hits


Palettet jeg har spart til våren

31.03.2017, 22:39

Jeg må helt ærlig innrømme at jeg er nesten like pinglete når det gjelder sminke som med klær. Jeg går alltid for det samme gamle, det jeg føler at er trygt og godt, og med sminke så er det jeg føler at er trygt også det minst vågale. Det er utrolig sjelden folk ser meg med noe annet enn bronzy øyenskygge og naturlige lepper, men denne våren og sommeren har jeg andre planer! 

Jeg har hatt liggende ett supersøtt lite palett som jeg kjøpte for en stund siden, mer eller mindre helt urørt. Jeg var virkelig i hundre da jeg kom over dette palettet på Sephora, og der og da var det ingen tvil i min sjel om at det palettet var ment til å bli mitt. Usikkerheten kom først ETTER at jeg hadde kjøpt og betalt. Jeg kom hjem, tok en nærmere titt på det, og frem til at jeg mest sannsynlig ALDRI kom til å bruke det, nettopp fordi jeg er en liten pingle. Det er selvfølgelig Too Faced sitt 'Totally Cute' palett jeg snakker om, og navnet lyver virkelig ikke. Det byr på noen av de søteste, mest nusselige fargene verden har sett, men det er akkurat sånne farger som skremmer meg. Neonrosa, Lys grønn og glitrende blå er ikke det jeg går for til hverdags, men det er nettopp det jeg vil begynne med denne våren og sommeren!

 


 


Jeg må først av alt få sagt hvor god kvalitet det er på disse øyenskyggene! Pigmentet er helt sykt, de er kremete og enkle å blende ut, og fargene i seg selv er rett og slett veldig fine. På venstre siden av palettet finner en tre ulike lyse farger, en til hver "look" i palettet. Det er nemlig satt sammen av tre ulike stiler med ulike navn, så den øverste raden er en look, ned i midten er en annen look og den nederste er en siste look. En kan såklart mikse og matche akkurat som en selv vil, men jeg synes det er ett stilig konspt likevel!

 

 


 

Jeg har utrolig lyst til å lage en liten tutorial med dette palettet, så det er bare å si ifra om det er noe dere har lyst på! I mellomtiden kan dere gjerne ta en kikk på de tidligere videoene på youtubekanalen min, Thoffies Makeup, som du finner HER. Jeg setter veldig stor pris på om du vil ta deg tid til å abonnere også!

Vi blogges!

 • Publisert: 31.03.2017             Klokka: 22:39            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

De beste mageøvelsene

30.03.2017, 21:12

Jeg vet at det har blitt litt vel mye snakk om trening her på bloggen i det siste, men siden det er noe som tar opp det meste av tiden min er det fort sånn det blir. Jeg husker ikke helt når det var jeg begynte å trene (da mener jeg trene som i virkelig trene, ikke bare ta seg en liten joggetur eller gå på håndball), men med en gang jeg begynte har det vært en del av sykdommen. Det har ballet på seg mer og mer, tankene og tvangen har blitt verre og verre, og om jeg trener så mye som fem minutter kortere, får jeg utrolig fort angstanfall. Men samtidig elsker jeg det. Treningen har blitt en del av meg og hverdagen min, og problemet er bare tvangen. Og balanse. Jeg mangler virkelig balanse. Det største målet mitt akkurat nå er å finne den rette balansen mellom sunt og "usunt", og trening og avslapping, for det har jeg så absolutt ikke nå. 

Nei, nå har jeg snakket meg helt bort her! Uansett, helt siden jeg begynte å trene på ordentlig, har magen vært ett stort fokus, noe den er nå også. Jeg har testet ut alle slags øvelser og rutiner for å trene magemusklene best mulig, og jeg fant tidlig en stor favoritt for akkurat det området. Jeg vet ikke om jeg har nevnt det her på bloggen tidligere, men jeg virkelig elsker youtubekanalen til en som heter Cassey Ho, eller Blogilates. Hun har en helt fantastisk treningsapp som jeg bruker non-stop, hvor en kan finne lett frem til både videoene hennes, matoppskrifter, treningsprogram og en en egen funksjon hvor en kan sette sammen sine egne treningsprogram. Jeg bare elsker det! I tillegg er hun bare en utrolig inspirerende person! Men poenget med hele denne oppramsingen var at hun har en video med en magerutine som jeg virkelig sverger til. Det er en hun kaller for 'Intense Ab Mania Workout', og jeg har rett og slett mistet tellingen over hvor mange ganger jeg har gjort denne! Den er bare så utrolig bra! Om du vil ta en kikk på den videoen kan du klikke HER.

 


Det er nå jeg har lyst til å legge til alt dette med at du må elske kroppen din sånn som den er, og godta den du er, men jeg føler virkelig ikke at jeg er den riktige personen til å si det. Jeg mener absolutt at man burde elske kroppen sin sånn som den er skapt og ihvertfall ikke bruke tid på å hate den (tro meg, jeg vet den følelsen), men uansett hvor mye jeg prøver å overbevise meg selv om dette, klarer jeg på en måte ikke å la det gjelde helt for meg og min egen kropp. Jeg har jo aldri hatt noe normalt forhold til kropp, mat og trening, og selvbildet mitt er ikke akkurat noe prakteksemplar.

Er det forresten feil av meg å legge ut sånne bilder? Jeg føler at det ikke helt stemmer at jeg, en person som virkelig har ett helt forferdelig selvbilde og hater kroppen sin mer enn noe annet i hele universet, legger ut bilder av akkurat det. For sannheten er jo det, jeg HATER kroppen min noe helt ufattelig mye, men noen ganger er det mindre enn andre. Av og til kan jeg tenke at "oi, jeg der jo faktisk ikke så tykk og fæl ut som jeg trodde, og de gangene må jeg bare dra frem kameraet for å forlenge den følelsen. Men humøret og selvfølelsen faller vanligvis som en stein i havet når jeg ser på bildene like etterpå, for da er de samme gamle tankene om at jeg ikke er tynn nok og at jeg ikke er bra nok tilbake for fullt.

Men det er vel derfor dere burde stole på meg når jeg sier at det ikke er verdt det. Jeg ville mye heller ha elsket kroppen min og levd ett godt og lykkelig liv, men dette er jo ikke noe valg jeg har tatt. Så nå må jeg bare holde på motivasjonen (egentlig må jeg faktisk få litt motivasjon først, for jeg har stor mangel på det for øyeblikket) og ha noen klare mål foran meg, sånn som det med å finne balansen! For balanse er noe jeg virkelig trenger. 

 • Publisert: 30.03.2017             Klokka: 21:12            Kategori: Trening
 •        
 • Kommentarer: 1

Details, details, details

29.03.2017, 21:14

Uansett hvor mange ganger jeg lover meg selv -og dere- at jeg skal begynne å bli mer vågal når det gjelder klesstilen min, skjer det aldri. En dag i blant kan jeg få ett akkut innfall av inspirasjon og motivasjon til å dra på meg noe litt annerledes enn de gode gamle dongeribuksene og en helt enkel overdel, men det er rimelig sjelden. Derfor ender jeg som oftest opp med å kun variere mellom hvilke dongeribukser og overdeler jeg bruker. Og for å være helt ærlig, så blir det fort litt kjedelig.

Det er faktisk en liten ting som kan gjøre disse superenkle antrekkene liiitt mer spennende, nemlig detaljer og tilbehør! Ser den svarte genseren litt kjedelig ut? Sleng på deg ett snasent smykke! Begynner du å gå litt lei den gamle dongeribuksa? Piff den opp med ett belte! Det er så mye en kan gjøre med kun noen få, enkle detaljer og litt søtt tilbehør, og det gjør også at en får uendelig med muligheter til nye antrekk; selv om man bruker akkurat de samme plaggene!

Etter en lang stund med de samme slitte skoene, unnet jeg meg selv noen jeg har hatt skikkelig lyst på. Det er noen helt enkle, hvite tøysko, men de de gjør virkelig hvert eneste antrekk helt komplett! De går perfekt til komfortable joggebukser, tettsittende dongeribukser og flagrende jumpsuits, og de er helt perfekte nå når vi er kommet godt i gang med våren. Jeg elsker å bruke disse til å piffe opp antrekkene mine, spesielt med en bomberjakke og en søt veske eller ryggsekk. 

 

 

Sko: Rebook

Jakke: H&M

Ryggsekk: Ebay
 

Nå er jeg totalt utslitt etter en lang dag. De siste dagene har jeg vært på jobb på Søstrene Grene, og det er faktisk ganske slitsomt å skulle styre på og alltid være smilende og hyggelig med alle kundene som kommer innom. I dag brukte jeg timene før jeg har pause på å bære kasse på kasse ut og inn av butikken, i tillegg til at jeg fikk lov til å bestemme hvordan en utstilling av en diger haug med bokser skulle se ut. Jeg måtte dra og bære og løfte og dytte på sikkert hundre bokser i ulike farger og størrelser, og til slutt knakk favorittneglen min. Sikkert som en protest mot arbeidet;) 

Jeg håper at du har hatt en super dag!

Vi blogges!

 

 • Publisert: 29.03.2017             Klokka: 21:14            Kategori: Antrekk & Klær
 •        
 • Kommentarer:

Sommerkroppen 2017

28.03.2017, 21:25

Årets sommerkropp er like konkret som meningene til en liten unge. I det ene sekundet vil den det ene, mens i det neste noe helt annet. Det er nesten umulig å ikke gå seg helt vill i alle meningene, kroppsidealene, bildene og videoene vi får presset på oss så å si hele tiden hver dag, for hva skal vi egentlig tenke? Skal man være så tynn som bare mulig, slik som mange av supermodellene ennå er, burde man ha litt kjøtt og fett på bena og være "curvy", eller er det stor rumpe, smal midje og muskuløse kroppsdeler som gjelder. 

Når jeg først begynte å tenke på kroppen min, ville jeg bare ha alt vekk. Alt fettet, alle musklene, alt som gjorde meg til det de andre så på som "tjukk". For hvem vil vel tilbringe livet med å bli utestengt og sett på som mindre verdt, bare fordi en har litt ekstra på kroppen. Vekten gikk fort nedover, og jeg hadde målet klart foran meg: jeg ville bli like tynn som modellene jeg så på film og bilder. For det var liksom det som var kroppsidealene da jeg var på den alderen, men på noen år har det endret seg og blitt noe helt annet. Plutselig skulle man ha stor rumpe, smal midje og ett solid sett med pupper, noe som var helt annerledes enn tidligere. Så kom enda en trend. Helt ut av det blå var alle muskuløse, fortsatt med stor rompe og smal midje, men med store muskler all over. Å sulte seg for å holde vekten langt unna var plutselig helt feil, for de nye idealene var en veltrent kropp. 

Jeg regner på en måte med at dere som har lest bloggen min i en stund vet dette, men jeg sier det igjen likevel. Jeg HATER kroppen min. Jeg gikk fra å ha ett helt nøytralt forhold til kroppen min, til å hate den så ufattelig mye at mitt største ønske har vært å dø. Jeg tenkte aldri på hvordan kroppen min så ut eller hvor mye jeg veide, og det eneste problemet jeg noensinne fikk var at klær fort ble litt små. Jeg begynte sakte men sikkert å samle meg opp ett voldsomt hat ovenfor hvordan jeg så ut, og jeg lot det gå utover hele livet mitt. Og nå, hele fremtiden min. En elleve år gammel jente burde ikke ha noen større problemer å takle enn hva hun vil ha på brødskiva eller hvilken kjole hun skal ha på seg i en bursdag, og hun burde ihvertfall ikke kaste barndommen i vasken fordi hun hater kroppen sin. Og stol på meg, for jeg har vært der selv. En tolv år gammel jente burde ikke sitte alene på ett utrivelig rom på sykehuset, kun med en pult i hjørnet hvor noen har skriblet "la meg dø", og forbud mot å bevege seg mer enn to meter om gangen. Ett menneske burde ikke trenge å ødelegge livet sitt på grunn av noe så tåpelig som en kropp.

Jeg kommer aldri til å få stor rumpe og timeglassfasong, og store pupper kan jeg virkelig bare glemme! Jeg er ikke i nærheten av å akseptere den kroppen jeg har, og jeg kommer nok ikke til å gjøre det før om lang, lang tid. Men tiden frem til da vil jeg i alle fall ikke bruke på å ha det dritt fordi jeg hater den så mye som jeg gjør nå. Jeg skulle ønske at det at jeg skriver disse ordene nå kunne gjøre at jeg står opp i morgen uten hat ovenfor kroppen min, men jeg vet at det ikke skjer. Det kommer til å ta lang tid, mye krefter og en hel haug av motivasjon for å klare å bli frisk, og kanskje blir jeg aldri det heller. Jeg vet at jeg alltid kommer til å være opptatt av sunn mat og trening, men jeg håper at jeg kan gjøre det om til en del av interessene mine, noe å ha glede av, istedenfor noe som bryter ned og ødelegger alt jeg er og har.

Jeg tror virkelig ikke at jeg er den eneste som har lagt merke til alle disse kroppsidealene. Noen lar det nok ikke gå så alt for godt innpå seg, mens andre blir veldig påvirket av det. Jeg knuser skalaen. Faktisk, så sprenger jeg skalaen, for jeg blir så påvirket at jeg gruer meg til å ta en titt på instagram og trener to timer lenger om jeg ser ett bilde av noen som har mer muskler enn meg. Men det er jo dette jeg sliter med. Jeg er syk. Syk i hodet, klin kokos, kall det hva du vil, for der er bare sånn det er, og det var ikke noe valg jeg tok. For ingen på den alderen -eller noen alder- burde trenge å gå den veien jeg gikk. Da jeg fikk vite at jeg hadde diagnosen "anoreksi" ble jeg litt forvirret, for helt ærlig visste jeg ikke hva i alle dager det var. Jeg ville jo bare ikke spise fordi jeg ville være tynn.

 
 

 • Publisert: 28.03.2017             Klokka: 21:25            Kategori: Anoreksi og ortoreksi
 •        
 • Kommentarer:

Mine favoritter fra mars! // Mars favoritter 2017

27.03.2017, 21:38

Som jeg har sagt tidligere, så er jeg helt sjokka over hvor utrolig fort tiden går. Jeg rekker nesten ikke å reagere før en ny dag går mot slutten, og de siste ukene har fløyet forbi med lynets hastighet. Jeg vet ikke helt om jeg er glad er ikke over hvor fort tiden går. Ukene føles kortere og derfor også enklere å komme seg gjennom, men samtidig føler jeg fort at jeg ikke henger helt med. Jeg henger liksom ikke helt med på livet. Men noe som ihvertfall er positivt med at tiden har gått så fort og vi allerede er i slutten av en ny måned, er at det er på tide med en ny favoritter video på youtubekanalen min! Jeg prøver å legge ut disse "månedens favoritter" videoene mer eller mindre hver måned, men de månedene jeg føler at jeg ikke har hatt noen nye favoritter, dropper jeg det. Nå i mars har jeg faktisk samlet meg opp en god del nye favoritter som jeg ikke har snakket så alt for mye om verken her eller på youtube, så da følte jeg at det passet perfekt å vise dere alle disse favorittene i en ny video! 

 

iPNzz0QUrFw


 

Produktene jeg nevner i videoen:

- Isadora cover up foundation & concealer 
- NYX angel veil primer
- Loreal infallible fixing mist
- Molly Cosmetics silisponge
- Makeup Mekka hypnotic metallics glitz highlighter
- Revlon rose glow highlight palette
- Magnetic eyeshadow palette 
- Too Faced better than sex mascara 
- Miss sporty studio lash the miaoww look mascara 
- Lush ultrabland facial cleanser 
- Lush tea tree water toner water 
- Formula 10.0.6 be berry sassy exfoliating face scrub
- Loreal pure clay purify mask
- Njie propud proteinmilkshake white chocolate raspberry 

 

Nå har jeg hatt en skikkelig slitsom dag, og det skal bli deilig å endelig kunne sette seg ned å slappe av resten av kvelden. I dag var jeg på min aller første dag og jobbet på Søstrene Grene, noe som forresten var ganske gøy! Jeg og Elin surret litt rundt i butikken, fikk sette på plass varer i hyllene, og tømte pappen i en maskin jeg fikk litt panikk av (hadde jeg falt ned i den hadde jeg seriøst vært kjøttdeig nå), og i morgen kommer det nye leveranser som vi skal få sette på plass. Rett etter jeg kom hjem etter noen timer på Søstrene Grene, satt jeg i gang med dagens trening så fort som mulig. I dag var det rumpe, legger og mage som stod på programmet, og etter noen timer med trening fikk jeg ryddet litt på rommet og ordnet siste resten av denne videoen.

Jeg håper at du har hatt en fin start på uken!

Vi blogges! 

 • Publisert: 27.03.2017             Klokka: 21:38            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer:

uken som har gått #4

26.03.2017, 22:11

Ukens høydepunkt: Ukens opptur kommer rett og slett i form av ett eneste ord, og det er MAT! På torsdag bestemte jeg meg for å teste ut de nye (de er vel ikke egentlig nye, men de er nye her i Norge) proteinmilkshakene fra Njie, noe som var ganske skummelt. Jeg kan ikke huske sist gang jeg drakk noe som lignet en milkshake, smoothie eller noen annen "flytende" mat, for jeg har rett og slett fått for meg att å drikke kaloriene sine ikke er bra. Eller så er det bare at jeg foretrekker å faktisk tygge kaloriene mine, det har nok litt med det også;) Uansett, på torsdag kjøpte jeg to flakser med proteinmilkshake i smaken White Chocolate Raspberry, og da jeg endelig tok min første slurk på fredag etter en lang og hard treningsøkt, ble jeg forelsket med en gang. Helt seriøst! 

 

Ukens nedtur: Tidlig denne uka begynte jeg å kjenne litt på at formen ikke var helt på topp. Jeg hadde vondt i halsen og kroppen var ikke helt med på tonene, noe som gjorde alt mye vanskeligere. Det er jo aldri kul å være litt småsyk, men problemet er det at jeg ikke lar meg selv være det. Jeg trener like mye som vanlig og nekter å ta halsdrops og medisiner som kan gjøre at jeg blir fortere frisk, rett og slett fordi jeg er skikkelig redd for hva som er i det. Dessuten har jeg vært helt livredd for å ikke klare å trene. På torsdag var jeg på BUP, og jeg klarte nesten ikke å få med meg hva psykologen pratet om nettopp fordi jeg satt og tenkte sånn på hvordan i alle dager jeg skulle komme meg gjennom treningsøkten når jeg ikke var helt i form. 

 

Ukens cravings: Jeg kan rett og slett aldri få sagt mange nok ganger hvor godt jeg liker proteinpuddingen og proteinmilkshaken fra Njie. De smaker så utrolig godt at det er ett under, og de er helt perfekte før eller etter en treningsøkt. 


 

Ukens sminkeprodukt: Den siste tiden har jeg brukt to ganske nye produkter helt uten stopp. Det er selvsagt Cover Up foundationen fra Isadora og fixing misten fra Loreal jeg snakker om, og de har jeg forelsket meg helt i! Jeg har snakket en god del om disse i noen tidligere innlegg som du kan lese HER og HER.
Jeg føler at det egentlig ikke har skjedd så alt for mye spennende denne uken, men jeg tror at den jeg har i vente blir helt annerledes! I morgen skal jeg på min aller først dag på arbeidsuke hos Søstrene Grene, og der skal jeg jobbe fra i morgen til torsdag. Jeg er både spent og litt redd på samme tid, men jeg får bare krysse fingrene for at alt går bra! Jeg og  Elin avtalte for en god stund siden at vi skulle jobbe sammen på Søstrene Grene i arbeidsuka, og det gjør det jo mye lettere at jeg ikke er helt alene der men har henne med meg!

Jeg håper at du har hatt en helt super uke!

Vi blogges!

 • Publisert: 26.03.2017             Klokka: 22:11            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 0

En pause fra sykdommen

25.03.2017, 22:02

Det har gått over en uke siden sist gang jeg skrev om hvordan jeg har det. Det er ikke fordi jeg plutselig svever av gårde på en rosa sky og alt er bra, snarere tvert imot, men mer fordi jeg ikke har orket å trekke frem nok tanker til å skrive ett ordentlig innlegg. For de siste ukene har egentlig vært ganske dritt. Jeg føler at jeg står helt fast i sykdommen og bare vikler meg mer og mer inn i de vonde tankene, tvangen og sorgen for hver dag som går, selv om jeg stadig overbeviser meg selv om at jeg er på vei oppover. På vei til å bli mer eller mindre helt frisk. På vei til ett lykkelig liv uten sykdommen(e). Og kanskje er jeg det også, men det er som om jeg ikke helt klarer å se virkeligheten med egne øyne. Alt blir bare rot. Er jeg for tynn eller er jeg ikke tynn nok. Vil jeg bli frisk eller vil jeg bare gi opp. Det er så mye som surrer rundt i det allerede overfylte hodet mitt, noe som til tider blir alt for mye for meg.

Det er først nå den siste tiden at jeg har begynt å få en god del angstanfall. De kommer bare smygende inn på meg når jeg minst venter det, for så å hugge tak i meg og nekte å slippe taket før jeg er totalt knust. Angsten kommer såklart til ulike tider og med ulik styrke, og noen ganger er anfallene så små at jeg bare såvidt merker dem. Men andre ganger ikke. Noen ganger slår anfallene til på de dårligst tenkelig tidspunktene på dagen, og etterlater meg uten noen form for kontroll over egne tanker eller fornuft, noe som fort ender i at jeg kaster ting i veggen og hyler på gulvet.

Jeg vet ikke helt hva jeg skal si om dagen i dag. Den begynte egentlig som en hvilken som helst annen lørdag, bortsett fra at jeg har hatt treningsfri i dag, noe som alltid gjør ting vanskelig. Det begynner vanligvis helt greit, men etter en liten stund føler jeg at tiden smyger seg av gårde i sneglefart, jeg får enda mer tid til å tenke på alt, og til slutt blir jeg fanget av enten depresjonen eller angsten. Eller begge deler. I dag slapp jeg unna angsten selv om tankene om trening, mat og kropp var på full styrke, i tillegg til at det dårlige (okei, det er en underdrivelse. RÆVA) selvbildet mitt har gått over alle grenser og rekorder. Eller, det har kanskje ikke det, for det var nok like dårlig både i går og dagen før, men i dag merket jeg det ekstra godt. 

Nå sitter jeg ihvertfall her foran pc'en og skriver dette innlegget. Jeg har akkurat fått på meg noen litt mer behagelige klær enn tidligere, og siden det er vaffeldagen i dag har jeg selvfølgelig unnet foreldrene mine en solid servering med deilige vafler! Vel, jeg vet jo ikke om de er gode eller ikke, men de så gode ut og jeg bare satser på at kokkeferdighetene mine valgte å slå til akkurat i dag;) 

Jeg håper at du har hatt en fin lørdag!

 

 

 • Publisert: 25.03.2017             Klokka: 22:02            Kategori: Anoreksi og ortoreksi
 •        
 • Kommentarer: 0

Perfekt før trening! #2

24.03.2017, 21:55

For noen dager siden la jeg ut ett aldri så lite innlegg om noen av mine favorittsnacks å spise før trening, og nå kan jeg faktisk legge til enda en ting til den listen! I går kom jeg nemlig over de ganske nye proteinmilkshakene fra Njie, og jeg klarte rett og slett ikke å la være å kjøpe en. Okei da, jeg innrømmer det. Jeg kjøpte to. Jeg har sett litt bilder og videoer av disse milkshakene rundt omkring på instagram, og jeg har hatt utrolig lyst til å gi dem en sjanse. Så i dag skjedde nettopp det, og jeg er absolutt ikke skuffet!

 

Her i Norge selger de for øyeblikket disse i to ulike smaker, White Chocolate Raspberry og Chocolate, men de finnest i mange flere smaker som jeg har sååå lyst til å prøve. Jeg må helt ærlig innrømme at jeg var litt skeptisk til smaken på denne siden det skulle forestille hvit sjokolade (det er jo bare kunstig smakstilsetning, så jeg visste jo at det ikke kom til å smake HELT som hvit sjokolade), men den frykten ble blåst vekk ved første lille slurk. Den smaker utrolig friskt og godt, og bringerbærsmaken gjør at all den "hvit sjokolade" smaken blir helt perfekt. Det er rett og slett som en utrolig fyldig og kremet bringebærmilkshake! 

 

Jeg har en mistanke om at dette kommer til å bli en stor favoritt for meg i tiden fremover. Jeg er så utrolig fristet til å teste ut flere av disse 'protein' produktene fra Njie, for de ser så gode ut! De har de gode gamle ProPud proteinpuddingene i mange flere smaker (alt fra jordbær til blåbærmuffins!), proteinpuddinger MED granola, enda flere smaker i disse milkshakene og nå har de også fått iskrem! Jeg fant ut av dette for kun noen timer siden da jeg tok en snartur innom nettsiden deres (den kan du se HER), og det ser så godt ut! Jeg la forresten ut noen små videosnutter av denne godsaken på storyen min på Instagram tidligere i dag, så om du vil ta en kikk på det kan du komme til brukeren min HER. 

Nå har jeg endelig fått unnagjort alt jeg måtte i dag, og da gjenstår det bare litt kveldskos! Jeg har akkurat tatt på en deilig ansiktsmaske og fått på meg noen behagelige klær, så da er alt klart for en avslappene fredagskveld;)

Vi blogges!
 

 • Publisert: 24.03.2017             Klokka: 21:55            Kategori: Trening
 •        
 • Kommentarer:

Litt sykdom stopper ikke meg!

23.03.2017, 22:08

I dag har jeg gått rundt og vært mer eller mindre dødsstressa hele formiddagen. Jeg har ikke vært helt i form de siste dagene, noe som egentlig var helt greit i går siden jeg hadde treningsfri, men i dag var det verre. Dagen i går ble ganske rolig og avsappet siden jeg var fast bestemt på å bli helt frisk til i dag, og da jeg våknet nå i dag tidlig med en skikkelig sår hals og hodepine, traff angsten meg som ett slag i magen. Redselen for at jeg muligens ikke skulle greie å trene i dag gjorde at jeg rett og slett ikke klarte å tenke på noe annet, og da mener jeg absolutt INGENTING annet, og jeg brukte mer eller mindre hele morgenen på å pønske ut en eller annen glimrende plan for hvordan jeg skulle legge opp dagen.

I tillegg til alle treningstankene og angsten, måtte jeg også bruke litt tankekraft på å mentalt forberede meg til en time hos BUP. Jeg visste at jeg mest sannsynlig kom til å bli rimelig nedfor etter samtalen der, og at det skulle ødelegge enda mer for dagens trening var rett og slett ikke ett alternativ. Timen både kom og gikk, og som planlagt var jeg hjemme igjen i god tid til en real treningsøkt.

 
Det ble som vanlig en deilig ProPud til lunsj før treningen, i tillegg til en Burn Zero for å få opp energien!

 

Jeg kom meg merkelig nok gjennom hele treningsøkten uten problemer. Jeg fikk tatt alle øvelsene jeg ville, og faktisk enda flere også, og jeg hadde faktisk uvanlige mengder av både motivasjon og energi. Og det er jeg glad for!

Nå har jeg satt i gang med å lage kveldens porsjon med havregrøt, og det skal virkelig bli deilig å sette seg ned å slappe litt av etter en lang dag. 

Jeg håper at du har hatt en super dag!

Vi blogges!
 

 

 • Publisert: 23.03.2017             Klokka: 22:08            Kategori: Trening
 •        
 • Kommentarer: 0

Sånn holder sminken på hele dagen!

23.03.2017, 21:06

I løpet av en helt vanlig dag, får sminken min gjennomgå en god del. Regn og dårlig vær, trening, av og på med klær om morgenen og en hel masse andre ting gjør at sminken fort blir ødelagt utover dagen, noe jeg absolutt ikke vil at skal skje! For en stund siden kjøpte jeg min aller første flaske med setting spray fra Urban Decay, og selv med bare noen få sprut av den, satt sminken på mye bedre. Litt etter litt fant jeg noen små triks som gjorde den sprayen enda bedre, som for eksempel å rett og slett dynke ansiktet i den (noe som gjorde at den ble veldig fort tom, hehe), men heller ikke da satt sminken heeeelt så godt som jeg egentlig ville. 

For noen uker siden gikk min første flaske med setting spray tom. Siden jeg på det tidspunktet hadde blitt helt hekta, følte jeg at en del av meg manglet når jeg brukte sminke uten setting spray. Derfor tok jeg meg en liten runde rundt omkring på ulike nettbutikker på desperat jakt etter en annen god spray som kunne holde sminken min på plass, men en dag jeg helt tilfeldigvis stakk hodet innom Vita, fant jeg nettopp det jeg var på utkikk etter. Loreal hadde nemlig fått en ny spray fra samme serien som favoritt foundationen min, og jeg klarte rett og slett ikke å la være. Jeg røsket til meg en av flaskene, betalte på null komma niks, og føyk hjem igjen for å teste ut godsakene!


Jeg har testet ut denne i en liten stund nå, og jeg er helt imponert. Det som gjør at jeg liker den ekstra godt er nok mest at selve "dråpene" som kommer fykende når man sprayer, er utrolig små, noe som gjør at det legger seg veldig naturlig og fint på huden, uten å renne (selv om jeg sprayer på enorme mengder,hehe). Den får sminken til å sitte som ett skudd gjennom absolutt hele dagen, og dessuten lukter den veldig friskt og godt! 

Dette bildet tok jeg sent en kveld rett før leggetid. Jeg hadde hatt en lang dag med både skole, dårlig vær og masse trening og svette, men med denne sprayen fra Loreal satt det på gjennom det hele!

Mine tips for å få sminken til å holde med setting spray:

? Spray på en solid dose med en gang du er ferdig med de "våte" produktene (typ foundation og concealer), før du begynner med de tørre

? Bruk MASSE! Du vet at det er for mye når det mer eller mindre renner av;) 


 

Som sagt, så kjøpte jeg min på Vita, men du kan også få tak i den i andre butikker og nettbutikker. Jeg har faktisk sett at den er på salg hos Asos! Om du kunne tenke deg å ta en nærmere kikk på det, kan du klikke HER! 

Nå har jeg hatt en en lang dag, og det skal bli utrolig deilig å sette seg ned å slappe av om en liten stund. Men først må jeg blandt annet skrive en oppgave til skolen og pugge litt til en prøve. Kjipern, men sånn er det bare!

Vi blogges!
 

 • Publisert: 23.03.2017             Klokka: 21:06            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

En skikkelig oppskrytt concealer?

22.03.2017, 21:32

Om det er ett sminkeprodukt jeg virkelig ikke klarer meg uten, så er det concealer. Det er ett stort must både for å dekke til små urenheter, kviser og ringene som dukker opp under øynene mandag morgen etter kun to timer med søvn, og også til å lysne opp enkelte steder i ansiktet. Jeg har heldigvis sluppet rimelig godt unna med det meste av kviser og urenheter som, og derfor bruker jeg for det meste concealer til å lysne opp under øynene, i pannen og på haka, bare for å gi ansiktet litt ekstra form. 

Den siste tiden har jeg gått frem og tilbake mellom ulike concealere, og jeg har såklart samlet meg opp noen favoritter. Urban Decay sin naked skin concealer har vært min absolutte favroitt de siste månedene, og når jeg gikk tom for den for en liten stund siden, bestemte jeg meg for å teste ut en helt nye en. Altså, en helt ny en for meg da! Den concealeren jeg kjøpte har jeg nemlig hørt ekstremt mye bra om, og jeg har også hørt at det skal være en av de beste der er.

 Jeg bestilte av disse såkalte Radiant Creamy concealerene fra Nars på Asos for rundt 250kr, og på mandag kom denne dalende ned i postkassen min! Jeg var (som jeg er hver gang jeg får ny sminke) utrolig spent på å teste ut denne og se hvordan den fungerte, men siden jeg gikk sminkeløs i går måtte jeg holde på tålmodigheten til i dag. Og jeg er faktisk ganske skuffet. Konsistensen var merkelig tykk og klumpete, og det var veldig vanskelig å i det hele tatt få mer enn bare en liten smule ut av tuben om gangen. Etter en liten stund med ett desperat forsøk på å få produktet ut av tuben og klæsjet det på ansiktet mitt, kom det virkelig spennende, nemlig hvor godt den dekket. Jeg føler at jeg har ganske så mørke ringer under øynene, og derfor vil jeg helst ha mest mulig dekkevne på concealeren der. Men sånn ble det altså ikke. Jeg følte at både fargen og dekkevnen forsvant så fort jeg fikk blandet den ut, og da hjalp den jo egentlig ikke på noe av det jeg ville.

 


 

Nå har jeg jo bare rukket å teste denne ut akkurat i dag, så jeg skal såklart gi den flere sjanser fremover! Jeg har absolutt ikke gitt opp håpet om at det er en veldig god concealer, men jeg må vel bare være litt tålmodig. Alt kan jo ikke være kjærlighet ved første blikk heller;)

Husk å ta en titt på videoen jeg la ut på youtube på søndag! I den viser jeg dere en liten step-by-step tutorial på en bronzy hverdagssminke som jeg er helt forelsket i, så om dere kunne tenke dere å se den kan dere klikke HER.

Har du hatt noen sminkefavoritter i det siste?

Vi blogges!

 • Publisert: 22.03.2017             Klokka: 21:32            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Lengter etter nye klær

21.03.2017, 21:46

Dere kan umulig se for dere hvor mye jeg har sett på klær på nettet i det siste. Jeg skroller meg gjennom side på side med topper, bukser, kjoler og skjørt, og jeg blir like fristet hver gang. Jeg har egentlig aldri vært en som kjøper ting på nettet helt uten problem, for jeg blir alltid usikker på størrelse og passform i siste liten. Sånn helt seriøst. Jeg kan ha funnet frem kredittkortet og sitte med ansiktet trykt ned i dataskjermen klar til å betale, før jeg plutselig tenker at "nei, jeg burde kanskje ikke kjøpe det likevel" for så å gå rundt og være irritert over at jeg har alt for lite klær. Eller, ihvertfall mindre klær enn jeg selv vil ha;)

For en stund siden la jeg inn min aller første bestilling på Asos, og jeg er utrolig fornøyd med det jeg kjøpte. Da kjøpte jeg to veldig ulike topper, en svart bodysuit og en gul-ish, enkel topp fra Puma. Jeg la faktisk ut en liten innkjøpsvideo med disse plaggene, så om du vil se den kan du klikke HER! 

SKbOdYG7pPE


Det var ikke lenge før jeg kjøpte de plaggene at jeg først oppdaget Asos, og siden den gangen har jeg rett og slett vært helt hekta. Jeg er innom nettbutikken deres og kikker på både klær, sminke og tilbehør hver eneste dag (helt seriøst, jeg er helt avhengig!), og jeg finner alltid noe nytt jeg liker. For øyeblikket har jeg faktisk rundt 200 produkter som ligger lagret på ønskelisten min hos dem!

Andre nettubutikker jeg stadig er innom og kikker på, er for eksempel Romwe, Nelly, Tobi, Na-Kd og Missguided, men jeg har ikke kjøpt noe fra noen av dem enda. Men det skjer nok en gang det også! Akkurat nå føler jeg at det ikke er noen fine klær i butikkene rundt omkring her hvor jeg bor, og da frister det ekstra mye å unne seg noen plagg på nettet. 

Nå er jeg helt utslitt etter noe som føles som en uendlig dag. Derfor blir dette bare ett ganske kjapt, enkelt innlegg, men jeg håper at dere setter pris på litt klesinspirasjon! 

Vi blogges!

 • Publisert: 21.03.2017             Klokka: 21:46            Kategori: Antrekk & Klær
 •        
 • Kommentarer:

Lar ansiktet slappe litt av

21.03.2017, 07:36

Noen dager passer det rett og slett ikke å bruke sminke. Jeg har vent meg til å stå opp ufattelig tidlig hver eneste morgen før skolen kun for å ha tid til å sminke meg ordentlig, men noen dager passer det bare ikke. Det kan være både fordi jeg er ekstremt trøtt og ikke orker noe så tidlig, eller at jeg har noen spesielle ting å gjøre som jeg vet at gjør det komplisert å ha lag på lag meg sminke i trynet. Som i dag for eksempel. I dag er det aktivitetsdag på skolen, regnet høljer ned, og derfor får ansiktet mitt unnslippe sminken og gå bart i dag.

Siden jeg ikke kunne vite at været kom til å bli som det ble i dag, satte jeg vekkerklokka på samme tid som alltid. Derfor har jeg fått ganske mye tid til overs nå denne morgenen, noe som endte i at jeg bestemte meg for å ha en skikkelig hudpleierutine. Vanligvis pleier jeg bare å vaske ansiktet lynraskt før jeg setter i gang med sminken, og nå når jeg først lar ansiktet mitt ha en pause fra alle lagene med foundation og øyenskygge synes jeg at det passer perfekt å unne seg litt ekstra ansiktspleie. 

 I dag gikk jeg for en av favoritt ansiktsrensene mine, Lush sin Ultrabland, etterfult av en deilig skrubb med Formula 10.0.6 sin Be Berry Sassy. Begge disse to er så utrolig gode, og det er for det meste de jeg strekker meg etter om jeg først skal ha en ordentlig hudpleierutine. Rensen fra Lush fjerner rett og slett ALT av sminkeresten og urenheter samtidig som den etterlater huden silkemyk og ren, og sammen med en deilig skrubb føles ansiktet ufattelig rent, mykt og skinnende!

Lush sin Ultrabland ansiktsrens // HER      Formula 10.0.6 sin Be Berry Sassy skrubb // HER 

Innlegg om min hudpleierutine // HER


 

Jeg vet at jeg lovet å oppdatere dere om den nye concealeren jeg fikk i posten i går, men siden ting ble som de ble akkurat i dag, må jeg rett og slett ta det igjen senere i uka. Det er bare å stay tuned!

Vi blogges!

 • Publisert: 21.03.2017             Klokka: 07:36            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer: 1

Bronzy hverdagssminke step-by-step

20.03.2017, 21:44

I går fikk jeg endelig lagt ut en ny sminkevideo på youtubekanalen min, og det føles så godt! Det har gått en stund siden forrige 'tutorial' på kanalen min, og siden jeg har lært en god del siden sist, fått masse nye produkter og rett og slett har lengtet etter å sette meg ned foran kameraet og dele noen sminketips og triks med dere, tenkte jeg at det var på tide med en ny en. 

I denne videoen viser jeg dere helt enkelt min "Bronzy Everyday" sminke step-by-step, både med hvilke produkter jeg bruker, hvordan jeg bruker dem og noen tips og triks her og der. Det er denne looken jeg går for nesten hver eneste dag, for jeg synes rett og slett at den er utrolig fin, samtidig som den passer perfekt til en helt vanlig hverdag! 

 
 
Om denne lenken ikke fungerer, kan du prøve å klikke HER.


Jeg setter veldig stor pris på om du vil ta deg tid til å abonnere til kanalen min! Den finner du HER! Og tusen takk for alle søte kommentarer, respons og tilbakemeldinger på videoene mine ellers. Det betyr mye for meg! 

Jeg håper at du liker videoen!

Vi blogges!


 

 • Publisert: 20.03.2017             Klokka: 21:44            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer: 0

Endelig litt ny sminke!

20.03.2017, 21:24

For en liten stund siden gikk jeg helt tom for concealeren jeg virkelig har ELSKET i lang, lang tid, nemlig Urban Decay sin Naked Skin Concealer. Jeg har gått gjennom to stykker på bare noen få måneder, og det er like trist hver gang jeg merker at det begynner å bli lite igjen i tuben. De siste ukene har jeg derfor skiftet litt mellom å skrape desperat ut alle rester fra Urban Decay concealeren, og å bruke noen andre jeg har hatt liggende som "reserve" og som jeg egentlig ikke liker så alt for godt. Men så fort favoritten var tom igjen, var jeg rask med å finne ut hvilken concealer jeg skulle kjøpe, og etter litt tid med leting og research, endte jeg opp med å bestille en fra Nars. 

Nars sin 'Radiant Creamy Concealer' er nok en av de jeg har hørt mest positive tilbakemeldinger om. Jeg er egentlig litt sjokkert over at jeg selv ikke har så mye som vurdert å gi dem en sjanse før nå, men det har nok vært fordi jeg har hatt så mange andre favoritter. Men nå er den endelig her! For rundt to uker siden la jeg inn bestillingen på en av disse concealerene på Asos, og i dag lå den og ventet på meg i postkassen da jeg kom hjem fra skolen. 

 


Jeg har selvfølgelig ikke rukket å teste den ut enda siden jeg har hatt masse å gjøre nå etter skolen, i tillegg til at jeg allerede har på meg dagens sminke. Men i morgen skal jeg virkelig slå meg løs med denne her, og jeg gleder meg utrolig mye til å se hvordan den er!Jeg valgte å kjøpe min i den lyseste fargen, Chantilly, fordi jeg rett og slett bruker concealer mye til å lysne opp og highlighte. Om du vil ta en nærmere titt på disse kan du klikke HER. 

Jeg kommer såklart til å gi dere full rapport så fort jeg har testet denne concealeren! Jeg er litt redd for at jeg har for høye forventninger (noe jeg ofte har), men jeg håper uansett at den er like bra som alle påstår at den er!

Hva er din favoritt concealer?

Vi blogges!

 • Publisert: 20.03.2017             Klokka: 21:24            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Uken som har gått #3

19.03.2017, 21:56

Ukens høydepunkt: Jeg er mer eller mindre ALDRI sosial (utenom skolen da selvfølgelig), og derfor er det egentlig alltid ett lite høydepunkt når jeg finner på noe med andre på fritiden. På fredag dro jeg på besøk til en av bestevenninnene mine, Anna, hvor absolutt hele jentegjengen var samlet og klare for en liten jentekveld. Vi lagde pizza, hørte på musikk, og jeg dro dem til og med gjennom en treningsøkt, og selv om jeg ikke skulle spise pizzaen vi laget selv, var det utrolig gøy å suse rundt på kjøkkenet å hjelpe til! 

 

Ukens nedtur: Så var det over til den litt tristere delen av innlegget. Ukens nedtur var nok på onsdag da jeg hadde ett skikkelig angstanfall og mentalt sammenbrudd (yup, alt i ett) rett etter skolen. Jeg kom hjem med de samma gamle treningsplanene, men av en eller annen grunn klarte jeg bare ikke. Tanken på at jeg ikke klarte å trene fikk rett og slett angsten til å komme snikende, og til slutt lå jeg og hylte på gulvet. Jeg skrev litt mer om dette på ett tidligere innlegg, så om du er interessert i å lese det kan du klikke HER.

 

Ukens matbit: Jeg spiser så å si det samme til både frokost, lunsj og kvelds hver eneste dag, men jeg prøver å være flink å variere litt med lunsjen. Det er ikke mye variasjon det er snakk om, men egentlig bare at jeg prøver å bytte litt mellom hvilken frukt jeg spiser. Men en ting jeg virkelig har ELSKET den siste tiden, er proteinpudding! Jeg tar meg ofte en proteinpudding før eller etter trening, og denne uken har det rett og slett smakt ekstra deilig. 


 

 

Ukens Video: Jeg la faktisk akkurat ut denne ukens video på Youtubekanalen min. Jeg har følt litt på at det har blitt lite ordentlige sminkevideoer den siste tiden, så derfor er det nettopp det denne videoen er! Jeg viser dere rett og slett en tutorial på en av mine favoritt sminkelooker, min "Bronzy Everyday" sminke, step-by-step. Videoen kan du se HER om du ikke klarer å spille den av like under. 

IUTaJkxWjtA


Ukens klesplagg: Denne uken bestemte jeg meg for å begynne å gå med litt mer "vågale" klær. Til nå har det egentlig bare vært ett antrekk som har stukket seg litt ut i mengden av dongeribukser og enkle topper, men jeg har til gjengjeld virkelig ELSKET det antrekket! Om dere har fulgt med her på bloggen denne uken skjønner dere nok at jeg snakker om jumpsuiten jeg la ut noen bilder av for noen dager siden, og jeg er rett og slett utrolig glad i denne. Den er såå behagelig og enkel, samtidig som jeg faktisk føler meg ganske komfortabel i den.

 

Husk å ta en titt innom Instagram kontoen min for flere bilder!


 

Jeg håper at dere har hatt en helt fantastisk uke og at den som kommer blir minst like bra! 

Vi blogges!

 • Publisert: 19.03.2017             Klokka: 21:56            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 0

Perfekt før trening!

18.03.2017, 22:04

Det er bare noen uker siden jeg skulle smake på en såkalt ProPud for aller første gang, og selv om jeg visste at det ikke var noe usunt i den til tross for at ordet "pudding" var innblandet i det hele, kom angsten snikende inn på meg. Men jeg smakte, elsket den og siden den gang har jeg spist flere enn jeg kan huske. Jeg har byttet litt frem og tilbake mellom proteinpuddingen fra Njie og den fra Ehrmann (som jeg egentlig foretrekker), og jeg er rett og slett helt betatt. Jeg spiser kun disse på dager jeg skal trene, og det er den perfekte matbiten før en hard treningsøkt! 


Begge disse proteinpuddingene inneholder 20g protein i ett beger, og det er sånn ca like mye kalorier i begge. Jeg liker egentlig best den fra Ehrmann (til høyre), for den er rett og slett mer kremet og luftig, og dessuten synes jeg at den fra Njie er litt vel søt. Men ikke misforstå, jeg virkelig elsker begge! Før dagens treningsøkt spiste jeg faktisk en sånn en fra Njie, og jeg kommer aldri over hvor utrolig deilige de er! En absolutt must have før treningsøkten!

 

 

Dagens trening var cardio, armer og rygg, noen av mine favoritter! Jeg var merkelig sliten egentlig gjennom hele økten, men heldigvis var motivasjonen på plass. Hehe, noen som vil vite hva jeg får skikkelig mye motivasjon til treningen av? Ett ord: MAT! På dagene jeg ikke trener spiser jeg en god del mindre enn på de dagene jeg trener, noe jeg innerst inne vet at er litt galt, men sånn er det bare akkurat nå. 
 

 

Nå skal jeg snart til å lage kveldens porsjon med havregrøt. Jeg ble rett og slett alt for fristet til å ikke ta noen bilder av grøten min i dag tidlig, for jeg testet nemlig ut en splitter ny skje som jeg kjøpte på Søstrene Grene tidligere denne uken. Den var bare så søt at jeg ikke klarte å la være!

Jeg er forresten i full gang med å redigere helgens youtubevideo, så det er bare å holde øynene åpne for en ny video! Kanalen min finner du HER.

Har du smakt på noen av disse proteinpuddingene?

Vi blogges!

 • Publisert: 18.03.2017             Klokka: 22:04            Kategori: Trening
 •        
 • Kommentarer:

Den beste foundationen noensinne?

17.03.2017, 23:00

Jeg føler at det bare er en kort stund siden sminkeskuffen min var overfylt av ulike foundations. Der var alt fra svindyre som sprengte lommeboka, til superbillige som jeg tilfeldigvis slengte ned i handlekurven på shopping i Gdansk. Men for noen dager siden sa det rett og slett stopp. En etter en sa de ulike flaskene og tubene takk for seg, og til slutt stod jeg igjen med noe som såvidt var nok til å dekke ett halvt kinn.

Jeg prøvde desperat å spare på de lille restene jeg hadde, men nå i går var det umulig å få mer ut av de allerede tomme beholderene. Så da måtte jeg rett og slett ut og få tak i en ny en, men jeg sier jo aldri nei til en liten sminkehandel;) Siden jeg prøver å spare penger for øyeblikket, bestemte jeg meg for å teste ut en ny foundation på den litt billigere enden av skalaen, istedenfor å kjøpe en av de dyrere favorittene. Jeg hadde egentlig en i tankene så fort jeg kom inn i butikken, og jeg ble utrolig lettet da jeg så at de hadde den i min farge, siden den har vært utsolgt overalt i en god stund!

  

Jeg har hørt så utrolig mye bra om denne foundationen fra Isadora, og selv om jeg aldri har hatt noen store favoritter fra Isadora, var fristelsen for stor til å ikke gi den en sjanse. Dette er Isadora sin Cover Up Foundation & Concealer, og jeg overdriver ikke når jeg sier at jeg har sett denne overalt den siste tiden! Alle har snakket om den! Jeg testet den i butikken her for noen dager siden og fant ut at det var den lyseste fargen, 60 Light Cover, som passet best for meg. Så da jeg trasket inn på Vita i går var det rett og slett bare å dra med seg en før jeg rakk å ombestemme meg;)

  

Jeg har bare rukket å teste denne ut i en dag nå, men jeg må bare få sagt det. Jeg elsker denne foundationen! Konsistensen på selve produktet er helt perfekt, ikke for rennende og ikke for tykk, og den er superlett å blande ut sånn at man får en dekkevne man har lyst på. Og tro meg, denne her har skikkelig god dekkevne! Jeg brukte to trykk med pumpen (som jeg forresten ELSKER! Liksom, hvor utrolig kult er det ikke med en pumpe på en tube? Hehe, det skal ikke mye til for å glede en sminkelsker) og blandet det inn med Beautyblenderen min, og selv om Beautyblenderen trekker til seg en del av produktet, ble det helt super dekkevne!

 


 

Jeg tenke bare at jeg skulle slenge med en liten close up av hvordan denne foundationen ser ut på. Jeg synes faktisk at denne fargen passer veldig fin til huden min, og det skal noe til så blek og fargeløs som jeg blir etter vinteren!

Nå har jeg akkurat hatt en utrolig hyggelig jentekveld sammen med venninnene mine, men nå er jeg hjemme igjen og bytter på å lage grøt og skrive blogginnlegg. Med andre ord, så er alt helt supert!

Jeg håper at du har hatt en fantastisk fredag!

Vi blogges!
 

 • Publisert: 17.03.2017             Klokka: 23:00            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Dagens sminke // en enkel hverdagslook

16.03.2017, 21:50

Jeg er virkelig ett morgenmenneske, men det er ikke alltid like motiverende å skulle stå opp klokka seks for å gjøre seg klar til skoledagen. Jeg er så absolutt for å ikke gå med sminke hver eneste dag og alt det der, noe jeg ikke gjør heller, men når jeg er på skolen har jeg på en måte behov for å føle meg komfortabel med hvordan jeg ser ut. Noe jeg ikke gjør uten sminken. Ikke misforstå, jeg elsker jo å sminke meg, men jeg hadde virkelig foretrukket å gjøre det litt senere på dagen når jeg ikke halvsov. 

På vanlige skoledager går jeg vanligvis for en av mine "go-to" sminkelooker, som er en med ganske enkel base og masse highlight og contour, sammen med litt bronzy øyenskygge og naturlige lepper. Men noen dager blir det annerledes. I dag hadde jeg sett for meg å slenge på en superenkel øyenskygge for å spare meg selv litt tid og strev, men etter får minutter tok det en helt annen retning. Jeg endte opp med å teste meg frem med ulike farger og fargekombinasjoner som jeg aldri har prøvd før, og til slutt stod jeg igjen med en look jeg virkelig elsket!

 


 

 Jeg begynte som vanlig med å bygge opp en helt enkel, nude base med noen bruntonede farger, men istedenfor å fortsette med brunfargene og ende med den bronzy looken jeg vanligvis går for, følte jeg plutselig en trang til å prøve ut litt flere og andre farger. Til slutt var det hele blitt til en litt sparkly look med en lilla vinge, og jeg ble faktisk superfornøyd med resultatet!

 

 

De siste månedene har jeg brukt The Bronze palettet fra Kyliecosmetics non-stop, men i dag gikk jeg for ett helt annet. Jeg tok frem dette superfine Naked Chocolate palettet fra I Heart Makeup, og det byr på så utrolig mange fine, fristende farger som er perfekt til en litt nude look. Dessuten er dette utrolig billig og har fantastisk kvalitet! 

Jeg tenkte bare at jeg skulle slenge kjapt med hvilken kost jeg bruker til å blande ut øyenskyggen min med. Livet mitt har helt seriøst forandret seg (eller, ihvertfall når det gjelder sminke) siden jeg oppdaget denne kosten fra Morphe, og nå klarer jeg meg ikke uten den. Dette er Morphe sin M504 kost, og den er rett og slett perfekt til å blende øyenskyggen perfekt!

  


Linker til produktene jeg har nevnt:

I Heart Makeup Naked Chocolate øyenskyggepalettet: HER

Morphe M504 øyenskyggekost: HER

 

 • Publisert: 16.03.2017             Klokka: 21:50            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer: 1

Angstanfall og vanskelige valg

15.03.2017, 21:34

Det er merkelig hvor fort ting kan snu. Da jeg stod opp i dag var alt helt som normalt, og jeg fikk ordnet meg, spist og dratt av gårde til skolen uten noen alt for store problemer. Ting begynte sakte men sikkert å føles bedre enn vanlig, og humøret mitt var på topp mot slutten av skoledagen. Jeg smilte og lo (på ekte, noe jeg sjelden gjør) og følte faktisk at alt var bra, at livet lekte og at ting kom til å ordne seg, i tillegg til at jeg hadde enorme mengder inspirasjon, motivasjon og energi.

Så vet jeg ikke helt hva som skjedde. Med en gang jeg kom meg inn døra hjemme føltes det som om jeg traff en vegg av depresjon og tunge tanker, og all energien falt rett ut av meg. I dag stod den gode gamle treningen på planen, og siden jeg prøver å spise mer på disse dagene, gjorde jeg akkurat det. Jeg spiste. På dagene jeg ikke trener prøver jeg så godt jeg kan å holde meg unna mat og kalorier, og når jeg først har spist er det på en måte ingen vei tilbake. Da er jeg enda mer tvungen til å pushe meg selv gjennom den uendelige treningsøkten. Så kom angsten. Jeg fikk på meg treningsklærne og var egentlig klar for å sette i gang med treningen, men jeg klarte rett og slett ikke. Energien min var ueksisterende og jeg kunne bare kjenne depresjonen komme sigende innover meg, og jeg klarte rett og slett ikke å begynne. 

Det er merkelig hvordan ett angstanfall begynner. Først er jeg egentlig ganske rolig og behersket, gråter litt og prøver på ett eller annet vis å kontrollere tankene, men etter få minutter, kanskje bare sekunder, svikter hjernen min helt. Jeg mister all form for fornuft og jeg vet ikke lenger hva som foregår. Forrige gang det skjedde gikk det rimelig rolig for seg. Jeg begynte å hyperventilere, gråt litt og lå på ett tidspunkt på gulvet og skrek, men det var egentlig en ganske rolig episode. I dag var det litt annerledes. Alt gikk veldig fort og jeg rakk ikke engang å tenke meg om før det gikk galt. Etter den rolige, kontrollerte starten det vanligvis er, klarte jeg ikke lenger å holde alt inni meg, og jeg begynte å slå i veggen, hyle og skrike, og det var faktisk like før det gikk ut over Tinka som uheldigvis var i nærheten. 

Jeg fikk ikke trent før middag som jeg pleier, men etter en liten gåtur sammen med mamma fikk jeg endelig samlet tankene og satt i gang med treningsøkten. Jeg kom meg heldigvis gjennom alle øvelsene jeg ville uten noen store hindringer, og jeg er glad for at jeg klarte det. Valget stod mellom å droppe treningen og mest sannsynlig ha en utrolig dårlig kveld og kanskje til og med morgendag, eller å trene som vanlig og hindre en fæl kveld og ikke komme helt ut av rutinene mine. I en god stund følte jeg at valget kom til å ende på det førstnevnte, men etter en liten pep talk og litt positive tanker, gikk alt mye bedre og jeg kom i gang med dagens trening.

Nå har jeg akkurat tatt en deilig ansiktsmaske og fått roet både tankene og pulsen etter en lang og hard treningsøkt. Jeg er utrolig glad for at jeg ikke ga helt opp på resten av dagen og rett og slett kjørte på, for nå føles ting ganske bra igjen. Jeg ble forresten utrolig glad da jeg så hvor mange kommentarer jeg fikk på 'ootd' innlegget jeg la ut i går! Det gir meg så mye inspirasjon og motivasjon til å ikke gi opp her i livet, og det setter jeg veldig stor pris på. Tusen takk for det! Om du ikke har lest det innlegget, kan du lese det HER.

Vi blogges.

 • Publisert: 15.03.2017             Klokka: 21:34            Kategori: Anoreksi og ortoreksi
 •        
 • Kommentarer: 0

Fra fun facts til sykdom // Random facts about me

14.03.2017, 21:15

Jeg har tenkt veldig mye frem og tilbake på om jeg burde nevne hele greia med spiseforstyrrelsene (og alt det der) på youtubekanalen min. Det er null problem å snakke om det her på bloggen, faktisk så liker jeg det veldig godt, men å faktisk skulle si det høyt i en video hvor folk faktisk kan se meg, nei, det er ikke så lett. Jeg har vurdert å lage en slags 'storytime' video hvor jeg forteller om hele "historien" min, men siden jeg ikke føler meg helt klar til det ennå, bestemte jeg meg for å nevne det kort og enkelt i den siste videoen min på youtube. 

4N8q9nf2Gd8


Jeg valgte å kalle denne videoen "fra fun facts til sykdom", fordi det er rett og slett det det er. Jeg begynner med å bable i vei om alle slags ubetydelige, morsomme og merkelige fakta om meg selv, og på slutten forteller jeg helt enkelt om anoreksien, treningsforstyrrelsene, angsten og alt det som følger med. Om du ser denne videoen på en pc kan du klikke på et lite ikon oppe i høyre hjørne, hvor du finner en liten spørreundersøkelse. Der kan du si om du vil ha en slags storytime video, og jeg setter veldig pris på om du stemmer!

Jeg setter som vanlig utrolig stor pris på all respons og tilbakemeldinger, og jeg blir superglad om du liker videoene mine og abonnerer til kanalen min! Den finner du HER.

Dette er bare ett veldig kort blogginnlegg, men pass på å lese det jeg la ut litt tidligere i kveld! 

Vi blogges!

 • Publisert: 14.03.2017             Klokka: 21:15            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer: 1

Ootd // noe litt annerledes

14.03.2017, 20:54

Da jeg sto opp i dag tidlig, bestemte jeg meg rett og slett for å gjøre litt forandringer. Jeg har fått så utrolig nok av å bare tusle rundt i de samme gamle dongeribuksene og at det eneste spørsmålet om morgenen er "hvilken topp skal jeg matche med dongeribuksa i dag?". Men i dag var jeg fast bestemt på at det skulle skje noen endringer. Jeg vil ha en litt mer vågal, varierende stil, og en enkel dongeribukse og topp er ingen av delene. 

For å gi hele denne denne "klesforandringen" en litt myk start, gikk jeg for en veldig enkel, søt jumpsuit i dag. Jeg har ikke gått med noe lignende siden en eller annen gang i sommer, og det føltes utrolig deilig å gå i noe helt annet enn de gode gamle dongeribuksene og toppene. Har jeg forresten nevnt hvor utrolig høyt jeg elsker jumpsuit og rompers? Vel, det gjør jeg ihvertfall! Spesielt når det begynner å bli varmere i luften og vi nærmer oss sommer, er ingenting bedre enn en buksedress! 

 

 

Hehe, jeg føler meg som en liten barnehageunge når jeg har i fletter! Dere har sikkert fått med dere at jeg har håret løst mer eller mindre hele tiden, og fletter er noe håret mitt sjelden får gleden av å oppleve. Men i dag var en av venninnene mine så grei at hun ville prøve å flette håret mitt, og jeg synes egentlig at det ser ganske søtt ut, eller hva? 

En av grunnene til at jeg har utrolig kjedelig klesstil, er faktisk treningen. Jeg trener så å si hver eneste dag, og når jeg vet tidlig om morgenen når jeg skal til å kle på meg at jeg kommer til å ta på treningsklær om bare noen timer, føles alt ganske umotiverende, og jeg ender fort opp med dongeribukse og en enkel topp. Men det føltes utrolig godt å bryte den vanen å kle seg i noe helt annet, selv om jeg visste godt at jeg bare kom til å det på i noen timer.

 


 

De klærne jeg føler meg absolutt mest komfortabel i (og går med mer eller mindre 24/7) er faktisk treningsklærne mine. Jeg har falt helt pladask for denne treningstightsen fra H&M sammen med denne supersøte sports-bh'en fra Cubus, og når jeg er ferdig med treningsøkten slenger jeg som oftest over en deilig genser, som denne svarte 'cropped' genseren fra Bik Bok. Hehe, synes jeg burde få en pris for mest skitne speil og rotete bakgrunn;)

Nå har jeg satt meg godt til rette i sofaen etter en lang dag med slitsom skole, mye trening, lekser og en hel haug andre småting jeg har holdt på med, og nå er jeg klar for litt avslapning for å lade opp til morgendagen. Jeg håper at dere har hatt en fantastisk tirsdag alle sammen! Husk å ta en titt på videoen jeg la ut i går på youtubekanalen min, Thoffies Makeup! Den kan du se HER.

Vi blogges!

 

 • Publisert: 14.03.2017             Klokka: 20:54            Kategori: Ootd
 •        
 • Kommentarer:

Lader opp til resten av uken. Eller ikke...

13.03.2017, 21:18

To blogginnlegg på en dag, det er ikke verst, eller hva? Akkurat nå er jeg helt utslitt etter en utrolig lang, stressende og aktiv dag, og nå er jeg mer enn klar for å endelig kunne slappe litt av. Dagen begynte vel egentlig som en hvilken som helst mandag, bortsett fra at jeg var så trøtt at jeg bare såvidt kom meg opp av senga. Etter en stund kom jeg meg på bena, lusket ut på badet og prøvde å sminke meg så godt jeg bare kunne (noe som var rimelig vanskelig siden jeg fortsatt var halvt i søvne).

Så kom den stressende delen. Jeg har mer eller mindre alltid en solid dose stress om morgenen før jeg drar på skolen, men i dag bestemte jeg meg av en eller annen grunn for å legge til enda en ting til den allerede overfylte morgenrutinen, nemlig å skrive ett blogginnlegg. Det endte med at jeg løp fra rom til rom med telefonen i den ene hånden og skolesekken i den andre, og prøvde desperat å ordne alt klart til skolen samtidig som jeg skulle skrive og legge ut ett innlegg her på bloggen.Merkelig nok fikk jeg unnagjort alt jeg skulle i dag tidlig, i tillegg til at jeg kom meg tidsnok til skolen (noe som egentlig er litt merkelig, dere skulle virkelig ha sett hvor stressa jeg var). 

Skoledagen kom og gikk, og med en gang jeg kom meg inn døra hjemme igjen, dro jeg av gårde for å se på sko. Jeg har virkelig hatt mangel på sko i det siste, og jeg er rett og slett nødt til å få meg noen nye til våren. Det ble ikke noe innkjøp i dag, men jeg satt faktisk av ett par utrolig fine sko som jeg kanskje skal dra og kjøpe i morgen! Det endte med at jeg kom tomhendt hjem etter flere timer med kikking og leting i butikkene, og med en gang jeg kom inn døra hjemme igjen, måtte jeg slenge meg rundt og lage middag. Mamma har nemlig fastet helt siden i går kveld, (noe hun må gjøre siden hun skal på kontroll på sykehuset i morgen), og jeg syntes virkelig ikke at hun burde stå å lage middag når hun ikke kunne ta så mye som en liten smak. Derfor tilbød jeg meg å fikse dagens middag, og siden jeg visste at jeg mest sannsynlig kom til å ha litt knapt med tid, bestemte jeg meg for å lage laksewok (hehe, det er jo favorittmaten min, så jeg hadde nok laget det uansett)

 

.Nå er det en god stund siden middag, og jeg kjenner sulten komme sigende på meg igjen. Etter middag fikk jeg unnagjort en innlevering til skolen, gikk en tur (i skikkelig regnvær!), vasket håret og lastet opp en video til youtube, og nå sitter jeg da her og skriver dette blogginnlegget. Det føles på en måte godt å ha en dag hvor jeg har hatt mye å gjøre utenom treningen, for vanligvis pleier jeg å falle helt sammen på disse "treningsfrie" dagene. Jeg ser ikke meningen med livet og tankene suser rundt uten stopp, men i dag har jeg klart å jage bort litt av disse tankene siden jeg har hatt så mye å finne på. 

Jeg har akkurat gjort meg klar til kvelden, fjernet sminken og fått på meg litt mer behagelige klær, og jeg må rett og slett bare få nevne en ny favoritt jeg har fått. De siste dagene har jeg nemlig brukt disse renseserviettene fra Coop til å fjerne sminken min med før jeg vasker og renser ansiktet, og jeg er faktisk helt forelsket i disse! Jeg har alltid hatt veldig sensitiv hud når det gjelder renseservietter, men disse har ikke plaget meg i det hele tatt. De er myke og behagelige mot huden, fjerner sminken lett som bare det, og får ikke huden min til å svi og klø. Dessuten er de superbillige! 

 

 

Jeg har prøvd desperat å få lastet opp en ny video på youtube det siste døgnet, men først nå har den bestemt seg for å bli ferdig. Uansett, nå er den nesten helt klar til å legges ut på kanalen min, Thoffies Makeup, og om den ikke kommer i kveld, kommer den i morgen!

Jeg håper at du har hatt en helt super start på uken!

Vi blogges! 

 • Publisert: 13.03.2017             Klokka: 21:18            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

En helt vanlig morgen

13.03.2017, 08:15

Det er under en halvtime til skolen begynner, og jeg har allerede stått opp, ordnet meg, gjort alt klart til skolen og redigert ferdig en video til youtube. Produktivt, eller hva? Det høres kanskje ut som om jeg spretter opp av senga før klokka seks hver eneste morgen med ett smil om munnen og en hel haug med energi og livslyst, men sånn er det altså ikke. Det er faktisk helt motsatt.

 

I dag var jeg rett og slett uvanlig trøtt da vekkerklokka ringte. Jeg måtte virkelig anstrenge med for å ikke ta tak i den og slenge den ut vinduet, men etter en liten slumring kom jeg meg endelig på bena. Nå har jeg akkurat stått i halvsøvne på badet i en time og prøvd å sminke meg så bra som bare mulig (noe som ikke er så alt for lett når øynene stadig glipper igjen), og akkurat nå prøver jeg å veksle mellom å skrive blogginnlegg, laste opp en video og lage grøt. For å si det sånn, så skulle jeg ønske at jeg fortsatt sov.

 

 

Jeg har prøvd desperat å få ett okei bilde av dagens sminke, men siden jeg ser helt fæl ut av trøtthet, slenger jeg bare med dette bilde som jeg også la ut på instagram tidligere denne uken. Ta gjerne en titt innom kontoen min HER !

Men for å se på den positive siden, så tror jeg at denne dagen kommer til å gå bra! Jeg har for det meste fag jeg liker på timeplanen, og jeg har en god del planer for resten av dagen, men forhåpentligvis kommer alt til å gå bra. Så spontan som jeg er (hehe, NOT), bestemte jeg meg rett og slett for å skrive dette lille morgeninnlegget, sånn at dere kunne få en liten oppdatering fra meg på morgenkvisten. Jeg legger jo for det meste ut innlegg ganske sent på dagen, men i dag ville jeg teste noe nytt;)

Jeg håper dere får en super start på uken!

Vi blogges

 • Publisert: 13.03.2017             Klokka: 08:15            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 1

Uken som har gått #2

12.03.2017, 22:51

 

Ukens høydepunkt: Jeg har merkelig nok glemt helt av å fortelle dere det, men på onsdag var jeg faktisk på audition! For en liten stund siden kom jeg nemlig over en liten annonse på Facebook om at de trengte statister til en ny TV-serie som skal spilles inn, og jeg var ikke sen med å sende melding om at jeg gjerne ville prøve meg! Jeg så for meg at det bare kom til å være en liten rolle hvor jeg skulle stå i bakgrunnen og såvidt være synlig, men etter å ha sendt noen bilder av meg selv til castingbyrået, ville de ha meg inn på audition til en ordentlig rolle i serien! Det var utrolig spennende og ulikt noe annet jeg har vært med på, og jeg tror faktisk at det gikk ganske bra!

 

Ukens nedtur: Jeg har en tendens til å falle helt sammen på de få dagene jeg har treningsfri, og det gjorde jeg også på fredag. Mot slutten av skoledagen begynte alt sakte men sikkert å gå nedover, og når jeg omsider hadde kommet meg hjem, fikk jeg ett skikkelig sammenbrudd. Jeg prøvde desperat å finne på noe som kunne få takene over på noe annet, men resten av dagen bestod for det meste av gråting og angst.

 

Ukens utfordring: På torsdag var jeg på BUP for første gang på flere måneder. Det var utrolig merkelig å være der igjen etter en så lang pause, og det var rett og slett utrolig tøft og energikrevende. Jeg skal begynne med en ny type behandling, og timen gikk egentlig bare ut på å gi meg litt info om hva det hele gikk ut på. Det er en slags terapi som har tre "steg", og jeg ble rett og slett utrolig overveldet av det hele.

 

Ukens craving: Jeg spiser rett og slett aldri noe utenom det jeg pleier, men nå i det siste har jeg prøvd å få i meg litt mer på de dagene jeg trener. En av favorittene da har blitt havredrikken med mango og appelsinsmak fra Oatly, og den er såååå god!

 


 

Akkurat nå er jeg helt utslitt, så dette blir bare ett vedlig kort innlegg. Jeg har slitt meg selv helt ut med treningen de siste dagene, og jeg kjenner det virkelig på kroppen, så nå må jeg bare prøve å samle sammen krefter til morgendagen og resten av uken!

Vi blogges! 

 • Publisert: 12.03.2017             Klokka: 22:51            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Favoritten for slitt vinterhår

10.03.2017, 21:53

Om det er en ting som får meg til å føle meg ekstra dritt med meg selv, så er det skittent hår. Jeg må helt ærlig innrømme at jeg vasker håret utrolig sjelden, noe som er litt fordi jeg vet at håret ikke har godt av å bli vasket for ofte, og litt fordi jeg ikke gidder. Jeg føler meg egentlig ganske heldig med hvordan håret mitt oppfører seg etter noen dager uten vask, for det blir verken fett eller tørt, det ser bare ganske livløst og rotete ut etter en stund. Eller, egentlig ser det ganske mye ut som ett forlatt kråkereir om jeg lar det gå for lenge mellom hver vask. 

Selv om det ikke har vært den kaldeste vinteren jeg har opplevd, merker jeg at håret mitt blir ganske påvirket. Det blir tørrere og mer livløst, i tillegg til at det rett og slett føles helt fælt til tider. De siste månedene har jeg holdt meg til en spesiell type sjampo og balsam (som jeg egentlig har likt veldig godt!), men etter vinteren begynte jeg å lengte etter noe litt ekstra. Heldigvis kom redningen fort!

For noen uker siden var en av venninnene mine, Anna, i London, og etter ett lite hint fra min side, kom hun hjem med en diger boks av favorittsjampoen min fra Lush. Jeg hadde en følelse av at hun kom til å kjøpe det til meg, men jeg ble virkelig overveldet av hvor stor boksen var! Sist gang jeg brukte denne sjampoen hadde jeg nemlig en boks som inneholdt 330g, mens den boksen jeg fikk denne gangen inneholdt hele 640g!  

Jeg er ikke helt sikker på om jeg har nevnt denne sjampoen her på bloggen før, men jeg skal ihvertfall gjøre det nå! Dette er den såkalte Big sea salt sjampoen til Lush, og som dere sikkert skjønner på navnet, så er det en sjampo med havsalt. Det første som slår mot meg når jeg skrur opp lokket på denne sjampoen er selvfølgelig lukten, og den kan jeg rett og slett ikke skryte nok av. Som de fleste andre produktene fra Lush, har denne en utrolig frisk, og "ekte" lukt, noe jeg virkelig elsker. Men så er jo ikke lukten det viktigeste med en sjampo. Men i tillegg til at denne her lukter heeelt himmelsk, gir den håret en hel masse fuktighet og gjør det så silkemykt, luftig og glatt at en rett og lett ikke klarer å la være å ta og føle på det!

Hvis du klikker på bildene kommer du direkte til Lush sin hjemmeside hvor du kan ta en nærmere titt på denne sjampoen, men du kan også klikke HER.


 

Nå har jeg akkurat tatt en deilig dusj med denne herligheten, og nå kjenner jeg at jeg er klar for kvelden. Om en liten stund blir det kveldsmat (som vanlig er det havregrøt), film og rett og slett litt avslapping i sofaen, før jeg skal prøve å få meg en etterlengtet skjønnhetssøvn sånn at jeg er klar for morgendagen. Jeg har nemlig en god del planer for i morgen og egentlig hele helgen, men jeg gleder meg egentlig til det!

Hvilken sjampo og balsam liker du best?

Vi blogges!

 • Publisert: 10.03.2017             Klokka: 21:53            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Kroppspress fra sosiale medier?

09.03.2017, 21:38

De siste årene har jeg gått fra psykolog til psykolog, uten at noe har hjulpet noe særlig. Alle er forskjellige, men noe som er likt mellom hver og en av dem er de samme gamle spørsmålene. Når begynte det? Vet du hvorfor det skjedde? Nå som jeg har blitt vant til det, svarer jeg på de spørsmålene som om det var innøvde replikker, noe det på en måte er også. Jeg svarer det samme hver gang, og selv om jeg alltid har tenkt at de svarene er så nære sannheten som jeg kan komme, begynner jeg å tvile. 

Du lurer sikkert på hva jeg pleier å svare på akkurat de to spørsmålene, men det er egentlig ikke så viktig. Kort oppsummert så pleier jeg å si at mamma ble syk, jeg ble mobbet, en ting ledet til det andre, og vips så var alt helt forandret. Men den siste tiden har jeg begynt å lure. Jeg har alltid likt å tenke at jeg aldri har blitt eller blir påvirket av det jeg ser og hører på sosiale medier, noe jeg tror at har vært tilfellet ganske lenge. Jeg tror ikke at bilder av tynne modeller på instagram og treningstips på Pinterest hadde noe av skylden for at jeg ble syk, langt derifra faktisk, men jeg føler at det har begynt å påvirke meg nå i ettertid. Det er noe nytt rundt hvert ett hjørne, og det er helt umulig å ikke gå seg vill i jungelen av bilder, tips, historier og videoer. Skal man være slank som supermodellene eller ha stor rumpe og muskler. 

Det er vel nå etter treningsforstyrrelsene slo til at jeg har begynt å bli ekstra mye påvirket av det jeg ser på sosiale medier. Så fort jeg ser ett bilde av noen jeg synes ser bedre ut enn meg (og tro meg, det er mer eller mindre alle) begynner jeg å tenke på hva jeg kan gjøre for å se sånn ut. Jeg har kastet bort mange år av livet mitt på å få drømmekroppen, men uansett hva jeg har gjort, så går det bare galt. Jeg begynte med å sulte meg, før det brått gikk over til å trene meg selv ihjel, men for hva? Jo, for meg virker det spørmålet utrolig enkelt og egentlig som en selvfølge, nemlig fordi jeg vil ha drømmekroppen, men nå er det som om jeg ikke vet hva det betyr lenger, som om det har en skjult fasit jeg ikke har funnet enda.

Jeg har tenkt litt frem og tilbake på hva som er rett å gjøre med dette. En enkel løsning hadde vel vært å bare slette alt av sosiale medier, noe jeg har vurdert, men samtidig føles det nesten litt som ett tap. Det føles som om det er å gi etter for alt det presset og forventningene en får derifra, og si at de har vunnet. Det føles som om det er å si at "greit, dere vinner. Dere er bedre enn meg og jeg burde bare gi opp, fordi jeg kan ikke måle meg med dere, og det kommer jeg aldri til å kunne". Men problemet er vel ikke egentlig om de er bedre enn meg eller ikke, problemet er vel at jeg i det hele tatt bryr meg om de er det. Jeg (og alle andre) burde gå sin egen vei her i livet, og jeg burde heller øve meg på å tenke at "jeg er like bra som hun der" når jeg ser ett bilde på Instagram, eller "min trening er like bra" når jeg kommer over treningstips på Pinterest. For da er det faktisk jeg som vinner, ikke dem.

Med andre ord, så kommer jeg ikke til å slette alle kontoene mine på sosiale medier. Jeg tror faktisk at det kan være en fin utfording å begynne å tenke som jeg akkurat skrev om, istedenfor å sammenligne meg selv med de andre. Kanskje kan det til og med hjelpe meg å bli frisk hvis det fungerer. 

 

 • Publisert: 09.03.2017             Klokka: 21:38            Kategori: Anoreksi og ortoreksi
 •        
 • Kommentarer: 1

Sånn vasker jeg Beauty Blenderen min!

08.03.2017, 21:27

Jeg skjønner virkelig ikke hva jeg gjorde før jeg fikk min første Beauty Blender. Brukte jeg bare koster? Hvordan fikk jeg concealeren til å legge seg fint på plass uten at ansiktet mitt endte opp med å se ut som ett halvspist kakestykke? Hva i alle dager drev jeg egentlig med? Da jeg begynte å bruke sminke for aller første gang, brukte jeg rett og slett bare hendene. Både foundation og concealer ble klæsjet på i tykke lag ved hjelp av kun hendene mine, og når jeg tenker tilbake klarer jeg ikke la være å grøsse. 

Etter hvert begynte jeg så smått å gå over til koster. Jeg kan fortsatt se for meg det sjokkerte ansiktet til mamma da jeg desperat prøvde å forklare hvorfor det var bedre å påføre sminke med koster, og hvor stolt jeg var da jeg endelig fikk kjøpe mine aller første sminkekoster og viste mamma resultatet og hvor mye finere det ble. Vel, jeg tror ikke at hun ble så veldig overbevist;) Tiden fløy, jeg fikk enda flere koster og lærte mer om sminke ellers, og til slutt endte jeg såklart opp med å kjøpe min første Beauty Blender. Jeg husker ikke helt nøyaktig når dette skjedde, men jeg mistenker at det var tidlig forrige sommer. 

Jeg var så absolutt ikke begeistret av den lille, rosa svampen med det første. Jeg prøvde og prøvde, men det fungerte aldri som jeg hadde forventet meg og som jeg hadde sett at andre fikk til. Det var like før jeg ga opp da jeg endelig innså hva jeg gjorde feil: jeg hadde jaggu meg ikke vann på den! Lille, forvirrede meg skjønte selvfølgelig ikke at hele greia med Beauty Blenderen (vel ikke hele greia da, men det som skulle gjøre at den var så bra!) var at man skulle fukte den før bruk sånn at den sugde til seg litt av produktet, og når jeg endelig skjønte det var sminke noe helt nytt for meg.

Nei, nå har jeg bablet meg helt bort her. Som vanlig;) Uansett, til nå har jeg forelsket meg helt i de originale Beauty Blenderene (jeg har prøvd mange andre, men jeg får dem aldri til å fungere like bra), og jeg har lært meg noen tips og triks på veien. Ett av dem er hvordan å vaske svampen på lettest og billigst mulig måte, og dette vil dere ikke gå glipp av! Bare les videre;)

  

Jeg har prøvd litt frem og tilbake med ulike såper og renser til å vaske Beauty Blenderen med, og nå den siste tiden har jeg funnet frem til den perfekte metoden! Som dere ser på bildet over, så er det rimelig stor forskjell på før og etter jeg har vasket Beauty Blenderen, og det jeg gjør er faktisk utrolig enkelt, raskt og ikke minst billig! Jeg bruker rett og slett ett såpestykke fra Søstrene Grene, og trikset er bare å gjøre svampen helt gjennomvåt, fukte såpestykket, og gnikke i vei! Før brukte jeg å vaske Beauty Blenderen på såpestykket under rennende vann, men jeg har funnet ut at det fungerer bedre å bare vete begge deler, for så å vaske i vei.

  

Jeg bruker som sagt dette Aloe Vera såpestykket fra Søstrene Grene, og det er rett og slett helt fantastisk! Det får vekk all sminken fra Beauty Blenderen på kort tid, og dessuten er det superbillig! Det koster faktisk bare rundt ti kroner! Med andre ord så er det verdt å gi det en sjanse;)

Har du en Beauty Blender?

Vi blogges!

 

 • Publisert: 08.03.2017             Klokka: 21:27            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Kan dere se noe nytt?

07.03.2017, 21:57

Fysøren så fornøyd jeg er! Tidlig i forrige uke fikk jeg samlet sammen nok mot (hehe, sånn er det når man er litt pinglete av seg) til å sende en mail til Ane, som er utrolig flink med bloggdesign og koding. Jeg har snakket litt med henne tidligere, og jeg vet allerede at hun virkelig er til å stole på, siden hun hjalp meg med å lage en header til bloggen min for en stund siden. Uansett, nå har bloggen min fått seg enda en fornyelse, og denne gangen er det en rimelig stor forandring. 

Jeg var faktisk litt skeptisk til det hele i begynnelsen. Jeg trodde vel rett og slett at det bare kom til å bli sånn halvveis bra, og jeg klarte bare ikke å se for meg at det kunne bli som jeg ville og hadde sett for meg. Men der tok jeg virkelig feil. På noen få dager hadde Ane satt sammen ett splitter nytt design til bloggen min, og hun hadde fulgt alle kravene mine til punkt og prikke, og enda bedre enn det og! Jeg ble rett og slett sjokkert over hvor fint det ble!

Nå er designet godt plassert her på bloggen, og jeg blir fortsatt litt forundret hver gang jeg tar en titt på bloggen og tenker på hvordan den så ut for bare noen timer siden. Alt i alt så er jeg utrolig fornøyd med det nye designet, og nå kan jeg nesten ikke vente med å fortsette med bloggingen!

Husk å ta en titt innom Ane sin blogg! Den kan du se HER.

Nå begynner enda en dag å gå mot slutten, og jeg er helt utslitt. I morgen blir det enda en dag som mest sannsynlig kommer til å kreve mye energi, men jeg skal også noe veldig spennende! Akkurat hva det er kan jeg ikke si noe mer om akkurat nå, men om det går som jeg håper skal dere få alle detaljene!

Vi blogges!

 • Publisert: 07.03.2017             Klokka: 21:57            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer:

Uken som har gått

06.03.2017, 21:03

Jeg har følt litt på meg at bloggen trenger litt forandring. Jeg er i full gang med å fikse splitter nytt design (som kommer snart! Det er bare å glede seg!), og når det nye designet er på plass ser jeg for meg at jeg kommer til å legge ut litt mer ulike innlegg. Med andre ord, ikke bare sminke og sykdom. En liten type innlegg jeg kunne tenke meg å begynne å legge ut er såkalte "uken som gikk" innlegg, hvor jeg rett og slett forteller dere om hvordan uken min har vært. Ukens høydepunkt, nedtur, kles- og sminkefavoritt kommer nok til å være noen punkter jeg tar igjen i disse innleggene, samtidig som jeg skal prøve å variere litt fra uke til uke. Så i dag kommer da det første av disse "uken som har gått" innleggene, og om det er noe du kunne tenke deg å lese, er det bare å skrolle videre;)

 


 

Ukens høydepunkt: Ukens høydepunkt var absolutt den lille pakken jeg fikk i posten. Jeg har nemlig blitt medlem av ett selskap som heter Hivency (hehe, som jeg har bablet i vei om i mange av de siste innleggene), og på tirsdag fikk jeg på en måte en liten "velkomstpakke" fra dem. Om du kunne tenke deg å lese mer om Hivency kan du lese DETTE eller DETTE innlegget. Jeg ble helt overlykkelig da jeg innså hva som var i denne pakken, og at jeg fikk gratis sminke (!), noe jeg enda ikke har kommet helt over;)

Ukens nedtur: Selv om jeg egentlig vil snakke mindre om det med anoreksien, treningsforstyrrelsene og alt det der her på bloggen, slipper jeg på en måte ikke unna om jeg vil at dere skal bli kjent med meg (selv om det ikke egentlig er meg, om dere skjønner). Derfor kommer nok disse ukens nedtur til å gå mest ut på ting som har gått ekstra dårlig med tanke på sykdommene og alt det som følger med. Uansett, akkurat denne ukens nedtur har vel vært det at jeg har begynt å spise mindre. Igjen. Ikke veldig mye mindre, men når jeg på en måte kombinerer det med å trene enda mer, skjønner selv jeg at det går i feil retning... Men jeg skal ikke gi opp, tro meg! Hver dag er en ny mulighet til å bli liiitt bedre, og den muligheten må jeg bare gripe. 

Ukens utfordring: De siste dagene har jeg faktisk begynt å spise litt nøtter. Jeg har ikke spist en eneste nøtt på år og dag, siden det var en av de tingene jeg ble tvangsforet med da jeg var innlagt på UPA, og jeg helst vil slippe alle minnene. Men siden jeg har hatt problemer med å få i meg nok mat på de dagene jeg trener, kom jeg og mamma frem til at nøtter var løsningen. Det er supersunt, enkelt og godt (selv om jeg ikke har spist det på lenge, elsker jeg det faktisk!), og jeg blir heller ikke så veldig mett av det. Det har vært en utrolig stor utfordring, men noe må til.

Ukens klesplagg: Det må nok bli den superfine bodysuiten jeg kjøte fra Asos for litt siden. Den er utrolig enkel og klassisk, samtidig som den er helt super å piffe opp litt! Dessuten er den skikkelig komfortabel, det virker som om den har veldig god kvalitet (hehe, jeg har ikke brukt den så mye, så tiden vil vel vise), og den var faktisk utrolig billig! Jeg viste forresten denne og resten av plaggene jeg kjøpte fra Asos i en liten "Try On" innkjøpsvideo som jeg la ut i begynnelsen av forrige uke, så om du vil se hvordan bodysuiten ser ut, kan du klikke HER.Her er ett bilde av det andre plagget jeg kjøpte fra Asos. Husk å ta en titt på videoen om du er interessert!

 

Ukens sminkeprodukt: Jeg kan rett og slett ikke utelukke den nye Silispongen min fra dette innlegget. Den har vært en trofast venn helt siden jeg fikk den for noen få uker siden, og jeg er rett og slett helt hekta på den! Om du ikke vet hva en Silisponge er, så er det rett og slett som en liten silikonsvamp som er ment til å påføre kremprodukter med. Jeg brukte den faktisk i "Get Ready With Us" videoen som jeg la ut for litt siden! Den kan du se HER.

Ukens video: Når jeg tenker meg om, så har jeg faktisk lagt ut to videoer denne uken. Jeg la ut en på forrige mandag og en nå i går, og det er to utrolig ulike videoer, hehe:D Forrige mandag la jeg ut "try on" innkjøpsvideoen som jeg nevnte tidligere i innlegget (den kan du se HER), og i går la jeg ut en liten "new in makeup update" (som du kan se HER).


 

Det var vel det for det aller første "uken som har gått" innlegget her på bloggen. Jeg håper at du synes det er interessant å lese om uken min i sånne små punkt istedenfor i en laaang tekst, og om du gjør det blir jeg superglad for litt respons! Om det er noen punkter du synes jeg kunne tatt med er det bare å komme med det!

Nå har det vært en lang dag hvor det rett og slett har vært full fart absolutt hele tiden. I morgen har jeg også litt av hvert på programmet, og på onsdag skjer det noe utrolig spennende som jeg ikke kan fortelle om helt enda;) 

Vi blogges!

 • Publisert: 06.03.2017             Klokka: 21:03            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Gratis sminke for bloggere og youtubere?

05.03.2017, 22:01

Jeg er forsatt litt satt ut av det jeg fikk i posten for noen dager siden. Om du leste innlegget jeg la ut nå på onsdag (det kan du lese om du klikker her), vet du at jeg har blitt medlem av ett selskap som heter Hivency, og at de sendte meg gratis sminke nå for noen dager siden! Siden konseptet med Hivency er at bloggere, youtubere og lignende får tilsendt gratis produkter og varer fra ulike merker mot at de snakker om dem på en eller annen sosial plattform (f.eks blogg, youtube, instagram), har jeg akkurat lagt ut en ny video på Youtubekanalen min, Thoffies Makeup, hvor jeg gjør akkurat det. I den videoen babler jeg rett og slett i vei om hvordan Hivency fungerer og produktet jeg fikk av dem, i tillegg til å vise dere noen nye produkter jeg har testet litt den siste tiden!


Hk58tzJ5pWI


Om du ikke kommer rett inn på videoen fra linken under, kan du prøve å klikke her

Jeg hadde blitt utrolig glad om dere ville ta dere litt tid til å se denne videoen, gi den en tommel opp og kanskje til og med abonnere til kanalen min!

Vi blogges!

 • Publisert: 05.03.2017             Klokka: 22:01            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer:

De beste pannekakene noensinne!

05.03.2017, 00:56

Merkelig nok er baking noe av det mest beroligende jeg vet om. Jeg elsker å lete frem en eller annen oppskrift fra nettet, finne frem det jeg trenger av ingredienser, og rett og slett bare prøve meg frem. Det er spesielt de siste årene at jeg har begynt å like så godt å bake og lage mat, men de siste månedene har det tatt litt av.

Nå ser dere sikkert for dere at jeg setter i gang med en eller annen form for baking hver eneste dag, men sånn er det altså ikke. Når jeg føler for det og i tillegg har energi (noe som mer eller mindre er ett lite fenomen i seg selv), har jeg noen faste små oppskrifter jeg stadig går tilbake til. Og tro det eller ei, men jeg verken smaker på eller spiser noe av det jeg lager. Og ja, det er litt kjipt. Men uansett smaking eller ikke, så har jeg spesielt én liten ting jeg elsker å lage til foreldrene mine noen kvelder i ny og ne.

For en stund siden fant jeg nemlig en oppskrift på pannekaker fra en engelsk blogg, og etter kort stund på kjøkkenet hadde jeg klart å endre oppskriften helt. Jeg endte opp med fire små pannekaker som foreldrene mine fikk forsyne seg med, og de var virkelig ikke trege med å spise dem opp. Faktisk, så slukte de dem! Jeg kunne se selv at pannekakene var veldig luftige og lette, og akkurat det bekreftet foreldrene mine med en gang.

Til disse pannekakene bruker jeg DENNE oppskriften. Det jeg har forandret på er:

- jeg bruker mer bakepulver i tillegg til litt natron. Det er sånn de blir ekstra luftige og lette;)

- jeg bruker ikke det de kaller "Apple cider vinegar". Jeg hadde rett og slett ingen anelse som hva det var da jeg laget oppskriften første gang, og i ett forsøk på å finne noe som skulle ligne, tok jeg en spiseskje med eplesyltetøy istedenfor. Hehe, det er nok ikke i nærheten av hva som egentlig skal oppi, men jeg tror faktisk at det gir veldig god smak!

- jeg bruker litt kunstig søtning for at de skal bli litt ekstra søte. En kan såklart bruke vanlig sukker også, men jeg ender alltid opp med å strekke med etter det kunstige selv om jeg lager noe til noen andre også

- ett ord: kanel! Jeg bruker å drysse litt kanel i røren (ca en halv teskje) rett før steketid!

Sist gang jeg laget disse pannekakene var selvfølgelig på selveste pannekakedagen som var nå på tirsdag. Det må nok ha vært skjebnen at jeg hadde både energi, tid og lyst til å sette i gang å lage pannekaker akkurat den dagen, og jeg er veldig glad for at jeg endte med å gjøre det! Selv om jeg verken smaker på eller spiser disse når jeg lager dem (de er faktisk veldig sunne!), får jeg en veldig god følelse av å lage dem til andre sånn at de får smake!

Jeg håper du liker oppskriften om du prøver den!

Vi blogges!

 • Publisert: 05.03.2017             Klokka: 00:56            Kategori: Mat
 •        
 • Kommentarer:

For første gang på evigheter

03.03.2017, 23:55

Når kvelden kommer er jeg vanligvis helt utslitt. Jeg bruker absolutt hele dagen på å slite meg selv helt ut med tanker, grubling og planlegging, i tillegg til den endeløse treningen. Denne dagen har ikke vært noe annerledes på den måten. Jeg dro på skolen, gjorde alt som jeg fikk beskjed om samtidig som jeg drev meg selv gal av tanker på trening, mat, kroppen og livet mitt, kom meg hjem og trente det vanlige opplegget i time på time.

Dagen var helt som vanlig helt til middagen var ferdiglaget og oppspist. Etter det ville jeg vanligvis ha gått en tur eller funnet på ett eller annet her hjemme, men i dag gjorde jeg noe helt annet. Jeg tok på meg noe annet enn de gode gamle treningsklærne, samlet tankene (så godt jeg kunne) og dro av gårde for å ha en mer sosial kveld sammen med vennene mine.

Jeg kom hjem for en god stund siden, og jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Jeg blir helt utslitt av selv de minste sosiale sammenkomster, noe jeg kun har tankene å takke for. Det blir fort til at en sitter mye i ro, og da går rett og slett tankene helt i spinn, og jeg ender opp med å sitte der i ett desperat forsøk på å prøve å virke normal. Men alt i alt er jeg fornøyd. Jeg kom meg ut av huset for en gangs skyld, og det er noe jeg trenger å gjøre oftere.

Nå har jeg akkurat funnet roen her hjemme igjen. Jeg sitter i sofaen og skifter litt mellom å titte på en film og å skrive dette innlegget, og om ikke så lenge får jeg vil gå å legge meg. I morgen skal jeg ha en av de få treningsfrie dagene mine, noe jeg kjenner at jeg gruer meg skikkelig til. Sånne dager går ofte greit om de er på ukedager, men i helgene krever de virkelig mye av meg. Jeg faller helt sammen, vil ikke spise og prøver desperat på å holde aktivitetsnivået på topp hele tiden, men det er likevel tankene som styrer da også. Vel, det er det jo alltid. Det er uansett ikke noe jeg kan gjøre med det akkurat nå, og jeg trenger en dag uten treningen. Så får jeg bare prøve så godt jeg kan å komme meg gjennom dagen uten å slite meg selv ut. Det er jo dessuten helg!

God helg alle sammen!

Vi blogges!

 • Publisert: 03.03.2017             Klokka: 23:55            Kategori: Anoreksi og ortoreksi
 •        
 • Kommentarer: 1

kontroll over kontrollen

02.03.2017, 21:23

Det har blitt ganske få innelgg om hvordan jeg har hatt det den siste tiden. Dagene går stort sett med til hele kaoset av tanker, trening og rett og slett depresjonen, og jeg har vel bare falt litt sammen. Helt siden jul har alt føltes så utrygt og ubestemt, som om jeg ikke helt vet hva i alle dager jeg skal gjøre med livet lenger, men siden en eller annen gang for noen uker siden har jeg vært utrolig langt nede. Treningsforstyrrelsene tok helt over da vi bikket nyttår, og nå har bare alt blitt verre. Jeg trener mer og hardere enn noen gang, og på de få dagene jeg ikke trener klarer jeg nesten ikke å sitte i ro uten å bli helt slått i bakken av tanken på at jeg kommer til å legge på meg og miste muskler. For det er nettopp det jeg tror. På de dagene gjør jeg alt for å spise mist mulig og holde meg mest mulig i aktivitet, selv om jeg for det meste ikke orker noe annet enn å ligge rett ut i sofaen. Men det kan jeg ikke. Jeg er helt utslitt både i kroppen og i hodet, men det er faktisk enda mer slitsomt for hodet om jeg lar meg selv slappe av. Tankene er der hele tiden uten unntak, men de blir bare verre om jeg lar kroppen slappe av og samle opp energi. Da kommer tankene og frykten for at jeg kan legge på meg, miste muskler og hele den regla der, og det tar helt knekken på meg. 

Som sagt, så føler jeg at alt er utrygt og ubestemt. De siste ukene har jeg nemlig stått helt fast mellom valget om å gi opp kontrollen eller å fortsette som jeg gjør nå. Jeg prøver hele tiden å motivere meg selv og tenke at jeg må få en slutt på dette, og en kveld kan jeg være fast bestemt på at i morgen skal jeg akkurat det, bli frisk, men når den morgenen kommer er alle de positive tankene borte. Jeg visker de vekk over natten, fordi jeg rett og slett ikke klarer. Jeg tørr ikke å gi slipp på kontrollen fordi jeg ikke vet hva som skjer etter det. Hvem er jeg uten sykdommen? Hvor mye kommer jeg til å legge på meg? Hvor mye kan jeg trene uten å ha treningsfortyrrelsene? Og de tankene har jeg bare ikke energi og plass til å tenke på. 

Det er faktisk to måter jeg kan gi opp på. Jeg kan gi opp sykdommen, eller jeg kan gi opp livet. Og tro meg, jeg har vurdert begge to mer enn noen få ganger. Det er nok lett å tenke at det er enklest å gi opp sykdommen og bare bli frisk, men det er merkelig nok det som er tøffest. Da må jeg gi slipp på kontrollen, skifte helt livsstil, og livet mitt ville blitt snudd helt på hode. Igjen. Men uansett hva jeg hadde gjort, hvor mange dager jeg hadde droppet treningen, hvor mye jeg hadde spist og hvor sosial jeg hadde vært på fritiden, ville jeg ikke blitt frisk. Ikke uten videre. Jeg må være bestemt og motivert, klar til å ta tak i livet og gi slipp på sykdommen. Klar til å endelig få kontroll over kontrollen. For akkurat nå er det det jeg mangler. Jeg har ikke lenger kontroll over kontrollen. Jeg tenker at jeg klarer noen øvelser til, jeg klarer å spise litt mindre, og selv om jeg innerst inne vet at det er feil, er det kontrollen min som har kontrollen, det er ikke meg.

Fysøren så dårlig denne kombinasjonen er. Det er nesten komisk. Komboen av anoreksi, ortoreksi og treningsforstyrrelser gjør at hele forholdet mitt til spesielt mat er helt latterlig. Jeg tørr ikke å spise fordi jeg er redd for å legge på meg, men samtidig tørr jeg ikke å ikke spise fordi da er jeg redd for å miste musklene. Jeg trener og trener og trener uten stopp, kun for å få den kroppen jeg så kraftig lengter etter, og selv om jeg dypt inni meg vet at den kroppen ikke eksisterer og at det nærmeste jeg kommer den er om jeg spiser mer og legger på meg, klarer jeg bare ikke. Jeg synes aldri at jeg blir tynn nok, selv om jeg vil ha større muskler og mer former. Alt er ett digert kaos av fortvilelse, hat, sinne og sorg, i tillegg til det voldsomme hatet jeg har ovenfor kroppen min. 

I dag har vært en ganske alminnelig grei dag. Jeg kom meg gjennom skoledagen, noe jeg sjelden har gjort den siste tiden, og treningen ble gjennomført som jeg ville. Men jeg er rett og slett helt utslitt. Både hodet og tankene ber meg om å slappe av, og selv om jeg føler at jeg ikke kan og blir enda mer sliten i hodet av akkurat det, kan jeg ikke fortsette. Jeg må lære meg å slappe litt mer av og få kontroll over kontrollen. Det er målet for øyeblikket.

 • Publisert: 02.03.2017             Klokka: 21:23            Kategori: Anoreksi og ortoreksi
 •        
 • Kommentarer: 0

Ett stort steg i riktig retning

01.03.2017, 21:19

Hver eneste gang jeg får en pakke i posten får jeg ett skikkelig lykkerus. Jeg vet ikke helt hvorfor, men det er bare noe med den følelsen av å vente på noe en har bestilt på nettet, for så å få akkurat det deisende ned i postkassen sin. Det er rett og slett bedre enn julaften. Siden jeg er ganske så vant til å få noen pakker i postkassen av og til, ble jeg ikke akkurat sjokkert da det kom en i går. Sjokket slo meg først da jeg gikk gjennom så å si alle innkjøpene og bestillingene jeg har hatt på nett den siste tiden, og innså at jeg faktisk ikke ventet på noe. Etter en liten stund med tenking og grubling åpnet jeg den nokså lille pakken, og hjertet mitt hoppet nok over noen slag da jeg fikk se hva som gjemte seg inni.

For en stund siden ble jeg kontaktet av ett selskap som heter Hivency. De samarbeider med både mange ulike merker og bedrifter, i tillegg til flere tusen bloggere, youtubere og andre kjente og mindre kjente personer på nett. Konseptet deres er at bloggere, youtubere og andre nettpersoner kan bli medlem og få tilsendt gratis produkter fra mange ulike merker, etter hva de for eksempel skriver om på bloggen sin eller lager videoer om på Youtube. Når en har laget seg en bruker kan alle merkene og bedriftene de Hivency samarbeider med, enkelt finne frem til deg, sånn at de kan sende produktene sine til deg!

 Uansett, for en stund siden ble jeg kontaktet av en av de som driver Hivency, og hun sa at hun elsket instagram-brukeren min, og at de virkelig kunne tenke seg at jeg ble ett medlem av hele dette konseptet. Etter å ha sett litt nærmere på hva i alle dager det gikk ut på, laget jeg meg en bruker og jeg har vel ventet i spenning siden;) 

Jada, nå skal jeg komme tilbake til hva jeg fikk i denne mystiske pakken! Som dere sikkert skjønner så var denne pakken fra nettop Hivency, og det var vel en slags "velkomst" for at jeg ble medlem. I pakken gjemte det seg noe jeg fikk helt hjerte i halsen av, nemlig ett leppeprodukt fra Too Faced! Det var en Melted Matte Liquified Lipstick i fargen Sell Out , og jeg er fortsatt ganske sjokkert over hvor godt denne fargen passer til hva jeg liker! Disse Melted Matte Liquified leppestiftene fra Too Faced er helt fantastiske, noe jeg visste fra før, men det at jeg endelig fikk prøve en i full størrelse gjorde med helt overlykkelig. Som sagt, så fikk jeg en i fargen Sell Out, og det er en utrolig fin, brunaktig rosafarge, noe som er midt i blinken for meg! Disse leppeproduktene fra Too Faced er absolutt noen av mine favoritter når det kommer til liquid lipsticks, og det skal faktisk litt til. Både de orginale og de matte har utrolig god kvalitet, men de matte har  virkelig blåst meg av banen. De glir på som en drøm, føles ikke tørr på leppene (noe mange matte liquid lipsticks gjør), og pigmentet er heeelt sykt! Bla litt lenger ned, så kommer det litt bilder;)


 

Her er skjønnheten i levende live (eller, ihvertfall på bilde, da), og jeg tror aldri at jeg kommer til å komme over hvor utrolig fin innpakningen er! 

Så er jo fargen en perfekt match til meg! Jeg virkelig elsker sånne her litt duse, bruntonede rosafarger, spesielt når de har en matt finish! Og da skal det jo noe til å bli mye bedre enn denne her;)
 


Nå har jeg kommet meg litt ned på jorda igjen etter gårsdagens hendelse. Jeg føler på en måte at dette er starten på noe helt nytt når det gjelder bloggen, youtube og alt det der, og siden det er drømmen min klarer jeg rett og slett ikke la være å bli litt vel (kanskje litt for mye også) overlykkelig. Dette med Hivency tro jeg ihvertfall at er en utrolig positiv ting som tar meg ett stort steg i riktig retning. Jeg håper i det minste det;) Siden jeg har snakket litt om Youtube og Instagram tenkte jeg at jeg skulle slenge med linkene til brukerne mine der. Youtube (her), Instagram (her). Og om du ble litt interessert av Hivency kan du klikke her for å komme direkte til nettsiden deres!

Jeg håper at du har hatt en super onsdag!

Vi blogges!

 

 

 

 

 


 

 

 • Publisert: 01.03.2017             Klokka: 21:19            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer:
teresehoff

teresehoff

Heisann, og velkommen til bloggen min! Da jeg først startet denne bloggen skrev jeg for det meste om sminke, skjønnhet og klær, i tillegg til en god del om sykdommen min. Da jeg var 11 år gammel ble jeg diagnosert med anoreksi, og etter flere år med kjemping mot det, fikk jeg også alvorlige treningsforstyrrelser. Nå, etter tre år med kjemping, slit og tårer, kan jeg endelig si at jeg er på bedringens vei, og nå har bloggen min forandret seg helt. Jeg har forelsket meg helt i treningen, og med "prosjekt pålegging" i full gang, spiser jeg mer enn på lenge. Og merkelig nok er det disse to tingene som har reddet meg fra spiseforstyrrelsene. Trening og mat har blitt til det jeg interesserer for, selv om det ennå er det jeg sliter med og kjemper mot. Men jeg vet at dette er min vei, og jeg håper at dere vil følge meg på den <3


Følg meg

bilde   bilde   bilde