hits


Den fungerer faktisk!

31.03.2016, 19:36

Heisann!

Da jeg sto opp idag, var det første som møtte meg minusgrader og snø. Ble skikkelig irritert for å si det mildt, for helt seriøst, det er jo første april i morgen! Vi er jo egentlig langt utpå våren. Jaja... I morgen skjer det da noe jeg aldri hadde trodd, og det er nemlig at jeg skal få meg briller! Har hele livet trodd at jeg har dritbra syn og alt det der, men her for ett par uker siden innså jeg at jeg er skikkelig nærsynt på høyre øye.

Så over til det dette innlegget egentlig skulle handle om. Som jeg skrev om tidligere her på bloggen, så er det utrolig mange som har begynt å bruke Nivea after shave balm (etterbarberingskrem for menn) som primer, og alle som en sier at den er helt fantastisk! Så nå idag har jeg faktisk testet den ut selv. Jeg var først innom H&M, men de hadde ikke tegn til noen manneprodukter (jeg har jo dårlig syn så hva vet vel jeg), så gikk jeg innom Vita som bare hadde den som var "cooling", altså nedkjølende, noe jeg ble litt skeptisk til. Så gjorde jeg da ett siste forsøk og gikk inn på Rema 1000 for å skjekke om de hadde der, og ble skikkelig lettet da jeg såg det jeg letet etter med første øyekast. Det var litt småkleint å skulle betale i kassen, men jeg regner med at folk bare tenkte at jeg skulle kjøpe den til typen min eller noe😂 Dessuten så ble jeg rett og slett sjokkert da jeg fant ut at den bare kostet 25 kroner!

Så da jeg kom hjem fjernet jeg sminken jeg hadde i trynet fra før av, og var klar for å teste. Den har absolutt hva jeg vil kalle "mannelukt", men det var på en måte av den deilige typen eller hva jeg nå enn skal si😂 Da jeg begynte å smøre kremen på (som var mye mer flytende enn jeg hadde trodd) tenkte jeg bare "wow". For helt ærlig, den var skikkelig deilig å påføre! Jeg brukte sikkert bare halvparten så mye foundation som jeg pleier, for den "gled" liksom bare på, og får å være helt ærlig har jeg aldri følt at det å ta på sminke har vært lettere! Jeg tok riktignok bare på foundation, men jeg tenker liksom at om jeg ikke hadde syntes den var bra når jeg hadde tatt på foundation, så hadde jeg ikke syntes at den var bra om jeg tok på mer sminke. Jeg har aldri følt at jeg får foundationen til å se helt bra ut, men når jeg brukte denne som primer følte jeg faktisk det! Jeg anbefaler virkelig!!

Håper du har hatt en super dag!

Vi blogges!

 • Publisert: 31.03.2016             Klokka: 19:36            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Vaffellukt og en ny sminkefavoritt

30.03.2016, 19:57

Heisann!

Vil først bare få sagt tusen takk for alle de fine kommentarene på det forrige innlegget mitt, og generelt for alle som faktisk leste gjennom alt. Jeg tok en titt innom lesertallet på det innlegget, og det har faktisk bikket 500 (!), noe jeg synest er helt sykt med tanke på at jeg for to dager siden hadde 20 lesere.

Da jeg kom hjem fra skolen i dag, var som vanlig det første jeg gjorde å få unnagjort dagens trening. I det siste har jeg kjent at skolen rett og slett er litt for mye for meg å håndtere, og i dag satt jeg bare inne på en av doene og surfet på telefonen min hele sistetimen. Nå har jeg da bestemt meg for å ta skolen litt roligere, og prøve å ikke ta karakterer og slikt så seriøst, noe jeg har gjort (sikkert litt i overkant også) helt siden skolestart i åttende.

Her om dagen da jeg kom hjem fra skolen, låg det en liten prøvepakke med foundation på sminkebordet mitt, som mamma tydeligvis hadde stjelt med seg fra ett magasin på frisøren. I dag tidlig prøvde jeg da denne foundationen, og fy flate, den var søren meg helt fantastisk! Desverre, var den fra merket Clinique, som da er litt dyrere enn det jeg vanligvis kjøper. Men, noen ganger er det vel lov til å unne seg noe litt ekstra bra?

Huffa meg. I morgen er det da prøve i samfunnsfag om ett tema jeg rett og slett driter rent oppi, nemlig 1814. Egentlig elsker jeg historie og alt det der, men for å være helt ærlig synest jeg historie om Norge er eksepsjonelt kjedelig. Men pugge litt må jeg likevel!

For øyeblikket er det en deilig vaffellukt i hele huset, men merkelig nok, frister det ikke i det hele tatt med ett vaffelhjerte eller to. Såklart føler mamma at hun må spørre meg førti ganger om jeg er sikker på at det er greit om hun lager vafler selv om jeg ikke vil ha, ett spørsmål jeg er blitt vandt til å svare på. Pappaen min som er en skikkelig godtemums, må jo rett og slett få litt søtsaker selv om jeg ikke har tenkt å spise det. Jeg for min del foretrekker min daglige kveldsmat, havregrøt, som jeg snart skal til å lage;)

Håper du har hatt en super dag, og igjen, tusen takk!

Mamma insisterte på å ta en hel fotoshoot av meg da jeg trente i dag. De første ti minuttene prøvde hun desperat å være med på treningen, men etter hvert ga hun opp, og la seg flat ned på gulvet med hunden vår Tinka som slikket henne i ansiktet.

 • Publisert: 30.03.2016             Klokka: 19:57            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Min tur til å klage

29.03.2016, 21:34

For ett par år siden var jeg akkurat som andre barn på min alder. Jeg tenkte ikke noen spesielt dumme tanker, stappet i meg godteri og annen usunn mat dagen lang, og tok egentlig livet helt med ro. Allerede i førsteklasse begynte jeg å bli en god del mobbet. Jeg var visst tjukk ifølge de andre barna. Siden jeg var såpass liten ble jeg bare litt lei meg akkurat når noen sa noe, men glemte det etter en kort stund. Så blir man jo eldre. Og jo eldre man blir, jo mer skjønner man.

Da jeg var rundt 8-9 år gammel, fikk mamma kreft. Jeg og mamma har helt seriøst det beste og næreste forholdet i hele verden, og da hun ble syk ble jeg såklart helt knust. Hun klarte seg fint, fikk noen arr og en pose på magen som fikk det fengende navnet "Kåre", men ellers var hun frisk. Etter hun ble frisk igjen var det nesten som om hele denne greia med livet gikk litt opp for meg. Jeg begynte å tenke litt mer på hva jeg stappet i kjeften og ble med mamma på en liten gåtur en gang i blandt. Men etter hvert tok ble det ille.

I femte og sjette klasse var mobbingen på det verste. Jeg husker spesielt godt første dagen på skolen i sjetteklasse. Hele klassen satt på stoler i en ring, og ett par stoler bortenfor meg satt to av guttene i klassen. Helt uten videre begynner de å snakke (ikke hviske nei, men snakke. Høyt) om hvor feit jeg var og at jeg hadde så mye flesk på ræva at jeg så vidt fikk plass på stolen. Etter jul det året begynte jeg å spise mindre og mindre. Jeg var kald hele tiden og leppene mine ble blå utrolig ofte. Jeg spiste for det meste ikke noe usunt, og jo mindre jo bedre.

Siste dagen på skolen i sjetteklasse ga jeg rett og slett opp på alt det med å spise sunt og lite, og slukte i meg utrolige mengder godteri på skolen. Den dagen gikk jeg gråtende hjem. Noen uker senere dro jeg og mamma til Tyrkia med ett vennepar, noe som ble en total katastrofe. På en dag i den stekende varmen spiste jeg noe sånt som tre knekkebrød. Jeg hadde ingen energi og mamma var sjeleglad for st hun i det hele tatt fikk meg med hjem igjen. Vel, hjemme ble ikke akkurat ting noe bedre. Jeg spiste rundt 300 kalorier hver dag, og for å holde sulten borte spiste jeg masse tyggis (hadde en daglig "grense" på tre tyggiser, jeg trodde at om jeg spiste flere kom jeg til å legge på meg) og drakk mengder med lettbrus og annen drikke uten kalorier. I hele august bar jeg innlagt på UPA (ungdoms psykiatrisk avdeling) noe som var rene helvete. Jeg kastet ting i veggene og gråt masse. De fikk riktignok vekten opp. Litt. Etter hvert måltid ble jeg tvunget til å ligge helt i ro i tjue minutter, før jeg fikk bevege på meg. Om de tok meg på fersken etter ti minutter i å gå de fem meterne bort til doen, måtte jeg være i ro i nye 20 minutter. Da jeg begynte på skole igjen ble det en ganske så vanskelig oppgave. Jeg fikk ikke lov til å ha gym, gikk glipp av leirskolen og ble sett på som "rar" siden jeg blandt annet satt inne i matfriminuttet og spiste siden jeg spiste så ufattelig tregt, og alltid hadde med meg 30 gram nøtter. Det var ukentlige innveiinger og prating med legene, men etter jul det året sa jeg rett og slett at jeg ikke ville mer, og at jeg ville ta meg av dette uten deres hjelp. Så jeg sluttet å veie meg (noe jeg ikke har gjort siden) og sluttet i grunnen med kostliste, selv om jeg spiste akkurat det samme hver dag. Etter hvert spiste jeg litt etter litt mindre, og begynte å trene. Alle dagene var helt like. Jeg hadde en fast rutine om når jeg kunne spise det og det måltidet og hvor mange kalorier det og det måltidet kunne inneholde, noe jeg fortsatt har.

Så kom 2016, ett år jeg var fast bestemt på st skulle bli det beste. Hittil har det vært det verste. Kroppen og utseende mitt er blitt viktigere enn noen gang, og spesielt treningen har tatt skikkelig overtak på livet mitt. Hver eneste dag er jeg nødt til å ha en skikkelig treningsøkt, og om jeg ikke får det får jeg nærmest panikk. Når jeg står opp om morningen følest det som om det eneste målet med dagen min er å trene, noe som gjør at jeg føler at livet ikke gir noe mening. Jeg prøver å skjerpe meg, sette grenser for hvor mye jeg skal trene på en dag og ikke tenke så mye på det, men til nå har ikke det gått så bra.

Takk til dere som faktisk leste alt dette, og til alle som støtter meg. Jeg skrev dette innlegget fordi jeg rett og slett har fått utrolig nok av alle (på min alder) som klager over livet sitt fordi f.eks kjæresten akkurat slo opp eller foreldrene er teite. Jeg vet at ikke alle klager, men tro meg, MANGE gjør det, og de som gjør det er faktisk i 90% av tilfellene de som egentlig har det lettest.

Vi blogges.

 • Publisert: 29.03.2016             Klokka: 21:34            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer:

På toppen av ønskelista

29.03.2016, 20:22

Heisann!

I dag var da første dag på skolen etter påskeferien, og for å være helt ærlig er det litt deilig å komme tilbake til hverdagen! Jeg ble akkurat ferdig med dagens trening og leksene til i morgen (vel, er ikke egentlig ferdig med leksene da), og satt meg akkurat ned for å skjekke litt gjennom sosiale medier og slikt. Da jeg var innom Pinterest såg jeg utrolig mange sminkeprodukter jeg fikk såååå lyst på, og kom derfor på at "hmm, hvorfor ikke lage ett blogginnlegg om hva som er på ønskelisten min?", så derfor er det det dagens blogginnlegg skal handle om!

Gosh velvet touch primer and setting powder~ Jeg såg en anmeldelse av dette produktet på Pinterest, og det første jeg tenkte var "what? Primer OG pudder i ett?!". Det skal visst være perfekt for fet hud, og gjøre at sminken holder seg på hele dagen seende matt ut. Du får kjøpt det her.

Too Faced chocolate bar palette Dette palettet er noe jeg har ønsket meg helt siden jeg fant ut om det. Det er fra merket Too Faced som har maaaange andre produkter jeg digger. Jeg leste akkurat litt om dette øyenskyggepalettet og fant blandt annet ut at det faktisk LUKTER sjokolade! Du får kjøpt det Her for 454kr.

Kylie Jenner lip kit Dette er noe jeg tror de fleste sminkeelskere har på ønskelisten sin i år. Jeg har selv tenkt på å bestille ett, men for det første er de ikke akkurat billige, og for det andre er de alltid utsolgt! Men, det er utrolig mange "dupes" (produkter som er nesten helt like) som koster mye mindre! Jeg var akkurat inne på nettsiden hvor de selger Kylie Jenner lip kits ( Her ) og fant ut at det nylig har kommet en ny farge! Såklart...utsolgt.

Lancome juicy shaker Jeg skrev om dette produktet for noen få dager siden, og har fortsatt like lyst på det. Det er en pleiende leppeolje som også gir leppene farge og fløyelsmyk glans! Du får kjøpt det her for 195kr.

Jeg håper din første dag etter ferien gikk bedre enn forventet, og at du får en super kveld videre!

 • Publisert: 29.03.2016             Klokka: 20:22            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Brenne 200 kalorier uten trening?

28.03.2016, 21:21

Hei alle sammen!

For øyeblikket står jeg da og lager dagens kveldsmat (som er set samme som alltid), nemlig en deilig porsjon med havregrøt

Jeg prøvde desperat tidligere i dag å laste opp en video her på bloggen, men fant straks ut at de fleste ikke klarte å se den, så jeg slettet rett og slett hele innlegget. Hadde blitt veldig glad om de der ute som har litt mer greie på slike datating enn meg hadde giddet å kommentere hvordan man i det hele tatt laster opp en video her på bloggen!

Da jeg satt på flyet hjem hit til Norge hadde jeg kjøpt meg ett engelsk ungdomsblad, hvor det for det meste bare var reklame og ren bullshit. Men det var faktisk én ting som fanget oppmerksomheten min litt: De som drikker en halv liter vann mer om dagen, brenner 200 kalorier mer enn de som ikke gjør det! Ble faktisk litt sjokkert av den nyheten, og må helt ærlig si at da jeg hadde lest det, slukte jeg i meg hele vannflaska jeg hadde med meg. Vet at jeg kanskje ikke er helt den rette personen til å fortelle dette (p.g.a anoreksien) men jaja ;)

Elsker disse vannflaskene! Du får kjøpt de Her !

 • Publisert: 28.03.2016             Klokka: 21:21            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer:

Anoreksi og ortoreksi i syden

27.03.2016, 21:21

Hei alle sammen. Dette er da ett litt annerledes innlegg i forhold til hva jeg pleier å legge ut. Som dere som leser bloggen min vet, har jeg akkurat vært på sydentur. Det er jo på en måte sånn når man er på en sånn tur, at man legger ut masse fine bilder hvor det ser ut som man koser seg og har det helt tipp topp, selv om man egentlig har det helt fælt. Vel, akkurat sånn har det vært for meg. Før vi dro kunne jeg ikke annet enn å grue meg og være redd for at jeg kom til å legge på meg på turen. Helt siden jeg var innlagt på UPA (ungdoms psykiatrisk avdeling) har jeg spist nesten akkurat det samme hver eneste dag uten unntak (det har gått nesten to år) og nå de siste månedene har jeg begynt å tenke skikkelig mye på trening. Hver eneste dag må jeg trene (og da mener jeg ikke bare 20 knebøy) og om jeg føler jeg ikke har trent nok følest alt helt dritt. Da jeg skrev innlegg fra turen, skrev jeg ofte ting som "nå skal jeg gå og spise frokost", men egentlig lagde jeg bare en skål havregrøt, noe jeg har spist både til frokost og kvelds i nesten to år. Vi hadde riktignok all inclusive, noe familien innså at var skikkelig teit etter kort tid, ettersom det bare gjorde alt vanskelig for meg. I tilleg har jeg utrolig mye tanker ellers også. Jeg har for eksempel en teit drøm om å bli en superkjent blogger, modell og youtuber, noe som er ganske så vanskelig når man har like mye selvtillit som en snegle. Jeg prøvde desperat å filme en sminkevideo her om dagen, noe som gikk rett til helvete, fordi hver gang jeg prøver å filme eller ta bilde av meg selv, skjer det noe med det høyre øye mitt slik at jeg ser ut som...faen, vet ikke engang hva det er jeg ser ut som. Også er det også noe jeg synest er veldig merkelig. Fordi, når en jente (90% av dagens ungdom gjør det) legger ut ett sånt skikkelig prøver-å-være-deilig bilde på Facebook eller instagram eller noe, så kommenterer jo halve kloden "perfekt", "nydelig", "fina" o.s.v... Men så kommer kanskje de som ikke legger ut slike bilder så ofte og er litt mer av den "usikre" typen og legger ut et sånt bilde, men får de noen kommentarer?? Niks.. Og det er ikke fordi de ikke er like perfekte og nydelige og fine som de andre, men...jeg vet da søren meg ikke hvorfor det er sånn. Det er i hvertfall noe jeg vet er sant, for jeg er nemlig en av de jentene som aldri (i det minste sjelden) får noen slike kommentarer av andre, og jeg er faktisk ikke stygg heller..

Takk til alle dere som faktisk gidder å lese dette, og alle dere som er der for meg, dere betyr alt.

 • Publisert: 27.03.2016             Klokka: 21:21            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer:

NYX lansering og after shave balm

27.03.2016, 16:32

Hei alle sammen!

Som jeg skrev i forrige blogginnlegg, så skal jeg nå komme med en liten nyhet som i hvertfall jeg synest er veldig spennende! Mange norske sminkeelskere blir nok ofte skikkelig irriterte av at det for det meste bare et noen få sminkemerker man kan få tak i her i butikkene. Men nå skal det jaggu meg endres på! Merket NYX har som sikkert mange vet akkurat blitt lansert i Oslo, men nå kommer det faktisk til resten av landet også.

5. April klokka fire, er det lansering på Trondheim Torg på Cubus, og 7. April klokka fire ( alt skjer på Cubus) er det blandt annet lansering på Moa i Ålesund, Sandvika Storsenter og Liertoppen. (Du kan se alle lanseringene Her)

Så over til noe helt annet: I det siste har jeg overalt på Internett og sosiale medier sett folk snakke om hva de kaller "verdens beste primer", og vet dere hva det tydeligvis er?? After shave balm for menn! Jeg har sett utallige YouTube videoer de siste ukene hvor folk bruker dette som primer før de påfører sminken, og alle sammen sier at det fungerer helt fantastisk og gjør at sminken holder hele dagen og ser super ut!

Nå skal snart jeg og mamma til med å lage middag, som i dag skal være vår spesial, enchilda gryte. Oh god, enchilada gryte er helt seriøst det beste jeg vet! Nei, nå ble jeg sulten...

Ha en super...hvilken dag er det egentlig?? Samme kan det vel være. Ha en super dag videre!!

 • Publisert: 27.03.2016             Klokka: 16:32            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Endelig hjemme igjen

27.03.2016, 11:05

Heisann!

Nå stod jeg akkurat opp og har dumpet meg ned i sofaen. Endelig er jeg i mitt eget hus, min egen seng, og tilbake til beste hunden min, Tinka, som var helt vill av begeistring da vi kom hjem igjen (hun har ikke vert alene altså).

Turen hjem igjen var mildt sagt skikkelig treig og fæl, i hvertfall om du er like utålmodig som jeg er.

Bussen som skulle hente oss til flyplassen kom sikker en halvtime senere enn den egentlig skulle, og da var hele gjengen allerede lei av å vente i to timer etter å ha skjekket ut. Så måtte jo såklart bussen kjøre innom alle hotellene på hele Gran Canaria, før den vurderte å sette oss av på flyplassen (det var i det minste sånn det føltes). Å komme seg gjennom kontrollene gikk nok så som så, men da vi skulle finne gaten, hadde den rett og slett ikke bestemt seg for hvor den var selv. Først var det gate 24, så da gikk vi til gate 24, så var det 14, vi kom oss til 14, og til slutt fant den ut av at den egentlig var på gate 8, hvor vi ventet i evigheter på å få gå ombord.

Her kommer noen av bildene fra turen vår!!👇

Her sitter jeg og poserer med flymaten min på flyet nedover (den smakte forresten piss)

Håper du har hatt en super påskeferie! Det kommer ett litt spennende blogginnlegg senere, så stay tuned;)

 • Publisert: 27.03.2016             Klokka: 11:05            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer:

Lang dag foran meg

26.03.2016, 11:06

Hei alle sammen!

Nå har jeg akkurat stått opp og skal til å gå å spise frokost. Dagen jeg har i vente foran meg, vet jeg at kommer til å bli skikkelig lang og slitsom. Om to timer må vi ha skjekket ut av hotellet, og en time etter det kommer det en buss som skal kjøre oss til flyplassen. Da jeg var og handlet på Primark her om dagen, fikk jeg faktisk igjen 50€ mer enn det jeg egentlig skulle. Så nå har jeg da over 100€ jeg kan sløse vekk på flyplassen, noe som er ganske digg! Flyet vårt går klokken 4 herifra, og lander i Ålesund klokken 11, noe som sier meg at jeg kommer til å ha fått skikkelig nok når jeg kommer hjem. Vi har bestilt oss mat på flyet, noe jeg egentlig ikke vet helt om jeg bør glede meg over eller ikke😂 På den forrige flyturen hadde vi også bestilt det, men den maten var rett og slett ekkel!

Så siden jeg kommer hjem såpass sent i kveld, kommer det sikkert ikke noe blogginnlegg senere.

Ha en super dag og ønsk meg lykke til!

 • Publisert: 26.03.2016             Klokka: 11:06            Kategori: Gran Canaria 2016
 •        
 • Kommentarer:

Siste middagen

25.03.2016, 20:21

Hei alle sammen!

Nå har jeg akkurat slukt siste bit av den siste middagen her på hotell Dunas Maspalomas. Som vanlig har jeg spist en god del fisk og sjømat, og til dessert tok jeg en diger stabel med frukt.

En ting de er skikkelig flinke til å lage her på hotellet, er fisk, og spesielt blekksprut! Før denne turen hadde jeg aldri smakt blekksprut, men nå elsker jeg det!

I morgen kommer bussen og henter oss klokken 1, og flyet går klokken 4. Vi er da hjemme i Ålesund rundt klokken 11, noe som sier meg at det kommer til å bli en laaaang dag.

Over til noe helt annet... Helt siden rett etter jul har jeg hatt skikkelig lyst til å bestille noe fra ELF Cosmetics, men har ikke helt visst hva. Så derfor tenkte jeg at når jeg kommer hjem fra sydenturen, så skal jeg endelig ta å bestille noe! Ta en titt innom nettsiden deres (link Her) og skriv en kommentar om hva du kunne tenke deg at jeg testet ut!

 • Publisert: 25.03.2016             Klokka: 20:21            Kategori: Gran Canaria 2016
 •        
 • Kommentarer:

Siste dag i syden

25.03.2016, 14:56

Hei alle sammen!

Da har jeg kommet til den aller siste dagen min her på Gran Canaria, og for å være helt ærlig skal det bli godt å komme hjem. Hjem til sløve kvelder med TV-titting og min egen seng å sove i, og hjem til hunden min, Tinka!

I dag tidlig etter å akkurat ha slukt frokosten, gikk jeg og mamma oss en tur omkring i området. Det har blåst uavbrutt nesten hele dagen, så derfor sitter jeg nå inne i bungalowen, leser litt og skriver blogginnlegg. Ja, vi tok akkurat strandbussen ned til stranden, noe vi raskt skjønte at var en tabbe. Vi prøvde å ta noen bilder og slikt, men vinden var rett å slett helt fæl, og hele gjengen fikk sand i øynene.

Så da sitter jeg her alene i bungalowen. Drikker en flaske 7up og bare slapper av. På denne uken her nede i varmen, har jeg blitt helt avhengig av 7up! Jeg rett og slett elsker det!

Vaskedamen som akkurat kom valsende inn fikk den gleden av å være med på bildet🤗

Det kommer helt sikker enda ett blogginnlegg litt senere, så det er bare å følge med!

 • Publisert: 25.03.2016             Klokka: 14:56            Kategori: Gran Canaria 2016
 •        
 • Kommentarer: 0

Babyspy og vannmage

24.03.2016, 20:46

Heisann!

Nå ligger jeg rett ut i en av sofaene i lobbyen, med hva jeg liker å kalle "akutt vannmage". Vi spiste akkurat middag, og dagens tema var italiensk. Til "dessert" spiste jeg en solid stabel med vannmelon og til middagen drakk jeg sikkert tre glass Pepsi Max, noe som er grunnen til min akutte vannmage.

Rundt klokken elleve i dag dro vi av gårde til atlantico shoppingsenter, noe som ble en ganske så minnefull tur. Vi tok som vanlig buss, og rett foran oss på bussen satt det en dame med en nokså blek baby på fanget. Så, etter å ha kjørt i kanskje en halvtime, hørte jeg noe jeg trodde var noen som sølte en flaske vann, og vips, så var hele midtgangen fylt med gult barnespy. Helt seriøst, spyet rant ut av babyen som en foss, og resten av turen luktet hele bussen, tja, barnespy.

Kjøpesenteret vi var på (atlantico) var ikke så veldig mye å skryte av, og det eneste jeg kjøpte var en topp og en håndkrem på Berskha. Til gjengjeld hadde de en skikkelig kul resturang der de for det meste solgte mini baguetter til en euro pr stk, og man kunne velge mellom sikkert 100 forskjellige typer!

Her er da mamma som poserer med en eller annen random serviett på resturangen😂

Selv om jeg ikke kjøpte så mye idag, var jo den håndkremen jeg kjøpte ganske så søt!

Hva har du gjort til nå i påskeferien?

 • Publisert: 24.03.2016             Klokka: 20:46            Kategori: Gran Canaria 2016
 •        
 • Kommentarer:

Vårens must-haves

23.03.2016, 22:03

Hei alle sammen!

Nå har jeg akkurat kommet tilbake fra dagens middag her på hotellet, og i dag var den faktisk veldig god. Det var spansk tema, og jeg spiste blandt annet en slags fisk som var supergod, paprika fylt med ett eller annet godt, og litt forskjellig annet.

Tidligere i dag var jeg og mamma på en spasertur rundt omkring i området. Vi gikk opp til ett utkikkspunkt hvor jeg fikk ta masse fine bilder, og vi var innom en slags botanisk hage (haha, vet ikke helt hva det vil si, men mamma sa at det er det det heter) der det var utrolig mange kule planter og trær og slikt.

Så over til noe helt annet... De siste dagene har jeg vært masse på sosiale medier og slikt, og jeg har sett utrolig mange sminke og kosmetikkprodukter som jeg har skikkelig lyst på! Det meste er helt nye produkter som er litt sånn "spring edition", og jeg tenkte at siden vi er godt uti mars, så skulle jeg dele noen av disse produktene med dere!

Coco loco produktene til Lee Stafford Jeg såg disse produktene først for noen uker siden, og fikk lyst på dem alle med en gang! De har en himmelsk kokoslukt, og skal gjøre håret silkemykt og skinnende.

Lancômes nye juicy shaker lipgloss Jeg har sett slike litt overalt i det siste, og har vurdert å kjøpe en flere ganger. Da jeg såg en første gangen, tenkte jeg bare "nei, den koster sikkert en formue", men etter å ha gjort litt research har jeg funnet ut at det for en koster 195kr, noe jeg ikke synes at var så veldig dyrt for noe fra ett "snobbemerke" som jeg liker å kalle det😉

Marc Jacobs nye "Violet" parfyme Da jeg skulle ta flyet hit til Gran Canaria prøvde jeg denne parfymen på flyplassen og elsket den med en gang! Lukten var ikke helt som de andre Marc Jacob parfymene, men litt mer "Fruity", om det i det hele tatt gir mening😂 Fant for bare noen minutter siden ut at den faktisk er limited edition, så om man skal ha en må man kjøpe snart!

Maybelline Vivid matte liquid lipstick

Så har vi da kommet til det siste produktet, som er en liquid lipstick fra Maybelline. Jeg har sett og hørt skikkelig mye om disse, og har veldig lyst på en selv! Desverre er det jo sånn at hjemme i Norge kommer ikke alle disse nye produktene like fort som de kommer til f.eks USA, og derfor tar det nok en stund før jeg får kjøpt en.

Håper du har hatt en flott påskeferie til nå, og at du fikk litt inspirasjon til hva å kjøpe til våren!

 • Publisert: 23.03.2016             Klokka: 22:03            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer: 0

Primark, nå kommer vi!

22.03.2016, 10:38

Hei alle sammen!

Nå sitter jeg i sofaen i lobbyen og venter på mamma og pappa. Etter frokost idag skal vi ta enten buss eller taxi til ett kjøpesenter som heter "El Mirador", hvor vi for det meste har tenkt oss på Primark!

Alle dagene fram til i dag, har jeg og mamma tatt en morgenjogg rett etter frokost, men det blir jo da ikke noe av i dag. Området rundt omkring her i Maspalomas er helt fantastisk! Det er palmer og kaktuser overalt, noe man faktisk også kan kjøpe på supermarkedene! De har både små og digre kaktuser man kan kjøpe, og også kaktus- og palmetre-frø!

Mamma og pappa sitter i resturanten og spiser frokost nå, så jeg får vel gå og finne dem. Det kommer mest sannsynlig ett blogginnlegg senere i dag også, så bare følg med. Kanskje blir det ett lite "dagens innkjøp" innlegg?😉

Håper du har en super påskeferie enten hjemme eller på tur!

 • Publisert: 22.03.2016             Klokka: 10:38            Kategori: Gran Canaria 2016
 •        
 • Kommentarer:

Dagens innkjøp

21.03.2016, 22:08

Heisann! Da har jeg nettop kommet hjem fra en liten tur til Playa Del Ingles. Vi dro på ett eller annet skikkelig bullshit kjøpesenter, hvor den eneste brukbare butikken var en sminkebutikk. Jeg fant en hel hylle med ting jeg ELSKET, og hadde lyst til å kjøpe alt sammen, men til slutt endte jeg opp med å kjøpe to ting.

Jeg kjøpte ett øyenskygge palett og ett highlighter palett fra merket Revolution. Til min store glede, var faktisk ikke palettene så dyre som man skulle trodd, men kostet bare ca 80kr per stk.

Begge palettene er helt fantastiske, og alle øyenskyggene var i skikkelig fine og pigmenterte farger!

Her er de seks øyenskyggene på den øverste raden. Liker alle kjempegodt!

Her er de på den raden under.

Og her er de nederste, som er matte. Liker disse ekstra godt. De er perfekte for en enkel hverdagslook!

Dag to og jeg er allerede solbrent...

Håper dere alle har en super påskeferie!!

 • Publisert: 21.03.2016             Klokka: 22:08            Kategori: Gran Canaria 2016
 •        
 • Kommentarer:

Endelig Internett

20.03.2016, 20:18

Da har jeg akkurat spist middag, og sitter nå i lobbyen på hotellet for å skrive ett blogginlegg. Det skulle egentlig ha vært Internett på rommet (egentlig er det vel en bungalow), men til nå har ikke det funket, så da sitter jeg like gjerne her i lobbyen.

Idag etter lunsj, dro jeg og familien ned til stranda for å kikke litt i butikkene igjen, og denne gangen husket jeg heldigvis lommeboka. Det er en god del butikker her, men utrolig mange av dem er "snobbebutikker", og jeg er jo ikke akkurat så snobbete av meg, så jeg handlet ikke noe på dem. Faktisk, så handlet jeg ikke i det hele tatt! Det eneste jeg har kjøpt til nå, er en flaske aloe vera vann, og til min store lettelse, var det faktisk like godt som det man får kjøpt hjemme!

Nå skal jeg gå ned i bungalowen igjen, ta meg en boks brus, og lese litt.

Hva har du gjort til nå i påskeferien?

 • Publisert: 20.03.2016             Klokka: 20:18            Kategori: Gran Canaria 2016
 •        
 • Kommentarer: 0

Endelig ferie

20.03.2016, 13:35

Heisann! For øyeblikket ligger jeg og soler meg på en solseng ved bassenget på dette fantastiske hotellet i Maspalomas! Vi kom fram til hotellet i går klokka fem, og turen føltes skikkelig lang. Da flyet hadde landet på Gran Canaria, tok det sikkert over en halvtime å vente på bussen som skulle kjøre oss til hotellet. Men jaja, akkurat det gjør ikke noe, for hotellet og området rundt hotellet er helt fantastisk!

Etter frokost idag dro jeg og mamma på en joggetur i området. Vi jogget ned til stranden, tuslet litt langs strandpromenaden og kikket litt i butikker. På den uken vi skal være her, er dette den dagen det har blitt meldt dårligst vær, men allikevel, ligger jeg her og svetter! I løpet av de neste dagene skal vi leie en bil og kjøre opp til Las Palmas. Og det er egentlig bare én grunn til at vi skal det. PRIMARK!! Jeg og mamma digger rett og slett Primark, så hvorfor ikke ?

Nå skal jeg bare ligge ved bassenget og sole meg og kanskje bade litt, frem til middag. Og, maten her er helt nydelig! På den ene dagen jeg har vært her, har alt jeg har spist vært helt himmelsk. I går til middag spiste jeg faktisk to ting jeg aldri har smakt før, nemlig blekksprut og kanin😨 Og begge deler var fantastisk, men blekkspruten var best🐙

Håper dere alle har en super påskeferie!

 • Publisert: 20.03.2016             Klokka: 13:35            Kategori: Gran Canaria 2016
 •        
 • Kommentarer:

In-flight beauty tips

18.03.2016, 20:54

Heisann! Nå har jeg akkurat blitt ferdig med nesten all pakkingen til i morgen, og gleder meg bare enda mer til jeg skal dra. Siden det er påskeferie og det sikkert er mange som skal reise til utlandet, tenkte jeg at jeg skulle gi dere noen "in-flight beauty tips", for å gjøre ferien deres litt lettere.

Sminke på flyet:

Ta litt ekstra bronzer/blush/pudder på noen av sminkekostene dine og ha dem i en liten plastpose til å ha i veska. På den måten trenger du ikke å dra med deg alle de hele blushene og pudderene. Husk å være forsiktig når du skal påføre!

Gratis hotellting:

De fleste hotellene man besøker, har de dere små flaskene med shampoo og balsam og sånne ting. Men desverre, så er de produktene helt ræva. Så istedenfor å bruke de, hell det som er inni ut, og bruk beholderene til dine egne produkter!

Moisturize på flyet:

Når man er på flytur er det lett for huden å bli skikkelig tørr. Om du har, ta en av de linsebeholderene og fyll hver av de to "burene" med f.eks ansiktskrem og håndkrem. Perfekt til å ha i veska på flyet!

Unngå å bli syk:

Som de fleste sikkert vet, så er det ganske så lett å bli syk når man er ute og reiser. For å unngå å bli syk, smør ett tynt lag med vaselin i hvert av neseborene dine før du setter deg på flyet. Hahah, jeg vet at det hørest skikkelig rart ut, men det funker faktisk!

Tea time:

Dette er ikke noe "beauty tip", men noe som er veldig smart er å ta med seg noen poser av din favoritt te på flyet! Da trenger du ikke drikke den fæle teen de har på flyene..

Håper dere likte dagens blogginnlegg, og at dere får en super påskeferie!

 • Publisert: 18.03.2016             Klokka: 20:54            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer:

Pakking på gang

17.03.2016, 21:26

Da har jeg endelig begynt å pakke så smått til sydenturen, men jeg er langt ifra ferdig. Jeg kjøpte for en stund siden noen små "vesker" til å ha nedi kofferten, sånn at jeg lettere skulle få orden på tingene mine, noe det virker som jeg ikke får uansett. Så nå har jeg fått skikkelig nok av alt som har med pakking å gjøre, og sitter rett ut i sofaen. Jaja, jeg har i det minste lakket neglene! Er skikkelig sløv når det gjelder slike ting, så jeg blir ganske stolt av meg selv når jeg faktisk gidder😂 Idag gikk jeg for denne super sommerlige lakken fra Models Own i fargen Blueberry Muffin, som passer perfekt til en sydentur!

Siden jeg er ett skikkelig sminkefantom, kommer jeg nok til å bruke en god del sminke når jeg er på tur, og derfor også leppestift og lipgloss. Kommer såklart ikke til å dra med meg alle de 28 leppeproduktene mine, men kommer til å ta med kanskje to eller tre. Min "go-to" leppefarge er nok litt sånne mørke, lillafarger. Så jeg ender nok opp med å ta med disse tre👇

På bildet ser dere også ett Sleek Blush By 3 palett i fargen Pink Lemonade. Det er helt fantastisk og inneholder to vanlige litt "shimerry" blusher, og en cream blush.

Håper du har hatt en super torsdag!

 • Publisert: 17.03.2016             Klokka: 21:26            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer:

Lengter

17.03.2016, 10:52

For øyeblikket ligger jeg rett ut i senga med hodepine og vondt i halsen. Nå er det bare 2 dager til jeg skal på sydentur, og jeg bare krysser fingrene for at jeg er helt frisk til da! Jeg har ikke vært på en skikkelig sydentur på flere år, og nå lengter jeg skikkelig etter det. Lengter etter å ligge ved bassengkanten og sole meg og å gå barbent langs strandkanten. Gleder meg skikkelig mye!

Håper du har en fin dag enten hjemme, på skolen eller på jobben!

Skal du på sydentur i påsken?

 • Publisert: 17.03.2016             Klokka: 10:52            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer:

Velkommen!

17.03.2016, 10:32

Heisann, og velkommen til min nye blogg!

På denne bloggen kommer jeg til å skrive om egentlig alt som faller meg inn, og jeg håper virkelig at du kommer til å like bloggen! Min forrige blogg som het "princessassybottom" slettet jeg siden jeg syntes navnet kanskje var litt merkelig😂 Som jeg har skrevet på profilen min, er jeg en 13 år gammel jente som elsker trening, sminke og klær, og alle slags kreative ting! Det kommer mest sannsynlig til å komme flere innlegg senere i dag, og jeg skal prøve å poste noe hver eneste dag! Byttet akkurat om navnet på instagrambrukeren min slik at det skulle passe bedre til bloggen, men desverre var "Teresehoff" opptatt, så da ble det "tereseh0ff" med ett null-tall istedenfor.

Håper du liker bloggen min og har en fin dag!

 

 • Publisert: 17.03.2016             Klokka: 10:32            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer:
teresehoff

teresehoff

Heisann, og velkommen til bloggen min! Da jeg først startet denne bloggen skrev jeg for det meste om sminke, skjønnhet og klær, i tillegg til en god del om sykdommen min. Da jeg var 11 år gammel ble jeg diagnosert med anoreksi, og etter flere år med kjemping mot det, fikk jeg også alvorlige treningsforstyrrelser. Nå, etter tre år med kjemping, slit og tårer, kan jeg endelig si at jeg er på bedringens vei, og nå har bloggen min forandret seg helt. Jeg har forelsket meg helt i treningen, og med "prosjekt pålegging" i full gang, spiser jeg mer enn på lenge. Og merkelig nok er det disse to tingene som har reddet meg fra spiseforstyrrelsene. Trening og mat har blitt til det jeg interesserer for, selv om det ennå er det jeg sliter med og kjemper mot. Men jeg vet at dette er min vei, og jeg håper at dere vil følge meg på den <3


Følg meg

bilde   bilde   bilde