hits


Uken som har gått #8

30.04.2017, 21:57

Det er helt sykt å tenke på at vi bikker over i den aller siste vårmåneden i morgen. April har flydd av gårde helt uvirkelig fort, og det føles som om det var i går at jeg satt på Akerbrygge, tok en ingefærshot og prøvde å nyte påskeferien mest mulig. Men det har allerede gått flere uker siden det skjedde, og nå sitter jeg her hjemme på den siste dagen før mai braker løs. Og siden det er søndag i dag skal jeg selvfølgelig oppdatere dere litt om hva som har skjedd denne uken! 

 

Ukens høydepunkt: Den siste tiden har jeg begynte å seriøst vurdere å begynne på treningssenter. Jeg trener jo time på time her hjemme hver eneste dag, men jeg tror at jeg kunne hatt godt av å bytte litt mellom den gode gamle egentreningen her hjemme, og litt ordentlig styrketrening på ett treningsstudio. Så på onsdag tok jeg turen til ett treningssenter som ligger ett lite stykke unna for å kikke meg litt rundt, og det endte med at jeg tok en rimelig lang økt på tredemøllen, etterfulgt av litt styrketrening på noen av apparatene som var å finne der. Nå er jeg jo langt ifra noen nybegynner når det kommer til trening, men treningssenter er noe jeg aldri har vært på før. Men på onsdag fikk jeg en liten smakebit, og jeg digget det!

 

Ukens nedtur: På tirsdag var det like før jeg fikk ett angstanfall. På skolen. Jeg har aldri hatt noe angstanfall på skolen før, men nå på tirsdag måtte jeg rett og slett bare dra hjem før alt gikk galt. Jeg kom nemlig på skolen og ante fred og ingen fare, trodde at det bare var en helt vanlig dag på skolen med litt fag, gym og noen lekser jeg kunne få unnagjort, men etter en stund fant jeg ut at det ikke akkurat var det jeg hadde i vente. Jeg hadde selvfølgelig lest feil på timeplanen, og de fire siste timene var det planlagt å være ett eller annet opplegg med masse folk fra andre skoler, mat og små boder som delte ut smaksprøver. Med andre ord, ikke noe for meg. Det ble alt for mye folk og ting å forholde seg til, og til slutt satt jeg på doen med tårer nedover kinnene og lurte på hvordan i alle dager jeg skulle komme meg bort derifra.

 

Ukens matbit: Den siste uken har jeg bablet litt om noe nytt jeg spiste en eller annen gang i forrige uke, nemlig en proteinbar. Det å spise noe sånt er ett utrolig stort steg for meg, selv om jeg vet at det er sunt og alt det der. Jeg har på en måte disse uskrevne listene over akkurat hva jeg kan spise og hva jeg ikke kan spise, og en proteinbar ligger så langt unna de listene at det er helt utrolig. Men jeg må begynne å utfordre meg selv. Jeg skal ikke fortsette å bable i vei om akkurat det med hvor lenge det er siden jeg har spist noe usunt og at jeg må utfordre meg selv for å bli frisk og alt det der, men jeg skrev ett lite innlegg om det for en liten stund siden, så det kan du lese HER om du har lyst ;) Uansett, den proteinbaren var helt sinnsykt god! På litt over en uke har jeg spist tre av disse, og nå føler jeg på en måte at jeg har kommet meg over ett lite hinder. Så nå kan jeg ikke vente med å teste ut flere proteinbarer, og ikke minst spise flere av disse Soft Raspberry barene fra Maxim!

 

Ukens sminkeprodukt: Denne uken har jeg faktisk prøvd å bruke litt mer leppeprodukter. Dere som har fulgt meg på bloggen i en stund nå, vet at jeg nesten aldri bruker noe som helst med farge på leppene, men nå har jeg utrolig lyst til å bli litt mer vågal. Så de siste dagene har jeg prøvd meg litt frem med noen av de jeg har hjemme, og jeg er faktisk litt sjokkert over at jeg har så mange fine uten at jeg bruker dem. De jeg har gått med mest denne uken er fire stykker fra Too Faced sin Melted kolleksjon, og jeg bare elsker dem! Jeg har to av de originale Melted leppestiftene, en Chocolate og en Matte, men jeg elsker alle som en. 

For en liten review + flere bilder av disse skjønnhetene, kan du gjerne lese innlegget jeg skrev om dem HER :D

 

Ukens video: I går fikk jeg endelig lagt ut en ny video på youtubekanalen min, Thoffies Makeup. Jeg har hatt så utrolig lite inpirasjon til nye videoer å lage den siste tiden, men jeg håper at det blit bedre fremover. Uansett, i går fikk jeg lagt ut en såkalt "get unready with me" video, og nå er jeg i full gang med å redigere en ny video som jeg håper på å få lagt ut om noen få dager. Jeg håper at du liker den nyeste videoen!

0szPArT_R1E


De siste dagene har det vært utrolig fint vær her i Ålesund. Solen skinner, himmelen er skyfri og sommerfølelsen stiger for hver ett minutt som går, noe jeg virkelig elsker. Det er så deilig å endelig få litt fint vær etter en grå, kald og våt vinter, og nå kan jeg nesten ikke vente med å få ordentlig sommer! Jeg gleder meg! 

Vi blogges!

 • Publisert: 30.04.2017             Klokka: 21:57            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 0

Chit Chat Get Unready With Me // THOFFIES MAKEUP

29.04.2017, 21:23

Den siste uken har jeg lagt skikkelig bakpå med youtube. For en stund siden bestemte jeg meg for at jeg skulle begynne å legge ut videoer hver tirsdag og fredag, noe som gikk helt prima i begynnelsen, men nå har jeg falt helt ut av det. Forrige fredag sin video ble forsinket, på tirsdag hadde jeg ingenting å legge ut, og i går ble det heller ikke noen ny video på kanalen min. Jeg prøver å ikke stresse eller pushe meg selv til ting jeg ikke vil og alt det der, men dette med youtube er jo faktisk noe jeg vil. Noe jeg alltid har villet.

Men nå skal jeg i det minste prøve å holde meg til å legge ut to videoer i uka. I dag fikk jeg endelig lagt ut denne ukens første video, og det føltes som om ti tonn ble løftet av skuldrene mine så fort jeg trykte på "publiser" knappen. I denne videoen tester jeg ut noe jeg aldri har gjort før, nemlig en slags "get unready with me" video. Yup, du leste riktig, ikke en såkalt "get ready with me", men en ganske så annerledes "get unready with me" video. Det er faktisk det helt motsette. I denne videoen viser jeg dere hvordan jeg fjerner sminken, renser ansikter og gjør meg klar til kvelden og natten, i tillegg til at jeg (som vanlig) babler i vei om alt fra konfirmasjon til å ikke gidde å vaske håret;)

0szPArT_R1E


I dag fikk jeg faktisk filmet enda en ny video. Jeg tror faktisk at den endte opp med å bli ganske bra, og det føles så utrolig deilig! Jeg har ikke tenkt å røpe så alt for mye om akkurat hvilken video det er, men jeg kan si så mye som at den handler om én spesiell ting, nemlig sminke! 

Du kan gjerne abonnere til youtubekanalen min HER! Da blir jeg utrolig glad:D

Her er noen bilder fra dagens filming. Hmmm, hva kan jeg ha filmet?

 

Jeg håper at du har hatt en fantastisk lørdag!

Vi blogges!
 

 • Publisert: 29.04.2017             Klokka: 21:23            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer: 0

På de gode dagene

28.04.2017, 21:54

Nå skal det bli utrolig deilig med en ekstra lang helg. Etter en uke med tidlige, overtrøtte morninger, en hel haug stress og en masse tanker, er jeg helt utslitt. For å være helt ærlig våknet jeg i dag og tenkte at dagen kom til å gå rett i dass. Jeg reagerte så vidt av vekkerklokka som begynte å ringe, holdt på å tryne ut av senga, og ødela sminken min helt. Og da jeg etter en stund bestemte meg for at "neh, jeg går uten sminke i dag", var halve morgenen allerede sløst bort. Men fy søren så deilig det er å gå all natural av og til! Å bare kunne gnikke seg i øynene, klø seg på nesa og dra genseren over hodet uten å måtte smyge seg forsiktig inn for å unngå å få sminke overalt er bare så utrolig deilig, og i dag var det virkelig noe jeg trengte. 

Så gikk ikke dagen fullt så mye i dass som jeg hadde forventet. Skoledagen suste av gårde lett som bare det, og jeg kom hjem igjen med humøret på topp og kjente faktisk på en eller annen form for glede. Jeg stresset ikke, slappet litt av, og da tiden endelig kom og jeg skulle sette i gang med dagens treningsøkt, var jeg full av energi! Men disse dagene går så fort. Jeg setter i gang med treningen så fort jeg har kommet meg hjem fra skolen og fått meg en liten 'pre-workout snack', og når jeg er ferdig å trene er det allerede langt på kveld. 

Jeg prøver å få ett eller annet innabors mellom middag og kvelds, og i dag bestemte jeg meg for å være litt mer vågal enn vanlig. Vanligvis går jeg for en liten proteinbar, en proteinpudding, litt nøtter eller en frukt, men i dag endte jeg opp med noe helt annet. Jeg slengte en Skyr med blåbærsmak (min favoritt) i en liten skål, skjærte opp en banan i skiver, og plasserte den fint på toppen. Og komboinasjonen av de to tingene var helt himmelsk! Både syrlig og søtt i en og samme skål, i tillegg til at det rett og slett smaker herlig og en halv.

 
 

Nå har jeg satt meg godt til rette i sofaen med pc'en på fanget. Jeg holder på å få gjort klar morgendagens video sånn at jeg kan legge den ut ganske tidlig i  morgen, og ellers prøver jeg bare å få enda mer av den deilige fredagsfølelsen. I morgen er det treningsfri etter en uke uten noen pausedager og hard trening hver eneste dag, og selv om jeg alltid blir litt nedfor på dagene jeg ikke skal trene, blir det godt å få ladet opp kroppen litt. Neste uke har jeg planer om å presse inn noen timer på treningssenteret sammen med den gode gamle styrketreningen jeg gjør hjemme, og jeg kjenner faktisk at jeg gleder meg!

Jeg håper at dere får en super fredagskveld!

Vi blogges!

  

 • Publisert: 28.04.2017             Klokka: 21:54            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

På tide å elske seg selv

27.04.2017, 21:47

Jeg vet ikke lenger hvordan det er å ha ett normalt forhold til kroppen sin. Jeg kan ikke huske sist gang jeg så på meg selv i speilet og tenkte noe annet enn "faen så mye jeg hater denne kroppen", og ihvertfall ikke sist gang jeg gikk forbi ett speil uten å se på meg selv. Og hatet det jeg ser.

Da jeg var yngre brydde jeg meg rett og slett ikke om hvordan jeg så ut, hvor mye jeg veide, hvilken størrelse jeg brukte, og hvor mye ekstra jeg hadde på kroppen, jeg bare levde livet akkurat sånn som jeg ville. Jeg kunne spise tre pakker nudler, to kilo godteri og en hel pizza uten å engang tenke meg om. For jeg var jo bare ett barn, og det er sånn barn skal være. Bekymringsløse. Jeg vet ikke når ting begynte å forandre seg, når jeg begynte å forandre meg, men en dag var alt snudd på hodet. Jeg sultet meg, hadde så fæle tvangstanker at jeg nesten ikke klarte å dra hjemmefra, og ble sykere og sykere for hver dag som gikk. Jeg var bare elleve år gammel. Jeg var fortsatt ett barn som burde sitte hjemme på rommet sitt og leke med dukker og spise godteri, suse rundt sammen med venner og ikke bekymre seg for noe mer alvorlig enn om jeg fikk overnatte med bestevenninnen min eller ikke. Men sånn ble det ikke. 

Jeg hadde aldri noen spesielle tanker om kroppen min. Jeg syntes verken at den var fin eller stygg, for det var liksom ikke noe å bry seg om. Jeg suste på og levde livet, helt til det sa stopp. Jeg kan ikke huske når mobbingen begynte, men det var vel i midten av barneskolen da jeg begynte å legge på meg. Jeg var aldri feit eller tjukk, men jeg hadde definitivt noen ekstra kilo både her og der. Noe alle måtte kommentere. Det kom enten som små stikk som nesten ikke syntes for andre enn meg selv, eller som fæle, slemme ord som ble slengt etter meg. Jeg tenker nesten aldri på det nå, men jeg tror at ting ville vært annerledes om folk hadde klart å holde kjeft. Selvtilliten min ble trykt lenger og lenger ned, helt til jeg på ett punkt begynte å hate meg selv. 

Det har gått over tre år. I tre år har jeg gått rundt med alle disse tankene, følelsene og selvbildet fra helvete, og det har bare blitt verre. Det begynte med rent hat ovenfor meg selv, men jeg gjorde ikke noe med det. For jeg visste jo ikke hva. Så begynte jeg å spise mindre, være mer aktiv og gå ned i vekt, og da gikk det vel litt opp for meg at det var løsningen. Jeg ville jo bare være lykkelig, noe jeg trodde en tynn kropp ville gi meg. Så feil kan man ta. Det har gått litt under tre år siden jeg ble diagnosert med anoreksi, og i løpet av den tiden har jeg fått slengt på så utrolig mye mer. Jeg får angstanfall, har flere deprimerte perioder, og hatet kroppen min mer enn noensinne. Jeg sulter ikke meg selv lenger, men det betyr ikke at jeg ikke har anoreksi. Men det er ikke bare anoreksien lenger. Treningsforstyrrelsene har tatt helt over, og jeg har aldri hatt så mye og fæle tanker om mat, trening og kropp. 

Jeg har rett og slett fått j*vlig nok av dette. Det eneste jeg vil nå er å kunne se meg i speilet og like det jeg ser, og sette pris på den kroppen jeg har. Men det er ikke så lett som det høres ut. Jeg vil ikke slutte å trene, for treningen har på en måte blitt en viktig del av meg, og jeg vil være sunn og sprek. Jeg spiser, men tankene rundt det ødelegger. Problemet er ikke vekten min eller selve kroppen min, for den er ikke egentlig i fare, problemet er alt det som ligger i hodet. Tankene, tvangen, det fæle selvbildet og kontrollen jeg ikke klarer meg uten. Drømmen min nå er å kunne trene og spise det jeg selv vil, uten å tenke gjennom hver eneste kalori og gram protein. Egentlig vil jeg bare leve det livet jeg har akkurat nå, men uten sykdommen. Og jeg tror at første steg er å begynne å like meg selv og kroppen min. 

 

 • Publisert: 27.04.2017             Klokka: 21:47            Kategori: Anoreksi og ortoreksi
 •        
 • Kommentarer: 0

Litt forandring i galskapen

26.04.2017, 21:16

Nå er jeg helt utslitt. Etter en dag fylt med skole, trening, en masse gåing og mye mer sosialt enn vanlig, har jeg ikke fått satt meg ned og slappet av før nå. Etter de gode gamle rutinene mine skulle jeg egentlig hatt treningsfri i dag, men jeg jukset litt og tok turen opp på treningssenteret sammen med noen venninner. I det siste har jeg nemlig tenkt litt på å begynne på treningssenter, og i dag fristet det rett og slett å ta seg en liten kikk og se hvordan det var der. Jeg trener jo allerede time på time med styrke hver dag, men jeg tror faktisk at jeg kan ha godt av litt forandring. Noen dager med trening hjemme, og de andre dagene med trening på treningssenter. 

Siden jeg egentlig skulle hatt fri fra treningen i dag, hadde jeg for det meste planer om kun å kikke meg litt rundt. Sånn ble det ikke. Jeg dro på meg treningsklærne, satt håret opp i en hestehale og tuslet etter venninnene mine inn til alle apparatene, hvor vi satt i gang på tredemøllene med en gang. Vel, for å si det sånn, så er ikke akkurat jogging og løping noe for meg. Og tredemøller er langt derifra! Men jeg våget meg på, satte den i gang, og løp (hva kaller man det egentlig når man løper på en tredemølle? Jeg føler virkelig ikke at man kan kalle det å løpe, for man går jo ikke fremover i det hele tatt, hehe) i noe sånt som en halvtime, før jeg prøvde meg litt frem med de ulike apparatene. Jeg tenkte ikke helt gjennom hvor mye jeg tok, for nå er jeg litt redd for at jeg kommer til å få gangsperre i morgen, noe som kan sette en stopper for treningen. Og ikke nok med det. Jeg trente nemlig kun rumpe og legger, og i morgen er det nettopp det som står på programmet. Typisk meg. Jaja, jeg kommer meg alltids gjennom;)

 


 

Etter full fart hele dagen frister det virkelig med en sånn her. Jeg oppdaget disse proteinbarene nå i helgen, og jeg er helt forelsket! Jeg har faktisk en liggende i skapet, men siden jeg føler at jeg er veldig ute av rutinene i dag, sparer jeg den til i morgen. Og det gleder jeg meg til! Jeg skrev ett lite innlegg om disse barene for noen dager siden, så det kan du lese HER om du vil:D

 

Hvor sinnsykt deilig der ikke den her ut! Jeg tror at disse Soft Raspberry proteinbarene kommer til å bli en stor favoritt nå fremover;)

 


 

Akkurat nå henger jeg skikkelig bakpå med Youtube. Jeg har jo bablet i vei om at jeg skal begynne å legge ut videoer to ganger i uka, blablabla, og det begynte bra, men nå går det rett i dass. Etter planen skulle jeg ha lagt ut en video på fredag i forrige uke, en i går og en nå på fredag, men sånn ble det ikke. Fredagens video ble flyttet til lørdag, i går hadde jeg absolutt ingenting å legge ut, og nå har jeg kun en video, og den har jeg ikke begynt å redigere engang. Men jeg har rett og slett hatt for mye i det siste. Så jeg prøver å ikke pushe meg selv for hardt, og heller være flink til å oppdatere dere her på bloggen og Instagram!

Så det kommer mest sannsynlig ikke noen video i morgen, men jeg skal virkelig prøve å få lagt ut en ny video denne uken! Så hold øynene åpne på kanalen min, Thoffies Makeup, og se gjerne de andre videoene mine! Om dere har noen videoforslag er det bare å komme med dem i kommentarfeltet både her og på Youtube.

Jeg håper at dere har hatt en helt prima onsdag! Og viss dere ikke har det, må dere bare holde motet oppe og huske at det ikke er lenge til helg!

Vi blogges!

 • Publisert: 26.04.2017             Klokka: 21:16            Kategori: Trening
 •        
 • Kommentarer:

De peneste leppene i sommer

25.04.2017, 22:04

Jeg må helt ærlig si at jeg nesten aldri bruker noe på leppene. Selv om jeg har skuffe på skuffe fylt opp med leppestifter, lipglosser og liquid lipsticks, tar jeg meg aldri tid til å faktisk bruke neon av dem. Eller, det er ikke helt sant. Egentlig er jeg nesten litt redd for å ha noe på med farge på leppene. Det er både fordi jeg føler at jeg ser ut som en ku med forstoppelse, og at jeg er er redd for at jeg skal spise eller drikke noe og grise fargen utover hele trynet mitt. Så jeg holder meg for det meste til en helt gjennomsiktig leppepomade. 

Selv om jeg nesten aldri bruker det, kjøper jeg nye leppestifter, lipglosser og liquid lipsticks hele tiden. Jeg har liggende en hel haug ulike produkter med nydelige farger, konsistenser og finisher, men selv om jeg virkelig elsker dem av hele mitt hjerte, bruker jeg dem sjelden. Men nå når vi går sommer sommeren har jeg bestemt meg for at det skal bli litt forandring. Jeg skal begynne å prøve meg frem med ulike leppeprodukter, farger og kombinasjoner, og rett og slett prøve å venne meg til å ha noe med farge på leppene. Og akkurat nå har jeg faktisk noen favoritter jeg gleder meg skikkelig til å bruke mer fremover!


 

Dette er noen av Too Faced sine Melted liquid lipsticks som jeg fikk i ett lite gavesett til jul. Too Faced har mange ulike "typer" av disse Melted leppestiftene sine, og de kan by på både vanlige, matte og sjokolade-inspirerte farger. I dette lille settet fikk jeg to vanlige i fargene Chihuahua og Fig, og en chocolate i fargen Chocolate Honey. Både konsistensen, pigmentet og finishen på alle disse er helt fantastisk! De glir på lett som bare det, og det trengst ikke mye for å få nok farge. Chihuahua (den nederste på bildet) er en utrolig fin, ganske lys brun-ish rosafarge med ett hint av lilla, Fig er ganske mye mørkere og mer lilla, mens Chocolate Honey er en varm, behagelig lysebrun farge. 

Hehe, dere lurer sikker på hvorfor jeg har swatchet fire ulike farger når jeg kun har bablet i vei om de tre jeg holder på det ene bildet. Det er nemlig fordi jeg ikke har kommet til den store favoritten enda;) Øverst av fargene jeg har swatchet er nemlig en av Too Faced sine Melted Matte liquid lipsticks i fargen Sell Out, og denne er såååå fin! Jeg vet ikke om dere husker det, men jeg fikk den faktisk tilsendt av Hivenchy for en stund siden, og det var virkelig kjærlighet ved første blikk. Fargen er skikkelig meg, i tillegg til at jeg elsker alt ved disse matte melted produktene. De tørker helt matt uten å føles tørr på leppene, holder på gjennom mer eller mindre hva som helst, og er superlett å påføre. 


 

Too Faced Melted Matte i fargen Sell Out

 Fra nederst til øverst: Chihuahua, Fig, Chocolate Honey, Sell Out


Nå i dag brukte jeg faktisk den i fargen Sell Out, og jeg synes den er så utrolig fin! Jeg kan nesten ikke vente med å bruke disse fargene mer når det en gang blir sommer:D

Har du noen favoritt leppeprodukter?

Vi blogges!
 

 • Publisert: 25.04.2017             Klokka: 22:04            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

En liten reality check

25.04.2017, 07:39

Jeg tok nettopp en kikk innom værmeldingen, og jeg måtte faktisk dobbeltskjekke for å forsikre meg om at det jeg leste var riktig. Her i Ålesund er det  nemlig meldt skinnende sol og ganske varmt neste uke, og jeg kjenner allerede sommerfølelsen komme smygende. For øyeblikket ligger det ett tynt lag med snø på bakken og jeg må ha på meg ullsokker for å ikke fryse av meg tærne om natten, så det er litt vanskelig å se for seg at det skal bli varmt neste uke. 

Selv om det ikke har vært i nærheten av vår her hvor jeg bor(jeg vet faktisk ikke helt hva jeg skal kalle det, men jeg ville ikke kvalifisert det som vår når det ligger snø på bakken og jeg ikke har sett sol på evigheter), har jeg likevel begynt å få sommerfølelsen. Bare jeg ser en liten blomst på bakken eller litt grillmat i butikken, få jeg akkutt lyst på sommer. Men så er det jo ikke så lenge til heller da. Neste uke begynner mai, og etter der igjen kommer juni. Og da braker det løs!

For å få både meg selv om dere i litt sommermodus, slenger jeg med noen litt freshe bilder;)

 Litt inspirasjon til sommerens antrekk kan du finne HER;)

 Det var såååå deilig i Oslo for noen uker siden! Da fikk jeg skikkelig sommerfølelsen!
  

Følte for å slenge med noen tilbakeblikk fra sommeren også! 
 

Jeg håper at jeg fikk dere i litt sommermodus nå på denne tirsdagsmorgenen! For øyeblikket står jeg på kjøkkenet og er i full gang med å lage grøt (du kan se oppskriften på havregrøten min HER), og humøret er egentlig ganske bra med tanke på at klokken ikke har bikket åtte engang. 

Jeg håper at du får en super tirsdag!

Vi blogges!

 • Publisert: 25.04.2017             Klokka: 07:39            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Den beste havregrøten noensinne

24.04.2017, 21:41

Jeg har spist havregrøt både til frokost og kvelds i snart tre år. TRE ÅR. Hvor mange porsjoner grøt blir det egentlig? Det er ihvertfall snakk om godt over tusen, og det er litt sykt. Da jeg var yngre og en god del mer kresen (okei da, så var jeg ekstremt kresen. Sånn cirka det eneste jeg likte var nudler, pølser og yoghurt), var havregrøt noe av det verste jeg visste om på grunn av "klumpene". Jeg husker at mamma desperat prøvde å få meg til å like det og laget det til meg med litt vel høye forventninger og håp, og alt jeg gjorde var å rynke på nesa og si noe sånt som "kan jeg heller få en pakke nudler?". Jeg tror ikke at hun kunne se for seg at jeg, den kresne datteren hennes som nektet å spise mat med "klumper" i, noen år senere kom til å gomle i seg havregrøt to ganger daglig.

Egentlig lager jeg den mest kjedelige grøten som eksisterer. Det er ikke i nærheten av noe fancy saker som topping eller variasjon mellom farger og smak, men bare en helt enkel skål med havregrøt. Men jeg tror faktisk at det er den beste i verden. Helt seriøst. Jeg står i en halv time og koker opp grøten, og før jeg begynner å koke den, står den på "lading" i flere timer. Hehe, det å sette grøten på "lading" er noe jeg og mamma kom opp med for en god stund siden, da vi plutselig fant ut av den ble utrolig mye bedre om havregrynene fikk stå i melken og godgjøre seg litt. Så har liksom det blitt ett lite ritual nå i ettertid.

Terese sin enkle (men avanserte) havregrøt

Du trenger:

- 1,5 dl lettkokte havregryn

- 3 dl soyamelk

- ca 3 dl vann

- utrolig mye tålmodighet

 

Fremgangsmåte:

1. Mål opp havregryn, soyamelk og halvparten av vannet, for så å blande det sammen. La det stå og godgjøre seg i alt fra 1/2 time til 4 timer. Jo lenger den står, jo bedre blir den.

2. Sett grøten på full guffe, og la den SPRUTKOKE (husk å røre og ikke brenn ned huset) til den begynner å bli tykk. Skru ned varmen. 

3. Tilsett resten av vannet etterhvert som grøten koker. Jeg bruker egentlig mye mer enn bare 3 dl, sånn at det skal bli mer å spise. Hehe, der har du meg.

4. Finn ett eller annet å underholde seg selv med mens grøten koker. Les en bok, ta noen push-ups, tenk over livet, hva som helst sånn at du ikke kjeder deg ihjel før grøten er ferdig. 

5. Når du synes grøten ser fin ut (og ikke gidder å vente lenger), hell den over i en skål. 

6. Strø på ett dryss med kanel og det sukkeret du selv foretrekker. Jeg bruker en type fake sukker som helt seriøst er søtere enn sukkerspinn. 

SPIS I VEI!

 


 

Der har du da oppskriften på min veldig enkle (men avanserte) grøt. Om du føler en desperat trang etter å være litt mer kreativ sånn at du kan legge ut noen snasne bilder på instagram, kan du selvsagt slenge på noen bær, litt frukt og en klatt meg peanøttsmør eller noe sånt. Jeg ser bilder av helt overveldende skåler meg grøt overalt på sosiale medier nå for tiden, og selv om det ser rimelig fristende ut, tror jeg at jeg holder meg til min egen, enkle havregrøt;)

Vi blogges!

 • Publisert: 24.04.2017             Klokka: 21:41            Kategori: Mat
 •        
 • Kommentarer: 1

Uken som har gått #8

23.04.2017, 21:33

Ukens høydepunkt: Det virker nok som noe helt ubetydelig for de som ser det utenfra, men det som skjedde nå på fredag var virkelig stort for meg. Som jeg skrev om i det forrige innlegget her på bloggen, så spiste jeg en proteinbar etter trening på fredag, og det var ett utrolig stort steg for meg. Selv om det bare var en liten, sunn proteinbar, var det å spise den langt utenfor komfortsonen min, og jeg er faktisk veldig stolt av meg selv. Akkurat nå føler jeg meg veldig stuck i alt dette med spise- og treningsfortyrrelsene, men jeg kan ikke gjøre annet enn å ta små steg i riktig retning. Og selv om denne lille proteinbaren kan virke meningsløs, så var den virkelig ikke det for meg. Den var ett stort steg i riktig retning! Du kan lese hele innlegget jeg skrev HER.

 

Ukens nedtur: Jeg må helt ærlig innrømme at denne uken er en stor tåke for meg. Jeg husker rett og slett ingen ting av hva som har skjedd, hva jeg har gjort og hva jeg ikke har gjort, så jeg har faktisk ingen nedturer å nevne. Jeg har jo hatt en rimelig kort uke på skolen siden påskeferien kom og tok opp litt av dagene, og nå er liksom alle dagene fra både påskeferien og denne uken smeltet jeg sammen. Men det at jeg ikke kan huske noen spesielle nedturer må vel bety at der ikke har vært noen! 

 

Ukens klesplagg: Det hadde nesten vært frekt å ikke nevne den nye genseren min fra ZARA i dette innlegget. Da jeg var i Oslo i påskeferien var jeg innom ZARA og kjøpte noe jeg føler at er det største kuppet jeg har gjort på lenge, nemlig en supersøt, cropped genser. Den er i den mest sukkersøte rosafargen jeg noensinne har hatt på ett klesplagg, lengden er helt perfekt, og armene gir det hele en helt unik effekt. Om du vil se denne genseren in real life kan du gjerne se youtubevideoen jeg la ut i går! Den kan du se HER! 

Ukens cravings: Selv om jeg ikke spiser noe som er utenfor spiselisten min (hehe, jeg har ikke egentlig noen spiseliste lenger, men jeg har på en måte en uskrevet en i hodet mitt.), har jeg ting jeg har lyst på og synes er fristende i matveien. For øyeblikket er det verken pizza eller godteri (noe det ikke er noen gang ellers heller), men NJIE sin proteinpudding med vaniljesmak! Jeg har egentlig hatt helt dilla på disse i en god stund nå, men jeg følte bare for å nevne dem nå i dette innlegget. Dessuten har jeg sett at de er på salg til 20kr per stk hos Meny nå, så da er det bare å hamstre!Ukens 'new in': For noen dager siden dro jeg med meg mamma på butikken for å kikke litt på treningsklær, og selv om jeg ikke hadde noen som helst planer om å kjøpe noe, var det nettopp det jeg endte opp med å gjøre! Jeg prøvde plagg etter plagg, og til slutt dro jeg på meg en tights som jeg falt helt pladask for. Det var en veldig enkel, svart tights fra Kari Traa, men det var bare noe med den som ga meg en skikkelig god feeling. Dessuten satt den som ett skudd! Jeg skrev forresten ett helt innlegg om dette innkjøpet, så det kan du lese HER om du vil:D

Nå går også denne dagen mot slutten, og snart begynner en ny uke med nye muligheter. Hehe, jeg vet at det er litt klisjé å si, men når en ny uke begynner kan man faktisk begynne helt på nytt bare man bestemmer seg for det. Jeg håper uansett at uken deres blir helt super!

Vi blogges!


 

 • Publisert: 23.04.2017             Klokka: 21:33            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 0

Jeg har ikke spist noe usunt på tre år

23.04.2017, 20:42

Sist gang jeg spiste noe usunt, var på siste skoledag i sjette klasse. Jeg hadde hatt noen uker hvor jeg hadde holdt meg unna mat så godt som bare mulig, og i tillegg til at kiloene hadde begynt å forvinne ganske fort, var tankene og selvfølelsen min på bunn. Jeg følte meg helt dritt. Midt oppe i all frustrasjonen og fortvilelsen over å ikke kunne spise det jeg ville, gomlet jeg i meg en solid mengde godteri siste dag på skolen i sjette klasse. Alle de andre gjorde det, og jeg hadde rett og slett fått nok. Jeg ga helt opp på kontrollen, stappet i meg alt jeg fikk plass til av sjokolade, potetgull og seigmenn, og kjente angsten komme smygende for hver en bit jeg tok. Den dagen gikk jeg gråtende hjem.

Etter spiselister, kostplaner, sulting og tvangsforing, har jeg gått fra bunn til topp, og rett ned på bunnen igjen. Jeg har gått fra å sulte til å stappe i meg store mengder mat, men det har alltid vært sunne ting. Godteri, kaker, brus og sukker var alltid noe jeg fryktet, men etterhvert ballet det på seg, og jeg endte opp med en lang liste over ting jeg absolutt ikke kunne spise.

På snart tre år har jeg ikke spist noe som virkelig kan defineres som "usunt", men jeg kan ikke egentlig påstå at jeg savner det. Jeg savner verken smaken på nudler eller følelsen av å ta en kald is på varme sommerdager, men jeg savner friheten. Jeg savner å bare kunne ta det jeg har lyst på uten å se på kalorier og fg fett, og uten å tenke på om det er innenfor alle reglene jeg har satt opp for meg selv. Jeg har ikke lyst på usunn mat. Jeg vil ikke ha sjokolade, nudler eller godteri. Jeg vil bare ha friheten.

På fredag gjorde jeg noe jeg ikke hadde sett for meg at jeg kom til å gjøre på utrolig lang tid. Siden jeg trener så mye som jeg gjør, har jeg prøvd å få i meg både mer kalorier og proteiner i det siste, noe som har vært veldig tøft. For selv om det er en stemme i hodet mitt som sier at jeg må holde meg langt unna mat, har jeg også fått en ny stemme som sier at jeg må få i meg mer mat for å få større muskler. Jeg føler at jeg har fått en solid blanding av alle mange ulike spise- og treningsforstyrrelser, og det er helt umulig å tilfredsstille alle stemmene. Så jeg må velge hvilken jeg skal høre på, og i går hørte jeg på den jeg virkelig tror at er mest fornuftig. Jeg og mamma var nemlig en tur i butikken, og da jeg gikk forbi en ny utstilling med proteinbarer, stoppet jeg automastisk opp for å se på dem. Jeg har blitt veldig opptatt av å få i meg mest mulig proteiner, og selv om mange proteinbarer er sunne, har de likevel blitt plassert på min liste over ting jeg ikke kan spise. Men i går slo jeg til. Jeg kjøpte en av disse barene, og senere på kvelden gjorde jeg det jeg ikke hadde sett for meg at skulle skje på lenge. Jeg spiste den.


 

Jeg tror nesten at dette er en av de sunneste barene jeg har sett. Den har nesten ikke noe sukker, lite fett og karbohydrat, og enorme mengder protein med tanke på at den er ganske liten, og hadde det ikke vært sånn, hadde jeg ikke turt å spise den. Men siden jeg følte at den kom litt innenfor alle grensene og reglene mine, men samtidig var en utfordring, slo jeg til. Og den var utrolig god!

 

Proteinbaren jeg spiste var i smaken Soft Raspberry, men den finnes i to andre smaker også. Jeg brukte virkelig ikke lang tid på å finne ut hvilken av smakene jeg ville ha, for de to andre hørtes ut som alt for mye å takle. De var i smakene Crispy Brownie og ett eller annet med karamell, og for en som ikke har spist noe som ligner på sjokolade eller godteri på tre år, følte jeg at denne med bringebær var tryggest. Jeg vet at de inneholder mer eller mindre akkurat det samme, men jeg gikk for denne likevel.

Husket jeg å nevne at den var utrolig god? Vel, det var den! Jeg var litt redd for at det skulle bli litt for mye bringebærsmak i den, men det var bare ett tynt lag som passet perfekt med resten. Den var utrolig chewy og deilig, og smaken av sjokolade merket jeg egentlig ikke. For meg er jo det noe som er ett stort pluss, men for en som er mer vant til sjokolade er det nok ikke fullt så positivt. 

Jeg kjenner på meg at dette er ett stort -og viktig- steg. Selv om dette bare var en liten, sunn proteinbar, er det likevel noe som er utenfor komfortsonen min, og den eneste måten jeg kan bli friere med maten, er å spise de tingene jeg er redd for. Kanskje jeg skal prøve den med sjokolade eller karamell neste gang;)

Vi blogges!

 • Publisert: 23.04.2017             Klokka: 20:42            Kategori: Anoreksi og ortoreksi
 •        
 • Kommentarer:

De perfekte antrekkene til våren // Summer & Spring Lookbook

22.04.2017, 21:31

Nå er jeg skikkelig klar for sommer. Sol, varme og lette, sommerlige klær i friske farger er bare noen av de tingene jeg ser frem i mot, og jeg klarer nesten ikke å vente. Akkurat nå ser det egentlig ikke ut til at det har tenkt å bli noe sommer her hjemme. Regnet høljer ned og jeg må fortsatt bruke både boblejakke og varme sko om jeg skal ut av huset, men en gang i blandt glimter det til med litt sol og blå himmel. Så jeg mister ikke håpet helt enda! 

Siden vi har kommet oss såpass godt i gang med våren (selv om det ikke virker sånn når man ser ut vinduet) og sommeren ikke er langt unna, har jeg satt sammen noen ulike antrekk som passer perfekt til nettopp det. I en video! Det er fire ulike antrekk, og de er alt fra sukkersøte til sporty og kule. Det er bare en superkort video, men jeg håper at dere liker den og får litt inspirasjon til hva dere kan ha på dere denne våren og sommeren! 

 BzaQVIv-YzU

 

Antrekk Nr. 1 // FLIRTY SUMMER

Om jeg måtte velge ett av disse antrekkene, ville jeg nok valgt det første jeg viser i videoen. Det er veldig enkelt og klassisk, samtidig som det er helt unikt og supersøtt! Dongerikjolen jeg bruker kjøpte jeg på H&M, og det samme med genseren;) Skoene jeg bruker har jeg forresten fått helt dilla på den siste tiden! Det er noen helt enkle joggesko fra Reebook, men det er bare noe med dem som gir det lille ekstra.
 

Antrekk Nr. 2 // FUN & COMFY

Når jeg våkner om morgenen og føler meg litt uinspirert (noe som er mer eller mindre hele tiden), slenger jeg som oftest på meg noe skikkelig kjedelig. Ett par enkle bukser og en eller annen overdel er det jeg ender opp med da, men jeg har funnet noe som er både enklere, finere og mer komfortabelt. Jeg har fått helt dilla på jumpsuits den siste tiden, og den jeg bruker som antrekk nr.2 er favoritten for øyeblikket. Den er sååå behagelig! 
Antrekk Nr. 3 // BASIC BOHEM

Om det er noe jeg liker ENDA bedre enn jumpsuit, så er det rompers! Om sommeren er det ikke alltid så fristende å ha på seg klær som sitter så alt for tett inntil kroppen, og når det er varmt ute er en romper helt perfekt. For en liten stund siden kjøpte jeg denne oransje fra Missguided, og den er så fin! Jeg elsker den! I videoen matchet jeg den med en liten, søt crossover veske, i tillegg til ett par med lette, sommerlige sko.Antrekk Nr. 4 // SPORTY SPRING

Sånn som været er nå, er det mest sannsynlig at jeg går for noe som dette. Ett par med dongeribukser, en topp eller genser, og en eller annen form for tilbehør som kan sette kronen på verket. Som dere sikkert vet til nå, så er jeg mer eller mindre avhengig av topper og gensere som er 'cropped', og en av favorittene nå er denne genseren fra ZARA. Den har vide armer som slenger rundt omkring, perfekt lengde som jeg føler at er ganske flatterende, og en sukkersøt farge. ELSK!


Jeg håper at dere likte videoen! Det kommer mer snart;)

Vi blogges!

 • Publisert: 22.04.2017             Klokka: 21:31            Kategori: Antrekk & Klær
 •        
 • Kommentarer:

Endelig litt nye treningsklær

21.04.2017, 23:10

Jeg går rundt i treningsklær mer eller mindre hele tiden. Det første jeg gjør når jeg kommer hjem fra skolen er å slenge av meg dagens antrekk, dra på meg en treningstights, sports-bh og en eller annen overdel, og fortsette dagen som vanlig. Jeg trener for det meste hver dag når jeg kommer hjem fra skolen, men til og med de dagene jeg ikke gjør det, velger jeg ofte treningsklær fremfor noe annet. Det er rett og slett det jeg føler meg mest komfortabel i. 

Den siste tiden (okei da, i en god stund) har jeg hatt èn favoritt treningstights som jeg (helt seriøst) har brukt non-stop. Jeg har brukt den dag ut og dag inn, med svettelukt og uten svettelukt, når jeg trener og når jeg ikke trener. Den har rett og slett vært min aller beste venn. Men siden jeg trener så mye og ofte som jeg gjør, har jeg følt litt på at jeg trenger litt fornyelse. Så i går tok jeg og mamma turen innom G-Max for å kikke litt på nettopp treningsklær, og etter en god stund på prøverommet, fant jeg en tights jeg digget. Det var en helt enkel, svart treningstights fra Kari Traa, men det var bare noe med den som gjorde at den føltes helt utrolig. Den er som sagt veldig enkel, men den har noen små detaljer som virkelig setter prikken over i'en. I dag fikk jeg testet ut den nye tightsen, og den var utrolig deilig å ha på! Passformen er helt super, og den sitter virkelig som ett skudd;)

 I dag brukte jeg tightsen sammen med denne supersøte sports-bh'en fra Cubus. Den har jeg fått helt elsk på den siste tiden!

I dag kjente jeg at det var utrolig delig å få litt variasjon i hvilke klær jeg bruker når jeg trener. Jeg tror ihvertfall at denne tightsen kommer til å bli brukt mye fremover;) Det er forresten Tina tightsen fra Kari Traa, og den koster 599 HER eller i GSport og GMax butikker. Den kommer også i hvit med svarte detaljer, og nå er den på salg til 299! 

Nå er jeg skikkelig klar for helg! Jeg har hatt litt stress med en innlevering på skolen de siste dagene, så fredagens youtubevideo blir nok litt forsinket. Den er nesten ferdig redigert og alt, men jeg kjenner på meg at jeg ikke burde stresse og pushe meg selv for langt for å få den ferdig til i dag. Det tar nemlig en god stund å få den lastet opp også, så jeg håper at dere forstår. Men i løpet av morgendagen kommer den til å ligge ute på kanalen min, Thoffies Makeup, så det er bare å glede seg! Dessuten kan du gjerne ta en kikk på videoen jeg la ut nå på tirsdag HER

Jeg håper at du har hatt en super fredag og får en fin kveld videre!

Vi blogges!

 • Publisert: 21.04.2017             Klokka: 23:10            Kategori: Trening
 •        
 • Kommentarer:

Sosiale medier ødelegger oss

20.04.2017, 21:32

Det er like før jeg sletter alt av sosiale medier. Jeg har fått ufattelig nok av alle bildene og videoene som skal virke så hyggelige og fine, men som bare drar meg enda lenger ned enn hva jeg allerede er. Jeg må ærlig innrømme at jeg skroller meg gjennom feeden min på både instagram og pinterest utrolig mange ganger hver dag, og hver gang får jeg den samme følelsen av å ikke være bra nok. Bare jeg ser en liten videosnutt på instagram av noen som trener, får jeg en diger klump i magen og klarer ikke å la være å sammenligne meg selv med dem. Er det jeg gjør like bra? Løfter hun tyngre vekter enn jeg? Er hun tynnere og mer veltrent enn meg? Disse tankene kommer tilbake gang på gang, og for hver gang de kommer tilbake, får jeg enda dårligere selvtillit og synet mitt på meg selv blir bare verre. Og det skal faktisk litt til.

Jeg blir bare helt forvirret. Hvordan burde jeg se ut, hvordan burde jeg trene, hva burde jeg spise, og enda flere spørsmål blusser opp i hodet mittt for hvert ett bilde jeg ser på sosiale medier, og jeg bare hater det. Det gjør meg så utrolig usikker på meg selv og livet mitt, og jeg har allerede nok usikkerhet som det er. Men så er det jo noen positive sider med det også. For selv om det mer eller mindre renner over av slanke, veltrente jenter med masse fine klær og fargerike frokoster, får en også se mange av de mer ekte sidene ved livene til folk. Burgeren de spiste på vei hjem fra trening, hvor stor og oppblåst magen ble da de spiste to kilo sjokolade i påsken, treningstightsen som ble for liten og frokosten som gikk i gulvet. Selv de som legger ut bildene og videoene som får meg til å føle meg verst med meg selv, legger ut bilde på bilde og video på video av hvordan livene deres faktisk er, og at ting ikke alltid er like perfekt som det ser ut til ved første øyekast. Og at det er helt greit! 

Jeg kan ikke akkurat si at livet mitt går på skinner for øyeblikket. Alt føles så usikkert og ubestemt, samtidig som jeg følger alle rutinene mine til punkt og prikke. Jeg vet ikke helt, jeg er vel bare lei av alt dette. Lei av alle reglene og forbudene jeg har laget til meg selv, lei av alle tankene og tvangen, og rett og slett lei av livet. Hodet mitt er helt overfylt av tanker om mat, trening og kropp, og jeg klarer ikke la være å bli så forvirret at jeg ikke vet hvilken retning jeg skal gå i, eller om jeg i det hele tatt skal fortsette fremover. For jeg er bare så lei. Jeg vet ikke lenger om jeg er tynn eller ikke, om jeg burde spise eller ikke, og om treningen er bra eller ikke. Alt føles så usikkert og utrygt, og det selv om jeg følger de gode gamle rutinene. Eller, jeg kan vel ikke egentlig kalle dem for "gode gamle" lenger, for de endrer på seg så fort at jeg ikke greier helt å henge med. Bare jeg tar en øvelse mer i treningsøkten en dag, tror jeg automatisk at det er noe jeg er nødt til å gjøre hele tiden, og det blir til en ny del av rutinen. Sånn baller det på seg hele tiden, uten stopp, både med mat og trening.

Men tilbake til sosiale medier. Er jeg den eneste som føler det sånn? Er jeg den eneste som føler meg helt dritt med meg selv på grunn av bilder av vakre, vellykkede mennesker, for så å føle meg som en dronning når jeg ser ett bilde av noen som spiser en burger? Det er liksom så mange blandede følelser. På en måte elsker jeg det og får utrolige mengder av inspirasjon, motivasjon og glede, mens jeg andre ganger kan få enda dårligere selvtillit enn hva jeg allerede har. 

Jeg tror egentlig at det eneste problemet er at alle prøver å gjøre seg selv så mye bedre enn hva de er i virkeligheten. Hadde vi bare vært oss selv alle som en, ville ting blitt så utrolig mye lettere. Jeg synes det er helt prima med noen bilder av veltrente mager, feilfrie ansikter og fargerike måltider, men på ett punkt blir det bare for mye. 


For å understreke poenget mitt med alt dette, slenger jeg med dette bildet. Det er nemlig sånn jeg ser ut mer eller mindre hver kveld (bortsett fra at jeg ikke gidder å bruke ansiktsmaske hver dag), med håret i en rotete knute, null sminke og deilige, komfortable klær som ikke nødvendigvis ser helt smashing ut. Og det er ikke engang så glamorøst som det ser ut på bildet. Dette var en kveld jeg var i rimelig godt humør, så jeg slengte kameraet mitt til mamma og fikk henne til å knipse rundt tretti bilder hvor jeg prøvde å se best mulig ut. På en helt vanlig kveld kan jeg sitte foran pc'en med tårer nedover kinnet, svette treningsklær og ikke ett eneste lite smil å se. Så bare husk på det neste gang dere ser ett bilde av noen som får dere til å føle dere litt dritt fordi de ser bedre ut en deg eller virker mer vellykket enn deg. Husk at alle har en egen historie og en egen kamp som du ikke ser, og det er som oftest langt ifra perfekt. 

 • Publisert: 20.04.2017             Klokka: 21:32            Kategori: Anoreksi og ortoreksi
 •        
 • Kommentarer: 0

Det beste øyenskyggepalettet for nybegynnere

19.04.2017, 21:28

Det er ikke akkurat noen hemmelighet at jeg ELSKER øyenskygge. Sminken min er langt ifra komplett før jeg får på en solid dose med farge på øyelokkene, og det kan være alt fra duse bruntoner til knæsje lillafarger. Jeg har rett og slett helt dilla på øyenskygge. Glitrende, matte, duse eller ville, jeg digger dem alle, og den siste tiden har jeg kjøpt og testet ut utrolig mange forskjellige. Om jeg går forbi ett nytt øyenskyggepalett i butikken klarer jeg bare ikke å holde fristelsen borte. Og det samme på nettet. Jeg kan skrolle meg gjennom side etter side på alt fra Sephora til Kicks og sikle etter mer eller mindre alle øyenskyggene og øyenskyggepalettene de har. Det er nesten sånn at det har blitt til en vane. 

Så har jeg jo samlet meg opp noen favoritter siden jeg oppdaget interessen min for sminke -og øyenskygge-. Det er både billige og ikke så billige produkter, som en kan kjøpe på alt fra Vita til kun noen bestemte nettbutikker. Men om jeg måtte velge en favoritt som både er billig og ganske enkel å få tak i, så må jeg nok si Kathleen Lights palettet fra Morphe!

 De fleste som er liiitt oppdatert når det kommer til sminke, har mest sannsynlig hørt om Morphe. De har både sminkekoster, lipglosser, blush, contouring og masse mer, i tillegg til de mest utrolige øyenskyggepalettene der er å finne. Dette Kathleen Lights øyenskyggepalettet er ganske mye mindre enn de mest populære palettene deres, men jeg synes at dette passer perfekt for nybegynnere. Det byr på både enkle, matte brunfarger som gjør det superenkelt å bygge opp en helt simpel look, duse, romantiske rosafarger som passer like godt til alle årstider, og utrolig glitrende farger som gir enhver look det lille ekstra. Også er det så mye forskjellig å velge i!

Jeg kikker innom nettsiden til Morphe ganske ofte, og det er ikke sjelden jeg ser at dette palettet er utsolgt. For øyeblikket er det ikke å finne på nettsiden, men det kommer sikkert snart tilbake! Om du kunne tenke deg å lese litt flere av blogginnleggene mine om dette palettet, kan du klikke HER, HER eller HER

 

Noen av mine favorittfarger i dette palettet er de varme, romantiske rosafargene, og jeg elsker å kombinere dem med ett lite hint av gull!

 

Nå har jeg akkurat fjernet dagens sminke fra trynet, og jeg kjenner på meg at jeg kommer til å strekke meg etter dette palettet i morgen tidlig;)

Har du testet noen av produktene fra Morphe?

Vi blogges!
 

 • Publisert: 19.04.2017             Klokka: 21:28            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Makeup and clothing haul // Lush, MAC, ZARA ++

18.04.2017, 21:32

Akkurat nå føler jeg meg litt flink. Jeg har hatt planer om å begynne å legge ut en ny video på youtubekanalen min, Thoffies Makeup, hver tirsdag og fredag, og til nå har jeg faktisk klart å holde meg til den planen! Det er nok litt fordi det har vært påskeferie og jeg ikke har hatt skolearbeid som har tatt opp tiden min, men jeg er likevel ganske sjokkert over at jeg har klart det til nå. På fredag la jeg ut vloggen min fra Oslo, og siden jeg har lovet dere en innkjøpsvideo, bestemte jeg meg for å legge ut akkurat det nå i dag;) 

 

FDUYUVTydew
 

I dagens video viser jeg dere rett og slett hva jeg kjøpte nå når jeg var i Oslo, samtidig som jeg babler i vei. Som vanlig;) Jeg kjøpte egentlig litt av hvert når jeg først var i Oslo, så det er ikke bare sminke denne gangen. Det er faktisk alt fra interiør og dekor, til klær og sminke! Linkene til det jeg kjøpte finner du like under her!

Det jeg kjøpte:

- bokstavtavle // HER
- bokstaver til bokstavtavle // HER
- Lush mask of magnaminty // HER
- Lush charity pot // HER
- Urban Decay naked skin concealer // HER
- Inglot AMC brow liner gel // HER
- MAC coppering øyenskygge // HER
- MAC corduroy øyenskygge // HER
- MAC expensive pink øyenskygge // HER
- ZARA cropped sweatshirt med vide armer // HER
- ZARA bralette i semsket skinn // HER

 

Jeg må bare nevne hvor utrolig godt jeg liker denne genseren fra ZARA! Jeg har fått helt dilla! 
 

Jeg håper at du liker videoen! 

Vi blogges!
 

 • Publisert: 18.04.2017             Klokka: 21:32            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer:

Det eneste sykdommen ikke tok fra meg

17.04.2017, 22:10

Fy faen for en dag. Jeg overdriver ikke når jeg sier at jeg like godt kunne latt være å stå opp i dag tidlig, for i tillegg til at jeg har følt meg helt 100% dritt i dag, har jeg heller ikke fått gjort noe fornuftig. Timene har for det meste gått med til å vente på at ett eller annet skal skje, og jeg har rett og slett bare tuslet rundt dypt inne i mine egne sure, bedritne tanker. Og de er det mange av. Det går så fort fra det ene til det andre at jeg nesten ikke greier å henge med, og selv om alt er innenfor det med mat, trening og kropp, er det utrolig hvor mye forskjellig hodet mitt klarer finne på. 

Litt av tankene i dag har gått med til å lure på hvem jeg er. For hvem i alle dager er jeg egentlig? Før jeg ble syk var jeg bare ett lite barn som ikke hadde en eneste liten bekymring her i livet, og mesteparten av tiden min gikk med til å leke med Littles Pet Shop eller spise nudler. Seriøst. Litt etter litt gikk ting mer og mer nedover, og på ett punkt var hele jeg visket ut. Hva jeg likte, det jeg ble glad av og til og med personligheten min ble helt forandret. Jeg tvang meg selv til ting jeg ikke ville fordi hodet mitt rett og slett sa at jeg måtte det, og det som ga meg mest glede før, var plutselig strengt forbudt. Jeg ble til en helt annen person. Og jeg vet at jeg aldri blir den samme igjen.

Denne sykdommen har tatt fra meg alt. Det begynte som angst, før det tok en brå sving og utviklet seg til anoreksi, og nå treningsforstyrrelser, enda mer angst og ett selvbilde fra helvete. Og det har forandret meg og tatt fra meg alt. Det har stjålet livet mitt. Men jeg vet at jeg ikke kommer til å bli den samme eller få tilbake det gode gamle livet mitt. Ikke i dag, ikke i morgen, og ikke noen gang senere i livet. For jeg var bare ett lite uskyldig barn som ikke hadde fått noen erfaringer her i livet, og det er meningen at man skal endre seg. Men ikke på den måten jeg har gjort. Jeg vokste opp med en sykdom som knuste hver en bit av meg, både utenpå og inni, og nå er det eneste jeg kan gjøre å bygge meg selv opp sånn som jeg er nå. 

Før jeg ble syk kunne jeg spise tre pakker med nudler på en dag, helt uten problem. Jeg satt i sofaen og spilte spill på pc'en eller lekte med Littles Pet Shop på rommet mitt for det meste av dagen, og det var liksom det som var interessene mine. Alle psykologene jeg har hatt, har alltid sagt noe sånt som "du må finne tilbake til det du likte å gjøre før du ble syk". Og siden de interessene for det meste gikk ut på å spise og spille spill, har jeg ikke akkurat noen plan om å gå tilbake til det. Men det er faktisk en ting jeg likte å gjøre før jeg ble syk som jeg gjør nå i dag. Som jeg gjør akkurat nå i dette sekundet til og med. Jeg har alltid elsket å lese og skrive, og drømmen min da jeg var yngre var å starte en blogg. Og nå gjør jeg akkurat det. Og jeg vet ikke hva jeg hadde vært nå om jeg ikke fant frem til bloggingen. Jeg var midt oppi sykdommen da jeg startet denne bloggen, og jeg kan med sikkerhet si at jeg ikke hadde vært her nå i dag om jeg ikke hadde bloggen. Den har holdt meg fast ved livet og gitt meg mot og håp nok til å fortsette fremover, uansett hvor vondt det gjør. Hadde det ikke vært for bloggen ville jeg ha gjort en slutt på det. 

 

 • Publisert: 17.04.2017             Klokka: 22:10            Kategori: Anoreksi og ortoreksi
 •        
 • Kommentarer:

Uken som har gått #7

16.04.2017, 22:18

Jeg pleier vanligvis å hate ferier og fridager, men for en gangs skyld gleder jeg meg ikke til det er over. Faktisk skulle jeg heller ønske at jeg hadde en uke til med fri, og det er virkelig ikke likt meg. Selv helger pleier å være en utfordring, og ferier blir liksom noe jeg bare må komme meg gjennom. Men denne uken har faktisk vært utrolig bra, til tross for noen små angstanfall her og litt gråting der. 

Siden vi -dessverre- har kommet oss til søndagen nå i påskeferien, er det vel på tide at jeg gir dere en liten oppsummering av uken min. Jeg har jo bablet i vei om turen min til Oslo i så å si alle innleggene mine denne uka, så det er bare å ta en kikk på de tidligere innleggene om du vil lese mer om det. Jeg har forresten også lagt ut vloggen fra turen på youtubekanalen min, Thoffies Makeup, så om du er nysgjerring på hva jeg styrte med der, kan du gjerne ta en kikk på videoen! 

  


Ukens høydepunkt: Jeg hadde noen veldig hyggelige stunder i Oslo, men ukens høydepunkt var likevel nå på fredag. Jeg og bestevenninnen min, Elin, gikk oss en lang tur og bablet i vei om alt fra konfirmasjon til angst, og det føltes så uendelig godt å bare få slippe ut litt av de tankene jeg for det meste holder for meg selv. De siste årene har jeg blitt veldig usosial utenfor skolen, så det er sjelden at jeg får litt ordentlig jentetid med venninnene mine. Men på fredag følte jeg faktisk at alt var greit. Jeg slapp ut litt tanker og følelser, og det var nesten sånn at jeg glemte at jeg er syk og sliter med å komme meg gjennom en helt vanlig dag. 

 

Ukens nedtur: Selv om jeg må innrømme at jeg har hatt en ganske fin uke, så har det også vært en god del nedturer og humper i veien. Jeg har ikke egentlig hatt noen ordentlige angstanfall denne uken heller (noe jeg er utrolig glad for), men i går var det like før. Jeg hadde tenkt og grublet absolutt hele dagen på trening, trening og trening, og når jeg endelig hadde kommet meg godt i gang med dagens økt falt jeg helt sammen av hele tankekaoset. Det endte med en lang pep-talk med mamma, en god del tårer, masse fortvilelse og ett angstanfall som kom smygende, men jeg kom meg på bena igjen og gjorde ferdig treningen. 

 

Ukens innkjøp: Det må rett og slett bli tavla jeg kjøpte på Granitt i Oslo! Det er en utrolig stilig, svart tavle som man kan feste små bokstaver og tegn på, og jeg synes den gjorde seg veldig godt på veggen på rommet mitt. For øyeblikket har jeg festet på bokstaver sånn at det står "make it happen and shock everyone", men jeg har planer om å bytte på hva som står der ganske ofte:D 

Ukens klesplagg: Jeg har forelsket meg helt i genseren jeg kjøpte nå når jeg var i Oslo. Jeg har tuslet rundt i den de siste dagene, og jeg føler både at jeg ser ganske bra ut i den OG den er utrolig komfortabel! Men siden jeg ikke har noen bilder av akkurat den genseren og det kommer en innkjøpsvideo hvor jeg viser den på tirsdag, slenger jeg heller med noen bilder av noen andre plagg jeg ELSKER! Tidligere denne uka fikk jeg nemlig en pakke fra Missguided, og plaggene jeg hadde bestilt gikk over all forventning. Jeg kjøpte en romper og en genser, og begge deler satt som ett skudd. Om du vil lese hele innlegget jeg skrev om det lille innkjøpet mitt, kan du klikke HER.

 

Jeg håper at dere har hatt en utrolig fin uke!

Vi blogges!

 • Publisert: 16.04.2017             Klokka: 22:18            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 0

Denne nettbutikken er helt fantastisk! // New In fra Missguided

15.04.2017, 21:48

Jeg har gledet meg som en liten unge på julaften til å få min første pakke fra Missguided i posten. Jeg slo til og kjøpte noen plagg derifra for en liten stund siden, og siden jeg la inn den bestillingen har jeg ventet som en galning. På onsdag fikk jeg endelig hentelappen, men siden postkontoret her omkring er helt på bærtur, hadde ikke pakken kommet likevel. Hva søren, liksom? Derfor måtte jeg vente helt til i dag (hehe, ikke så veldig mange dager, men likevel) med å få hentet pakken min, og det har gjort at jeg har fått enda mer tid til å øse meg skikkelig opp av spenning og forventninger. 

Jeg har bare en ting å si om Missguided til nå, og det er: WOW! Jeg unnet meg selv to plagg, og sjokkerende nok satt begge som ett skudd. Og dessuten var de faktisk veldig billige! Jeg kjøpte en romper og en genser, og til sammen ble det bare 22 euro, altså rundt 200 kr. MED FRAKT! Er det bare meg, eller er det ganske billig for å være nettshopping?

 

Jeg falt helt pladask for romperen ved første øyekast. Jeg elsker sånne varme oransje farger om sommeren, og spesielt om en har fått en litt fresh brunfarge! Jaja, ikke det at jeg pleier å få det, for jeg er ikke akkurat den som ligger mest ute og soler seg om sommeren eller tar selvbruning... Uansett, stoffet på denne er såå digg! Den er utrolig myk og deilig å ha på, så jeg kan nesten ikke vente med å bruke den masse i sommer!

 

Denne romperen koster kun 18?, altså rundt 160 norske kroner, og man kan kjøpe den i alt fra størrelse 32 til 44.

Du kan ta en nærmere kikk på den HER!Jeg er skikkelig fornøyd med denne genseren! Den er veldig min stil, og for øyeblikket har jeg helt dilla på sånne her 'cropped' gensere. Så da er den mer eller mindre helt perfekt! Fargen er utrolig fresh og superfin nå som vi er midt i våren og det går fort mot sommer, og stoffet er helt himmelsk. Det minner veldig om silke (hehe, det er sikkert ikke det, men vi kan vel bare late som), og det føles behagelig og deilig mot huden. Å ja, nevnte jeg at den har hette? Ikke det nei, vel, det har den i alle fall, noe jeg digger!

Deilig stoff + cropped + hette = JEG ELSKER!

 

Egentlig koster denne genseren 27?, men nå er den på salg til kun 14?! Det er rundt 130 norske kroner, og det er en skikkelig snasen pris for en så fin genser med (det virker ihvertfall sånn til nå) så god kvalitet! Og så må jeg bare så slengt med at jeg kjøpte begge disse plaggene på salg, så nå er prisen litt høyere enn da jeg bestilte. Måtte bar få nevnt det sånn at dere ikke skulle begynne å gruble over det;)

Du kan ta en nærmere kikk på denne genseren HER!

 

Sleng litt på håret da folkens! Det er jo lørdag;)

Jeg håper at du har hatt en helt glimrende lørdag! 

Vi blogges!

 • Publisert: 15.04.2017             Klokka: 21:48            Kategori: New In
 •        
 • Kommentarer:

Noen dager er bedre enn andre

14.04.2017, 22:02

Vanligvis har jeg en viss anelse om hvordan dagen har vært. Om den var bra, dårlig, gikk rett til h*lvete eller var helt fantastisk. I dag er det ikke sånn. Dagen har fløyet av gårde fortere enn jeg har rukket å registrere, og nå sitter jeg her foran pc'en min ganske sent på kvelden. Men jeg har ingen anelse om hvordan dagen har vært. Tankene har sust rundt omkring i hodet mitt som små, lynraske raketter, og jeg har grublet og tenkt over alt fra trening og mat til skole, og så tilbake igjen til trening. Som vanlig. 

I dag har jeg hatt treningsfri, og disse dagene er alltid en skikkelig utfordring. Jeg bruker absolutt hele dagen på å tenke, tenke og tenke enda mer, og for sikkerhetens skyld tenker jeg enda litt mer i tillegg. Hodet mitt blir helt overfylt av tanker og følelser, og alt er treningen sin feil. Unnskyld språket, men faen ta treningen og faen ta spisefortyrrelsene.

Men uansett, grunnen til at jeg ikke helt vet om jeg har hatt en fin dag eller ikke, er fordi det har hendt en god del hyggelige ting. Det hele begynte med min og mamma sin faste gåtur tidlig på morningen, noe jeg er helt avhengig av for å få startet dagen på en god måte. Jeg og bestevenninnen min, Elin, hadde egentlig planer om å dra på tivoli i dag, men så smarte som vi er kom vi tre timer før det åpnet. Typisk. Istedenfor å tilbringe formiddagen på karuseller gikk vi oss heller en rimelig lang tur rundt omkring, og vi fikk endelig tatt igjen all den skravlingen jeg har følt på at har manglet. Siden jeg rett og slett har blitt sosialt tilbakestående den siste tiden, får jeg ikke så mye av det gode gamle jentesnakket som jeg vet at jeg burde. Men i dag fikk jeg sluppet ut både tanker, følelser og latter, og jeg tok faktisk meg selv i å smile der vi tuslet av gårde. Smile på ekte.

Resten av dagen har jeg rett og slett tilbrakt ute. Jeg har syklet, gått på tur (jepp, enda mer) og plantet blomster, og det føles godt å tilbringe litt tid utendørs når det først er fint vær. 

Så hva kan jeg vel si om denne dagen? Jeg har fått en liten dose sosialt samvær med andre enn foreldrene mine, huden min har sett sine første solstråler på en god stund, og jeg har lagt ut en ny video på Youtubekanalen min. Åja, det siste har jeg vel ikke nevnt enda. Jaja, jeg la ihvertfall akkurat ut en ny video på Youtubekanalen min, Thoffies Makeup, og det er selvfølgelig vloggen fra Oslo! Den kan dere se HER! Så selv om tankene og selvfølelsen har vært helt på bunn og til og med lavere enn det, føler jeg at selve dagen har vært fin. Og det må jeg huske å sette pris på.

 

 • Publisert: 14.04.2017             Klokka: 22:02            Kategori: Anoreksi og ortoreksi
 •        
 • Kommentarer: 1

Ingefærshot, skinnende sol og kål // Oslo Vlogg

14.04.2017, 21:39

Det føles alltid utrolig godt å legge ut noen litt annerledes videoer på youtubekanalen min. Sminke, klær og skjønnhet er det de fleste videoene mine handler om, men en gang i blandt trenger jeg litt forandring fra det gode gamle. Som dere vet til nå (hehe, jeg har jo skravlet om det non-stop de siste dagene), så dro jeg en liten tur til Oslo tidligere denne uka. Og selvfølgelig vlogget jeg! Jeg dro meg meg både vloggkameraet mitt rundt omkring hvor nå enn jeg gikk, og tok det frem hver gang det skjedde noe spennende som var verdt å få på film. Jeg prøver så godt jeg kan å gjøre disse små vloggene så koselige og hyggelige som bare mulig, noe jeg håper at dere synes at de er! Jeg synes uansett at det er utrolig hyggelig å vlogge og spesielt å dele disse vloggene med dere!

Siden jeg har bablet ustoppelig i vei om turen til Oslo i mer eller mindre alle de siste innleggene her på bloggen, skal jeg spare dere for enda mer. Men det er såklart veldig fint om dere vil ta en kikk på videoen og kanskje si hva dere synes! Jeg blir superglad for all respons! 

jkhEMuz9XaE


Jeg håper at dere liker å få ett lite innblikk i sånne små turer jeg tar og ting som skjer, og at dere liker denne videoen! Det kommer selvfølgelig en innkjøpsvideo om ikke lenge! Stay tuned;)

Vi blogges!

 • Publisert: 14.04.2017             Klokka: 21:39            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer: 1

Det er egentlig ganske latterlig

13.04.2017, 21:17

Da jeg tok turen til Oslo nå for noen dager siden, hadde jeg som ett slags "mål" å ikke bruke opp pengene mine på helt unødvendige ting, men samtidig unne meg det jeg faktisk ville ha. Jeg føler egentlig at jeg lykkes ganske godt med akkurat det. Jeg kjøpte det jeg ville ha, samtidig som jeg ikke kastet pengene rundt meg som konfetti og ga etter for enhver liten fristelse. 

Hver gang jeg drar til Oslo har jeg noen bestemte butikker som jeg bare må innom. Det er blandt annet Lush, Granitt og Inglot, og selv om jeg aldri har kjøpt noe der tidligere, tar jeg alltid en snartur innom MAC. Det gjorde jeg denne gangen også, men ulikt med de andre gangene slo jeg faktisk til og kjøpte meg noe! For å være helt ærlig så hadde jeg ikke noen plan om å bruke en eneste krone der, men fristelsen ble rett og slett for stor (hehe, da nådde ikke heeelt opp til målet mitt likevel, da...). Og dessuten føler jeg at det er litt rart å være såpass interresert i sminke og ikke ha ett eneste produkt fra MAC. Så jeg slo rett og slett til og valgte meg ut tre ulike øyenskygger som jeg falt helt pladask for, men det var ikke før jeg var i ferd med å betale at jeg fikk med meg hva de kostet. 100 KRONER FOR EN LITEN ØYENSKYGGE! Den lille handelen jeg gjorde kostet meg hele 300kr, og det er rett og slett ganske latterlig. Liksom, jeg kunne ha kjøpt meg ett helt øyenskyggePALETT for den prisen der! 

Jaja, nå har skaden allerede skjedd, og heldigvis elsker jeg disse øyenskyggene! Jeg har lekt meg litt med dem nå i dag, og fargene er superfine, er veldig pigmenterte og har en deilig konsistens som er enkel å påføre og blende ut.

  Fargene jeg kjøpte var 

Coppering (glitrende, oransje kobberfarge) 

Expensive Pink (glitrende, duochrome rosafarge, med ett hint av gull) 

Corduroy (matt, dempet rødlig brunfarge) 
Ikke misforstå, jeg liker disse øyenskyggene veldig godt, men for en syk pris! Jaja, jeg angrer ikke;)

 

Har du testet noen produkter fra MAC?

Vi blogges!

PS: Stay tuned for en liten vlogg fra turen min til Oslo;)

 

 • Publisert: 13.04.2017             Klokka: 21:17            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Ingefærshot, skinnende sol og fargerike vegger!

12.04.2017, 21:37

Det er utrolig deilig å endelig være hjemme igjen. Etter to dager i Oslo uten de gode gamle rutinene mine, føler jeg meg helt utslitt både i kropp og sjel, og i dag trengte jeg virkelig å komme meg tilbake til det normale igjen. Det er ikke det at turen ikke var fin, for det var den, men hodet mitt henger ikke helt med på sånne ting. En fin tur for hodet og tvangstankene mine hadde vært en tur ned til treningssenteret i noen timer, for så å spise en proteinpudding, drikke en Burn Zero, og knaske på noen nøtter. Det er det hodet mitt vil ha. De gode gamle rutinene jeg har kjørt meg fast i, og alle de trygge omgivelsene som jeg er vant til. 

Det var en rimelig slitsom tur, men alt i alt er jeg fornøyd. Vi fikk gjort det vi ville, sett det vi skulle og kjøpt det vi hadde lyst på, og selv om humøret og tankene ikke alltid har vært på min side, kan jeg ikke klage. På mandag sto vi opp ganske tidlig, med klare planer om tusling nedover Grunerløkka, litt kikking i butikker og en etterlengtet tur til IKEA. Og ja, jeg ELSKER forresten å tusle nedover Grunerløkka! Det er så koselig å bare gå langs veien og stoppe innom noen butikker her og der, og selve gaten er bare utrolig koselig. Når vi omsider kom oss frem til sentrum kikket vi i enda flere butikker, men siden vi ville spare selve shoppingen til dagen etterpå, gikk vi mest rundt og pekte på ting vi syntes var fint. Etter en stund satte vi oss ute på trappene utenfor Oslo S. Solen skinte og lydene fra traffiken og menneskene ga meg skikkelig følelsen av å faktisk være ute på tur, og det føltes merkelig godt! Hehe, også testet jeg faktisk ut noe helt nytt for meg, nemlig en ingefærshot! Og det var sterke saker! Jeg klarte ikke å styrte hele flaska på en gang, men etter noen få slurk var det hele borte vekk, og jeg følte meg ganske frisk og rask etterpå ;)

På tirsdag skulle jeg virkelig ha hatt på meg skritteller. Jeg og mamma gikk mer eller mindre rundt omkring i hele Oslo, i tillegg til litt god gammeldags tusling og kikking i butikker. Energien min var egentlig helt på bunn fra jeg våknet den morningen, men det kom seg heldigvis etter vi kom oss ut i den friske luften. Det ble (som sagt) en hel masse gåing, i tillegg til en god del shopping også. Jeg hadde noen bestemte butikker jeg ville innom siden vi ikke akkurat har det største og beste utvalget her hjemme i Ålesund, og noen av de var selvfølgelig Lush, MAC og Kicks (joa, vi har Kicks her hjemme også, men i Oslo har de Urban Decay der, og det var ett stort must for meg!). Jeg klarte å bruke opp hver en smule av pengene på kontoen min, men akkurat hva jeg kjøpte kan jeg ikke avsløre helt enda;) Det kommer nemlig en liten innkjøpsvideo på Youtubekanalen min om ikke lenge! Du kan ta en kikk på kanalen min HER!

 


Vi gikk ned til Akerbrygge for å spise litt lunsj og nyte sola. Eller, sola var ikke egentlig til stede så mye, men når den først var det, ble det superhyggelig å sitte der og nyte været!


På veien hjem fant jeg denne utrolig kule murveggen som jeg rett og slett måtte ta ett bilde foran!

 


;)
 

Nei, nå er det deilig å ha kommet seg tilbake til det normale igjen. Den neste turen jeg har å se frem til er den vi har bestilt oss til Gdansk i slutten av mai, og den gleder jeg meg faktisk skikkelig til! Gdansk er rett og slett favorittstedet mitt, og selv om vi bare skal være der i en hel dag, håper jeg at det blir en fin liten tur! Det er nemlig de små avbrekkene i hverdagen jeg liker best. Å komme seg litt ut av det gode gamle en gang i blandt gjør liksom at man klarer å sette litt mer pris på hvordan man har det til vanlig, viss dere skjønner. Hehe, I know, jeg er litt loco;)

Hvor liker du å reise?

Vi blogges!
 

 • Publisert: 12.04.2017             Klokka: 21:37            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 1

Produktene jeg har brukt opp // Ny video på Youtube!

11.04.2017, 23:11

Tidligere i dag fikk jeg endelig lagt ut en ny video på youtubekanalen min, Thoffies Makeup, men jeg klarer ikke helt å bestemme meg for hvilke dager jeg skal begynne å legge ut fast. Jeg tenker at tirsdag er en fin dag, siden da har jeg hele helgen pluss mandagen til å filme, redigere og laste opp, men så er det dag nummer to jeg er litt usikker på. Kanskje fredager? Uansett, så skal jeg prøve så godt jeg kan å få lagt ut to videoer i uka nå fremover, og det er bare å glede seg!

I videoen jeg la ut i dag viser jeg dere de produktene jeg har brukt opp den siste tiden, samtidig som jeg babler litt i vei som jeg vanligvis gjør;) Jeg håper at du liker videoen!

 

rrMoIFZ6itI

 

Jeg setter som vanlig utrolig stor pris på om du tar deg tid til å abonnere til kanalen min, og kanskje legge igjen en søt kommentar under videoen. Sånt gjør meg veldig glad! Jeg håper dere liker dagens video!  

Vi blogges!

 • Publisert: 11.04.2017             Klokka: 23:11            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer:

En feit gris

11.04.2017, 22:59

Etter to dager uten trening føler jeg meg helt fæl. Hodet holder på å eksplodere av tanker, og jeg kjenner at angsten prøver å snike seg frem. Tankene løper løpsk og overbeviser meg stadig vekk om at jeg ikke er tynn nok, at jeg kommer til å legge på meg og at jeg ikke trener nok. Alt er egentlig treningen sin feil. Du kan ikke spise det der når du ikke har trent. Du må gjøre det der fordi du ikke har trent. Du er helt verdiløs fordi du ikke har trent. 

Det er egentlig merkelig at ting gikk så fort fra det ene til det andre. Alt begynte med litt god gammeldags anoreksi, og tankene gikk for det meste ut på at jeg ikke kunne spise fordi jeg måtte bli tynnere. Jeg brukte uke på uke og måned på måned med å sulte meg selv, og selv om jeg var veldig opptatt av fysisk aktivitet, var det ikke egentlig noe hovedfokus. Etter jeg var innlagt på UPA, fikk en spiseliste og mer eller mindre ble overvåket dag ut og dag inn, begynte jeg å trene mer. Nå, etter noen få år, har treningen tatt over hele livet mitt, og det gjør at noen få dager hjemmefra blir utrolig vanskelig. 

Nå har jeg endelig kommet meg hjem igjen etter to slitsomme dager ute på tur. Vi har tuslet og gått i time på time begge dagene, men det å ikke få trene gjør noe med meg. Jeg blir helt livredd for å legge på meg og miste musklene mine, og selv om jeg egentlig vet at det er umulig, føler jeg at jeg har lagt på meg flere kilo og blitt til en feit gris. Men nå er jeg hjemme, og jeg er rimelig fornøyd med meg selv etter å ha karret meg gjennom disse to dagene uten alt for store problemer, angstanfall eller sammenbrudd. 

Jeg er helt utslitt akkurat nå, så i dag blir det bare ett lite innlegg her på bloggen (kanskje jeg legger ut ett til om en ny youtubevideo. Vi får se). Jeg håper uansett at dere har hatt en fin start på påsken!

Vi blogges!

 • Publisert: 11.04.2017             Klokka: 22:59            Kategori: Anoreksi og ortoreksi
 •        
 • Kommentarer:

En ekte byjente

10.04.2017, 22:24

Jeg må virkelig være skapt til å bo i byen. Med en gang jeg tar turen bort fra Ålesund og til en en større byføler jeg meg mye mer som hjemme enn hva jeg noensinne har gjort der jeg har bodd hele livet. Tusle nedover gatene, en hyggelig kaffebar på hvert ett hjørne og  hyggelige (og mindre hyggelige) mennesker overalt. Jeg føler meg bare så fri. Jeg digger å føle meg som en skikkelig bytuppe med en søt sekk på ryggen, kamera i den ene hånda og en flaske vann i den andre (vent, det høres litt mer ut som en turist, hehe), og jeg tror faktisk at det er det jeg er ment til å være også. Det føles så riktig, liksom.

I dag hadde jeg og mamma en liten byvandring her i Oslo, og selv om vi har vært her mange ganger før, oppdager vi alltid nye kriker og kroker som vi synes er merkelig interessante. Siden vi ble helt forelsket i Grunerløkka da vi var her i høstferien, begynte vi dagen med å tusle oss nedover der. Vi gikk innom blandt annet Granitt og Bolia, og hver gang jeg tar en kikk innom de butikkene får jeg helt overload av inspirasjon! På Granitt kjøpte jeg noe jeg har siklet etter skikkelig lenge nå, men det får dere ikke se helt ennå;)

Etter en vellykket tusle tur dro vi nedover mot sentrum. Der kikket vi enda mer i butikker, satt oss ned ute i sola og fikk oss litt drikke, og jeg smakte faktisk på noe jeg aldri har så mye som sett hjemme! Vi gikk helt tilfeldigvis forbi en butikk som solgte små ingefærshots, og siden jeg har sett folk overalt på sosiale medier som babler i vei om hvor bra det er med det, måtte jeg rett og slett prøve jeg også. Jeg kjøpte en som var med ingefær og eple, og smaken var viiirkelig sterk! Jeg klarte ikke å styrte hele på en gang, men etter noen slurk var den borte. 

 


 

Dette var merkelig nok det eneste bildet jeg fikk tatt i dag, men jeg la ut mange små videoer på instagram storyen min! Brukeren min finner du HER.

 

Etter en stund i sentrum satte vi oss på gratisbussen til IKEA, og suste av gårde. Vi brukte som vanlig en god stund der (hehe, jeg og mamma elsker IKEA), og når vi var ferdig tok vi oss hver vår velfortjente porsjon med grønnsaksboller.

Etter en lang dag med masse gåing, shopping, kikking og sightseeing, er jeg helt utslitt. Nå står jeg godt plassert på kjøkkenet med grøten på kok, en video som laster seg opp på youtube, og dette innlegget som jeg skriver på, og om ikke så lenge skal vi kose oss med en film. Det kommer forresten en vlogg på youtubekanalen (den finner du HER) min senere til uka, så det er bare å glede seg;)

Jeg håper at du har hatt en fin dag!

Vi blogges!

 • Publisert: 10.04.2017             Klokka: 22:24            Kategori: Reise
 •        
 • Kommentarer:

Uken som har gått #6

09.04.2017, 19:43

For øyeblikket sitter jeg godt plassert på flyplassen og venter tålmodig på å få gå på flyet. Eller ikke. Egentlig sitter jeg på en veldig ukomfortabel stol og irriterer meg over at flyet til Oslo ble forsinket, mens jeg prøver å få tiden til å fly med å stirre surt på folk som tusler forbi meg. Men siden jeg er skikkelig reisesyk og gleder meg til å dra på tur, skal jeg ikke la noen forsinkelser ødelegge. 

Siden det er søndag og enda en uke går mot sluttet, legger jeg som vanlig ut ett innlegg med en liten oppsumering av uken som har gått. Jeg føler egentlig ikke at det har skjedd så alt for mye spennende eller intreressant de siste dagene, men jeg skal oppdatere dere likevel!

 

Ukens høydepunkt: Hmmmm, er det godkjent å si proteinpudding? I går spiste jeg nemlig TO såkalte ProPud proteinpuddinger fra Njie, og det var såååå godt! Jeg har forelsket meg helt i disse puddingene fra Njie, men jeg har aldri spist to på en dag før. Vel, før i går da. Jeg hadde nemlig en skikkelig hard treningsøkt etter lunsj (som var en proteinpudding og frukt), og istedenfor å knaske noen nøtter senere på kvelden, fant jeg ut at jeg ville ha enda en ProPud. Namnam!

 


I dag drakk jeg forresten en proteinmilkshake (yup, også fra Njie), og jeg blir like sjokkert hver gang jeg smaker dem. De er så gode! 

 

Ukens nedtur: På torsdag hadde jeg en time hos BUP, og men kan trygt si at den ikke gikk så bra. Faktisk, så gikk den mer eller mindre rett i dass. Jeg satt der for det meste og irriterte meg over hvor uforstående psykologen min er, og hver gang jeg prøvde å si noe, fikk jeg tårer i øynene og holdt på å bryte helt sammen. 

 

Ukens sminkeprodukt: Tidligere i uka fikk jeg en pakke i posten. Det var faktisk en ny foundation jeg bestilte for en stund siden som endelig hadde kommet (jeg bestilte på Ebay, og da tar det jo litt tid med frakt), og på bare noen dager har jeg rukket å få helt dilla på den! Det er Wet N Wild sin nye Photo Focus foundation, og den er helt fantastisk på alle tenkelige måter. Jeg elsker den! Ta gjerne en kikk på innlegget jeg skrev om den HER.

  

Ukens video: På torsdag la jeg ut en ny video på youtubekanalen min, Thoffies Makeup, og det føles så godt å ligge litt fremfor seg selv for en gangs skyld! Jeg har nemlig bestemt meg for å prøve å legge ut to videoer i uka nå fremover, og jeg føler at det kommer til å gå ganske greit. Akkurat nå har jeg en video som ligger klar og skal legges ut så snart jeg får mulighet, og ellers har jeg mange ideer til nye videoer! Du kan ta en kikk på videoen jeg la ut på torsdag HER!


Jeg håper at dere har hatt en helt super helg!

Vi blogges!

 

 • Publisert: 09.04.2017             Klokka: 19:43            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Dagens sminke // glitrende og dramatisk

08.04.2017, 21:57

Tenk da dere, nå er det endelig påskeferie! Jeg må helt ærlig få si at jeg ikke er noen stor fan av fridager, helger og spesielt ikke ferier, men nå som jeg har en god del planer og ting å gjøre, føles det ganske deilig. Med en gang jeg ikke er nødt til å stå opp tidlig og bruke halve dagen på skolen føler jeg at dagen blir alt for lang og at jeg ikke har nok ting å fylle tiden med. Det ender med at jeg står opp tidlig og prøver desperat å holde på med ett eller annet absolutt hele dagen, men det er tankene og stresset over at jeg må finne på noe som er verst. 

Til nå har ferien gått veldig fint. Jeg har styrt på absolutt hele dagen, men for en gangs skyld føler jeg at det har vært mening i det. Jeg har gått en luftetur med hunden, tatt masse bilder til bloggen og instagram, fått unnagjort en lang treningsøkt, filmet video og testet ut en ny sminkelook. Det var faktisk bare så vidt at jeg orket å sminke meg i dag tidlig. Jeg føler meg ikke sånn alt for ukomfortabel uten sminke, men siden jeg hadde planer om å få filmet noen videoer senere på dagen var det liksom litt mer nødvendig. Så etter en stund fikk jeg slengt på meg det gode gamle trynet mitt. 

Dagens sminke begynte egentlig helt som vanlig. Jeg la på litt foundation og concealer, tegnet på litt bryn og satte concealeren under øynene med litt løst pudder, men når jeg kom til øyenskyggen fikk jeg plutselig lyst til å prøve noe nytt. Jeg satte i gang med å bygge opp en helt enkel base med noen bruntoner fra Too Faced sitt Chocolate Bar palett, før jeg slo meg løs med litt mer farge. Da gikk jeg for de superfine lillafargene i Morphe × Kathleen Lights palettet mitt, og jeg jeg ble utrolig fornøyd ble resultatet!
Produkter jeg brukte

NYX angel veil skin perfecting primer

Wet N Wild photo focus foundation

Nars radiant creamy concealer

Loreal infallible fixing mist

Ingrid Cosmetics professional translucent loose powder

Too Faced chocolate bar eyeshadow palette // fargene White Chocolate og Salted Caramel 

Morphe × Kathleen Lights eyeshadow palette (det på bildet under)

Miss Sporty studio lash the miaoww look mascara

Depend eyebrow pomade

Maybelline brow drama sculpting brow mascara

Kat Von D shade + light contour palette

Seventeen instant glow shimmer brick

Makeup Mekka Glitz highlighter

Revlon highlighting palette 

 


Fargene jeg brukte til dagens look var de du ser som nummer 5,6 og 10 fra bunnen. Jeg brukte også den svarte fargen i dette palettet (noe som gjorde at det hele ble enda mer dramatisk!), men (hehe) den fargen fikk jeg rett og slett ikke plass til på hånden min.

 

Jeg fikk akkurat filmet ferdig en video som jeg skal prøve å få lagt ut i løpet av morgendagen. Det er en type "produkter jeg har brukt opp" video hvor jeg rett og slett viser produktene jeg har brukt opp den siste tiden, samtidig som jeg babler i vei som vanlig;) Ta gjerne en titt på youtubekanalen min HER!

Vi blogges!

  

 • Publisert: 08.04.2017             Klokka: 21:57            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

En perfekt fredag

07.04.2017, 22:07

Til nå har denne dagen vært langt over gjennomsnittet. Jeg hadde en ganske fin morning med en god del energi til overs, skoledagen gikk fort unna uten noen alt for store problem, og jeg var faktisk i helt supert humør da jeg kom hjem. Vanligvis er jeg helt umenneskelig stressa når jeg kommer inn døra hjemme etter skolen, men fredager blir ofte annerledes. Og grunnen til at jeg blir stressa spør du? Treningen. Jeg blir livredd for at jeg ikke skal få tid til å komme meg gjennom hele treningsøkten sånn som jeg vil, for da kommer angsten og følelsen av at jeg har mistet kontrollen. Men på fredager har jeg massevis av tid. Eller, egentlig ikke så mye tid, siden jeg bruker jo all den ekstra tiden på å trene, men jeg føler i alle fall at jeg ikke har for lite tid.

Jeg var egentlig utrolig sliten da jeg kom hjem fra skolen i dag. Det har vært en ganske tøff uke med mye tanker, følelser og en time på BUP i går (ikke den mest vellykkede jeg har vært med på), og i tillegg til at hodet mitt er helt overfylt, er jeg også ganske sliten i kroppen. Og det er en veldig dårlig kombo. For når kroppen min sikkert egentlig har best av å ta det helt med ro og slappe av, kan jeg rett og slett ikke gjøre det. Om jeg setter meg ned og -prøver å- slappe av kommer tankene om at jeg mister musklene og/eller legger på meg, og da blir jeg sliten i hodet. Så det er på en måte som en evig rundgang. Det ene fører til det andre, og det andre fører til det ene. 

Men nei, dette skal ikke være ett sånt sippete innlegg, for nå har jeg det egentlig ganske fint. Uansett, jeg fikk unnagjort en rimelig lang treningsøkt så å si med en gang jeg kom hjem fra skolen i totiden i dag, og når jeg omsider var ferdig i sekstiden var det helt ufattelig deilig med litt fredagstaco! Siden jeg har en tendens til å få i meg ganske lite når vi har taco, har jeg også prøvd å få i meg litt nøtter nå i kveld. Jeg har hatt skikkelig dilla på cashewnøtter nå for tiden, og det er en perfekt liten snacks etter en lang treningsøkt! Og så smaker det så godt!I tillegg til at det smaker skikkelig godt med cashewnøtter, så blir det ekstra motiverende å spise dem når de er i en supersøtt skål! Denne her kjøpte jeg på Søstrene Grene;) Koppen du ser i bakgrunnen er forresten fra HeidisHoff!

 

Dagene går utrolig fort, så nå har jeg egentlig tatt kvelden. Jeg fikk tatt meg en dusj med en real skrubb for ikke lenge siden, og det føles så godt! Jeg er skikkelig sløv når det gjelder dusjing og kroppspleie, men når jeg først har energi, tid og lyst, føles det utrolig godt! Jeg brukte faktisk opp siste resten av Ocean Salt skrubben min fra Lush under skrubbeseansen, så da må jeg nok kjøpe meg en ny en nå snart;)

I går fikk jeg forresten lagt ut enda en video på Youtube! Jeg har bestemt meg for å prøve å legge ut enda flere videoer på kanalen min i tiden fremover, sånn at jeg kanskje legger ut noe sånt som to videoer i uka. På søndag la jeg ut en liten kveldsrutine (den kan du se HER), mens den jeg la ut i går var en ganske rolig og avslappet "Get ready with me" video, hvor jeg rett og slett babler i vei om alt fra søndager til sminkekoster! 

L_--oZ9spLQNå skal jeg rett og slett prøve å få slappet litt av og nyte resten av kvelden. Jeg har planer om å få filmet noen videoer i morgen (jeg vurderer også å vlogge fra og med i morgen siden jeg drar til Oslo på søndag. Noen som har lyst på en liten Oslo/påskeferie vlogg??), i tillegg til at jeg har litt småting jeg skal få unnagjort. Er det forresten noen videoer dere kunne tenke dere å se på kanalen min i tiden fremover? Jeg blir superglad for alle forslag!

Hva skal du i påskeferien?

Vi blogges!

 

 

 • Publisert: 07.04.2017             Klokka: 22:07            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Den beste -og billigeste- foundationen noensinne!

06.04.2017, 21:41

Dere aner ikke hvor utrolig oppspilt jeg ble i går da jeg kom hjem fra skolen. Jeg åpnet postkassen, tok en kikk nedi, og der lå pakken jeg har ventet på i flere uker nå. Jeg har jo kjøpt en god del klær på nettet i det siste, men jeg blir alltid mest spent når jeg kjøper ny sminke, og det var akkurat det jeg gjorde nå for noen uker siden. Og i går kom endelig pakken! 

For en liten stund siden så jeg på en av videoene til Tati , hvor hun blandt annet skrøyt skikkelig av de nye foundationene fra Wet N Wild. Det tok ikke lang tid før jeg var i full gang med å legge inn en bestilling på en av disse Photo Focus foundationene, og jeg har gledet meg til å endelig få testet den ut siden da. Wet N Wild er jo ett veldig billig -og bra- sminkemerke, så prisen på dette produktet var så absolutt ikke noe å klage over. Med alt av fingre og tær krysset gikk jeg forhåpningsfullt inn på hjemmesiden deres for å se om det var noen sjans for at de hadde frakt til Norge, noe de selvfølgelig ikke hadde. Typisk. Der kosten den kun 5.99 dollar (!!!), men siden jeg var desperat etter å få testet ut, skjekket jeg Ebay for å se om de hadde noen. Jeg ble helt overlykkelig da jeg kom over en som kostet akkurat det samme som på Wet N Wild sin hjemmeside, men den kostet dessverre litt i frakt... Jaja, jeg kjøpte den likevel!

 


 

I dag tidlig fikk jeg endelig sjansen til å teste ut denne nye godsaken, og jeg ble langt ifra skuffet. Den har en veldig tynn, flytende konsistens, noe som også gjør at den er veldig enkel å blende fint ut. Dessuten er applikatoren helt sykt god! Den gjør det lett som bare det å fordele riktig mengde produkt utover i ansiktet, sånn at man ikke sløser bort noe! 

Jeg har bare rukket å prøve denne nå i dag, men til nå virker den helt fantastisk! Med litt av Loreal sin fixing mist sitter den på hele dagen, selv her i Ålesund hvor regnet høljer ned! 

Og ja, det holdt jeg på å glemme. Da jeg åpnet pakken med denne i var der også ett sett med superfine løsvipper som selgeren var så snill at hun la med, noe jeg synes er utrolig hyggelig! Om du vil kjøpe fra samme selgeren som meg kan du klikke HER eller du kan helt enkelt søke på noe sånt som "wet n wild photo focus foundation" på Ebay. 

Har du en foundation du liker ekstra godt?

Vi blogges!
 

 • Publisert: 06.04.2017             Klokka: 21:41            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

"The future equals female"

05.04.2017, 21:31

I dag våget jeg meg tilbake til postkontoret for å skjekke -enda en gang- om pakken min var kommet. Jeg ble utrolig glad og lettet da jeg fikk pakken fra NA-KD i hendene og endelig kunne dra hjem og ta en titt på godsakene! For en liten stund siden fikk jeg nemlig øye på en topp fra NA-KD som jeg falt helt pladask for. Prisen var ikke ille, de har gratis frakt og jeg var rett og slett i godt "shopping humør" der og da, så jeg bestemte meg for å unne meg selv akkurat den toppen. 

Jeg ble utrolig fristet da jeg så at NA-KD hadde lansert en hel kolleksjon med klær som var inspirert av feminisme og kvinners rettigheter. Jeg tror ikke at jeg helt kan kalle meg selv en feminist, men jeg prøver så godt jeg kan å stå opp for og kjempe for at vi kvinner og jenter skal få de samme rettighetene som menn og ikke bare bli sett på som "pynt". Etter at jeg oppdaget den nye kolleksjoner skrollet jeg meg gjennom alle plaggene gang på gang på gang, desperat etter å finne ut hvilke av plaggene jeg likte best (der var så mye fint!), og til slutt fant jeg en topp jeg falt skikkelig for. Det var en helt enkel cropped t-skjorte med tekst, og det som stod på den fikk meg til å legge den rett i handlekurven og skjekke ut før jeg kunne rekke å ombestemme meg. "The future equals female". Jeg bare MÅTTE ha den! Den kommer i to ulike farger, en svart med hvit skrift og en lysegrå med rød skrift, og jeg bestemte meg til slutt for å bestille den svarte.

 

 

Jeg ble egentlig litt sjokkert da jeg åpnet pakken og fikk se toppen. Den er jo i størrelse XXS, men jeg følte likevel at den så diger ut! Det skal være cropped topp (den er kort) noe den så absolutt er, men jeg følte at fasongen var litt merkelig siden den var ganske vid og lenger bak enn fremme. I tillegg til at jeg syntes at jeg så ut som enn potetsekk i den. Men etter å ha studert meg selv litt i speilet en stund kom jeg frem til at jeg egentlig liker den veldig godt! 

 

Du kan ta en nærmere kikk på denne toppen HER. Den koster under 200kr i tillegg til at det er gratis frakt!

 

Det føles som alltid utrolig deilig å få en liten fornyelse i garderoben. Jeg har utallig med topper og overdeler som jeg mer eller mindre aldri bruker, men jeg håper og tror at denne ikke blir en av de!

Og husk jenter: Vi ruler!

Vi blogges!

 • Publisert: 05.04.2017             Klokka: 21:31            Kategori: Antrekk & Klær
 •        
 • Kommentarer:

To skuffelser på en gang

04.04.2017, 21:02

Akkurat nå venter jeg spent på å få noe i posten. Jeg har bestilt litt her og litt der på nettet i det siste, og nå begynner det virkelig å nærme seg siste frist for at det skal dale ned i postkassen min. Noe det nesten gjorde i dag. Og ja, du leste riktig, jeg fikk NESTEN en pakke i posten i dag. Jeg kom nemlig hjem fra skolen og tittet forventningsfullt ned i den hvite, slitte postkassen, og der lå det jaggu meg en hentelapp til meg. Siden jeg hadde ganske mye å gjøre etter skolen fikk jeg ikke dratt bort til posten for å hente pakken, så jeg måtte gå rundt i time på time og glede meg noe voldsomt til å endelig få den. 

Når jeg omsider hadde tid for en liten stund siden, dro jeg av gårde for å hente denne mystiske pakken min. Det jeg virkelig ikke hadde forventet var at pakken ikke hadde kommet! Liksom, hva i alle dager! Her drar jeg hele veien til postkontoret (noe som egentlig bare er rundt en kilometer fra huset mitt, men uansett) kun for å hente pakken min, og så har den ikke kommet selv om jeg fikk en hentelapp. Jeg kom på at jeg skulle dempe skuffelsen litt med å kjøpe meg en ny concealer, men jeg fikk istedenfor enda en skuffelse siden den jeg ville ha var utsolgt... 

Nå sitter jeg godt plassert her foran PC'en min og skifter litt mellom å skrive blogginnlegg og redigere en youtubevideo. Jeg har lyst til å prøve å legge ut flere videoer på kanalen min i tiden fremover (kanskje noe sånt som to i uka?), og jeg føler egentlig at jeg er godt i gang siden jeg har to videoer som snart ligger klare til å legges ut. Nå skal jeg prøve å få redigert ferdig denne ene videoen, og så oppdaterer jeg dere såklart når den ligger på kanalen min.

 


 

Her er noen små siktitter fra de to videoene som kommer på kanalen min om ikke lenge! Jeg kan si at den ene har med sminke å gjøre, mens den andre med klær. Mer vil jeg ikke innrømme ennå, så dere får bare holde øynene åpne;)

 

Vi blogges!

 

 

 • Publisert: 04.04.2017             Klokka: 21:02            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Klar for sommer og sol

03.04.2017, 21:56

Nå er jeg så lei av dette været. Regn, vind og kulde er virkelig ikke de tingene jeg setter mest pris på her i livet, og spesielt ikke nå som vi er kommet så godt i gang med det som skal være vår. Regnet har høljet ned uten stopp de siste dagene, vinden har blåst håret mitt til alle kanter og fått det til å sette seg fast i lipglossen, og boblejakka jeg hadde håpet skulle ligge godt gjemt i skapet til nå, har vært ett must for ikke å fryse ihjel. Men i dag var det faktisk annerledes. Dagen begynte som vanlig med en diger grå sky på himmelen og regn som plasket ned, men etter noen få timer begynte solen å skinne og skyene å lette. 

Etter noen timer med uvant finevær, kom jeg på at jeg burde benytte meg av muligheten og filme noen videoer utendørs. Jeg har hatt lyst til å filme noen klesvideoer til youtubekanalen min i en liten stund nå, og når været først var så fint tok jeg rett og slett sjansen!

Jeg er skikkelig klar for vår, sommer og fint vær, så denne klesvideoen kommer såklart til å være litt inspirert av akkurat det! 

 

Jeg fikk filmet en god del av klippene til videoen, men det gjenstår fortsatt noen antrekk som skal settes sammen og filmes ferdig. Jeg håper virkelig at været har tenkt å være på min side fremover sånn at jeg får filmet ferdig denne videoen, men den kommer mest sannsynlig til å være å finne på kanalen min i løpet av denne uken. Akkurat nå har jeg en annen video jeg er i full gang med å redigere, og helgens video la jeg ut i går. Den kan du gjerne se HER!
 


 

Nå kom jeg nettopp hjem fra en lang fjelltur sammen med mamma. Koseklærne er på, sminken er av og det eneste som gjenstår å gjøre nå i dag er å prøve å få slappet litt av og lade opp til morgendagen. 

Hvordan er været der du bor?

Vi blogges! 

 • Publisert: 03.04.2017             Klokka: 21:56            Kategori: Antrekk & Klær
 •        
 • Kommentarer:

Uken som har gått #5

02.04.2017, 21:49

Det er helt sykt å tenke på at vi har bikket over i april. Tiden flyr forbi fortere enn jeg klarer å henge med, og spesielt de to siste månedene har gått ekstra fort. Denne uken har jeg faktisk gjort litt av hvert, og etter en etterlengtet helg er jeg klar for en ny uke! Okei da, så er jeg ikke egentlig det. Men det positive er at dette er den siste uken på skolen før det er påskeferie, og det skal bli deilig med litt tid borte fra skole, lekser, prøver og innleveringer. Siden det er slutten av uken skal jeg holde meg til de gode vanene og oppdatere dere med ett lite "uken som har gått" innlegg, så det er bare å lese videre!

 

Ukens høydepunkt: Denne uken jobbet jeg på Søstrene Grene fra mandag til torsdag, og det gikk -uforventet nok- utrolig bra! Supert, glimrende, prima, kall det hva du vil, det gikk høyt over all forventning. Det var ikke mange timene jeg var der hver dag, men jeg ble likevel godt opplært, og de som jobbet der var superhyggelige. 

 

Ukens nedtur: Hele fredag var en skikkelig nedtur for min del. Jeg var helt utslitt etter hele arbeiduka (joda, det gikk jo helt supert, men det var likevel slitsomt), og fredagen var så absolutt ikke noen positiv opplevelse. Skolen fant nemlig ut på veldig kort varsel (dagen før for å være helt nøyaktig) at vi skulle ha aktivitetsdag akkurat denne fredagen, og siden energinivået og humøret mitt ikke var på topp fra før av, gikk det rett og slett helt elendig. Jeg kom meg heldigvis levende ut av det, men resten av dagen ble minst like ille. Jeg tuslet rund i min egen lille boble av tanker og fortvilelse, og hele dagen gikk egentlig med til å grue seg til resten av dagen. Jeg vet ikke hvorfor noen dager blir sånn, men det bare skjer.

 

Ukens sminkeprodukt: Det må nok bli Loreal sin fixing mist. Jeg har hatt helt dilla på den sprayen helt siden jeg kjøpte den for en stund siden, og denne uken har den vært ett stort must siden det har vært lange dager med mye som har skjedd.

 

 

 

Ukens 'New In': I går tok jeg turen innom H&M for å kjøpe en ny Beautyblender, og da kom jeg over noe jeg ble skikkelig excited av! Jeg fant nemlig ut at de har kommet med en ny Beautyblender i en annen farge for å feire jubileet deres, og siden prisen var den samme kjøpte jeg rett og slett den. Det er utrolig digg å ha en helt ny Beautyblender å bruke, og i dag brukte jeg den faktisk i en video jeg filmet! Den kommer neste helg;) 


Ukens video: Jeg la faktisk akkurat ut ukens video på youtubekanalen min, Thoffies Makeup! Det er en veldig relaxed, enkel kveldsrutine, hvor jeg viser dere alt fra hudpleie til kveldsmat, og jeg har prøvd å gjøre det så realistisk som mulig (noe som ikke egentlig gikk så bra, men det får vi bare la gå). Jeg håper at du liker videoen!

 

oeS8HqeTT44


 


Nå er jeg helt utslitt etter en lang dag med alt fra skole til trening, og det skal bli deilig å bare lempe seg ned i sofaen og slappe av en stund. Jeg håper at du vil ta deg tid til å ta en titt på videoen min og abonnere til kanalen min, for det setter jeg utrolig stor pris på! Jeg håper du liker videoen!

Vi blogges!
 

 • Publisert: 02.04.2017             Klokka: 21:49            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 0

Angstanfall i matbutikken

01.04.2017, 22:05

Nå er jeg helt utslitt. Dagen har fløyet av gårde på noe som har føltes som bare noen få timer, og stressnivået mitt har vært på topp hele tiden. Jeg har mer eller mindre trippet rundt med galloperende hjertet og svette håndflater hele dagen lang, selv om det ikke egentlig har vært noe jeg har måttet gjøre. Jeg begynte dagen med en liten tur ut i frisk luft, før jeg hadde planer om å få filmet en video til youtube. Sånn ble det ikke. Tiden gled vekk fra meg, og plutselig stod jeg midt i matbutikken og fikk angstanfall av tanken på hvor mye jeg måtte få gjort på så kort tid. Seriøst, jeg stod der og så vel ut som en eller annen geit med pusteproblemer. 

Det tok litt tid før jeg kom meg helt på bena igjen etter den lille hendelsen i butikken. Planene om å filme noen videoer til Youtubekanalen min (som du kan se HER) gikk mildt sagt rett i vasken, noe som bare gjorde meg enda mer stressa. Men jeg fikk på meg litt sminke, dro på meg treningsklær og satte i gang med dagens trening! Eller, det er ikke helt riktig beskrivelse av det som egentlig skjedde. Jeg sminket meg helt som vanlig med bronzy øyenskygge, naturlige lepper og en blindende highlight (det jeg nesten alltid går for! En tutorial på den looken kan du se HER.), før jeg og mamma dro på butikken for å kjøpe inn litt greier til lunsjen min. Jeg ville som vanlig ha en ProPud, men for å finne en boks med Burn Zero måtte vi innom to ulike butikker. Typisk...
En ProPud fra NJIE er rett og slett ett must før trening. Jeg skulle egentlig bare sette inn ett bilde av en proteinpudding, men jeg kom over dette bildet av meg og min store kjærlighet -proteinmilkshaken til NJIE-, og nå har jeg såååå lyst på!

 

Etter lunsj (jeg spiste såklart mer enn bare den proteinpuddingen, don't worry) satte jeg i gang med dagens treningsøkt som var rumpe, legger og mage. Det er nok disse tingene jeg liker best å trene, fordi det er da jeg føler at jeg får mest resultat, men det er som alltid utrolig deilig å være ferdig! 

En stund etter treningsøkten var det på tide med litt middag, og etter det fikk jeg (ENDELIG!) filmet en ny video. Jeg har veldig lite inspirasjon til hvilke videoer jeg kan lage til youtubekanalen min, så jeg setter stor pris på om dere kommer med forslag!


Det var ikke lenge jeg hadde på meg ordentlige klær i dag, men når jeg først hadde det brukte jeg favorittplagget mitt, nemlig buksedressen fra Bik Bok! Den har vært ett skikkelig must for meg i det siste, siden den er så utrolig behagelig å ha på! Og ja, jeg har forresten fått litt dilla på å ha håret sånn her! Jeg setter det rett og slett opp i to dotter på hver side av hodet (egentlig bare musefletter, men istedenfor å dra strikken helt rundt den siste gangen, lar jeg den være sånn at det blir til en liten ball med hår!), og jeg synes at det er utrolig søtt! 

 

Aaaahhhh, nå skal det bli deilig å slappe av! Det var litt av en jobb å filme den videoen tidligere, for mamma måtte holde kameraet en god del, og hun trengte en god del instrukser for å i det hele tatt klare å stille inn fokuset riktig. Hehe, jeg beklager mamma, men du trenger nok litt mer øvelse;) Videoen ble heldigvis filmet ferdig til slutt (okei da, den er ikke heeelt ferdig), så jeg skal prøve å få lagt den ut i løpet av morgendagen! 

Og ja, det var en liten ting til; vi har bestilt oss en tur til Gdansk! Jeg og mamma har snakket ganske lenge om at det hadde vært fint med en liten utenlandstur like etter konfirmasjonen min i slutten av mai, og siden det er så mange fridager da benytter vi oss av det. Det må jo bare være meant to be! Jeg har fått masse penger på kontoen, alle har fri fra jobb og skole, og reise (og shopping-) lysten er helt på topp. Dette kan virkelig ikke slå feil! For en liten stund siden satt jeg og tittet på bilder fra tidligere turer til Gdansk (hehe, i løpet av de siste to årene har jeg vært der seks ganger!), og nå gleder jeg meg skikkelig! Kanskje det blir en vlogg også;)

Jeg håper at du har hatt en helt super lørdag!

Vi blogges!

 • Publisert: 01.04.2017             Klokka: 22:05            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:
teresehoff

teresehoff

Heisann, og velkommen til bloggen min! Da jeg først startet denne bloggen skrev jeg for det meste om sminke, skjønnhet og klær, i tillegg til en god del om sykdommen min. Da jeg var 11 år gammel ble jeg diagnosert med anoreksi, og etter flere år med kjemping mot det, fikk jeg også alvorlige treningsforstyrrelser. Nå, etter tre år med kjemping, slit og tårer, kan jeg endelig si at jeg er på bedringens vei, og nå har bloggen min forandret seg helt. Jeg har forelsket meg helt i treningen, og med "prosjekt pålegging" i full gang, spiser jeg mer enn på lenge. Og merkelig nok er det disse to tingene som har reddet meg fra spiseforstyrrelsene. Trening og mat har blitt til det jeg interesserer for, selv om det ennå er det jeg sliter med og kjemper mot. Men jeg vet at dette er min vei, og jeg håper at dere vil følge meg på den <3


Følg meg

bilde   bilde   bilde