hits


Denne nettsiden må dere skjekke ut! // Dagens antrekk

20.12.2016, 22:03

Om det er én ting som føles helt fantastisk når jeg er sliten og lei, så er det å kikke på klær på nettet. Jeg vet ikke helt om det er utvalget de har å by på, eller det faktum at alt ser så fristende ut på nett som gjør at det er så deilig med netthandel. Men uansett hva det er som gjør det, er det ett eller annet. Det eneste som trekker ned med netthandel er nok pris. Jeg har vært innom utallige nettbutikker som har fanget oppmerksomheten min ved første øyekast, hvor jeg kan bla gjennom side på side med de vakreste plagg i alle regnbuens farger og jordens stoffer, men gleden over alle disse vakre nettsidene får en liten demper når prisen dukker opp foran meg. Jeg kan finne en helt nydelig kjole som jeg er helt sikker på at er ment til å henge i akkurat mitt klesskap, men det føles mer eller mindre som hele klesskapet blir knust når prisen er høyere enn noe jeg kunne hatt råd til.

Men noen ganger kommer jeg også over noen nettbutikker som kan by på alt. Pris, utvalg, kvalitet og frakt, alt virker tiltalende. For å være helt ærlig er det utrolig sjelden at jeg kjøper meg nye klær, og spesielt på nettet, men det frister alltid å glede seg til å få ett nytt antrekk i posten. For en god stund siden kom jeg over en nettbutikk som heter Romwe, hvor jeg kan sitte i flere timer og legge til plagg etter plagg til ønskelisten min. De kan by på alle slags klær som topper, kjoler og bukser, men også de fineste veskene og det vakreste tilbehøret øyet kan se. Dessuten er prisene helt supre, og i det siste har de hatt masse salg som virkelig pirrer lommeboken.

Så slo jeg rett og slett til. Jeg plasserte plagg etter plagg i handlekurven min, før jeg tenkte og funderte nøye gjennom hva jeg skulle unne meg selv. Jeg endte til slutt opp med tre topper, siden jeg tenkte at det er det som er mest sannsynlig at passer, og i går ankom disse skjønnhetene i posten. Frakten tok faktisk ganske lang tid, men annet kan man vel ikke forvente nå i disse tidene. To av toppene tok jeg rett og slett bare sjansen på at skulle passe, men den siste var mer en slag 'kosetopp' som jeg så for meg å bruke på sløve kvelder og sene morgener. Desverre endte én av toppene jeg hadde ett lite sjansespill om opp med å være alt for stor, men den andre passer helt perfekt! Ingen av plaggene var ødelagt og kvaliteten virker god. Dessuten har jeg forelsket meg helt i den såkalte 'kosetoppen' jeg kapret! Stoffet er utrolig deilig og føles behagelig mot huden, men i tillegg passer den glimrende til annet bruk også! Det er en ganske stor, 'oversized' t-skjorte, men om jeg knytter den med ett strikk i midjen sitter den som ett skudd!

Akkurat nå er denne t-skjorten på salg til $5.99, og du kan ta en titt på den Her

Nå er jeg helt utslitt etter en rekke lange dager, men heldigvis er det endelig juleferie. For øyeblikket sitter jeg godt plassert i sofaen med den nye 'kosetoppen' min på, og den er nesten enda mer behagelig enn da jeg fikk den!

Om du kunne tenke deg å skjekke ut denne nettsiden kan du helt enkelt klikke Her!

Foretrekker du å handle på nettet eller i butikk?

Vi blogges!

 • Publisert: 20.12.2016             Klokka: 22:03            Kategori: Innkjøp
 •        
 • Kommentarer:

New in fra H&M // Grønn bomberjakke

01.07.2016, 17:49

I hele år har jeg vært på desperat utkikk etter en ny vår- og sommerjakke. Merkelig nok har nesten alle klesbutikkene bestemt seg for å bare ha to ulike typer jakker i år, nemlig store, boblete bomberjakker og dongerijakker. Desverre liker jeg ingen av delene noe spesielt godt, og har derfor gått rundt både vår og sommer i en stor boblejakke... Men i går kom jeg og mamma over en utrolig fin bomberjakke på HM (som verken var stor eller boblete), og da slo vi såklart til!

Jeg liker denne jakken utrolig godt, og jeg tror faktisk den kommer til å være like grei å bruke når høsten kommer også.

Men tilbake til utvalget i butikkene nå i år... Hva i alle dager er det som skjer? Jeg har helt seriøst vært innom alle klesbutikkene der er, til og med nettbutikker, og det virker som om ingen av dem har annet enn bomber-, skinn og dongerijakker. Joda, det er vel sikkert fordi det har vært ganske 'in' i år, men det er jo likevel mange som ser etter andre typer jakker? Jaja, nå har i det minste jeg funnet meg en jakke som jeg liker utrolig godt(selv om det er en bomberjakke), og da er jeg fornøyd;)

Hva har vært ditt favoritt klesplagg i år?

 • Publisert: 01.07.2016             Klokka: 17:49            Kategori: Innkjøp
 •        
 • Kommentarer:

Sommerlige striper! // New in fra H&M

18.06.2016, 18:13

Siden jeg for det meste av tiden tusler rundt i treningsklær, følest det skikkelig godt å endelig få kjøpt litt nye sommerklær! Det er sjelden jeg slenger på meg noe annet enn treningstights og t-skjorte om morgenen, men nå har jeg bestemt meg for at det skal endrest på. På en helt uventet tur innom H&M tidligere i dag fant jeg faktisk en utrolig fin kjole som jeg falt for automatisk. Det er en såkalt 't-shirt dress', altså en helt enkel, tettsittende kjole som minner om en ekstra lang t-skjorte. Jeg ble utrolig glad da jeg såg den henge der midt i butikken, for jeg har nemlig hatt utrolig lyst på en slik kjole i en god stund nå. Jeg var litt usikker på om jeg i det hele tatt skulle slå til og kjøpe den. Jeg blir nemlig utrolig usikker når jeg har på meg slike tettsittende kjoler, for jeg føler meg vanligvis alt annet enn slank. Men til slutt endte det med at jeg kjøpte kjolen, noe jeg er utrolig glad for!

Jeg må helt ærlig få si at jeg er absolutt forelsket i denne kjolen, og kan nesten ikke vente med å bruke den i masse sommer!

Her står jeg og (prøver å) poserer foran ballongene jeg hengte opp på veggen til bursdagsfesten jeg hadde i går. De kommer nok til å henge der en stund;)

Jeg er i ferd med å teste ut noen nye sminkeprodukter, så review av dem kommer nok på bloggen i morgen. Dessuten har jeg mange andre spennende planer som jeg nesten ikke klarer å holde hemmelig;)

Vi blogges!

 • Publisert: 18.06.2016             Klokka: 18:13            Kategori: Innkjøp
 •        
 • Kommentarer:

The Balm nude dude eyeshadow palette review og swatches // fake

08.06.2016, 20:45

I det siste har jeg klaget litt her på bloggen om hvor mye jeg savner å få noe i posten. I dag gikk heldigvis savnet over, for jeg gikk nemlig en ganske så uventet pakke i posten som jeg i grunn hadde glemt helt av. Det er jo alltids sånn at når man kjøper noe på eBay, at det tar sin tid før det faktisk havner i postkassen. Men i dag låg det jaggu meg en pakke og ventet på meg i postkassen da jeg kom hjem, noe som alltid gjør dagen litt bedre;)

Siden jeg er en skikkelig "sminke fanatiker", sitter jeg ofte foran dataskjermen og blar gjennom utallige sider på forskjellige nettsider, på jakt etter sminke. Akkurat nå prøver jeg desperat å spare litt penger, men for en liten stund sprakk jeg rett og slett og kjøpte ett øyenskyggepalett. Palettet jeg kjøpte er fra merket The Balm, og er deres Nude Dude øyenskyggepalett.

Palettet inneholder 12 ulike farger, både matte og glitrende. Jeg vet såklart at palettet er så fake som det kan bli, men kvaliteten på selve palettet og konsistensen på skyggene virker likevel helt fantastisk! Desverre så skjedde det man ofte frykter når man bestiller slik sminke på nettet, en av fargene var nemlig knust. Så palettet såg mer eller mindre ut som en svinesti da jeg åpnet det først, men etter å ha vasket det litt og "reparert" fargen som var knust, ser det helt fantastisk ut!

Selv om jeg vet at fargene som er i dette palettet ikke er i nærheten av like som de i det ekte palettet, er jeg faktisk postitivt overrasket over palettet. Konsistensen på absolutt alle fargene, både matte og shimmery, er utrolig kremet og pigmentert, og virker lette å blende ut.

Som sagt så er jeg veldig positivt overrasket over dette palettet, og jeg kan nesten ikke vente med å leke mer med de ulike fargene og lage mange nye looker! Dette er ett helt supert palette (selv om det er fake) og jeg anbefaler dere virkelig å prøve det ut. Trykk Her for å ta en nærmere kikk på dette palettet på eBay. Forresten, så koster det bare 37kr!

Har du hatt noen skikkelige "tabbekjøp" på eBay?

Vi blogges!

 • Publisert: 08.06.2016             Klokka: 20:45            Kategori: Innkjøp
 •        
 • Kommentarer:

Forandring fryder

29.04.2016, 20:43

Det er sant det overskriften sier, for forandring fryder faktisk. Som dere som har lest bloggen min i en stund nå vet, så legger jeg ofte ut innlegg om ting jeg ønsker meg fra forskjellige nettsider og butikker. Men noe det er snarere sjelden at jeg viser dere, det er ting jeg faktisk har kjøpt. Grunnen til det, er rett og slett det at det at jeg faktisk utrolig sjelden unner meg noe nytt, verken dyrt eller billig. Men i dag skjedde det underlig nok en forandring! Denne forandringen var egentlig langt ifra planlagt, men jeg bestemte meg vel bare for at nå, nå fortjener jeg å unne meg noe jeg har lyst på. Det var riktignok på salg det jeg kjøpte, halv pris faktisk, men det var noe jeg absolutt ELSKET!

Det jeg kjøpte var rett og slett to øyenskygge paletter fra ett av mine favoritt sminkemerker, Makeup Revolution. Hadde det ikke vært for at de var på halv pris, hadde jeg nok aldri kjøpt dem. Å nei da, Makeup Revolution er så absolutt ikke dyrt, snarere tvert imot! For ett øyenskyggepalett med rundt 12 øyenskygger koster det bare $6 dollar, altså rundt 60kr! Og det er faktisk skikkelig billig! Skjekk Makeup Revolution sin nettside her !

Siden begge palettene var på halv pris, ble totalprisen bare $6 dollar, altså rundt 60 kroner! Dette er det som heter What Are You Waiting For eyeshadow palette, og inneholder 12 ulike "shimmery" farger, og 6 matte.

Dette palettet heter Big Love , og inneholder 15 ulike øyenskygger. Konseptet med dette palettet er at det på en måte er tre ulike "looks" som hver inneholder fem forskjellige farger. Som du ser på bildet er palettet delt inn i tre ulike deler, den med de brune fargene, den med de lilla, og den med de blå.

I tillegg til at jeg akkurat har kjøpt dette, fikk jeg akkurat beskjed om at Metal Matte lipglossene mine fra Kyliecosmetics har ankommet postkontoret her jeg bor! Derfor kommer det forhåpentligvis snart en ny video på youtubekanalen min, så det er bare å stay tuned ;) Tilbudet på MakeupRevolution.com gjelder bare til tirsdag, så om du vil ha noen superbillige paletter med fantastisk kvalitet, er det best om du skynder deg!

 • Publisert: 29.04.2016             Klokka: 20:43            Kategori: Innkjøp
 •        
 • Kommentarer:

Kylie Jenner lipgloss review

11.04.2016, 19:02

Hei alle sammen!

Tidligere i dag da jeg tuslet nedover mot postkassen sa jeg hele tiden til meg selv "ikke ha for høye forventninger nå Terese. Er den der, så er den der". Grunnen til at jeg gjorde det var at jeg for en liten stund siden bestilte en lipgloss fra Kyliecosmetics.com ! Til min store glede var pakken endelig i postkassen, og jeg ble mildt sagt superglad!

Jeg virkelig ELSKER denne lipglossen! Fargen er helt nydelig, den lukter sjokolade, og den er superenkel å påføre. For å finne ut ALT jeg tenker og synest om denne lipglossen (og når det blir lansert flere) kan du ta en titt på YouTubevideoen min Her !

Jeg håper du har hatt en super mandag, og jeg blir utroooolig glad om du ser YouTubevideoen min;)

Vi blogges!

 • Publisert: 11.04.2016             Klokka: 19:02            Kategori: Innkjøp
 •        
 • Kommentarer:

NYX innkjøp!

07.04.2016, 22:49

Heisann!

Som jeg lovet tidligere idag, så kommer det nå ett "NYX innkjøp" innlegg! Jeg slo meg rett og slett løs i dag da jeg handlet, fordi jeg har spart en god stund nå, og syntes jeg fortjente å unne meg noe litt ekstra i dag.

Noe jeg hadde planlagt å kjøpe, var noen av NYX sine lipglosser og leppestifter. Til slutt ble det til at jeg kjøpte en lingerie liquid lipstick, og to liquid suede. Jeg elsket faktisk alle tre, noe som er helt utrolig med tanke på at jeg ikke testet noen av dem før jeg kjøpte ;)

Siden jeg er helt avhengig av foundation og concealer, måtte jeg jo rett og slett kjøpe en av hver! Jeg kjøpte stay matte not flat foundationen, som jeg har hørt utrolig masse bra om! Jeg kjøpte også en HD photogenic concealer, som utrolig nok var perfekt farge, med tanke på at jeg heller ikke testet den før jeg kjøpte;)

Dette var det aller første jeg bestemte meg for å kjøpe, og jeg brukte ikke mer en ett halvt sekund på å bestemme at jeg skulle ha den! Det er en flytende highlighter som heter born to glow liquid illuminator, og den er helt perfekt nå til våren og sommeren!

Siden jeg elsker contouring ble jeg såklart automatisk tiltrukket av denne her! Det er en slags "two in one" highlighter og contouring stick, som jeg har hørt utrolig mye bra om.

For å prøve ut noe nytt, kjøpte jeg dette color correcting palettet. Jeg har aldri prøvd color correcting før, så det skal bli spennende å prøve!

Goodiebag

Siden jeg var en av de 50 første (var bare såvidt) som kjøpte noe, fikk jeg en liten goodiebag. Jeg ble faktisk utrolig fornøyd med alt som var i goodiebagen! Der var en leppepenn som hadde det utrolige navnet slide on, glide on, stay on & definetily a turn on waterproof extreme lip liner i en utrolig fin rødfarge, og konsistensen på denne var helt fantastisk! Der var også en liten øyenskygge i en superfin gullfarge. Den var ikke så pigmenterte som jeg skulle ønske, men utrolig fin og lett å bruke! Det siste som var i goodiebagen var en vannfast øyenskygge primer, en ting jeg faktisk trenger utrolig mye!

Håper du har hatt en super dag! Forresten, så er det en liten YouTube video på vei, så det er bare å følge med ;)

Vi blogges!

 • Publisert: 07.04.2016             Klokka: 22:49            Kategori: Innkjøp
 •        
 • Kommentarer:

New in!

06.04.2016, 20:47

Hei alle sammen!

I det siste har jeg veldig ofte nevnt i blogginnleggene mine at jeg har tenkt å lage en YouTubekanal, og har lurt litt på hvilket videokamera jeg burde kjøpe. Nå de siste dagene har jeg og mamma vært innom en god del butikker og søkt masse på nettet for å finne ut hvilket kamera som er bra, men i dag ble vi endelig enige og jeg fikk mitt første videokamera!

Det ble til slutt ett Sony HDR-CX240E, som var noen av de billigste som var der, og til nå virker det superbra!

I tillegg fikk jeg endelig brillene mine i dag, noe jeg synes er utrolig spennende, men samtidig litt rart med tanke på at jeg aldri har tenkt på at synet mitt er noe dårlig. Så nå sitter jeg da med brillene på nesa og blogger;)

I morgen har jeg prøve om ett eller annet i naturfag som jeg faktisk ikke aner hva handler om, så det er vel på tide å begynne å pugge;)

Vi blogges!

 • Publisert: 06.04.2016             Klokka: 20:47            Kategori: Innkjøp
 •        
 • Kommentarer:
teresehoff

teresehoff

Heisann, og velkommen til bloggen min! Da jeg først startet denne bloggen skrev jeg for det meste om sminke, skjønnhet og klær, i tillegg til en god del om sykdommen min. Da jeg var 11 år gammel ble jeg diagnosert med anoreksi, og etter flere år med kjemping mot det, fikk jeg også alvorlige treningsforstyrrelser. Nå, etter tre år med kjemping, slit og tårer, kan jeg endelig si at jeg er på bedringens vei, og nå har bloggen min forandret seg helt. Jeg har forelsket meg helt i treningen, og med "prosjekt pålegging" i full gang, spiser jeg mer enn på lenge. Og merkelig nok er det disse to tingene som har reddet meg fra spiseforstyrrelsene. Trening og mat har blitt til det jeg interesserer for, selv om det ennå er det jeg sliter med og kjemper mot. Men jeg vet at dette er min vei, og jeg håper at dere vil følge meg på den <3


Følg meg

bilde   bilde   bilde