hits


Mørke øyne og glitrende kinnben // Dagens sminke!!

31.01.2017, 22:35

Selv om jeg liker å påstå at jeg føler meg helt komfortabel uten sminke og at jeg ikke egentlig føler trangen til å bruke det hver eneste dag, gir jeg nesten aldri meg selv muligheten til å bevise det. Det er sjelden at jeg går ut av huset uten det gode gamle laget med sminke godt plassert i trynet, men det er faktisk ikke bare fordi jeg ikke synes at jeg er noe pen uten. Jeg elsker nemlig å stå foran speilet og prøve meg frem med ulike produkter, farger og teknikker, selv om det fort kan være litt slitsomt å gjøre det før skolen klokka seks om morgenen...

De fleste skoledager går jeg for en skikkelig 'go-to' look jeg har. Da er det en helt enkel base med lite highlight og en god del contour som gjelder, i tillegg til bronzy, naturlige øyne. Men noen dager er jeg rett og slett ikke i det humøret. Noen dager føler jeg bare for noe helt annet, og blandt annet i dag var det sånn. Da dro jeg like så godt frem ett øyenskyggepalett jeg ikke har brukt på en stund, en highlighter som har vært godt gjemt langt bak i den nederste skuffen, og foundationen jeg så godt som levde for tidligere.

Selv om det begynner å gå mot vår, følte jeg faktisk for en litt mørkere øyenskygge i dag. Da brukte jeg noen utrolig fine farger fra Kathleen Lights Morphe palettet, og jeg hadde helt glemt hvor mye jeg elsket dette palettet da jeg fikk det!

De fargene jeg brukte til denne looken er de dere ser som nummer seks og sju fra toppen, i tillegg til en liten touch av den glitrende gullfargen dere ser som nummer fire fra bunnen. Jeg er forresten utrolig glad for at jeg bestemte meg for å gi looken det lille hintet av gull, for det satt virkelig prikken over i'en!

Vanligvis går jeg for en helt naturlig highlight eller ikke noe i det hele tatt, men i dag kjente jeg at det var behov for litt mer glitter og glød. Da fant jeg frem en gammel favoritt, nemlig Lovely sin baked illuminating powder highlight. Den gir en så utrolig fin, men samtidig ganske enkel highlight, som dere kan se på bildet. I dag brukte jeg den både på kinnbena, tuppen av nesa, litt over brynene og i panna, i tillegg til ett lite hint innerst i øyekroken.

Produktliste:

Foundation: Estee Lauder double wear stay in place foundation // Her

Concealer: Urban Decay naked skin concealer // Her

Setting pudder: Ingrid Cosmetics fix & matt loose face powder // Her

Contour: Benefit hoola bronzer // Her

Highlight: Lovely lights on me baked illuminating powder // Her

Blush: Sleek blush by 3, pink lemonade // Her

Øyenskygge: Morphe • Kathleen Lights // Her

Mascara: Too Faced better than sex mascara // Her

Bryn: Depend eyebrow pomade color creme // Her

Setting spray: Urban Decay all nighter setting spray // Her

Har du testet noen av disse produktene før?

Vi blogges!

 • Publisert: 31.01.2017             Klokka: 22:35            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

"Det er ikke sånn jeg egentlig er" // A day in my life vlog

30.01.2017, 21:24

Det er merkelig hvor annerledes jeg blir på disse vloggene. Her på bloggen er jeg helt meg selv, uten noen hemmeligheter eller noe å skjule, men siden jeg aldri har "kommet ut" med alt det jeg sliter med på youtubekanalen min, føles alt ganske falskt. Der har jeg alltid latet som om jeg er en helt normal tenåring med mer eller mindre helt normale problemer og tanker. Men sånn er det jo ikke. For noen dager siden la jeg ut ett innlegg her på bloggen hvor jeg skrev om at livet mitt er alt annet enn normalt -du kan lese det her-, og det er nettopp det det er; helt og totalt unormalt. Jeg ønsker vel bare å være som de fleste andre, men det føles likevel feil. Derfor ender disse vloggene vanligvis med at jeg bare filmer akkurat når jeg har det ganske greit, og unngår å vise de mørke, triste stundene og dele alle tankene og følelsene. Jeg prøvde faktisk å få presset inn ett lite innblikk i en litt dårlig stund av dagen min i forrige vlogg, men det ser så mildt ut på film. For det er jo ikke sånn jeg egentlig er. 

Nå på søndag la jeg ut en ny vlogg på youtubekanalen min, Thoffies Makeup, hvor jeg viser dere små innblikk i en av mine dager. Eller, jeg prøver i det minste å vise dere. Jeg liker faktisk veldig godt å tusle rundt og filme disse små hendelsene, men filmingen skjer bare akkurat når jeg har energi og humør til å gjøre det. Noe som vil si at det er sjelden. Uansett, om du vil se denne videoen kan du enten klikke her, eller du kan se den litt lenger nede på dette innlegget!


 
 
       9LN7zSe1vqs


Kunne du tenke deg flere vlogger på kanalen min?

Vi blogges!

 • Publisert: 30.01.2017             Klokka: 21:24            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer: 0

Jeg er redd for å bli frisk

30.01.2017, 20:54

Etter rundt tre år med kjemping og slit husker jeg ikke lenger hvordan en vanlig dag føles. Helt siden jeg ble syk har hver eneste dag bestått av rutiner og tvang, sammensveiset med tanker og depresjon, og jeg husker ikke sist gang jeg stod opp en morgen uten å mer eller mindre bli slått i bakken av tankene. Noen dager er verre enn andre. En dag kan jeg føle at jeg ikke er noe annet enn anoreksien, treningsforstyrrelsene og depresjonen, mens dagen like etter kan virke lys og uten problemer. For det meste. Etter noen timer med litt gode tanker og inspirasjon til å få det bedre her i livet, kommer frykten for akkurat det; å få det bedre.

Tankene om at jeg en dag kan bli mer eller mindre helt frisk og at alle problemene, smerten og sorgen en dag kan være visket helt bort, skremmer meg faktisk mer enn jeg tror noen kan forestille seg. Det gjør meg usikker på alt jeg er, og spesielt hvem jeg er. For, hvem er jeg egentlig uten dette? Hva ville jeg fylt dagene mine med om det ikke innebar de gode gamle rutinene, tankene, depresjonen og de utallige timene med trening og anger over hver en bit jeg tar?

Jeg har aldri fått noen form for oppmerksomhet eller medfølelse fra andre enn foreldrene mine. Jeg ble syk og innlagt på grunn av ting de andre på min alder aldri hadde viet en tanke til, og de skjønte naturligvis ikke hva en "spiseforstyrrelse" -og ihvertfall ikke anoreksi- var. Tiden gikk og flere og flere fikk greie på at jeg var syk og hva som var galt med meg, men jeg fikk aldri den oppmerksomheten jeg så sårt trengte.

Jeg vet faktisk ikke om det bare er det faktum at jeg aldri har fått nok oppmerksomhet som skaper frykten, eller om det rett og slett er ren og skjær redsel for det ukjente. Eller, det er jo faktisk ikke ukjent engang. Jeg var jo helt vanlig for noen år siden, men problemet er at jeg ikke er den personen lenger. På noen måte. Jeg har ikke de samme interessene, de samme drømmene og de samme gledene som den gangen, og dessuten vet jeg ikke helt hvilke interesser, drømmer og gleder jeg har nå heller. Alt er bare ett kaos av tanker, tvang og depresjon, og spesielt tvangen gjør at jeg ikke helt lar meg selv gjøre det jeg virkelig vil.

Denne helgen har faktisk gått ganske bra. Treningen på lørdag gikk rimelig smertefritt for seg, og dagen i dag uten trening har også gått helt fint. Det er vel akkurat slike dager som gjør at jeg begynner å tenke på hvor redd jeg faktisk er for å bli frisk, men det er vel bare en tanke jeg må vende meg til. For ett helt liv med denne sykdommen, sorgen og tankene er ett liv jeg ikke vil leve.

 • Publisert: 30.01.2017             Klokka: 20:54            Kategori: Anoreksi og ortoreksi
 •        
 • Kommentarer: 0

En fornyelse til sommergarderoben // New in fra H&M

28.01.2017, 23:22

Hei alle dere fine!

Jeg hadde faktisk tenkt å legge ut dette innlegget i går kveld, men siden jeg ble rimelig opptatt av den spennende håndballkampen mellom Norge og Kroatsia, endte innlegget opp som en liten skisse i arkivet mitt. Helt siden jeg stod opp i dag tidlig har jeg vært travelt opptatt med egentlig helt vanlige ting, men jeg har faktisk vlogget i tillegg! Da jeg våknet i dag ville jeg nemlig teste litt ut de ulike funksjonene på kameraet mitt, og da endte det bare opp med at jeg bestemte meg for å vlogge mer eller mindre hele dagen.

Nei, nå har jeg snakket meg helt bort her. Det jeg egentlig skulle vise dere i dette innlegget var en splitter ny jakke jeg unnet meg i går. Jeg og mamma tok -som vi ofte gjør- en tur innom H&M, og selv om jeg hadde verken planer eller penger til å kjøpe noe nytt, kom jeg hjem igjen med en fornyelse til klesskapet! Jeg forelsket meg helt i en skikkelig 'over-sized', ganske røff dongerijakke, og når jeg i tillegg følte at jeg så rimelig fin ut i den, klarte jeg ikke å la være.

Jeg kan virkelig se for meg å bruke denne jakken over ett par dongeribukser og en litt stor overdel -som jeg gjør på bildene- når det begynner å gå mot sommer. Den er bare så utrolig deilig og komfortabel, og jeg kan nesten ikke vente med å bruke den!

Om du kunne tenke deg å vite mer om denne jakken kan du klikke Her

Nå skal jeg rett og slett bare prøve å slappe av resten av kvelden. Det har for de meste vært full fart hele dagen, og nå er jeg helt utslitt! Vloggen kommer mest sannsynlig på youtube i morgen en eller annen gang, men i mellomtiden kan dere gjerne se på de tidligere videoene mine;) Om du vil det kan du helt enkelt klikke Her!

Vi blogges!

 • Publisert: 28.01.2017             Klokka: 23:22            Kategori: New In
 •        
 • Kommentarer: 1

Flytende sorbet og humøret på topp

27.01.2017, 21:44

Selv om jeg virkelig har gruet meg til denne dagen, har den merkelig nok endt veldig bra. Jeg har visst i noen uker at denne fredagen kom til å bli annerledes på skolen, og sånne ting gjør som oftest at hele dagen min faller i grus. Da må jeg planlegge og sette opp hele dagsrutinen på nytt, noe som ofte ender i total katastrofe. Men på magisk vis gikk ting helt greit på skolen! Tiden gikk fort av gårde og til tross for at jeg måtte flytte litt på lunsjen, var humøret på topp da jeg kom hjem også. Etter at jeg fikk unnagjort en liten innlevering til skolen, ryddet rommet og ordnet meg litt, dro faktisk jeg og Elin en tur bort på Søstrene Grene for å avtale og skrive under på noen papirer. Vi skal nemlig være der i noen dager på utplassering om en stund, og jeg gleder meg faktisk utrolig mye!

Etter en vellykket tur innom Søstrene Grene og med humøret enda mer på topp en tidligere, dro jeg med meg Elin på en liten søken etter noe jeg har letet desperat etter i en god stund. De siste dagene har jeg nemlig vært på jakt etter en havredrikk jeg har hatt lyst til å smake, og merkelig nok har jeg ikke funnet den i noen butikker. Og tro meg, jeg har vært i mange butikker for å få tak i den, men i dag hadde jeg tydeligvis lykken på min side;)

Etter en lang treningsøkt bestemte jeg meg for å ta en smak på denne nye drikken, og den smakte faktisk veldig annerledes enn hva jeg hadde sett for meg. Jeg hadde en liten visjon om at den kom til å se mer ut som melk -bortsett fra på fargen-, og at den kom til å være mye tykkere på konsistens. Derfor ble jeg ganske sjokkert da jeg tok en liten skvalp i glasset mitt, for den så mer eller mindre ut som helt vanlig appelsinjuice! Men idet jeg tok en smak innså jeg at den smakte alt annet enn appelsinjuice. Konsistensen var utrolig god og det smakte i grunn som flytende sorbet, i tillegg til at jeg følte at jeg kunne drikke det siden det jo er supersunt.

Nå har jeg fått unnagjort en god del ting jeg har følt litt på at har måttet gjøres. For øyeblikket er både jeg, mamma og besta godt plassert i sofaen og heier for full hals på Norge i håndball, og heldigvis er humøret fortsatt ganske bra. Jeg har ikke noen veldig spesielle planer for morgendagen, men jeg tror nok at jeg skal få unnagjort litt filming og redigering til youtube -du kan gjerne ta en titt innom kanalen min Her-.

Er det forresten noen videoer dere kunne tenke dere å se?

Vi blogges!

 • Publisert: 27.01.2017             Klokka: 21:44            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 0

Virkeligheten min er alt annet enn normal

25.01.2017, 21:41

Noen dager faller jeg helt sammen. Tankene, følelsene og livet generelt tar tak i meg og får alt til å føles meningsløst og tomt. Noen dager faller jeg helt sammen i en endeløs gråt som kommer av en blanding av sorg, fortvilelse og sinne. Jeg kan gråte til det ikke lenger er igjen mer gråt inni meg, tro at jeg er på vei oppover, og faller like fort tilbake til det mørke, triste hullet jeg var i. Noen dager faller jeg helt sammen, men sorgen klarer ikke å trenge gjennom. Eller kanskje er det jeg som ikke lar den synes. Jeg kan være så langt nede at jeg ikke klarer noe annet enn å stå midt på gulvet og fundere på hvorfor i alle dager jeg ikke gjør noe annet enn å bare stå der, men tankene når på en måte ikke opp til hode. De bare ligger der og flyter rundt. De erter og pirrer, prøver å overbevise meg om at det ikke er noe håp for meg, at jeg bare må gi opp.

Noen dager er verre enn andre, følelsene og humøret går opp og ned som en karusell, men jeg kan ikke huske sist gang jeg hadde en dag uten dette. Jeg våkner hver eneste morgen og disse tankene, følelsene, tvangen og sorgen faller inn i hodet mitt som en vond drøm. Problemet er at det ikke er noen drøm, det er virkeligheten. Min virkelighet. Jeg var faktisk hos helsesøster for å snakke om alt dette i dag, men jeg kom meg ikke lenger enn til "jeg står opp, og det første jeg tenker på er.." før jeg brast ut i gråt. Når jeg sier det høyt faller det meg bare inn hvordan ting er, og hvordan jeg faktisk har det. Vanligvis tusler jeg bare rundt i mine egne tanker og lar ingen andre enn mamma og den stakkars, forvirrede hunden min høre, og da kan jeg av og til bare late som det er akkurat det: En vond drøm som vil ta slutt om bare en liten stund. Men etter noen år med dette vet jeg at jeg ikke bare kan late som, drømme meg bort, og heller ikke skjule det faktum at dette er virkeligheten min.

Jeg var faktisk i ganske godt humør etter skolen i dag. Jeg visste at en deilig, kald Burn Zero stod i kjøleskapet hjemme og ventet på meg, tankene var merkelig nok dekket av ett lite slør med "det ordner seg snart", og treningen føltes ikke som en diger byrde. Så vet jeg ikke helt hva som skjedde. Gleden varer vel bare ikke evig, og jeg falt sammen i ett kaos av tanker og følelser så fort treningen var unnagjort. Jeg var heldigvis snar med å komme meg ut av huset og fikk humøret opp igjen, og nå sitter jeg godt plantet i sofaen med en kald kopp vann, tøfler på bena og trøtte øyne. Det har vært en lang dag, og nå skal jeg bare prøve å slappe av resten av kvelden.

Når dette innlegget er ferdig skrevet og publisert på bloggen, er det på tide med kveldens vanlige porsjon havregrøt, og etter det får jeg bare ta ting som det kommer. For sånn er vel bare livet. Jeg kan ikke ha kontroll over alt som skjer til enhver tid av døgnet, og heller ikke forvente at alt jeg har planer om at skal gjøres, blir gjennomført. For sånn er det bare. Livet er uforutsigbart, og jeg kan ikke annet enn å prøve så godt jeg kan å holde følge.

 • Publisert: 25.01.2017             Klokka: 21:41            Kategori: Anoreksi og ortoreksi
 •        
 • Kommentarer:

Min hudpleierutine, step by step

24.01.2017, 22:51

Nå er jeg helt utslitt. Gårsdagen var virkelig en prøvelse jeg følte at jeg bare så vidt kom meg gjennom, og selv om ting egentlig har vært veldig greit i dag er jeg helt utslitt. Etter lange dager er det alltid deilig å bli ferdig med alt jeg skal gjøre, og så gjøre noe jeg har lyst til og føler at jeg har godt av. Da passer det helt perfekt med litt ordentlig hudpleie, med både rens, skrubb, masker og kremer, noe jeg unnet meg i kveld!

For noen uker siden la jeg ut ett innlegg om mine beste tips for ren og sunn hud, i tillegg til mine favoritt produkter å bruke til hudpleierutinen. Siden det innlegget allerede ligger fint plassert her på bloggen min, kan du lese det ved å klikke Her!

I dette innlegget derimot, skal jeg rett og slett vise dere hele min hudpleierutine, trinn for trinn, med både bilder og produkter. Dette er den rutinen og de produktene jeg bruker på helt vanlige dager hvor jeg bare vil ha det lille ekstra, mens noen dager kan jeg droppe det hele eller bruke enda mer.

Jeg begynner naturligvis med å fjerne det jeg kan av sminken fra dagen med en ansiktsserviett, men siden det som oftest ikke er helt nok bruker jeg denne Formula 10.0.6 rensen. Den er veldig konsentrert, så en trenger ikke å bruke mye om gangen, i tillegg til at den vasker vekk sminke og urenheter lett som bare det! Når jeg har skvist ut litt produkt fra tuben fukter jeg det litt med vann før jeg smører det inn i ansiktet.

Denne ansiktsrensen er den jeg bruker absolutt oftest, og jeg anbefaler dere virkelig å gi den ett forsøk! Den kan dere kjøpe for rundt en hundrelapp i de fleste Vita butikker eller du kan kjøpe den på nett, blandt annet Her!

Når jeg har renset ansiktet og fått vekk alt av sminkerester, går jeg rett over til en real skrubb. Skrubb er ikke noe jeg bruker hver dag, og langt derifra, men jeg prøver å lage meg en vane med å gjøre det et par ganger i uken. For øyeblikket elsker jeg å bruke denne Be Berry Sassy skrubben fra Formula 10.0.6, så den fikk være med i dagens hudpleierutine også;) Den har helt perfekt størrelse på skrubbekornene -det synes i det minste jeg- og jeg elsker at den i tillegg har noen få biter med større korn innimellom alle de små!

Denne skrubben kan du kjøpe i noen Vita og H&M butikker, men du kan også ta en nærmere titt på den Her!

Da var skubben unnagjort og huden føles myk og deilig! Etter dette går jeg ofte rett over på fuktighetskrem, men i dag følte jeg for å være litt ekstra snill mot huden min. Derfor fant jeg frem en toner spray fra Lush, og dynket rett og slett ansiktet mitt i den!

Denne sprayen er utrolig deilig og gir både ekstra fuktighet, samtidig som den fresher opp ansiktet og gir masse glød!

Den sprayen jeg brukte i dag heter Eau Roma Water, og den kan du kjøpe Her, mens den andre du ser på bildet, Tea Tree Water, kan du kjøpe Her!

Det jeg alltid prøver å huske både morgen og kveld, er fuktighet. Litt ansiktskrem er alltid ett must, og når jeg først har gått all-in med både rens, skrubb og toner er det en liten selvfølge å bruke en god ansiktskrem også. Den jeg har brukt mest den siste tiden er denne fra Elisabeth Arden, for den er rett og slett fantastisk! Den gjør at huden føles myk og sunn, i tillegg til at den faktisk skal "forbedre" huden etterhvert som man bruker den.

Nå føler jeg at huden min er fresh og fornøyd med kveldens behandling, så da er det eneste riktige å gjøre å gi den en liten skjønnhetssøvn;)

Vi blogges!

 • Publisert: 24.01.2017             Klokka: 22:51            Kategori: Inspirasjon
 •        
 • Kommentarer:

Helt overload av inspirasjon

23.01.2017, 21:24

Jeg må helt ærlig innrømme at jeg ser på meg selv som en ganske kreativ person. Jeg elsker å lage egne ting og prøve meg frem med ulike metoder, farger, design og hele pakka, men når jeg ikke får til det jeg vil faller jeg skikkelig sammen. Da begynner jeg å tenke at alt er meningsløst og idiotisk, og at jeg aldri kommer til å lykkes med noenting her i livet. Heldigvis går det fort over;) 

Helt siden jeg ble ferdig med dagens lekser for en liten stund siden, har jeg vært plantet foran pc'en i en desperat søken etter inspirasjon til bloggen. Eller, jeg kan vel kanskje ikke helt kalle det "inspirasjon". Jeg har vel egentlig vært på jakt etter litt hjelp og tips til hvordan jeg kan bygge opp designet på bloggen min, noe jeg fant en god del av. Problemet er at jeg ikke skjønner noe av det heller. Designbyggeren her på blogg.no er som ett ekstremt avansert mattestykke i mine øyne, og uansett hvor mye jeg leser meg opp og prøver å forstå, blir det aldri helt riktig. 

For noen måneder siden publiserte jeg nettsiden min http://www.makeupandme.org/, og selv om jeg har vært utrolig lite aktiv på den elsket jeg å sette den sammen og skrive innlegg! Jeg var mildt sagt i nybegynnerstadiet da jeg designet den nettsiden, og hele oppsettet ble rett og slett feil. Det endte opp med å bli noe som virkelig ikke var 'meg'. Derfor er jeg i full gang med å sette sammen, designe og redigere en ny nettside, og denne gangen skal den ikke bare handle om sminke. Den nye nettsiden skal vise alle de ulike sidene av meg, med innlegg om alt fra klær og mote til spiseforstyrrelser, og naturligvis sminke. Masse sminke;) Jeg går i grunn ganske mye frem og tilbake med nettsiden; om jeg vil ha den på norsk eller engelsk, om jeg skal skifte den helt ut med bloggen eller beholde begge deler, hvor mye jeg skal dele osv... For øyeblikket vet jeg ikke engang hva den skal hete! Uansett, akkurat nå skal jeg bare fokusere på å kose meg mest mulig mens jeg designer den, så får jeg ta resten når det kommer. 

Men tilbake til design her på bloggen; hvordan i alle dager får folk det til? Jeg er ufattelig dårlig med elektriske duppeditter, koding og alt det der, så jeg får mer eller mindre angstanfall bare jeg tar en titt på den avanserte designbyggeren her på bloggen. Jeg vet at en kan kjøpe ett nytt design på ulike nettsider, men det hadde føltes veldig fint å vite at en har klart det litt på egen hånd!

Jeg setter utrolig stor pris på tips og råd fra dere!

Jeg håper dere har hatt en super start på uka!

Vi blogges!

 • Publisert: 23.01.2017             Klokka: 21:24            Kategori: Inspirasjon
 •        
 • Kommentarer: 0

Min favoritt "glam" sminke

22.01.2017, 21:39

Da ligger enda en ny video klar på youtube! I denne videoen viser jeg dere hvordan jeg får til min absolutte favoritt sminkelook til dager hvor jeg vil ha litt mer 'glam'! Jeg vet ikke helt hvorfor jeg ikke har tenkt på å lage denne videoen tidligere, for jeg bruker faktisk akkurat denne sminken utrolig ofte. Den er veldig enkel og funker både til hverdag og til mer pyntede anledninger, men i utgangspunktet er den litt mer enn hva jeg vanligvis går for. I infoboksen under videoen finner dere forresten en lang liste med alle produktene jeg brukte i videoen -sånn ca i rekkefølge-, i tillegg til link til hvor dere kan kjøpe dem.

Jeg setter som vanlig utrolig stor pris på alle dere som ser, liker og kommenterer fine ting på videoene mine, og selvfølgelig alle dere abonnenter!

Husk å klikke på det lille "i" ikonet i hjørnet på videoen -om du ser på en datamaskin-, for der kan du nemlig være med på en spørreundersøkelse!

Jeg håper dere liker videoen! 

Vi blogges!
 

 • Publisert: 22.01.2017             Klokka: 21:39            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Vær stolt av alle de små seirene

22.01.2017, 00:14

Det har virkelig vært noen rare dager. I begynnelsen av uka bestemte jeg og mamma oss for at vi rett og slett var nødt til å veie meg, siden hun var sikker på at jeg har gått en god del ned i vekt de siste ukene. Selv om jeg får mer eller mindre panikk av å veie meg, gikk jeg med på det denne ene gangen, og etter det ble alt helt merkelig. Jeg har faktisk følt at ting har gått ganske fint de siste ukene, men etter veiingen var det som om alt falt helt sammen rett foran øynene på meg. Vekten viste nemlig mye lavere tall enn hva den gjorde sist -noen måneder siden-, og jeg har dessuten fått utrolig mye mer muskler siden den gang. Med andre ord så har jeg gått ned ganske mye den siste tiden.

Det ble en skikkelig diskusjon om hva i alle dager vi skulle gjøre. Jeg skjønner såklart at jeg bare fortsetter å gå ned i vekt hvis jeg fortsetter som dette, men det er likevel mye å ta innover seg på så kort tid. Eller egentlig på hvilken som helst tid. Forrige gang jeg var motivert nok til å skulle prøve å gå opp i vekt, hadde jeg hatt en utrolig dårlig periode hvor jeg var så langt nede at jeg vurderte å ta livet mitt, og ikke engang etter det var noen enkel avgjørelse.

Jeg har ikke planer om å gå opp i vekt med det første. For øyeblikket skal jeg bare fokusere på å lære meg å slappe mer av med treningen og prøve å ikke gå mer ned i vekt, to ting jeg har en mistanke om at henger litt sammen. I dag bestemte jeg meg faktisk for noe som var utrolig vanskelig, men jeg føler bare glede og stolthet over at jeg gjorde det. Etter trening i dag dro jeg og mamma av gårde til butikken for å kjøpe noe jeg har hatt lyst til å teste ut, nemlig en såkalt protein pudding. Jeg tok en titt på disse for noen dager siden, og det at de var uten tilsatt sukker, hadde lite fett og karbohydrat, og at de i tillegg inneholdt masse protein, gjorde meg veldig interessert i å smake!

Jeg har en helt fast rutine for hva jeg spiser både på skolen og i helgene, og noe i nærheten av denne her står virkelig ikke på lista. Men for å berolige foreldrene mine og vise både meg selv og dem at ting kommer til å ordne seg, spiste jeg denne lille protein puddingen til lunsj i dag.

Jeg er utrolig stolt av meg selv for å ha spist denne i dag! Selv om det sikkert virker som en utrolig liten ting som ikke burde bety noen ting her i livet, så er sånne ting merkelig vanskelig for meg, og da føles det som en liten seier å gjennomføre. Den smakte forresten utrolig godt, og jeg håper at det ikke er siste gangen jeg spiser en sånn;)

Alt i alt så har jeg hatt en ganske fin dag i dag, og det håper jeg at dere har hatt også!

Vi blogges!

 • Publisert: 22.01.2017             Klokka: 00:14            Kategori: Anoreksi og ortoreksi
 •        
 • Kommentarer:

Forandring fryder, selv i det små

20.01.2017, 22:13

Endelig kan jeg se at denne dagen begynner å gå mot slutten. Det har vært en tøff uke med mye opp og ned, og spesielt de siste dagene har det gått brått nedover. Jeg har naturligvis prøvd å holde det inni meg, men tårene og sorgen har bare presset ustoppelig på. Nå er det heldigvis helg, og jeg kan begynne på blanke ark når som helst, bare jeg bestemmer meg for det. Jeg kan skru ned volumet på tankene og holde sorgen borte bare jeg er bestemt og motivert nok.

Det var i grunn en ganske vanskelig dag på skolen i dag. Det begynte helt greit, men etter bare noen få timer falt jeg helt sammen under ett teppe av tanker, følelser og sorg. Vanligvis kommer jeg meg ganske raskt opp igjen så fort jeg kommer meg hjem, men siden ikke engang det hjalp i dag måtte jeg komme opp med ett eller annet for å redde dagen. Da konkluderte jeg med at jeg trengte litt forandring. Ikke den store forandringen som snur hele livet på hodet, men bare ett lite snev av forandring som kan gi en følelse av glede og motivasjon. Så endte det med at jeg og mamma slo til og testet ut en helt ny middagsoppskrift som jeg har lengtet etter å prøve i en god stund.

Vi blandet faktisk to ulike oppskrifter og gjorde det litt på vår egen måte, men det endte opp med å smake utrolig godt! Det vi laget var en såkalt Pad Thai med kylling og squash nudler, og det er akkurat sånn mat jeg elsker. Litt kylling eller fisk, masse deilige grønnsaker og ulike krydder faller alltid i smak hos meg, og jeg får virkelig aldri nok av det!

Jeg husker faktisk ikke helt hva jeg gjorde etter middag i dag. Jeg falt litt tilbake til de vonde tankene og følelsene igjen, men etter en gåtur føltes ting bedre. Det blir fort sånn på dagene hvor jeg ikke skal trene, men som oftest går det greit. Så bestemte jeg meg for å unne meg enda en forandring i hverdagen, og da ble det noe så enkelt som ett nytt duftlys. Jeg tok ett av de gamle jeg har hatt stående fremme en stund og byttet det ut med ett helt nytt ett som jeg fikk i julegave, og det luktet såååå godt!

Jeg vet helt ærlig ikke hvor dette duftlyset kommer fra, men det lukter ihvertfall utrolig friskt og godt! I det siste har jeg tent duftlys på rommet mitt så å si hver eneste kveld. Det er bare veldig avslappende og beroligende å ha levende lys -og spesielt duftlys!- rundt omkring seg når en er litt nedfor, og det har jeg heldigvis oppdaget den siste tiden.

Nå står jeg som vanlig på kjøkkenet og lager til den gode gamle porsjonen med havregrøt. For øyeblikket kan jeg ikke gjøre annet enn å krysse fingrene og håpe at helgen blir bra, men jeg skal såklart gjøre alt for at det blir sånn! Jeg må bare holde hodet hevet og huske på de gode tidene, samtidig som jeg må prøve å ha glede av de små, enkle tingene jeg har i hverdagen for øyeblikket.

God helg alle sammen!

 • Publisert: 20.01.2017             Klokka: 22:13            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 1

Jeg har mistet meg selv

19.01.2017, 21:56

Akkurat nå føler jeg at jeg er helt tilbake ved startstreken. For rundt ett halvt år siden bestemte jeg meg for at jeg ville prøve så godt som bare mulig og få snudd sykdommen, men etter bare noen måneder har alt gått helt galt. Anoreksien og ortoreksien har tatt tak i hver sin del av meg og ristet all motivasjon og glede bort, noe som har endt i så mye frustrasjon og forvirring at jeg på ett tidspunkt ga helt opp. Igjen. Jeg begynte å spise mindre og trene mye mer, mer enn jeg noensinne har kunnet forestille meg, og nå vet jeg ikke helt hvor og hvem jeg er lenger. Igjen.

Jeg har ikke våget å veie meg på flere måneder, men spesielt mamma har nevnt støtt og stadig at jeg har blitt tynnere den siste tiden. Selv om jeg rett og slett ikke klarer å se sånne ting i speilet har jeg tenkt tanken selv, og jeg vet at det er treningen sin feil. Jeg har brent av så å si alt av fett på kroppen min og byttet det ut med muskler, og det at selv jeg innser det sier litt om situasjonen. Det er nemlig en psykose. Jeg ser meg i speilet, på bilder, selv en refleskjon i vinduet, og jeg ser noe som ikke er der. Likevel er jeg overbevist om at det jeg ser er sannheten, for hva ellers, men når jeg ser på tallene på vekten og hører på det andre sier skjønner jeg at det er galt. Men på ett eller annet tidspunkt begynner jeg naturligvis å tvile på det mamma preker ustoppelig om, for det er jo bare hun som sier det. Med en gang ordet anoreksi, spiseforstyrrelser, trening eller mat blir nevnt i offentligheten er det som om alt blir satt i sakte film. Alle nøler og prøver nok desperat å komme opp med noe smart og passende å si, men det er likevel som om de prøver å feie vekk det faktum at jeg er syk. Og jeg feier det ikke vekk, ikke engang legger jeg skjul på eller pynter på sannheten, selv om den er vondere enn de fleste kan forestille seg.

Jeg tenker ofte at jeg skulle ønske at jeg fikk sjangsen til å bli enda sykere da det hele startet. Jeg ble aldri så tynn som jentene på de avskrekkende bildene en finner overalt på internett, noe som nesten er ett slags kjennetegn på anoreksi. Skjelettet skal stikke ut til alle kanter, det skal aller helst være rør i nesa og en skal være plassert i ett kaldt, isolert sykehusrom. Jeg fikk aldri noen av disse tingene. Kroppen min var dekket av ett tynt lag dun, jeg hadde noen såkalte "utstikkere" som legen min kalte det, og sykehusrommet mitt så ut som ett helt vanlig soverom bortsett fra de innrissede ordene på skrivebordet som sa ting som "la meg dø" og "hvorfor meg?". Det var bare en person utenom mamma og pappa som besøkte meg på sykehuset, og hun forstod nok ikke hva som var galt med meg. Jeg har alltid vært åpen og ærlig om sykdommen og problemene mine, men jeg tror faktisk aldri at noen har trodd helt på meg. Det er derfor jeg skulle ønske at jeg ble så tynn som de jentene på de avskrekkende bildene; åpenbart syk, ikke engang noe spørsmål.

Men skaden er allerede gjort. Jeg kan aldri få den oppmerksomheten jeg så voldsomt trengte på ett tidspunkt, og jeg må rett og slett lære meg å leve uten den og innse fakta; med eller uten den oppmerksomheten var jeg syk. Hadde jeg latt det gå noen få uker til ville jeg sett ut som på de bildene, og kanskje verre og, for hjertet mitt begynte å bli svakt. 

Jeg brukte en god stund på å skrive alt dette, og jeg nølte virkelig før jeg bestemte meg for å legge det ut. Jeg føler at det gir en følelse av at jeg ikke har vært noe syk og at alt bare er bagateller og klaging, men det er ikke det. Jeg har vært gjennom noe jeg er sikker på at er mer eller mindre det verste ett menneske kan oppleve. Jeg mistet verken livet eller ett familiemedlem, og egentlig ikke vettet heller. Jeg har mistet meg selv.

 • Publisert: 19.01.2017             Klokka: 21:56            Kategori: Anoreksi og ortoreksi
 •        
 • Kommentarer:

New in fra H&M

18.01.2017, 20:55

Man kan vel trygt si at jeg har brutt løftet jeg ga til meg selv om å ikke kjøpe noe mer på en stund. Jeg sparer ikke egentlig penger, men jeg føler vel bare at jeg er blitt såpass gammel at jeg burde klare å kontrollere hva jeg bruker pengene mine på. Uansett pengesparing eller ikke, i dag gikk løftet rett i vasken. Jeg skulle bare ta en kjapp tur innom H&M, og naturligvis fant jeg en topp som jeg falt helt pladask for! Så dum som jeg er dro jeg denne toppen med inn på ett prøverom, og jeg fikk enda mer lyst på den da jeg prøvde den på. Så endte det slik; mindre penger i lommeboka og mer klær i klesskapet.

Denne t-skjorta er skikkelig min stil! Enkel og ganske tøff med litt fransk skrift på, i tillegg til at den kan brukes på flere måter. Jeg kan enten gå med den helt løst eller stappe den litt ned i buksa, eller jeg kan knyte den med ett strikk i livet, noe jeg elsker å gjøre!

På toppen står det "toujours toi" som betyr "alltid deg", og det et jo så utrolig søtt! Dessuten er den laget av ett spesielt stoff som blir annerledes etterhvert som du bruker og vasker det. Eller, det var ihvertfall det jeg skjønte ut i fra det som stod på lappen;)

Om du vil ta en nærmere titt på denne toppen kan du klikke Her!

Jeg ble rett og slett alt for fristet til å ikke ha en hel fotoshoot med dette antrekket. Jeg dro bare på meg en tilfeldig bukse som jeg tenkte kunne passe til toppen, og sjokkerende nok passet den midt i blinken! Den ga hele antrekket en litt rocka stil, noe jeg synes er skikkelig kult!

Det er faktisk helt utrolig merkelig hvor fort dagene går nå for tiden. Jeg står vanligvis opp rundt klokka seks om morgenen, men jeg føler likevel at dagen er over før jeg rekker å prestere noenting. Nå går enda en dag mot slutten, og jeg gleder meg virkelig til å sette meg ned i sofaen med en varm porsjon havregrøt og litt serier på Netflix. Kanskje skal jeg skrive noen blogginnlegg også;)

Vi blogges!

 • Publisert: 18.01.2017             Klokka: 20:55            Kategori: New In
 •        
 • Kommentarer:

Når jeg nesten ikke kommer meg gjennom dagen

17.01.2017, 21:37

Noen dager er verre enn andre. Jeg kan stå opp og føle at alt er bra, livet er vakkert og fremtiden lyser som en sol, men alt det positive kan falle sammen like fort som det kom. I dag var en sånn dag. Jeg sto opp og følte energien og livslysten blomstre inni meg, alt føltes så fint og godt, og jeg klarte bare så vidt å vente med å komme i gang med en ny dag. Så kom det bare en liten ting i veien, og jeg falt sammen uten ett eneste minne om lykken jeg hadde kjent for bare få sekunder siden. Alt er så risikabelt med livet jeg lever. Alt skal være gjort helt riktig akkurat som alltid, og om jeg prøver å endre på den minste ting er det så utrolig lett at alt faller sammen. Jeg føler at jeg mister kontroll.

Jeg satt med en god del virrende tanker store deler av skoledagen. Trening og mat lå naturligvis på toppen, men jeg kjente også på hvor utrolig fælt selvbildet mitt var. Jeg følte meg bare stygg, nytteløs og ekkel, men mest av alt ikke tynn nok. Samtidig kan jeg også tenke tanken at jeg er for tynn og at jeg må spise mer, men da kommer anoreksien løpende og gir meg en skikkelig omgang. Alle disse tankene farer gjennom hodet mitt så å si til enhver tid av dagen, men noen ganger blir det rett og slett for mye og jeg har bare lyst til å gi opp.

Jeg vurderte virkelig å droppe de to siste timene på skolen. Tankene og følelsene ble bare for mye, og til slutt visste jeg ikke helt hvordan i alle dager jeg skulle holde ut. Jeg kom meg heldigvis gjennom, og selv om jeg falt helt sammen da jeg kom meg hjem har jeg klart å komme meg på bena igjen. Etter middag dro jeg på meg regnbukse, støvler og hele pakka, og gikk rett og slett tur i noen timer. Jeg føler meg alltid så utrolig mye bedre når jeg får litt frisk luft i lungene og muligheten til å lufte tankene uten det samme gamle bråket fra huset, og det hjalp i dag også.

Jeg slenger bare med dette bildet for å minne meg selv om å smile. På dårlige dager er det så alt for lett å glemme at man en gang for ikke lange siden var glad, og da virker alt ekstra mørkt og meningsløst. "Når en er i mørket må en bare huske å skru på lyset";)

 • Publisert: 17.01.2017             Klokka: 21:37            Kategori: Anoreksi og ortoreksi
 •        
 • Kommentarer:

Ny uke, nye muligheter

16.01.2017, 20:25

Jeg synes av en eller annen grunn at det er merkelig deilig å komme i gang med en ny uke. Ny start, nye muligheter og enda mer energi og motivasjon! Jeg prøver alltid å skyve vekk alle de negative tankene og hendelsene fra forrige uke, og bytte dem ut med nye, positive tanker som kan dra meg gjennom denne uken også.

Som vanlig trente jeg så å si med en gang jeg kom hjem fra skolen i dag. Jeg føler at jeg kan trene etter middag og, men det har bare blitt en del av rutinene å ta det med en gang jeg kommer hjem fra skolen. Jeg ble forresten så glad tidligere i dag da jeg så hvor mange kommentarer jeg fikk på forrige blogginnlegg! Det gir meg bare en ekte, indre lykke og jeg føler på en måte at jeg lykkes med det jeg vil, og det er bare en herlig følelse.

Nå begynner faktisk dagen å gå mot slutten allerede. Jeg har fått unnagjort alt det jeg føler at jeg gjøre, så nå gjenstår det vel bare det jeg faktisk vil gjøre. Jeg ble akkurat ferdig med dagens siste bit med lekser, som var å vurdere layouten til en egenvalgt nettside. Da måtte jeg selvfølgelig velge den nye nettsiden til Celina Karine, og jeg hadde virkelig ikke mye negativt å si om den! For øyeblikket er den full av herlige oppskrifter som jeg har utrolig lyst til å teste ut, og oppsettet på siden er så ryddig og enkelt. Det gir meg faktisk en god del inspirasjon til nettsiden jeg holder på å sette sammen selv! Jeg har kommet godt i gang med den, men jeg er fortsatt usikker på én liten ting; norsk eller engelsk? Jeg har allerede begynt å skrive innlegg og slikt, og alt er på engelsk, men jeg lurer stadig på om jeg bare skal holde meg til norsk? Jeg setter stor pris på tips fra dere!

Nettsiden til Celina Karine finner du Her.

I går fikk jeg dessuten skrevet ned ett nytt inspirerende sitat på døra jeg malte med tavlemaling for en stund siden! Det er en typisk ting jeg aldri finner motivasjonen til å gjøre, så helt siden halloween har der stått noe sånt som "trick or treat". Men i går fikk jeg endelig endret på det, og nå står der ett sitat jeg selv synes at er utrolig inspirerende!

Nå skal jeg fortsette å redigere litt på nettsiden min og skrive litt nye innlegg, før jeg sier meg fornøyd med dagen og lager kveldens porsjon med grøt. Alt i alt har det vært en ganske fin dag, og jeg håper du også har hatt det!

Vi blogges!

 • Publisert: 16.01.2017             Klokka: 20:25            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 0

Mine topp tre tips for ren og vakker hud!

15.01.2017, 20:20

Helt siden jeg begynte å bli eldre har jeg vært ganske redd for å få den "typiske ungdomshuden". Uren hud, kviser og rødhet har alltid vært ting jeg har prøvd så godt jeg kan å unngå, men spesielt de siste årene har jeg gjort så å si alt for å holde huden min sunn og ren. Derfor har jeg funnet frem til en god del produkter og rutiner som jeg virkelig føler at er bra for huden min, og akkurat det skal jeg dele med dere i dette innlegget!

- ALLTID fjern sminke før du legger deg! Det er virkelig ikke sjelden at jeg nesten faller for fristelsen og dropper å fjerne dagens sminke fra trynet før jeg legger meg. Noen ganger gir jeg rett og slett etter, men jeg klarer som oftest å få meg selv til å rense ansiktet ganske greit. Grunnen til at det er så viktig å fjerne sminke før en legger seg, er fordi kroppen og huden virkelig skal få slappet av om natten, og rett og slett få en liten "skjønnhetssøvn";)

Jeg sier meg ofte fornøyd med en sminkefjerningsserviett, men jeg prøver alltid å karre meg gjennom litt ekstra pleie for huden. Vanligvis går jeg for favoritt cleanseren min fra Formula 10.0.6, Absolute Dream Clean, men på dager hvor jeg føler at huden min trenger det bruker jeg den dere ser på bildet. Det er en utrolig deilig ansiktsrens fra Lush, og den får virkelig bort alt av urenheter og sminkerester! Denne ansiktsrensen kan du ta en nærmere kikk på Her.

- Ta en skrubb minst én gang i uken. Det er jeg virkelig ikke noe flink til. Jeg tenker ofte at "nå skal jeg gi ansiktet mitt en god skrubb og kanskje til og med unne meg en maske", men det ender ofte opp med at jeg ikke gidder. Det er uansett en fin vane å lage seg, og huden setter virkelig pris på det!

Ocean Salt skrubben fra Lush er en stor favoritt hos meg! Den har rimelig store skrubbekorn, noe som gjør at den ikke passer så veldig godt for fet hud, men jeg liker den utrolig godt! For å få vite mer om denne skrubben kan du klikke Her!

- Husk å gi ansiktet fuktighet! Det et nok dette jeg klarer å gjennomføre oftest. Jeg prøver alltid å smøre ansiktet med en deilig fuktighetskrem både før jeg legger meg og når jeg står opp, og den siste tiden har jeg også vent meg til å spraye ansiktet med litt toner vann!

Jeg har forelsket meg helt i denne kremen fra Elisabeth Arden! Den gir så utrolig god fuktighet, er veldig konsentrert og jeg har faktisk merket forskjell på huden min siden jeg begynte å bruke den. Om du vil kjøpe denne kremen kan du klikke Her.

Så var vi tilbake til toner vannet jeg akkurat nevnte;) Jeg har som sagt begynt å spraye ansiktet mitt med litt toner vann rett før jeg påfører ansiktskrem, og da er Eau Roma Water og Tea Tree Water toner vannene fra Lush favorittene. De gir en skikkelig deilig, fresh følelse og masse fuktighet, i tillegg til at de pleier godt.

Tea Tree Water toner vannet kan du kjøpe Her og Eau Roma Water toner vannet kan du kjøpe Her.

Dette er da mine tre beste tips for ren og sunn hud. Såklart, noen kan droppe alt og ha den reneste, vakreste huden noensinne, mens andre rett og slett bare har litt uren og kvisete hud. Jeg har en mistanke om at jeg er mer lik den førstnevnte, men den teorien tørr jeg ikke helt å teste ut;) Jeg synes uansett at det er utrolig deilig å gi huden min en solid dose pleie og kjærlighet, men en må bare huske at det ikke er nødvendig å ta det såååå seriøst.

Vi blogges!

 • Publisert: 15.01.2017             Klokka: 20:20            Kategori: Inspirasjon
 •        
 • Kommentarer:

Treningsklærne jeg liker aller best!

13.01.2017, 21:50

I noen uker har jeg trent mye mer enn før. Jeg klarer ikke å si meg fornøyd med like mye som jeg gjorde for en stund siden, og jeg merker det på hvordan jeg går kledd mesteparten av dagen. På vanlige skoledager slenger jeg mer eller mindre bare på meg en dongeribukse og en eller annen overdel, men det bytter jeg ut med treningsklær så fort jeg kommer inn døra hjemme. Siden jeg bare går i vanlige klær noen få timer hver dag, ender det opp med at jeg føler at det er lite vits i å pynte noe på det. Dessuten har jeg bare noen få plagg jeg føler meg -nokså- komfortabel i, så variasjon i klesstilen er det ikke mye av.

Uansett hvor lyst jeg har til å være litt mer vågal med klesstilen min og variere litt mer med hva jeg kler meg i, blir jeg alltid dradd mot avdelingen med treningsklær i butikken. Jeg elsker å tusle rundt i treningsklær både før og etter jeg skal trene, og det er få dager i uken at jeg ikke har på meg det i det hele tatt. For å være helt ærlig har jeg faktisk utrolig mye ulikt treningstøy. Ett bredt utvalg tightser og nesten en hel kolleksjon med topper, men det er naturligvis noen få plagg jeg strekker meg etter så å si hver gang.

For øyeblikket er jeg helt forelsket i dette antrekket! Det er en helt enkel grå tights med blått strikk, kombinert med en fargerik, behagelig sports-bh med ett skikkelig eksotisk mønster! Tightsen er fra H&M, og overdelen er fra Cubus:)

Siden jeg har elsket denne tightsen så utrolig mye i det siste, letet jeg akkurat desperat gjennom H&M sin nettside på jakt etter den. Dessverre var den ikke å se, men du kan klikke Her om du vil ta en titt på overdelen jeg bruker på bildet!

Jeg er faktisk helt sjokkert over hvor fort denne uken har gått! Jeg føler at det bare var noen få dager siden forrige fredag, og da følte jeg at det hadde gått utrolig kort tid siden fredagen før der igjen. Nå er jeg helt utslitt etter noen ganske krevende og slitsomme dager på skolen. Selv om helgene ofte er veldig vanskelig for min del, har jeg bestemt meg for å prøve så godt jeg kan å få slappet litt av nå de neste dagene, uten å stresse og tenke for mye. Nå står jeg godt plassert på kjøkkenet med grøten på full kok, så nå er det snart på tide med litt kveldskos;)

Vi blogges!

 • Publisert: 13.01.2017             Klokka: 21:50            Kategori: Trening
 •        
 • Kommentarer:

I matboksen til en anorektiker

12.01.2017, 21:17

Det er helt merkelig hvordan alle disse rutinene mine blir til. Så fort jeg har fått for meg at én liten, kanskje til og med ubetydelig ting, har noe å si for vekten og kroppen min, er jeg helt fastlåst. Det er som om jeg tror at en liten forandring vil ødelegge alt jeg har av kontroll, til og med når jeg innerst inne vet at det er alt annet enn sant. Det er den kontrollen sin feil, egentlig. Alt skal være utført akkurat som vanlig, uten unntak, og om det kommer noe i veien føles det som om hele verdenen raser sammen foran øynene på meg.

I julen gikk jeg ned en god del i vekt. Jeg har ikke våget å veie meg, men jeg stoler på det andre forteller meg. Det er nok den kombinasjonen av at jeg har trent utrolig mye mer enn vanlig, i tillegg til at jeg har unngått mat så godt som bare mulig. Derfor har hverdagen blitt en stor utfordring for meg. Jeg prøver så godt jeg kan å pakke med meg en stor nok lunsj som kan gi meg energi ut skoledagen, men jeg kjenner hvor vondt alt gjør inni meg. All kontrollen jeg føler at jeg mister, og kaloriene jeg føler jeg ikke skulle hatt i meg. Alt føles som en kamp.

I dag testet jeg faktisk ut noe nytt i matboksen. Det som rett og slett alltid er med meg i skolematen er en eller annen form for frukt, og i dag endte jeg faktisk opp med en grapefrukt! Jeg har smakt grapefrukt når jeg var yngre og mer kresen, og siden jeg ikke likte det da tenkte jeg rett og slett at jeg kanskje kom til å gjøre det nå. Så jeg satset stort og skjærte opp en grapefrukt før jeg tok veien til skolen i dag tidlig, og jeg ble faktisk sjokkert da lunsjtider kom. Det er noe med smaken som er utrolig merkelig, men samtidig et det veldig tilfredsstillende. Dessuten er det noe av det sunneste en kan få i seg!

Siden jeg syntes at det var utrolig godt med grapefrukt til lunsj i dag, blir det nok det samme i morgen! Jeg merker at det er en smak en er nødt til å bli vant til, men jeg synes allerede at det er kjempegodt;)

Hva pleier du å spise til lunsj?

Vi blogges!

 • Publisert: 12.01.2017             Klokka: 21:17            Kategori: Anoreksi og ortoreksi
 •        
 • Kommentarer:

Den beste sminken til brynene noensinne?

11.01.2017, 22:28

Selv om det i utgangspunktet ikke er så mye å stresse over, har jeg mer eller mindre hatt hjertet i halsen de siste dagene. Nå forventet dere nok noe skikkelig dramatisk og seriøst, men der må jeg rett og slett skuffe dere. Det er nemlig bare noe så enkelt som at jeg er tom for favoritt brynspomaden min. Sminkerutinen min er rett og slett ikke komplett uten en god, pålitelig brynspomade til å tegne på ett sett med bryn i det nokså trøtte, bleke ansiktet mitt, og uten favorittproduktet mitt har jeg følt meg litt fortapt;)

Her er den gode gamle favoritten, Inglot sin AMC brow liner gel i fargen 16. Denne har vært en trofast følgesvenn i noen måneder nå, men den møtte jo gå tom en gang den og;)

Etter en lang og slitsom skoledag i dag, dro jeg rett av gårde på jakt etter ett produkt som kunne ta over plassen til min elskede AMC brow liner gel fra Inglot. Jeg hadde noen spesielle produkter i tankene, og etter en lang, håpløs jakt fant jeg dem endelig da jeg trodde håpet var borte! Det jeg letet etter var nemlig noe nytt jeg fikk øye på for noen dager siden, som automatisk tok oppmerksomheten min. Disse produktene var faktisk fra merket Depend (Yup, de som selger billige neglelakker), og jeg er rimelig sikker på at de er ganske så nye på markedet. Uansett, disse godsakene hadde både ett tiltrekkende utseende i tillegg til at de ikke kom til å sprenge lommeboka mi helt, så da slo jeg rett og slett bare til!

Depend hadde to ulike brynsprodukter i denne serien, en brynspomade og en penn. Det var rikelig med farger å velge mellom, og selv jeg som vanligvis går for en helt vanlig brun, hadde flere alternativer å velge mellom. For å være helt ærlig nølte jeg litt på veien til kassen. Jeg sto der og holdt brynspomaden i den ene hånden og brynspennen i den andre, samtidig som jeg praktisk talt gikk gjennom alt galt som kunne skje om jeg kjøpte begge to. Jeg kom heldigvis til enighet med meg selv, og konkluderte med at 300 kroner ikke kunne gjøre den største skade.

Rett etter jeg hadde kommet inn døra hjemme med disse to godsakene i hendene, satt jeg opp filmutsyret mitt så fort mulig og kom i gang med å filme en video. Nøyaktig hva denne videoen er kan dere nok gjette dere til, men noe mer røper jeg ikke;)

 • Publisert: 11.01.2017             Klokka: 22:28            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Er det verdt å dø for

10.01.2017, 21:05

Jeg ble aldri så tynn som de jentene man ser bilder av. De med ribbein så utstikkende at man kan telle alle radene, og hoftebein så synlige at man får vondt i sjelen. Jeg ble aldri så tynn. Jeg gikk ned over tjue kilo på noen måneder og hjertet mitt var i ferd med å svikte kroppen min og gi meg helt opp. Tankene mine ble til små, tikkende bomber inne i hodet mitt, og tok fra med alt som var igjen av meg selv, helt til jeg var ett helt ukjent begrep. Jeg var så ung og uvitende. Jeg hadde ikke engang hørt ordet 'anoreksi' før legen tok det opp. Å sulte ble en daglig rutine, sammen med alle de andre tingene hodet mitt påstod at jeg var helt nødt til å gjøre, som å ha på meg helt rosa klær, ha perfekt neglelakk og så mye sminke i trynet at jeg så ut som ett takras. Det virker kanskje som rene bagateller, men alle disse tingene gjorde meg tvunget til å sitte rett opp og ned i en stol dagen lang. Jeg kunne ikke ta på noe uten å tenke at jeg måtte vaske hendene, og med flere lag hudkrem på kroppen til enhver tid av døgnet, trodde jeg også at noe fælt ville skje om litt av den kom borti noe. 

Jeg skriver ikke egentlig dette innlegget for å få frem de tingene jeg følte på da jeg først ble syk. Selv om jeg ikke så direkte syk ut, var tilstanden min så ille at jeg ble innlagt. Jeg ble tvunget til å sitte helt i ro etter hver eneste lille bit de fikk i meg, og da jeg endelig kom tilbake til hverdagen var jeg blitt noe jeg ser på som "skinny-fat". Det vil rett og slett si at jeg var tynn, men det var ikke tegn til muskler. Etter det kom treningstankene sakte men sikkert. De begynte som en stor glede, ettersom det hadde vært en lang periode hvor jeg ikke fikk lov til å trene, men de utviklet seg til noe helt annet. De endte opp som ett monster. Ett monster som vokste seg større og større jo mer jeg tenke på det, og rev meg i filler enda mer enn før. 

Treningsforstyrrelser høres så pinglete ut. Det høres ut som en liten bagatell, noe som ikke kan sammenlignes med andre problemer rundt omkring i verden. Sannheten er at jeg hadde foretrukket en hvilken som helst annen sykdom enn denne. Noe som kunne blitt lindret av ett glass medisiner eller en operasjon, noe andre kunne se og synes synd på. For dette er bare meg. Dette er en uhelbredelig sykdom som ingen kan gjøre noe med. Anoreksien som første til ortoreksi, og ortoreksien som tok meg med ned i dypet til angsten og depresjonen. Jeg er en diger klump av sorg, tanker og stress, som ingen kan gjøre noe med, nemlig fordi jeg er den eneste som kan kurere dette. Jeg er den eneste utveien fra dette uendelige marerittet. Jeg trener meg sykere og tenker meg tristere, og om jeg ikke snur det kan det ta uventede vendinger. Om jeg fortsetter med dette vil jeg aldri bli lykkelig, og en vakker dag er jeg kanskje ikke her mer. Men jeg har ting å holde fast i, personer jeg vil være med og opplevelser og gleder jeg ikke vil gå glipp av. Jeg må bare vinne over meg selv først.

 • Publisert: 10.01.2017             Klokka: 21:05            Kategori: Anoreksi og ortoreksi
 •        
 • Kommentarer:

Makeup and Skin Care favourites 2016

09.01.2017, 21:31

Da ligger det endelig en ny video på youtubekanalen min! De siste dagene har jeg vært så utrolig stresset fordi jeg har følt at alle drømmene mine går rett i vasken, og spesielt drømmen om youtube. Helt siden det nye kameraet mitt kom i hus har jeg blitt helt overveldet av hvor vanskelig det er å sette seg inn i hvordan det fungerer, og filming av videoer har gått nokså tregt. Men i går satt jeg meg rett og slett bare ned foran kameraet mitt, fast bestemt på å filme en video jeg kunne legge ut i dag, og jeg kunne bare kjenne energien komme strømmende så fort jeg innså at kameraet fungerte som jeg ønsket! Siden dette er den første videoen jeg legger ut nå i 2017, syntes jeg at det måtte være noe litt stort, noe som passer til å legge ut ved starten av ett nytt år. Derfor tenkte jeg at det passet godt å legge ut en slags favoritter video, hvor jeg viser dere hvilke produkter jeg har elsket gjennom hele dette året som har gått. Det er både sminke- og hudpleiefavoritter, i tillegg til en god del prating og dårlig humor fra min side;) Videoen ligger på youtubekanalen min, Thoffies Makeup, men du kan også se den litt lenger nede på dette innlegget!

 

Nå er jeg rett og slett helt utslitt etter en lang og slitsom mandag, så dette er bare ett kort innlegg. Jeg håper du liker videoen!


Har du prøvd noen av disse produktene?

Vi blogges!

 • Publisert: 09.01.2017             Klokka: 21:31            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer: 1

Bra sminke trenger ikke å være dyrt!

08.01.2017, 23:08

De siste månedene har jeg falt helt pladask for øyenskygge. Jeg har samlet meg opp utallige øyenskyggepaletter på rimelig kort tid, og jeg har absolutt ikke planer om å stoppe. Noensinne! Uansett hvor teit eller meningsløst det virker, så får jeg bare ett enormt lykkerus av øyenskygge, og spesielt øyenskygge paletter. Om jeg måtte gjette hvor mange paletter jeg har for øyeblikket, måtte jeg nok ha gjettet på rundt tjue stykker, og siden jeg har så utrolig mange vet jeg virkelig hva jeg snakker om. Jeg har både billige og dyre paletter fra både kjente og ukjente merker, og jeg har faktisk samlet sammen noen av mine favoritter til en liten sammenligning!

Urban decay vice

Selv om jeg fikk dette palettet for bare en kort stund siden, har jeg allerede rukket å sette det opp som en ny favoritt. Grunnen til at jeg falt helt pladask for akkurat dette palettet var nok det faktum at det byr på så utrolig mange knæsje, vågale farger som bare venter på å bli brukt i en fargerik øyensminke en vakker dag, og ett slikt palett har jeg ikke hatt tidligere. Det gir deg hele 20 ulike øyenskygger, noen få matte men de fleste glitrende, i tillegg til en øyenskyggekost og ett stort speil.

Da jeg dyppet fingeren i en av disse fargene for aller førte gang, ble jeg faktisk ganske sjokkert. Øyenskyggene er nemlig hardere og tørrere på konsistens enn hva jeg er vandt til, men tro meg når jeg sier at pigmentet er fantastisk likevel. Jeg blir rett og slett helt sjokkert hver gang jeg tar en titt på disse swatchene av palettet, for fargene er så utrolig fine!

Dette palettet kan du kjøpe Her

Kylie Cosmetics the bronze kyshadow palette

Om jeg skal være helt ærlig, så har dette palettet vært min aller beste venn fra sminkeskuffen det siste halvåret. Det er nok mest fordi jeg liker best en litt naturlig øyenskyggelook med ulike bruntoner, og det er nemlig akkurat det dette palettet har å by på! Det inneholder ni ulike øyenskygger, alle helt perfekte til å sette sammen og bygge opp en bronzy look. Jeg har funnet meg selv i å bruke dette palettet nesten hver dag, og jeg elsker faktisk alle fargene!

Dette palettet kan du kjøpe Her !

I Heart Makeup i heart chocolate

Wow. Bare wow. Da jeg var i Gdansk for noen uker siden snublet jeg over en stor hylle fylt med en masse godsaker fra merket I Heart Makeup, og jeg klarte rett og slett ikke la være å kjøpe tre av de sjokolade formede øyenskyggepalettene deres. Det som har endt opp som favoritten min av alle disse tre, er det som heter Chocolate Vice, og det er virkelig ikke uten grunn;) Dette palettet byr på ett stort utvalg ulike øyenskygger i alt fra enkle rosafarger til blendende gullfarger, og pigmentet er helt prima, spesielt på de glitrende fargene!

Dette palettet kan du kjøpe Her !

De to andre palettene kommer sannelig ikke langt bak på listen over favoritter, og det som virkelig ligger hakk i hel på Chocolate Vice er det som heter Naked Chocolate. Det har ett helt fantastisk utvalg av øyenskygger til å bygge opp en ganske så enkel, nude look, samtidig som der er noen farger som skiller seg ut og gir en mulighet til å lage en mer vågal look!

Dette palettet kan du kjøpe Her

Siden disse tre I Heart Chocolate palettene har så og si lik kvalitet, går jeg bare rett over på det siste palettet i rekken, nemlig Death By Chocolate. Jeg følger at dette palettet er en sikker vinner for de fleste som interesserer seg i sminke, noe som er fordi det har ett så utrolig fint utvalg av helt ulike farger. Det gir deg alt fra enkle brunfarger til elegante lillafarger og dramatiske, glitrende svarte, så da er det eneste som setter begrensninger fantasien!

Dette palettet kan du kjøpe Her!

Disse I Heart Chocolate palettene fra I Heart Makeup er utrolig undervurderte, spesielt med tanke på hvor snill de er mot lommeboka! Hele kolleksjonen byr på rundt ni ulike paletter -alle ser ut som sjokoladeplater, bare i ulike farger-, og hvert palett koster under hundrelappen, noe som er utrolig billig for ett palett med hele 16 øyenskygger av fantastisk kvalitet! Om ikke du kunne tenke deg ett er det supert i gave;)

Kvaliteten på alle de ulike palettene er så og si helt lik, og på disse tre jeg har testet til nå virker det helt fantastisk! Jeg har utrolig mange øyenskyggepaletter som jeg har kjøpt de siste månedene, og for øyeblikket er antallet så stort at jeg bare har plass til å ha noen få liggende fremme. Disse tre palettene har jeg hatt liggende godt tilgjengelig helt siden jeg fikk dem, så jeg anbefaler dere virkelig å gi dem en sjangse!

Reviews av alle palettene finner du:

- Urban Decay // Her

- Kylie Cosmetics // Her og Her

- I Heart Makeup // Her

Ha en fantastisk kveld alle sammen!

 • Publisert: 08.01.2017             Klokka: 23:08            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Jeg vant min første konkurranse!

06.01.2017, 23:53

Jeg er fortsatt helt i ekstase etter det som skjedde for noen dager siden! På onsdag fikk jeg nemlig en nokså sjokkerende melding på instagram, som av alle ting fortalte at jeg hadde vunnet en konkurranse fra Douglas. Jeg har meldt meg på utallige giveaways, små og store konkurranser og lignende opp gjennom årene, men som mange andre har jeg aldri vunnet. Og vet dere hva? Det følest utrolig godt å endelig vinne! Dessuten gir det en ekstra god følelse å vite at jeg vant på grunn av noe jeg har gjort eller prestert, og ikke bare ved en trekning og ren tilfeldighet!

I dag fikk jeg faktisk premien i posten, og gleden over å åpne pakken var ikke liten. I den fant jeg ett øyenskyggepalett fra merket Zoeva, i tillegg til en helt nydelig øyenskyggekost fra det samme merket. Zoeva er vel egentlig mest kjent for akkurat sminkekostene sine, og i dag skjønte jeg virkelig hvorfor: de kommer i elegante, glamorøse innpakninger som gjenspeiler det en har i vente inni, og de myke fargene og elegante detaljene gjør at det hele føles som en drøm. Jeg har siklet etter både sminkekoster og øyenskyggepaletter fra Zoeva i en god stund nå, så det å vinne noen av de produktene er helt fantastisk!

Selv om Douglas påstod at den heldige vinneren av konkurransen ville få ett Rodeo Belle øyenskyggepalett -fra Zoeva-, var det ikke det som ankom i posten. Jeg fikk nemlig ett såkalt Blanc Fusion palett, men jeg er faktisk bare glad for den lille feilen! Jeg har falt helt pladask for dette palettet, og det var virkelig kjærlighet ved første blikk. Designet på innpakningen er bare helt nydelig, og det var som om det ropte navnet mitt da jeg så det første gang. Det som møtte meg da jeg åpnet palettet var ti ulike øyenskygger i både glitrende og matte farger, og kombinasjonen av farger og finish er helt perfekt til min smak.

Pigmentet på både de matte og de glitrende fargene er helt fantastisk! Jeg har tross alt bare testet ut med noen gode gamle hand swatches, men pigmentet blir nok ikke noe dårligere av den grunn;) Jeg har ikke tatt med fargen som heter Travel Inspired -den lyse nederst til venstre- på disse swatchene, noe som er fordi den rett og slett er så lik hudfargen min at den ikke vises så godt på hånden min. Den er uansett perfekte å bruke som base i en øyenskygge look!

Om du vil ta en titt på dette palettet og få litt mer info, kan du klikke Her , og om du vil se på sminkekosten kan du klikke Her !

Har du testet noe fra Zoeva?

Vi blogges!

 • Publisert: 06.01.2017             Klokka: 23:53            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Fra kort til enda kortere!

04.01.2017, 21:36

Nå står jeg godt plassert foran kokeplatene på kjøkkenet. Grøten er snart ferdig, og jeg kom helt plutselig på at jeg ikke har oppdatert dere om den nye hårklippen min! Som dere vet klippet jeg av en goood del av det nokså lange håret mitt for bare en kort stund siden. Jeg var utrolig fornøyd de første dagene, og kanskje til og med ukene, men etter en stund følte jeg at det hele så ut som ett kråkereir og ikke en snasen hårsveis. Så har jeg da gått rundt i noen uker nå med dette kråkereiret på toppen av hodet, uten motivasjon til å engang prøve å fikse på det. På de siste tre ukene har jeg vasket håret rundt en og en halv gang, så jeg fant til slutt ut at det måtte gjøres noe.

Nå på mandag tok jeg turen ned til en frisørsalong her hvor jeg bor, bestilte meg en time og lot resten gå sin gang. Jeg forklarte nøye gjennom akkurat hva jeg ikke var fornøyd med siden forrige klipp, lot dem vaske og styre med håret mitt slik de ville, og gledet meg noe vilt til å se det endelige resultatet. Og for å si det sånn: håret mitt har ikke vært så kort siden jeg var fem! Jeg og frisøren ble enige om at vi skulle klippe enda mer enn hva jeg egentlig hadde forestilt meg, og nå er det så kort at jeg såvidt får det opp i en pitteliten hestehale bak i nakken! Resultatet ble faktisk utrolig fint, og det er vel egentlig sånn jeg liker best at håret mitt er; kort og enkelt.

Jeg hadde egentlig planer om å få filmet noen videoer til youtubekanalen min, Thoffies Makeup , idag, men har så utrolig lite inspirasjon! Har dere noen videoer dere kunne tenke dere å se?

Vi blogges!

 • Publisert: 04.01.2017             Klokka: 21:36            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Kunsten å gjøre en dårlig dag til en opplevelse

03.01.2017, 21:02

Denne dagen har virkelig bydd på litt av hvert. Det hele begynte med at jeg våknet av en bitende kulde, etterfulgt av ett voldsomt stress som tok tak i meg så fort jeg hadde stått opp. Jeg målet opp havregryn og melk til grøten rundt fem ganger før jeg endelig klarte å innse at det var riktig mengde og ikke alt for mye, og da hadde jeg kastet så mye havregryn i vasken at den kommer til å være tett resten av uka. Etter en liten stund klarte jeg heldigvis å få ro på tankene.

I går planla jeg å ta en liten shoppingtur med noen venninner, noe jeg faktisk gledet meg ganske mye til i forkant. Etter det lille anfallet jeg hadde i dag tidlig falt den gleden litt sammen, men jeg kom meg likevel opp av sofaen og inn på badet for å ordne meg. Det å føle at jeg får gjort noe hjelper ofte på stresset, men jeg falt like fort sammen igjen da alle planene ble avlyst. Så da var jeg tilbake på start.

Jeg kom meg heldigvis ut av huset etter en stund. Det føltes ganske så meningsløst å tusle rundt i butikker alene uten å helt vite hva jeg skulle se på eller kjøpe, men det kom seg faktisk litt etter jeg fikk kjøpt meg litt ting på salg. Da roet nervene seg litt etter litt, og jeg klarte for det meste å nyte resten av handlerunden. I tillegg til litt sminke og treningsklær, fikk jeg også kjøpt med meg en boks Burn Zero som jeg kunne nyte når jeg omsider var kommer hjem igjen;)

Da jeg kom meg hjem satt jeg meg ned med litt blåbær og en boks Burn Zero, og nå som jeg har fått nytt kamera ble det rett og slett alt for fristende å ta noen bilder! Tinka var som vanlig rimelig interresert i det jeg tygget på, så hun fikk naturligvis en viktig rolle i fotoshooten.

Så begynte dagen virkelig å ta seg opp! Da jeg skulle til å komme i gang med dagens trening, noen runder cardio og litt ekstra ryggøvelser, åpnet jeg tilfeldigvis instagram og fikk ett enormt sjokk. Jeg hadde nemlig fått en melding fra Douglas, hvor de fortalte at jeg hadde vunnet nyttårskonkurransen jeg meldte meg på for noen dager siden, i tillegg til at de hadde lagt ut bildet mitt på brukeren deres! Jeg fikk ett skikkelig lykkerus, og svevde nesten gjennom hele treningsøkten! Premien får jeg i posten om ikke lang tid, og jeg gleder meg skikkelig! Det er uansett utrolig gøyt å vinne en konkurranse, spesielt når en vinner på grunn av noe en har gjort eller prestert, og ikke bare ved en tilfeldig trekning.

Her er bildet jeg brukte til konkurransen. For å vinne måtte en legge ut ett bilde av sin nyttårs inspirerte sminkelook, og akkurat dette bildet gjorde at jeg vant en konkurranse for aller første gang i mitt fjorten år lange liv. Og for å si det sånn, det er ikke akkurat få konkurranser jeg har meldt meg på;)

Nå er jeg helt utslitt etter en lang dag med mange ulike følelser og tanker i sving. I morgen er det tilbake til hverdagen, og det skal bli spennende å se hvor trøtt jeg er i morgen tidlig;)

Vi blogges!

 • Publisert: 03.01.2017             Klokka: 21:02            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Julen har tvunget vekten nedover

02.01.2017, 22:11

Jeg kan ikke akkurat påstå at denne julen har vært bra for helsen min. Jul skal egentlig være en koselig tid med venner og familie, en tid da alle problemer i livet blir betydelig mindre og mer ubetydelige. For meg har det vært stikk motsatt. Helt siden skolen sluttet og ferien startet har jeg stresset døgnet rundt, selv om jeg ikke har noe viktig som må gjøres. Jeg har alle disse tingene jeg gjøre, de tingene jeg føler at er ett nederlag om jeg ikke gjør, og når skolen ikke er der og tar opp en god del av tiden min, ender det opp med at tankene tar over. Jeg får alt for mye tid til å tenke. Så jeg tenker og tenker og tenker, tenker helt til hodet sprekker og jeg ikke skjønner hva som er vitsen, faller helt sammen og kommer meg opp igjen til samme prosedyre litt senere.

De siste årene har juletiden i bunn og grunn vært utrolig slitsom og utfordrende, men jeg har aldri opplevd en så fæl førjulstid og romjul. Alt gikk bare galt fra første dagen med fri, og selv om julemiddagen og middagsbesøkene har gått helt greit, føler jeg at jeg har gått mange steg tilbake i spiseforstyrrelsene. Jeg har latt dem vinne. Havregrøten jeg har hatt fast til frokost og kvelds er naturligvis den samme, men alt annet har falt helt sammen. Jeg gleder meg til hver en bit jeg skal ta i løpet av dagen, men når jeg først skal spise ender det opp med å bli ett måltid uten nytelse, og nesten uten kalorier også. Det er merkelig at så mye kan forandre seg i løpet av bare noen få uker. For noen uker siden var jeg helt fylt av motivasjon for å få ett bedre 2017, få orden på tankene og en sunnere treningsrutine som ikke sluker opp hele livet mitt, men også å klare å spise litt mer og legge på meg etter en stund. Akkurat nå føles det som om den motivasjonen har snudd helt.

Jeg kan vel på ett eller annet vis se selv at jeg har blitt litt tynnere denne julen, men likevel klarer jeg ikke å ta det innover meg på riktig måte. Det tar meg bare flere skritt tilbake og innover i anoreksien, noe som føles som ett lite nederlag med tanke på at jeg følte at det gikk så bra før ferien. Da økte jeg litt og litt på spesielt lunsjen, prøvde å venne meg til tanken om små mellommåltider, og hadde til og med en følelse av at treningen gikk bra og ga meg mer energi enn den tok. Jeg kan ikke si at det samme gjelder i dag.

 • Publisert: 02.01.2017             Klokka: 22:11            Kategori: Anoreksi og ortoreksi
 •        
 • Kommentarer: 0

Jeg ble helt blåst av banen! // Swatches + review av Urban Decay Vice øyenskygge palettet

01.01.2017, 22:30

Jeg klarte bare ikke å holde meg unna lenger! For noen få dager siden skrev jeg ett innlegg hvor jeg forklarte om den lille pausen jeg hadde planer om å ta fra bloggen, men jeg kan vel trygt si at den planen mislyktes. Jeg har hatt lyst til å fokusere på youtube og nettsiden jeg holder på å sette sammen, designe og planlegge, men frem til jeg får opp nettsiden trenger jeg rett og slett ett sted å skrive. Så da er jeg vel tilbake!

I går fikk jeg en pakke i posten, og innholdet var ikke akkurat overraskende. Jeg fikk nemlig 700kr i gavekort til Kicks i julegave, og de pengene brente jeg like så godt av på nettbutikken deres få timer etter jeg innså at det også var mulig. Da kjøpte jeg en ny Urban Decay Naked Skin concealer -siden den jeg hadde var tom-, i tillegg til at jeg unnet meg enda ett nytt øyenskyggepalett. Sjokkerende? Neh, etter tjue ulike øyenskyggepaletter virker det nesten som om tallet står stille. Uansett, øyenskyggepalettet som nå ligger splitter nytt i sminkeskuffen er ett Urban Decay Vice palett, og det er helt nydelig!

Jeg ble utrolig overrasket da jeg åpnet esken til Vice palettet. Innpakningen var rett og slett større enn forventet, men i tillegg kom selve palettet i en liten sminkeveske som matchet! Det er nok få som vet nøyaktig hvorfor en slik liten detalj varmer en sminkeelsker sitt hjerte så utrolig mye, men det er vel bare sånn det er;) Faktisk var utseende på selve palettet enda bedre enn alle forventningene jeg våget å ha, noe som skjokkerte veldig. Blikket mitt ble automatisk dradd mot det holografiske mønsteret på lokket til palettet, ett mønster som også gikk igjen på sminkevesken som kom med. Sjokket vokste seg bare større da jeg åpnet palettet og fikk se innholdet. Der viste det seg tjue ulike øyenskygger, noen matte og noen glitrende, noen enklere enn andre, men alle fargene var helt unike. Det var faktisk det som var den største grunnen til at jeg valgte akkurat dette palettet. Alle fargene er veldig ulike, og selv om der er nok farger til å bygge opp en enkel, naturlig look, er der utrolig mange spreke, vågale farger jeg gleder meg til å leke med!

Jeg bare elsker å teste ut nye øyenskyggepaletter, og når fargene er så glitrende og interresante blir ikke akkurat kjærligheten noe mindre. Som dere ser på bildene hvor jeg har swatchet alle øyenskyggene på armen min, så er pigmentet i absolutt alle fargene helt sykt! Til og med de lyseste, matte fargene kan by på mengder av pigment! Da jeg dyppet fingeren ned i farge etter farge, ble jeg bare mer og mer forundret over at konsistensen var ganske tørr og fast. Jeg er vant med slik konsistens på matte øyenskygger, men på mer glitrende farger er konsistensen ofte mer kremete og myk enn som så. Jeg har en mistanke om at grunnen til at fargene i dette palettet har den litt tørre konsistensen, er for at de skal være lettere å påføre med en kost. Jeg må være helt ærlig og innrømme at jeg foretrekker den litt mykere konsistensen, men jeg har jo ikke testet ordentlig enda!

Jeg ble rett og slett nødt til å dele inn swatchingen i to omganger, for etter en stund innså jeg at tjue ulike øyenskygger aldri i livet ville få plass på hånden min. Uansett så er jeg helt blåst av banen over hvor utrolig vakre og unike disse fargene er, og jeg kan ikke vente med å prøve meg frem med dem!

Jeg har forresten fått meg nytt kamera! Før hadde jeg nemlig ett ganske billig, lite kamera som jeg kjøpte til å filme videoer med, men for noen dager siden var jeg så utrolig heldig at jeg fikk ett splitter nytt Canon EOS 700D! Jeg har hatt det utrolig gøy med å teste meg frem med dette kameraet, og bildene i dette innlegget er ett resultat av nettop den testingen. Hovedformålet med dette kameraet -som jeg har ønsket meg lenge- var i bunn og grunn filming til youtubevideoene mine, men bildekvaliteten er helt fantastisk! Hva synes dere?

Vi blogges!

 • Publisert: 01.01.2017             Klokka: 22:30            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:
teresehoff

teresehoff

Heisann, og velkommen til bloggen min! Da jeg først startet denne bloggen skrev jeg for det meste om sminke, skjønnhet og klær, i tillegg til en god del om sykdommen min. Da jeg var 11 år gammel ble jeg diagnosert med anoreksi, og etter flere år med kjemping mot det, fikk jeg også alvorlige treningsforstyrrelser. Nå, etter tre år med kjemping, slit og tårer, kan jeg endelig si at jeg er på bedringens vei, og nå har bloggen min forandret seg helt. Jeg har forelsket meg helt i treningen, og med "prosjekt pålegging" i full gang, spiser jeg mer enn på lenge. Og merkelig nok er det disse to tingene som har reddet meg fra spiseforstyrrelsene. Trening og mat har blitt til det jeg interesserer for, selv om det ennå er det jeg sliter med og kjemper mot. Men jeg vet at dette er min vei, og jeg håper at dere vil følge meg på den <3


Følg meg

bilde   bilde   bilde