hits


Sunn høstbakst og årets innsats før halloween

30.10.2017, 21:10

Nå har jeg virkelig begynt å gå skikkelig i høstmodus. Bakken er dekket av blader, butikkene blir fylt med varmere klær og kveldene blir stadig mørkere. Det er bare noe med høsten som alltid får meg i ett spesielt humør, og det på en positiv måte. Det gir meg bare en sånn indre ro som ingen annen årstid ikke er i nærheten av å gi! 

De to siste dagene har jeg gjort årets siste (og første) forberedelser for halloween, en høytid som jeg virkelig ikke tar så veldig seriøst. Noen gresskar utenfor huset, litt godteri i tilfelle noen kommer på døra og litt ekstra i tilfelle jeg får lyst på litt selv, hehe:D Men i går bakte jeg altså en ny ladning med mine helt egne proteinmuffins, denne gangen med litt ekstra krydder og litt mer halloween-aktige muffinsformer. Jeg brukte akkurat samme oppskriften som jeg alltid gjør (klikk HER), men denne gangen tilsatte jeg en solid dose hjemmelaget 'pumpkin pie' krydder! Skroll lenger ned for oppskriften! ↓

 

 

'Pumpkin Pie' krydder

 

2 ss kanel

1 ts ingefær

1/2 ts allehånde

1/2 ts muskat

1/2 ts nellik

*alle skal være malt

 

Denne ladningen med protein muffins ble faktisk helt himmelsk! Jeg passer alltid på å ta ekstra mye banan og la det være igjen en god del litt større biter når de skal moses. Da blir muffinsene ekstra saftige!

 

 

Siden det er halloween allerede i morgen, var det obligatorisk for oss her hjemme å kjøpe ett gresskar, bruke innmaten til en eller annen bakst, og la meg prøve desperat å skjære ut noe som ligner på ett ansikt av restene. Det endte som vanlig opp som to trekantede øyne og ett digert glis, noe som ikke akkurat kan skremme noen, men det var sannelig gøy da jeg holdt på!

Husk å prøve oppskriften min på muffins! De er helt nydelige;) 

Vi blogges!

 • Publisert: 30.10.2017             Klokka: 21:10            Kategori: Inspirasjon
 •        
 • Kommentarer:

Nå er rommet mitt klar for sommeren

09.05.2017, 21:37

Jeg blir bare mer og mer klar for sommer for hver en dag som går. Solen begynner å titte frem, det blir varmere i luften og jeg kjenner rett og slett det gode sommerhumøret komme smygende, selv om jeg vet at det er meldt dårligere vær fremover. Men sommeren nærmer seg uansett! Jeg prøver å forberede meg så godt jeg bare kan til sommerferien braker løs, både når det gjelder klær og sminke, men også rommet mitt får noen små endringer her og der. Jeg kaster vekk alt som kan minne om høst og vinter, og bytter det ut med lyse, spreke farger, friske lukter og masse blomster. For øyeblikket er det eneste som kan minne om vinter  på rommet mitt en pingvinformet pute, men den får jeg bare la ligge;)

Noe jeg elsker å ha stående på rommet mitt er små lysfat fylte med freshe duftlys, blomster og små, søte figurer. Jeg har alltid ett stående! Så nå for en liten stund siden byttet jeg ut alle de mørke blomstrene og duftlysene med det jeg kunne finne av spreke, sommerlige farger, og jeg er faktisk veldig fornøyd med resultatet!

 På dette lille lysfatet har jeg plassert ett supersøtt duftlys, noen blomster i friske farger, og noen små plante-aktige saker rundt omkring. Og den lille statuen er jo bare så stilig der den står!

 

 

Jeg bare måtte slenge med dette bildet! For en liten stund siden kjøpte jeg nemlig denne lille tavlen som en kan feste små bokstaver og tegn på, og jeg digger den noe helt vilt! Den er helt perfekt til å skrive opp små, inspirerende og motiverende sitater på, og for øyeblikket har jeg festet på bokstaver sånn at der står "WHY BE MOODY WHEN YOU CAN SHAKE YOUR BOOTY". Hehe, jeg synes at det er litt morsomt og ironisk med tanke på hele dette "prosjekt pålegging" som jeg holder på med nå, samtidig som det er veldig motiverende der det henger over senga mi. 

Hvordan fresher du opp rommet ditt til sommeren?

Vi blogges!
 

 • Publisert: 09.05.2017             Klokka: 21:37            Kategori: Inspirasjon
 •        
 • Kommentarer: 1

Enda en ny innvielse til rommet // Hjemmelaget Hollywood speil!

25.02.2017, 21:34

Rommet mitt har virkelig fått gjennomgått en god del de siste årene, og i dag ble det jaggu meg enda flere endringer. For noen dager siden viste jeg nemlig pappa ett bilde av ett såkalt 'hollywood speil', og før jeg rakk å tenke meg helt om, stod ett helt hjemmelaget, utrolig fint speil og skinte på rommet mitt (bokstavelig talt. Lyset er sykt sterkt!).

Pappa hadde rett og slett satt i gang med både planlegging og montering av speilet før jeg rakk helt å reagere, og jeg hadde aldri i livet kunne forestilt meg at det kunne bli så bra. Om du ikke vet hva ett hollywood speil er, så er det rett og slett ett speil med mange lysperer i en ramme rundt. Jeg har siklet etter ett sånt speil helt siden jeg begynte å interessere meg for sminke, men siden det er så utrolig dyrt å kjøpe, har jeg liksom aldri sett på det som ett realistisk ønske. 


 

Her er det ferdige resultatet, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Det var litt vanskelig å finne ut hvor i alle dager jeg skulle plassere det for at det skulle komme til sin rett, men til slutt kom jeg frem til at det passet perfekt der hvor sminkebordet allerede stod (se 'room touren' min her).


 

Som sagt så er lyset i dette speilet helt sykt! Jeg ser virkelig frem mot å endelig kunne sitte på rommet mitt og sminke meg med ordentlig lys;) 

 Dessuten har dette blitt det perfekte stedet til å ta litt selfies! Jeg hadde en skikkelig fotoshoot av dagens sminkelook (som jeg forresten vurderer å lage en liten tutorial av?), og jeg ble helt blåst av banen av hvor flatterende lyset er!Nå føler jeg endelig at jeg kan slappe av på rommet mitt. Tidligere har jeg bare sett meg rundt og følt på at noe har manglet, men nå er det som om alt endelig har funnet sin plass! Jeg har enda litt flere planer for rommet mitt, og selv om de er ganske så små, tror jeg at de kommer til å gjøre alt enda mer hjemmekoselig.

Vi blogges!

 • Publisert: 25.02.2017             Klokka: 21:34            Kategori: Inspirasjon
 •        
 • Kommentarer:

Min hudpleierutine, step by step

24.01.2017, 22:51

Nå er jeg helt utslitt. Gårsdagen var virkelig en prøvelse jeg følte at jeg bare så vidt kom meg gjennom, og selv om ting egentlig har vært veldig greit i dag er jeg helt utslitt. Etter lange dager er det alltid deilig å bli ferdig med alt jeg skal gjøre, og så gjøre noe jeg har lyst til og føler at jeg har godt av. Da passer det helt perfekt med litt ordentlig hudpleie, med både rens, skrubb, masker og kremer, noe jeg unnet meg i kveld!

For noen uker siden la jeg ut ett innlegg om mine beste tips for ren og sunn hud, i tillegg til mine favoritt produkter å bruke til hudpleierutinen. Siden det innlegget allerede ligger fint plassert her på bloggen min, kan du lese det ved å klikke Her!

I dette innlegget derimot, skal jeg rett og slett vise dere hele min hudpleierutine, trinn for trinn, med både bilder og produkter. Dette er den rutinen og de produktene jeg bruker på helt vanlige dager hvor jeg bare vil ha det lille ekstra, mens noen dager kan jeg droppe det hele eller bruke enda mer.

Jeg begynner naturligvis med å fjerne det jeg kan av sminken fra dagen med en ansiktsserviett, men siden det som oftest ikke er helt nok bruker jeg denne Formula 10.0.6 rensen. Den er veldig konsentrert, så en trenger ikke å bruke mye om gangen, i tillegg til at den vasker vekk sminke og urenheter lett som bare det! Når jeg har skvist ut litt produkt fra tuben fukter jeg det litt med vann før jeg smører det inn i ansiktet.

Denne ansiktsrensen er den jeg bruker absolutt oftest, og jeg anbefaler dere virkelig å gi den ett forsøk! Den kan dere kjøpe for rundt en hundrelapp i de fleste Vita butikker eller du kan kjøpe den på nett, blandt annet Her!

Når jeg har renset ansiktet og fått vekk alt av sminkerester, går jeg rett over til en real skrubb. Skrubb er ikke noe jeg bruker hver dag, og langt derifra, men jeg prøver å lage meg en vane med å gjøre det et par ganger i uken. For øyeblikket elsker jeg å bruke denne Be Berry Sassy skrubben fra Formula 10.0.6, så den fikk være med i dagens hudpleierutine også;) Den har helt perfekt størrelse på skrubbekornene -det synes i det minste jeg- og jeg elsker at den i tillegg har noen få biter med større korn innimellom alle de små!

Denne skrubben kan du kjøpe i noen Vita og H&M butikker, men du kan også ta en nærmere titt på den Her!

Da var skubben unnagjort og huden føles myk og deilig! Etter dette går jeg ofte rett over på fuktighetskrem, men i dag følte jeg for å være litt ekstra snill mot huden min. Derfor fant jeg frem en toner spray fra Lush, og dynket rett og slett ansiktet mitt i den!

Denne sprayen er utrolig deilig og gir både ekstra fuktighet, samtidig som den fresher opp ansiktet og gir masse glød!

Den sprayen jeg brukte i dag heter Eau Roma Water, og den kan du kjøpe Her, mens den andre du ser på bildet, Tea Tree Water, kan du kjøpe Her!

Det jeg alltid prøver å huske både morgen og kveld, er fuktighet. Litt ansiktskrem er alltid ett must, og når jeg først har gått all-in med både rens, skrubb og toner er det en liten selvfølge å bruke en god ansiktskrem også. Den jeg har brukt mest den siste tiden er denne fra Elisabeth Arden, for den er rett og slett fantastisk! Den gjør at huden føles myk og sunn, i tillegg til at den faktisk skal "forbedre" huden etterhvert som man bruker den.

Nå føler jeg at huden min er fresh og fornøyd med kveldens behandling, så da er det eneste riktige å gjøre å gi den en liten skjønnhetssøvn;)

Vi blogges!

 • Publisert: 24.01.2017             Klokka: 22:51            Kategori: Inspirasjon
 •        
 • Kommentarer:

Helt overload av inspirasjon

23.01.2017, 21:24

Jeg må helt ærlig innrømme at jeg ser på meg selv som en ganske kreativ person. Jeg elsker å lage egne ting og prøve meg frem med ulike metoder, farger, design og hele pakka, men når jeg ikke får til det jeg vil faller jeg skikkelig sammen. Da begynner jeg å tenke at alt er meningsløst og idiotisk, og at jeg aldri kommer til å lykkes med noenting her i livet. Heldigvis går det fort over;) 

Helt siden jeg ble ferdig med dagens lekser for en liten stund siden, har jeg vært plantet foran pc'en i en desperat søken etter inspirasjon til bloggen. Eller, jeg kan vel kanskje ikke helt kalle det "inspirasjon". Jeg har vel egentlig vært på jakt etter litt hjelp og tips til hvordan jeg kan bygge opp designet på bloggen min, noe jeg fant en god del av. Problemet er at jeg ikke skjønner noe av det heller. Designbyggeren her på blogg.no er som ett ekstremt avansert mattestykke i mine øyne, og uansett hvor mye jeg leser meg opp og prøver å forstå, blir det aldri helt riktig. 

For noen måneder siden publiserte jeg nettsiden min http://www.makeupandme.org/, og selv om jeg har vært utrolig lite aktiv på den elsket jeg å sette den sammen og skrive innlegg! Jeg var mildt sagt i nybegynnerstadiet da jeg designet den nettsiden, og hele oppsettet ble rett og slett feil. Det endte opp med å bli noe som virkelig ikke var 'meg'. Derfor er jeg i full gang med å sette sammen, designe og redigere en ny nettside, og denne gangen skal den ikke bare handle om sminke. Den nye nettsiden skal vise alle de ulike sidene av meg, med innlegg om alt fra klær og mote til spiseforstyrrelser, og naturligvis sminke. Masse sminke;) Jeg går i grunn ganske mye frem og tilbake med nettsiden; om jeg vil ha den på norsk eller engelsk, om jeg skal skifte den helt ut med bloggen eller beholde begge deler, hvor mye jeg skal dele osv... For øyeblikket vet jeg ikke engang hva den skal hete! Uansett, akkurat nå skal jeg bare fokusere på å kose meg mest mulig mens jeg designer den, så får jeg ta resten når det kommer. 

Men tilbake til design her på bloggen; hvordan i alle dager får folk det til? Jeg er ufattelig dårlig med elektriske duppeditter, koding og alt det der, så jeg får mer eller mindre angstanfall bare jeg tar en titt på den avanserte designbyggeren her på bloggen. Jeg vet at en kan kjøpe ett nytt design på ulike nettsider, men det hadde føltes veldig fint å vite at en har klart det litt på egen hånd!

Jeg setter utrolig stor pris på tips og råd fra dere!

Jeg håper dere har hatt en super start på uka!

Vi blogges!

 • Publisert: 23.01.2017             Klokka: 21:24            Kategori: Inspirasjon
 •        
 • Kommentarer: 0

Mine topp tre tips for ren og vakker hud!

15.01.2017, 20:20

Helt siden jeg begynte å bli eldre har jeg vært ganske redd for å få den "typiske ungdomshuden". Uren hud, kviser og rødhet har alltid vært ting jeg har prøvd så godt jeg kan å unngå, men spesielt de siste årene har jeg gjort så å si alt for å holde huden min sunn og ren. Derfor har jeg funnet frem til en god del produkter og rutiner som jeg virkelig føler at er bra for huden min, og akkurat det skal jeg dele med dere i dette innlegget!

- ALLTID fjern sminke før du legger deg! Det er virkelig ikke sjelden at jeg nesten faller for fristelsen og dropper å fjerne dagens sminke fra trynet før jeg legger meg. Noen ganger gir jeg rett og slett etter, men jeg klarer som oftest å få meg selv til å rense ansiktet ganske greit. Grunnen til at det er så viktig å fjerne sminke før en legger seg, er fordi kroppen og huden virkelig skal få slappet av om natten, og rett og slett få en liten "skjønnhetssøvn";)

Jeg sier meg ofte fornøyd med en sminkefjerningsserviett, men jeg prøver alltid å karre meg gjennom litt ekstra pleie for huden. Vanligvis går jeg for favoritt cleanseren min fra Formula 10.0.6, Absolute Dream Clean, men på dager hvor jeg føler at huden min trenger det bruker jeg den dere ser på bildet. Det er en utrolig deilig ansiktsrens fra Lush, og den får virkelig bort alt av urenheter og sminkerester! Denne ansiktsrensen kan du ta en nærmere kikk på Her.

- Ta en skrubb minst én gang i uken. Det er jeg virkelig ikke noe flink til. Jeg tenker ofte at "nå skal jeg gi ansiktet mitt en god skrubb og kanskje til og med unne meg en maske", men det ender ofte opp med at jeg ikke gidder. Det er uansett en fin vane å lage seg, og huden setter virkelig pris på det!

Ocean Salt skrubben fra Lush er en stor favoritt hos meg! Den har rimelig store skrubbekorn, noe som gjør at den ikke passer så veldig godt for fet hud, men jeg liker den utrolig godt! For å få vite mer om denne skrubben kan du klikke Her!

- Husk å gi ansiktet fuktighet! Det et nok dette jeg klarer å gjennomføre oftest. Jeg prøver alltid å smøre ansiktet med en deilig fuktighetskrem både før jeg legger meg og når jeg står opp, og den siste tiden har jeg også vent meg til å spraye ansiktet med litt toner vann!

Jeg har forelsket meg helt i denne kremen fra Elisabeth Arden! Den gir så utrolig god fuktighet, er veldig konsentrert og jeg har faktisk merket forskjell på huden min siden jeg begynte å bruke den. Om du vil kjøpe denne kremen kan du klikke Her.

Så var vi tilbake til toner vannet jeg akkurat nevnte;) Jeg har som sagt begynt å spraye ansiktet mitt med litt toner vann rett før jeg påfører ansiktskrem, og da er Eau Roma Water og Tea Tree Water toner vannene fra Lush favorittene. De gir en skikkelig deilig, fresh følelse og masse fuktighet, i tillegg til at de pleier godt.

Tea Tree Water toner vannet kan du kjøpe Her og Eau Roma Water toner vannet kan du kjøpe Her.

Dette er da mine tre beste tips for ren og sunn hud. Såklart, noen kan droppe alt og ha den reneste, vakreste huden noensinne, mens andre rett og slett bare har litt uren og kvisete hud. Jeg har en mistanke om at jeg er mer lik den førstnevnte, men den teorien tørr jeg ikke helt å teste ut;) Jeg synes uansett at det er utrolig deilig å gi huden min en solid dose pleie og kjærlighet, men en må bare huske at det ikke er nødvendig å ta det såååå seriøst.

Vi blogges!

 • Publisert: 15.01.2017             Klokka: 20:20            Kategori: Inspirasjon
 •        
 • Kommentarer:

Jeg vasker håret to ganger i uken, og det har aldri føltes renere

12.12.2016, 21:15

Etter at jeg tok avgjørelsen og klippet av en god del av det lange håret jeg hadde spart på i en lang stund, har det vært lettere enn noensinne å stelle og ta vare på det. Jeg trenger ikke fullt så mye produkter, det tar kortere tid, og om morgenen trenger jeg såvidt å dra en børste gjennom det før jeg går ut døren hjemme. Men det som føles som det absolutt beste med alt dette, er at jeg nesten ikke trenger å vie en tanke til hårvasken. Når jeg først er mer eller mindre nødt til å vaske det, er det unnagjort på null tid, og dessuten er det så og si sjelden at det må noen hårvask til. De siste ukene har jeg vendt meg til å vaske håret sjeldnere og sjeldnere, og for øyeblikket trengst det ikke mer enn to ganger i uken!

Det er såklart ulikt fra dag til dag og uke til uke. Noen dager er det rett og slett en dårlig hårdag, og noen uker blir håret fortere skittent eller fett enn vanlig. Jeg prøver likevel å holde meg til å vaske håret like sjelden som nå, altså rundt to ganger i uken. Det er uansett sånn at håret vender seg til det, og alt i alt er det bedre i lengden å vaske det to ganger i uken enn hver dag, noe jeg vet at mange gjør.

For noen måneder siden fant jeg rett og slett noe som skulle vise seg å bli en livredder for håret mitt. En sjampo fra Lush som heter Big, har gjort underverker for håret mitt, selv om prisen er ganske mye høyere enn ønsket. Den gjør at jeg til tider ikke klarer å la være å dra fingrene gjennom håret for å kjenne på hvor glatt og mykt det er, og i tillegg gir den masse volum til flatt og livløst hår.

Om du kunne tenke deg å ta en nærmere titt på denne Big sjampoen, kan du klikke Her !

Dette året har faktisk vært ett veldig godt år for håret mitt, og for en liten stund siden skrev jeg ett innlegg med noen av mine beste tips for å få sunt og vakkert hår! Om du vil ta en titt på disse tipsene kan du klikke Her :)

Nå er jeg helt utslitt etter en lang mandag, og er klar for å slappe helt av resten av kvelden. Jeg håper dere har hatt en super dag!

Hvilke hårprodukter bruker du?

Vi blogges!

 • Publisert: 12.12.2016             Klokka: 21:15            Kategori: Inspirasjon
 •        
 • Kommentarer: 1

Slik henter jeg inspirasjon

10.12.2016, 22:33

Man kan si hva nå enn man vil, men det forandrer uansett ikke på fakta. Selv om sosiale medier på mange måter har kludret til både den gode gamle hverdagen, selvfølelsen og tankene til de fleste mennesker, er det samtidig en viktig del av livene til mange. I tillegg til å få med meg siste nytt fra venner, lese sladder om kjendiser og ta uendelig med selfies på Snapchat, er også sosiale medier stedet jeg henter inspirasjon og motivasjon. Ting jeg kan lage, sminke, nye treningsøvelser og tips. Det er så mye at man rett og slett blir overveldet av mengdene.

Jeg vet ikke helt når jeg laget min første bruker på instagram eller sendte min første snap, men det føles allerede som livsviktige hendelser. Opp gjennom årene har jeg også funnet nye og spennende apper og nettsider å hente inspirasjon fra, og det skifter fra måned til måned hvilke jeg bruker mest. For øyeblikket er det Tumblr jeg bruker mest tid på. Der kan jeg finne inspirasjon av alt fra sminke til oppskrifter og alt annet tenkelig! På Tumblr lager man sin helt egen "blogg", altså en bruker, hvor man kan legge ut både bilder, linker, videoer, sitat og tekster, samtidig som alt du liker fra andre brukere også havner der. Jeg er virkelig helt avhengig av denne nettsiden, og der er alltid noe å finne!

Bloggen min på Tumblr heter selvsagt noe som involverer både sminke og mat, nemlig makeupanddinner. Om du allerede har en bruker på Tumblr kan du gjerne følge bloggen min, men om du ikke har noen bruker burde du virkelig lage en! Der er noe for enhver smak;)

Har du en bruker på Tumblr, og hva heter den?

Vi blogges!

 • Publisert: 10.12.2016             Klokka: 22:33            Kategori: Inspirasjon
 •        
 • Kommentarer: 1

Slik lager du de beste festene

01.11.2016, 21:15

Av en eller annen grunn elsker jeg å planlegge og lage til fester. Ikke sånne ordentlige "fester", men heller små hyggelige sammenkomster med mine aller nærmeste venner. For en god stund tilbake kom jeg frem til at jeg skulle satse stort og slå til med en liten halloweenfest nå denne helgen som akkurat tok slutt, og jeg ble heldigvis fornøyd med resultatet!

Jeg brukte en god del timer på å finne inspirasjon til både hva å spise, gjøre og dekorere med til akkurat denne festen. Det endte opp med blandt annet blodkakao, kostymekonkurranse og en hel masse spindelvev, og jeg koste meg på maks nivå! Jeg elsker virkelig å planlegge og lage til, men også å se at det blir satt pris på av andre. Trikset for en god fest er nok egentlig bare å ha en viss sammenheng mellom alt som skjer, slik at det plutselig ikke kommer en påskehare på julebordet eller lateblod i påskeegget. Alt i alt er vel det aller viktigeste å ha det gøy og kose seg, noe jeg virkelig gjorde nå på søndag!

Selv om jeg alltid ser for meg en diger fotoshoot på slike fester og sammenkomster, ender det som oftest opp med at vi stresser med å bytte på hvem som tar bilder og hvem som poserer, og sitter igjen med ett eller to halvgode bilder med bare noen få av gjestene. Sånn ble det dessverre denne gangen og, men jeg synes likevel at dette bildet ble ganske fint!

Nå har jeg hatt to ganske slitsomme dager, og ligger mer eller mindre rett ut i sofaen. Nå blir det bare avslapping og kveldsmat resten av kvelden, så får jeg bare håpe at jeg er uthvilt til i morgen!

Hvordan feiret du halloween i år?

Vi blogges!

 • Publisert: 01.11.2016             Klokka: 21:15            Kategori: Inspirasjon
 •        
 • Kommentarer: 0

Mine beste tips for sunt og vakkert hår

05.09.2016, 21:18

Av en eller annen grunn har jeg en utrolig god periode når det gjelder håret mitt. Jeg vet ikke helt hvor lenge det har vært slik, men akkurat nå føler jeg at håret mitt er mye sunnere og finere enn noen gang! Jeg er helt seriøst verdens sløveste når det gjelder det å ordne meg på håret, men hårpleie er jeg bedre på. Om du kunne tenke deg å vite mine beste tips for ett sunt og vakkert hår, må du lese videre!


1. Sjampo i hodebunnen, balsam i tuppene

Dette lille trikset har jeg brukt i en god stund nå, og jeg kan virkelig se forandringene. Bruk sjampo kun i hodebunnen og på toppen av hodet, og balsam i tuppene. Hvorfor dette er den beste måten å vaske håret på vet jeg ikke, men for meg fungerer det bedre enn hvilken som helst hårkur!

2. Varme = ikke bra

Akkurat dette er nok gammelt nytt for mange av dere, men for dere som ikke har fått det med dere; varme er absolutt ikke bra for håret. Derfor burde du prøve å begrense deg når det gjelder bruk av glatte- og krølltang, og om det er høyest nødvendig må du alltid huske varmebeskyttende spray. Men noen ganger er faktisk varme bra. Bare les videre;)

3. Ikke tørk håret tørt med ett håndkle

I flere år var jeg utrolig stolt av meg selv fordi jeg ikke fønet håret etter vask. Nå for bare noen måneder siden fant jeg ut at det var absolutt ingen grunn til min stolthet. Når håret er vått er det næmlig utrilg skjørt og blir lett skadet. Derfor sliter det svært mye på håret om du setter i gang å tørke det helt tørt med ett håndkle. Det jeg har begynt å gjøre istedenfor, er å først tørke håret helt lett med ett håndkle, før jeg sprayer det med en varmebeskyttende spray -jeg bruker en fra Lee Stafford- og føner det. 


Jeg håper virkelig at du satte pris på disse små tipsene til hvordan du kan få litt sunnere, vakrere hår denne høsten og vinteren. Akkurat nå er jeg mer eller mindre svimeslått av slitenhet etter en laang mandag, og nå skal det bli utrolig godt å slappe av. Mellom alt jeg har holdt på med i dag, fikk jeg utrolig nok litt tid til overs hvor jeg la ut en ny video på youtube. I denne videoen viser jeg dere alt jeg har kjøpt på Ebay den siste tiden, blandt annet en krem som inneholder snegler!


Vi blogges!

 • Publisert: 05.09.2016             Klokka: 21:18            Kategori: Inspirasjon
 •        
 • Kommentarer:

Wanties fra NA-KD // Sommerens tre fineste topper!

02.07.2016, 23:25

Endelig er den tiden av sommeren kommet hvor jeg våkner opp og ikke vet hvilken dag det er. Det må jeg virkelig få si er en av de beste følelsene man kan ha, og i år kom den tidligere enn forventet. I dag fikk vi endelig bestilt enda en ferietur som vi alle kan glede oss til, men på denne turen skal jeg også ha med en venninne! Jeg tror det blir en utrolig koselig tur med litt shopping, god mat og strandliv. Men siden jeg endelig har fått sommerfølelse i kroppen er det snart på tide med litt fornyelse i garderoben. Eller i det minste å kikke litt på sommerklær på nettet og sørge over å ikke ha penger nok til å kjøpe dem;) I går brukte jeg litt tid på å kikke på klær på en nettbutikk som heter NA-KD , og jeg ble helt forelsket! Den har både dyre 'merkeklær' og superbillige, minst like fine klær, noe som gjør at den er perfekt for alle! Dessuten har de størrelser helt fra xxs til xl, noe som gjør at mange kan nyte klærne deres uten å bekymre seg for størrelser! Jeg har kommet frem til tre favorittplagg fra NA-KD (tilfeldigvis er alle topper) med en super pris, som jeg har veldig lyst til å dele med dere her på bloggen!

Jersey cropped crossback top

Denne toppen her ser jeg virkelig for meg med noen runde solbriller og ett par hullete olabukser eller en fin shorts. Jeg bare elsker slike dusty rosafarger på overdeler, og fargen på denne toppen er helt midt i blinken til min smak! Dessuten er prisen på denne helt finfin (det er forresten gratis frakt), og man kan absolutt unne seg denne superfine toppen uten noe dårlig samvittighet!

Kjøp den Her for 199kr.

Off shoulder jersey topp

Akkurat nå har jeg helt dilla på off-shoulder topper og gensere! Denne ble jeg helt forelsket i da jeg såg den på snapchaten til Amalie Olsen (se youtubekanalen hennes Her) for noen dager siden, og det var også da jeg oppdaget NA-KD. I det siste har jeg vært ganske for veldig enkle plagg som man kan kombinere med alt mulig, både bukser og skjørt, og dette er ett så utrolig fint men enkelt plagg! I tilleg er den perfekt til nesten alle årstider!

Kjøp den Her for 199kr

Cropped tied back jersey top

Jeg har bare ett ord om denne, og det er WOW! Når man ser fremsiden tenker man at det er en helt enkel topp, men når man får se baksiden får man helt sjokk. Jeg virkelig elsker slike enkle topper med det lille ekstra, og denne har virkelig det lille ekstra!

Kjøp den Her for 265kr!

Akkurat nå har jeg dessverre ikke penger til noen av disse plaggene, men de står så absolutt høyt på ønskelisten;)

Hvilket plagg likte du best?

Vi blogges!

 • Publisert: 02.07.2016             Klokka: 23:25            Kategori: Inspirasjon
 •        
 • Kommentarer:

Sommerens prosjekt || sminke- og youtubekrok

12.06.2016, 20:44

Den siste tiden har jeg vært utrolig usikker på hva jeg skal gjøre med rommet mitt. Jeg er i grunn allerede veldig fornøyd med hvordan det ser ut, men problemet er at det ikke er så alt for praktisk. Siden jeg nå har begynt med Youtube og bloggingen, trenger jeg nemlig en slags liten krok eller ett hjørne hvor jeg har godt lys slik at jeg kan filme, noe jeg absolutt ikke har nå. Nå sitter jeg nemlig bare rett foran ett av vinduene på rommet mitt slik at jeg også filmer nesten hele rommet, og det synest jeg er litt uappetittlig;) Så nå forsker jeg for harde livet på hvordan jeg skal dekorere og møblere dette lille hjørnet mitt, slik at det blir koselig og fint. Såklart har jeg bladd gjennom side på side med inspirasjon på alle slags sosiale medier, men jeg er ennå litt usikker.

Til nå vet jeg blandt annet at jeg vil ha ett slikt Råskog Trillebord fra IKEA. Jeg kan virkelig se for meg å ha diverse sminkesaker og slikt oppbevart i den, pluss at den ser utrolig snasen ut;)

Så ser jeg også for meg å bare kjøpe en benkeplate, noen ben (som støtte til benkeplaten), og en såkalt Alex Kommode, og ordne slik at det blir som dere ser på bildet.

Men problemet er bare det at jeg ennå ikke vet hva jeg skal ha som 'bakgrunn' i videoene mine. Jeg kunne tenke meg å ha f.eks en slik Alex kommode som var på bildet, pluss å ha ett slags bord hvor det kan stå diverse pynt. Men såklart har jeg ikke så veldig lyst til å bruke mye penger på dette lille prosjektet, så jeg prøver for harde livet å komme på litt kreative løsninger med ting jeg allerede har. Jaja, det blir nok helt super til slutt;)

Har dere noen tips til hvordan jeg kan ordne dette?

Vi blogges!

 • Publisert: 12.06.2016             Klokka: 20:44            Kategori: Inspirasjon
 •        
 • Kommentarer:

Vekk med det lange håret!

11.06.2016, 20:48

Én ting jeg faktisk har glemt helt av å fortelle dere her på bloggen, er at jeg endelig har fått vekk det lange håret! Jeg har prøvd desperat på å spare håret en lang stund nå, men for noen uker siden merket jeg at tuppene var utrolige slitte, og at jeg rett og slett trengte litt forandring. Så på torsdag satte jeg meg i frisørstolen, og da jeg dro, låg det en god del avklippet hår på gulvet;) Det er faktisk utrolig sjelden at jeg blir så fornøyd med en klipp som det jeg ble nå! Jeg klipte det ganske så kort, med litt "v-fasong", og jeg er kjempe fornøyd. Dessuten fikk jeg gleden av å prøve ut noen hårprodukter jeg aldri har prøvd før, og WOW! Jeg fikk blandt annet prøve en såkalt beautyfying oil cream, altså en olje i krem-form som gjorde håret utrolig skinnende og lekkert! Kremen var fra L'Oréal sitt merke Kerastase, og du kan kjøpe det Her for 314kr.

Siden jeg har glemt helt av den nye hårsveisen min, har jeg rett og slett ikke fått tatt noe særlig med ordentlige bilder av den. Jeg sikler fortsatt etter å farge håret ombré, men siden det sliter utrolig mye på håret å bleke det, pluss at prisen er ganske så høy, har det på en måte blitt langt i glemmeboka. Men det et vel lov å drømme;)

Husk å se den nyeste YouTubevideoen min Her , og gi gjerne litt feedback og en 'tommel opp'!

 • Publisert: 11.06.2016             Klokka: 20:48            Kategori: Inspirasjon
 •        
 • Kommentarer:

Hvordan få den perfekte sommerkroppen!

07.06.2016, 20:45

Én ting jeg virkelig skulle ønske, er at jeg kunne se kroppen min slik den virkelig er. Siden anoreksien bare er en del av meg som ikke egentlig er meg, blir det på en måte slik at alle meningene jeg selv egentlig har, ikke gjelder for meg selv. Som f.eks at man ikke trenger å ha smal midje og magemuskler, og at det med denne "sommerkroppen" bare er piss. For det er jo det jeg virkelig tenker og mener, men av en eller annen grunn gjelder ikke dette for meg selv. Jeg har vel egentlig aldri opplevd å være fornøyd med min egen kropp, men akkurat nå har jeg som mål at det skal skje.

Uansett så nærmer det seg sommeren med stormskritt (tenk da! Det er under to uker igjen!) og jeg merker at denne "sommerkroppen" blir litt og litt mer snakket om. Men én ting jeg synest er utrolig bra, er at det virker som om folk er litt mer avslappet med tanke på årets "sommerkropp" enn hva de var i fjor. Jeg synest det er utrolig inspirerende med folk som rett og slett nyter livet, men likevel lever så sunt som man kan få det både med tanke på kropp og sjel. Én av disse personene er en som heter Celina Karine, og hun er virkelig hva man kan kalle 'goals'! Hun har hatt utrolig mye suksess med youtubekanalen sin (Se Her) men likevel er hun utrolig jordnær og rett og slett fantastisk hyggelig! Det er bare utrolig inspirerende å se at noen både kan være så lykkelig og glad, ha oppnådd så mye, og rett og slett nyter livet og likevel se helt fantastisk ut!

På instagrambrukeren til Celina kan man finne uendelig med inspirasjon! Bilde: CelinaKarine På Instagram

Jeg må bare beklage så mye at det har gått en stund siden den forrige videoen på youtube, Thoffies Makeup , men kreativiteten min har rett og slett vært på bunn i det siste. Blir som alltid superglad for noen forslag til hvilke videoer jeg kan lage!

Vi blogges;)

 • Publisert: 07.06.2016             Klokka: 20:45            Kategori: Inspirasjon
 •        
 • Kommentarer:

To tips til å holde motet oppe frem til sommeren

31.05.2016, 20:31

Hei igjen alle sammen!

Først av alt må jeg bare få si en ting: jeg er helt utslitt. Skoledagen i dag har i grunn gått helt supert, men det er helt merkelig hvor slitsomt jeg innser at det er nå i ettertid. Jeg har egentlig bare en utrolig dårlig periode, og er helt skutt av slitsomhet. Så nå ligger jeg rett ut i sofaen med tv'en på som bakgrunnsstøy (hahah, er det bare jeg som ikke klarer å konsentrere meg uten at tv'en står på svakt i bakgrunnen?) og prøver å holde øynene åpne og ikke sovne. Akkurat nå ser jeg virkelig ikke hvordan jeg skal komme meg gjennom de siste tre ukene av skoleåret, men sånn tror jeg mange har det for øyeblikket. Så derfor tenkte jeg at jeg skulle hjelpe dere alle med å holde motet opp og hodet hevet nå frem til sommerferien, med noen tips!

Bilder!

Det første tipset er så absolutt bilder, bilder og bilder! Om det er én ting som får meg til å kunne se lyset i tunnelen, så er det å skrolle gjennom sosiale medier og se på sommerlige bilder. Man kan finne alle slags bilder av både sjø, mat og natur på både Pinterest, Instagram og We Heart It, så det er bare å sette i gang! Kanskje lage en liten collage også?

Instagram: Emilyrosehannon

Instagram: Emilyrosehannon

Instagram: Emilyrosehannon

Forny sommergarderoben!

Selv om det er lenge siden jeg har hatt en skikkelig shoppingrunde, er ett supert tips til å holde motet oppe, nettopp det. Shopping! Enten om det er på nett eller i butikk, man kan finne utallige vakre, sommerlige klær overalt, både billig og dyrt. Noen forslag til nettsider hvor du kan handle nydelige sommerklær er: Hot-mess , Lulu's og Gypsymermaid .

Free Love Gypsy Jumpsuit fra Gypsymermaid

Catching wind romper fra Lulu's

Babymilk white cardi crop fra Hot-mess

Nå er jeg virkelig klar for en god dose varme og sommer! Akkurat nå fant jeg nettop ut at en av de lengste neglene mine er i ferd med å knekke, så det er nesten best jeg fikser det først som sist;)

Har du en favoritt nettbutikk til å handle sommerklær på?

 • Publisert: 31.05.2016             Klokka: 20:31            Kategori: Inspirasjon
 •        
 • Kommentarer:

Årets bucket list

28.05.2016, 18:15

Helt til nå har det vært strålende sol her hvor jeg bor, men helt ut av det blå begynte regnet å plaske ned og lynet lyste opp. Da passer det bare enda bedre å dele noen av de punktene som står på min 'bucket list' med dere! Selv om jeg ikke har så mange ønsker i år, så har jeg uansett mange ting jeg vil oppleve og prøve ut, og alle de havner på min såkalte 'bucket list'!

På toppen av lista kommer nok denne her, nemlig å dra ett sted jeg aldri har vært før. Akkurat nå er ikke årets ferieplaner så alt for seriøse, men det blir nok en god del storbyturer innen skolestart kommer. Jeg har faktisk tenkt å få tak i ett stort verdenskart, slik at jeg kan sette på tegnestifter på alle de nye stedene jeg har vært, og stedene jeg vil dra.

Mmm, dette er en smakfull en! Jeg er ett skikkelig vanedyr, så jeg er ikke akkurat flink til å variere mellom ulike retter og slikt. Men ett av årets mål er å prøve ut noe helt nytt i matveien! Her er det bilde av en stabel sunne, deilige Carrot Cake Pancakes , og det er bare en av mange oppskrifter jeg vil prøve! Si gjerne ifra i kommentarfeltet om du kunne tenke deg flere innlegg her på bloggen med diverse oppskrifter;)

Thihi, såklart er ett av årets mål å ha en skikkelig såkalt 'shopping spree' (shopping runde) på nettet! Det virker nok som om jeg kjøper utrolig mye både på nett og i butikk, men egentlig så er det sånn at jeg nøler ganske så mye med å kjøpe ting, både billig og dyrt. Noen av de nettsidene jeg har tenkt å slå meg litt løs på er blandt annet Makeup Revolution , Romwe og Glambot .

I kveld har jeg egentlig bare planer om å redigere litt på en ny youtubevideo. Ellers skal jeg bare slappe av og nyte kvelden;)

Hva står øverst på din 'bucket list'?

 • Publisert: 28.05.2016             Klokka: 18:15            Kategori: Inspirasjon
 •        
 • Kommentarer:

Den beste måten å nyte fineværet

27.05.2016, 13:55

Hei alle sammen!

Nå har årets første, ordentlige fjelltur blitt unnagjort, noe som følest utrolig deilig! Nå er himmelen skyfri, sola skinner og jeg har en helg med masse fint vær i vente. Nå må jeg helt ærlig få si at det aldri har føltes bedre å vite at det endelig er helg. Denne uken har vært utrolig slitsom, og nå er jeg helt ferdig. Heldigvis blir denne helgen ekstra lang, siden jeg har fri på mandag!

Her er ett bilde jeg tok etter å ha nådd toppen av fjellet! Man kan ikke klage på utsikten;)

Planene for resten av dagen er ikke akkurat noe seriøst, men bare litt avslapping i solen, filming og redigering av en ny youtubevideo, og noe av det beste jeg vet til middag, nemlig laksewook! Jeg har endelig bestemt meg for hvilken av de to sminke lookene jeg skal lage en video tutorial av (se Her og Her), og nå har jeg begynt så smått med å filme videoen. Du kan gjerne ta en titt innom kanalen min Her , og som alltid blir jeg superglad for nye abonnenter, kommentarer og feedback;)

Nå skal jeg sitte her ute i solen en stund til, og nyte fineværet! Vi blogges;)

 • Publisert: 27.05.2016             Klokka: 13:55            Kategori: Inspirasjon
 •        
 • Kommentarer:

Det jeg ønsker meg i år

24.05.2016, 19:59

Nå begynner sommeren å nærme seg med stormskritt, noe som vil si at det ikke er lenge til bursdagen min som er midt i juli. Vanligvis har jeg en laaaang liste med forskjellige ting jeg ønsker meg, men i år er det i grunn annerledes. I år er det nemlig bare én ting jeg virkelig ønsker meg, og det er slett ikke noe man kan kjøpe i butikken helt uten om og men. Det som står helt øverst på ønskelista i år (og egentlig på både andre og tredje og fjerde plass også) er faktisk å ha en fin sommer. De to siste sommerene har for det meste gått med til å tenke på mat, mat og mat. For to sommere siden var jeg f.eks innlagt på sykehuset halve sommerferien, og i fjor var det så absolutt ingen dans på skyer heller. Den siste tiden har vært utrolig tøff for meg, men jeg satser likevel på en glimrende sommer!

Såklart, selv om det jeg absolutt helst vil ha er en fin sommer, er det jo ikke sånn at det ikke er andre ting jeg ønsker meg;) Det står såklart en hel rekke ulike sminkeprodukter og slikt oppført på ønskelisten, og det er jo litt letter for folk å gi meg det enn ett klippekort på fine sommerdager... Eller kanskje det ikke er en så dum ide? Uansett, i år prøver jeg meg på en litt annen variant enn den gode gamle ønskelista man pleide å henge på kjøleskapet da man var yngre, og har den på nett! Jupp, rettere sagt, Pinterest. Så hver gang jeg kommer over noe på nettet jeg kunne tenke meg, lagrer jeg det på en helt egen tavle på Pinterest! Om du lurer på hva som faktisk står på ønskelista mi, eller generelt bare trenger litt såkalt 'inspo' kan du trykke Her !

Her er ett bilde fra da jeg gikk på en deilig tur med Tinka, hunden min. Jeg kunne sagt at jeg virkelig liker dette bildet, men det kan vel virke litt selvopptatt siden selve hunden ikke er med engang;)

 • Publisert: 24.05.2016             Klokka: 19:59            Kategori: Inspirasjon
 •        
 • Kommentarer:

Det perfekte sommerhåret

03.05.2016, 21:34

Ikke det at jeg har det overskriften sier, nemlig det "perfekte" sommerhåret, men nå er det i hvertfall på tide å begynne med hår- og hudpleie for fullt igjen! Til helgen er det meldt godt over 20 grader her hvor jeg bor, og jeg kjenner sommerfølelsen komme sigende innpå meg. Nå etter en lang og kaldt vinter (som egentlig har vart helt frem til nå) følest det ekstra godt å kunne unne seg litt gode produkter, slik at man kan begynne med sommerforberedelsene på ordentlig. Selv er jeg en skikkelig sløving når det kommer til f.eks vasking av håret og sånne ting, men nå er det vel på tide å ta litt tak i seg selv og sette i gang!

Produktene fra merket OGX er mine absolutte favoritter til håret! Ikke bare er produktene i seg selv helt fantastiske, men også lukten og designet er helt nydelig! De produktene jeg har brukt nå i det siste, er de fra Kukui Oil serien, og de er rett og slett ubeskrivelige! De er helt perfekt for litt tørt, slitt vinterhår, og gir håret en fantastisk glød. I denne serien finner man både sjampo, balsam og en helt super hårolje. Du kan kjøpe disse produktene Her og i alle Vitabutikker!

Noe jeg skal bli flinkere til å bruke i tiden fremover er hårkur. Denne fra Tony&Guy var en av mine favoritter før, så vi får se om den virker like super nå! Du kan kjøpe denne hårkuren Her !

Er du noe flink til å pleie håret?

 • Publisert: 03.05.2016             Klokka: 21:34            Kategori: Inspirasjon
 •        
 • Kommentarer:

Ukens beste

22.04.2016, 19:34

Endelig er det fredag, noe jeg har lengtet etter helt siden mandag. Selv om det egentlig har vært en avslappende uke på skolen, er jeg helt utslått nå. Siden det er slutten av uken, tenkte jeg at jeg skulle ha ett lite "ukens beste" eller "ukens favoritter" innlegg, hvor jeg helt enkelt bare forteller dere hvilke sminkeprodukter, matretter, hendelser, alt mulig som har vært best med denne uken.

Ukens sminkeprodukt:

Ukens sminkeprodukt må nok bli dette Highlighter Palettet fra Makeup Revolution! Jeg kjøpte dette da jeg var på Gran Canaria, og helt siden da har jeg vært helt forelsket i det. Det inneholder tre "glitrende" highlightere, en i gul, en rosa og en lilla. Alle gir en helt nydelig highlight, men min favoritt er nok den gule!

Ukens snacks:

Hele denne uken har jeg passet på å ha noen iser i fryseren til jeg kommer hjem fra skolen. Jeg lager de helt enkelt av en dobbel 0% yoghurt, setter i fryseren, og vips, så har jeg noen gode iser å komme hjem til!

Ukens ønskeliste:

Det jeg har skrevet ned på ønskelisten denne uken, har blandt annet vært øyenskygger fra Makeupgeek Cosmetics og de nye Melted Matte leppestiftene fra Too Faced. Øyenskyggene til makeupgeek er heeelt nydelige, og jeg har hørt utrolig mange gode anmeldelser om dem!

Husk å melde dere på Kylie lipgloss giveawayen før det er for sent!

Vi blogges!

 • Publisert: 22.04.2016             Klokka: 19:34            Kategori: Inspirasjon
 •        
 • Kommentarer:

På tide å spare

20.04.2016, 19:28

Hei alle sammen!

Den siste tiden har jeg mildt sagt slengt penger rund i alle retninger, og nå har jeg vel igjen rundt 18 kroner på kredittkortet og i småpenger til sammen. Jeg har kjøpt ting på nettet, brukte en god slump på NYX-lanseringen, og har rett og slett brukt opp alt jeg har. Men nå er det vel på tide å spare. Jeg er i akutt nød etter nye klær til våren og sommeren (som ser ut til å aldri komme), og sikler stadig etter all sminken det er å finne. Dessuten skal jeg ha bursdagsparty om ikke så altfor lenge, noe jeg også må spare til med tanke på pynt og slikt.

Så for å få opp motivasjonen litt til denne pengesparingen, fant jeg ut at jeg skulle gjøre noe som i mitt hode var helt genialt. Jeg fant akkurat frem tre glasskrukker, og satt i gang med å tegne på dem. På en av dem skrev jeg "klær", på en skrev jeg "sminke", og på den siste skrev jeg "annet". Så når jeg nå for spart opp litt penger, kan jeg tenke at det som er i krukka hvor det står "klær", det kan jeg bruke på klær, og bare klær. På den måten kan det kanskje hende at jeg ikke ender opp med å bruke opp alle pengene mine på sminke (noe som skjer oooofte).

Så får vi vel se hvordan denne pengesparingen går;)

 • Publisert: 20.04.2016             Klokka: 19:28            Kategori: Inspirasjon
 •        
 • Kommentarer: 0

Litt tidlig?

04.04.2016, 18:18

Heisann!

De siste dagene har jeg av en eller annen merkelig grunn vært helt hekta på å se på bursdagsinspirasjon på Pinterest, noe som kanskje er litt merkelig med tanke på at bursdagen min ikke er før om tre måneder... Jeg har så absolutt ikke tenkt å ha noen stor fest eller noe, men det blir nok bare en liten kosekveld med tre-fire av vennene mine. I år blir jeg jo da fjorten år, noe som vil si at jeg endelig blir fjortis;) Føler egentlig at jeg har vært langt over fjorten i flere år nå, men det er vel bare sånn det er.

Det siste året har jeg egentlig funnet en helt ny "stil", så derfor kommer feiringen til å bli heeelt annerledes i år enn i fjor. I år blir det egentlig helt enkelt med litt hjemmelaget pynt og stæsj, og såklart god mat. Kommer nok ikke til å spise noe selv, men jeg liker virkelig godt å lage kaker (og se bilder av kaker) og annen mat! I forrige uke var jeg en tur innom søstrene grene, hvor jeg til min store glede fant utrolig mye fine ting til både pynt, mat og diy til bursdagen. Det jeg fant som jeg ble mest begeistret for, var nok to folieballonger som ser ut som ett fjorten-tall!

Vet godt at det ikke er ett fjorten-tall;)

Tidligere i dag var jeg med mamma en tur på butikken for å se på videokamera. Jeg vurderer virkelig å starte en youtubekanal, noe jeg har drømt om utrolig lenge! Kommenter gjerne hvilke videoer du kunne tenke deg å se!

Vi blogges!

 • Publisert: 04.04.2016             Klokka: 18:18            Kategori: Inspirasjon
 •        
 • Kommentarer:
teresehoff

teresehoff

Heisann, og velkommen til bloggen min! Da jeg først startet denne bloggen skrev jeg for det meste om sminke, skjønnhet og klær, i tillegg til en god del om sykdommen min. Da jeg var 11 år gammel ble jeg diagnosert med anoreksi, og etter flere år med kjemping mot det, fikk jeg også alvorlige treningsforstyrrelser. Nå, etter tre år med kjemping, slit og tårer, kan jeg endelig si at jeg er på bedringens vei, og nå har bloggen min forandret seg helt. Jeg har forelsket meg helt i treningen, og med "prosjekt pålegging" i full gang, spiser jeg mer enn på lenge. Og merkelig nok er det disse to tingene som har reddet meg fra spiseforstyrrelsene. Trening og mat har blitt til det jeg interesserer for, selv om det ennå er det jeg sliter med og kjemper mot. Men jeg vet at dette er min vei, og jeg håper at dere vil følge meg på den <3


Følg meg

bilde   bilde   bilde