hits


Juicy shaker review

30.04.2016, 22:09

Hei alle sammen!

Dagen i dag har egentlig vært helt super, og for å gjøre den enda bedre tenkte jeg å ende den med en liten review! Tidligere i dag var jeg på en liten shoppingtur, noe som resulterte i at jeg fikk kjøpt noe jeg har ønsket meg i en god stund nå! Nemlig en Juicy Shaker! En Juicy Shaker er rett og slett en slags lipgloss som inneholder pleiende oljer. Det som er spesielt med akkurat denne lipglossen er at den kommer i en slags tube som inneholder flere farger lagvis oppå hverandre. Når du rister denne tuben blir fargene blandet, noe som ender i en fantastisk konstistens og nydelig farge.

Jeg kjøpte i fargen Berry In Love, noe jeg synest passet helt perfekt med tanke på lukten på glossen! Applikatoren på dette produktet er helt fantastisk, og nesten grunn nok til å kjøpe lipglossen.

Juicy Shaker kommer i 14 ulike varianter, alle med ulik lukt og farge! Jeg er rett og slett helt forelsket i dette produktet, og skal absolutt få tak i flere!

Har du prøvd en Juicy Shaker?

 • Publisert: 30.04.2016             Klokka: 22:09            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Forandring fryder

29.04.2016, 20:43

Det er sant det overskriften sier, for forandring fryder faktisk. Som dere som har lest bloggen min i en stund nå vet, så legger jeg ofte ut innlegg om ting jeg ønsker meg fra forskjellige nettsider og butikker. Men noe det er snarere sjelden at jeg viser dere, det er ting jeg faktisk har kjøpt. Grunnen til det, er rett og slett det at det at jeg faktisk utrolig sjelden unner meg noe nytt, verken dyrt eller billig. Men i dag skjedde det underlig nok en forandring! Denne forandringen var egentlig langt ifra planlagt, men jeg bestemte meg vel bare for at nå, nå fortjener jeg å unne meg noe jeg har lyst på. Det var riktignok på salg det jeg kjøpte, halv pris faktisk, men det var noe jeg absolutt ELSKET!

Det jeg kjøpte var rett og slett to øyenskygge paletter fra ett av mine favoritt sminkemerker, Makeup Revolution. Hadde det ikke vært for at de var på halv pris, hadde jeg nok aldri kjøpt dem. Å nei da, Makeup Revolution er så absolutt ikke dyrt, snarere tvert imot! For ett øyenskyggepalett med rundt 12 øyenskygger koster det bare $6 dollar, altså rundt 60kr! Og det er faktisk skikkelig billig! Skjekk Makeup Revolution sin nettside her !

Siden begge palettene var på halv pris, ble totalprisen bare $6 dollar, altså rundt 60 kroner! Dette er det som heter What Are You Waiting For eyeshadow palette, og inneholder 12 ulike "shimmery" farger, og 6 matte.

Dette palettet heter Big Love , og inneholder 15 ulike øyenskygger. Konseptet med dette palettet er at det på en måte er tre ulike "looks" som hver inneholder fem forskjellige farger. Som du ser på bildet er palettet delt inn i tre ulike deler, den med de brune fargene, den med de lilla, og den med de blå.

I tillegg til at jeg akkurat har kjøpt dette, fikk jeg akkurat beskjed om at Metal Matte lipglossene mine fra Kyliecosmetics har ankommet postkontoret her jeg bor! Derfor kommer det forhåpentligvis snart en ny video på youtubekanalen min, så det er bare å stay tuned ;) Tilbudet på MakeupRevolution.com gjelder bare til tirsdag, så om du vil ha noen superbillige paletter med fantastisk kvalitet, er det best om du skynder deg!

 • Publisert: 29.04.2016             Klokka: 20:43            Kategori: Innkjøp
 •        
 • Kommentarer:

Sløving på høyt nivå

28.04.2016, 10:18

Hei alle sammen!

For øyeblikket ligger jeg rett ut i senga og vurderer om jeg skal gidde å stå opp, eller bare ligge her i noen timer til. Sånn blir det alltid når jeg til en forandring ikke må opp tidlig på grunn av skolen, og egentlig kan sove til langt på dag. Jeg får rett og slett ikke til den sove til langt på dag delen. Noen andre som ikke har det problemet for å si det mildt, det er hunden min, Tinka. En liten to-kilos skapning med sinneproblemer som bare spiser grillpølser fra gilde. Hun kan ligge i sofaen og sove halve dagen, gå en liten tur, og så tusle seg rett tilbake til en liten sofakrok og sovne på få sekunder.

Her har vi Tinka i kjent posisjon. Det er fast rutine for henne at så fort noen drar frem ett teppe, skal hun legge seg oppå det.

Så får vi vel se hvordan det går på tentamen i dag. Åja, jeg har vel ikke fortalt at jeg har tentamen? Jaja, sånt skjer;)

Vi blogges!

 • Publisert: 28.04.2016             Klokka: 10:18            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Denne må dere se!

27.04.2016, 19:24

Hei alle sammen!

Som jeg skrev om i ett tidligere innlegg, har jeg hatt ett lite samarbeid med ett sminkemerke som heter Gittertubes. De selger (som du sikkert skjønner) alt av glitter og glitrende sminke. Som jeg avtalte med glittertubes, så skulle jeg prøve ut noen av produktene deres og skrive litt om dem her på bloggen, pluss at jeg skulle lage en liten youtubevideo om produktene. Så siden blogginnlegget er unnagjort, er det bare youtubevideon igjen, som jeg har filmet og redigert nå i dag!  Om du vil se videoen er den fint plassert rett her nede↓↓↓


Husk å ta en titt innom nettsiden deres, http://www.glittertubes.co.uk/ og fortell dem at jeg sendte dere ;)  Forresten... Det er like før påmeldingen til Kyliecosmetics giveawayen min blir lukket og vinneren blir trukket, så om du vil vinne en Kylie lipgloss i fargen "like", må du melde deg på nå! Trykk på denne linken for å melde deg på ! 

Vi blogges!

 • Publisert: 27.04.2016             Klokka: 19:24            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer:

Kylie lipkit dupes

27.04.2016, 17:34

Hei alle sammen!

Helt siden Kylie Jenner kom med den første lanseringen av sine nye "lip kits" sent i fjor, har nok det vært noe de aller fleste sminkeelskere har vært på jakt etter. Desverre er det jo sånn at disse leppeproduktene for det første er kjempedyre, og for det andre blir utsolgt etter bare noen minutter ved hver lansering. Så derfor tenkte jeg at jeg skulle vise dere noen såkalte "dupes" til noen av kyliecosmetics produktene!

Kourt K

The "perfect purple" blir denne fargen kalt, men sjokkerende nok finnest det en akkurat like perfekt dupe for under halve prisen! Om du i likhet med maaaange andre prøver desperat å få tak i Kourt K, slutt med det og prøv heller ut en av NYX sine Soft Matte Lip Cream i fargen Transylavia! Den koster rundt hundrelappen, og er lett å få tak i med tanke på at NYX endelig er kommet til Norge;)

Hun her bruker Kourt K, som koster 29 dollar, pluss 15 dollar i frakt:

Og her har vi NYX sin Soft Matte Lip Cream i fargen Transylvania! Den koster bare rundt hundrelappen!

Candy K og Koko K

Om jeg skulle kjøpt ett lip kit, ville nok det første jeg hadde valgt vært Candy K. Det er en ganske nude, "støvete" lyserosa farge som passer helt perfekt til alle anledninger! Siden Candy K og Koko K er ganske så like, får de også samme dupe, nemlig NYX sin Liquid Suede Lipstick i fargen Tea And Cookies.

Tea and cookies ser du nest-nederst i høyre hjørne. Denne koster bare rundt hundrelappen!

Dolce K

Dolce K var en av de første fargene Kylie lanserte, og er vel nå i dag en av de mest populære. Det er en helt nude, enkel brunfarge som er perfekt til både kalde og varme hudtoner. Men selv om akkurat Dolce K lip kit'et er helt nydelig, betyr det ikke at du trenger å kjøpe det, for det finnest nemlig en helt lik en for under halve prisen! Så om du sikler etter fargen Dolce K, bør du virkelig prøve NYX sin Liquid Suede Lipstick i fargen Sandstorm!

Hun her bruker Dolce K:

Og her har vi NYX Liquid Suede Lipstick i fargen Sandstorm! Helt lik med samme kvalitet!

Posie K

Posie K er en av mine favoritter blandt absolutt alle fargene! Det er en ganske lys, "dusty" rosafarge som jeg synest er såååå fin. Men som med alle de andre lip kit fargene, har også denne en superbillig dupe, nemlig en fra NYX (ja, igjen...). Det er en av NYX sine Soft Matte Lip Cream i fargen Zurich, og som en dupe av leppepennen er NYX sin lipliner i fargen Chocolate perfekt!

Posie K er så utrolig fin!

Men om du ikke er interresert i å bruke over 400kr på en liquid lipstick og en lipliner, er NYX sin Soft Matte Lip Cream i fargen Zurich helt perfekt!

Jeg håper du fikk litt hjelp til hva du kan kjøpe til under halve prisen av hva ett lipkit koster! Ja, alle "dupes" produktene er fra NYX, noe jeg synest er helt fantastisk siden NYX er ett av mine favoritt sminkemerker! Som dere sikkert vet har ikke Kylie bare lipkits å selge, men også lipglosser (meld dere på giveaway Her ) og metal mattes. Faktisk venter jeg spent på å få mine tre metal mattes i posten for å teste dem ut for dere! Så stay tuned for en youtubevideo hvor jeg har en liten "metal matte review" ;)

Vi blogges!

 • Publisert: 27.04.2016             Klokka: 17:34            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

En stund siden sist

26.04.2016, 20:20

Det har vært så lenge siden jeg virkelig har vært hva man kan kalle "lykkelig", at jeg faktisk ikke husker hvordan det følest. Enten så er alt dritt, eller så er det greit. Det er ingenting imellom, og ingenting bedre. Men akkurat i dag har det til en forandring vært annerledes. Som det har vært den siste tiden, var skolen også i dag noe jeg ikke såg helt meningen med. Men av en eller annen grunn kom jeg meg gjennom det, selv om jeg dro hjem rett før gymmen i de to siste timene. Vanligvis er det sånn at når jeg kommer hjem før skoledagen er slutt, så blir det bare dritt å være hjemme. Tenker bare på hva jeg skal spise og når jeg skal spise det, om jeg burde trene eller slappe av, lekser eller ikke, og rett og slett alt mulig annet som er helt unødvendig å tenke på, og som man egentlig skal ta som det kommer. Men da jeg kom hjem fra skolen i dag klarte jeg faktisk å slappe litt av (i en liten stund), før jeg omsider fikk unnagjort dagens trening. Det har blitt en sånn liten rutine for meg å ta litt av treningen før middag og litt etter, noe det også ble i dag.

Så nå sitter jeg ved kjøkkenbordet og redigerer en ny video til youtube, noe jeg faktisk slapper ganske godt av med. I går fikk jeg en mail fra kyliecosmetics om at lipglossen min er på vei, noe som vil si at om du ikke har meldt deg på giveawayen må skyndte deg! Dessuten er det også like før jeg får noe annet i posten som jeg skal lage en spennende youtubevideo om! Kan du gjette hva det er?

Meld deg på giveawayen Her !

Tidligere i dag testet jeg ut en av de nye "pressed glitter" produktene jeg skrev om i Gårsdagens innlegg. Jeg brukte fargen Honeysuckle , som er favoritten min av alle de fem fargene jeg fikk tilsendt! Den er helt fantastisk, og passer perfekt om du skal f.eks på skoleball! Åååå... Nå fikk jeg skikkelig lyst på skoleball... Jaja, bare to år å vente;)

Jeg håper du har hatt en super dag, og husk å melde deg på giveawayen før det er for sent!

 • Publisert: 26.04.2016             Klokka: 20:20            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Det beste man kan finne!

25.04.2016, 19:57

Hei alle sammen!

I dag ankom endelig pakken jeg har ventet på i en god stund nå! I slutten av mars inngikk jeg ett samarbeid med ett sminkemerke som heter Glittertubes , hvor vi avtalte at jeg skulle prøve ut noen av deres produkter og vise frem her på bloggen og andre sosiale medier. Folkene som styrer dette merket er utrolig snille, og produktene deres er helt fantastiske! Som man hører på navnet, så selger de glitter i alle former og farger. Jeg fikk gleden av å prøve ut noen av deres "pressed glitter pans" som er små beholdere med glitter i øyenskygge-form. Man kan bruke de til hva nå enn man vil, men det jeg kommer til å bruke de til mest er nok øyenskygge.

Jeg er helt forelsket i alle fargene, men om jeg måtte velge en favoritt måtte det ha vært Honeysuckle!

Konsistensen på disse "øyenskyggene" er helt annerledes enn andre øyenskygger, så det tar litt tid å venne seg til å bruke de. Om du vil ha en søt Glittertubes Boks slik som du ser på bildet til å ha øyenskyggene i, må man kjøpe de separat, og også kjøpe Magneter for seg selv. For en beholder med øyenskygge koster det 2.50 pund, altså rundt 25 kr.

Det kommer nok en video på Youtubekanalen min hvor jeg viser dere hvordan jeg bruker disse produktene og hva jeg tenker om dem!

Husk å melde dere på Kylie lipgloss giveawayen min før det er for sent!

 • Publisert: 25.04.2016             Klokka: 19:57            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Makeup collection 2016

24.04.2016, 11:15

Hei alle sammen!

Etter flere timer med mye strev og styr, fikk jeg endelig lastet opp en ny video på youtube! Denne gangen ble det en Makeup Collection 2016 video, hvor jeg viser dere alt jeg har i min sminkekolleksjon (som vokser hele tiden).

Jeg har flere videoer som jeg enten holder på å redigere, eller som jeg har tenkt å filme i nærmeste fremtid, så det er bare å stay tuned;)

Husk å melde dere på Giveawayen min før det er for sent! Dere kan vinne en splitter ny kyliecosmetics lipgloss i fargen Like!

Det kommer mest sannsynlig enda ett innlegg senere i dag, så det er bare å følge med;)

 • Publisert: 24.04.2016             Klokka: 11:15            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer:

Ferdig sminket med avlyste planer

23.04.2016, 21:07

I dag klarte jeg heldigvis å få en god natts søvn, noe jeg har lengtet etter en god stund. Jeg fant ut nesten med en gang jeg hadde våknet at "i dag vil jeg være litt sosial", så rett etter frokost sendte jeg en melding til to venninner og spurte om de ville være med på shopping. Siden begge kunne, avtalte vi at vi skulle møtes klokken ett, noe som ikke ble noe av siden en av dem avlyste og jeg virkelig hater å tusle rundt alene med en person, (det ender alltid opp med klein stemning). Så nå sitter jeg på rommet mitt, ferdig sminket og hele pakka, og vet ikke helt hva jeg skal få ut av denne dagen.

Etter at klokken hadde slått ett, dro jeg og mamma på shopping, noe jeg er utrolig glad for! Det var bare en kjapp tur, men vi fant faktisk masse fint, til og med på salg. Vel, egentlig var ikke noe på salg, men jeg fikk lurt til meg 30% avslag likevel;)

I dag bruker jeg øyenskyggepalettet "girl panic" fra Makeup Revolution. Favoritten min i det palettet er den som heter "random", som er en superfin, glitrende kobber-aktig farge.

Her har jeg på meg Kyliecosmetics lipglossen i fargen Like. Om du har lyst til å vinne en slik, husk å melde deg på giveawayen min Her !

Ny youtubevideo er på vei, så stay tuned;)

 • Publisert: 23.04.2016             Klokka: 21:07            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer: 1

Kylie lip kit restock!

22.04.2016, 19:44

Heisann!

Dette blir bare ett superkjapt innlegg, for jeg har noe viktig (noen vil synest det er viktig) info å fortelle dere. Akkurat klokken 20:22 i kveld, kommer det til å være en relansering på Kyliecosmetics.com ! Jeg vet ikke helt sikkert hvilke farger som blir lansert, men jeg tror det for det meste kommer til å være de fleste.

Håper du får tak i det du har lyst på!

 • Publisert: 22.04.2016             Klokka: 19:44            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Ukens beste

22.04.2016, 19:34

Endelig er det fredag, noe jeg har lengtet etter helt siden mandag. Selv om det egentlig har vært en avslappende uke på skolen, er jeg helt utslått nå. Siden det er slutten av uken, tenkte jeg at jeg skulle ha ett lite "ukens beste" eller "ukens favoritter" innlegg, hvor jeg helt enkelt bare forteller dere hvilke sminkeprodukter, matretter, hendelser, alt mulig som har vært best med denne uken.

Ukens sminkeprodukt:

Ukens sminkeprodukt må nok bli dette Highlighter Palettet fra Makeup Revolution! Jeg kjøpte dette da jeg var på Gran Canaria, og helt siden da har jeg vært helt forelsket i det. Det inneholder tre "glitrende" highlightere, en i gul, en rosa og en lilla. Alle gir en helt nydelig highlight, men min favoritt er nok den gule!

Ukens snacks:

Hele denne uken har jeg passet på å ha noen iser i fryseren til jeg kommer hjem fra skolen. Jeg lager de helt enkelt av en dobbel 0% yoghurt, setter i fryseren, og vips, så har jeg noen gode iser å komme hjem til!

Ukens ønskeliste:

Det jeg har skrevet ned på ønskelisten denne uken, har blandt annet vært øyenskygger fra Makeupgeek Cosmetics og de nye Melted Matte leppestiftene fra Too Faced. Øyenskyggene til makeupgeek er heeelt nydelige, og jeg har hørt utrolig mange gode anmeldelser om dem!

Husk å melde dere på Kylie lipgloss giveawayen før det er for sent!

Vi blogges!

 • Publisert: 22.04.2016             Klokka: 19:34            Kategori: Inspirasjon
 •        
 • Kommentarer:

Kyliecosmetics lipgloss giveaway!

21.04.2016, 22:12

Ja, dere leste riktig. Jeg skal endelig ha min første giveaway her på bloggen, noe jeg har gledet meg utrolig mye til! Jeg synest det er supergøy å skulle gi noe til dere, når dere faktisk gidder å lese bloggen min og kommentere søte ting.

Siden jeg bestilte en Kylie Jenner lipgloss da de først ble lansert 1. april, får jeg snart en ny en! Alle som bestille lipglosser den datoen, får nemlig tilsendt en ny en fordi det var noe galt med kostene-.- Så for noen dager siden fikk jeg en mail fra kyliecosmetics om at de neste uke sender en ny lipgloss hjem til meg! Men jeg har faktisk kommet frem til at jeg vil gi den til dere, og helder bare leve med at den jeg har selv har en litt håpløs kost.

For å melde deg på denne giveawayen må du følge tre enkle trinn:

1. Subscribe til youtubekanalen min Thoffies Makeup

2. Følge meg på instagram ( Tereseh0ff ) og like giveaway-bildet mitt. For en ekstra stor sjangse kan du kommentere noen venner som du tror vil like denne giveawayen.

3. Skrive en kommentar her på bloggen hvor du sier at du er med!

Husk å skrive ned enten hva du heter på instagram eller mailen din, slik at jeg kan kontakte deg om du vinner.

Jeg trekker en vinner så snart jeg får pakken i posten. Lykke til!

 • Publisert: 21.04.2016             Klokka: 22:12            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer:

Vegan for a week

21.04.2016, 17:31

Hei alle sammen!

Ja, overskriften er sann. Jeg har tenkt å "go vegan" i en uke. Det er så absolutt ikke for å liksom være på "diett" eller noe sånt, men rett og slett for å se hvordan der er å være veganer! Jeg merker at jeg ikke egentlig er noe avhengig av kjøtt og slike ting, men det blir nok spennende å prøve ut dette i en uke! Så nå i helgen blir det storhandel av blandt annet bønner, søtpoteter, frukt og mandelmelk;)

Dette her er noe av det jeg kommer til å lage neste uke! Rainbow Power Salad With Roasted Chickpeas

Mmmm, quesadillas er såååå godt! Her er en oppskrift på quesadillas med søtpoteter og bønner ( Link Her ). Og bare så dere vet det, søtpoteter og bønner er helt nydelig!

Forresten, så lurer jeg virkelig på hvilke videoer jeg burde lage til youtube. Hadde blitt utrolig takknemlig for noen kommentarer!

Vi blogges!

 • Publisert: 21.04.2016             Klokka: 17:31            Kategori: Mat
 •        
 • Kommentarer:

Outfit of the day

21.04.2016, 14:04

Hei alle sammen!

Faktisk så sitter jeg på skoledoen og skriver dette innlegget, for akkurat nå er det friminutt, og jeg gidder rett og slett ikke å være sosial. Så, siden jeg for noen dager siden la ut ett "outfit of the day" innlegg, og lovte dere at jeg skulle fortsette å legge ut slike, tenkte jeg at jeg kunne gjøre det nå.

I går rett etter jeg hadde vært på jobbskyggedag (ikke spør, det gikk rett til helvete) dro jeg og mamma en tur ut til byen for å kikke litt i butikker. Vi var blandt annet en tur innom H&M, hvor jeg fant en supersøt halterneck topp i coachella-kolleksjonen deres. Så, i dag bestemte jeg meg for å innvie denne, noe som egentlig var ganske teit gjort med tanke på at det er iskaldt ute...

Contour: Kat Von D Shade+Light Contour Palette

Highlight: Makeup Revolution Highlighter Palette

Bryn:

Nyx Tinted Brow Mascara i fargen black

Nyx Tame & Frame Brow Pomade i fargen espresso

Nyx Micro Brow Pencil i fargen chocolate

Litt senere skal jeg prøve å få redigert litt på en video jeg filmet i går, så stay tuned for en ny youtubevideo om kort tid;)

 • Publisert: 21.04.2016             Klokka: 14:04            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Når livet ikke gir mening

20.04.2016, 22:30

Det er helt fælt. Akkurat nå når jeg skriver dette, er det akkurat sånn jeg føler det. At livet ikke gir mening. Det er ikke bare spiseforstyrrelsene som er problemet, men også skole og generelt hverdagen. Også bloggen knuser meg helt, selv om det er den som får ting til å gi mening. Drømmen min her i livet er å ikke trenge å ha en vanlig jobb, men å kunne reise rundt, ha en vellykket blogg og youtubekanal, og bare leve livet og tenke på meg selv. Men så kommer jo frykten om at det ikke skal gå dette med blogg og youtube, og at jeg til slutt bare må få en ordentlig jobb. Det er såklart ikke fordi jeg ikke gidder å jobbe, men fordi dette med blogg og youtube er drømmen min. Og spiseforstyrrelsene...tja, jeg vet faktisk ikke hva jeg skal si om det. Jeg har det så utrolig fælt, og jeg er så utrolig sliten av alt dette, men jeg føler at ingen ser det. De fleste vet det, men nesten ingen skjønner eller ser det. Selv etter det Innlegget jeg la ut her på bloggen om hvordan de siste årene har vært, og hvordan jeg har det nå, føler jeg ikke at noen ser smerten min. Faktisk, så føler jeg ikke engang at de tror meg! At de tror at jeg lyver om alt jeg har vært gjennom og fortsatt går gjennom. Men, jeg kan faktisk ikke forvente at de må min alder (som ikke har hatt noe med spiseforstyrrelser å gjøre) skal forstå. Egentlig, så er det vel sånn at uansett alder, så må man ha eller ha hatt spiseforstyrrelser for å forstå hvordan det er.

Så vet jeg ikke når jeg kommer til å legge ut dette innlegget. Om det er rett etter jeg nå har skrevet det, eller om flere uker. Men en eller annen dag skal jeg legge det ut. Og forhåpentligvis har jeg det bedre da.

 • Publisert: 20.04.2016             Klokka: 22:30            Kategori: Anoreksi og ortoreksi
 •        
 • Kommentarer: 1

Ombré next?

20.04.2016, 19:59

I en god stund nå har jeg hatt skikkelig lyst til å gjøre noen forandringer med håret mitt. Så lenge jeg kan huske, har håret mitt bare vært, ja, hår. Men problemet er det at jeg rett og slett er helt ræva når det gjelder å ordne håret, så jeg ender alltid opp med å gå med håret løst. Fletter, messy-buns, hestehaler, det er ikke håp. En gang i blandt er jeg jo heldig og klarer å sette opp en hestehale uten at det ser ut som ett fuglereir, men det er snarere sjelden.

Noe jeg har utrolig lyst til å gjøre med håret mitt, er å farge det ombre! Så de siste dagene har jeg gjort en god del research om det går an å gjøre det hjemme, hvor mye det sliter på håret, hvor mye det koster å få gjort det på frisør o.s.v... Så for noen dager siden sendte jeg en mail til Nikita (frisørsalongen) og spurte om alt det der, og tidligere i dag fikk jeg endelig svar. De skrev at det absolutt ikke var smart å gjøre det hjemme, fordi det var "risky business" (noe jeg igrunn visste). Så skrev de også at prisene på dette varierer i forhold til hvor mye hår man har og hvor mye man vil lysne det, men at de for øyeblikket har en kampanje på noe de kaller "balayage". Det er tydeligvis en frihåndsteknikk som lager myke, naturlige striper og ombre. Så fra mandag-onsdag ut april koster det 1499kr (ikke akkurat billig) for denne "balayage" behandlingen, og det er inkludert kur og finish. Jeg snakket akkurat med mamma om dette, og hun virket utrolig mer villig til det enn hva jeg hadde forventet. Så en annen dag skal vi ta en tur innom Nikita frisøren vi har her, og spørre litt nøyere om hvordan dette fungerer og hvor skadelig det er får håret.

Hva synest du om ombre??

Jeg håper du har hatt en super onsdag, og om ikke, husk på at helgen er nær! Husk å se de siste Youtubevideoene mine, og stay tuned for en ny en;)

 • Publisert: 20.04.2016             Klokka: 19:59            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer:

På tide å spare

20.04.2016, 19:28

Hei alle sammen!

Den siste tiden har jeg mildt sagt slengt penger rund i alle retninger, og nå har jeg vel igjen rundt 18 kroner på kredittkortet og i småpenger til sammen. Jeg har kjøpt ting på nettet, brukte en god slump på NYX-lanseringen, og har rett og slett brukt opp alt jeg har. Men nå er det vel på tide å spare. Jeg er i akutt nød etter nye klær til våren og sommeren (som ser ut til å aldri komme), og sikler stadig etter all sminken det er å finne. Dessuten skal jeg ha bursdagsparty om ikke så altfor lenge, noe jeg også må spare til med tanke på pynt og slikt.

Så for å få opp motivasjonen litt til denne pengesparingen, fant jeg ut at jeg skulle gjøre noe som i mitt hode var helt genialt. Jeg fant akkurat frem tre glasskrukker, og satt i gang med å tegne på dem. På en av dem skrev jeg "klær", på en skrev jeg "sminke", og på den siste skrev jeg "annet". Så når jeg nå for spart opp litt penger, kan jeg tenke at det som er i krukka hvor det står "klær", det kan jeg bruke på klær, og bare klær. På den måten kan det kanskje hende at jeg ikke ender opp med å bruke opp alle pengene mine på sminke (noe som skjer oooofte).

Så får vi vel se hvordan denne pengesparingen går;)

 • Publisert: 20.04.2016             Klokka: 19:28            Kategori: Inspirasjon
 •        
 • Kommentarer: 0

Tuesday detox

19.04.2016, 20:54

Jeg vet at når man hører ordet "detox", så tenker man vel aller først på grønne juicer med alle slags ingredienser som egentlig ikke passer i juice. Men i dag hadde jeg rett og slett en annen type detox, nemlig yoga! Mange har nok prøvd noen "yoga moves" en eller annen gang, og jeg er absolutt en av de som har gitt opp etter to minutter. Jeg er rett og slett bare stiv som en stokk, og jeg er ikke i nærheten av å kunne sitte på gulvet med bena strake og ta på tærne mine. Ikke. I. Nærheten...

Så etter å ha fått unnagjort dagens trening, bestemte jeg meg rett og slett for å prøve meg på denne yogaen. Det gikk såklart litt trått idag, men jeg skal virkelig prøve å gjøre litt hver dag, for man blir jo såklart bedre etter hvert!

Så målet er vel at dette skal bli noe jeg liker å gjøre, og at det skal gi meg litt ro i sjelen.

Jeg håper du har hatt en super tirsdag, og at dagen i morgen blir minst like fin som den i dag;)

Vi blogges!

 • Publisert: 19.04.2016             Klokka: 20:54            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Room Tour 2016

17.04.2016, 20:30

Hei alle sammen!

Helt siden rett etter middag, har jeg for det meste sittet godt plassert i sofaen på rommet mitt og redigert dagens youtubevideo. Dagens video er en "room tour" video, hvor jeg helt enkelt viser dere hvordan rommet mitt ser ut;) Om du vil se videoen (noe jeg blir veldig glad for) klikk på Denne linken.

Husk å gi videoen en tommel opp om du vil at jeg skal lage en Kylie Jenner metal matte lipstick review!

Hvilke videoer kunne du tenke deg å se??

 • Publisert: 17.04.2016             Klokka: 20:30            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer:

I dag klarte jeg det!

16.04.2016, 21:49

Selv om jeg føler meg ganske så dritt akkurat nå, så er jeg faktisk litt stolt av meg selv! I en god stund nå har hele målet med dagene mine vært å trene, trene og trene, men i dag har jeg faktisk klart å ikke gjøre akkurat det, noe som er ett stort skritt i riktig retning! I det siste har jeg trent utrolig mye hver dag, og det har rett og slett ødelagt dagene mine og fått alt til å virke meningsløst. Jeg har stått opp om morgenen og den første tanken som har slått inn i hodet mitt har vært hva og når jeg skal trene. Men nå håper jeg virkelig at jeg skal klare å slappe litt mer av med tanke på treningen. Så første skritt er nok å ha én dag i uken hvor jeg ikke skal trene, men heller kanskje gå en liten tur (eller bare slappe av hele dagen).

For å piffe opp lunsjen i dag gjorde jeg yoghurten min om til to iser, noe jeg mest sannsynlig kommer til å gjøre ofte fremover! Jeg brukte en double 0% blåbær yoghurt, og hadde oppi noen ekstra blåbær, noe som var kjempegodt!

Jeg håper du har hatt en helt super lørdag til nå!

Vi blogges!

 • Publisert: 16.04.2016             Klokka: 21:49            Kategori: Anoreksi og ortoreksi
 •        
 • Kommentarer:

For the first time in forever

16.04.2016, 20:12

Hei alle sammen!

Nå har jeg akkurat slukt i meg dagens middag, som var noe jeg ikke har spist på utrolig lenge. Nemlig pizza! Og det var ikke bare hvilken som helst pizza, men det var en med quinoa-bunn, noe som smakte helt nydelig! Vi laget en vanlig pizza med vanlig bunn, og en med quinoa-bunn. Quinoa-bunnen var faktisk utrolig lett å lage, og som sikkert mange vet så er jo quinoa kjempesunt (og godt).

Oppskrift kommer lenger nede!

Du trenger:

2dl quinoa, skal trekke i 6-8 timer eller over natten i vann

• ca 0,6 dl vann

• 1/2 ts bakepulver

• 1/2 ts salt

• 2 ss olivenolje

Fremgangsmåte:

• Når quinoaen har lagt og trukket seg i vannet i 6-8 timer, ha alt i en blender (eller i en vanlig bakebolle og bruk håndmikser) og miks sammen alle ingrediensene. Sett til side. Gjør klart ett stekebrett med bakepapir og fordel 1 ss valgfri olje på brettet. Hell deigen (skal ha samme konsistens som pannekakerøre) på brettet, fordel utover og pass på at den ikke blir for tynn. Stek i 15 min, ta ut og snu pizzaen, stek i 10-15 min, ta ut og ha på alt du ønsker av topping, sett inni igjen og stek i 10-15 minutter til.

Jeg ble helt forelsket i denne pizzaen, så den blir nok fast lørdagsmiddag i ukene fremover;)

Vi blogges!

 • Publisert: 16.04.2016             Klokka: 20:12            Kategori: Mat
 •        
 • Kommentarer:

Nå skjer det snart!

15.04.2016, 20:15

Hei alle sammen!

Dette blir bare ett superkjapt innlegg, men det kommer ett litt senere også;) i hele dag har jeg skjekket Kyliecosmetics.com omtrent hvert femte minutt, for i dag blir nemlig noe nytt lansert, nemlig Metal Matte liquid lipsticks! Jeg og veninnen min, Kristina, har planlagt å kjøpe noen av disse, og gjøre en liten "review" på dem, slik som jeg gjorde med Kylie lipglossen i fargen Like. Nå nettop gikk jeg inn på nettsiden, og der fant jeg ut at det snart er lanseringstid!

King k | Heir | Reign

Så nå alle sammen er det bare å stay tuned;)

Hvilken av metal matte fargene liker du best?

 • Publisert: 15.04.2016             Klokka: 20:15            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Dere må prøve disse!

14.04.2016, 21:15

Hei alle sammen!

For noen dager siden skrev jeg ett innlegg om fem sunne pannekakeoppskrifter, og i går testet jeg faktisk ut en av dem! Den jeg prøvde var the perfect whole wheat pancakes oppskriften, og jeg lagde dobbel porsjon istedenfor vanlig, fordi jeg såg for meg at det kom til å bli litt lite om ikke (noe jeg hadde rett i). Det var utrolig lett å lage røren, og hele oppskriften (selv når man dobler den) er suuuupersunn og du kan nyte hele stabelen;) Jeg glemte faktisk å ha stevia i røren, og selv da ble den kjempegod! Det blir ikke akkurat til verdens største pannekakeporsjon, men de er absolutt helt perfekte til å ha med på skolen eller spise til lunsj!

Jeg tok en klatt med eplesyltetøy på, noe som passet helt perfekt!

Jeg lastet akkurat opp en YouTube video på kanalen min (thoffies makeup) så husk å ta en titt på den Her ! Innså desverre altfor sent at jeg hadde klart å skrive tteresehoff.blogg.no i introen til videoen, men jaja;)

Hvilke videoer kunne du tenke deg å se??

 • Publisert: 14.04.2016             Klokka: 21:15            Kategori: Mat
 •        
 • Kommentarer:

Weird ways to contour your face

13.04.2016, 20:57

Hei alle sammen!

For øyeblikket sitter jeg med nesa trykt nedi dataskjermen og prøver desperat å ikke kaste alt jeg har i nærheten av meg i veggen. Jeg filmet en video til YouTube tidligere, og det jeg holder på med nå er å redigere den slik at jeg kan laste den opp. Men neida... Såklart måtte pc'en velge akkurat nå til å streike totalt. Typisk det. Så det blir nok ikke noen YouTubevideo i kveld, men så snart pc'en vil samarbeide har dere en spennende youtubevideo i vente;)

Nå snart har jeg tenkt å lage noe jeg aldri har prøvd før, nemlig whole wheat pancakes. Jeg skal bruke den samme oppskriften som jeg skrev om i gårsdagens innlegg, Topp Fem Sunne Pannekaker ! Så ønsk meg lykke til;)

Det kommer nok ett blogginnlegg enten senere i kveld eller tidlig i morgen hvor jeg sier hva jeg synest om dagens kveldsmat;)

Vi blogges!

 • Publisert: 13.04.2016             Klokka: 20:57            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer: 1

Outfit of the day

13.04.2016, 15:10

Heisann!

Jeg vet helt ærlig ikke hva jeg skal si om skoledagen, bortsett fra at jeg føler at jeg gjør absolutt ingenting fornuftig i det hele tatt. Joda, jeg gjør det jeg får beskjed om og bråker ikke eller noe sånt, men egentlig sitter jeg bare der. Vet ikke hva jeg leser, vet ikke hva læreren snakker om, bare sitter der uten mål og mening. Men heldigvis kom jeg meg helskinnet gjennom denne skoledagen også.

Så over til det dette innlegget egentlig skulle handle om, nemlig "outfit of the day" eller dagens antrekk. I går kom jeg hjem til at mamma hadde en liten presang til meg, en superdeilig, grå t-skjorte hvor det stod en liten tekst på brystet som både jeg og mamma var enige i at passet personligheten min, nemlig "unicorns are real" !

I dag bestemte jeg meg for å innvie denne nye t-skjorten med en ny sminkelook. På leppene bruker jeg NYX sin liquid suede lipstick i fargen soft-spoken, og øyenskyggen jeg bruker i dag er fra girl panic palettet til makeup Revolution, hvor jeg bruker fargene Naked Through (tredje fra venstre nederst) og random (tredje fra venstre midten).

Det kommer nok mange ootd innlegg i tiden fremover, så det er bare å stay tuned;) Jeg har forresten tenkt å ha en liten spørsmålsrunde her på bloggen og YouTube (Thoffies Makeup )så still meg gjerne spørsmål i kommentarfeltet!

Vi blogges!

 • Publisert: 13.04.2016             Klokka: 15:10            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Topp 5 sunne pannekaker

12.04.2016, 19:54

Hei alle sammen!

I en god stund har jeg hatt ett veldiiiig fast mønster på hva jeg spiser til det og det måltidet og når jeg skal spise det, men i det siste har jeg rett og slett begynt å få utrolig nok av alt det der. Nå har jeg derfor bestemt meg for at det skal jeg få en slutt på. Og det snart! Så for å gi meg selv (og dere) litt inspirasjon til sunne, enkle og deilige ting å spise, skal jeg i dag dele noen oppskrifter med dere! I dag er det pannekakeoppskrifter som er planen, så kanskje har du noe nytt du kan lage til frokost i morgen;)

3 ingredient banana oat pancakes

Du trenger:

1 moden banan

1 egg

Ca 1dl havregryn

1/2 ts kanel

Klype salt

Valgfri olje

Fremgangsmåte:

1. Bland most banan og egg i en bakebolle.

2. Tilsett havregryn, salt og kanel. Bland godt.

3. Sett en stekepanne på medium varme, tilsett litt olje, og form pannekakene med en stekespade eller en stor skje.

4. Stek til kantene blir gyllenbrune, ca 2 min, snu og stek den andre siden i enda ett minutt.

Cinnamon oatmeal banana pancakes

Du trenger:

Ca 2,5dl havregryn

1 1/2 ts bakepulver

1/4 ts salt

2 modne bananer

Ca 1,8 dl valgfri melk

1/2 ts kanel

1 ts vaniljesukker

Fremgangsmåte:

1. Bland sammen melk og biter med banan i en blender.

2. Tilsett havregryn, bakepulver og salt i blenderen, og miks i ca ett minutt. Sett til side.

3. Skjekk hvordan pannekakerøren ser ut etter noen få minutter (den skal være ganske tjukk, men om den er for tjukk kan du tilsette litt mer melk).

4. Tilsett litt olivenolje i en stekepanne og varm på medium varme. Tilsett rundt en halv dl pannekakerøre om gangen, og fordel utover stekepannen med en skje. Stek i omtrent 1-2 minutter, snu, og stek i 1-2 minutter på andre siden.

Healthy whole wheat oatmeal pancakes

Du trenger:

123g hvetemel

40g havregryn (lettkokte)

En klype salt

2 ts bakepulver

1ts kanel

1 stort egg eller 2 eggehviter

250 ml melk

2ss brunt sukker

63g gresk yoghurt

1ts vaniljesukker

Fremgangsmåte:

1. Bland havregryn, salt, hvetemel, kanel og bakepulver sammen i en bakebolle. Sett til side.

2. I en annen bolle, miks sammen egg og melk. Miks inn det brune sukkeret og yoghurten til det ikke er noen klumper. Bland inn vaniljesukkeret.

3. Lag en grop i de tørre ingrediensene (havregrynet og det) og hell de våte oppi. Bland forsiktig til alt er blandet sammen. Ikke "overmiks" (rør for mye) for da blir pannekakene veldig tunge.

4. Ta valgfri olje eller lignende i en stekepanne, og sett platen på medium varme. Hell omtrent 1/4 av røren i stekepannen og stek i omtrent 1 minutt. Snu pannekaken og stek i omtrent to minutter til.

Favorite American pancakes

Du trenger:

Ca 3dl hvetemel

1ss bakepulver

1ss sukker (du kan også bruke stevia eller lignende)

En klype salt

Ca 2,5dl melk

2ss vann

Fremgangsmåte:

1. Bland sammen mel, bakepulver, sukker og salt i en bakebolle.

2. Tilsett melk, olje og vann og rør til det er blandet

3. Spray en stekepanne med non-stick spray eller olje. Ha på medium varme. Hell omtrent 1/4 av røren i stekepannen for hver pannekake.

4. Pannekakene er klare til å snues når siden som er snudd opp er dekket av bobler, noen av boblene har sprukket og endene begynner å se "tørre" ut. Snu og stek andre siden.

Lite tips:

• Tilsett biter med banan eller blåbær i røren rett før du steker pannekakene!

• Om du er usikker på om stekepannen er varm nok, kan du dryppe noen få dråper vann på stekepannen og om de "spruter" er det helt perfekt varme!

The perfect whole wheat pancakes

Du trenger:

Ca 0,6 dl hvetemel

1/2 ss bakepulver

En klype salt

Ca 0,6 dl mandelmelk (kan bruke annen melk også, mandelmelk finner du i butikkhyllene med gluten- og melkefrie matvarer)

1/2 ss eplejuice eller eplesaus

1/4 ts vaniljesukker

1/4 ts kanel

Litt sukker eller valgfritt søtningsmiddel

Fremgangsmåte:

1. Hell alle ingrediensene i en bakebolle og rør til alt er godt blandet sammen. La røren stå litt samtidig som stekepannen varmer seg opp.

2. Ha litt olje eller smør i stekepannen. Når pannen er varm, hell røren i og stek til de er gyllenbrune, omtrent 2-3 minutter. Snu og stek i noen få minutter til.

PS: Jeg prøver virkelig ikke å få noen til å bli kalorifukusert eller noe, men HELE denne oppskriften innholdet bare 110 kalorier! Ekstra godt med noen nøtter eller bananbiter enten i blandingen eller som topping;)

Jeg håper du likte dagens blogginnlegg, for det kommer nok flere innlegg som dette!

Hvilken av oppskriftene likte du best?

 • Publisert: 12.04.2016             Klokka: 19:54            Kategori: Mat
 •        
 • Kommentarer:

Kylie Jenner lipgloss review

11.04.2016, 19:02

Hei alle sammen!

Tidligere i dag da jeg tuslet nedover mot postkassen sa jeg hele tiden til meg selv "ikke ha for høye forventninger nå Terese. Er den der, så er den der". Grunnen til at jeg gjorde det var at jeg for en liten stund siden bestilte en lipgloss fra Kyliecosmetics.com ! Til min store glede var pakken endelig i postkassen, og jeg ble mildt sagt superglad!

Jeg virkelig ELSKER denne lipglossen! Fargen er helt nydelig, den lukter sjokolade, og den er superenkel å påføre. For å finne ut ALT jeg tenker og synest om denne lipglossen (og når det blir lansert flere) kan du ta en titt på YouTubevideoen min Her !

Jeg håper du har hatt en super mandag, og jeg blir utroooolig glad om du ser YouTubevideoen min;)

Vi blogges!

 • Publisert: 11.04.2016             Klokka: 19:02            Kategori: Innkjøp
 •        
 • Kommentarer:

NYX liquid lipstick swatches

10.04.2016, 21:07

Hei alle sammen!

Jeg hadde egentlig tenkt å laste opp en YouTubevideo i dag, men jeg har rett og slett ikke vært i noe særlig godt humør. Vanligvis ville jeg nå fortelle dere om hva jeg har gjort i dag, men akkurat det skal jeg faktisk ikke plage dere med.

Da jeg var på Cubus i går for å se om de hadde igjen noen flere av NYX sine liquid lipsticks, ble jeg ganske sjokkert da jeg fant ut at ALLE var utsolgt! Så siden det må bety at de er ganske så populære, tenkte jeg at jeg skulle ha ett lite "NYX liquid lipstick swatches" innlegg, hvor jeg helt enkelt viser hvordan alle (alle jeg har) ser ut på.

Her har jeg testet alle de fire jeg har. Fra venstre: NYX LIQUID SUEDE I FARGEN SOFT-SPOKEN, NYX LIQUID SUEDE I FARGEN CHERRY SKIES, NYX LINGERIE I FARGEN BEAUTY MARK, NYX LINGERIE I FARGEN EXOTIC.

NYX lingerie i fargen BEAUTY MARK

Denne her kjøpte jeg noen dager etter at jeg kjøpte de andre, og den var den eneste som var igjen i butikken. Jeg elsker lingerie kolleksjonen til NYX, hvor alle fargene er veldig nude og enkle. Denne fargen minner meg litt om Kylie Jenner lipkit i fargen Dolce K, og NYX sin koster jo utroooolig mye mindre enn hva Kylie's gjør!

NYX lingerie i fargen EXOTIC

Denne her er min absolutte favoritt liquid lipstick noensinne! Fargen er helt nydelig, og siden den er såpass enkel er den helt perfekt til en litt "dramatisk" øyensminke. Alle lingerie fargene har samme utrolige konsistens, pluss at de holder på (helt seriøst) hele dagen. Jeg brukte en på skolen her en dag, og den holdt på hele tiden! Til og med etter jeg hadde spist!

NYX liquid suede i fargen SOFT-SPOKEN

Også disse liquid suede lipglossene har en helt fantastisk konsistens og er superlette å påføre. I motsetning til fargene i lingerie kolleksjonen, kan du i liquid suede kolleksjonen finne alt fra lysebrune farger til mørkeblå og lilla! Denne fargen her er helt nydelig, og perfekt til en "no makeup" sminkelook.

NYX liquid suede i fargen CHERRY SKIES

Denne fargen er heeelt ulik de andre jeg har fra NYX, men i likhet med de andre er denne også superfin! Jeg ser virkelig for meg den med en klassisk "winged eyeliner"!

Jeg håper du likte dagens blogginnlegg og at du har hatt en fin søndag! Husk å ta en titt på YouTube videoen min Her og fortell meg gjerne hvilke videoer du kunne tenke deg å se fremover!

Vi blogges!

 • Publisert: 10.04.2016             Klokka: 21:07            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Det gjør så utrolig vondt

10.04.2016, 16:26

Det er helt utrolig hvor fort en dag kan endre seg fra å være bra, til gå rett til helvete. Bare en liten ting kan gjøre så utrolig stor skade og få en til å bare få lyst til å legge seg ned å grine. Dagen startet vel så som så. Jeg lagde frokost, såg litt på TV, og gjorde egentlig bare helt vanlige søndagsting. I går avtalte jeg og mamma at vi i dag skulle gå en fjelltur, noe jeg ikke har gjort på evigheter. Jeg er så fastlåst i alle rutinene mine at jeg rett og slett ikke har turt helt å gjøre noe annet enn dem. Men i dag var dagen. Ikke noe trening inne på treningsmatta, men ut i naturen.

Det var utrolig deilig til å begynne med. Kondisen min er mye bedre enn den var før, og jeg sprang opp nesten alle bakkene. Så kommer vi til toppen. Jeg vil som vanlig ha mamma til å ta noen bilder av meg, gir henne telefonen min, poserer litt, ser på bildene, og vips, så er dagen ødelagt. Det er vel egentlig magen min som er problemet. Jeg har vært utrolig fokusert på den i en lang stund nå, og jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre med det. Jeg blir aldri fornøyd med hvordan jeg ser ut, og det gjør bare så utrolig vondt. Jeg tenker ikke på lårene eller armene, men bare magen. Selv om jeg gjør alle de riktige tingene blir den aldri som jeg ønsker. Og det gjør så utrolig vondt.

 • Publisert: 10.04.2016             Klokka: 16:26            Kategori: Anoreksi og ortoreksi
 •        
 • Kommentarer:

Min første youtubevideo!

09.04.2016, 21:01

Hei alle sammen!

De siste timene har jeg sittet i sofaen med trynet ned i datamaskinen, og prøvd desperat å få lastet opp min aller første youtubevideo. Videoen ble ikke i nærheten av perfekt, men jeg tenker at for at de skal bli det trenger jeg litt øvelse først. Så den første videoen gikk litt trått, men da kan det jo bare gå oppover! Det er en "min sminkerutine" video, hvor jeg viser hvordan jeg sminker meg hver dag og hvilke produkter jeg bruker. En ting jeg ikke merket med videoen før jeg hadde lagt den ut, var at man kunne høre en rar lyd i bakgrunnen nesten hele tiden, nemlig en sag. Det var pappa som holdt på å sage etter eller annet, hva vet vel jeg.

Det hadde betydd utrolig mye om du tok en titt på videoen min Her !

Håper du har hatt en helt super dag! Vi blogges!

 • Publisert: 09.04.2016             Klokka: 21:01            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

NYX innkjøp!

07.04.2016, 22:49

Heisann!

Som jeg lovet tidligere idag, så kommer det nå ett "NYX innkjøp" innlegg! Jeg slo meg rett og slett løs i dag da jeg handlet, fordi jeg har spart en god stund nå, og syntes jeg fortjente å unne meg noe litt ekstra i dag.

Noe jeg hadde planlagt å kjøpe, var noen av NYX sine lipglosser og leppestifter. Til slutt ble det til at jeg kjøpte en lingerie liquid lipstick, og to liquid suede. Jeg elsket faktisk alle tre, noe som er helt utrolig med tanke på at jeg ikke testet noen av dem før jeg kjøpte ;)

Siden jeg er helt avhengig av foundation og concealer, måtte jeg jo rett og slett kjøpe en av hver! Jeg kjøpte stay matte not flat foundationen, som jeg har hørt utrolig masse bra om! Jeg kjøpte også en HD photogenic concealer, som utrolig nok var perfekt farge, med tanke på at jeg heller ikke testet den før jeg kjøpte;)

Dette var det aller første jeg bestemte meg for å kjøpe, og jeg brukte ikke mer en ett halvt sekund på å bestemme at jeg skulle ha den! Det er en flytende highlighter som heter born to glow liquid illuminator, og den er helt perfekt nå til våren og sommeren!

Siden jeg elsker contouring ble jeg såklart automatisk tiltrukket av denne her! Det er en slags "two in one" highlighter og contouring stick, som jeg har hørt utrolig mye bra om.

For å prøve ut noe nytt, kjøpte jeg dette color correcting palettet. Jeg har aldri prøvd color correcting før, så det skal bli spennende å prøve!

Goodiebag

Siden jeg var en av de 50 første (var bare såvidt) som kjøpte noe, fikk jeg en liten goodiebag. Jeg ble faktisk utrolig fornøyd med alt som var i goodiebagen! Der var en leppepenn som hadde det utrolige navnet slide on, glide on, stay on & definetily a turn on waterproof extreme lip liner i en utrolig fin rødfarge, og konsistensen på denne var helt fantastisk! Der var også en liten øyenskygge i en superfin gullfarge. Den var ikke så pigmenterte som jeg skulle ønske, men utrolig fin og lett å bruke! Det siste som var i goodiebagen var en vannfast øyenskygge primer, en ting jeg faktisk trenger utrolig mye!

Håper du har hatt en super dag! Forresten, så er det en liten YouTube video på vei, så det er bare å følge med ;)

Vi blogges!

 • Publisert: 07.04.2016             Klokka: 22:49            Kategori: Innkjøp
 •        
 • Kommentarer:

NYX lansering!

07.04.2016, 17:51

Heisann!

Nå kom jeg akkurat hjem fra noe jeg har gledet meg veldig lenge til, nemlig NYX lanseringen! Vi dro dit rett etter skolen, kjøpte oss noe å spise, og føyk rett opp til Cubus hvor lanseringen skulle være. Vi kom ganske langt fram i køen, men endte til slutt opp noen plasser bak fordi en god del folk absolutt var nødt til å snike (drittsekker). Så stod vi i kø i rundt en og en halv time, før vi endelig fikk komme fram til all sminken. Jeg handlet for saftige 900 kroner (ooops) og fikk tak i utrolig mange ting jeg elsket!

Etter å ha betalt for alle godsakene, fikk vi ta bilde med Agnes Lovise og Celina Karine (youtubere) noe som var utrolig koselig!

Det kommer nok ett lite "dagens innkjøp" innlegg senere, så stay tuned ;)

 • Publisert: 07.04.2016             Klokka: 17:51            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Sminkeproduktene du MÅ prøve!

06.04.2016, 22:22

Heisann!

Nå har jeg akkurat skrollet ned gjennom feeden min på Pinterest, og i dag såg jeg utrolig mange sminkeprodukter som jeg automatisk skrev ned på min "ting jeg MÅ ha" liste. Dette kommer nok bare til å være del 1 av dette "produktene du må prøve" innlegget, så det er bare å stay tuned;)

Colorpop ultra satin lips

Denne her har jeg hatt så utrolig lyst på så utrolig lenge! Det mest populære fra Colorpop er nok deres Ultra matte lips, som jeg har sett overalt i det siste. Alle produktene fra Colorpop er utrolig billige med tanke på prisen, og fargeutvalget er helt utrolig! Ta en titt på nettsiden deres Her !

Too Faced sweet peach eye shadow palette

Too Faced lager nok de absolutt aller beste øyenskyggepalettene i hele universet! De er lett å påføre, veldig pigmenterte, og det beste av alt, de lukter som MAT! Dette palettet har 18 ulike farger, noen lyse, noen mørke, noe glitrende og noen matte. Ta en titt på det Her !

Benefit hoola zero tanlines allover body bronzer

De siste ukene har jeg sett denne her helt seriøst overalt! Benefit er nok ett av mine favoritt sminkemerker, noe som er litt rart med tanke på at jeg ikke har noen av produktene deres;) Etter jul har Benefit lansert en hel serie som heter Hoola, hvor alle produktene er helt perfekt for sommeren! Se hele hoola serien Her !

Håper du har hatt en helt super dag!

Vi blogges!

 • Publisert: 06.04.2016             Klokka: 22:22            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

New in!

06.04.2016, 20:47

Hei alle sammen!

I det siste har jeg veldig ofte nevnt i blogginnleggene mine at jeg har tenkt å lage en YouTubekanal, og har lurt litt på hvilket videokamera jeg burde kjøpe. Nå de siste dagene har jeg og mamma vært innom en god del butikker og søkt masse på nettet for å finne ut hvilket kamera som er bra, men i dag ble vi endelig enige og jeg fikk mitt første videokamera!

Det ble til slutt ett Sony HDR-CX240E, som var noen av de billigste som var der, og til nå virker det superbra!

I tillegg fikk jeg endelig brillene mine i dag, noe jeg synes er utrolig spennende, men samtidig litt rart med tanke på at jeg aldri har tenkt på at synet mitt er noe dårlig. Så nå sitter jeg da med brillene på nesa og blogger;)

I morgen har jeg prøve om ett eller annet i naturfag som jeg faktisk ikke aner hva handler om, så det er vel på tide å begynne å pugge;)

Vi blogges!

 • Publisert: 06.04.2016             Klokka: 20:47            Kategori: Innkjøp
 •        
 • Kommentarer:

Hun kan gjøre det, hun ja

06.04.2016, 12:03

Heisann!

De siste dagene har jeg sett en god del på YouTubevideoer for å få litt inspirasjon til hvilke videoer jeg selv kan lage. For ett par dager siden kom jeg over en youtuber som kaller seg Freelee The Banana Girl . Hun begynte vel egentlig med å bare lage helt uskyldige videoer om hvordan å gå ned i vekt og hvorfor alle burde være veganere, men nå handler egentlig utrolig mange av videoene hennes om å rakke ned på andre youtubere og kjendiser. Til nå har jeg sett henne snakke om blandt annet Bethany Mota og Selena Gomez . Får å si det sånn, så er det ikke akkurat mye fint hun har å si om dem... Hver gang jeg ser på videoene hennes får jeg helt seriøst lyst til å slå henne i trynet, med tanke på hvor ekkel og fæl hun er! Liksom...hun sitter der og babler i vei om hvor fantastisk hun er som spiser så sunt og ser helt perfekt ut (ifølge henne selv) samtidig som hun kritiser andre på grunn av at de f.eks har lagt på seg, eller legger ut en liten video hvor de lager noe som ikke er så sunt.

Her er da ett bilde av henne i kjent stil, nemlig med en eller annen superkort overdel (sånn at hun får vist fram hvor nydelig hun er. Igjen, i følge henne selv) poserende med...hva søren er det hun holder i hånda egentlig?? Samme kan det vel være... Skjekk youtubekanalen hennes Her og vær forberedt på å bli sjokkert ;)

Det kommer mest sannsynlig enda ett innlegg senere i dag, så stay tuned ;)

Vi blogges!

 • Publisert: 06.04.2016             Klokka: 12:03            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer:

Nytt på ønskelista!

05.04.2016, 15:02

Heisann alle sammen!

Jeg vet at det forrige innlegget mitt var ett litt sånn "fuck life" innlegg, men nå er heldigvis alt mye bedre! Siden jeg dro hjem fra skolen tidligere i dag, fikk jeg litt ekstra tid til å bare sitte på telefonen og ta en titt innom alle slags sosiale medier. Da jeg var innom instagram såg jeg ett bilde av no jeg automatisk tenkte at "det må jeg ha!". Det var ett øyenskyggepalett fra merket Too Faced som heter Peanut Butter And Jelly !

Ikke bare elsker jeg produktene fra too Faced på grunn av kvaliteten, men også på grunn av utseende og detaljene! I likhet med Chocolate Bar øyenskyggepalettet, lukter også dette akkurat slik som navnet sier, nemlig peanut butter and Jelly!

Palettet har ni farger, noen matte og noen glitrende. Det jeg liker utrolig godt med mange av palettene fra Too Faced ( som f.eks Natural Eyes og Boudoir Eyes ) er at fargene er delt inn i tre "kategorier". I peanut butter and Jelly palettet er fargene delt inn i Pb&J, Rich and Creamy og Soft and Sweet.

Jeg kommer nok ikke til å få kjøpt meg ett sånt helt enda, men det står absolutt på ønskelista!

Vi blogges!

 • Publisert: 05.04.2016             Klokka: 15:02            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Jeg klarte ikke mer

05.04.2016, 14:06

I dag måtte jeg rett og slett bare dra hjem fra skolen. Førstetimen klarte jeg vel å gjøre noe fornuftig, men etter det var jeg på gråten det meste av tiden. Det er egentlig utrolig sjelden at jeg er vekke fra skolen eller bare drar derifra, men i dag måtte det bare bli sånn. De siste dagene har vel egentlig ikke humøret og motivasjonen vært helt på topp, men nå i dag var det for det meste selvtilliten som var helt ræva. For å være helt ærlig, så er jeg faktisk sikker på at når jeg har like dårlig selvtillit som en med 40 kilo ekstra på magen, tre øyne, ett nesebor og to rotne tenner som sitter midt i panna.

Så de tre timene jeg faktisk var på skolen gjorde jeg to ting: pakket meg inn i ulljakka mi (fordi jeg skammet meg over hvordan jeg såg ut), og skriblet ned helt tilfeldige ting i bøkene mine. Fant derfor til slutt at "hva faen er vel egentlig vitsen med å være her da? Grine på do?", sendte melding til mamma, og dro hjem nesten fortere enn jeg hadde kommet.

På sånne dager blir det for det meste til at jeg spankulerer hjemme i treningsklær resten av dagen. Trener i en halvtime, sitter på telefonen i en halvtime, trener litt mer, blogger litt, trener enda mer o.s.v...

Jeg skal nok komme meg på skolen i morgen (uansett hvor umotivert jeg kommer til å være) og komme meg gjennom dagen på ett eller annet vis.

Vi blogges!

 • Publisert: 05.04.2016             Klokka: 14:06            Kategori: Anoreksi og ortoreksi
 •        
 • Kommentarer:

Litt tidlig?

04.04.2016, 18:18

Heisann!

De siste dagene har jeg av en eller annen merkelig grunn vært helt hekta på å se på bursdagsinspirasjon på Pinterest, noe som kanskje er litt merkelig med tanke på at bursdagen min ikke er før om tre måneder... Jeg har så absolutt ikke tenkt å ha noen stor fest eller noe, men det blir nok bare en liten kosekveld med tre-fire av vennene mine. I år blir jeg jo da fjorten år, noe som vil si at jeg endelig blir fjortis;) Føler egentlig at jeg har vært langt over fjorten i flere år nå, men det er vel bare sånn det er.

Det siste året har jeg egentlig funnet en helt ny "stil", så derfor kommer feiringen til å bli heeelt annerledes i år enn i fjor. I år blir det egentlig helt enkelt med litt hjemmelaget pynt og stæsj, og såklart god mat. Kommer nok ikke til å spise noe selv, men jeg liker virkelig godt å lage kaker (og se bilder av kaker) og annen mat! I forrige uke var jeg en tur innom søstrene grene, hvor jeg til min store glede fant utrolig mye fine ting til både pynt, mat og diy til bursdagen. Det jeg fant som jeg ble mest begeistret for, var nok to folieballonger som ser ut som ett fjorten-tall!

Vet godt at det ikke er ett fjorten-tall;)

Tidligere i dag var jeg med mamma en tur på butikken for å se på videokamera. Jeg vurderer virkelig å starte en youtubekanal, noe jeg har drømt om utrolig lenge! Kommenter gjerne hvilke videoer du kunne tenke deg å se!

Vi blogges!

 • Publisert: 04.04.2016             Klokka: 18:18            Kategori: Inspirasjon
 •        
 • Kommentarer:

Dagens trening

03.04.2016, 18:38

Hei alle sammen!

Nå har jeg akkurat slukt middagen og sitter nå i sofaen og tenker på at i morgen er det skole igjen (desverre). På fredag var det planleggingsdag på skolen, noe som bare betydde en ting for min del, nemlig langhelg!

Som jeg ofte skriver om her på bloggen, så har jeg det sånn at hver dag så må jeg få stappet inn litt trening mellom alle de andre rutinene mine, noe som i lengden blir ganske slitsomt. Når det blir varmere ute (jeg fryser utrolig lett) har jeg tenkt å begynne å trene litt mer ute. Da blir det nok både mer jogging og fjellturer, men i en stund til nå kommer jeg bare til å gjøre som vanlig og kjøre på med alle YouTubevideoene.

Helt siden en gang før jul har treningsrutinen min for det meste bestått av YouTubevideoene til en som heter Cassey Ho. Jeg skrev litt om henne i Mars Favoritter innlegget mitt.

Det er spesielt to videoer jeg absolutt ELSKER, nemlig en som heter Booty Poppin Piit og en som heter Intense Ab Mania og begge er helt supre! Skjekk YouTube kanalen hennes Her !

Savner å kunne ta en joggetur uten å fryse ihjel! Årets første joggetur ble på Gran Canaria, men det satte en liten demper på gleden da kneet mitt ble overbelastet...

Håper du har hatt en super helg til nå!

Vi blogges!

 • Publisert: 03.04.2016             Klokka: 18:38            Kategori: Trening
 •        
 • Kommentarer:

Det perfekte sommerhåret

03.04.2016, 12:26

Heisann!

Nå har jeg akkurat stått opp og spist min daglige frokost, havregrøt. Siden det begynner å gå mot sommer, tenkte jeg at jeg skulle gi dere noen tips til hvordan å få "det perfekte sommerhåret"!

Hårkur: Etter den kalde norske vinteren blir håret tørt, slitt og skadet. Da er det viktig å gi håret god pleie og mye fuktighet når det begynner å gå mot varmere tider. To til tre ganger i måneden burde du ta en hårkur. Påfør kuren i håret etter å ha vasket det med shampoo, la stå i noen timer eller over natten, skyll ut og avslutt det hele med balsam. En hårkur jeg virkelig anbefaler er en fra Coco loco serien til Lee Stafford, som du kan kjøpe i alle vitabutikker, eller her !

Vask håret riktig: Noe ikke mange vet, er at shampoo er ment bare for hodebunnen og balsam til tuppene. Vask håret med shampoo to ganger, og alltid la balsamen stå i to til fire min.

Velg de rette produktene: Når du står i butikken og leter etter hårprodukter, ender du ofte opp med å ta ett basert på hvordan det lukter. Det du burde gjøre er å lese kjapt gjennom ingrediensene før du kjøper produktet, og forsikre deg om at det ikke inneholder ting som alkohol og plastikk. Den sjampoen jeg har brukt i det siste (som jeg elsker!) er en fra merket ogx som du kan få kjøpt her !

Spis sunt: En ting som er veldig viktig for å holde håret sunt og vakkert er å spise sunn mat. Kiwi, brokkoli, guava, jordbær, appelsin, papaya og tomat inneholder vitamin c som gjør at håret holder seg sterkt og beholder fargen. Hvite bønner, spinat, avocado, laks, bananer og sopp inneholder kalium som holder hodebunnen sunn og hindrer hårtap. Egg, lam, peanøtter og noen frokostblandinger inneholder sink som får håret til å vokse. Valnøtter, kål, gulrøtter, egg, agurk og bringebær inneholder biotin som hjelper med å gjøre håret sterkt og hinder at det sliter.

Jeg håper at disse tipsene var til god hjelp for deg!Det kommer kanskje enda ett innlegg senere i dag, så det er bare å følge med!

Vi blogges!

 • Publisert: 03.04.2016             Klokka: 12:26            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer:

Min hverdagssminke

02.04.2016, 19:58

Heisann!

Helt frem til jeg kom meg opp av sofaen for noen få timer siden for å trene, har jeg egentlig bare vært en skikkelig sløving. Helt siden jeg sto opp tror jeg at jeg har skrevet sånn tre blogginnlegg, men har endt opp med å slette alle. Vet ikke egentlig helt hvorfor, men jeg følte vel bare at ingen helt giddet å lese noen av dem, så da slettet jeg rett og slett alle som en.

Men siden jeg er fast bestemt på å legge ut noe på bloggen hver dag, tenkte jeg at burde legge ut noe nå! Så, siden jeg ofte legger ut ting om sminke og skjønnhet her på bloggen, tenkte jeg at det kanskje er på tide å legge ut ett lite "min hverdagssminke" innlegg!

Primer:

Til primer bruker jeg nivea after shave balm som jeg har snakket om veldig mye her på bloggen. Grunnen til at den er så utrolig god å bruke som primer, er at den inneholder glyserin, noe som får sminken til å holde ekstra lenge. Jeg har ikke brukt den lenge, men helt siden jeg fikk den har jeg brukt den hver eneste dag, og jeg elsker den!

Foundation:

En av mine favoritt foundationer er denne fra Maybelline. Den heter superstay better skin og inneholder vitaminer som gjør at, tja, du får "better skin". Til å påføre bruker jeg en av de skje-lignende kostene som man får kjøpt veldig billig på blandt annet eBay og Amazon.

Øyenbryn:

En av de tingene jeg ofte blir spurt om er hvordan jeg gjør brynene mine. Egentlig har jeg ikke noe spesielt "triks" eller noe sånt for å få brynene til å se ut som de gjør, men jeg har spesielt ett produkt som jeg virkelig anbefaler, og det er L'Oréal sin brow artist plumper! Først fyller jeg bare inn brynene med en helt enkel øyenbrynsblyant og etter det tar jeg helt enkelt på "Øyenbrynsmascaraen" som det heter. Helt innert på brynene passer jeg alltid på å børste opp istedenfor til siden, for å få en litt mer "naturlig" look.

Mascara:

Som jeg skrev om i "mars favoritter" innlegget mitt, så har jeg en mascara som jeg virkelig ELSKER, og det er en fra Eveline Cosmetics som heter Grand couture mascara. Ett lite triks jeg gjør hver eneste dag for å få vippene til å se ekstra lange ut og for at mascaraen ikke skal klumpe seg, er at samtidig som jeg har vippene i vippetangen, påfører jeg ett tynt lag med mascara. Det er vel ett godt gammeldags "Pinterest hack", og helt siden jeg prøvde det første gangen har jeg gjort det hver dag!

Contouring:

Contouring er nok min absolutte favorittdel av sminkerutinen! Jeg bruker ett palett fra KAT VON D som heter shade & light. Jeg påfører enkelt litt under kinnbenene, og i "kantene" av ansiktet. Så tar jeg en av highlighterene i palettet og påfører under øyenbrynene, innerst i øyekroken, under øynene og på kinnbena.

Øyenskygge:

I det siste har jeg vært helt hekta på girl panic øyenskyggepalettet fra makeup Revolution! i dag brukte jeg fargen Naked Through over hele øyelokket og oppover mot brynet, så tok jeg Hypnotic i...vent, hva kaller man det?? Altså ordet "crease" på engelsk?? Hahah, sånn er det. Kan ikke vite alt. Men uansett så påfører jeg fargen Hypnotic "in the crease" (Sorry for mine engelskkunnskaper) og avslutter det hele med å ta fargen random i øyekroken og over der jeg tok på Hypnotic.

Så var det noe litt spennende jeg må spørre dere om. I går ble de nye Kylie Jenner lipglossene lansert, og som de fleste vet så er de utrolig vanskelig å få tak i. Men (utrolig nok) klarte denne jenta her som bare tilfeldigvis klikket seg innpå nettsiden akkurat da salget begynte, å faktisk kjøpe noen! Har tenkt litt på om jeg burde hatt en giveaway hvor jeg ga vekk disse lipglossene, siden jeg vet at mange har utrolig lyst på (og fordi jeg ser ut som en ku når jeg har på brun lipgloss) så det er bare å kommentere om du kunne tenke deg det!

Håper du likte denne dagens blogginnlegg, og får en helt super helg videre!

Følg meg gjerne på instagram (tereseh0ff) for mer info om den eventuelle giveawayen og masse annet!

 • Publisert: 02.04.2016             Klokka: 19:58            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Mars favoritter 2016

01.04.2016, 21:43

Heisann!

Siden det nå faktisk er blitt første april (noe jeg synest er helt sykt, tiden går utrolig fort!) har jeg i dag tenkt å ha noe jeg ikke har hatt enda, nemlig ett lite "månedens favoritter" innlegg. Dette blir mest sannsynlig noe jeg kommer til å gjøre hver måned, så det er bare å glede seg!

Mascara:

Eveline Grand Couture Mascara: Kjøpte denne mascaraen da jeg var i Polen (Sånn seriøst, Polen har dritbillig sminke) og tenkte egentlig først at jeg ikke likte den, men nå elsker jeg den! Eveline er nok ett sminkemerke de fleste ikke har hørt om, men det er faktisk helt supert! Denne mascaraen klumper ikke i det hele tatt og får vippene til å se fantastiske ut! Kjøp den her for 73kr!

Contouring:

KAT VON D Shade & Light: Dette er nok en av de contouring palettene det har vært mest snakk om siden folk begynte med contouring. Egentlig koster vel ett ekte rundt 400kr, men av en eller annen merkelig grunn fikk jeg mitt for bare 150! Jeg bruker mest fargene sombre, shadowplay og lyric, men absolutt alle fargene er nydelige og lette å blende.

Øyenskygge:

Makeup Revolution girl panic eyeshadow palette: Dette var ett av de to makeup Revolution palettene jeg kjøpte da jeg var på Gran Canaria. Makeup Revolution palettene er helt fantastiske, og er sjokkerende nok utrolig billige. Favorittpalettet mitt denne måneden var Girl Panic palettet, som inneholder 12 glitrende, og 6 matte øyenskygger, som alle er helt nydelige! De fargene jeg bruker mest er Naked Through, Hypnotic, Random og Chelsea Mayhem.

Foundation:

Clinique beyond perfecting foundation + concealer: Fant riktignok ut om denne foundationen for bare to dager siden, men jeg elsker den allerede! Det var mamma som fikk tak i en prøvepakke til meg, og som mange vet så varer ikke slike små prøvepakker så lenge, men jeg har faktisk en god del igjen. Man trenger absolutt ikke å bruke mye, og egentlig trenger man ikke bruke concealer etterpå heller! Vet at det ikke er den billigste foundationen man kan finne, men det er vel lov til å unne seg noe litt ekstra bra av og til;) Anbefaler virkelig!

Ansiktsrens:

Formula 10.0.6 absolute dream clean foaming cleanser:

Dette har vært min favoritt ansiktsrens så lenge jeg kan huske! En pakke holder i flere måneder, og jeg lover deg, du kommer til å elske den! Den fjerner all sminke du kunne hatt i trynet, og får huden til å følest ren og frisk. Kan kjøpes her eller i alle Vita butikker.

Moisturiser/Primer:

Nivea Men after shave balm: Jeg vet at jeg testet denne i går, men helt ærlig...Den er helt sykt bra! Les mer om hva jeg synes om den her !

App:

Blogilates: Denne appen bruker jeg absolutt hver dag, og den er helt genial! Der er både treningsvideoer, treningskalender, oppskrifter og alt annet som har med trening og helse å gjøre. Hun som har laget appen (Cassey Ho, hun er også youtuber) er utrolig inspirerende, for hun er jo tynn og alt det der, men hun ser faktisk ut som ett vanlig menneske, og hun virker bare utrolig snill og ekte! Dere burde virkelig skjekke ut både appen, nettsiden og YouTube kanalen hennes.

Drikke/Mat:

Celestial Seasonings:

Da har vi kommet til det siste temaet på denne månedens favoritter, og det er drikke og mat. Spesielt de siste ukene har jeg rett og slett vært helt hekta på te, og drikker sikkert to kopper daglig! Denne teen er helt seriøst den beste jeg vet, og er egentlig den eneste jeg tørr å drikke siden det er 0 kalorier i 😅 Jeg vet at det generelt er utrolig lite kalorier i te, men for en med anoreksi gjelder faktisk de fire kaloriene ekstra veldig mye. Man får kjøpt denne teen på søstrene grene, og mine favorittsmaker er True Blueberry og Black Cherry Berry.

Håper du har hatt en helt super dag, og likte dagens blogginnlegg!

Vi blogges!

 • Publisert: 01.04.2016             Klokka: 21:43            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Skuespiller next??

01.04.2016, 15:48

Heisann!

Jeg vet ikke helt hva annet jeg kan si om hvordan dagen har vært til nå, enn at den har vært super! Som det ofte er etter en ferie, har det i dag vært planleggingsdag på skolen jeg går på, ble som bare betyr én ting for meg, nemlig FRI.

I går kveld gjorde jeg litt research om statist- og skuespillerjobber, og jeg fant faktisk noe veldig spennende! Har i det siste registrert meg på nesten alle castingbyråene der er å finne, men i går fant jeg ett jeg faktisk følte at jeg kunne lykkes med, nemlig Statist.no.

Det koster riktignok penger for medlemskap (299 for ett år), men jeg tenkte rett og slett at om man får bare én jobb (noe jeg tenker det er stor sjanse for) så får man mer penger for den enn det hele medlemskapet koster. Fant flere jobber som både statist, modell og skuespiller som jeg "søkte" på, så nå er det vel bare å vente!

Har faktisk aldri smakt energidrikk i hele mitt liv, men i dag var vel dagen. Kjøpte egentlig bare fordi det var "zero", og trodde vel at det kom til å smake drit😂 Men den gang ei! Smakte faktisk utrolig godt, og det er vel egentlig bare ett pluss med pittelitt koffein om morgenen 😉

Bare å følge med, for senere kommer det ett "mars favoritter" innlegg!

 • Publisert: 01.04.2016             Klokka: 15:48            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer:
teresehoff

teresehoff

Heisann, og velkommen til bloggen min! Da jeg først startet denne bloggen skrev jeg for det meste om sminke, skjønnhet og klær, i tillegg til en god del om sykdommen min. Da jeg var 11 år gammel ble jeg diagnosert med anoreksi, og etter flere år med kjemping mot det, fikk jeg også alvorlige treningsforstyrrelser. Nå, etter tre år med kjemping, slit og tårer, kan jeg endelig si at jeg er på bedringens vei, og nå har bloggen min forandret seg helt. Jeg har forelsket meg helt i treningen, og med "prosjekt pålegging" i full gang, spiser jeg mer enn på lenge. Og merkelig nok er det disse to tingene som har reddet meg fra spiseforstyrrelsene. Trening og mat har blitt til det jeg interesserer for, selv om det ennå er det jeg sliter med og kjemper mot. Men jeg vet at dette er min vei, og jeg håper at dere vil følge meg på den <3


Følg meg

bilde   bilde   bilde