeg rett og slett prøve å få slappet litt av og nyte resten av kvelden. Jeg har planer om å få filmet noen videoer i morgen (jeg vurderer også å vlogge fra og med i morgen siden jeg drar til Oslo på søndag. Noen som har lyst på en liten Oslo/påskeferie vlogg??), i tillegg til at jeg har litt småting jeg skal få unnagjort. Er det forresten noen videoer dere kunne tenke dere å se på kanalen min i tiden fremover? Jeg blir superglad for alle forslag!

Hva skal du i påskeferien?

Vi blogges!

 

 

 • Publisert: 07.04.2017             Klokka: 22:07            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

To skuffelser på en gang

04.04.2017, 21:02

Akkurat nå venter jeg spent på å få noe i posten. Jeg har bestilt litt her og litt der på nettet i det siste, og nå begynner det virkelig å nærme seg siste frist for at det skal dale ned i postkassen min. Noe det nesten gjorde i dag. Og ja, du leste riktig, jeg fikk NESTEN en pakke i posten i dag. Jeg kom nemlig hjem fra skolen og tittet forventningsfullt ned i den hvite, slitte postkassen, og der lå det jaggu meg en hentelapp til meg. Siden jeg hadde ganske mye å gjøre etter skolen fikk jeg ikke dratt bort til posten for å hente pakken, så jeg måtte gå rundt i time på time og glede meg noe voldsomt til å endelig få den. 

Når jeg omsider hadde tid for en liten stund siden, dro jeg av gårde for å hente denne mystiske pakken min. Det jeg virkelig ikke hadde forventet var at pakken ikke hadde kommet! Liksom, hva i alle dager! Her drar jeg hele veien til postkontoret (noe som egentlig bare er rundt en kilometer fra huset mitt, men uansett) kun for å hente pakken min, og så har den ikke kommet selv om jeg fikk en hentelapp. Jeg kom på at jeg skulle dempe skuffelsen litt med å kjøpe meg en ny concealer, men jeg fikk istedenfor enda en skuffelse siden den jeg ville ha var utsolgt... 

Nå sitter jeg godt plassert her foran PC'en min og skifter litt mellom å skrive blogginnlegg og redigere en youtubevideo. Jeg har lyst til å prøve å legge ut flere videoer på kanalen min i tiden fremover (kanskje noe sånt som to i uka?), og jeg føler egentlig at jeg er godt i gang siden jeg har to videoer som snart ligger klare til å legges ut. Nå skal jeg prøve å få redigert ferdig denne ene videoen, og så oppdaterer jeg dere såklart når den ligger på kanalen min.

 


 

Her er noen små siktitter fra de to videoene som kommer på kanalen min om ikke lenge! Jeg kan si at den ene har med sminke å gjøre, mens den andre med klær. Mer vil jeg ikke innrømme ennå, så dere får bare holde øynene åpne;)

 

Vi blogges!

 

 

 • Publisert: 04.04.2017             Klokka: 21:02            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Uken som har gått #5

02.04.2017, 21:49

Det er helt sykt å tenke på at vi har bikket over i april. Tiden flyr forbi fortere enn jeg klarer å henge med, og spesielt de to siste månedene har gått ekstra fort. Denne uken har jeg faktisk gjort litt av hvert, og etter en etterlengtet helg er jeg klar for en ny uke! Okei da, så er jeg ikke egentlig det. Men det positive er at dette er den siste uken på skolen før det er påskeferie, og det skal bli deilig med litt tid borte fra skole, lekser, prøver og innleveringer. Siden det er slutten av uken skal jeg holde meg til de gode vanene og oppdatere dere med ett lite "uken som har gått" innlegg, så det er bare å lese videre!

 

Ukens høydepunkt: Denne uken jobbet jeg på Søstrene Grene fra mandag til torsdag, og det gikk -uforventet nok- utrolig bra! Supert, glimrende, prima, kall det hva du vil, det gikk høyt over all forventning. Det var ikke mange timene jeg var der hver dag, men jeg ble likevel godt opplært, og de som jobbet der var superhyggelige. 

 

Ukens nedtur: Hele fredag var en skikkelig nedtur for min del. Jeg var helt utslitt etter hele arbeiduka (joda, det gikk jo helt supert, men det var likevel slitsomt), og fredagen var så absolutt ikke noen positiv opplevelse. Skolen fant nemlig ut på veldig kort varsel (dagen før for å være helt nøyaktig) at vi skulle ha aktivitetsdag akkurat denne fredagen, og siden energinivået og humøret mitt ikke var på topp fra før av, gikk det rett og slett helt elendig. Jeg kom meg heldigvis levende ut av det, men resten av dagen ble minst like ille. Jeg tuslet rund i min egen lille boble av tanker og fortvilelse, og hele dagen gikk egentlig med til å grue seg til resten av dagen. Jeg vet ikke hvorfor noen dager blir sånn, men det bare skjer.

 

Ukens sminkeprodukt: Det må nok bli Loreal sin fixing mist. Jeg har hatt helt dilla på den sprayen helt siden jeg kjøpte den for en stund siden, og denne uken har den vært ett stort must siden det har vært lange dager med mye som har skjedd.

 

 

 

Ukens 'New In': I går tok jeg turen innom H&M for å kjøpe en ny Beautyblender, og da kom jeg over noe jeg ble skikkelig excited av! Jeg fant nemlig ut at de har kommet med en ny Beautyblender i en annen farge for å feire jubileet deres, og siden prisen var den samme kjøpte jeg rett og slett den. Det er utrolig digg å ha en helt ny Beautyblender å bruke, og i dag brukte jeg den faktisk i en video jeg filmet! Den kommer neste helg;) 


Ukens video: Jeg la faktisk akkurat ut ukens video på youtubekanalen min, Thoffies Makeup! Det er en veldig relaxed, enkel kveldsrutine, hvor jeg viser dere alt fra hudpleie til kveldsmat, og jeg har prøvd å gjøre det så realistisk som mulig (noe som ikke egentlig gikk så bra, men det får vi bare la gå). Jeg håper at du liker videoen!

 

oeS8HqeTT44


 


Nå er jeg helt utslitt etter en lang dag med alt fra skole til trening, og det skal bli deilig å bare lempe seg ned i sofaen og slappe av en stund. Jeg håper at du vil ta deg tid til å ta en titt på videoen min og abonnere til kanalen min, for det setter jeg utrolig stor pris på! Jeg håper du liker videoen!

Vi blogges!
 

 • Publisert: 02.04.2017             Klokka: 21:49            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 0

Angstanfall i matbutikken

01.04.2017, 22:05

Nå er jeg helt utslitt. Dagen har fløyet av gårde på noe som har føltes som bare noen få timer, og stressnivået mitt har vært på topp hele tiden. Jeg har mer eller mindre trippet rundt med galloperende hjertet og svette håndflater hele dagen lang, selv om det ikke egentlig har vært noe jeg har måttet gjøre. Jeg begynte dagen med en liten tur ut i frisk luft, før jeg hadde planer om å få filmet en video til youtube. Sånn ble det ikke. Tiden gled vekk fra meg, og plutselig stod jeg midt i matbutikken og fikk angstanfall av tanken på hvor mye jeg måtte få gjort på så kort tid. Seriøst, jeg stod der og så vel ut som en eller annen geit med pusteproblemer. 

Det tok litt tid før jeg kom meg helt på bena igjen etter den lille hendelsen i butikken. Planene om å filme noen videoer til Youtubekanalen min (som du kan se HER) gikk mildt sagt rett i vasken, noe som bare gjorde meg enda mer stressa. Men jeg fikk på meg litt sminke, dro på meg treningsklær og satte i gang med dagens trening! Eller, det er ikke helt riktig beskrivelse av det som egentlig skjedde. Jeg sminket meg helt som vanlig med bronzy øyenskygge, naturlige lepper og en blindende highlight (det jeg nesten alltid går for! En tutorial på den looken kan du se HER.), før jeg og mamma dro på butikken for å kjøpe inn litt greier til lunsjen min. Jeg ville som vanlig ha en ProPud, men for å finne en boks med Burn Zero måtte vi innom to ulike butikker. Typisk...
En ProPud fra NJIE er rett og slett ett must før trening. Jeg skulle egentlig bare sette inn ett bilde av en proteinpudding, men jeg kom over dette bildet av meg og min store kjærlighet -proteinmilkshaken til NJIE-, og nå har jeg såååå lyst på!

 

Etter lunsj (jeg spiste såklart mer enn bare den proteinpuddingen, don't worry) satte jeg i gang med dagens treningsøkt som var rumpe, legger og mage. Det er nok disse tingene jeg liker best å trene, fordi det er da jeg føler at jeg får mest resultat, men det er som alltid utrolig deilig å være ferdig! 

En stund etter treningsøkten var det på tide med litt middag, og etter det fikk jeg (ENDELIG!) filmet en ny video. Jeg har veldig lite inspirasjon til hvilke videoer jeg kan lage til youtubekanalen min, så jeg setter stor pris på om dere kommer med forslag!


Det var ikke lenge jeg hadde på meg ordentlige klær i dag, men når jeg først hadde det brukte jeg favorittplagget mitt, nemlig buksedressen fra Bik Bok! Den har vært ett skikkelig must for meg i det siste, siden den er så utrolig behagelig å ha på! Og ja, jeg har forresten fått litt dilla på å ha håret sånn her! Jeg setter det rett og slett opp i to dotter på hver side av hodet (egentlig bare musefletter, men istedenfor å dra strikken helt rundt den siste gangen, lar jeg den være sånn at det blir til en liten ball med hår!), og jeg synes at det er utrolig søtt! 

 

Aaaahhhh, nå skal det bli deilig å slappe av! Det var litt av en jobb å filme den videoen tidligere, for mamma måtte holde kameraet en god del, og hun trengte en god del instrukser for å i det hele tatt klare å stille inn fokuset riktig. Hehe, jeg beklager mamma, men du trenger nok litt mer øvelse;) Videoen ble heldigvis filmet ferdig til slutt (okei da, den er ikke heeelt ferdig), så jeg skal prøve å få lagt den ut i løpet av morgendagen! 

Og ja, det var en liten ting til; vi har bestilt oss en tur til Gdansk! Jeg og mamma har snakket ganske lenge om at det hadde vært fint med en liten utenlandstur like etter konfirmasjonen min i slutten av mai, og siden det er så mange fridager da benytter vi oss av det. Det må jo bare være meant to be! Jeg har fått masse penger på kontoen, alle har fri fra jobb og skole, og reise (og shopping-) lysten er helt på topp. Dette kan virkelig ikke slå feil! For en liten stund siden satt jeg og tittet på bilder fra tidligere turer til Gdansk (hehe, i løpet av de siste to årene har jeg vært der seks ganger!), og nå gleder jeg meg skikkelig! Kanskje det blir en vlogg også;)

Jeg håper at du har hatt en helt super lørdag!

Vi blogges!

 • Publisert: 01.04.2017             Klokka: 22:05            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

uken som har gått #4

26.03.2017, 22:11

Ukens høydepunkt: Ukens opptur kommer rett og slett i form av ett eneste ord, og det er MAT! På torsdag bestemte jeg meg for å teste ut de nye (de er vel ikke egentlig nye, men de er nye her i Norge) proteinmilkshakene fra Njie, noe som var ganske skummelt. Jeg kan ikke huske sist gang jeg drakk noe som lignet en milkshake, smoothie eller noen annen "flytende" mat, for jeg har rett og slett fått for meg att å drikke kaloriene sine ikke er bra. Eller så er det bare at jeg foretrekker å faktisk tygge kaloriene mine, det har nok litt med det også;) Uansett, på torsdag kjøpte jeg to flakser med proteinmilkshake i smaken White Chocolate Raspberry, og da jeg endelig tok min første slurk på fredag etter en lang og hard treningsøkt, ble jeg forelsket med en gang. Helt seriøst! 

 

Ukens nedtur: Tidlig denne uka begynte jeg å kjenne litt på at formen ikke var helt på topp. Jeg hadde vondt i halsen og kroppen var ikke helt med på tonene, noe som gjorde alt mye vanskeligere. Det er jo aldri kul å være litt småsyk, men problemet er det at jeg ikke lar meg selv være det. Jeg trener like mye som vanlig og nekter å ta halsdrops og medisiner som kan gjøre at jeg blir fortere frisk, rett og slett fordi jeg er skikkelig redd for hva som er i det. Dessuten har jeg vært helt livredd for å ikke klare å trene. På torsdag var jeg på BUP, og jeg klarte nesten ikke å få med meg hva psykologen pratet om nettopp fordi jeg satt og tenkte sånn på hvordan i alle dager jeg skulle komme meg gjennom treningsøkten når jeg ikke var helt i form. 

 

Ukens cravings: Jeg kan rett og slett aldri få sagt mange nok ganger hvor godt jeg liker proteinpuddingen og proteinmilkshaken fra Njie. De smaker så utrolig godt at det er ett under, og de er helt perfekte før eller etter en treningsøkt. 


 

Ukens sminkeprodukt: Den siste tiden har jeg brukt to ganske nye produkter helt uten stopp. Det er selvsagt Cover Up foundationen fra Isadora og fixing misten fra Loreal jeg snakker om, og de har jeg forelsket meg helt i! Jeg har snakket en god del om disse i noen tidligere innlegg som du kan lese HER og HER.
Jeg føler at det egentlig ikke har skjedd så alt for mye spennende denne uken, men jeg tror at den jeg har i vente blir helt annerledes! I morgen skal jeg på min aller først dag på arbeidsuke hos Søstrene Grene, og der skal jeg jobbe fra i morgen til torsdag. Jeg er både spent og litt redd på samme tid, men jeg får bare krysse fingrene for at alt går bra! Jeg og  Elin avtalte for en god stund siden at vi skulle jobbe sammen på Søstrene Grene i arbeidsuka, og det gjør det jo mye lettere at jeg ikke er helt alene der men har henne med meg!

Jeg håper at du har hatt en helt super uke!

Vi blogges!

 • Publisert: 26.03.2017             Klokka: 22:11            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 0

Uken som har gått #3

19.03.2017, 21:56

Ukens høydepunkt: Jeg er mer eller mindre ALDRI sosial (utenom skolen da selvfølgelig), og derfor er det egentlig alltid ett lite høydepunkt når jeg finner på noe med andre på fritiden. På fredag dro jeg på besøk til en av bestevenninnene mine, Anna, hvor absolutt hele jentegjengen var samlet og klare for en liten jentekveld. Vi lagde pizza, hørte på musikk, og jeg dro dem til og med gjennom en treningsøkt, og selv om jeg ikke skulle spise pizzaen vi laget selv, var det utrolig gøy å suse rundt på kjøkkenet å hjelpe til! 

 

Ukens nedtur: Så var det over til den litt tristere delen av innlegget. Ukens nedtur var nok på onsdag da jeg hadde ett skikkelig angstanfall og mentalt sammenbrudd (yup, alt i ett) rett etter skolen. Jeg kom hjem med de samma gamle treningsplanene, men av en eller annen grunn klarte jeg bare ikke. Tanken på at jeg ikke klarte å trene fikk rett og slett angsten til å komme snikende, og til slutt lå jeg og hylte på gulvet. Jeg skrev litt mer om dette på ett tidligere innlegg, så om du er interessert i å lese det kan du klikke HER.

 

Ukens matbit: Jeg spiser så å si det samme til både frokost, lunsj og kvelds hver eneste dag, men jeg prøver å være flink å variere litt med lunsjen. Det er ikke mye variasjon det er snakk om, men egentlig bare at jeg prøver å bytte litt mellom hvilken frukt jeg spiser. Men en ting jeg virkelig har ELSKET den siste tiden, er proteinpudding! Jeg tar meg ofte en proteinpudding før eller etter trening, og denne uken har det rett og slett smakt ekstra deilig. 


 

 

Ukens Video: Jeg la faktisk akkurat ut denne ukens video på Youtubekanalen min. Jeg har følt litt på at det har blitt lite ordentlige sminkevideoer den siste tiden, så derfor er det nettopp det denne videoen er! Jeg viser dere rett og slett en tutorial på en av mine favoritt sminkelooker, min "Bronzy Everyday" sminke, step-by-step. Videoen kan du se HER om du ikke klarer å spille den av like under. 

IUTaJkxWjtA


Ukens klesplagg: Denne uken bestemte jeg meg for å begynne å gå med litt mer "vågale" klær. Til nå har det egentlig bare vært ett antrekk som har stukket seg litt ut i mengden av dongeribukser og enkle topper, men jeg har til gjengjeld virkelig ELSKET det antrekket! Om dere har fulgt med her på bloggen denne uken skjønner dere nok at jeg snakker om jumpsuiten jeg la ut noen bilder av for noen dager siden, og jeg er rett og slett utrolig glad i denne. Den er såå behagelig og enkel, samtidig som jeg faktisk føler meg ganske komfortabel i den.

 

Husk å ta en titt innom Instagram kontoen min for flere bilder!


 

Jeg håper at dere har hatt en helt fantastisk uke og at den som kommer blir minst like bra! 

Vi blogges!

 • Publisert: 19.03.2017             Klokka: 21:56            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 0

Lader opp til resten av uken. Eller ikke...

13.03.2017, 21:18

To blogginnlegg på en dag, det er ikke verst, eller hva? Akkurat nå er jeg helt utslitt etter en utrolig lang, stressende og aktiv dag, og nå er jeg mer enn klar for å endelig kunne slappe litt av. Dagen begynte vel egentlig som en hvilken som helst mandag, bortsett fra at jeg var så trøtt at jeg bare såvidt kom meg opp av senga. Etter en stund kom jeg meg på bena, lusket ut på badet og prøvde å sminke meg så godt jeg bare kunne (noe som var rimelig vanskelig siden jeg fortsatt var halvt i søvne).

Så kom den stressende delen. Jeg har mer eller mindre alltid en solid dose stress om morgenen før jeg drar på skolen, men i dag bestemte jeg meg av en eller annen grunn for å legge til enda en ting til den allerede overfylte morgenrutinen, nemlig å skrive ett blogginnlegg. Det endte med at jeg løp fra rom til rom med telefonen i den ene hånden og skolesekken i den andre, og prøvde desperat å ordne alt klart til skolen samtidig som jeg skulle skrive og legge ut ett innlegg her på bloggen.Merkelig nok fikk jeg unnagjort alt jeg skulle i dag tidlig, i tillegg til at jeg kom meg tidsnok til skolen (noe som egentlig er litt merkelig, dere skulle virkelig ha sett hvor stressa jeg var). 

Skoledagen kom og gikk, og med en gang jeg kom meg inn døra hjemme igjen, dro jeg av gårde for å se på sko. Jeg har virkelig hatt mangel på sko i det siste, og jeg er rett og slett nødt til å få meg noen nye til våren. Det ble ikke noe innkjøp i dag, men jeg satt faktisk av ett par utrolig fine sko som jeg kanskje skal dra og kjøpe i morgen! Det endte med at jeg kom tomhendt hjem etter flere timer med kikking og leting i butikkene, og med en gang jeg kom inn døra hjemme igjen, måtte jeg slenge meg rundt og lage middag. Mamma har nemlig fastet helt siden i går kveld, (noe hun må gjøre siden hun skal på kontroll på sykehuset i morgen), og jeg syntes virkelig ikke at hun burde stå å lage middag når hun ikke kunne ta så mye som en liten smak. Derfor tilbød jeg meg å fikse dagens middag, og siden jeg visste at jeg mest sannsynlig kom til å ha litt knapt med tid, bestemte jeg meg for å lage laksewok (hehe, det er jo favorittmaten min, så jeg hadde nok laget det uansett)

 

.Nå er det en god stund siden middag, og jeg kjenner sulten komme sigende på meg igjen. Etter middag fikk jeg unnagjort en innlevering til skolen, gikk en tur (i skikkelig regnvær!), vasket håret og lastet opp en video til youtube, og nå sitter jeg da her og skriver dette blogginnlegget. Det føles på en måte godt å ha en dag hvor jeg har hatt mye å gjøre utenom treningen, for vanligvis pleier jeg å falle helt sammen på disse "treningsfrie" dagene. Jeg ser ikke meningen med livet og tankene suser rundt uten stopp, men i dag har jeg klart å jage bort litt av disse tankene siden jeg har hatt så mye å finne på. 

Jeg har akkurat gjort meg klar til kvelden, fjernet sminken og fått på meg litt mer behagelige klær, og jeg må rett og slett bare få nevne en ny favoritt jeg har fått. De siste dagene har jeg nemlig brukt disse renseserviettene fra Coop til å fjerne sminken min med før jeg vasker og renser ansiktet, og jeg er faktisk helt forelsket i disse! Jeg har alltid hatt veldig sensitiv hud når det gjelder renseservietter, men disse har ikke plaget meg i det hele tatt. De er myke og behagelige mot huden, fjerner sminken lett som bare det, og får ikke huden min til å svi og klø. Dessuten er de superbillige! 

 

 

Jeg har prøvd desperat å få lastet opp en ny video på youtube det siste døgnet, men først nå har den bestemt seg for å bli ferdig. Uansett, nå er den nesten helt klar til å legges ut på kanalen min, Thoffies Makeup, og om den ikke kommer i kveld, kommer den i morgen!

Jeg håper at du har hatt en helt super start på uken!

Vi blogges! 

 • Publisert: 13.03.2017             Klokka: 21:18            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

En helt vanlig morgen

13.03.2017, 08:15

Det er under en halvtime til skolen begynner, og jeg har allerede stått opp, ordnet meg, gjort alt klart til skolen og redigert ferdig en video til youtube. Produktivt, eller hva? Det høres kanskje ut som om jeg spretter opp av senga før klokka seks hver eneste morgen med ett smil om munnen og en hel haug med energi og livslyst, men sånn er det altså ikke. Det er faktisk helt motsatt.

 

I dag var jeg rett og slett uvanlig trøtt da vekkerklokka ringte. Jeg måtte virkelig anstrenge med for å ikke ta tak i den og slenge den ut vinduet, men etter en liten slumring kom jeg meg endelig på bena. Nå har jeg akkurat stått i halvsøvne på badet i en time og prøvd å sminke meg så bra som bare mulig (noe som ikke er så alt for lett når øynene stadig glipper igjen), og akkurat nå prøver jeg å veksle mellom å skrive blogginnlegg, laste opp en video og lage grøt. For å si det sånn, så skulle jeg ønske at jeg fortsatt sov.

 

 

Jeg har prøvd desperat å få ett okei bilde av dagens sminke, men siden jeg ser helt fæl ut av trøtthet, slenger jeg bare med dette bilde som jeg også la ut på instagram tidligere denne uken. Ta gjerne en titt innom kontoen min HER !

Men for å se på den positive siden, så tror jeg at denne dagen kommer til å gå bra! Jeg har for det meste fag jeg liker på timeplanen, og jeg har en god del planer for resten av dagen, men forhåpentligvis kommer alt til å gå bra. Så spontan som jeg er (hehe, NOT), bestemte jeg meg rett og slett for å skrive dette lille morgeninnlegget, sånn at dere kunne få en liten oppdatering fra meg på morgenkvisten. Jeg legger jo for det meste ut innlegg ganske sent på dagen, men i dag ville jeg teste noe nytt;)

Jeg håper dere får en super start på uken!

Vi blogges

 • Publisert: 13.03.2017             Klokka: 08:15            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 1

Uken som har gått #2

12.03.2017, 22:51

 

Ukens høydepunkt: Jeg har merkelig nok glemt helt av å fortelle dere det, men på onsdag var jeg faktisk på audition! For en liten stund siden kom jeg nemlig over en liten annonse på Facebook om at de trengte statister til en ny TV-serie som skal spilles inn, og jeg var ikke sen med å sende melding om at jeg gjerne ville prøve meg! Jeg så for meg at det bare kom til å være en liten rolle hvor jeg skulle stå i bakgrunnen og såvidt være synlig, men etter å ha sendt noen bilder av meg selv til castingbyrået, ville de ha meg inn på audition til en ordentlig rolle i serien! Det var utrolig spennende og ulikt noe annet jeg har vært med på, og jeg tror faktisk at det gikk ganske bra!

 

Ukens nedtur: Jeg har en tendens til å falle helt sammen på de få dagene jeg har treningsfri, og det gjorde jeg også på fredag. Mot slutten av skoledagen begynte alt sakte men sikkert å gå nedover, og når jeg omsider hadde kommet meg hjem, fikk jeg ett skikkelig sammenbrudd. Jeg prøvde desperat å finne på noe som kunne få takene over på noe annet, men resten av dagen bestod for det meste av gråting og angst.

 

Ukens utfordring: På torsdag var jeg på BUP for første gang på flere måneder. Det var utrolig merkelig å være der igjen etter en så lang pause, og det var rett og slett utrolig tøft og energikrevende. Jeg skal begynne med en ny type behandling, og timen gikk egentlig bare ut på å gi meg litt info om hva det hele gikk ut på. Det er en slags terapi som har tre "steg", og jeg ble rett og slett utrolig overveldet av det hele.

 

Ukens craving: Jeg spiser rett og slett aldri noe utenom det jeg pleier, men nå i det siste har jeg prøvd å få i meg litt mer på de dagene jeg trener. En av favorittene da har blitt havredrikken med mango og appelsinsmak fra Oatly, og den er såååå god!

 


 

Akkurat nå er jeg helt utslitt, så dette blir bare ett vedlig kort innlegg. Jeg har slitt meg selv helt ut med treningen de siste dagene, og jeg kjenner det virkelig på kroppen, så nå må jeg bare prøve å samle sammen krefter til morgendagen og resten av uken!

Vi blogges! 

 • Publisert: 12.03.2017             Klokka: 22:51            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Uken som har gått

06.03.2017, 21:03

Jeg har følt litt på meg at bloggen trenger litt forandring. Jeg er i full gang med å fikse splitter nytt design (som kommer snart! Det er bare å glede seg!), og når det nye designet er på plass ser jeg for meg at jeg kommer til å legge ut litt mer ulike innlegg. Med andre ord, ikke bare sminke og sykdom. En liten type innlegg jeg kunne tenke meg å begynne å legge ut er såkalte "uken som gikk" innlegg, hvor jeg rett og slett forteller dere om hvordan uken min har vært. Ukens høydepunkt, nedtur, kles- og sminkefavoritt kommer nok til å være noen punkter jeg tar igjen i disse innleggene, samtidig som jeg skal prøve å variere litt fra uke til uke. Så i dag kommer da det første av disse "uken som har gått" innleggene, og om det er noe du kunne tenke deg å lese, er det bare å skrolle videre;)

 


 

Ukens høydepunkt: Ukens høydepunkt var absolutt den lille pakken jeg fikk i posten. Jeg har nemlig blitt medlem av ett selskap som heter Hivency (hehe, som jeg har bablet i vei om i mange av de siste innleggene), og på tirsdag fikk jeg på en måte en liten "velkomstpakke" fra dem. Om du kunne tenke deg å lese mer om Hivency kan du lese DETTE eller DETTE innlegget. Jeg ble helt overlykkelig da jeg innså hva som var i denne pakken, og at jeg fikk gratis sminke (!), noe jeg enda ikke har kommet helt over;)

Ukens nedtur: Selv om jeg egentlig vil snakke mindre om det med anoreksien, treningsforstyrrelsene og alt det der her på bloggen, slipper jeg på en måte ikke unna om jeg vil at dere skal bli kjent med meg (selv om det ikke egentlig er meg, om dere skjønner). Derfor kommer nok disse ukens nedtur til å gå mest ut på ting som har gått ekstra dårlig med tanke på sykdommene og alt det som følger med. Uansett, akkurat denne ukens nedtur har vel vært det at jeg har begynt å spise mindre. Igjen. Ikke veldig mye mindre, men når jeg på en måte kombinerer det med å trene enda mer, skjønner selv jeg at det går i feil retning... Men jeg skal ikke gi opp, tro meg! Hver dag er en ny mulighet til å bli liiitt bedre, og den muligheten må jeg bare gripe. 

Ukens utfordring: De siste dagene har jeg faktisk begynt å spise litt nøtter. Jeg har ikke spist en eneste nøtt på år og dag, siden det var en av de tingene jeg ble tvangsforet med da jeg var innlagt på UPA, og jeg helst vil slippe alle minnene. Men siden jeg har hatt problemer med å få i meg nok mat på de dagene jeg trener, kom jeg og mamma frem til at nøtter var løsningen. Det er supersunt, enkelt og godt (selv om jeg ikke har spist det på lenge, elsker jeg det faktisk!), og jeg blir heller ikke så veldig mett av det. Det har vært en utrolig stor utfordring, men noe må til.

Ukens klesplagg: Det må nok bli den superfine bodysuiten jeg kjøte fra Asos for litt siden. Den er utrolig enkel og klassisk, samtidig som den er helt super å piffe opp litt! Dessuten er den skikkelig komfortabel, det virker som om den har veldig god kvalitet (hehe, jeg har ikke brukt den så mye, så tiden vil vel vise), og den var faktisk utrolig billig! Jeg viste forresten denne og resten av plaggene jeg kjøpte fra Asos i en liten "Try On" innkjøpsvideo som jeg la ut i begynnelsen av forrige uke, så om du vil se hvordan bodysuiten ser ut, kan du klikke HER.Her er ett bilde av det andre plagget jeg kjøpte fra Asos. Husk å ta en titt på videoen om du er interessert!

 

Ukens sminkeprodukt: Jeg kan rett og slett ikke utelukke den nye Silispongen min fra dette innlegget. Den har vært en trofast venn helt siden jeg fikk den for noen få uker siden, og jeg er rett og slett helt hekta på den! Om du ikke vet hva en Silisponge er, så er det rett og slett som en liten silikonsvamp som er ment til å påføre kremprodukter med. Jeg brukte den faktisk i "Get Ready With Us" videoen som jeg la ut for litt siden! Den kan du se HER.

Ukens video: Når jeg tenker meg om, så har jeg faktisk lagt ut to videoer denne uken. Jeg la ut en på forrige mandag og en nå i går, og det er to utrolig ulike videoer, hehe:D Forrige mandag la jeg ut "try on" innkjøpsvideoen som jeg nevnte tidligere i innlegget (den kan du se HER), og i går la jeg ut en liten "new in makeup update" (som du kan se HER).


 

Det var vel det for det aller første "uken som har gått" innlegget her på bloggen. Jeg håper at du synes det er interessant å lese om uken min i sånne små punkt istedenfor i en laaang tekst, og om du gjør det blir jeg superglad for litt respons! Om det er noen punkter du synes jeg kunne tatt med er det bare å komme med det!

Nå har det vært en lang dag hvor det rett og slett har vært full fart absolutt hele tiden. I morgen har jeg også litt av hvert på programmet, og på onsdag skjer det noe utrolig spennende som jeg ikke kan fortelle om helt enda;) 

Vi blogges!

 • Publisert: 06.03.2017             Klokka: 21:03            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

En livredder for håret mitt!

24.02.2017, 22:01

De siste ukene har vært merkelig slitsomme, og det har virkelig gått utover håret mitt. Jeg orker bare så vidt å vaske håret noen få ganger i uken, noe som har gjort tørrsjampo til en trofast venn. Jeg tenker hele tiden at "nå skal jeg begynne å bli flinkere til å ta vare på håret mitt. Jeg skal finne bedre produkter, ta en pleiende maske minst en gang i uken, og jeg skal droppe både tørrsjampo og varmebehandling". Sånn blir det aldri. Når jeg først har tid til å bruke mer enn ti minutter på en enkel hårvask, er jeg som oftest så sliten og utmattet at jeg helst bare vil legge meg ned. 

Her for noen dager siden skjedde det faktisk ett lite under. Jeg var ferdig med alle dagens plikter og ting jeg føler at jeg gjøre, og energien var der fortsatt! Da slo jeg rett og slett til, fant frem en hårmaske jeg ikke har brukt før, og satt i gangen med en hårvask som for en gangs skyld ikke bare bestod av sjampo og balsam. Joda, det var vel litt risky av meg å bruke en hårmaske jeg ikke visste om var noe bra når jeg først hadde tid, energi og lyst, men heldigvis var den mer enn bare vellykket!


 

 
 

Den masken jeg bestemte meg for å gi en sjanse, var denne fra merket Kallos. Jeg kjøpte den da jeg var i Gdansk på ett av årets store handleturer (hehe, på to år har vi vært der 6 ganger), og det som fikk meg til å slenge den ned i handlekurven var nok lukten. Den lukter rett og slett helt himmelsk! Uansett, for noen dager siden bestemte jeg meg for å teste ut denne for aller første gang, og jeg ble faktisk utrolig fornøyd med resultatet.

 For det første så var denne masken utrolig enkel å bruke, selv for meg;) Jeg brukte favorittsjampoen min helt som vanlig, og når jeg hadde skylt ut alle såperestene, tørket jeg håret litt med ett håndkle før jeg satt i gang med å påføre masken. Jeg prøvde å holde meg til å kun ta i tuppene og lengdene av håret (ikke det at håret mitt er så langt), og holde meg unna hodebunnen siden jeg tenkte at det fort kunne ende med at den ble tørr. Så lot jeg rett og slett masken sitte i i rundt fem minutter, vasket det ut så godt jeg klarte, for så å bruke balsam akkurat som vanlig.Når jeg var ferdig med hele den prosessen, brukte jeg disse to favorittene fra OGX! Jeg prøver å være flink med å bruke disse etter hver hårvask, og jeg føler virkelig at de gjør underverker for håret mitt. 


 

I morgen tror jeg at det er på tide med en ny hårvask, men jeg prøver å ikke vende meg til å vaske håret alt for ofte;) 
 

Jeg håper at du har hatt en fantastisk fredag! 

God helg!

 

 • Publisert: 24.02.2017             Klokka: 22:01            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 0

De eneste plantene jeg klarer å holde liv i

21.02.2017, 22:25

Jeg føler at jeg alltid står på kjøkkenet og lager grøt når jeg skriver blogginnlegg. Nå for eksempel står jeg godt plassert foran kokeplatene og prøver desperat på å røre i den strutkokende grøten, samtidig som jeg taster inn ord etter ord til dagens blogginnlegg.

Dagen har heldigvis gått helt greit. Den begynte som en hvilken som helst dag med grøtkoking, litt tv-titting og en liten opprydding på rommet mitt, men i motsetning til andre "normale" dager, bestemte jeg meg for å gjøre unna litt filming til Youtube ganske tidlig. Akkurat hvilken video det er skal jeg ikke røpe, så det er bare å holde øynene åpne;)

Utenom trening, litt shopping, matlaging og filming av video, har jeg også brukt litt tid til å fundere på hva jeg skal gjøre med rommet mitt. Eller, ikke akkurat selve rommet, men faktisk plantene på rommet mitt. Jeg elsker å ha en god del planter stående rundt omkring for å gi alt en litt roligere og mer koselig følelse, men problemet er det at jeg rett og slett er utrolig sløv når det gjelder vanning. Uansett hvor hardt jeg prøver, klarer jeg konstant å glemme helt av å vanne plantene jeg har stående, og etter en stund er det over og ut.

Derfor har jeg funnet ut at løsningen rett og slett er kaktuser. De eneste skapningene jeg noensinne har klart å holde liv i i mer enn to uker er nemlig kaktuser, og selv om rommet mitt allerede er så å si stappfullt av dem, får jeg bare ikke nok. Kaktuser her og kaktuser der, det slår aldri feil! Dessuten har jeg også forelsket meg helt i noen små sukkulenter jeg plantet i en blomsterpotte sammen med noen kaktuser. De er bare så enkle og greie, samtidig som de er supersøte og enkle å holde liv i!

Jeg bare elsker denne lille kreasjonen med kaktuser og sukkulenter! Det er så enkelt og greit, samtidig som det gjør veldig mye ut av seg der det står på skrivebordet mitt. Dessuten klarer jeg forhåpentligvis å holde liv i dem;)

Liker du å ha planter på rommet ditt?

Vi blogges!

 • Publisert: 21.02.2017             Klokka: 22:25            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Helger som kommer og helger som går

12.02.2017, 23:05

Som vanlig har denne helgen bestått av mange oppturer og nedturer. Etter et par lange dager med mye tanker og stress -i tillegg til små, fine øyeblikk innimellom-, er jeg helt utslitt.

På fredag tok jeg tidlig helg siden det var avspasering på skolen, og dagen var krevende, stressende og utrolig tøff fra morgen til kveld. Det blir fort sånn på dager hvor jeg har treningsfri i tillegg til at det ikke er skole, og det ender som oftest med at jeg spiser mindre og ikke lar meg selv sette meg ned og slappe av på noe tidspunkt i løpet av dagen.

Etter en lang og slitsom fredag var det ubeskrivelig deilig å komme til lørdagen. Jeg hadde nemlig en god del planer og ting å finne på, og da føles alt automatisk mye bedre! Dagen startet som vanlig med en god gammel porsjon havregrøt, etterfulgt av en tur ut i frisk luft sammen med mamma og hunden min, Tinka. Etter det fikk jeg ordnet meg litt, for jeg og pappa hadde nemlig planer om å dra i noen butikker på utkikk etter morsdags- og valentinsdagsgave til mamma. Vi pleier å "feire" begge de to tingene på én gang, så da spleiser jeg og pappa vanligvis på gavene.

Etter at handleturen var overstått og vi hadde kommet oss hjem igjen, var det på tide med en liten matbit før dagens trening. For noen dager siden hamstret vi opp ett solid lager av disse proteinpuddingene jeg snakket om i ett tidligere innlegg, og jeg bare elsker å nyte en sånn før trening!

Etter noen timer med cardio, rygg og armtrening, satte jeg i gang med å gjøre klar til dagens middag. Siden jeg skulle stå for middagen bestemte jeg meg for å lage noe jeg virkelig elsker, nemlig spicy kikerter i pitabrød. For noen dager siden laget jeg en stor ladning med grove pitabrød, så det endte med at hele middagen var helt homemade!

Selv om det ble en veldig sen middag, slo jeg og mamma til og begynte å bake kake. Når vi først baker kake her i huset er det som regel en helt vanlig bløtkake siden det er det pappa liker best, for han er jo dessuten den som spiser mest sånne ting. Det føltes godt å gjøre noe fornuftig selv om det var ganske sent på kvelden, og det ga meg litt ro i sjelen før kvelden kom.

Dagen i dag hadde en rimelig stressende start. Jeg stod opp ganske tidlig for å stelle i stand en liten frokost, men da ting ikke gikk helt som jeg ville datt jeg helt sammen. Det endte med en utrolig enkel frokost og en utslitt Terese, i tillegg til at stresset over en tom timeplan begynte å ta tak i meg. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive resten av dagen, men det har ihvertfall vært mye opp og ned. Og da mener jeg virkelig mye.

Nå er jeg mildt sagt utslitt etter disse dagene. Jeg håper virkelig at jeg får en god natts søvn i natt, før en ny uke starter om noen få timer. Jeg har faktisk lagt ut en ny video på Youtube i dag, og om du kunne tenke deg å se den kan du helt enkelt klikke Her!

Jeg håper du har hatt en helt super helg!

Vi blogges!

 • Publisert: 12.02.2017             Klokka: 23:05            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 1

Enda en uke er unnagjort! Uken som har gått

03.02.2017, 21:55

Selv om hverdagen er slitsom og tanken på helg er herlig, vet jeg alltid innerst inne at helgene ofte går galt. Det blir for lite å gjøre og for mye tid til tanker og stress, og det ender som oftest med at helgene blir enda mer utmattende enn ukedagene. De siste helgene føler jeg faktisk at det har gått litt bedre og jeg har klart å slappet litt mer av og samlet krefter til resten av uken, så det kan jo hende at ting er i ferd med å snu! 

Denne uken har rett og slett vært utrolig slitsom. Jeg har lagt litt for mye press på meg selv med skolen, og når jeg får enda flere bekymringer enn de jeg allerede har, blir jeg bare helt utslitt. Som vanlig har det vært noe bra og noe dårlig, selv om tankene, stresset og ofte depresjonen ligger og kiler i bakhodet. Jeg har blandt annet klart å få i meg liiitt mer kalorier på dagene jeg trener, lært meg en god del teknikker og triks med det nye kameraet, og rett og slett fått unnagjort litt småting jeg vanligvis ikke gir meg selv tid til å gjøre.


 

 
 

Siden treningen har begynt å bli mye lengre og mer intensiv, tar den også mye mer energi. I tillegg til at foreldrene mine har vært utrolig bekymret og urolige, har også jeg kjent litt på at det ikke er helt bra å spise såpass lite og trene såpass mye. Derfor har jeg begynt å ta ett lite glass med havredrikk etter trening, og selv om det er få kalorier ekstra, er det utrolig vanskelig for tankene. Men uansett, denne havredrikken med appelsin og mango fra Oatly er utrolig god og frisk, i tillegg til at den faktisk passer veldig godt som en liten snack etter trening;)

 


 


 


Hehe, det bildet her var faktisk utrolig vanskelig å ta! En hånd måtte helle drikken i glasset mens den andre måtte knipse bildet, og til slutt endte det med til søl på kjøkkenbenken;) Men selv om akkurat dette bildet var en liten utfordring, har jeg endelig lært med litt mer om hvordan jeg skal bruke dette nye Canon 700D kameraet mitt, både til bilder og filming. I begynnelsen klarte jeg bare såvidt å skifte mellom de ulike instillengene og i det hele tatt ta ett bilde, og filming var så vanskelig at jeg ble helt stressa bare av tanken på det. Nå har jeg heldigvis lært med litt av hvert, men det er nok fortsatt mange tips og triks som jeg ikke vet om;)

 Til å begynne med gikk dagen i dag merkelig sent, men etter jeg kom hjem fra skolen begynte tiden mer eller mindre å fly av gårde. Jeg har både trent, redigert litt på den nye nettsiden og fått på plass noen nye ting på rommet mitt, i tillegg til at jeg har fått unnagjort en god del andre småting. Nå kjenner jeg trettheten og utmattelsen komme sigende, og da kan jeg vel ikke gjøre annet enn å prøve å slappe av resten av kvelden. Jeg håper dere har hatt en helt super uke!

Vi blogges!
 

 • Publisert: 03.02.2017             Klokka: 21:55            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Slitsomme dager, ekstra kalorier og deilige ansiktsmasker

02.02.2017, 21:47

Jeg er helt utrolig takknemlig for at uken snart er slutt. De siste dagene har rett og slett føltes som ett rent helvete på skolen, og det har ikke gått en dag hvor jeg ikke har vært på nippet til å gi etter og bare dra hjem. Noen uker blir bare sånn uten at jeg egentlig vet hvorfor, men akkurat nå er det annerledes. Jeg trenger rett og slett "normale" dager for at jeg skal klare meg uten alt for store vanskeligheter, og siden vi nå er i full kjør med noe vi kaller 'Grand Prix' på skolen, blir alt annerledes og jeg slites mellom å være helt utslitt og å tenke meg gal av at jeg må bevege meg mer. Vel, akkurat det siste gjør jeg uansett.

Selv om det har vært ufatellig mange negative ting som har skjedd denne uken, har det heldigvis vært noen positive hendelser, og jeg er stolt av meg selv for at jeg har klart å gjennomføre dem og gjort uken liiitt bedre. Jeg har blandt annet klart å få i meg en liten smule mer kalorier på de dagene jeg har trent, og det i form av havredrikken jeg viste dere for noen dager siden. Det er ikke snakk om mer enn kanskje femti-hundre kalorier ekstra, men det er likevel utrolig vanskelig.

Etter rundt to timer med slitsom cardio og tung arm- og ryggtrening unnet jeg meg selv ett glass av denne havredrikken. Den er utrolig frisk og god, og kan minne litt om en slags blanding av appelsinjuice og soyamelk. Dessuten er den perfekt som en liten matbit før eller etter trening!

Nå har jeg akkurat renset ansiktet, fått på meg nattklærne og satt grøten på kok, så da kan jeg vel trygt si at jeg har tatt kvelden. I går unnet jeg meg faktisk en aldri så liten ansiktsmaske jeg aldri har prøvd før, og jeg ble veldig imponert! Det var en L'Oréal Pure Clay Purify Mask, og selv med ganske høye forventninger ble jeg skikkelig imponert over resultatet.

Den var lett å påføre, føltes utrolig fresh og deilig på huden, i tillegg til at den var lett å vaske av. Det viktigste med en ansiktsmaske er jo såklart at den skal gjøre huden ren og pen -eller hva nå enn den påstår at den skal gjøre-, og det gjorde den også! Denne masken skal rense ansiktet og få bort urenheter, i tillegg til å etterlate huden med en litt matt finish. Det med den matte finishen var jeg ganske usikker på om kom til å funke for huden min -som er normal til liiiitt tørr-, men den føltes ikke noe uttørkende, som var det jeg hadde fryktet.

Jeg kjøpte denne masken på H&M for 99kr, og da jeg var der så jeg at de faktisk hadde to andre varianter i tillegg til denne! Der var en som het Glow Mask og en som het Detox Mask, og det fristet veldig å grafse med seg alle tre!

Nå er grøten snart ferdig, og jeg er skikkelig klar for å slå meg ned i sofaen og prøve å slappe litt av. Det med avslapping er ikke alltid noe vellykket oppdrag, men det skader ikke å prøve;)

Vi blogges!

 • Publisert: 02.02.2017             Klokka: 21:47            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 1

Flytende sorbet og humøret på topp

27.01.2017, 21:44

Selv om jeg virkelig har gruet meg til denne dagen, har den merkelig nok endt veldig bra. Jeg har visst i noen uker at denne fredagen kom til å bli annerledes på skolen, og sånne ting gjør som oftest at hele dagen min faller i grus. Da må jeg planlegge og sette opp hele dagsrutinen på nytt, noe som ofte ender i total katastrofe. Men på magisk vis gikk ting helt greit på skolen! Tiden gikk fort av gårde og til tross for at jeg måtte flytte litt på lunsjen, var humøret på topp da jeg kom hjem også. Etter at jeg fikk unnagjort en liten innlevering til skolen, ryddet rommet og ordnet meg litt, dro faktisk jeg og Elin en tur bort på Søstrene Grene for å avtale og skrive under på noen papirer. Vi skal nemlig være der i noen dager på utplassering om en stund, og jeg gleder meg faktisk utrolig mye!

Etter en vellykket tur innom Søstrene Grene og med humøret enda mer på topp en tidligere, dro jeg med meg Elin på en liten søken etter noe jeg har letet desperat etter i en god stund. De siste dagene har jeg nemlig vært på jakt etter en havredrikk jeg har hatt lyst til å smake, og merkelig nok har jeg ikke funnet den i noen butikker. Og tro meg, jeg har vært i mange butikker for å få tak i den, men i dag hadde jeg tydeligvis lykken på min side;)

Etter en lang treningsøkt bestemte jeg meg for å ta en smak på denne nye drikken, og den smakte faktisk veldig annerledes enn hva jeg hadde sett for meg. Jeg hadde en liten visjon om at den kom til å se mer ut som melk -bortsett fra på fargen-, og at den kom til å være mye tykkere på konsistens. Derfor ble jeg ganske sjokkert da jeg tok en liten skvalp i glasset mitt, for den så mer eller mindre ut som helt vanlig appelsinjuice! Men idet jeg tok en smak innså jeg at den smakte alt annet enn appelsinjuice. Konsistensen var utrolig god og det smakte i grunn som flytende sorbet, i tillegg til at jeg følte at jeg kunne drikke det siden det jo er supersunt.

Nå har jeg fått unnagjort en god del ting jeg har følt litt på at har måttet gjøres. For øyeblikket er både jeg, mamma og besta godt plassert i sofaen og heier for full hals på Norge i håndball, og heldigvis er humøret fortsatt ganske bra. Jeg har ikke noen veldig spesielle planer for morgendagen, men jeg tror nok at jeg skal få unnagjort litt filming og redigering til youtube -du kan gjerne ta en titt innom kanalen min Her-.

Er det forresten noen videoer dere kunne tenke dere å se?

Vi blogges!

 • Publisert: 27.01.2017             Klokka: 21:44            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 0

Forandring fryder, selv i det små

20.01.2017, 22:13

Endelig kan jeg se at denne dagen begynner å gå mot slutten. Det har vært en tøff uke med mye opp og ned, og spesielt de siste dagene har det gått brått nedover. Jeg har naturligvis prøvd å holde det inni meg, men tårene og sorgen har bare presset ustoppelig på. Nå er det heldigvis helg, og jeg kan begynne på blanke ark når som helst, bare jeg bestemmer meg for det. Jeg kan skru ned volumet på tankene og holde sorgen borte bare jeg er bestemt og motivert nok.

Det var i grunn en ganske vanskelig dag på skolen i dag. Det begynte helt greit, men etter bare noen få timer falt jeg helt sammen under ett teppe av tanker, følelser og sorg. Vanligvis kommer jeg meg ganske raskt opp igjen så fort jeg kommer meg hjem, men siden ikke engang det hjalp i dag måtte jeg komme opp med ett eller annet for å redde dagen. Da konkluderte jeg med at jeg trengte litt forandring. Ikke den store forandringen som snur hele livet på hodet, men bare ett lite snev av forandring som kan gi en følelse av glede og motivasjon. Så endte det med at jeg og mamma slo til og testet ut en helt ny middagsoppskrift som jeg har lengtet etter å prøve i en god stund.

Vi blandet faktisk to ulike oppskrifter og gjorde det litt på vår egen måte, men det endte opp med å smake utrolig godt! Det vi laget var en såkalt Pad Thai med kylling og squash nudler, og det er akkurat sånn mat jeg elsker. Litt kylling eller fisk, masse deilige grønnsaker og ulike krydder faller alltid i smak hos meg, og jeg får virkelig aldri nok av det!

Jeg husker faktisk ikke helt hva jeg gjorde etter middag i dag. Jeg falt litt tilbake til de vonde tankene og følelsene igjen, men etter en gåtur føltes ting bedre. Det blir fort sånn på dagene hvor jeg ikke skal trene, men som oftest går det greit. Så bestemte jeg meg for å unne meg enda en forandring i hverdagen, og da ble det noe så enkelt som ett nytt duftlys. Jeg tok ett av de gamle jeg har hatt stående fremme en stund og byttet det ut med ett helt nytt ett som jeg fikk i julegave, og det luktet såååå godt!

Jeg vet helt ærlig ikke hvor dette duftlyset kommer fra, men det lukter ihvertfall utrolig friskt og godt! I det siste har jeg tent duftlys på rommet mitt så å si hver eneste kveld. Det er bare veldig avslappende og beroligende å ha levende lys -og spesielt duftlys!- rundt omkring seg når en er litt nedfor, og det har jeg heldigvis oppdaget den siste tiden.

Nå står jeg som vanlig på kjøkkenet og lager til den gode gamle porsjonen med havregrøt. For øyeblikket kan jeg ikke gjøre annet enn å krysse fingrene og håpe at helgen blir bra, men jeg skal såklart gjøre alt for at det blir sånn! Jeg må bare holde hodet hevet og huske på de gode tidene, samtidig som jeg må prøve å ha glede av de små, enkle tingene jeg har i hverdagen for øyeblikket.

God helg alle sammen!

 • Publisert: 20.01.2017             Klokka: 22:13            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 1

Ny uke, nye muligheter

16.01.2017, 20:25

Jeg synes av en eller annen grunn at det er merkelig deilig å komme i gang med en ny uke. Ny start, nye muligheter og enda mer energi og motivasjon! Jeg prøver alltid å skyve vekk alle de negative tankene og hendelsene fra forrige uke, og bytte dem ut med nye, positive tanker som kan dra meg gjennom denne uken også.

Som vanlig trente jeg så å si med en gang jeg kom hjem fra skolen i dag. Jeg føler at jeg kan trene etter middag og, men det har bare blitt en del av rutinene å ta det med en gang jeg kommer hjem fra skolen. Jeg ble forresten så glad tidligere i dag da jeg så hvor mange kommentarer jeg fikk på forrige blogginnlegg! Det gir meg bare en ekte, indre lykke og jeg føler på en måte at jeg lykkes med det jeg vil, og det er bare en herlig følelse.

Nå begynner faktisk dagen å gå mot slutten allerede. Jeg har fått unnagjort alt det jeg føler at jeg gjøre, så nå gjenstår det vel bare det jeg faktisk vil gjøre. Jeg ble akkurat ferdig med dagens siste bit med lekser, som var å vurdere layouten til en egenvalgt nettside. Da måtte jeg selvfølgelig velge den nye nettsiden til Celina Karine, og jeg hadde virkelig ikke mye negativt å si om den! For øyeblikket er den full av herlige oppskrifter som jeg har utrolig lyst til å teste ut, og oppsettet på siden er så ryddig og enkelt. Det gir meg faktisk en god del inspirasjon til nettsiden jeg holder på å sette sammen selv! Jeg har kommet godt i gang med den, men jeg er fortsatt usikker på én liten ting; norsk eller engelsk? Jeg har allerede begynt å skrive innlegg og slikt, og alt er på engelsk, men jeg lurer stadig på om jeg bare skal holde meg til norsk? Jeg setter stor pris på tips fra dere!

Nettsiden til Celina Karine finner du Her.

I går fikk jeg dessuten skrevet ned ett nytt inspirerende sitat på døra jeg malte med tavlemaling for en stund siden! Det er en typisk ting jeg aldri finner motivasjonen til å gjøre, så helt siden halloween har der stått noe sånt som "trick or treat". Men i går fikk jeg endelig endret på det, og nå står der ett sitat jeg selv synes at er utrolig inspirerende!

Nå skal jeg fortsette å redigere litt på nettsiden min og skrive litt nye innlegg, før jeg sier meg fornøyd med dagen og lager kveldens porsjon med grøt. Alt i alt har det vært en ganske fin dag, og jeg håper du også har hatt det!

Vi blogges!

 • Publisert: 16.01.2017             Klokka: 20:25            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 0

Fra kort til enda kortere!

04.01.2017, 21:36

Nå står jeg godt plassert foran kokeplatene på kjøkkenet. Grøten er snart ferdig, og jeg kom helt plutselig på at jeg ikke har oppdatert dere om den nye hårklippen min! Som dere vet klippet jeg av en goood del av det nokså lange håret mitt for bare en kort stund siden. Jeg var utrolig fornøyd de første dagene, og kanskje til og med ukene, men etter en stund følte jeg at det hele så ut som ett kråkereir og ikke en snasen hårsveis. Så har jeg da gått rundt i noen uker nå med dette kråkereiret på toppen av hodet, uten motivasjon til å engang prøve å fikse på det. På de siste tre ukene har jeg vasket håret rundt en og en halv gang, så jeg fant til slutt ut at det måtte gjøres noe.

Nå på mandag tok jeg turen ned til en frisørsalong her hvor jeg bor, bestilte meg en time og lot resten gå sin gang. Jeg forklarte nøye gjennom akkurat hva jeg ikke var fornøyd med siden forrige klipp, lot dem vaske og styre med håret mitt slik de ville, og gledet meg noe vilt til å se det endelige resultatet. Og for å si det sånn: håret mitt har ikke vært så kort siden jeg var fem! Jeg og frisøren ble enige om at vi skulle klippe enda mer enn hva jeg egentlig hadde forestilt meg, og nå er det så kort at jeg såvidt får det opp i en pitteliten hestehale bak i nakken! Resultatet ble faktisk utrolig fint, og det er vel egentlig sånn jeg liker best at håret mitt er; kort og enkelt.

Jeg hadde egentlig planer om å få filmet noen videoer til youtubekanalen min, Thoffies Makeup , idag, men har så utrolig lite inspirasjon! Har dere noen videoer dere kunne tenke dere å se?

Vi blogges!

 • Publisert: 04.01.2017             Klokka: 21:36            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Kunsten å gjøre en dårlig dag til en opplevelse

03.01.2017, 21:02

Denne dagen har virkelig bydd på litt av hvert. Det hele begynte med at jeg våknet av en bitende kulde, etterfulgt av ett voldsomt stress som tok tak i meg så fort jeg hadde stått opp. Jeg målet opp havregryn og melk til grøten rundt fem ganger før jeg endelig klarte å innse at det var riktig mengde og ikke alt for mye, og da hadde jeg kastet så mye havregryn i vasken at den kommer til å være tett resten av uka. Etter en liten stund klarte jeg heldigvis å få ro på tankene.

I går planla jeg å ta en liten shoppingtur med noen venninner, noe jeg faktisk gledet meg ganske mye til i forkant. Etter det lille anfallet jeg hadde i dag tidlig falt den gleden litt sammen, men jeg kom meg likevel opp av sofaen og inn på badet for å ordne meg. Det å føle at jeg får gjort noe hjelper ofte på stresset, men jeg falt like fort sammen igjen da alle planene ble avlyst. Så da var jeg tilbake på start.

Jeg kom meg heldigvis ut av huset etter en stund. Det føltes ganske så meningsløst å tusle rundt i butikker alene uten å helt vite hva jeg skulle se på eller kjøpe, men det kom seg faktisk litt etter jeg fikk kjøpt meg litt ting på salg. Da roet nervene seg litt etter litt, og jeg klarte for det meste å nyte resten av handlerunden. I tillegg til litt sminke og treningsklær, fikk jeg også kjøpt med meg en boks Burn Zero som jeg kunne nyte når jeg omsider var kommer hjem igjen;)

Da jeg kom meg hjem satt jeg meg ned med litt blåbær og en boks Burn Zero, og nå som jeg har fått nytt kamera ble det rett og slett alt for fristende å ta noen bilder! Tinka var som vanlig rimelig interresert i det jeg tygget på, så hun fikk naturligvis en viktig rolle i fotoshooten.

Så begynte dagen virkelig å ta seg opp! Da jeg skulle til å komme i gang med dagens trening, noen runder cardio og litt ekstra ryggøvelser, åpnet jeg tilfeldigvis instagram og fikk ett enormt sjokk. Jeg hadde nemlig fått en melding fra Douglas, hvor de fortalte at jeg hadde vunnet nyttårskonkurransen jeg meldte meg på for noen dager siden, i tillegg til at de hadde lagt ut bildet mitt på brukeren deres! Jeg fikk ett skikkelig lykkerus, og svevde nesten gjennom hele treningsøkten! Premien får jeg i posten om ikke lang tid, og jeg gleder meg skikkelig! Det er uansett utrolig gøyt å vinne en konkurranse, spesielt når en vinner på grunn av noe en har gjort eller prestert, og ikke bare ved en tilfeldig trekning.

Her er bildet jeg brukte til konkurransen. For å vinne måtte en legge ut ett bilde av sin nyttårs inspirerte sminkelook, og akkurat dette bildet gjorde at jeg vant en konkurranse for aller første gang i mitt fjorten år lange liv. Og for å si det sånn, det er ikke akkurat få konkurranser jeg har meldt meg på;)

Nå er jeg helt utslitt etter en lang dag med mange ulike følelser og tanker i sving. I morgen er det tilbake til hverdagen, og det skal bli spennende å se hvor trøtt jeg er i morgen tidlig;)

Vi blogges!

 • Publisert: 03.01.2017             Klokka: 21:02            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Året som har gått

23.12.2016, 22:21

Jeg tror aldri jeg har opplevd ett år som har gått så fort. For rundt ett år siden var jeg etter flere år med kjemping og sliting, helt bestemt på at 2016 skulle bli mer eller mindre eksepsjonelt. Jeg skulle få orden på tankene, begynne å spise normalt og leve livet. I ettertid har jeg innsett at forventningene var litt vel høye. Etter bare noen få uker inn i året merket jeg at det fikk sakte men sikkert nedover, og jeg er ganske sikker på at jeg har gått gjennom noen av de verste dagene i mitt liv de siste tolv månedene.

Det er nok treningen sin feil. Da jeg sluttet å gå til oppfølging hos BUP for to år siden begynte jeg så smått å gå på håndballtrening igjen, og jogging ble en fast hendelse. Sånn var det helt til familien tok turen til Gran Canaria i mars. Jeg hadde bare en liten brøkdel av de samme tankene om trening, men de styrte likevel store deler av dagene, noe som gjorde en ferietur til varmere strøk ufattelig vanskelig. I begynnelsen jaget jeg vekk noen av disse tankene med å jogge rundt omkring i området rundt hotellet, men etter noen dager med jogging på asfalt ble knærne mine rett og slett overbelastet. Det forble slik i flere uker etter vi var kommet oss hjem igjen, og på den tiden det hadde tatt å bli bra igjen var jeg allerede blitt dratt inn i annen form for trening. Jeg begynte å bygge muskler og holde på med egen styrketrening hjemme, men det var alt annet enn bra for meg. Jeg knuste meg selv innvendig, og depresjonen har til tider vært uutholdelig.

Selv om vi vurderte å dra hjem lenge før vi egentlig skulle, har jeg mange gode minner fra turen til Gran Canaria.

Turen til Gdansk nå i sommer er virkelig en tur jeg kommer til å huske. Og ikke på den gode måten. Jeg var så langt nede at foreldrene mine rett og slett var redde for at jeg skulle ta livet mitt, og jeg følte det ikke noe bedre selv. Den turen fikk heldigvis ting til å sette seg litt på plass i hodet mitt, og jeg bestemte meg for å snu og vinne over sykdommen. Til nå har jeg innsett at det kommer til å ta mye lenger tid og mer viljestyrke.

Så gikk jeg løs på påleggingen, og det begynte utrolig bra. Jeg følte meg veldig fri med både hva jeg kunne spise og når og hvordan jeg skulle trene, men etter en stund kom alt tilbake. Og denne gangen enda verre.

Dette året har faktisk gitt meg ett helt nytt syn på mat. Jeg har lært meg å sette stor pris på hver bit jeg tar og kalorier jeg får i meg, noe som stort sett er fordi jeg spiser veldig begrenset og lite. Men uansett, mat er det beste jeg vet! Vi har begynt å lage mer eller mindre all mat selv, og alt vi spiser er sunt og godt. For øyeblikket er ett stort mål å klare å spise noe mer 'usunt', noe jeg ikke har gjort på flere år.

Nå begynner året å gå mot slutten, og som vanlig har jeg ganske høye forventninger til året jeg har i vente. Jeg håper på å få fart på youtube- og blogg karrieren min, og også gi slipp på noen av tankene, i motsetning til å få nye.

Så er jeg ganske optimistisk, men hva ellers? Etter alle disse årene med kjemping og sliting trenger jeg å tenke positivt på det jeg har i vente. Om ikke får jeg ikke noen vakker fremtid.

Hva er ditt beste minne fra dette året?

Vi blogges!

 • Publisert: 23.12.2016             Klokka: 22:21            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 1

Årets vakreste juletre

18.12.2016, 19:24

Selv om jeg faktisk gledet meg til akkurat denne dagen i går kveld, klarte jeg ikke helt å holde motet oppe da tiden kom. Morgenen ble absolutt ikke helt som ønsket, men jeg visste bare at jeg måtte komme meg gjennom de få timene slik at ting kunne gå oppover. Planene for i dag var nemlig å kjøre ut til en gård ett lite stykke unna for å finne og hogge årets juletre.

Timene gikk og vi kom oss av gårde. Selv om det sjokkerende nok er rundt ti varmegrader ute holdt jeg på å fryse av meg både armer og ben på de få timene vi var ute av huset. Så gikk vi rundt i en god stund og ble mer og mer oppgitt over å ikke finne det perfekte treet til årets julefeiring. Vi prøvde å overbevise oss selv om at vi ikke var kresne eller kravstore til hvordan treet skulle se ut, men vi endte likevel opp med å si nei til de fleste potensielle kandidatene.

Etter noe som føltes som en evighet fant vi endelig ett tre som kunne leve opp til forventningene vi påstod at vi ikke hadde. Vi var så fornøyde med oss selv at alle som en dro frem både telefon og kamera for å ta bilder og selfies av årets utvalgte. Gleden varte vel i rundt to minutter helt til vi fant ut at treet var mer eller mindre nakent på den ene siden. Så fortsatte jakten, og vi endte opp med ett tidligere alternativ som vi egentlig hadde slått fra oss.

Ettersom det er flere varmegrader og det ikke er noe som kan minne om snø, ga ikke juletrehogsten noe særlig julestemning. Jeg føler at det bare er noen få uker siden jeg var oppriktig irritert over at alle skulle begynne med juleforberedelsene så utrolig tidlig, men nå blir jeg like sjokkert for hver gang jeg tenker på at det er under en uke til jul. Det er minimalt med julepynt i huset, og i går var første gangen familien spiste julemat i år. Alle gaver til venninner og familie er ferdig innpakket og klare til selveste dagen, og julekakene er pent plassert på de fleste bord i huset. Men likevel er ikke julestemningen helt på plass.

Nå sitter hele familien godt plassert i sofaen og ser spent på håndballfinalen mellom Norge og Nederland. I går filmet jeg noe som mest sannsynlig blir den siste videoen på youtubekanalen min før julaften, men etter det har jeg mange spennende planer og ideer til videoer! Videoen jeg skal legge ut i kveld skiller seg litt ut fra videoene jeg pleier å legge ut på kanalen min, men jeg håper at den faller i smak! De siste kveldene har jeg i tillegg jobbet med noe annet spennende som jeg skal sette fart på i nyåret, og jeg gleder meg virkelig til å dele det med dere:)

Når pleier dere å sette opp juletreet?

Vi blogges!

 • Publisert: 18.12.2016             Klokka: 19:24            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Noen kvelder må en bare slappe av

13.12.2016, 20:59

For øyeblikket orker jeg absolutt ingen ting. De siste dagene har vært ett stort kaos av tanker, stress og hendelser, men jeg har likevel ikke gitt meg selv lov til å slappe av. Jeg kjenner bare hvor sliten og utmattet jeg er av hele hverdagen, noe som burde vært helt greit med tanke på at det snart er jul og juleferie. Men sånn er det bare ikke. Ferier generelt er ikke noe særlig lett for meg, og jul er enda verre. Og da sier det vel seg selv at de to tingene sammen er så å si fæle. De siste årene har julen vært en lang, mørk stund med masse mat jeg ikke kan spise og kos jeg ikke klarer å være med på, og det at alle går rundt og liksom skal være så lykkelige gjør det ikke akkurat noe bedre.

Uansett, jeg kan ikke ta sorgen på forskudd. I det minste ikke enda. Julen er rett og slett bare noe jeg må komme meg gjennom, og det kan aldri skade med noen dager uten skole og alt stresset rundt det. De neste dagene må jeg uansett prøve å få slappet av litt mer enn jeg har gjort i det siste, og få samlet sammen litt energi til siste innspurt for året. Tenkt på det da, det er snart ett nytt år, men som vanlig prøver jeg å ha positive tanker om det som skal komme.

Vi blogges!

 • Publisert: 13.12.2016             Klokka: 20:59            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 1

Når du så og si aldri er sosial

09.12.2016, 21:07

Når man har så mye tanker og utfrodringer i hverdagen ender det fort opp med ensomme dager hjemme. Sånn sett er jeg vel egentlig en skikkelig loner. Alt det sosiale på skolen slår meg rett og slett helt ut, og vanligvis er det ikke på tale å skulle noe mer slikt etter skolen. Det er ikke engang noe spørsmål! En gang i blandt, som ikke er ofte, kan jeg slå til og i det minste prøve å være mer sosial, og da er det mer eller mindre sjokktilstand i hjemmet. Hvor skal jeg, når vil jeg bli hentet, hva skal vi finne på, alle blir helt forundret over hva i alle dager som skjer når jeg skal gjøre noe utenfor komfortsonen. Men den må utvides. Jeg kan ikke vende meg mer til å sitte hjemme hver kveld hver dag i uken, uten noen annen form for kommunikasjon med omverdenen enn Snapchat.

Sist gang jeg var med på noe som lignet på sosialt, var for noen uker siden på en såkalt "friendsgiving".

Så skjer det igjen. I kveld skal jeg på en liten venninnesammenkomst med resten av jentegjengen, og som alltid gir det meg litt hjertebank. Problemet blir fort det at jeg bare sitter i min egen lille boble og tenker på alt mulig jeg ikke burde tenke på. Og akkurat det gjør jeg nok av hjemme. I kveld blir det mest sannsynlig mye god gammeldags jentesnakk, litt usosial telefonbruk og forhåpentligvis får vi også filmet en video til youtube. Jeg kan uansett ikke gjøre stort mer enn å dra dit og se hvordan det går. Om det går bra er det supert, og om ikke er det en kort vei hjem.

Nå er det er ikke lang tid til avreise, og jeg har planer om å gå en tur i den friske kveldsluften før den tid. I dag er det nemlig treningsfri, og jeg føler rett og slett at en gåtur er noe jeg må på disse dagene. Nå kan jeg bare håpe og tro at resten av dagen blir vellykket!

Vi blogges!

 • Publisert: 09.12.2016             Klokka: 21:07            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Fra langt til bob

08.11.2016, 21:43

Forandring fryder! I en god stund nå har jeg lengtet etter kortere, mer luftig hår, men mest av alt har jeg rett og slett bare vært utrolig lei det lange håret. Da jeg sto opp i dag hadde jeg egentlig ingen planer om å klippe meg, men siden jeg for en gangs skyld hadde fri, endte det bare opp slik. Alt i alt gikk det vel egentlig ganske bra, også. Ingen brannsår av glattetangen eller hårspray i øynene, og dessuten er jeg utrolig fornøyd! Det ble faktisk akkurat slik jeg hadde sett for meg, og til og med bedre.

Det var igrunn ganske skummelt å sitte der i frisørstolen og se alt håret dale mot bakken litt etter litt, men jeg angrer såklart ikke! Det eneste er nok at jeg må venne meg litt til å trene uten å ha håret i en høy hestehale, men det går seg nok til fort!

Nå går enda en dag mot slutten, og på torsdag er det engelsktentamen som står på planen. Resten av kvelden skal jeg bare slappe av så godt som jeg kan, og håpe på å klare å sovne når den tid kommer;)

Vi blogges!

 • Publisert: 08.11.2016             Klokka: 21:43            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Gode dager er til for å nytes

29.10.2016, 23:48

Når man for det meste har ganske dårlige dager med mye tristhet, stress og sorg, merker man alltid ekstra godt når det kommer en god dag smygende. Heldigvis var i dag en sånn dag, og jeg har prøvd å nyte det så godt som mulig. Jeg har blandt annet kjøpt inn siste resten av både dekorasjon og snacks til halloweenfesten i morgen, og jeg gleder meg faktisk veldig mye! Det er så utrolig gøyt å få være litt kreativ med slike sammenkomster, ved å pynte, lage mat, planlegge, alt sammen rett og slett. Jeg får naturligvis noen små stikk av stress innimellom all planleggingen og slikt nå før det hele braker løs, men jeg prøver å overse det så godt som mulig og fokusere på å ha det gøy!

Jeg koser meg skikkelig med å dekorere til slike sammenkomster og fester, og denne gangen har så absolutt ikke vært noe unntak!

For en liten stund siden la jeg ut min aller første halloween sminkevideo på youtubekanalen min, Thoffies Makeup, hvor jeg viste dere hvordan dere helt enkelt kan sminke dere til en havfrue! I går filmet jeg faktisk enda en slik sminkevideo, men denne er en "last minute makeup" look, spesielt ment for nettopp halloween! Du kan se den første videoen ved å klikke Her, men video nr.2 kommer ikke før i morgen;) jeg blir såklart utrolig glad om du tar deg den korte tiden det tar til å abonnere til kanalen min, og kanskje til og med ta en titt på noen av videoene mine! Dere abonnenter betyr utrolig mye!

Skal du noe spesielt i morgen eller på halloween?

Vi blogges!

 • Publisert: 29.10.2016             Klokka: 23:48            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Slik vet man at høsten er her!

13.10.2016, 19:38

Jeg har egentlig aldri hatt noen favoritt når det kommer til årstider, men de siste årene har jeg begynt å kjenne på gleden jeg får når høsten kommer. De litt kortere dagene, nydelige solnedgangene og herlige fargene gir meg en så utrolig god følelse, og jeg kjenner allerede at jeg gruer meg til det er over. Da jeg tuslet nedover mot sentrum i dag følte jeg ekstra mye på denne gleden over høsten, og derfor tok jeg meg litt tid til å knipse noen bilder.

Fristelsen for å ta noen utrolig typiske høstbilder var rett og slett for stor. Da ble det litt kasting av løv og bilder av ben, noe jeg ser mer eller mindre over alt nå i disse tidene.

I dag har vi vært en tur på IKEA, og som vanlig får jeg helt fælt mye inspirasjon til ting jeg vil gjøre med rommet hjemme. Siden vi har tatt fly ned hit har vi bare begrenset med plass til ting å ta med oss, så det ble ikke mye i handlevognen i dag. Men jeg fikk blandt annet dratt med meg litt ting til oppbevaring i ALEX skuffene mine, duftlys og annen dekorasjon, noe jeg alltids unner meg når vi først er på IKEA. Selv om dette med mat er utrolig vanskelig for meg, bestemte jeg meg for å spise middag på IKEA i dag, og det angrer jeg virkelig ikke på! Det ble som vanlig en porsjon grønnsaksboller med ett eller annet deilig, noe jeg spiser nesten alle gangene jeg er på IKEA.

Nå har vi kommet oss tilbake til leiligheten og prøver å motivere oss selv til å gå ut i kulden og bort til butikken for å kjøpe ting til kveldsmaten:)

Vi blogges!

 • Publisert: 13.10.2016             Klokka: 19:38            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Snart klar for avreise

12.10.2016, 17:26

Jeg krysser virkelig alt jeg kan av fingre og tær for at denne turen skal bli bra. Alle de turene vi har vært på de siste tre årene har mer eller mindre endt med fiasko, noe som alltid føles dritt når man har brukt masse tid og penger på at det skal bli bra. Selv om vi ikke skal på noen lang tur til utlandet eller ett sted vi aldri har vært før, er det en stor sjangse for at også denne turen går rett vest. Vi skal bare en liten tur ned til Oslo, men det kan alltids gå galt.

Jeg har tenkt å trene så smått nå disse dagene vi er i Oslo, men jeg har bestemt meg for å ta det som det kommer. På disse turene er ofte treningen en stor del av problemet. Jeg vil ikke trene og føler at jeg må trene, eller jeg vil trene og har rett og slett ikke muligheten til å få gjort det. Derfor prøver jeg bare å ha så lave forventninger som mulig for denne turen, og bare ta alt som det kommer. Maten blir så og si alltid ett problem når vi drar på tur, men jeg kan virkelig ikke la dette stoppe meg lenger.

Nå har jeg akkurat pakket sammen siste resten i kofferten, og gjør meg klar til å dra hjemmefra. Jeg håper på å få både blogget og vlogget på turen, så jeg kommer til å ha med både kamera og PC.

Har du noen planer for resten av ferien?

Vi blogges!

 • Publisert: 12.10.2016             Klokka: 17:26            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 0

Slik blir min hverdag best!

10.10.2016, 22:09

Etter snart ett år med time på time med trening hver eneste dag, er jeg begynt å bli vandt med all denne tiden som går med til trening. Likevel virker det som jeg aldri klarer å slå meg til ro med alle tankene rundt det, og det er ofte det sammensveiset med dette med mat og helt ræva selvbilde, som ødelegger dagen. I går ble det litt mindre trening enn vanlig, noe som gjorde meg utrolig stresset for å ikke få trent i dag. Derfor bestemte jeg meg for å få unnagjort treningen så tidlig som mulig, slik at jeg kunne slappe av resten av dagen. Heldigvis gikk det som planlagt i dag tidlig, og jeg fikk trent ferdig allerede før klokken slo tolv! Da klarer jeg å slappe mer av med andre ting resten av dagen, noe jeg også har gjort.

Etter å ha vært på en båttur, spist middag og puslet litt med andre ting, slo jeg og mamma til med noe helt nytt. For noen dager siden kjøpte vi nemlig ett gresskar, og det måtte vi såklart bruke til noe! Derfor fant jeg frem en oppskrift på gresskarbrød, og etter en god stund med strev og styr for å få godsakene ut av selve gresskaret, sto vi igjen med bare en liten skalk brød. Både mamma og pappa hev nemlig innpå, for om vi skal tro dem var det skikkelig godt!

Nå har jeg akkurat fått i meg litt kveldsmat og sitter og ser på favorittserien min for øyeblikket, outlander.

Hvordan blir din dag best?

Vi blogges!

 • Publisert: 10.10.2016             Klokka: 22:09            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 1

En overraskende vending på en dårlig morgen

04.10.2016, 22:36

I dag var starten på dagen mer eller mindre dårlig. Noen dager våkner jeg og alt følest bare helt dritt med en gang, men i dag kom det som ett slag i magen helt ut av det blå. Det gjorde det ikke akkurat noe bedre å vite at jeg hadde en herlig oppstartstime med en helt fremmed psykolog bare noen få timer senere i tillegg til skole rett etter det igjen. Etter tre år med helt udugelige leger, psykologer og terapauter begynner jeg naturligvis å tvile på hvor mye alle disse timene har hjulpet meg, men i dag ble jeg faktisk positivt overrasket. Hvorfor det vet jeg ikke egentlig helt, men bra er det vel uansett!

Heldigvis fikk jeg unnagjort dagens trening ganske raskt og smertefritt i dag, noe som ga meg en merkelig mengde energi til resten av dagen. I dag bestemte jeg meg faktisk for å bruke dette sjeldne fenomenet til å få gjort litt yoga! Jeg begynte å pjuske så smått med litt yoga for noen måneder siden, og siden den tid har jeg merket utrolig mye forskjell på spesielt hvor fleksibel og sprek jeg er. Jeg er så absolutt ikke noe naturtalent, men jeg klarer i det minste de aller letteste øvelsene;)

Nå går merkelig nok enda en dag mot slutten, og selv om jeg egentlig hater både helger og ferier kjenner jeg at det skal bli godt med en liten pause fra skolen. Jeg skal faktisk en god del spennende denne ferien og derfor har jeg lurt litt på om dere kunne tenke dere en vlog på kanalen min, Thoffies Makeup.

Skriv gjerne i kommentarfeltet om du vil ha en vlog eller ikke!

Vi blogges.

 • Publisert: 04.10.2016             Klokka: 22:36            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 1

Nå er jeg skikkelig klar for halloween!

24.09.2016, 23:27

Om jeg måtte velge én tid på året som min absolutte favoritt, måtte det nok blitt høsten. Og det er ikke bare på grunn av fargene, luktene og generelt følelsen, men også på grunn av halloween. Selv om halloween her omkring for det meste bare er en dag med litt ekstra godteri og jeg ikke spiser det, er det av en eller annen grunn alltid en spesiell følelse med halloween.

En ting jeg har elsket å gjøre rundt disse tider de siste årene, er -såklart- å prøve ut ulike sminke looker til halloween. Jeg har som vanlig gjort det i år også, og i tillegg har jeg faktisk filmet en tutorial med en litt "halloween-inspirert" sminke look. Det kommer nok en god del slike videoer i tiden fremover mot halloween, men den jeg legger ut nå til helgen er en såkalt "mermaid makeup tutorial"! Hold øynene åpne på youtubekanalen min etter den nye videoen, og abonner gjerne!

Klikk Her for å komme direkte til kanalen min, Thoffies Makeup!

Her er en liten sneak peek fra videoen;)

 • Publisert: 24.09.2016             Klokka: 23:27            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 1

Når stresset tar tak i meg

22.09.2016, 21:14

Hver eneste dag må jeg ha alt helt perfekt balansert. Det må være akkurat passe mye å gjøre, men ikke for mye. Om jeg vet at jeg har en god del ting som skal gjørest, må jeg vite akkurat hvordan, hvor og når det skal foregå seg. Om jeg vet at jeg ikke har så mye å gjøre, da må jeg finne på ett eller annet, og helst noe aktivt. I lengden blir det virkelig slitsomt å ha en slik hverdag hvor alt på være slik og ikke slik, det er begrenset med ting en kan gjøre, og noen ting en gjøre. Jeg kan ikke huske sist gang jeg kom hjem fra skolen, kjente at jeg var sliten og bare la meg ned på sofaen en stund før middag. Å joda, jeg er så og si alltid sliten når jeg komme hjem fra skolen og det er få ting jeg har mer lyst til enn å slappe helt av, men likevel tillater jeg ikke meg selv det.

Dette er grunnen til at jeg ikke liker helgene. Det er alt for mye tid og alt for lite å gjøre. Skoledager går det ofte bra med. Tiden går så utrolig fort på en skoledag at jeg såvidt rekker å tenke på mat og trening før kvelden er kommet, men likevel klarer de tankene å smyge seg innpå. Men jeg føler faktisk at det går bedre og bedre for hver uke som går, og jeg håper at det fortsetter slik.

Akkurat nå er jeg helt utmattet. Rett etter skolen i dag hadde jeg en liten breakdown, noe som var mest fordi jeg var sliten men rett og slett ikke kunne slappe av, selv om jeg ikke hadde noe spesielt jeg måtte gjøre. Heldigvis kom jeg meg ovenpå igjen ganske fort, og etter det har vel egentlig alt gått i full fart. Trening, lekser, blogg og youtube. Jeg prøvde desperat å få redigert en video jeg har planer om å få lagt ut til helgen, men iMovie var rett og slett utrolig merkelig i dag. Den bare "quit unexpectedly" hele tiden, og til slutt ga jeg opp og fant ut at jeg får ta det igjen i morgen.

Nå krysser jeg bare fingrene for at morgendagen går bra, både for meg og alle dere andre!

Vi blogges!

Her er en liten sneak peek på videoen som snart kommer på kanalen min, Thoffies Makeup

 • Publisert: 22.09.2016             Klokka: 21:14            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 1

Den beste hverdagen man kan få

19.09.2016, 21:11

Wow, så utrolig fort de siste ukene har gått. Både forrige uke og uken før der gikk tiden så unaturlig fort at jeg fortsatt tror vi er i slutten av august. Som vanlig er jeg mildt sagt overlykkelig over det faktum at vi er kommet oss godt inn i den første høstmåneden, for jeg virkelig elskeeer høst! Faktisk, så er jeg allerede godt i gang med planleggingen til årets halloweenfeiring!

Jeg er egentlig ganske sjokkert over hvor bra disse siste ukene har gått. Jeg har klart å slappe av en god del med tanke på trening, spist ganske så bra, og ikke følt noe særlig press med skole. Dessuten har jeg klart å være en god del mer sosial enn hva jeg har klart tidligere, og selv om det ofte er ganske slitsomt, går det som oftest bra.

Thihi, måtte såklart slenge med en liten selfie;)

Dette blir bare ett kort blogginnlegg, men jeg har mange spennende planer for både blogg, Nettside og Youtube !

Hvilken årstid liker du best?

Vi blogges!

 • Publisert: 19.09.2016             Klokka: 21:11            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 1

Nå trenger jeg en pause

07.09.2016, 21:59

Jeg har aldri vært så sliten før. I noen dager nå har jeg vært så sliten at jeg så vidt klarer å holde meg oppreist uten å falle om i søvn. Og det er ikke bare akkurat når jeg har stått opp, men absolutt hele dagen. Jeg har til tider lurt på om jeg kan være en liten smule syk, men jeg er uansett fast bestemt på å komme meg gjennom denne skoleuken uten fravær. Uheldigvis har jeg i tillegg til tidlige morgener og skole i utgangspunktet, en solid bunke med innleveringer og presentasjon som skal gjørest ferdig innen slutten av uken.

Så nå skal det bli utrolig godt med helg, og enda bedre med høstferien som begynner å nærme seg! Vi har ingen bestemte planer enda, men jeg har hatt skikkelig lyst på IKEA den siste tiden, så jeg håper at vi kan få til det.

Dessverre blir det bare ett godt gammeldags "oppsummering av dagen" innlegg i dag, for det er rett og slett det eneste jeg har krefter til å skrive. Mens dere venter på noen litt saftigere innlegg kan dere gjerne ta en titt på den nyeste videoen min Her og abonnere til kanalen min! Det er helt gratis!

Vi blogges!

 • Publisert: 07.09.2016             Klokka: 21:59            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Ukene som har gått

02.09.2016, 23:47

Akkurat nå er jeg skikkelig sjokkert over at jeg har kommet meg gjennom de to første skoleukene uten store problemer. Såklart, noen dager har gått bedre enn andre, men alt i alt har jeg mest fine minner fra de to siste ukene. Eller, egentlig husker jeg sånn ca ingenting som har skjedd siden skolestart. Dagene har bare flydd av gårde, og det eneste jeg husker er hvor trøtt jeg har vært når vekkerklokken ringer;)

Noe av det jeg er mest sjokkert over at har gått så bra, er skolelunsjen. Før første skoledag såg jeg for meg at maten på skolen kom til å gå rett til helvete, men det har faktisk gått overraskende bra! En typisk skolelunsj nå for tiden er vel ett eller annet kaldt mellommåltid -f.eks God Morgen Zero- og en liten smoothie eller frukt.

Jeg har faktisk prøvd å forbedre hudpleierutinen min denne siste uken. Akkurat hvordan det går, er jeg ikke helt sikker på, men jeg prøver i det minste! Noen av hudpleie favorittene mine er absolutt fra Lush!

I tillegg til en hel haug med hudpleieprodukter, har jeg også fått ett nytt øyenskyggepalett! Det er det ganske så nye -og aller første- øyenskyggepalettet til Kylie Jenner, og jeg har både laget en First Impression Video og skrevet ett Blogginnlegg om dette palettet.

Kort oppsummert, så har det vært to gode uker. Nå håper jeg bare at jeg klarer å holde motet oppe, og kanskje klare å få en litt bedre døgnrytme;)

Hvordan har dine siste uker vært?

Vi blogges!

 • Publisert: 02.09.2016             Klokka: 23:47            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 1

Tilbake til hverdagen med et smil

27.08.2016, 00:04

Om det ikke hadde vært pliktig å gå på skolen hadde jeg virkelig droppet ut. Men faktisk så er det sånn at det egentlig følest utrolig godt å komme seg tilbake til hverdagen. Faktisk, så har jeg klart å komme tilbake til hverdagen med ett smil!

Første skoledag skled av gårde på null komma niks, noe som ga meg en ganske så myk og komfortabel start på det hele. Andre skoledag slo vi faktisk til med en fjelltur. Fjellturen gikk vel egentlig ganske så greit, bortsett fra ett lite -ganske så stort for meg. Nei, vent. Gigantisk- hinder da vi var kommet oss til toppen. Jeg hadde nemlig med meg en ganske så stor lunsj på turen, og spiste den mye tidligere enn hva jeg foretrekker og pleier å gjøre. Vel, verre ble det av at jeg rett og slett var stuck på fjellet med folk jeg absolutt ikke kan snakke med om slike ting, og heller ikke vise at noe plager meg. Eller, jeg kan jo, men om det nytter er snarere usikkert. Uansett, jeg fikk ristet av meg det verste, og etter hvert som timene gikk var det mer eller mindre glemt.

Lunsjen på fjellet var ett solid hjemmelaget pita-brød med skinke, ost og grønnsaker. Selv om samvittigheten, tankene og selvfølelsen var på bunn, var smaken nydelig! Noen som har lyst på oppskrift?

Måtte jo såklart ta ett typisk inspo bilde med gjengen før vi gikk på fjelltur;)

Cirka slik har den normale skolelunsjen min sett ut denne uken. Alt følest mye bedre når man har en søt matboks å ha alt oppi!

De andre dagene har rett og slett vært helt normale skoledager med litt lekser og alt annet som er typisk skole, og selv om jeg vet at det har vært en rolig og enkel uke i forhold til hva skoleuken vanligvis er, er jeg stolt av å ha glidd gjennom med ett smil!

Jeg har forresten også lastet opp en ny video på youtube kanalen min, hvor jeg tester ut en såkalt 'bubble mask', altså en boblende ansiktsmaske! Om du synest det hørest spennende ut og har lyst til å finne ut mer kan du trykke Her !

 • Publisert: 27.08.2016             Klokka: 00:04            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 1

Den eneste grunnen til at jeg elsker Norge

09.08.2016, 22:57

For å være helt ærlig så blir jeg ofte helt gal av å bo i Norge. Det er vel egentlig bare på grunn av en ussel liten ting, men akkurat her hvor jeg bor merker man den tingen ekstra godt, nemlig været. Spesielt nå om sommeren er det fort at jeg blir irritert på været her på Vestlandet, for det er helt seriøst drittvær over halvparten av tiden. Vel, kanskje ikke drittvær da, men ihvertfall ikke fint vær;)

De eneste gangene jeg faktisk elsker drittværet her på Vestlandet, er når det har vært en liten stund med greit vær. Men ikke bare hvilket som helst drittvær, nei, da må det være skikkelig "blås-bort-vær" og regn som mer eller mindre renner fra himmelen. Da er jeg fornøyd;) Når det er slikt vær -som det faktisk var nå i dag- bestemmer vi oss av og til for å ta oss en tur ut i naturen ett sted hvor det er litt ekstra drittvær, noe vi også gjorde i dag.

Da vi fikk se at været mildt sagt ikke var fint, bestemte vi oss for å dra ut til Alnes på Godøya -en øy utenfor Ålesund- for å ha en liten fotoshoot i drittværet. Jeg ble i det minste ikke skuffet over den lille utflukten, for været på Alnes var helt vilt! Vinden blåste, bølgene sprutet og bildene ble faktisk mye bedre enn forventet.

Ta gjerne en titt innom instagram'en min -Klikk Her- og lik de siste bildene mine!

 • Publisert: 09.08.2016             Klokka: 22:57            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

En perfekt sommerdag

21.07.2016, 23:46

På slike dager som dette flyr tiden virkelig. Været i dag har vært mildt sagt nydelig, og det følest skikkelig godt med litt fint vær etter alt dette kalde, ekle været. Dagen i dag begynte med en deilig rusletur ned til stranden, hvor vi hadde med oss litt deilig kald drikke og frukt. Siden jeg har vært helt hekta på lesing i det siste tok jeg såklart med meg den boken jeg holder på med for øyeblikket på stranden, og leste litt der.

Etter en deilig tur på stranden og litt avslapping hjemme tok vi faktisk også en båttur. Det var helt perfekt å gjøre på en så varm dag, og det blir enda en tur i morgen for å dra opp linene vi satte ut i dag.

I dag har jeg faktisk fått gjort unna en god del både med den nye nettsiden min og youtubekanalen. Jeg har fått meg ett nytt domene til nettsiden, så nå heter den www.makeupandme.org. Dessuten har jeg også publisert ett nytt innlegg om mine favorittprodukter fra Lush, og en 'Get To Know Me Tag ' video på youtube. Med andre ord så har det vært en vellykket dag!

Har det vært fint vær hos deg i dag?

 • Publisert: 21.07.2016             Klokka: 23:46            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Er dette den beste selvbruningskremen?

12.07.2016, 21:23

Er det bare jeg som fortsatt er helt likblek etter vinteren? Tror nok ikke det, nei. For en liten stund siden gjorde jeg ett lite forsøk på å kjøpe meg en ny selvbruningskrem, og det skulle helst være en som var enkel i bruk. Mange har sikker hørt om eller prøvd den nye selvbruningskremen fra St.tropez som man faktisk skal påføre i dusjen, og det var akkurat den jeg hadde håpet på å få tak i. Men da jeg endelig hadde kommet meg til butikken fant jeg ut at den kostet rundt 400kr, noe jeg rett og slett ikke var villig til å betale for noe slikt (mest fordi jeg ikke hadde så mye penger på meg akkurat da). Så derfor ble det ikke noe selvbruning i dusjen på meg.

Selv om jeg desverre ikke har fått tak i denne selvbruningskremen fra St.tropez som var det jeg egentlig hadde lyst på, har jeg unnet meg en annen en som er minst like ettertraktet! I en god stund har jeg hatt skikkelig lyst på Hoola bronzeren fra Benefit, som mange av dere sikkert har enten sett, prøvd, eller hørt om. Siden denne bronzeren ble så populær har Benefit laget en hel Hoola kolleksjon som er som skapt for sommer og sol. Der kan du finne både en liquid bronzer til ansiktet, en nydelig sminkekost til bronzer og blush, og en selvbruningskrem. Som dere sikkert skjønner så er det nettopp denne selvbruningskremen jeg har fått, og jeg kan nesten ikke vente med å teste den!

Aller først må jeg bare få sagt hvor utrolig flink Benefit er med designet på produktene sine! Liksom, hvordan går det an å ikke få lyst på denne her? Vel, jeg klarte i ihvertfall ikke å la være å kjøpe denne selvbruningskremen da jeg såg den på Sephora. Denne koster rundt 300kr, noe som såklart ikke er billig, men noen ganger er det vel lov å unne seg litt ekstra, er det ikke? Dessuten er det ikke bare 147ml selvbruningskrem man får i denne her, men man får også en egen applikator! Og den finner man faktisk på selve tuben, i lokket som der ut som ett hula skjørt. Om du vil ta en nærmere titt på dette produktene kan du klikke Her.

Nå gleder jeg meg skikkelig til å teste denne selvbruningskremen og forhåpentligvis bli litt brun;) En review kommer såklart på bloggen!

Har du en favoritt selvbruner?

Vi blogges!

 • Publisert: 12.07.2016             Klokka: 21:23            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 0

Helt dilla på ansiktsmasker!

09.07.2016, 23:16

Ofte har jeg verken tid eller energi til å gjøre ting som å lakke neglene, pleie håret og ta ansiktsmasker. Men den siste tiden har jeg følt at jeg har utrolig mye mer energi enn tidligere, og siden det er sommerferie har jeg såklart litt ekstra tid til overs også. Derfor har jeg benyttet meg av denne anledningen og kjørt på med pleiende masker til ikke bare ansiktet, men også ben, lepper og hender!

Da jeg var på Sephora på turen min til Gdansk, slo jeg meg helt løs og kjøpte masker i alle farger og fasonger. Sephora selger sitt eget merke i butikkene sine, og i tillegg til sminke selger de også alle slags masker, renser og kremer. Uansett, når jeg først var på Sephora (som ikke er noe sted å finne her hjemme) kjøpte jeg både masker til å ha under øynene, på bena, på hendene, på leppene og såklart i ansiktet;)

Til nå har jeg bare rukket å teste ut en av maskene jeg kjøpte, nemlig en til bena, men den var heldigvis helt fantastisk! Det var akkurat som en pose med litt "gele" inni, som man helt enkelt trer på foten. Jeg hadde egentlig ikke trodd at den kom til ha noen effekt, men jeg kunne faktisk merke forskjell med en gang jeg tok den av. Jeg må helt ærlig få si at jeg ikke husker hvilken av de to maskene det er jeg har prøvd, men jeg tror det var den dere ser fremst på bildet, altså en mandel-fotmaske.

Om du har lyst til å bestille noen av disse maskene kan du finne alle de ulike typene like under:

Ansiktsmaske: Her

Sovemaske: Her

Øyemaske: Her

Håndmaske: Her

Fotmaske: Her

Leppemaske: Her

Siden jeg har en god del tid til overs om dagene har jeg noen videoer som jeg planlegger å få filmet. Kunne dere tenke dere en ny video? Om dere ikke har sett den forrige videoen jeg la ut enda kan dere klikke Her!

Hvilken video kunne du tenke deg at jeg la ut?

Vi blogges!

 • Publisert: 09.07.2016             Klokka: 23:16            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 0

Nå kan jeg allerede krysse av ett punkt på listen

06.07.2016, 20:57

Som jeg skrev om i ett tidligere innlegg, så har jeg laget en såkalt "bucketlist" hvor jeg skriver ned alle tingene jeg vil gjøre i sommer. Siden jeg skrev den listen for bare noen dager siden hadde jeg aldri tenkt meg å gjøre noen av tingene som stod på den på en god stund, men skjokkerende nok har faktisk jeg og mamma allerede fått krysset av en ting på listen! I dag dro vi nemlig på en liten 'roadtrip', noe som var utrolig koselig. Så fort vi hadde stått opp, spist frokost og ordnet oss dro vi av sted i bilen, uten at jeg egentlig visste hvor vi skulle. Til slutt endte vi opp i Ulsteinvik hvor vi egentlig bare stoppet på kjøpesenteret, gikk litt rundt før vi fant ut at der ikke var noen spennende butikker, og kjøpte oss litt lunsj.

Vi gikk innom en god del butikker før jeg endelig fant det jeg ville ha, nemlig Burn Zero. Jeg virkelig elsker denne drikken her, og jeg var mer eller mindre fast bestemt på å ha en til hjemreisen;)

Nå begynner enda en dag å gå mot slutten, og jeg kan heldigvis si at jeg har hatt det helt supert! Nå har jeg endelig satt med ned på rommet mitt og er i full gang med å lakke neglene i en litt sommerlig farge, noe jeg virkelig synest er på tide;)

Hva har du gjort i dag?

Vi blogges!

 • Publisert: 06.07.2016             Klokka: 20:57            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 1

Sommerens bucketlist er på plass! // Sju ting jeg vil gjøre i sommer

03.07.2016, 22:17

Nå går enda en super dag mot slutten, og selv om denne dagen ikke har kunnet måle seg med de to forrige, har jeg hatt en utrolig fin dag! Desverre har ikke været vært i nærheten av sommerlig i dag, men derfor har jeg fått anledning til å gjøre andre ting jeg har hatt lyst til innendørs. Blandt annet har jeg filmet og redigert ferdig en video til youtube, lagt ut noen møbler for salg, og til og med laget en slags 'bucketlist'. En 'bucketlist' er rett og slett en liste over ting man har lyst til å gjøre, og akkurat denne bucketlist'en er en sommerlig utgave! På listen min står det alt det jeg har mest lyst til å gjøre nå i sommer, både med venner og familie, og jeg gleder meg allerede!

For å finne litt inspirasjon til hva jeg ville skrive på listen min tok jeg såklart ett kjapt søk på Pinterest. Som vanlig blir man helt begravet i ideer og inspirerende bilder bare av ett lite søk på Pinterest, men jeg har endelig klart å kutte det ned til de sju tingene jeg har aller mest lyst til å gjøre nå i sommer!

1. Dra på roadtrip. Nå om noen få dager skal faktisk jeg og mamma ta turen nedover til Oslo, og siden vi skal kjøre blir det jo en slags roadtrip;)

2. Ha piknik. Piknik i hagen med noen venninner er vel noe alle kunne tenke seg å gjøre i sommer. Ett teppe og en kurv med litt god drikke og mat er det eneste som skal til!

3. Stå på rulleskøyter. Selv om jeg virkelig skulle ønske jeg var ett skikkelig talent på slike ting som rulleskøyter, er det bare ikke slik det er. Balansen min er rett og slett helt forferdelig! Men det skader vel ikke å prøve;)

4. Ha en ordentlig 'stranddag'. De siste to årene har jeg ikke vært en eneste gang på standen, og det er vel nesten en forbrytelse! På en dag med fint vær og skinnende sol hadde det vært utrolig deilig å ta en lang, avslappende tur på stranden, kanskje med litt god mat og drikke!

5. Prøve noe helt nytt til frokost. Hver eneste dag i over ett år har jeg bare spist én ting til både frokost og kveldsmat, nemlig havregrøt. Jeg virkelig elsker grøten min, men i sommer vil jeg prøve å variere litt!

6. Ha frokost til middag. Haha, denne her tror jeg hadde vært utrolig gøy å faktisk prøve ut! Her i familien lager vi alltid en sunn, ordentlig middag, og da kan det av og til være fint med noe litt annerledes. Jeg vil såklart fortsatt at det skal være sunt, men kanskje litt mindre seriøst. Kanskje en deilig stabel med noen sunne pannekaker hørest godt ut?

7. Ha en vannballongkrig! Hva er vel sommeren uten en skikkelig vannballongkrig i hagen? Såklart måtte jeg slenge med dette punktet på listen min, for på en varm dag er ingenting så forfriskende og gøyt som en vannballongkrig!

Nå er det endelig på tide med full avslapning, kveldsmat, og kanskje en film eller serie på Netflix. Selv om jeg ikke har vært like mye ute på farten nå i dag som jeg har vært de tidligere dagene er jeg skikkelig sliten og utmattet nå. Jeg har ikke noen spesielle planer for morgendagen, men jeg skal i det minste prøve å få lagt ut en ny video på youtube!

Har du noe du har ekstra lyst til å få gjort i sommer?

Vi blogges!

 • Publisert: 03.07.2016             Klokka: 22:17            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Så det er sånn det er å leve

02.07.2016, 18:04

De to siste dagene har rett og slett vært helt fantastiske! Det har så absolutt ikke skjedd noe spesielt, men av en eller annen grunn har ting bare føltes normalt. Vanligvis står jeg opp om morgenen og det første jeg tenker på er når og hvordan jeg skal trene, hvor mye jeg skal spise, og slike ting. Men de to siste dagene har jeg våknet og følt at jeg har andre ting jeg vil oppnå og gjøre akkurat den dagen, og jeg føler meg helt fantastisk!

Jeg tror at grunnen til at ting har gått så mye bedre er at jeg har bestemt meg for ikke å trene allerede når jeg står opp. Da føler jeg at jeg kan gjøre alt annet jeg har lyst til, uten å måtte ta på meg treningsklær med det første jeg står opp. Både i går og i dag har vi gått på ganske lange gåturer, og i går endte dagen med at jeg faktisk hadde lyst til å trene noen runder! Akkurat det er en utrolig sjelden og deilig følelse, så det var såklart at jeg benyttet denne sjangsen;)

I går gikk vi opp trappene til fjellstua, noe som var utrolig koselig!

For noen få timer siden gikk vi på en ganske lang fjelltur, men i dag gikk ting litt skeis på slutten. Jeg fikk nemlig utrolig vondt i hodet mot slutten av turen, noe som ikke var så gøyt. Men nå har jeg spist en utrolig god middag med hamburgerbrød av søtpotet, lakseburger, og en deilig salat med crunchy kikerter! De søtpotet-hamburgerbrødene er virkelig noe av det beste jeg har smakt! Noen som vil ha en oppskrift?

Hva har du gjort de siste dagene?

Vi blogges!

 • Publisert: 02.07.2016             Klokka: 18:04            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Den beste starten på sommerferien!

17.06.2016, 22:22

Akkurat nå er jeg nesten så utkjørt at jeg ikke orker å blogge, men det er bare nesten. I dag var min aller første dag med sommerferie i år, og jeg må få si at jeg er utrolig fornøyd! Som jeg skrev om i gårsdagens innlegg, så har jeg i dag hatt en slags sommer/bursdagsfest. Jeg er utrolig fornøyd med hvordan dekorasjonen og maten ble, men av en eller annen grunn glemte jeg helt av å ta bilde av noen ting! Jaja, sånt skjer når man har det gøy;) Det var blandt annet jordbær dyppet i sjokolade, popcorn med karamell, og ikke minst stabler med små, søte peanøttsmør og sjokolade-pannekaker! (Noen som vil ha oppskrift?)

Nå kjenner jeg at jeg begynner å bli litt sliten i bena. Det er snarere sjelden at jeg styrer med så utrolig mye på en dag, men det følest veldig deilig. Heldigvis fikk jeg filmet både en "get ready with me" video, og vlogget litt under selve festen, så nå er det bare å vente på en liten bursdagsvideo;)

Haha, det er alltid minst én person på ett gruppebilde som ikke er helt heldig med enten sveisen eller at de blunker.

I tillegg til å ha hatt en utrolig hyggelig kveld, fikk jeg faktisk to helt supre gaver som ikke kunne passet meg bedre! Siden vennene mine vet godt om min avhengighet til sminke, var det såklart litt sminke som låg i pakkene jeg fikk, i tillegg til litt penger (som jeg kan bruke på enda mer sminke) ;) Blandt disse to produktene var det ett øyenskyggepalett jeg har utrolig høye forventninger til, og det tror jeg er med god grunn! I morgen blir det nok enda en fartsfylt, sosial dag, men jeg skal nok likevel få lagt ut en liten review av den nye sminken her på bloggen.

Nå har jeg endelig begynt å lage kveldsmat, for i dag har jeg nesten ikke hatt tid til å spise. Til middag ble det derfor en Big Bite baguett, noe som alltid er utrolig godt en gang i blandt. Vel, selv om jeg absolutt foretrekker Subway;)

Når begynner du på din sommerferie?

Vi blogges!

 • Publisert: 17.06.2016             Klokka: 22:22            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Partyforberedelsene i full gang!

16.06.2016, 21:44

Akkurat nå har jeg skikkelig plastikksmak i munnen etter å ha blåst opp ballonger for harde livet. For bare noen få timer siden fant jeg nemlig ut at jeg skal ha en liten jentekveld/bursdagsfest i morgen, og nå er partyforberedelsene i full gang! Det kommer bare til å bli en helt avslappet, koselig sammenkomst med noen venninner, men jeg kjenner at jeg gleder meg skikkelig mye allerede. Rett etter middag og skole (nå har jeg forresten sommerferie!) i dag, tok jeg og mamma turen til Søstrene Grene hvor vi hadde planer om å kjøpe litt stæsj til morgendagen. Det er helt utrolig hvor mye kult en kan finne ved å gå en runde på Søstrene Grene, og kreativiteten man får er det ikke mangel på. All pynten og stæsjet til morgendagen har jeg faktisk kjøpt på Søstrene Grene, og det er jo ikke rart, siden der er jo skikkelig billig også! Nå har jeg absolutt alt jeg trenger, og mye mer!

På Søstrene Grene fant jeg blandt annet noen utrolig kule pomponger formet som alle slags typer frukt og dyr. Siden jeg rett og slett elsker ananas var det såklart det jeg endte opp med;)

I tilleg til en masse kule pomponger, lanterner og annen pynt, kjøpte jeg også masse ballonger. Men ikke hvilke som helst ballonger, nei. Disse ballongene er nemlig formet som forskjellige bokstaver og tall, men jeg kjøpte en pakke med ballonger som former ordet "hooray", altså hurra. I tilleg kjøpte jeg ett ett-tall og ett fire-tall, slik at jeg kan ha tallet 14 i ballonger, noe jeg synest er utrolig kult!

Nå har jeg endelig blåst opp alle ballongene og satt på plass det meste av pynten, så i morgen gjenstår bare snacks. Jeg vet allerede at jeg ikke kommer til å spise så mye av maten selv, men jeg synest likevel det er supergøy å lage til! Faktisk vurderer jeg å lage en liten vlog i morgen, både før og under festen. Så tenkte jeg kanskje å filme en slags "get ready with me" video, slik at jeg kan ha den sammen med vloggen, så blir det en liten "get ready with me/bursdagsvlog". Hva synest dere?

 • Publisert: 16.06.2016             Klokka: 21:44            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Dager med mening

14.06.2016, 20:29

Endelig kan jeg si med hånden på hjerte at dagen har vært bra. Selv om morgenen begynte med litt irritasjon over mamma som hadde kjøpt feil yoghurt og at jeg bare så vidt orket å dra meg opp av senga, gikk skoledagen overraskende bra. Da jeg kom hjem fra skolen var jeg som vanlig utrolig sliten og gruet meg voldsomt til treningen. Heldigvis kom mamma og reddet så og si hele dagen, med å foreslå å heller gå en liten fjelltur enn å slite meg gjennom alle rundene med hard trening. Som vanlig skravlet jeg og mamma uhorvelig mye både på vei opp og ned, noe som alltid gir litt ro i sjelen.

Dessuten fikk jeg endelig noe nytt til rommet mitt, nemlig Råskog trillebordet mitt fra IKEA, som jeg skrev om i forrige innlegg. Av en eller annen merkelig grunn satte jeg i gang og monterte trillebordet helt selv, noe som involverte både blod, svette og tårer (ikke bokstavelig talt, da). Til slutt satt jeg faktisk på gulvet og prøvde å skru bordet sammen både med fingre og tær. Heldigvis er nå bordet i god stand og fint plassert på rommet mitt!

Jeg gleder meg virkelig til å få orden på rommet mitt, men dette trillebordet kommer nok til god nytte!

Så nå sitter jeg foran mac'en på jakt etter litt inspirasjon til rommet mitt, og jeg må helt ærlig få si at jeg føler denne dagen har gitt mening. Dessuten er det bare to dager igjen til sommerferie nå, og det skal jeg nok klare!

Vi blogges!

 • Publisert: 14.06.2016             Klokka: 20:29            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Nå savner jeg å få noe i posten

03.06.2016, 20:09

Heisann!

Den siste tiden har jeg følt litt på at jeg har vært litt ensporet i hva jeg legger ut her på bloggen. Jeg føler liksom at jeg for det meste har lagt ut bare tips og inspirasjon de siste ukene, og ikke "gitt så mye av meg selv" som jeg skulle ønske. Én ting jeg virkelig elsker å gjøre her på bloggen, er å legge ut innlegg hvor jeg selv har prøvd ut ett nytt produkt eller lignende, og forteller dere hva jeg synest og slikt. Desverre så er det en stund siden jeg har kjøpt noe verken på nett og i butikk, rett og slett fordi jeg ikke vet hva jeg skal kjøpe. Jeg digger å åpne postkassen og se at det ligger en pakke der og skinner, men samtidig lengter jeg etter å komme hjem fra en shoppingrunde med noen poser i hånden. Men siden jeg har gitt dere lesere en god del tips nå i det siste, tenkte jeg at jeg nå skulle be dere om noen tips! Yup, rett og slett shoppingtips om hvilke nettsider eller sminkemerker/produkter jeg burde skjekke ut, og litt sånne ting;) Det trenger ikke være noe du har prøvd ut selv, men kanskje noe du har hatt lyst til å prøve men ikke vet om det er verdt det! Forresten, så har jeg fundert litt på om jeg burde begynne å legge ut disse '5 på topp oppskrifter' innleggene mine som jeg la ut en gang i blandt før (se her og her). Hva synest dere?

Som dere sikkert skjønner, så er jeg desperat etter litt inspirasjon! Som vanlig blir jeg utrolig glad for alle tilbakemeldinger, både gode og dårlige;)

God helg folkens!

 • Publisert: 03.06.2016             Klokka: 20:09            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Sommerens 'must have' produkter

29.05.2016, 21:14

Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle si dette, men nå er jeg faktisk glad for at det er kveld og sola begynner å gå ned. I dag har det vært skinnende sol og rundt 25 grader hele dagen, og det er faktisk litt for mye for meg. Jeg er i grunn utrolig følsom når det gjelder temperaturer, for om det er under ti grader fryser jeg ihjel, og om det er over 25 drukner jeg i min egen svette. Men det kom i det minste én positiv ting ut av denne dagen, og det er at jeg har fått testet ut noen produkter for å se hva som er sommerens såkalte 'must have' produkter.

Garnier pure active 3in1

For bare en liten stund siden, bestemte jeg meg for å klæsje litt av dette her i ansiktet. Det er en 3 i 1 rens, maske og skrubb, noe som gjør den helt perfekt for dem av oss som er litt sløvere. Nå som tuben nesten er tom, har jeg endelig innsett at jeg faktisk elsker dette produktet og kommer garantert til å kjøpe det igjen. Med en gang du tar litt av produktet i ansiktet, kjenner du en utrolig frisk, mint-aktig lukt, noe jeg personlig digger! Nå i dag brukte jeg denne som maske, og det føles helt himmelsk etter en lang, varm dag!

PS: jeg kjøpte min i Polen, så det er derfor alt står på polsk på den;)

Maybelline superstay 24 hour foundation

Denne foundationen har faktisk lagt og slengt en god stund i sminkeskuffen min, uten at jeg egentlig har brukt den så mye. I dag bestemte jeg meg for å gi den ett nytt forsøk, siden jeg kunne se for meg at jeg kom til å trenge en foundation som satt litt ekstra godt på en så varm dag som denne. Og jaggu meg satt den godt! Jeg har trent, solet meg, svettet som en gris, og dusjet, og selv etter alt det satt den like fint på. I tillegg har den litt solfaktor, selv om det var ett snarere merkelig tall. Liksom, 19? Hvorfor ikke 15 eller 20? Jaja, fint å vite at selv Maybelline er opptatt av å være litt nøyaktige;)

The body shop body sorbet

Denne her er virkelig ett must have! Det er rett og slett en slags nedkjølende body lotion, med en helt unik konsistens som faktisk kan minne om sorbet. Jeg elsker å bruke litt av denne på ekstra varme dager hvor jeg helt desperat trenger litt nedkjøling. Dessuten lukter den helt himmelsk! Men husk at den ikke er spiselig;)

Lancome Juicy Shaker

Av alle disse produktene, er nok denne det jeg liker aller best. Klikk Her for å se en liten review. Jeg har fortsatt bare i fargen Berry In Love, men jeg er absolutt very in love;) Helt perfekt om man vil ha deilig leppepleie, samtidig som man vil ha litt sommerlig farge!

Nå skal jeg ta meg en velfortjent dose avslapping, og nyte resten av kvelden. Heldigvis har jeg fri fra skolen i morgen, og da blir det mest sannsynlig litt jakke-shopping;)

Hvordan har været der du bor vært i dag?

 • Publisert: 29.05.2016             Klokka: 21:14            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Berry In Love

12.05.2016, 21:09

Hei alle sammen!

Nå må jeg bare få si at jeg er utrolig glad for at helgen nærmer seg. Selv om denne uken har gått ganske så fort og skolen ikke har vært alt for ille, er jeg bare utrolig sliten. Men det positive er at i morgen er det fredag, pluss at det ikke er lenge til sommerferien braker løs!

Siden sommerferien nærmer seg med stormskritt, kommer jeg bare mer og mer i sommerhumør. Jeg ser på sommerklær på nettet, kikker på sommersminke i butikkene, og fantaserer om lange, varme dager i sommersola. Til nå har jeg i grunn bare unnet meg ett eneste sminkeprodukt jeg ville kallet ett "sommerprodukt", men når det produkter er såpass fantastisk gjør det ikke noe. Dette "sommerproduktet" kjøpte jeg for noen uker siden, og jeg er helt fascinert over hvor fantastisk det er. Om du ikke har vært her på bloggen min lenge, kan jeg såklart ikke forvente at du vet hva jeg kjøpte for noen uker siden, men dette sommerproduktet er faktisk en Juicy Shaker fra Lancome! Om du ikke vet hva en Juicy Shaker er, så kan du klikke Her . Uansett, denne lipglossen er rett og slett ett "must have" produkt for meg nå når det begynner å nærme seg sommer, og jeg kan nesten ikke vente med å få tak i flere av disse i andre farger! Den fargen jeg har heter Berry In Love, og det eneste jeg kan si om den, er at jeg er Very In Love;)

Litt tidligere i dag da jeg satt og bladde gjennom feeden min på Pinterest, kom jeg over noe jeg automatisk fikk lyst på. Det var også noe til sommeren, men dette er absolutt mye større enn en liten lipgloss. Overalt på sosiale medier når det er sommer, kan man se bilder av folk med digre badedyr i alle slags farger og fasonger. De har alt fra flamingoer og svaner til donuts og iser, og jeg tror faktisk at alle som en kunne tenke seg ett slikt badedyr. Og i dag kom jeg faktisk over en nettside som hadde de søteste og kuleste badedyrene jeg noensinne har sett!

Denne donut-baderingen har jeg sett over alt på instagram de siste årene, og endelig har jeg funnet en selv! Denne supersøte donuten kan du kjøpe Her .

Den koster mer, men denne er nok min absolutte favoritt! Hvilket dyr dette liksom er, har jeg ingen anelse om, men søt var den! Denne søtnosen kan du kjøpe Her !

Denne her tror jeg de fleste har sett på nettet en eller annen gang. Ett flamingo-badedyr gjør alltid sommerbildene helt perfekte, og du kan få tak i ett Her !

Da jeg viste denne her til mamma var det like før hun gikk i bakken! Denne isen kommer også høyt opp på listen min over favorittene, og det med god grunn. Se hvor søt den er da! Denne isen kan du kjøpe Her !

Nå har jeg virkelig fått sommerfølelse! Synd at været ikke er så alt for fint her i Ålesund, men jeg krysser fingrene for at det blir finere snart!

Nå er det snart på tide med litt kveldsmat, og i morgen tidlig braker det løs med den tredje av de fire tentamene jeg har dette halvåret!

Vi blogges!

 • Publisert: 12.05.2016             Klokka: 21:09            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Endelig er sommeren her!

09.05.2016, 17:41

Jepp, det er sant som overskriften sier. Endelig virker det som om fineværet har kommet for å bli her jeg bor, noe det sikkert egentlig ikke har, men det er vel lov til å håpe;) Både i går og i dag har været her i Ålesund vært helt fantastisk, og det føler jeg virkelig at vi ålesundere fortjener nå!

I dag har det rett og slett vært utrolig varmt i forhold til hva det har vært tidligere i år, og såklart så har jeg utnyttet det godt. Det ble ikke noe skole på meg i dag, noe som rett og slett var fordi dagen i går var så utrolig slitsom, og jeg trengte litt avslapping. Så dagen i dag begynte som vanlig med en skål havregrøt til frokost, og så fort mamma kom hjem dro vi på en etterlengtet fjelltur i fineværet. De siste dagene har vi igrunn gått på en god del fjellturer, men i dag ble turen ekstra bra siden været var så fint.

Som vanlig laget jeg også til noen iser da jeg sto opp i dag, sånn at jeg skulle ha noe å glede meg til. Og det er virkelig helt genialt! Det er bare å ta hvilken som helst yoghurt, jeg bruker vanligvis Double 0% med blåbærsmak, helle oppi noen informer, plassere i fryseren i noen timer, og vips.. Så har du noen deilige iser til å nyte i sommervarmen!

Det er utrolig deilig å endelig kunne sitte på verandaen og spise middag! Uansett hva vi har, blir det automatisk om til den perfekte sommermaten om man har litt salat til. I dag bestemte jeg meg for å prøve ut litt søtpotet i salaten, noe som ble helt himmelsk! Jeg skjerte bare opp søtpotet i små, like biter, hadde dem i en skål med litt plastfolie over, og satte dem i mikroen i noen minutter. Enkelt, og helt nydelig!

Jeg holder på å planlegge en ny youtubevideo, men i mellomtiden hadde jeg blitt utrolig glad om dere tok en titt på den siste jeg la ut. Det var en Kylie Jenner sminkelook video, og du kan se den Her !

Jeg håper virkelig du har hatt en super dag i fineværet, og at du nyter det så lenge det varer!

 • Publisert: 09.05.2016             Klokka: 17:41            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

En litt mer avslappet versjon

02.05.2016, 19:17

Hei alle sammen!

Endelig er alle dages plikter og ting som skal gjennomførest unnagjort, og nå er det på tide å slappe av. Resten av uken blir det faktisk mer enn nok tid til akkurat det, for jeg har så og si fri hele resten av uken! I morgen er det tentamen, noe som vil si at jeg bare må dra meg opp av senga, stikke på skolen, skrive en stil og fyke hjem igjen, så det blir en ganske så avslappende dag det også. Onsdag, torsdag og fredag blir det helt fri, noe jeg ikke egentlig vet grunnen til, men så lenge det er fri er det greit for meg ;)

Siden jeg har satt av resten av kvelden til full avslapping, slengte jeg rett og slett på noen litt "comfy" klær. Toppen jeg bruker her er fra Bik Bok sin "balance" kolleksjon, og jeg er helt forelsket i den! Det er den som heter Clear Top og den koster bare 149kr. Den finnest i fire ulike farger, denne grå, en lilla, en hvit og en svart, alle like fine! Så nå blir det bare å slå seg ned i sofaen med bena på bordet og en kopp te i hendene, og nyte resten av dagen.

Har du noen planer for uken?

 • Publisert: 02.05.2016             Klokka: 19:17            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Enda ett steg nærmere

02.05.2016, 17:06

Hei alle sammen!

Såklart måtte jo helgen ta slutt en gang, og som vanlig skjedde det altfor fort. Til nå har mandagen gått helt fint, og jeg har til min store glede kommet meg gjennom skoledagen uten noen store hinder eller problemer. Formen er desverre ikke helt på topp i dag, men det blir alltid bedre når man åpner postkassen og der ligger en pakke og venter på deg! Desverre var det ikke Kylie metal matte lipglossene mine som var ankommet, men lipglossen til giveawayen var der og skinte som en sol (noe som også er helt supert)!

Da jeg tittet på værmeldingen tidligere i dag, fikk jeg rett og slett sjokk! Den påstod nemlig at det skulle bli rundt 20 grader her jeg bor nå til helgen, noe som fikk humøret mitt opp på null tid! Jeg er en skikkelig sommer-person, noe som egentlig er mest fordi det er den eneste årstiden det faktisk er varmt her i Norge. Så at det skulle bli såpass varmt nå fremover fikk meg til å tenke på at det ikke er lenge til sommeren står for tur, og nå er vi ett steg nærmere sommerferien!

Alle bildene er tatt fra instagrambrukeren til Emilyrosehannon , som legger ut utrolig mange nydelige bilder! Skjekk brukeren hennes for mer sommerinspirasjon!

Husk å ta en titt på April Favorites videoen min på youtube og skriv gjerne en kommentar om hva du synest! Jeg har mange ideer til hvilke videoer jeg skal filme nå fremover, men jeg blir bare glad for noen tips;)

 • Publisert: 02.05.2016             Klokka: 17:06            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Sløving på høyt nivå

28.04.2016, 10:18

Hei alle sammen!

For øyeblikket ligger jeg rett ut i senga og vurderer om jeg skal gidde å stå opp, eller bare ligge her i noen timer til. Sånn blir det alltid når jeg til en forandring ikke må opp tidlig på grunn av skolen, og egentlig kan sove til langt på dag. Jeg får rett og slett ikke til den sove til langt på dag delen. Noen andre som ikke har det problemet for å si det mildt, det er hunden min, Tinka. En liten to-kilos skapning med sinneproblemer som bare spiser grillpølser fra gilde. Hun kan ligge i sofaen og sove halve dagen, gå en liten tur, og så tusle seg rett tilbake til en liten sofakrok og sovne på få sekunder.

Her har vi Tinka i kjent posisjon. Det er fast rutine for henne at så fort noen drar frem ett teppe, skal hun legge seg oppå det.

Så får vi vel se hvordan det går på tentamen i dag. Åja, jeg har vel ikke fortalt at jeg har tentamen? Jaja, sånt skjer;)

Vi blogges!

 • Publisert: 28.04.2016             Klokka: 10:18            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

En stund siden sist

26.04.2016, 20:20

Det har vært så lenge siden jeg virkelig har vært hva man kan kalle "lykkelig", at jeg faktisk ikke husker hvordan det følest. Enten så er alt dritt, eller så er det greit. Det er ingenting imellom, og ingenting bedre. Men akkurat i dag har det til en forandring vært annerledes. Som det har vært den siste tiden, var skolen også i dag noe jeg ikke såg helt meningen med. Men av en eller annen grunn kom jeg meg gjennom det, selv om jeg dro hjem rett før gymmen i de to siste timene. Vanligvis er det sånn at når jeg kommer hjem før skoledagen er slutt, så blir det bare dritt å være hjemme. Tenker bare på hva jeg skal spise og når jeg skal spise det, om jeg burde trene eller slappe av, lekser eller ikke, og rett og slett alt mulig annet som er helt unødvendig å tenke på, og som man egentlig skal ta som det kommer. Men da jeg kom hjem fra skolen i dag klarte jeg faktisk å slappe litt av (i en liten stund), før jeg omsider fikk unnagjort dagens trening. Det har blitt en sånn liten rutine for meg å ta litt av treningen før middag og litt etter, noe det også ble i dag.

Så nå sitter jeg ved kjøkkenbordet og redigerer en ny video til youtube, noe jeg faktisk slapper ganske godt av med. I går fikk jeg en mail fra kyliecosmetics om at lipglossen min er på vei, noe som vil si at om du ikke har meldt deg på giveawayen må skyndte deg! Dessuten er det også like før jeg får noe annet i posten som jeg skal lage en spennende youtubevideo om! Kan du gjette hva det er?

Meld deg på giveawayen Her !

Tidligere i dag testet jeg ut en av de nye "pressed glitter" produktene jeg skrev om i Gårsdagens innlegg. Jeg brukte fargen Honeysuckle , som er favoritten min av alle de fem fargene jeg fikk tilsendt! Den er helt fantastisk, og passer perfekt om du skal f.eks på skoleball! Åååå... Nå fikk jeg skikkelig lyst på skoleball... Jaja, bare to år å vente;)

Jeg håper du har hatt en super dag, og husk å melde deg på giveawayen før det er for sent!

 • Publisert: 26.04.2016             Klokka: 20:20            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Outfit of the day

21.04.2016, 14:04

Hei alle sammen!

Faktisk så sitter jeg på skoledoen og skriver dette innlegget, for akkurat nå er det friminutt, og jeg gidder rett og slett ikke å være sosial. Så, siden jeg for noen dager siden la ut ett "outfit of the day" innlegg, og lovte dere at jeg skulle fortsette å legge ut slike, tenkte jeg at jeg kunne gjøre det nå.

I går rett etter jeg hadde vært på jobbskyggedag (ikke spør, det gikk rett til helvete) dro jeg og mamma en tur ut til byen for å kikke litt i butikker. Vi var blandt annet en tur innom H&M, hvor jeg fant en supersøt halterneck topp i coachella-kolleksjonen deres. Så, i dag bestemte jeg meg for å innvie denne, noe som egentlig var ganske teit gjort med tanke på at det er iskaldt ute...

Contour: Kat Von D Shade+Light Contour Palette

Highlight: Makeup Revolution Highlighter Palette

Bryn:

Nyx Tinted Brow Mascara i fargen black

Nyx Tame & Frame Brow Pomade i fargen espresso

Nyx Micro Brow Pencil i fargen chocolate

Litt senere skal jeg prøve å få redigert litt på en video jeg filmet i går, så stay tuned for en ny youtubevideo om kort tid;)

 • Publisert: 21.04.2016             Klokka: 14:04            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Tuesday detox

19.04.2016, 20:54

Jeg vet at når man hører ordet "detox", så tenker man vel aller først på grønne juicer med alle slags ingredienser som egentlig ikke passer i juice. Men i dag hadde jeg rett og slett en annen type detox, nemlig yoga! Mange har nok prøvd noen "yoga moves" en eller annen gang, og jeg er absolutt en av de som har gitt opp etter to minutter. Jeg er rett og slett bare stiv som en stokk, og jeg er ikke i nærheten av å kunne sitte på gulvet med bena strake og ta på tærne mine. Ikke. I. Nærheten...

Så etter å ha fått unnagjort dagens trening, bestemte jeg meg rett og slett for å prøve meg på denne yogaen. Det gikk såklart litt trått idag, men jeg skal virkelig prøve å gjøre litt hver dag, for man blir jo såklart bedre etter hvert!

Så målet er vel at dette skal bli noe jeg liker å gjøre, og at det skal gi meg litt ro i sjelen.

Jeg håper du har hatt en super tirsdag, og at dagen i morgen blir minst like fin som den i dag;)

Vi blogges!

 • Publisert: 19.04.2016             Klokka: 20:54            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Outfit of the day

13.04.2016, 15:10

Heisann!

Jeg vet helt ærlig ikke hva jeg skal si om skoledagen, bortsett fra at jeg føler at jeg gjør absolutt ingenting fornuftig i det hele tatt. Joda, jeg gjør det jeg får beskjed om og bråker ikke eller noe sånt, men egentlig sitter jeg bare der. Vet ikke hva jeg leser, vet ikke hva læreren snakker om, bare sitter der uten mål og mening. Men heldigvis kom jeg meg helskinnet gjennom denne skoledagen også.

Så over til det dette innlegget egentlig skulle handle om, nemlig "outfit of the day" eller dagens antrekk. I går kom jeg hjem til at mamma hadde en liten presang til meg, en superdeilig, grå t-skjorte hvor det stod en liten tekst på brystet som både jeg og mamma var enige i at passet personligheten min, nemlig "unicorns are real" !

I dag bestemte jeg meg for å innvie denne nye t-skjorten med en ny sminkelook. På leppene bruker jeg NYX sin liquid suede lipstick i fargen soft-spoken, og øyenskyggen jeg bruker i dag er fra girl panic palettet til makeup Revolution, hvor jeg bruker fargene Naked Through (tredje fra venstre nederst) og random (tredje fra venstre midten).

Det kommer nok mange ootd innlegg i tiden fremover, så det er bare å stay tuned;) Jeg har forresten tenkt å ha en liten spørsmålsrunde her på bloggen og YouTube (Thoffies Makeup )så still meg gjerne spørsmål i kommentarfeltet!

Vi blogges!

 • Publisert: 13.04.2016             Klokka: 15:10            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:
teresehoff

teresehoff

Heisann, og velkommen til bloggen min! Da jeg først startet denne bloggen skrev jeg for det meste om sminke, skjønnhet og klær, i tillegg til en god del om sykdommen min. Da jeg var 11 år gammel ble jeg diagnosert med anoreksi, og etter flere år med kjemping mot det, fikk jeg også alvorlige treningsforstyrrelser. Nå, etter tre år med kjemping, slit og tårer, kan jeg endelig si at jeg er på bedringens vei, og nå har bloggen min forandret seg helt. Jeg har forelsket meg helt i treningen, og med "prosjekt pålegging" i full gang, spiser jeg mer enn på lenge. Og merkelig nok er det disse to tingene som har reddet meg fra spiseforstyrrelsene. Trening og mat har blitt til det jeg interesserer for, selv om det ennå er det jeg sliter med og kjemper mot. Men jeg vet at dette er min vei, og jeg håper at dere vil følge meg på den <3


Følg meg

bilde   bilde   bilde