hits


Jeg ELSKER denne nettbutikken! // Try on clothing haul

27.02.2017, 21:39

For noen dager siden la jeg ut ett lite innlegg her på bloggen hvor jeg viste dere noen få klesplagg jeg kjøpte for ikke så lenge siden. Det jeg ikke fortalte der den gangen, var at jeg også bestilte enda flere klesplagg fra en nettbutikk jeg har forelsket meg helt i, nemlig Asos. Men i steden for å bare komme med enda ett blogginnlegg om de nye klærne mine, har jeg faktisk laget en splitter ny youtubevideo! Der viser jeg dere alle de nye klesplaggene jeg har kjøpt den siste tiden, både de nye fra Asos og de jeg viste dere tidligere (det innlegget kan du lese her), i tillegg til at jeg viser dere hvordan de ser ut in real life!


 
SKbOdYG7pPE


Noe mer enn dette korte innlegget får jeg rett og slett ikke lagt ut i dag. Det har vært en utrolig slitsom dag, og nå må jeg bare prøve å få samlet sammen litt energi til i morgen! 

Jeg håper du likte videoen!

Vi blogges!

 • Publisert: 27.02.2017             Klokka: 21:39            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer:

Forskjellene mellom blogg og youtube

26.02.2017, 22:06

Etter en uendelig lang dag med full fart og mye aktivitet, har jeg endelig funnet meg litt tid til å redigere og gjøre klar en ny video til Youtube. Den siste tiden har jeg hatt utrolig lite inspirasjon til hva i alle dager jeg kan lage videoer om, noe som er ganske så frustrerende. Jeg vurderer stadig vekk å lage en slags 'storytime' video hvor jeg forteller om sykdommen, forstyrrelsene og alt som følger med og hvordan livet mitt har vært de siste årene, men jeg klarer aldri å bestemme meg for å gjøre det.

Det er av en eller annen grunn noe helt annet med Youtube enn med blogg. Her på bloggen er jeg trygg. Jeg kan skrive hva jeg vil, når jeg vil, og det føles rett og slett som om jeg er helt trygg. Det er som om setningene og ordene jeg har skrevet og lagt ut ennå bare befinner seg i hodet mitt, selv om jeg vet vel og nøye at så å si hele verden kan finne det. Uansett, Youtube er bare helt annerledes. Den beste måten jeg kan klare å beskrive det på er vel at bloggen føles mer som en hobby, men Youtube nesten er en jobb. Men så må jeg bare få sagt at jeg virkelig elsker youtube! Livet mitt har forandret seg helt siden jeg begynte med det, og det på en positiv måte. Jeg føler liksom at jeg har ett mål, noe å drømme om og strekke meg etter, akkurat som med bloggen. For det er jo dette jeg driver med. Siden jeg ble syk har jeg rett og slett ikke hatt plass til mer i livet mitt enn sykdommen, både når det gjelder fritiden min og tankekraft. Derfor har det bare endt med at jeg lever noe som er ett totalt unormalt liv, samtidig som jeg prøver så godt jeg kan å ha noe utenom sykdommen og lidelsene, og det noe har rett og slett blitt bloggen, youtube og alle drømmene jeg har rundt det.

Nei, nå kom jeg helt ut av det jeg egentlig skulle med dette innlegget! Kort oppsummert så ville jeg egentlig bare få sagt at jeg har lite motivasjon og ikke finner inspirasjon, men at det forhåpentligvis kommer seg så fort som mulig, og at jeg uansett skal holde dere oppdatert med nye videoer så ofte jeg kan! Ja, og at jeg er i full gang med å gjøre klar enda en video som mest sannsynlig kommer en gang til uka;) Om du har tid og lyst nå kan du mer enn gjerne ta en titt på den forrige videoen jeg la ut på kanalen min, Thoffies Makeup, som du finner like under her:)


 
dyniTLIoEHg


Jeg håper at du har hatt en helt fantastisk helg!

Vi blogges!

 • Publisert: 26.02.2017             Klokka: 22:06            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer: 1

Enda en ny innvielse til rommet // Hjemmelaget Hollywood speil!

25.02.2017, 21:34

Rommet mitt har virkelig fått gjennomgått en god del de siste årene, og i dag ble det jaggu meg enda flere endringer. For noen dager siden viste jeg nemlig pappa ett bilde av ett såkalt 'hollywood speil', og før jeg rakk å tenke meg helt om, stod ett helt hjemmelaget, utrolig fint speil og skinte på rommet mitt (bokstavelig talt. Lyset er sykt sterkt!).

Pappa hadde rett og slett satt i gang med både planlegging og montering av speilet før jeg rakk helt å reagere, og jeg hadde aldri i livet kunne forestilt meg at det kunne bli så bra. Om du ikke vet hva ett hollywood speil er, så er det rett og slett ett speil med mange lysperer i en ramme rundt. Jeg har siklet etter ett sånt speil helt siden jeg begynte å interessere meg for sminke, men siden det er så utrolig dyrt å kjøpe, har jeg liksom aldri sett på det som ett realistisk ønske. 


 

Her er det ferdige resultatet, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Det var litt vanskelig å finne ut hvor i alle dager jeg skulle plassere det for at det skulle komme til sin rett, men til slutt kom jeg frem til at det passet perfekt der hvor sminkebordet allerede stod (se 'room touren' min her).


 

Som sagt så er lyset i dette speilet helt sykt! Jeg ser virkelig frem mot å endelig kunne sitte på rommet mitt og sminke meg med ordentlig lys;) 

 Dessuten har dette blitt det perfekte stedet til å ta litt selfies! Jeg hadde en skikkelig fotoshoot av dagens sminkelook (som jeg forresten vurderer å lage en liten tutorial av?), og jeg ble helt blåst av banen av hvor flatterende lyset er!Nå føler jeg endelig at jeg kan slappe av på rommet mitt. Tidligere har jeg bare sett meg rundt og følt på at noe har manglet, men nå er det som om alt endelig har funnet sin plass! Jeg har enda litt flere planer for rommet mitt, og selv om de er ganske så små, tror jeg at de kommer til å gjøre alt enda mer hjemmekoselig.

Vi blogges!

 • Publisert: 25.02.2017             Klokka: 21:34            Kategori: Inspirasjon
 •        
 • Kommentarer:

En livredder for håret mitt!

24.02.2017, 22:01

De siste ukene har vært merkelig slitsomme, og det har virkelig gått utover håret mitt. Jeg orker bare så vidt å vaske håret noen få ganger i uken, noe som har gjort tørrsjampo til en trofast venn. Jeg tenker hele tiden at "nå skal jeg begynne å bli flinkere til å ta vare på håret mitt. Jeg skal finne bedre produkter, ta en pleiende maske minst en gang i uken, og jeg skal droppe både tørrsjampo og varmebehandling". Sånn blir det aldri. Når jeg først har tid til å bruke mer enn ti minutter på en enkel hårvask, er jeg som oftest så sliten og utmattet at jeg helst bare vil legge meg ned. 

Her for noen dager siden skjedde det faktisk ett lite under. Jeg var ferdig med alle dagens plikter og ting jeg føler at jeg gjøre, og energien var der fortsatt! Da slo jeg rett og slett til, fant frem en hårmaske jeg ikke har brukt før, og satt i gangen med en hårvask som for en gangs skyld ikke bare bestod av sjampo og balsam. Joda, det var vel litt risky av meg å bruke en hårmaske jeg ikke visste om var noe bra når jeg først hadde tid, energi og lyst, men heldigvis var den mer enn bare vellykket!


 

 
 

Den masken jeg bestemte meg for å gi en sjanse, var denne fra merket Kallos. Jeg kjøpte den da jeg var i Gdansk på ett av årets store handleturer (hehe, på to år har vi vært der 6 ganger), og det som fikk meg til å slenge den ned i handlekurven var nok lukten. Den lukter rett og slett helt himmelsk! Uansett, for noen dager siden bestemte jeg meg for å teste ut denne for aller første gang, og jeg ble faktisk utrolig fornøyd med resultatet.

 For det første så var denne masken utrolig enkel å bruke, selv for meg;) Jeg brukte favorittsjampoen min helt som vanlig, og når jeg hadde skylt ut alle såperestene, tørket jeg håret litt med ett håndkle før jeg satt i gang med å påføre masken. Jeg prøvde å holde meg til å kun ta i tuppene og lengdene av håret (ikke det at håret mitt er så langt), og holde meg unna hodebunnen siden jeg tenkte at det fort kunne ende med at den ble tørr. Så lot jeg rett og slett masken sitte i i rundt fem minutter, vasket det ut så godt jeg klarte, for så å bruke balsam akkurat som vanlig.Når jeg var ferdig med hele den prosessen, brukte jeg disse to favorittene fra OGX! Jeg prøver å være flink med å bruke disse etter hver hårvask, og jeg føler virkelig at de gjør underverker for håret mitt. 


 

I morgen tror jeg at det er på tide med en ny hårvask, men jeg prøver å ikke vende meg til å vaske håret alt for ofte;) 
 

Jeg håper at du har hatt en fantastisk fredag! 

God helg!

 

 • Publisert: 24.02.2017             Klokka: 22:01            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 0

Jeg slår alltid til når det er salg

23.02.2017, 21:50

Den siste tiden har jeg vært skikkelig i shopping-modus. Jeg er innom alle mulige nettbutikker, ser etter inspirasjon på sosiale medier, og lengter rett og slett etter en splitter ny garderobe til våren. For våren er faktisk ikke langt unna, tro det eller ei! Joda, akkurat her hvor jeg bor kan det virke som om vinteren bare akkurat har startet. I dag begynte snøen å dale ned og jeg måtte trå til med både votter, lue og skjerf bare for å hente posten i tidligere i dag. Men til tross for den kalde snøen og de lave temperaturene, er jeg virkelig klar for nye klær til våren!

Jeg har faktisk handlet noen få plagg på nettet den siste tiden. Jeg har falt helt pladask for en nettbutikk som heter Asos, og jeg har lagt inn mer enn bare en bestilling der for å så det sånn;) Det meste jeg har bestilt derifra er klær, og når alt ankommer i posten skal jeg prøve å få filmet en liten slags 'try on' innkjøpsvideo, altså en innkjøpsvideo hvor jeg rett og slett viser dere hvordan klærne mine ser ut in real life. 

Uansett netthandel eller ikke, i dag unnet jeg meg faktisk litt nytt til garderoben! Jeg hadde ikke egentlig planer om å kjøpe meg noe nytt akkurat i dag, men det ble som det ble;) Jeg fant meg en hel haug med klær som jeg dro med meg inn på prøverommet, og som vanlig klarte jeg å forkaste mer eller mindre alle plaggene nesten før jeg fikk prøvd dem på. Til slutt sto jeg med to enslige klesplagg i hendene, og gleden var mer enn bare litt stor da jeg innså at ett av dem var på salg til kun femti kroner. Og dere skulle virkelig sett ansiktet mitt da det gikk opp for meg at det var tre for to på alle salgsvarer! Da var jeg virkelig i drømmeland! Så endte jeg opp meg tre ganske enkle bodysuits til kun hundre kroner, i tillegg til enda en topp som jeg rett og slett ikke klarte å gå ifra i butikken.

 


 

Da jeg først gikk inn i prøverommet, der det kun denne ene av de tre bodiene jeg hadde med meg. Jeg syntes at fargen var så utrolig fresh og perfekt til å innvie våren. Dessuten elsker jeg bodysuits! En av kriteriene mine når jeg skal kjøpe en sånn body er -i tillegg til at den skal være comfy og fin- at jeg ikke skal få merke på baken av den. Derfor var jeg rimelg spent da jeg prøvde denne på, men heldigvis virker det som om den gir null og niks merke! 


 

De to andre bodiene var ikke egentlig planlagte kjøp, men siden det var tre for to kunne jeg rett og slett ikke la være;) Derfor dro jeg like så godt med meg denne enkle, mørkegrå med litt tekst på brystet. Jeg bare elsker hvor enkle disse er, for da kan man både pynte dem opp og ned etter hva man skal og føler for!

 

Den siste bodien var egentlig bare for moro skyld. Det var enten den eller en neon rosa en, og jeg følte på meg at denne kom til å falle mer i smak hos meg. Jeg har dessuten som ett lite "nyttårsforsett" å prøve å bruke mer farger og ha en mer vågal klesstil, og man må jo begynne ett eller annet sted, eller hva? Etter noen dager med besøk av familie og en god del mer sosialt samvær enn hva den isolerte, usosiale skrotten min opplever i løpet av en uke, er jeg rimelig utslitt. Nå skal jeg rett og slett bare prøve å få slappet litt av resten av kvelden, men jeg tror også at jeg skal få skrevet noen innlegg til bloggen og redigert noen videoer til youtubekanalen min, Thoffies Makeup. 

Jeg håper at du får en super kveld videre!

Vi blogges! 

 • Publisert: 23.02.2017             Klokka: 21:50            Kategori: New In
 •        
 • Kommentarer: 1

De eneste plantene jeg klarer å holde liv i

21.02.2017, 22:25

Jeg føler at jeg alltid står på kjøkkenet og lager grøt når jeg skriver blogginnlegg. Nå for eksempel står jeg godt plassert foran kokeplatene og prøver desperat på å røre i den strutkokende grøten, samtidig som jeg taster inn ord etter ord til dagens blogginnlegg.

Dagen har heldigvis gått helt greit. Den begynte som en hvilken som helst dag med grøtkoking, litt tv-titting og en liten opprydding på rommet mitt, men i motsetning til andre "normale" dager, bestemte jeg meg for å gjøre unna litt filming til Youtube ganske tidlig. Akkurat hvilken video det er skal jeg ikke røpe, så det er bare å holde øynene åpne;)

Utenom trening, litt shopping, matlaging og filming av video, har jeg også brukt litt tid til å fundere på hva jeg skal gjøre med rommet mitt. Eller, ikke akkurat selve rommet, men faktisk plantene på rommet mitt. Jeg elsker å ha en god del planter stående rundt omkring for å gi alt en litt roligere og mer koselig følelse, men problemet er det at jeg rett og slett er utrolig sløv når det gjelder vanning. Uansett hvor hardt jeg prøver, klarer jeg konstant å glemme helt av å vanne plantene jeg har stående, og etter en stund er det over og ut.

Derfor har jeg funnet ut at løsningen rett og slett er kaktuser. De eneste skapningene jeg noensinne har klart å holde liv i i mer enn to uker er nemlig kaktuser, og selv om rommet mitt allerede er så å si stappfullt av dem, får jeg bare ikke nok. Kaktuser her og kaktuser der, det slår aldri feil! Dessuten har jeg også forelsket meg helt i noen små sukkulenter jeg plantet i en blomsterpotte sammen med noen kaktuser. De er bare så enkle og greie, samtidig som de er supersøte og enkle å holde liv i!

Jeg bare elsker denne lille kreasjonen med kaktuser og sukkulenter! Det er så enkelt og greit, samtidig som det gjør veldig mye ut av seg der det står på skrivebordet mitt. Dessuten klarer jeg forhåpentligvis å holde liv i dem;)

Liker du å ha planter på rommet ditt?

Vi blogges!

 • Publisert: 21.02.2017             Klokka: 22:25            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

De dagene anoreksien vinner

20.02.2017, 22:41

I dag har jeg nesten ikke spist. Både i går og i dag tidlig før vi satet oss i bilen for å kjøre av gårde til Stryn, prøvde jeg så godt jeg bare kunne å forberede meg på det jeg visste at jeg hadde i vente. Jeg får rett og slett angst bare av tanken på å ikke skulle bevege meg, og hele greia med å skulle sitte rundt seks timer i bil på en dag gjorde meg mer eller mindre til ett nervevrak.

Jeg fikk selvfølgelig i meg den gode gamle skålen med grøt før vi dro i dag tidlig, men etter det sa det bare stopp. Jeg lot tankene vinne. Lot dem overbevise meg om at jeg ikke var sulten, at jeg ikke trengte mat, og at jeg kom til å legge på meg om jeg spiste noe som helst på en dag hvor jeg ikke bevegde meg stort. Jeg lot anoreksien vinne i dag. Hele dagen, uten stopp eller pauser kjørte den på med å proppe hjernen min full av negative tanker den ville få meg til å tro på, helt til jeg ga opp. Jeg sluttet meg til tankene, og orket rett og slett ikke å trosse dem mer.

Før vi dro fant jeg og mamma ut at denne turen var en perfekt anledning for meg til å smake noe jeg har hatt lyst til i en stund. Det var da en såkalt 'Poke' salat, som er en slags salat med rå laks, noe jeg syntes hørtes utrolig spennende ut! Selv om det er ganske lite i en sånn salat, bestemte jeg meg for at det skulle bli dagens middag allerede før vi dro i dag. Siden ting ble sånn som de ble endte det med at jeg spiste de få laksebitene som var å finne i salaten, før jeg slengte den rett i søpla.

Selv om denne ikke levde helt opp til forventningene, var den ganske god. Det finnes to ulike varianter av disse, en med rå laks og quinoa (den jeg kjøpte) og en med rå laks og byggryn. Det som skuffet mest var nok mengde med laks som var i, for det var nesten ikke en eneste laksebit å finne. Jeg spiste heldigvis de fleste laksebitene, men siden ting var som de var i dag, ble det ikke noe mer...

Nå har kvelden endelig kommet igjen, og jeg står som vanlig og koker kveldens porsjon med grøt. Mamma ble selvfølgelig utrolig bekymret og frustrert over hele situasjonen i dag, og selv om jeg helst vil legge meg uten noen form for mat i magen, har jeg null planer om å gjøre ting noe verre for henne.

Jeg har forresten stresset utrolig mye over at jeg ikke fikk lastet opp noen video på youtube i går. Jeg filmet en video på lørdag, men siden jeg ikke var ganske sliten og utmattet etter en lang dag, ble den ikke noe bra. Jeg holder på å vlogge nå i vinterferien, og i tillegg skal jeg prøve å få filmet en ny video i morgen, men mens dere venter på noe nytt på kanalen min, kan dere gjerne ta en titt på de andre videoene mine;) Da kan du bare klikke Her.

Jeg håper at du har hatt en fin start på uken!

 • Publisert: 20.02.2017             Klokka: 22:41            Kategori: Anoreksi og ortoreksi
 •        
 • Kommentarer:

Mine favoritter på leppene

20.02.2017, 13:51

Jeg må helt ærlig innrømme at jeg virkelig hater å ha noe på leppene. Det er som om jeg automatisk blir ti ganger styggere bare av å ta på ett lite strøk lipgloss eller en hvilken som helst leppestift, noe som faktisk er rimelig frustrerende. Jeg har ufattelig mange lipglosser, leppestifter, liquid lipsticks og alt mulig annet det er å få tak i, men selv om jeg elsker tanken på en fin farge på leppene, bruker jeg det så å si aldri.

Til tross for at jeg viiirkelig sjelden bruker noe annet enn en helt vanlig, pleiende leppepomade på leppene, har jeg en god del andre favoritter. Det er på en måte de det er noen som helst sjans for at jeg tar på, og jeg føler faktisk at alle er ganske like.

På dette bildet har jeg swatchet mine absolutte favoritter, og det er både matte, glossy, glitrende og dramatiske. Som dere ser så har jeg en liten "greie" for enten duse, varme rosafarger, eller mørkere, litt dramatiske lillafarger;)

Siden jeg ikke hadde oppdaget Makeup Mekka sine Super Matte Lip Creams da jeg tok dette bildet, må jeg rett og slett bare slenge en av dem med litt sånn attpåtil. Jeg har nemlig forelsket meg helt i en som heter Kiss! Bortsett fra at kvaliteten, konsistensen og pigmentet på selve produktet er helt fantastisk, er fargen midt i blinken for min del. Det er en ganske mørk, plummelilla farge, og den er blitt en av de få leppeproduktene jeg føler at jeg ser grei ut i.

Nederst til øverst på bildet:

-Maybelline vivid matte liquid // Nude Thrill // Link Her

-Maybelline vivid matte liquid // Nude Flush // Link Her

-Bourjois rouge velvet // Happy Nude Year // Link Her

-Too Faced melted liquified lipstick // Chihuahua // Link Her

-Colourpop ultra glossy lip // Wolfie // Link Her

-Prestige Cosmetics my matte lip tint // Attitude // Link Her

-Colourpop ultra matte lip // Notion // Link Her

To av disse favorittene er to av Maybelline sine vivid matte liquid lipsticks, og de fargene er utrolig typiske eksempler på farger jeg liker! Dessuten er de jo virkelig på den billige enden av skalaen i forhold til andre sminkeprodukter;)

For øyeblikket sitter jeg i bilen og er i full fart på vei til Stryn. Jeg har selvfølgelig med meg kameraet sånn at jeg får vlogget litt, og jeg håper også at jeg får skrevet noen blogginnlegg på den nokså korte bilturen;)

Jeg håper dere får en super mandag videre!

Vi blogges!

 • Publisert: 20.02.2017             Klokka: 13:51            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

På slutten av de mest slitsomme dagene

19.02.2017, 22:03

Akkurat nå er jeg så sliten at jeg såvidt klarer å holde meg på bena. Det har vært fullt kjør hele dagen, med både tur, vlogging, trening og mye, mye mer på programmet, og jeg kjenner virkelig at jeg har overbelastet meg selv alt for mye. I dag skulle egentlig ha vært en av de få "treningsfrie" dagene jeg har i løpet av uka (jeg har to), men siden jeg og familien har planlagt en liten tur til Stryn i morgen, måtte jeg bytte om på dagene. Derfor har jeg trent i rundt seks timer til nå på bare denne korte helgen, og jeg kjenner at det sliter på kroppen.

Nå kan jeg endelig si meg ferdig med denne dagen, og det er jeg glad for. Jeg er helt ufattelig sliten for øyeblikket, noe jeg egentlig har vært hele kvelden, og det blir bare en kort oppsummering her på bloggen i dag. Jeg har vært i full gang med å vlogge de siste dagene, og jeg kommer naturligvis til å dra med meg kameraet på tur i morgen også;) Så da er det bare å glede seg til en ny vlogg på youtubekanalen min, Thoffies Makeup!

Vi blogges!

 • Publisert: 19.02.2017             Klokka: 22:03            Kategori: Anoreksi og ortoreksi
 •        
 • Kommentarer: 0

I dag har jeg vunnet

18.02.2017, 21:55

I dag har det vært en utrolig vanskelig dag. Ikke en sånn normal vanskelig dag som jeg har så å si hele tiden, men en helt ubeskrivelig vanskelig, utfordrende og tøff dag. Alt gikk vel litt skeis allerede i morges. Mamma var som vanlig bekymret over hvor mye jeg trener, maten og alt det som følger med, og lang historie kort, så endte det med en solid krangel.

Jeg hadde ingen planer om å droppe dagens trening uansett hvor bekymret mamma var, noe jeg rett og slett aldri har gjort. Jeg har vært utrolig sliten både i kropp og sjel den siste tiden, og treningen var rimelig vanskelig å komme seg gjennom uten å falle helt sammen i gråt på gulvet. Når jeg hadde omtrent ti minutter igjen av treningsøkten kom mamma hjem fra butikken. Jeg merket hvor nedfor og trist hun var over hvordan alt er med meg og disse sykdommene og forstyrrelsene, hvor lei hun var av at dette er livet vi lever, og jeg tenkte faktisk at "nok er nok, dette går ikke mer". Jeg la fra meg vektene og skubbet treningsmatta under senga igjen, før jeg med skjelvende hender og skyhøy puls gikk og fortalte nyheten til mamma. Tårene strømmet på og jeg kjente angsten komme. Jeg vet innerst inne at ti minutter av en to timer lang treningsøkt som jeg har fem ganger i uken, ikke har noe å si på verken vekt eller muskler, men det er den kontrollen jeg så inderlig føler at jeg må ha. Når jeg føler at jeg mister kontrollen kommer angsten snikende innpå meg, og det er ingen måte jeg kan holde den unna på. 

Mamma ble forresten overlykkelig av denne lille (for min del utrolig store) hendelsen, og jeg merket på henne hvordan hun lyste opp etter at jeg fortalte det til henne. I tillegg til denne lille seieren, gjorde jeg faktisk enda en utrolig utfrodrende ting i dag. Jeg og mamma diskuterte nemlig en god del frem og tilbake om hva i alle dager vi skulle ha til middag i dag, og egentlig litt på tull fåreslo jeg kinamat. Det er en utrolig god kinaresturant ikke så lang ifra her vi bor, og vi kjøpte ofte med oss litt takeaway derifra før jeg ble syk. Det er jo supersunn mat med masse grønnsaker, magert kjøtt og egentlig ikke noe som er så veldig ulikt det vi pleier å lage til middag her hjemme, men da vi faktisk kom frem til at det var en gos ide, kjente jeg angsten komme. Igjen. Heldigvis klarte jeg å si til meg selv at selv om jeg ikke vet helt nøyaktig hva som er i den maten, er det helt super mat som kroppen min ikke kommer til å merke noen forskjell på i forhold til det vi lager selv hjemme.

Så ble det faktist to seiere på meg i dag. For anoreksien, ortoreksien og treningsforstyrrelsene er det ett stort nederlag, men jeg må bare prøve å jage bort de tankene og kjempe på. Jeg kan rett og slett ikke gi opp! 

Jeg håper at du har hatt en fin dag i dag, og at du får en fin kveld videre. Jeg for min del har vinterferie nå denne uken, noe jeg vet at kommer til å bli veldig vanskelig. Uansett, jeg kan vel ikke gjøre noe annet enn å bare komme meg gjennom, kan jeg vel?

 • Publisert: 18.02.2017             Klokka: 21:55            Kategori: Anoreksi og ortoreksi
 •        
 • Kommentarer: 1

Det beste jeg noensinne har kjøpt på Ebay?

16.02.2017, 22:11

Om det er noe som føles bedre enn å få en etterlengtet pakke i posten, så er det å få en vellykket etterlengtet pakke i posten! For en liten stund siden satt jeg og mamma oss ned foran pc'en for å bestille litt saker og ting til konfirmasjonen min fra Ebay, og når vi først var så godt i gang, bestemte jeg meg for å unne meg noe jeg har hatt lyst på veldig lenge.

Om dere har vært her på bloggen min i en stund nå, vet dere nok at jeg har en stor, lidenskapelig kjærlighet til øyenskygge. Matte, glitrende, lyse og mørke, jeg bare elsker å teste ut nye øyenskygger og prøve meg frem til ulike looker og stiler. Men det er noe som har manglet i sminkeskuffen min. Jeg har uttallige mengder med øyenskyggepaletter som jeg bruker støtt og stadig, men det er en spesiell "type" øyenskygge jeg rett og slett aldri har kunnet kjøpt, uansett om jeg har hatt både penger og lyst på plass. 

Det som har manglet har faktisk vært ett såkalt magnetisk øyenskyggepalett. Det er rett og slett som ett lite -eller stort- tomt palett med magnetisk bunn, som du helt enkelt kan bevare de magnetiske øyenskygge pannene dine i. Jeg har siklet etter å prøve så utrolig mange ulike merker sine 'eyeshadow pans', men det har naturligvis vært litt vanskelig siden jeg ikke har hatt noe sted å ha dem. For noen måneder siden kjøpte jeg mine første slike øyenskygger, og siden den gangen har de bare lagt i sminkeskuffen min og slengt rundt. Derfor ble jeg utrolig glad da jeg fant en veldig billig utgave av ett slikt magnetisk øyenskyggepalett på Ebay, og jeg nølte virkelig ikke med å legge det til i handlekurven før utskjekking. I dag kom endelig denne pakken i posten -den kom faktisk raskere enn hva jeg hadde forventet-, og jeg var utrolig spent der jeg stod og rev opp innpakningen for å se hva som gjemte seg inni. 

Jeg hadde egentlig forventet ett helt enkelt, lite palett, men det eneste som matchet med mine forventninger var størrelsen. Jeg ble helt sjokkert da jeg åpnet pakken og så at palettet glitret i ett slags krokodille-aktig mønster, og at kvaliteten virket så utrolig god! Det tok ikke lang tid før jeg løp inn på rommet mitt for å skjekke om de øyenskyggene jeg hadde liggende passet, og de satt som ett skudd! Om du kunne tenke deg å ta en nærmere titt på dette palettet kan du klikke her!

 


 

Nå har jeg endelig ett sted å oppbevare disse utrolig fine øyenskyggene mine fra KOBO, og jeg er såååå fornøyd! Disse øyenskyggene fortjener virkelig det beste der er å få, for de er rett og slett helt fantastiske. De er veldig kremete og enkle å blende ut til en fin øyenskyggelook, og pigmentet er noe helt for seg selv. Disse slår alt jeg har testet til nå!

 


Jeg slenger rett og slett med ett aldri så lite bilde av noen swatches av disse øyenskyggene. Det er utrolig trist at de er mer eller mindre umulig å få tak i her i Norge, men jeg må virkelig få tak i noen flere neste gang jeg drar til Gdansk! Om du skulle være så heldig å komme over dette merket i en eller annen butikk eller på nettet, så anbefaler jeg absolutt disse øyenskyggene!

Fra bunnen av swatchene på bildet er fargene:

​Dark Chocolate

Glam Bronze

Aubergine

Deep Black

Jeg nevnte også disse øyenskyggene i den nyeste videoen min på youtube, så om du kunne tenke deg å se den kan du helt enkelt klikke her;)

Jeg håper at du har hatt en super torsdag!

Vi blogges!

 • Publisert: 16.02.2017             Klokka: 22:11            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

New in fra Carlings

15.02.2017, 21:36

Jeg tror virkelig ikke at jeg er den eneste som ofte ser inn i skapet om morningen og tenker "jeg har ingenting å ha på meg". Tro meg, akkurat den tanken fyker gjennom hodet mitt støtt og stadig, selv om klesskapet mitt egentlig er ganske fullt av klær. Spesielt den siste tiden har jeg følt på at jeg har aaalt for lite klær, noe som sikkert er fordi jeg bare har noen få plagg jeg føler meg komfortabel med og faktisk bruker. Derfor har jeg vært på desperat utkikk etter både bukser, topper og andre enkle plagg, men også litt mer vågale ting som skiller seg litt ut i mengden. Jeg er nemlig en utrolig typisk 'dongeribukse og t-skjorte'-person, og spørsmålet jeg oftest stiller meg selv om morgenen er "hvilken overdel skal jeg matche buksa med i dag". 

Tidligere denne uken var jeg og mamma en liten tur og kikket rundt i butikker. Selv om vi egentlig bare hadde planer om å kjøpe en hylle på Søstrene Grene og litt frukt fra matbutikken, endte vi opp med å ta en titt innom Carlings, hvor jeg fant en utrolig fin genser! Jeg falt helt pladask ved første øyekast, og forelskelsen ble ikke mindre da jeg prøvde den på. Jeg følte at den satt veldig fint på, og fargen er skikkelig 'meg'!


  

Genseren har ett utrolig lett og deilig stoff, og fargen passer midt i blinken for meg! Jeg elsker sånne mosegrønne farger til enhver tid på året, og dessuten går den ganske godt til øynene min, noe som bare er ett stort pluss;) Den er egentlig verken lang eller kort, men litt sånn midt i mellom, og siden jeg rett og slett ikke har en eneste ordentlig genser som ikke er cropped (veldig kort), følte jeg virkelig trangen til å kjøpe denne. 
 
Hehe, siden jeg hadde litt tid til overs i dag etter skolen hadde jeg like så godt en liten fotoshoot med meg selv;)

Vent nå litt! Har jeg glemt å nevne at genseren har hette også? Selv om jeg aldri bruker hettene på gensere, synes jeg at de på en eller annen måte setter prikken over i'en på null komma niks! De er jo så søte!

Om du kunne tenke deg å vite mer om denne genseren kan du klikke her!
 
 


 

Nå har jeg akkurat pugget ferdig til en samfunnsfagprøve jeg har i morgen, og jeg er egentlig rimelig sliten etter en lang dag med både oppturer og nedturer. Jeg unnet meg akkurat en deilig ansiktsmaske for å avslutte dagen på riktig vis, så før jeg setter i gang med grøtkoking får jeg vel vaske den av;) 

Hvilke klesplagg liker du best?

Vi blogges!
 

 • Publisert: 15.02.2017             Klokka: 21:36            Kategori: New In
 •        
 • Kommentarer:

Tilbake til innleggelse?

14.02.2017, 21:37

Akkurat nå føler jeg at jeg har gått utrolig mange steg tilbake. Tilbake i sykdommen, tilbake i tankene, men samtidig er ting helt annerledes nå enn hvordan de var før. Da jeg ble innlagt for snart tre år siden var det fordi jeg hadde sultet meg og var veldig svak og spinkel, men nå er tanken om å sulte seg helt uvirkelig. Ortoreksien og treningsfrostyrrelsene har tatt litt over for anoreksien, men tro meg, den er der fortsatt, bare litt annerledes enn før. Nå spiser jeg en god del og alt -og da mener jeg vikelig alt- er så sunt som jeg kan få det, men likevel går jeg i minus. Jeg har begynt å trene meg sykere, og selv om det kanskje virker som om jeg er supersunn, frisk og rask uten noen form for vanskeligheter, er jeg sykere enn noen gang før.

De siste månedene har jeg begynt å trene rundt to timer hver dag. Det er ikke sånn "halvveis trening" hvor jeg tar en god del pauser og mange av øvelsene er ganske lite krevende, det er det helt motsatte. Jeg trener to timer i strekk hver eneste dag, uten pauser eller lette øvelser, det er fullt kjør hele tiden med både cardio og styrke. For en nokså frisk person er nok treningen jeg går gjennom helt prima, men innerst inne vet jeg at den er alt annet enn det for meg.

Selv om jeg ikke helt tørr å innse det, vet jeg at jeg bruker stadig mer enn jeg får i meg. Det er nemlig ikke sånn at så fort jeg er ferdig med treningen så kan jeg slappe av. Jeg klarer rett og slett ikke å sette meg ned på noe tidspunkt i løpet av dagen, og når jeg må sitte i ro på skolen får jeg helt panikk. Da rømmer jeg vekk så fort frimunuttet starter, og setter i gang med en eller annen treningsøvelse, uansett hvor sliten jeg egentlig føler meg. Jeg tenker og tror at det å sitte å slappe av mer enn absolutt nødvendig i løpet av en dag kommer til å gjøre at jeg mister muskler og legger på meg.

Siden jeg merker hvor bekymret foreldrene og vennene mine er, prøver jeg så godt jeg kan. Jeg prøver å ikke trene enda mer, prøver å få i meg litt mer mat, men mest av alt prøver jeg å komme meg gjennom dagene. Jeg er utrolig sliten både i kropp og sjel, og innerst inne vet jeg at jeg ikke kan fortsette sånn som jeg gjør nå. Jeg går sakte men sikkert ned i vekt, og selv om jeg elsker følelsen av å gå på vekten og se at tallet hat blitt mindre siden sist, vet jeg at det ikke er en god ting. Dessuten har treningsforstyrrelsen gjort at en av de største fryktene er å miste muskler. Da skjønner jeg jo at å gå ned i vekt til slutt vil gjøre at jeg ikke klarer å bygge eller beholde muskler lenger, for en eller annen gang er det ikke mer fett igjen å ta av.

Som sagt, så prøver jeg virkelig så godt jeg kan. Jeg spiser utrolig lett, kalorifattig mat som gjør at jeg stadig føler meg full i magen, og siden jeg rett og slett nekter å bytte den maten ut med noe annet, kom jeg for en liten stund frem til at løsningen lå i sunn mat med masse kalorier og proteiner. Ihvertfall for øyeblikket. Det var rimelig tøft å innse hvilken mat som kankje var den eneste løsningen sånn som situasjonen er akkurat nå, for den gir meg så mange minner jeg helst vil glemme for godt. For noen dager siden dro nemlig jeg og mamma i butikken for å kjøpe usaltede nøtter, noe jeg ble tvunget til å spise da jeg var innlagt UPA. Den gangen måtte de rett og slett stappe i meg så å si alt de kunne finne av kaloririke ting, for de klarte ikke å hindre vekten i å fortsette å gå nedover. På den tiden var jeg så tynn og skrøpelig at hjertet mitt begynte å svikte, og når jeg tenker tilbake på det i dag skjønner jeg hvor ille det var. Uansett, jeg har begynt å prøve desperat å få i meg en liten håndfull med nøtter de siste dagene, og selv om dere sikkert tenker at det er helt tåpelig, så er det ufattelig vanskelig å gjennomføre.


 


 

Akkurat nå har jeg stående en liten boks med nøtter i kjøkkenskapet, sånn at jeg helt enkelt kan ta noen nøtter mellom måltidene. For øyeblikket synes jeg at cashewnøtter er best, og siden det er viktig for meg at det jeg spiser skal være godt, er det bare enda vitkigere at det jeg skal spise ekstra smaker godt og er noe jeg faktisk har lyst på. Jeg håper bare at jeg klarer å holde det gående.
I dag har det som vanlig vært full fart fra morgen til kveld, og nå er jeg mildt sagt utslitt. Jeg hadde en utrolig tøff start på dagen i dag, hvor jeg rett og slett var så sliten i hodet at alt føltes helt fælt, tragisk og meningsløst. Heldigvis kom jeg meg gjennom skoledagen på magisk vis, og det er jeg faktisk stolt av! 

Jeg håper at du har hatt en fin tirsdag!

 

 

 • Publisert: 14.02.2017             Klokka: 21:37            Kategori: Anoreksi og ortoreksi
 •        
 • Kommentarer:

En oppdatering fra sminkeskuffen // Favoritter fra den siste tiden

13.02.2017, 21:50

Når verken inspirasjonen eller motivasjonen er helt på topp når det gjelder youtube, blogg og livet generelt, blir det vanskelig å komme opp med interessante ideer. Den siste tiden har jeg ventet desperat på noe i posten som jeg trenger til en youtubevideo, og siden tiden bare går og går uten at det ankommer, føler jeg at inspirasjonen til å lage andre videoer blir ganske lav. Sånn var det nå for noen dager siden, og da fant jeg rett og slett en ganske enkel løsning på det hele. Jeg åpnet sminkeskuffen, dro frem produktene jeg har likt aller best den siste tiden, og bestemte meg så å si helt uten videre for å filme en liten 'favoritter' video for dere! Siden jeg innså at videoen ikke kom til å legges ut før vi var kommet godt i gang med februar, skjønte jeg at det ble litt feil å kalle det for en "månedens favoritter" video for januar, så det endte heller med en helt enkel "favoritter fra den siste tiden" video;)

I denne videoen viser jeg dere som sagt alle favorittene jeg har hatt den siste tiden. Det er alt fra øyenskygge (det er forresten myyye øyenskygge) til håndkrem og hudpleie, og jeg virkelig elsker dem alle! Om du kunne tenke deg å se denne videoen kan du enten klikke her, eller du kan se den i dette innlegget om du blar litt lenger ned;)


 
wlhIvrg0Poc


Jeg håper du liker videoen!

Vi blogges!

 • Publisert: 13.02.2017             Klokka: 21:50            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer: 0

Helger som kommer og helger som går

12.02.2017, 23:05

Som vanlig har denne helgen bestått av mange oppturer og nedturer. Etter et par lange dager med mye tanker og stress -i tillegg til små, fine øyeblikk innimellom-, er jeg helt utslitt.

På fredag tok jeg tidlig helg siden det var avspasering på skolen, og dagen var krevende, stressende og utrolig tøff fra morgen til kveld. Det blir fort sånn på dager hvor jeg har treningsfri i tillegg til at det ikke er skole, og det ender som oftest med at jeg spiser mindre og ikke lar meg selv sette meg ned og slappe av på noe tidspunkt i løpet av dagen.

Etter en lang og slitsom fredag var det ubeskrivelig deilig å komme til lørdagen. Jeg hadde nemlig en god del planer og ting å finne på, og da føles alt automatisk mye bedre! Dagen startet som vanlig med en god gammel porsjon havregrøt, etterfulgt av en tur ut i frisk luft sammen med mamma og hunden min, Tinka. Etter det fikk jeg ordnet meg litt, for jeg og pappa hadde nemlig planer om å dra i noen butikker på utkikk etter morsdags- og valentinsdagsgave til mamma. Vi pleier å "feire" begge de to tingene på én gang, så da spleiser jeg og pappa vanligvis på gavene.

Etter at handleturen var overstått og vi hadde kommet oss hjem igjen, var det på tide med en liten matbit før dagens trening. For noen dager siden hamstret vi opp ett solid lager av disse proteinpuddingene jeg snakket om i ett tidligere innlegg, og jeg bare elsker å nyte en sånn før trening!

Etter noen timer med cardio, rygg og armtrening, satte jeg i gang med å gjøre klar til dagens middag. Siden jeg skulle stå for middagen bestemte jeg meg for å lage noe jeg virkelig elsker, nemlig spicy kikerter i pitabrød. For noen dager siden laget jeg en stor ladning med grove pitabrød, så det endte med at hele middagen var helt homemade!

Selv om det ble en veldig sen middag, slo jeg og mamma til og begynte å bake kake. Når vi først baker kake her i huset er det som regel en helt vanlig bløtkake siden det er det pappa liker best, for han er jo dessuten den som spiser mest sånne ting. Det føltes godt å gjøre noe fornuftig selv om det var ganske sent på kvelden, og det ga meg litt ro i sjelen før kvelden kom.

Dagen i dag hadde en rimelig stressende start. Jeg stod opp ganske tidlig for å stelle i stand en liten frokost, men da ting ikke gikk helt som jeg ville datt jeg helt sammen. Det endte med en utrolig enkel frokost og en utslitt Terese, i tillegg til at stresset over en tom timeplan begynte å ta tak i meg. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive resten av dagen, men det har ihvertfall vært mye opp og ned. Og da mener jeg virkelig mye.

Nå er jeg mildt sagt utslitt etter disse dagene. Jeg håper virkelig at jeg får en god natts søvn i natt, før en ny uke starter om noen få timer. Jeg har faktisk lagt ut en ny video på Youtube i dag, og om du kunne tenke deg å se den kan du helt enkelt klikke Her!

Jeg håper du har hatt en helt super helg!

Vi blogges!

 • Publisert: 12.02.2017             Klokka: 23:05            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 1

Den beste sminken på lenge!

12.02.2017, 00:07

Jeg er ikke helt sikker på hvor mange dager jeg har testet ut disse produktene, men jeg har allerede rukket å falle helt pladask for dem! For noen dager siden fortalte jeg dere om noen produkter jeg kjøpte på salg fra Makeup Mekka. Selv om jeg enda ikke hadde gitt dem en real test da jeg la ut det innlegget, hadde jeg virkelig på følelsen at jeg kom til å elske dem innen kort tid, og der hadde jeg virkelig rett!

Det jeg kjøpte var to ulike highlightere i fargene Glitz og Passionate, i tillegg til en liquid lipstick i fargen Kiss. Ved første øyekast tenkte jeg at den mørkeste av highlighterne -Passionate- kom til å bli liiitt for mørk til huden min, og akkurat den teorien har jeg faktisk ikke testet enda, men den andre fargen -Glitz- har jeg allerede forelsket meg i! Konsistensen på disse highlighterne er utrolig kremete og deilig, i tillegg til at pigmentet er helt sykt!

Den Super Matte Lip Cream'en jeg kjøpte i fargen Kiss, hadde jeg egentlig ganske lave forventninger til. Jeg er virkelig ikke noen stor fan av leppeprodukter, og jeg har sjelden på noe annet enn en gjennomsiktig, fuktighetsgivende leppepomade, men denne leppekremen har virkelig sjokkert meg.

For det første så er konsistensen på selve produktet utrolig deilig, og applikatoren gjør at den er veldig enkel å påføre til alle kriker og kroker. Dessuten er denne fargen -Kiss- helt nydelig! Det er en ganske mørk , plummelilla farge, og jeg tror faktisk at den passer veldig godt til de fleste ulike hudtoner og farger. Når man først påfører den er den ganske glossy, men etter en liten stund tørker den seg så å si helt matt, og den sitter utrolig godt på! Men selv om den er matt og alt det der, føles den merkelig nok ikke tørr ut på leppene, og det er ett stort pluss!

På dette bildet bruker jeg både leppekremen i fargen Kiss og highlighteren i fargen Glitz, og jeg elsker virkelig begge disse to!

Nå har det vært en lang dag med mange ulike hendelser og ting som har skjedd, men nå skal det virkelig bli deilig å slappe av litt. I morgen legger jeg mest sannsynlig ut en ny video på youtubekanalen min, Thoffies Makeup, så det er bare å stay tuned;)

Vi blogges!

 • Publisert: 12.02.2017             Klokka: 00:07            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Fridager uten fri

10.02.2017, 21:47

På dager som dette lurer jeg alltid på hvordan andre har det. Jeg får rett og slett helt angst av fridager, og når en fridag i tillegg er en av uka sine få "treningsfrie" dager, blir det bare enda verre. Jeg klarer ikke å sette meg ned, det må skje noe absolutt hele dagen, og tankene vil ikke la meg være i fred. Dessuten begynner tvangstankene å komme tilbake. De er heldigvis ikke rukket å bli like ille som da jeg ble innlagt for snart tre år siden, men de styrer store deler av dagen min. For det meste handler de om ting jeg må gjøre for ikke å legge på meg eller miste musklene mine, men det er så rare og ufattellige ting at ikke engang jeg skjønner hvorfor jeg tror at det har noe med vekt og kropp å gjøre. 

Jeg kan si med hånden på hjerte at det har vært en slitsom uke. Tankene tidligere i uken gikk fort til hvor mye jeg gruet meg til torsdagen, for jeg visste at det kom til å bli en tung og krevende dag. På skolen har vi nemlig en diger greie vi kaller "Grand Prix", hvor hver av klassene skal velge ut en kjent melodi, skrive ny tekst til den, lage sceneshow og kostymer, for så å til slutt opptre foran ett helt folkehav av spente foreldre, familie, venner og bekjente.

På torsdag braket det hele løs, og dagen bestod av kjøring til og fra skolen, øving og generalprøver. I tillegg stod trening oppført på timeplanen. Jeg har rett og slett hatt så lite energi og overskudd i det siste at jeg ikke orket å legge om på rutinene, så det endte med at jeg måtte flette disse timene med trening inn i programmet. Da dagen endelig kom kunne jeg ikke gjøre noe annet enn å holde hodet hevet og -prøve å- ha lave forventninger til dagen jeg hadde i vente, og sjokkerende nok gikk det helt fint! Jeg var på skolen og øvde sammen med klassen lenger enn jeg hadde bestemt meg for på forhånd, og treningen gled fint inn blandt kjøringen til og fra skolen. 


 


 

Det var en slitsom kveld, men jeg kom meg gjennom. Jeg kjenner faktisk litt på kroppen at det har vært en slitsom uke, og jeg skjønner selv at jeg i utgangspunktet sikkert hadde hatt godt av å la meg selv slappe litt av.

Akkurat det har ihvertfall ikke skjedd i dag. I dag har vært en sånn dag hvor jeg bare har måttet prøve å komme meg gjennom uten alt for store sammenbrudd, og heldigvis har det gått helt fint. Nå kjenner jeg tankene om at jeg ikke kan sitte i ro komme snikende, og selv om jeg ikke har energi til å jage dem bort, skal jeg prøve likevel. Det begynner å bli ganske sent, så snart er det på tide med kveldens porsjon havregrøt;)

God helg alle sammen!

 

 • Publisert: 10.02.2017             Klokka: 21:47            Kategori: Anoreksi og ortoreksi
 •        
 • Kommentarer:

Enda en ny proteinrik favoritt

09.02.2017, 20:53

Til tross for at dagen i dag har vært -og kommer til å bli- slitsom og energikrevende, har jeg klart å få plass til noen timer trening i den stappfulle timeplanen. Rett etter at jeg kom hjem fra skolen i elleve-tiden klarte jeg heldigvis å slappe av i en liten stund før jeg satte i gang med dagens trening, og på den tiden bestemte jeg meg også for å teste ut noe helt nytt innen matverdenen. For noen dager siden kom jeg nemlig over en ny type proteinpudding, og det fristet alt for mye til å ikke kjøpe med seg en.

Den siste tiden har jeg elsket ProPud proteinpuddingene fra Njie som en liten snack før trening. De er supersunne, utrolig gode og inneholder masse proteiner, så jeg ble skikkelig skjokkert da jeg fant noe som lignet veldig på disse i en annen butikk. Disse inneholder akkurat like mye proteiner som de fra Njie, og du kan få dem i smakene vanilje og sjokolade. I dag testet jeg ut en med vaniljesmak, og jeg elsket den! Jeg synes faktisk at den smakte mye bedre enn de fra Njie, og det sier faktisk en god del siden jeg virkelig har forelsket meg i dem den siste tiden.

Denne proteinpuddingen var utrolig kremete og smaken var rett og slett skikkelig god! Dessuten følte jeg at det var mye mer i disse begerene enn i dem fra Njie, selv om jeg vet godt at begge to inneholder 200g.

Jeg elsker å nyte en sånn her på de dagene jeg trener, og jeg tror nok at denne her kommer til å ta over for ProPud proteinpuddingen fra Njie;)

For øyeblikket er jeg midt blandt alle elevene på skolen min, for i kveld er det nemlig noe vi kaller Grand Prix. Det er rett og slett noe vi gjør hvert år, hvor alle klassene velger en kjent melodi og lager egen tekst til, for så å opptre foran et par tusen spente foreldre, familie og venner. Nå skal jeg bare prøve å kose meg her resten av kvelden, før jeg drar hjem og tar tidlig helg;)

Har du smakt denne proteinpuddingen?

Vi blogges!

 • Publisert: 09.02.2017             Klokka: 20:53            Kategori: Mat
 •        
 • Kommentarer:

Kommer jeg noensinne til å bli frisk?

08.02.2017, 21:12

Akkurat nå klarer jeg så vidt å holde meg på bena. Jeg nekter å la meg selv slappe av på noe tidspunkt, og når tankene sliter meg mer og mer ned for hvert sekund som går, ender det ofte som dette; jeg føler at jeg må gjøre noe aktivt til enhver tid på dagen, og når kvelden kommer er jeg helt utslitt. De siste dagene har jeg ikke klart å holde meg på skolen gjennom hele dagen, og akkurat det er tankene sin feil. De surrer rundt i ett digert kaos av trening, mat, rutiner og tvang, men mest av alt hvor dypt og inderlig jeg hater kroppen min. For det gjør jeg virkelig.

Jeg husker ikke lenger hvordan jeg hadde det for noen måneder siden. Jeg føler at hver ny måned er helt annerledes og byr på både nye og gamle følelser, tanker og rutiner, men alt i alt føler jeg at det bare går verre og verre. Jeg kjenner at tvangen kommer tilbake, og jeg har ikke energi eller tankekraft til å holde den borte. Da ender det med at jeg lager meg enda flere rutiner som sliter meg ned og gjør hverdagen vanskeligere.

I dag var det som vanlig trening som stod på planen med det første jeg kom inn døren hjemme. Jeg lot meg selv sitte stille i noen minutter med en kald Burn Zero og ett lite eple før jeg satte i gang, og heldigvis følte jeg at det hele gikk ganske greit. Jeg hadde nok energi til å gjøre alle øvelsene jeg pleier og tankene tok ikke helt over og ødela alt. Likevel er det ikke riktig. Jeg prøver å si til meg selv at jeg gjør det fordi jeg vil og fordi jeg liker å trene, men det er bare tvang. Hodet mitt er fylt av tvangstanker om alt jeg må gjøre for å kontrollere vekten og beholde musklene, og treningen tar bare mer og mer over. Jeg kan ikke gjøre noenting uten at treningen skal være i bakgrunnen, og jeg har så god kontroll på alt at jeg ikke har noe kontroll likevel.

 • Publisert: 08.02.2017             Klokka: 21:12            Kategori: Anoreksi og ortoreksi
 •        
 • Kommentarer:

Dette sminkemerket har jeg aldri testet før!

06.02.2017, 21:27

Selv om det kan virke som om jeg bruker utrolig mye tid og penger på å kjøpe sminke, er det faktisk langt ifra sannheten. Jeg kan gå rundt i utallige dager, uker og måneder og sikle etter produkter i butikkene, men til tross for at lommeboka er full av penger og ingen hindrer meg, er det utrolig sjelden at jeg unner meg noe nytt.

 

Men her for noen dager siden skjedde det faktisk en liten endring. Jeg kom nemlig over ett utrolig bra salg på MakeupMekka sin nettbutikk, hvor de hadde satt ned veldig mange gode produkter til kun 30kr! Da tenkte jeg rett og slett at det bare var å slå til, og i dag kom endelig pakken i posten.

Siden jeg har hørt så mye bra om Makeup Mekka sine highlightere, unnet jeg meg like så godt to stykker siden de var på salg. Jeg kjøpte en i fargen Glitz og en i fargen Passionate, og de er så utrolig fine! Glitz er en ganske kald, lys highlighter med ett lite hint av sølv, mens Passionate er mørkere og varmere med en litt fersken-ish farge.

Jeg er helt forelsket i denne lyseste fargen, altså Glitz, for den andre tror jeg blir liiiitt vel mørk til huden min akkurat nå. Jaja, når sommeren kommer og jeg får litt mørkere hud tror jeg at den blir helt perfekt!

Uansett, konsistensen på disse highlighterene er veldig kremet og myk, i tillegg til at pigmentet et helt sykt! Jeg har ikke testet ut noen av disse på skikkelig vis enda, men jeg gleder meg virkelig til å gjøre det!

Nederst på dette bilder ser du Glitz, og øverst er Passionate.

I tillegg til disse to nydelige highlighterene, klarte jeg rett og slett ikke å motstå tilbudet de hadde på noen leppeprodukter. De solgte nemlig noen nye liquid lipsticks til kun 19kr (!), og jeg føler at jeg hadde vært litt bak mål om jeg ikke la en til i handlekurven.

Disse leppeproduktene er Makeup Mekka sine Super Matte Lip Creams, og jeg valgte å kapre en i fargen Kiss. I nettbutikken syntes jeg ikke at noen av fargene så noe særlig fine ut, men jeg har faktisk falt helt pladask for denne! Det er en ganske mørk, dramatisk plommefarge, men jeg føler likevel at den kommer til å passe perfekt til en helt enkel, nude look.

Konsistensen på denne er helt utrolig! Den gjør at produktet glir på som en drøm, og applikatoren gjør det superenkelt å påføre på leppene. Den er naturligvis glossy med en gang en påfører den, men etter kort tid tørker den seg matt. Jeg var ganske spent på om den kom til å virke tørr og ekkel på leppene etterhvert som den tørket, men heldigvis ble den ikke det!

Jeg har naturligvis ikke rukket å teste ut noen av disse produktene på skikkelig vis enda, men i morgen skal de på prøve!

 

Nå er det endelig på tide med litt kveldsmat og avslapping etter en lang og aktiv dag. Det er mye som skjer denne uken, så jeg må virkelig spare meg opp litt energi!

 

Vi blogges!

 • Publisert: 06.02.2017             Klokka: 21:27            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Room Tour 2017 // En rundtur gjennom rommet mitt!

05.02.2017, 21:51

Da ligger enda en ny video klar på youtubekanalen min, og denne gangen er det en video jeg har tenkt på å lage utrolig lenge. De siste årene har jeg endret, pusset opp, ommøblert og gjort om på rommet mitt på så å si alle mulige måter, og nå syntes jeg virkelig at det var på tide å ta dere med på en rundtur før jeg omsider endrer på det igjen;) Yup, jeg og foreldrene mine har faktisk planer (egentlig ganske store planer, også,) om å gjøre enda flere endringer på rommet mitt. Jeg kommer til å lage en slags oppdatert video når den tiden kommer, men siden det sikkert blir en liten stund til, nøyer jeg meg med den videoen jeg akkurat la ut. Om du kunne tenke deg å ta en titt på denne videoen kan du enten klikke her, eller rett og slett se den om du blar litt lenger ned på dette innlegget;)


 
NE9x1clNj50


Jeg setter som vanlig utrolig stor pris på alle dere som liker og kommenterer fine ting på videoene mine, og såklart dere abonnenter! Dere er helt fantastiske!

Hva synes dere om videoen?

Vi blogges!

 • Publisert: 05.02.2017             Klokka: 21:51            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer: 0

Jeg klarer aldri å slappe av

04.02.2017, 22:22

Som vanlig har denne lørdagen vært ett digert kaos av oppturer og nedturer. Det hele begynte med ett lite stikk av redsel og frykt for hva dagen ville bringe, men etter bare en kort stund følte jeg at jeg danset på en rosa sky. Jeg bestemte meg nemlig for å stille meg på vekten og veie meg i morges, og da vekten viste at jeg ikke hadde lagt på meg siden sist, kunne jeg endelig sukke lettet ut.

Jeg vet ikke helt hvor ting begynte å gå nedover. Ting føltes greit både før og etter frokost, men på ett eller annet tidspunkt falt jeg helt sammen. Jeg er bare så utrolig sliten, og bare det skjer en liten bagatell som ikke burde ha noenting å si for hvordan humøret mitt er og dagen min går, faller både jeg og hele verdenen min sammen. Dessuten blir alt mye vanskeligere på disse dagene da jeg har "treningsfri". Jeg ender opp med å føle at jeg rett og slett ikke kan sette meg ned og slappe av ett eneste sekund i løpet av dagen, og at det må skje noe hele tiden.

Akkurat nå er jeg så sliten og utmattet at jeg såvidt klarer å holde meg på bena. Det er like før jeg bare mister alt jeg har i hendene ned i grøten som står på kok foran meg, og jeg kjenner tårene presse på. Jeg klarer ikke å la meg selv slappe av, og når tankene suser rundt og bryter meg litt og litt sammen for hvert sekund som går, ender det ofte sånn.

Jeg hadde virkelig ikke inspirasjon, motivasjon eller lyst til å legge ut noe på bloggen i dag, men jeg mer eller mindre tvang meg selv til å gjøre det likevel. Dessverre må jeg bare si meg ferdig for dagen med disse få ordene. Jeg er rett og slett så sliten at jeg ikke klarer å tenke klart, og da kommer det ikke mange fornuftige ord og setninger ut av meg. For øyeblikket står jeg på kjøkkenet og lager til kveldens porsjon med grøt, og selv om jeg vanligvis ser frem i mot hvert ett måltid jeg skal spise i løpet av dagen, vil jeg helst bare legge meg rett ned. Jeg vil bare hyle og skrike av frustrasjon og sinne over hvor fælt alt er, hvor fælt livet mitt er, men jeg vet at det ikke hjelper. For hva har vel noensinne hjulpet?

 • Publisert: 04.02.2017             Klokka: 22:22            Kategori: Anoreksi og ortoreksi
 •        
 • Kommentarer: 1

Enda en uke er unnagjort! Uken som har gått

03.02.2017, 21:55

Selv om hverdagen er slitsom og tanken på helg er herlig, vet jeg alltid innerst inne at helgene ofte går galt. Det blir for lite å gjøre og for mye tid til tanker og stress, og det ender som oftest med at helgene blir enda mer utmattende enn ukedagene. De siste helgene føler jeg faktisk at det har gått litt bedre og jeg har klart å slappet litt mer av og samlet krefter til resten av uken, så det kan jo hende at ting er i ferd med å snu! 

Denne uken har rett og slett vært utrolig slitsom. Jeg har lagt litt for mye press på meg selv med skolen, og når jeg får enda flere bekymringer enn de jeg allerede har, blir jeg bare helt utslitt. Som vanlig har det vært noe bra og noe dårlig, selv om tankene, stresset og ofte depresjonen ligger og kiler i bakhodet. Jeg har blandt annet klart å få i meg liiitt mer kalorier på dagene jeg trener, lært meg en god del teknikker og triks med det nye kameraet, og rett og slett fått unnagjort litt småting jeg vanligvis ikke gir meg selv tid til å gjøre.


 

 
 

Siden treningen har begynt å bli mye lengre og mer intensiv, tar den også mye mer energi. I tillegg til at foreldrene mine har vært utrolig bekymret og urolige, har også jeg kjent litt på at det ikke er helt bra å spise såpass lite og trene såpass mye. Derfor har jeg begynt å ta ett lite glass med havredrikk etter trening, og selv om det er få kalorier ekstra, er det utrolig vanskelig for tankene. Men uansett, denne havredrikken med appelsin og mango fra Oatly er utrolig god og frisk, i tillegg til at den faktisk passer veldig godt som en liten snack etter trening;)

 


 


 


Hehe, det bildet her var faktisk utrolig vanskelig å ta! En hånd måtte helle drikken i glasset mens den andre måtte knipse bildet, og til slutt endte det med til søl på kjøkkenbenken;) Men selv om akkurat dette bildet var en liten utfordring, har jeg endelig lært med litt mer om hvordan jeg skal bruke dette nye Canon 700D kameraet mitt, både til bilder og filming. I begynnelsen klarte jeg bare såvidt å skifte mellom de ulike instillengene og i det hele tatt ta ett bilde, og filming var så vanskelig at jeg ble helt stressa bare av tanken på det. Nå har jeg heldigvis lært med litt av hvert, men det er nok fortsatt mange tips og triks som jeg ikke vet om;)

 Til å begynne med gikk dagen i dag merkelig sent, men etter jeg kom hjem fra skolen begynte tiden mer eller mindre å fly av gårde. Jeg har både trent, redigert litt på den nye nettsiden og fått på plass noen nye ting på rommet mitt, i tillegg til at jeg har fått unnagjort en god del andre småting. Nå kjenner jeg trettheten og utmattelsen komme sigende, og da kan jeg vel ikke gjøre annet enn å prøve å slappe av resten av kvelden. Jeg håper dere har hatt en helt super uke!

Vi blogges!
 

 • Publisert: 03.02.2017             Klokka: 21:55            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Slitsomme dager, ekstra kalorier og deilige ansiktsmasker

02.02.2017, 21:47

Jeg er helt utrolig takknemlig for at uken snart er slutt. De siste dagene har rett og slett føltes som ett rent helvete på skolen, og det har ikke gått en dag hvor jeg ikke har vært på nippet til å gi etter og bare dra hjem. Noen uker blir bare sånn uten at jeg egentlig vet hvorfor, men akkurat nå er det annerledes. Jeg trenger rett og slett "normale" dager for at jeg skal klare meg uten alt for store vanskeligheter, og siden vi nå er i full kjør med noe vi kaller 'Grand Prix' på skolen, blir alt annerledes og jeg slites mellom å være helt utslitt og å tenke meg gal av at jeg må bevege meg mer. Vel, akkurat det siste gjør jeg uansett.

Selv om det har vært ufatellig mange negative ting som har skjedd denne uken, har det heldigvis vært noen positive hendelser, og jeg er stolt av meg selv for at jeg har klart å gjennomføre dem og gjort uken liiitt bedre. Jeg har blandt annet klart å få i meg en liten smule mer kalorier på de dagene jeg har trent, og det i form av havredrikken jeg viste dere for noen dager siden. Det er ikke snakk om mer enn kanskje femti-hundre kalorier ekstra, men det er likevel utrolig vanskelig.

Etter rundt to timer med slitsom cardio og tung arm- og ryggtrening unnet jeg meg selv ett glass av denne havredrikken. Den er utrolig frisk og god, og kan minne litt om en slags blanding av appelsinjuice og soyamelk. Dessuten er den perfekt som en liten matbit før eller etter trening!

Nå har jeg akkurat renset ansiktet, fått på meg nattklærne og satt grøten på kok, så da kan jeg vel trygt si at jeg har tatt kvelden. I går unnet jeg meg faktisk en aldri så liten ansiktsmaske jeg aldri har prøvd før, og jeg ble veldig imponert! Det var en L'Oréal Pure Clay Purify Mask, og selv med ganske høye forventninger ble jeg skikkelig imponert over resultatet.

Den var lett å påføre, føltes utrolig fresh og deilig på huden, i tillegg til at den var lett å vaske av. Det viktigste med en ansiktsmaske er jo såklart at den skal gjøre huden ren og pen -eller hva nå enn den påstår at den skal gjøre-, og det gjorde den også! Denne masken skal rense ansiktet og få bort urenheter, i tillegg til å etterlate huden med en litt matt finish. Det med den matte finishen var jeg ganske usikker på om kom til å funke for huden min -som er normal til liiiitt tørr-, men den føltes ikke noe uttørkende, som var det jeg hadde fryktet.

Jeg kjøpte denne masken på H&M for 99kr, og da jeg var der så jeg at de faktisk hadde to andre varianter i tillegg til denne! Der var en som het Glow Mask og en som het Detox Mask, og det fristet veldig å grafse med seg alle tre!

Nå er grøten snart ferdig, og jeg er skikkelig klar for å slå meg ned i sofaen og prøve å slappe litt av. Det med avslapping er ikke alltid noe vellykket oppdrag, men det skader ikke å prøve;)

Vi blogges!

 • Publisert: 02.02.2017             Klokka: 21:47            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 1
teresehoff

teresehoff

Heisann, og velkommen til bloggen min! Da jeg først startet denne bloggen skrev jeg for det meste om sminke, skjønnhet og klær, i tillegg til en god del om sykdommen min. Da jeg var 11 år gammel ble jeg diagnosert med anoreksi, og etter flere år med kjemping mot det, fikk jeg også alvorlige treningsforstyrrelser. Nå, etter tre år med kjemping, slit og tårer, kan jeg endelig si at jeg er på bedringens vei, og nå har bloggen min forandret seg helt. Jeg har forelsket meg helt i treningen, og med "prosjekt pålegging" i full gang, spiser jeg mer enn på lenge. Og merkelig nok er det disse to tingene som har reddet meg fra spiseforstyrrelsene. Trening og mat har blitt til det jeg interesserer for, selv om det ennå er det jeg sliter med og kjemper mot. Men jeg vet at dette er min vei, og jeg håper at dere vil følge meg på den <3


Følg meg

bilde   bilde   bilde