hits


To tips til å holde motet oppe frem til sommeren

31.05.2016, 20:31

Hei igjen alle sammen!

Først av alt må jeg bare få si en ting: jeg er helt utslitt. Skoledagen i dag har i grunn gått helt supert, men det er helt merkelig hvor slitsomt jeg innser at det er nå i ettertid. Jeg har egentlig bare en utrolig dårlig periode, og er helt skutt av slitsomhet. Så nå ligger jeg rett ut i sofaen med tv'en på som bakgrunnsstøy (hahah, er det bare jeg som ikke klarer å konsentrere meg uten at tv'en står på svakt i bakgrunnen?) og prøver å holde øynene åpne og ikke sovne. Akkurat nå ser jeg virkelig ikke hvordan jeg skal komme meg gjennom de siste tre ukene av skoleåret, men sånn tror jeg mange har det for øyeblikket. Så derfor tenkte jeg at jeg skulle hjelpe dere alle med å holde motet opp og hodet hevet nå frem til sommerferien, med noen tips!

Bilder!

Det første tipset er så absolutt bilder, bilder og bilder! Om det er én ting som får meg til å kunne se lyset i tunnelen, så er det å skrolle gjennom sosiale medier og se på sommerlige bilder. Man kan finne alle slags bilder av både sjø, mat og natur på både Pinterest, Instagram og We Heart It, så det er bare å sette i gang! Kanskje lage en liten collage også?

Instagram: Emilyrosehannon

Instagram: Emilyrosehannon

Instagram: Emilyrosehannon

Forny sommergarderoben!

Selv om det er lenge siden jeg har hatt en skikkelig shoppingrunde, er ett supert tips til å holde motet oppe, nettopp det. Shopping! Enten om det er på nett eller i butikk, man kan finne utallige vakre, sommerlige klær overalt, både billig og dyrt. Noen forslag til nettsider hvor du kan handle nydelige sommerklær er: Hot-mess , Lulu's og Gypsymermaid .

Free Love Gypsy Jumpsuit fra Gypsymermaid

Catching wind romper fra Lulu's

Babymilk white cardi crop fra Hot-mess

Nå er jeg virkelig klar for en god dose varme og sommer! Akkurat nå fant jeg nettop ut at en av de lengste neglene mine er i ferd med å knekke, så det er nesten best jeg fikser det først som sist;)

Har du en favoritt nettbutikk til å handle sommerklær på?

 • Publisert: 31.05.2016             Klokka: 20:31            Kategori: Inspirasjon
 •        
 • Kommentarer:

Nytt innen sminke | Juni lanseringer

30.05.2016, 21:11

Nå må jeg virkelig skjerpe meg. De siste timene har jeg sittet med trynet trykt oppi dataskjermen og skrollet gjennom sminke-nettbutikker, siklende og lysten på absolutt ALT. Det eneste problemet er at jeg desperat prøver å spare litt penger, men det er så fristende! I den nærmeste tiden fremover er det utrolig mange kule sminke-lanseringer, og det har også kommet mange nydelige sminkeprodukter jeg sikler etter for øyeblikket. Bare for å rett og slett ha noe annet å holde på med enn å være på nippet av å tømme hele sparekontoen min, tenkte jeg at jeg skulle dele noen lanseringer som skjer de neste månedene med dere!

Mac blue nectar collection // 2. Juni

Jeg har selv vært ganske uinteressert i de siste lanseringene til Mac, men denne må jeg få si at jeg gleder meg litt til. 2. Juni lanserer Mac en hel kolleksjon med helt nye leppestifter og lipglosser. Blandt leppestiftene er nok favoritten Sweet Vemon, Intoxica eller Invite Intrigue, og blandt glossene In Abundance eller Full for you.

Tarte + grav3yardgirl Swamp Queen palette // 6. Juni

Milde moses, jeg klarer så vidt å vente! Jeg fant for bare en liten stund siden ut at youtuberen Grav3yardgirl skal ha ett samarbeid med Tarte, hvor hun skal lage sitt eget palett. Først i dag fikk jeg med meg hvordan dette palettet kommer til å se ut, og jeg er rett og slett emosjonell! Det er ett limited edition eye & Cheek palette, og jeg tror nesten ikke jeg har sett noe vakrere.

Lorac pro 3 // 12. Juni

Enda ett palett som du virkelig bør holde øynene åpne for, er ett nytt ett fra Lorac. Du har sikkert fått med deg de forrige palettene fra Lorac, med de ikke så kreative navnene Lorac 1 og Lorac 2, selv om du kanskje ikke har dem selv. Selv har jeg ikke vært så alt for fristet til å kjøpe de to forrige palettene, men nå frykter jeg at pengene mine skal fly avgårde. Dette nye palettet, altså Lorac 3, er rett og slett så nydelig at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Alle fargene passer helt perfekt til min "sminke stil", og swatchene ser helt uimotstålige ut. Klikk Her for å se en video-review av dette palettet. Du kommer til å bli fristet;)

Til dette innlegget har jeg bare plukket ut de største lanseringene som skjer i tiden fremover, men selvsagt er der utrolig mange fler! For å få opp absolutt alle lanseringene som skjer både denne sommeren og hele året rundt + salg og rabattkoder, klikk Her !

Nå føler jeg meg helt utslitt etter en lang dag med ganske mye futt og fart, og har endelig slått meg ned i sofaen. I morgen er det dessverre tilbake til skolebenken igjen etter en deilig langhelg. Men jeg må bare holde hodet hevet og komme meg gjennom disse siste tre ukene, med stil;)

Hvilken av disse lanseringene gleder du deg mest til? Er det noen andre lanseringer som kommer eller har vært som du ser frem imot?

Vi blogges!

 • Publisert: 30.05.2016             Klokka: 21:11            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Sommerens 'must have' produkter

29.05.2016, 21:14

Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle si dette, men nå er jeg faktisk glad for at det er kveld og sola begynner å gå ned. I dag har det vært skinnende sol og rundt 25 grader hele dagen, og det er faktisk litt for mye for meg. Jeg er i grunn utrolig følsom når det gjelder temperaturer, for om det er under ti grader fryser jeg ihjel, og om det er over 25 drukner jeg i min egen svette. Men det kom i det minste én positiv ting ut av denne dagen, og det er at jeg har fått testet ut noen produkter for å se hva som er sommerens såkalte 'must have' produkter.

Garnier pure active 3in1

For bare en liten stund siden, bestemte jeg meg for å klæsje litt av dette her i ansiktet. Det er en 3 i 1 rens, maske og skrubb, noe som gjør den helt perfekt for dem av oss som er litt sløvere. Nå som tuben nesten er tom, har jeg endelig innsett at jeg faktisk elsker dette produktet og kommer garantert til å kjøpe det igjen. Med en gang du tar litt av produktet i ansiktet, kjenner du en utrolig frisk, mint-aktig lukt, noe jeg personlig digger! Nå i dag brukte jeg denne som maske, og det føles helt himmelsk etter en lang, varm dag!

PS: jeg kjøpte min i Polen, så det er derfor alt står på polsk på den;)

Maybelline superstay 24 hour foundation

Denne foundationen har faktisk lagt og slengt en god stund i sminkeskuffen min, uten at jeg egentlig har brukt den så mye. I dag bestemte jeg meg for å gi den ett nytt forsøk, siden jeg kunne se for meg at jeg kom til å trenge en foundation som satt litt ekstra godt på en så varm dag som denne. Og jaggu meg satt den godt! Jeg har trent, solet meg, svettet som en gris, og dusjet, og selv etter alt det satt den like fint på. I tillegg har den litt solfaktor, selv om det var ett snarere merkelig tall. Liksom, 19? Hvorfor ikke 15 eller 20? Jaja, fint å vite at selv Maybelline er opptatt av å være litt nøyaktige;)

The body shop body sorbet

Denne her er virkelig ett must have! Det er rett og slett en slags nedkjølende body lotion, med en helt unik konsistens som faktisk kan minne om sorbet. Jeg elsker å bruke litt av denne på ekstra varme dager hvor jeg helt desperat trenger litt nedkjøling. Dessuten lukter den helt himmelsk! Men husk at den ikke er spiselig;)

Lancome Juicy Shaker

Av alle disse produktene, er nok denne det jeg liker aller best. Klikk Her for å se en liten review. Jeg har fortsatt bare i fargen Berry In Love, men jeg er absolutt very in love;) Helt perfekt om man vil ha deilig leppepleie, samtidig som man vil ha litt sommerlig farge!

Nå skal jeg ta meg en velfortjent dose avslapping, og nyte resten av kvelden. Heldigvis har jeg fri fra skolen i morgen, og da blir det mest sannsynlig litt jakke-shopping;)

Hvordan har været der du bor vært i dag?

 • Publisert: 29.05.2016             Klokka: 21:14            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Ny youtubevideo | Flirty Summer Makeup

29.05.2016, 11:16

Hei alle sammen!

Som jeg har skrevet om så smått i mange av innleggene mine den siste tiden, så har jeg vært i full gang med både filming og redigering av en ny youtubevideo. Siden været har vært så utrolig fint de siste dagene, bestemte jeg meg for at denne videoen skulle ha ett litt sommerlig tema. Derfor har jeg nå lagt ut en ny sminke tutorial på youtube, som jeg helt enkelt kaller for Flirty Summer Makeup

Jepp, dette er den samme sminke looken som jeg hadde ett innlegg om for noen dager siden (se Her), bortsett fra at jeg har brukt litt andre produkter. Jeg må helt ærlig få si at jeg er ganske fornøyd med denne videoen, selv om lyden helt i begynnelsen ble litt dårlig. Men det får vi vel leve med;)

Her er bildet jeg brukte til denne videoen, og som dere ser har jeg på den sminken jeg viser dere en tutorial av. Denne sminken er helt perfekt til varme sommerkvelder hvor man egentlig kunne tenke seg å gå sminkeløs, men samtidig vil sjokkere andre litt;)

Jeg håper virkelig at dere liker videoen, og om dere gjør det burde dere gi den en 'tommel opp', gjerne skrive en kommentar, og abonnere til youtubekanalen min!

Vi blogges!

 • Publisert: 29.05.2016             Klokka: 11:16            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer:

Årets bucket list

28.05.2016, 18:15

Helt til nå har det vært strålende sol her hvor jeg bor, men helt ut av det blå begynte regnet å plaske ned og lynet lyste opp. Da passer det bare enda bedre å dele noen av de punktene som står på min 'bucket list' med dere! Selv om jeg ikke har så mange ønsker i år, så har jeg uansett mange ting jeg vil oppleve og prøve ut, og alle de havner på min såkalte 'bucket list'!

På toppen av lista kommer nok denne her, nemlig å dra ett sted jeg aldri har vært før. Akkurat nå er ikke årets ferieplaner så alt for seriøse, men det blir nok en god del storbyturer innen skolestart kommer. Jeg har faktisk tenkt å få tak i ett stort verdenskart, slik at jeg kan sette på tegnestifter på alle de nye stedene jeg har vært, og stedene jeg vil dra.

Mmm, dette er en smakfull en! Jeg er ett skikkelig vanedyr, så jeg er ikke akkurat flink til å variere mellom ulike retter og slikt. Men ett av årets mål er å prøve ut noe helt nytt i matveien! Her er det bilde av en stabel sunne, deilige Carrot Cake Pancakes , og det er bare en av mange oppskrifter jeg vil prøve! Si gjerne ifra i kommentarfeltet om du kunne tenke deg flere innlegg her på bloggen med diverse oppskrifter;)

Thihi, såklart er ett av årets mål å ha en skikkelig såkalt 'shopping spree' (shopping runde) på nettet! Det virker nok som om jeg kjøper utrolig mye både på nett og i butikk, men egentlig så er det sånn at jeg nøler ganske så mye med å kjøpe ting, både billig og dyrt. Noen av de nettsidene jeg har tenkt å slå meg litt løs på er blandt annet Makeup Revolution , Romwe og Glambot .

I kveld har jeg egentlig bare planer om å redigere litt på en ny youtubevideo. Ellers skal jeg bare slappe av og nyte kvelden;)

Hva står øverst på din 'bucket list'?

 • Publisert: 28.05.2016             Klokka: 18:15            Kategori: Inspirasjon
 •        
 • Kommentarer:

Den beste måten å nyte fineværet

27.05.2016, 13:55

Hei alle sammen!

Nå har årets første, ordentlige fjelltur blitt unnagjort, noe som følest utrolig deilig! Nå er himmelen skyfri, sola skinner og jeg har en helg med masse fint vær i vente. Nå må jeg helt ærlig få si at det aldri har føltes bedre å vite at det endelig er helg. Denne uken har vært utrolig slitsom, og nå er jeg helt ferdig. Heldigvis blir denne helgen ekstra lang, siden jeg har fri på mandag!

Her er ett bilde jeg tok etter å ha nådd toppen av fjellet! Man kan ikke klage på utsikten;)

Planene for resten av dagen er ikke akkurat noe seriøst, men bare litt avslapping i solen, filming og redigering av en ny youtubevideo, og noe av det beste jeg vet til middag, nemlig laksewook! Jeg har endelig bestemt meg for hvilken av de to sminke lookene jeg skal lage en video tutorial av (se Her og Her), og nå har jeg begynt så smått med å filme videoen. Du kan gjerne ta en titt innom kanalen min Her , og som alltid blir jeg superglad for nye abonnenter, kommentarer og feedback;)

Nå skal jeg sitte her ute i solen en stund til, og nyte fineværet! Vi blogges;)

 • Publisert: 27.05.2016             Klokka: 13:55            Kategori: Inspirasjon
 •        
 • Kommentarer:

Ny sommersminke på plass

26.05.2016, 15:25

Heisann!

Tidligere i dag fikk jeg helt plutselig et skikkelig kick av kreativitet og inspirasjon, og bestemte meg derfor for å prøve meg på noen nye sminke looker. Siden det virker som om sommerværet endelig har kommet hit til Ålesund, tenkte jeg at dagens sminke skulle være litt ekstra fresh og sommerlig! Ja, jeg vet at jeg hadde ett innlegg for bare noen dager siden med nesten samme overskrift som i dag, men det får vi bare tåle;)

Selv om dagen i dag begynte litt trått på grunn av en god porsjon trøtthet og utmattelse, ser det ut til at denne torsdagen i slutten av mai ikke blir så ille like vel! Da jeg laget denne nye sminkelooken i dag, oppdaget jeg faktisk flere nye metoder og teknikker jeg ikke har prøvd før, og fikk også testet ut noen helt nye produkter.

Ett av mine mål da jeg satt i gang med å lage til øyensminken, var at eyelineren skulle bli "sharp enough to cut a bitch" ;) Og egentlig er jeg ganske fornøyd med resultatet!

Ansikt:

Formula 10.0.6 Picture Perfect Day daily moisturizer

Flormar Sheer Tinted Beauty Balm Cream | 01 light

NYX Color Correcting Concealer Palette | 04

NYX HD Photogenic Concealer | 02

NYX Wonder Stick | 01 Light

NYX HD Finishing Powder | 01 Translucent

Seventeen Instant Glow Gold Bronze Shimmer Brick

Revlon Highlighting Palette | 020 Rose Glow

Bryn og øyne:

NYX Tinted Brow Mascara | Black

NYX Tame & Frame Tinted Brow Pomade | 04 espresso

Eveline Cosmetics False Definition 4D Extension Volume Mascara

Makeup Revolution What You Waiting For palette | Jeg brukte fargene: Hot Track, Million Dollar Contract, Take A Chance, Now It's Only Me og Sex Chromosome ( brukte Sex Chromosome som eyeliner )

Lepper:

Flormar Waterproof Lipliner | 219

NYX Liquid Suede Cream Lipstick | Tea & Cookies

Jeg har i grunn planer om å filme en ny sminkevideo i nærmeste fremtid. Siden jeg kom med en annen sminke look for bare noen dager siden, tenker jeg at jeg kommer til å ha en video hvor jeg viser enten hvordan jeg laget den looken, eller den jeg laget nå i dag. Du finner link til den forrige sminke looken Her ;) Si gjerne hvilken du likte best og synest jeg skal lage video av i kommentarfeltet.

Hvordan er været der du bor?

 • Publisert: 26.05.2016             Klokka: 15:25            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Det jeg ønsker meg i år

24.05.2016, 19:59

Nå begynner sommeren å nærme seg med stormskritt, noe som vil si at det ikke er lenge til bursdagen min som er midt i juli. Vanligvis har jeg en laaaang liste med forskjellige ting jeg ønsker meg, men i år er det i grunn annerledes. I år er det nemlig bare én ting jeg virkelig ønsker meg, og det er slett ikke noe man kan kjøpe i butikken helt uten om og men. Det som står helt øverst på ønskelista i år (og egentlig på både andre og tredje og fjerde plass også) er faktisk å ha en fin sommer. De to siste sommerene har for det meste gått med til å tenke på mat, mat og mat. For to sommere siden var jeg f.eks innlagt på sykehuset halve sommerferien, og i fjor var det så absolutt ingen dans på skyer heller. Den siste tiden har vært utrolig tøff for meg, men jeg satser likevel på en glimrende sommer!

Såklart, selv om det jeg absolutt helst vil ha er en fin sommer, er det jo ikke sånn at det ikke er andre ting jeg ønsker meg;) Det står såklart en hel rekke ulike sminkeprodukter og slikt oppført på ønskelisten, og det er jo litt letter for folk å gi meg det enn ett klippekort på fine sommerdager... Eller kanskje det ikke er en så dum ide? Uansett, i år prøver jeg meg på en litt annen variant enn den gode gamle ønskelista man pleide å henge på kjøleskapet da man var yngre, og har den på nett! Jupp, rettere sagt, Pinterest. Så hver gang jeg kommer over noe på nettet jeg kunne tenke meg, lagrer jeg det på en helt egen tavle på Pinterest! Om du lurer på hva som faktisk står på ønskelista mi, eller generelt bare trenger litt såkalt 'inspo' kan du trykke Her !

Her er ett bilde fra da jeg gikk på en deilig tur med Tinka, hunden min. Jeg kunne sagt at jeg virkelig liker dette bildet, men det kan vel virke litt selvopptatt siden selve hunden ikke er med engang;)

 • Publisert: 24.05.2016             Klokka: 19:59            Kategori: Inspirasjon
 •        
 • Kommentarer:

Mentalt sammenbrudd

23.05.2016, 20:50

For å være helt ærlig, så vet jeg ikke hvordan jeg skal starte dette innlegget. Det passer ikke med noe"heisann!", og å begynne rett på med å beskrive dagen funker heller ikke. Men jeg kan vel bare begynne med å si at den siste tiden rett og slett har vært helt dritt. Faktisk, så har den vært så dritt at jeg ikke engang gidder å forklare, og det er fordi nr 1: ingen bryr seg. Og nr 2: nesten ingen skjønner.

Dagen begynte vel som alle andre, vanlige hverdager. Jeg våknet opp trøtt som bare fy, sminket meg, spiste dagens vanlige dose frokost-grøt, og føyk av gårde til skolen. Det som har vært annerledes den siste tiden, er at i tillegg til alt dette med anoreksien og ortoreksien, har jeg rett og slett vært jævlig deprimert. De siste ukene har jeg bare så vidt orket tanken på skole og det å omringes av andre folk. Etter fem minutter på skolen... Nei, faktisk etter å bare ha satt en fot innenfor døra på skolen, kjenner jeg bare tårene strømme på. Så fraværet den siste tiden er nok blitt skyhøyt, og også i dag fikk jeg noen timer fravær bak navnet mitt. Heldigvis hadde jeg en god unnskyldning, nemlig at jeg skulle til legen. Der skjedde det ikke akkurat noe spennende, utenom at jeg tok noen blodprøver og andre tester, blandt annet innveiing. Som vanlig nektet jeg å se tallet på vekten, men mamma fortalte meg senere at jeg hadde gått ned noen kilo siden sist. Vel, det visste nok egentlig vi begge to fra før av...

Etter en god del prat og gråting hjemme, klarte jeg etter hvert å dra meg opp av sofaen, ut døra, og rakk akkurat siste time på skolen. Allerede da kunne jeg si med sikkerhet at dagen var helt fæl, men jeg hadde mer i vente. Som vanlig hadde jeg også i dag tenkt å trene den samme gamle, slitsomme HIIT-treningen min, men i dag gikk alt rett til helvete. Etter én runde knakk jeg helt sammen, og var så sliten og utmattet at jeg nesten ikke kunne gå. I begynnelsen prøvde jeg bare å late som ingen ting og oppføre meg normalt, men da jeg bare følte meg verre og verre, og nesten datt i bakken da jeg prøvde meg på noen såkalte 'burpees', ga jeg helt opp. Fortvilt, irritert, sliten og lei, dumpet jeg ned i sofaen på rommet mitt og brast ut i noe som føltes som en endeløs gråt. Såklart kom mamma og trøstet meg så godt hun kunne, slik at jeg til slutt sovnet som en stein.

Nå hadde jeg akkurat ett lite etterskjelv av dagens tidligere sammenbrudd. Nå var det heldigvis ikke noe spesiell grunn, men mest bare at jeg ikke fikk til å ta på løsvippene mine...

Jeg vet at de fleste som leser dette ikke skjønner, og heller tenker at jeg bare syter. Men vet dere hva? Det gjør jeg, og det har jeg rett til. Jeg har vært og går gjennom mer enn de aller fleste går gjennom i løpet av ett helt liv, og derfor har jeg lov til å klage litt. Jeg vet at det jeg har skrevet her kanskje bare høres ut som om jeg vil ha oppmerksomhet, men det er fordi dere rett og slett ikke skjønner. Men vet dere hva? Det er greit. Noen fortjener bare ikke å skjønne.

 • Publisert: 23.05.2016             Klokka: 20:50            Kategori: Anoreksi og ortoreksi
 •        
 • Kommentarer:

The power of makeup

22.05.2016, 21:08

Hei alle sammen!

Endelig har jeg klart å få tid og energi nok til å filme en ny video til youtube. Det blir fort til at man har planer om å både filme, rediger og publisere en ny video, men ofte ender det med at det ikke blir noe av likevel. Heldigvis gikk ting som det skulle i dag (for det meste) og nå er en ny video lagt ut på youtubekanalen min! I denne videoen snakker jeg dere gjennom en litt annerledes sminke look, hvor jeg bare sminker halve ansiktet! Dette gjør jeg for å vise hvor utrolig stor forskjell sminke gjør, men også for å få fortelle dere at folk er ulike. Noen sminker seg fordi de rett og slett synes de er finere med sminke, noen gjør det kanskje fordi de føler litt press om at de må gjøre det fra venner og slikt, og noen gjør det bare fordi de liker det! Jeg for min del, gjør det bare av en eneste grunn, og det er fordi jeg bare elsker det! Jeg elsker å teste ut og vise frem nye produkter, utforske ulike trender og sminke looker, og såklart vise alt til dere! Men så må vi bare huske på at både med og uten sminke, er vi alle sammen helt unike, vakre og nydelige! 

Jeg kommer til å prøve å sette inn en link til videoen rett under her, men som dere vet er jeg ikke så alt for teknisk av meg, så det går nok rett til h*lvete;) Om den linken ikke fungerer, kan dere klikke her: https://www.youtube.com/watch?v=h3CR7fvLEek

Jeg blir utrolig glad for alle kommentarene, seerne og ikke minst abonnentene mine, og gi meg gjerne litt feedback om hva dere synes var bra med videoen, hva jeg kunne gjort annerledes o.s.v... Det er faktisk enda en ny video på vei, så det er bare å holde øynene åpne;)
 

 • Publisert: 22.05.2016             Klokka: 21:08            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer:

Sommermaten jeg elsker!

21.05.2016, 20:52

Som jeg skrev om i forrige innlegg, så virker det som om sommeren endelig har kommet. I dag har været vært helt nydelig, og det er meldt enda bedre til neste helg. Etter å ha gått en etterlengtet fjelltur i fineværet, innviet jeg like så godt sommeren med hva man kan kalle sommermat. Jeg fant nemlig den søteste lille melonen noensinne da jeg var i butikken, og melon er helt perfekt på litt varmere dager. Det var utrolig deilig å bare sitte på verandaen med sola i trynet og en supergod lunsj i hendene;)

Som dere ser, så var melonen i helt perfekt "lunsj størrelse", og det var utrolig godt med litt forandring i matveien.

Som vanlig, hadde jeg også i dag noen deilige, hjemmelagde iser på lur. I dag hadde jeg noen med jordbærsmak, en av favorittene!

Dagen i dag har egentlig gått utrolig fort, men heldigvis har det for det meste vært en super dag med fint vær! Nå er det på tide med litt lørdagskos i sofaen, med film og kveldsmat;)

Husk å ta en titt på forrige blogginnlegg, hvor jeg hadde en liten "makeup tutorial"! Les Her !

 • Publisert: 21.05.2016             Klokka: 20:52            Kategori: Mat
 •        
 • Kommentarer: 1

Sommersminken på plass

21.05.2016, 19:06

Heisann!

Som ett mirakel, har endelig været her i Ålesund blitt snudd helt på hode i forhold til hva det pleier å være. Helt til nå for en liten stund siden har solen varmet utrolig godt opp, og det må ha vært rundt 20 grader på det varmeste. Så i dag har jeg blandt annet gått en liten fjelltur for å innvie dette supre været! Dessuten har jeg også unnet meg noen nye klesplagg, men også litt sminke;)

Etter å ha fått unnagjort alle dagens plikter, satt jeg meg ned foran sminkebordet og bestemte meg for å lage en helt ny, litt mer sommerlig sminkelook. Jeg synest det er utrolig avslappende å bare sette seg ned, skru på litt musikk, og bare ta seg god tid med sminken og kose seg!

Foundation: Ingrid Cosmetics ideal face luxurious silky makeup foundation + NYX stay matte but not flat liquid foundation

Concealer: NYX HD photogenic concealer + NYX color correcting concealer palette

Pudder: NYX HD finishing powder i fargen Translucent

Contouring: KAT VON D shade & light contour palette

Highlight: Makeup Revolution Highlight palette

Blush: Sleek blush by 3 palette i fargen Pink Lemonade

Bryn: NYX Tame and frame tinted brow Pomade i fargen Espresso + NYX tinted brow mascara i fargen Black

Øyenskygge: Makeup Revolution What you Waiting for palette + Makeup Revolution Big Love palette

Mascara: Eveline Cosmetics Extension Volume mascara

Nå har jeg akkurat slukt siste bit av middagen, som i dag såklart ble grillmat! Nå skal jeg gå en liten tur med Tinka, hunden min, før jeg setter meg ned og redigerer litt på en video til youtube. Jeg tror kanskje jeg kommer til å lage en sminkevideo hvor jeg viser hvordan jeg lager denne looken, men jeg blir bare glad for andre forslag til videoer! Skjekk gjerne youtubekanalen min Her !

Hvordan har været vært der du bor i dag?

 • Publisert: 21.05.2016             Klokka: 19:06            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Nå står sommerferien for tur! Årets planer

20.05.2016, 21:23

Jeg må bare være utrolig klisjé, og si dette her. Dette halvåret har gått merkelig fort! Helt siden etter jeg kom hjem fra Gran Canaria i slutten av mars, har ukene gått så fort at jeg ikke har rukket helt å innse det. Nå er vi i slutten av mai, noe som vil si at den første sommermåneden snart står for tur.

De siste årene har jeg og familien hatt minimalt med planer når sommerferien etter hvert dukker opp. Vi lengter alltids etter sol og varme, men også etter å bare slappe av hjemme på verandaen med bena på bordet. For to år siden skjedde det absolutt ingenting, bortsett fra at jeg var innlagt på sykehuset en lang stund (lang historie, les her ). Året etter, altså i fjor, hadde vi egentlig ikke noen spesielle planer, men tok de fleste små utfluktene vi hadde, litt på sparket. Men i fjor ble vi faktisk helt forelsket i en ny by, som vi har planer om å reise til i år også, nemlig Gdansk! I fjor dro vi dit hele tre ganger i løpet av kort tid, og det samme skjer nok i år igjen. De to siste gangene har vi bodd i ett område som heter Przymorze, og der er det rett og slett som skapt for oss! Der er en laaaang, nydelig strand, en kjempestor park med utallige vakre stier som er perfekte til en joggetur, og best av alt... Shopping!

Så nå har vi bestilt enda en tur til Gdansk, men i år er planene litt mer vågale. Vi skal nemlig prøve å ta toget fra Gdansk ned til Warszawa, hvor jeg blandt annet har seriøse planer om å handle på Bath And Body Works !

Dessverre har jeg ikke noen bilder fra alle turene til Gdansk her på mobilen. Men jeg slenger likevel med ett lite bildet av noe jeg er helt hekta på for øyeblikket, nemlig hjemmelaget is! Enkelt, sunt og utrolig godt;)

Har du noen spesielle planer for sommeren?

 • Publisert: 20.05.2016             Klokka: 21:23            Kategori: Reise
 •        
 • Kommentarer:

Den beste grønnsaken noensinne!

20.05.2016, 18:17

Selv om jeg skrev ett ganske langt innlegg litt tidligere i dag, hadde jeg bare noe på hjerte jeg måtte fortelle dere! Den siste tiden, noe som i grunn vil si de siste ukene, har jeg vært helt hekta på noe jeg aldri har hatt noen som helst tro på. Jeg husker ikke helt hvordan jeg oppdaget at dette er det beste som finnest, vent... Nei, husker fortsatt ikke, men nå er jeg rett og slett helt forelsket! Nå lurer dere sikker på hva det er jeg er blitt så hekta på, og det er faktisk søtpotet!

Jepp, her er jeg som poserer med en søtpotet, før jeg desverre måtte skjere den opp... I det siste har jeg faktisk spist søtpotet til middagen nesten hver dag, noe som er fordi det er så utrolig enkelt å tilberede og rett og slett smaker helt nydelig! Rett under her kommer jeg til å skrive min favoritt oppskrift på hvordan du kan tilberede søtpotet helt perfekt!

Enkel og nydelig søtpotetoppskrift:

Hva du trenger:

• En stor søtpotet

• Skål som tåler å stå i mikroen

• Plastfolie

• Ønsket krydder

Fremgangsmåte:

1. Skjer av skallet på søtpoteten, og skjer den opp i jevne, små biter.

2. Hell søtpotetbitene opp i en skål som tåler å stå i mikrobølgeovnen. Strø litt krydder over søtpotetene og dekk skålen med plastfolie. Pass på at det er en liten åpning i plastfolien, sånn at den ikke eksploderer;)

3. Sett skålen i mikroen på full guffe i tre minutter. Når minuttene er ferdig, ta skålen ut (det er best å finne fram noen grytekluter, for skålen blir veeeldig varm!), rør rundt, og sett den tilbake i mikroen i to-tre minutter til.

Vips, så har du masse deilig søtpotet! Enkelt, sunt og godt!

Jeg håper virkelig for deres egen del at dere prøver ut denne enkle oppskriften! Dere kommer til å bli positivt overrasket;)

 • Publisert: 20.05.2016             Klokka: 18:17            Kategori: Mat
 •        
 • Kommentarer:

Kylie Jenner restock!

19.05.2016, 21:05

Alle dere som desperat ønsker dere noe fra Kyliecosmetics , må følge med nå! Senere i kveld kommer nemlig absolutt alle produktene til Kylie tilbake på nettsiden, og da må vi være klare til kamp! Alt dette skjer klokken 3 p.m. Pacific, altså klokken 12 her. Niks, ikke 12 om morgenen, men nå i natt.

For at dere som har hatt øynene festet på enten ett lipkit, en lipgloss eller en metal matte, skal jeg dele noen av mine beste tips om hvordan dere lett kan få tak i akkurat hva dere vil ha;)

•Først av alt må dere såklart vite når alt starter, som er nå ved midnatt.

•Finn frem enten PC, telefon, nettbrett eller hva nå enn du ønsker, og pass på at alt er som det skal være.

•Finn frem kredittkortet ditt og annen informasjon du trenger når du skal kjøpe noe på nett.

• Om du har tenkt å kjøpe noen av de mest populære fargene, slik som Exposed (den nyeste), Candy K, Koko K, Dolce K eller Posie K, er det best om du kjøper de alene i en egen bestilling.

Om du er usikker på hva du eventuelt skal kjøpe, kan du ta en titt på dette , dette og dette innlegget:)

Har du lyst til å kjøpe noe, og eventuelt hva?

 • Publisert: 19.05.2016             Klokka: 21:05            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer: 0

Den perfekte sommersminken

19.05.2016, 15:19

Hei alle sammen!

Det første jeg gjorde da jeg kom hjem fra skolen i dag, var faktisk å sminke meg. Jeg kom nemlig med ett uhell til å sove litt lenger enn jeg pleier i dag tidlig, noe som gjorde at jeg rett og slett ikke fikk tid til å sminke meg så mye. Men så fort jeg kom hjem for en liten stund siden, dro jeg frem sminkekostene og satte i gang!

Den 'looken' jeg gikk for i dag, er en helt enkel, ganske nude look, såklart med en liten vinge med eyelineren;) Jeg brukte faktisk In The Buff palettet mitt, som jeg disset noe utrolig mye på ett tidligere innlegg ( les her ). Nå som jeg har fått litt mer tid til å virkelig prøve dette palettet på riktig vis, har jeg innsett at det er ikke det verste øyenskyggepalettet der er;)

Her er In The Buff palettet som jeg kjøpte for ett par uker siden. Med tanke på prisen er i grunn dette ett helt supert palett om du liker litt 'nude' øyenskygge.

Som sagt, så gikk jeg for en helt nude, enkel øyensminke i dag. Jeg brukte fargene Camel, Wave og Silk, som du kan se på bildet under.

Om jeg måtte velge noen favoritter i dette palettet, ville jeg nok ha valgt Camel, Dust og Wave, som alle er glitrende, bruntonede farger.

Jeg virkelig elsker den eyelineren jeg brukte i dag! Det er en fra Maybelline som heter Master Precise ( se her ), og den er helt utrolig. Med den kan man helt enkelt lage både tynne og tykke streker, og den er superlett å bruke!

Er det bare jeg som ikke har innsett helt at det bare er noen få uker igjen til det er ferie? Jeg vet at jeg er skikkelig klisjé nå, men dette halvåret har gått merkelig fort! Så nå må vi bare holde motet oppe, og gi alt vi har den siste måneden før sommeren braker løs;)

 • Publisert: 19.05.2016             Klokka: 15:19            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Jeg trodde dette skulle bli ett fint år

18.05.2016, 19:58

Etter ett langt og kjipt 2015, har jeg krysset alt jeg har av fingre og tær for at dette året skulle bli helt fantastisk. Desverre hadde jeg vel for høye forventninger. Jeg må helt ærlig få si at til tross for at jeg har vært gjennom ufattelig mye dritt de siste årene, så har dette året vært det verste til nå.

Nå de siste uke har alt rett og slett bare gått nedover. Jeg føler meg helt dritt, vil helst spise så lite som mulig, og treningen har tatt helt overhånd. Når jeg står opp om morgenen føler jeg at det eneste poenget med dagen er å trene, og det er ikke en god følelse. Egentlig, så er det faktisk umulig å forklare hvor dritt jeg har det akkurat nå. Dessuten virker det som om alle rett og slett gir blanke f i at jeg har det sånn, og det gjør meg faktisk utrolig sint. Jeg får bare utrolig nok av folk som surrer rundt og tror de går gjennom ett helvete fordi de har kjærestedrama, mens jeg sitter her og virkelig ikke vet hva jeg skal gjøre.

Heldigvis blir dette bare en kort uke på skolen, men allerede etter førstetimen i dag brøt jeg helt sammen. Så det endte med at jeg fikk sitte på biblioteket og lese istedenfor å ha tre timer med matte... Akkurat det plager meg ikke, for matte er ikke akkurat det beste jeg vet. Men jeg skulle bare virkelig ønske at folk kunne se hvor fælt jeg har det. Akkurat nå er det det eneste jeg ber om.

 • Publisert: 18.05.2016             Klokka: 19:58            Kategori: Anoreksi og ortoreksi
 •        
 • Kommentarer:

Lag dine egne produkter!

16.05.2016, 17:53

Hei alle sammen!

Som jeg vanligvis gjør om morgenen (og ellers om dagen), så skrollet jeg i dag også ned gjennom feeden min på instagram på jakt etter litt inspirasjon. Vanligvis kommer jeg ikke over noe helt fantastisk, men ender heller opp med å se på videoer av tjukke katter som desperat prøver å komme seg gjennom en liten katteluke... Men i dag skjedde det en forandring! Jeg fikk nemlig øye på noe som automatisk stjal oppmerksomheten min, og som jeg måtte skjekke ut med en gang. Det var en nettside hvor du faktisk kan designe dine helt egne skjønnhetsprodukter (slik som ansiktskrem, sjampo, skrubber og mye mer) og får dem sendt hjem til deg! Er ikke det kult så vet nå ikke jeg!

Nettsiden heter Mixnature og jeg er helt sjokkert! Designet og hele opplegget med siden er helt genialt, og jeg kan virkelig ikke vente med å lage noen produkter selv.

Som du ser på bildene under, så kan man lett lage helt egne, naturlige produkter. Først velger du hvilken type hud du har (eller hår, alt ettersom hvilket produkt du vil lage), så velger du helt enkelt hvilke ingredienser du vil tilsette til produktet ditt.

På hver olje og ingrediens du kan tilsette, står det på litt informasjon om hva akkurat den ingrediensen er bra for. Noen reduserer rynker, noen gjør huden myk og skinnende, og noen reduserer ringer og poser under øynene.

Jeg synes denne nettsiden er helt genial, og jeg kan rett og slett ikke vente med å lage og prøve ut noen produkter! Du kan få 20% rabatt på ditt første kjøp om du bruker koden "MIXFORFRIENDS" !

Har du tenkt å prøve ut noe fra denne nettsiden?

 • Publisert: 16.05.2016             Klokka: 17:53            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer:

Hit or shit | Kylie Jenner metal matte lipstick

15.05.2016, 21:49

Heisann!

Endelig har jeg tatt meg tid til å filme og redigere en ny video til youtube, noe det føles som om er utrolig lenge siden jeg har gjort. Som jeg har skrevet om tidligere her på bloggen, så bestilte jeg tre av Kylie sine metal matte lipglosser nå for en stund siden. Såklart var jeg nødt til å lage en video hvor jeg fortalte hva jeg syntes om disse produktene, og det er den videoen jeg har lastet opp nå i dag. I videoen viser jeg blandt annet hvordan produktene ser ut 'in real life' og sier min helt ærlige mening om dem. Du kan også få noen tips til hvordan du enkelt kan få tak i Kylie sine produkter, så om du er interresert i det må du huske å se videoen! Siden jeg har hatt litt problemer med direkte deling fra youtube, kommer jeg bare til å skrive en kjapp liten link rett her !

Som dere ser, så heter videoen, "Hit or Shit". Dette kommer til å være noe jeg kaller alle videoene hvor jeg har nye produkter som jeg tester ut, for å se om de er en hit, eller om de rett og slett bare er shit;) Jeg blir utrolig glad om du tar en titt på videoen , kanskje gir den en tommel opp, og abonnerer til kanalen min!

Jeg håper du har hatt en super helg enten med venner og familie eller alene med Netflix (sånn har mine dager vært) og at dagene fremover blir minst like bra!

Vi blogges!

 • Publisert: 15.05.2016             Klokka: 21:49            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer:

Summer glow på høyt nivå | NYX butter gloss og matte lip cream review

14.05.2016, 16:47

Hei alle sammen!

Som jeg skrev i gårsdagens innlegg, så hadde jeg planer om at i dag var det på tide med shopping. Jeg hadde ikke planlagt noe stort innkjøp, men som vanlig fant jeg noen småting. Blandt annet fant jeg to sminkeprodukter som jeg kjøpte til ære for en ny youtubevideo, og som virkelig ga meg sommerfølelse!

Jepp, de to produktene var såklart fra NYX, som er ett av mine absolutte favoritt sminkemerker. Som dere sikkert har fått med dere, så har NYX ett stort utvalg av ulike konsistenser og finisher på lipgloss, og i dag slo jeg meg løs og kjøpte to av de ulike.

Jeg virkelig elsker begge disse lipglossene! De to ulike "sortene" jeg bestemte meg for å prøve i dag, var en Soft Matte Lip Cream i fargen Milan, og en Intense Butter Gloss i fargen Napoleon.

Jeg har virkelig falt helt pladask for denne Butter Glossen! Både konsistensen og finishen på selve glossen er helt perfekt, lett å påføre, og super pigmentert. Fargen jeg kjøpte, Napoleon, er en superfin, oransj-aktig rosafarge, som minner meg utrolig mye om sommeren! Jeg vurderer å lage en youtubevideo hvor jeg viser dere hvordan jeg lager en slags "summerlook" med denne glossen, så det er bare å si ifra om dere kunne tenke dere det!

Her har jeg testet ut Intense Butter Glossen. Som dere ser, så er fargen perfekt til sommeren, og jeg har absolutt satt mitt elsk på konsistensen denne glossen har!

Og her har vi Soft Matte Lip Creamen i fargen Milan. Helt seriøst folkens... Denne er helt utrolig! Konsistensen på denne er rett og slett helt fantastisk, og fargen er til å dø for (ikke bokstavelig talt da)!

Så nå er det bare å sette i gang med forberedelsene til den nye youtubevideoen jeg skal lage! Jeg kommer mest sannsynlig til å bruke denne Intense Butter Glossen til den videoen, men det er bare å kommentere om du har noen tips til gode sommerprodukter;)

Husk å følge meg på instagram (klikk her ) for mer informasjon om når ett nytt blogginnlegg blir lagt ut, eller når en ny video kommer på youtube!

Vi blogges!

 • Publisert: 14.05.2016             Klokka: 16:47            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Nytt i sminkeskuffen

13.05.2016, 20:54

Hei alle sammen!

Som jeg skrev om i ett innlegg (les Her ) for noen få dager siden, så har jeg enda en gang slått meg løs og kjøpt mer sminke. Denne gangen var det to nye øyenskyggepaletter fra Makeup Revolution, og helt siden jeg dro dem opp av postkassen har jeg nesten ikke kunnet vente med å prøve dem ut! Jeg har såklart testet alle fargene kjapt på hånden min, men i dag ble dagen for å innvie palettene på ordentlig vis.

Siden det var tidlig tentamen i dag, ble det ikke noen stor sminkeprosedyre før jeg dro hjemmefra, men så snart jeg kom hjem slo jeg meg løs med de nye godsakene. Palettet jeg valgte å teste ut nå i dag, er det som heter What You Waiting For , og jeg har nesten ikke ord. Både de matte og de shimmery fargene har en helt fantastisk konsistens, er veldig pigmenterte, og er lett å blande ut.

Her er ett bilde av det flunkende nye palettet! Det gjør nesten vondt å måtte grise til noe så utrolig nydelig...

For å innvie dette palettet prøvde jeg meg på en ganske enkel, smokey look, og såklart en søt liten vinge for å gjøre det hele komplett. Jeg virkelig elsker alle fargene i dette palettet, både matte og glitrende. Jeg vurderer i grunn å lage en youtubevideo hvor jeg viser hvordan jeg lager denne looken (jeg blir utrolig glad om dere sier om dere kunne tenke dere det eller ikke, og skjekker youtuben min Her), men jeg tenkte å vise kjapt her på bloggen først!

Jeg starter bare med å bruke fargen We Love You (som du ser at jeg har satt ett kryss på) og påfører den like under øyenbrynet for å fremheve det. Denne fargen er en glitrende, lys champagnefarge, og passer helt perfekt til å ha både helt innerst i øyekroken og som grunnlag til annen øyensminke.

Jeg må bare begynne med å beklage for at jeg enda ikke vet hva "crease" er på norsk... Men uansett, så tar jeg fargen Can't Find The Brake i "creasen", og litt ytterst i øyekroken. Denne fargen er virkelig helt perfekt til alle anledninger, både fest og hverdag!

For å bygge opp en litt "smokey" look, brukte jeg fargen Do It Alone, litt lenger ute i "creasen" like over den forrige fargen. Denne fargen har en litt kald undertone, og jeg tror den passer helt perfekt til litt grønne eller blå øyne!

For å se litt mer våken ut (noe jeg alltid trenger om hverdagene) tar jeg fargen Now Its Only Me i hele øyekroken. Denne fargen er i likhet med fargen jeg brukte aller først, We Love You, helt perfekt til alle slags stiler, pluss at den egner seg supert som highlighter.

Så for å sette prikken over i'en på hele denne looken, tar jeg fargen Sex Chromosome helt nederst mot midten av vannkanten ved øyevippene, og videre oppover. Denne fargen er absolutt helt nydelig, og perfekt til en litt "smokey" look!

Nå har hele familien plassert seg i sofaen med idol på tv'en. Tidligere i kveld kom søskenbarnet mitt på besøk, og i morgen blir det shopping på høyt nivå! Kanskje blir det litt mer sminke på meg;)

Jeg håper du har kommet deg gjennom uken uten noe brask og bram, og at du kommer til å nyte langhelgen!

Vi blogges!

 • Publisert: 13.05.2016             Klokka: 20:54            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Berry In Love

12.05.2016, 21:09

Hei alle sammen!

Nå må jeg bare få si at jeg er utrolig glad for at helgen nærmer seg. Selv om denne uken har gått ganske så fort og skolen ikke har vært alt for ille, er jeg bare utrolig sliten. Men det positive er at i morgen er det fredag, pluss at det ikke er lenge til sommerferien braker løs!

Siden sommerferien nærmer seg med stormskritt, kommer jeg bare mer og mer i sommerhumør. Jeg ser på sommerklær på nettet, kikker på sommersminke i butikkene, og fantaserer om lange, varme dager i sommersola. Til nå har jeg i grunn bare unnet meg ett eneste sminkeprodukt jeg ville kallet ett "sommerprodukt", men når det produkter er såpass fantastisk gjør det ikke noe. Dette "sommerproduktet" kjøpte jeg for noen uker siden, og jeg er helt fascinert over hvor fantastisk det er. Om du ikke har vært her på bloggen min lenge, kan jeg såklart ikke forvente at du vet hva jeg kjøpte for noen uker siden, men dette sommerproduktet er faktisk en Juicy Shaker fra Lancome! Om du ikke vet hva en Juicy Shaker er, så kan du klikke Her . Uansett, denne lipglossen er rett og slett ett "must have" produkt for meg nå når det begynner å nærme seg sommer, og jeg kan nesten ikke vente med å få tak i flere av disse i andre farger! Den fargen jeg har heter Berry In Love, og det eneste jeg kan si om den, er at jeg er Very In Love;)

Litt tidligere i dag da jeg satt og bladde gjennom feeden min på Pinterest, kom jeg over noe jeg automatisk fikk lyst på. Det var også noe til sommeren, men dette er absolutt mye større enn en liten lipgloss. Overalt på sosiale medier når det er sommer, kan man se bilder av folk med digre badedyr i alle slags farger og fasonger. De har alt fra flamingoer og svaner til donuts og iser, og jeg tror faktisk at alle som en kunne tenke seg ett slikt badedyr. Og i dag kom jeg faktisk over en nettside som hadde de søteste og kuleste badedyrene jeg noensinne har sett!

Denne donut-baderingen har jeg sett over alt på instagram de siste årene, og endelig har jeg funnet en selv! Denne supersøte donuten kan du kjøpe Her .

Den koster mer, men denne er nok min absolutte favoritt! Hvilket dyr dette liksom er, har jeg ingen anelse om, men søt var den! Denne søtnosen kan du kjøpe Her !

Denne her tror jeg de fleste har sett på nettet en eller annen gang. Ett flamingo-badedyr gjør alltid sommerbildene helt perfekte, og du kan få tak i ett Her !

Da jeg viste denne her til mamma var det like før hun gikk i bakken! Denne isen kommer også høyt opp på listen min over favorittene, og det med god grunn. Se hvor søt den er da! Denne isen kan du kjøpe Her !

Nå har jeg virkelig fått sommerfølelse! Synd at været ikke er så alt for fint her i Ålesund, men jeg krysser fingrene for at det blir finere snart!

Nå er det snart på tide med litt kveldsmat, og i morgen tidlig braker det løs med den tredje av de fire tentamene jeg har dette halvåret!

Vi blogges!

 • Publisert: 12.05.2016             Klokka: 21:09            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Kylie Jenner Metal Matte Review

10.05.2016, 21:19

Heisann!

I dag fikk jeg den beste overraskelsen da jeg kom hjem fra en lang og slitsom skoledag. Som dere som ofte leser bloggen vet, så har jeg de siste ukene ventet på en utrolig spennende pakke i posten, fra ingen andre enn Kyliecosmetics. De siste dagene har jeg vært litt bekymret for om pakken i det hele tatt skulle komme frem, men nå trenger jeg heldigvis ikke tenke på det lenger, for nå er pakken trygt plassert hjemme hos meg!

Da Kylie lanserte sine Metal Matte lipglosser i slutten av april, var jeg såklart ikke treg med å få tak i alle tre fargene, Reign, King K og Heir. Disse glossene ble laget til ære for coachella festivalen, og alle har en matt, glitrende effekt. Jeg har så utrolig lyst til å gi dere alle meningene jeg har om disse tre lipglossene, men desverre har jeg lovet meg selv å holde tett i en liten stund til. Jeg og to venninner skal nemlig lage en youtubevideo hvor vi prøver ut alle de tre fargene, gir noen gode tips til hvilke hudtoner hver og en av fargene passer godt til og hvordan du kan kapre alle tre, og såklart hva vi synest om dem og hvilken farge vi liker best!

Så i dette innlegget må jeg desverre holde tett om hva jeg synest om disse lipglossene og hvordan de ser ut på. Men såklart skal der få se noen swatches! Som jeg sa tidligere, så er alle de tre fargene glitrende, og de passer virkelig perfekt til sommeren!

I mellomtiden når du venter på YouTubevideoen (klikk Her for å komme til kanalen min) blir jeg utrolig glad om dere tar dere tid til å se de andre videoene mine og kanskje skrive en kommentar!

Hvilken farge synest du ser finest ut?

 • Publisert: 10.05.2016             Klokka: 21:19            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Endelig er sommeren her!

09.05.2016, 17:41

Jepp, det er sant som overskriften sier. Endelig virker det som om fineværet har kommet for å bli her jeg bor, noe det sikkert egentlig ikke har, men det er vel lov til å håpe;) Både i går og i dag har været her i Ålesund vært helt fantastisk, og det føler jeg virkelig at vi ålesundere fortjener nå!

I dag har det rett og slett vært utrolig varmt i forhold til hva det har vært tidligere i år, og såklart så har jeg utnyttet det godt. Det ble ikke noe skole på meg i dag, noe som rett og slett var fordi dagen i går var så utrolig slitsom, og jeg trengte litt avslapping. Så dagen i dag begynte som vanlig med en skål havregrøt til frokost, og så fort mamma kom hjem dro vi på en etterlengtet fjelltur i fineværet. De siste dagene har vi igrunn gått på en god del fjellturer, men i dag ble turen ekstra bra siden været var så fint.

Som vanlig laget jeg også til noen iser da jeg sto opp i dag, sånn at jeg skulle ha noe å glede meg til. Og det er virkelig helt genialt! Det er bare å ta hvilken som helst yoghurt, jeg bruker vanligvis Double 0% med blåbærsmak, helle oppi noen informer, plassere i fryseren i noen timer, og vips.. Så har du noen deilige iser til å nyte i sommervarmen!

Det er utrolig deilig å endelig kunne sitte på verandaen og spise middag! Uansett hva vi har, blir det automatisk om til den perfekte sommermaten om man har litt salat til. I dag bestemte jeg meg for å prøve ut litt søtpotet i salaten, noe som ble helt himmelsk! Jeg skjerte bare opp søtpotet i små, like biter, hadde dem i en skål med litt plastfolie over, og satte dem i mikroen i noen minutter. Enkelt, og helt nydelig!

Jeg holder på å planlegge en ny youtubevideo, men i mellomtiden hadde jeg blitt utrolig glad om dere tok en titt på den siste jeg la ut. Det var en Kylie Jenner sminkelook video, og du kan se den Her !

Jeg håper virkelig du har hatt en super dag i fineværet, og at du nyter det så lenge det varer!

 • Publisert: 09.05.2016             Klokka: 17:41            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Kylie Jenner sminkelook

08.05.2016, 21:54

Hei alle sammen!

Selv om jeg har hatt noen ganger i løpet av dagen hvor jeg har vært utrolig sliten og lei, har jeg sjokkerende nok vært utrolig produktiv! Vel, jeg har vel ikke vært SÅ produktiv, men jeg har i det minste fått gjort noe jeg har utsatt i en stund nå, nemlig å laste opp en ny video på youtube. Da jeg satt meg ned og filmet denne videoen som er en sminkelook-video, visste jeg egentlig ikke helt hva slags sminkelook jeg laget. Først når jeg var ferdig sminket og laget introen til videoen, kom jeg på at "yaaass! Dette er jo en Kylie Jenner sminkelook!". Så sånn ble det da til at dette ble en Kylie Jenner sminkelook-video;) Siden jeg ikke fikk til å lage direkte link fra videoen til bloggen, tar jeg bare den enkle varianten nå i dag. Så om du vil se denne videoen, trykk Her . Jeg blir utrolig glad for alle visningene og abonnentene jeg får, så takk til alle dere!

Vi blogges!

 • Publisert: 08.05.2016             Klokka: 21:54            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer:

Anoreksi er ikke det samme som diett

07.05.2016, 21:14

Jeg blir bare så utrolig irritert over folk som tror det. Folk som tror at anoreksi er det samme som å være på en streng diett. Enda verre er de som tenker at de som har anoreksi, de bestemmer seg bare en dag helt uten videre at de skal sulte seg selv. Her en dag på skolen satt jeg noen meter unna noen jenter som tydeligvis tenker sånn. De sa nemlig at det er dritlett å få anoreksi, for det er bare å slutte å spise. Da var det faktisk like før jeg reiste meg opp fra der hvor jeg satt, og gikk og ga dem en skikkelig ørefik. Mange tror at det å få anoreksi er ett valg, og at det å bli frisk fra anoreksi også er ett valg. Men de kunne ikke tatt mer feil. Man velger verken om man får det eller om man blir frisk fra det, det bare skjer gradvis. Noen personer kan rett og slett ikke få anoreksi, og andre kan det. Sånn er det bare. Og det er på grunn av hvordan tankene til folk er satt sammen. Noen er bare ikke sånn at de bekymrer seg eller tenker mye, og det er de som ikke får anoreksi uansett hva. De som ligger an til å få det, er nok de med dårligere selvsikkerhet og generelt mer tanker og bekymringer. Hvorfor det er sånn, det vet jeg ikke, men jeg vet at det er sånn.

Det er faktisk nesten sånn at anoreksi er blitt undervurdert, og det på den måten at folk ikke ser alvoren i det. Jeg har lest mange steder at en av ti får anoreksi i løpet av livet, noe jeg er helt uenig i. Det er nok heller sånn at en av ti av en av ti, får anoreksi. Jada, en av ti tenker sikkert litt ekstra på mat og er litt bevisst på hva de stapper i kjeften, men de har absolutt ikke anoreksi for det om. Og det her irriterer meg så utrolig mye! For selv leger og slikt vet ikke hva anoreksi er! Anoreksi er IKKE at man bare tenker litt ekstra på mat og får dårlig samvittighet om man spiser litt mer en dag, og heller ikke at man bare helt uten videre bestemmer seg for å sulte seg selv i noen dager. Hva det er har jeg rett og slett ikke tid til å forklare, for det ville tatt så utrolig lang tid.

For det er faktisk sånn at de fleste ikke skjønner hva det er. Men man kan jo ikke egentlig klandre dem. For bare de som faktisk har eller har hatt anoreksi forstår noe av hvordan det er. Selv moren min som har bodd med meg, en som har hatt anoreksi så lege hun kan huske, skjønner ikke alt. Men noen prøver i det minste å forstå, og jeg er utrolig takknemlig for de som gjør det.

Det er en ny youtubevideo på vei, men i kveld er jeg rett og slett for sliten til å redigere og laste den opp... I mellomtiden kan dere vel ta en titt på de andre videoene mine Her , det hadde gjort meg utrolig glad.

 • Publisert: 07.05.2016             Klokka: 21:14            Kategori: Anoreksi og ortoreksi
 •        
 • Kommentarer:

Dette er jo helt genialt!

07.05.2016, 14:58

Har du noen gang hatt en øyenskygge eller lipgloss som du ikke har visst helt hva du skal gjøre med? Kanskje en foundation du kjøpte på salg som viste seg å være helt feil farge? Vel, nå er ikke slike ting ett problem lenger, for jeg fant nettop redningen!

Litt tidligere i dag da jeg bladde gjennom feeden min på instagram, kom jeg over noe som automatisk stjal oppmerksomheten min. Det var en nettside som for det første kjøper dine brukte sminkeprodukter og betaler deg for det, og for det andre selger de brukt sminke kjempebillig! Nettsiden heter Glambot.com og er helt trygg både med tanke på kvaliteten på produktene og shipping. Du tenker sikkert at sminken de selger er helt fæl og ekkel med tanke på at noen andre har brukt dem, men det er snarere tvert imot. De "vasker" alltid produktene med antibakteriell, og pakker dem inn slik at de blir akkurat som ny. (Se begynnelsen av Denne videoen for å finne ut mer om hvordan dette fungerer og hvor bra det er).

På hvert av produktene står det hvor mye som er igjen av produktet, hvilken kvalitet det er på det, og hvor mye det koster. Her fant jeg en Tarte Cheek Stain til bare 5.94 dollar, noe som er helt utrolig med tanke på at den egentlige prisen er rundt 30 dollar! Så om du enten trenger å selge brukt sminke eller kjøpe dyr sminke til en billig penge, så er dette nettsiden for deg!

 • Publisert: 07.05.2016             Klokka: 14:58            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer: 0

Jeg gir ikke opp så lett!

05.05.2016, 18:11

Hei alle sammen!

Som jeg skrev om i gårsdagens innlegg, så har jeg akkurat kjøpt to øyenskyggepaletter. Desverre ble jeg så absolutt ikke imponert av disse palettene, men jeg gir ikke opp så lett! Tidligere i dag bestemte jeg meg for å gjøre det beste ut av situasjonen, og prøvde så godt jeg kunne å lage en sminkelook med ett av palettene.

Det ble bare en helt enkel, nude look, men med tanke på at førsteinntrykket mitt av palettene ikke var så supert, ble jeg ganske sjokkert over resultatet.

Til denne looken brukte jeg en mascara jeg tok fra mamma, og det er faktisk den beste jeg noensinne har brukt! Sjokkerende nok var det en superbillig mascara fra ett merke som heter Eveline Cosmetics, men den var rett og slett fantastisk. Jeg trengte ikke engang å bruke vippetang for å få en fin "vipp" på øyenvippene, for den jobben gjorde mascaraen på egenhånd!

Kunne dere tenke dere en tutorial på denne looken?

 • Publisert: 05.05.2016             Klokka: 18:11            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Ett hundeliv

04.05.2016, 23:28

Noen ganger skulle jeg virkelig ønske at jeg bare kunne være en hund. Ingen bekymringer, ikke noe mas, bare total avslapping døgnet rundt med god samvittighet. Vel, det er i det minste sånn livet til hunden min, Tinka, er. Uansett om jeg skal tidlig på skolen eller sover til langt på dag, så ligger hun og sover som en sten i enden av sengen. Og stor plass tar hun også! Det er faktisk merkelig at en hund på to kilo kan ta opp en tredjedel av plassen i en dobbeltseng.

Her er Tinka i vanlig posisjon. Så fort hun ser ett teppe eller en jakke hun kan legge seg ned på, er hun kjapp med å gjøre det.

En ny youtubevideo er på vei, så følg med! Husk å ta en titt på den siste videoen min Her , og ikke glem å subscribe til kanalen min!

Vi blogges!

 • Publisert: 04.05.2016             Klokka: 23:28            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer: 1

Så absolutt ikke verdt det!

04.05.2016, 19:06

Jeg skulle virkelig ønske at jeg hadde noen positive ord om disse produktene, men om jeg hadde sagt det ville det vært løgn. I går kjøpte jeg nemlig to øyenskyggepaletter som jeg har hørt ganske mange gode anmeldelser om, men jeg skjønner virkelig ikke hvor de anmeldelsene kom fra.

Disse palettene er fra merket W7, og kostet rundt 100kr. Med en gang jeg såg disse ble jeg helt fra meg, dro dem med meg til kassen, og betalte med ett smil. Desverre var de ikke i nærheten av hva jeg hadde håpet.

Det ene hette "in the buff" og inneholdt 12 ulike "nude" farger. En ting som var utrolig merkelig med akkurat dette palettet, var at konsistensen på alle fargene var ganske ulik. På noen var konsistensen ganske kremet, noe jeg likte, men på andre var den plutselig helt upigmentert og tørr. Den eneste fargen jeg faktisk likte i dette palettet var den som hette "Camel", som er en kobber-aktig, glitrende farge.

Det andre palettet, "up in smoke", hadde jeg litt høyere forventninger til. I dette palettet er det også 12 farger, bare at disse er "smokey". Jeg ble rett og slett utrolig skuffet da jeg begynte å prøve ut øyenskyggene i dette palettet, men nå skjønner jeg hvorfor de kaller det "up in smoke". For de fleste, inkludert meg, får lyst til å sette fyr på det. Konsistensen på disse øyenskyggene var helt fæl, og de var ikke pigmenterte i det hele tatt. Dessuten skjønner jeg virkelig ikke hvorfor det plutselig er en lyserosa farge midt i palettet, for det synest jeg rett og slett ikke hører til konseptet "smokey".

Jeg må bare beklage for at dette ble ett ganske så negativt innlegg, men ikke alle innlegg kan være solskinn og regnbuer;) Jeg håper bare virkelig at jeg har klart å advare noen av dere før dere fyker ut og kjøper disse palettene. Selv om de var billige, var de absolutt ikke verdt det:(

Jeg håper du har hatt en super onsdag! Vi blogges!

 • Publisert: 04.05.2016             Klokka: 19:06            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Det perfekte sommerhåret

03.05.2016, 21:34

Ikke det at jeg har det overskriften sier, nemlig det "perfekte" sommerhåret, men nå er det i hvertfall på tide å begynne med hår- og hudpleie for fullt igjen! Til helgen er det meldt godt over 20 grader her hvor jeg bor, og jeg kjenner sommerfølelsen komme sigende innpå meg. Nå etter en lang og kaldt vinter (som egentlig har vart helt frem til nå) følest det ekstra godt å kunne unne seg litt gode produkter, slik at man kan begynne med sommerforberedelsene på ordentlig. Selv er jeg en skikkelig sløving når det kommer til f.eks vasking av håret og sånne ting, men nå er det vel på tide å ta litt tak i seg selv og sette i gang!

Produktene fra merket OGX er mine absolutte favoritter til håret! Ikke bare er produktene i seg selv helt fantastiske, men også lukten og designet er helt nydelig! De produktene jeg har brukt nå i det siste, er de fra Kukui Oil serien, og de er rett og slett ubeskrivelige! De er helt perfekt for litt tørt, slitt vinterhår, og gir håret en fantastisk glød. I denne serien finner man både sjampo, balsam og en helt super hårolje. Du kan kjøpe disse produktene Her og i alle Vitabutikker!

Noe jeg skal bli flinkere til å bruke i tiden fremover er hårkur. Denne fra Tony&Guy var en av mine favoritter før, så vi får se om den virker like super nå! Du kan kjøpe denne hårkuren Her !

Er du noe flink til å pleie håret?

 • Publisert: 03.05.2016             Klokka: 21:34            Kategori: Inspirasjon
 •        
 • Kommentarer:

En litt mer avslappet versjon

02.05.2016, 19:17

Hei alle sammen!

Endelig er alle dages plikter og ting som skal gjennomførest unnagjort, og nå er det på tide å slappe av. Resten av uken blir det faktisk mer enn nok tid til akkurat det, for jeg har så og si fri hele resten av uken! I morgen er det tentamen, noe som vil si at jeg bare må dra meg opp av senga, stikke på skolen, skrive en stil og fyke hjem igjen, så det blir en ganske så avslappende dag det også. Onsdag, torsdag og fredag blir det helt fri, noe jeg ikke egentlig vet grunnen til, men så lenge det er fri er det greit for meg ;)

Siden jeg har satt av resten av kvelden til full avslapping, slengte jeg rett og slett på noen litt "comfy" klær. Toppen jeg bruker her er fra Bik Bok sin "balance" kolleksjon, og jeg er helt forelsket i den! Det er den som heter Clear Top og den koster bare 149kr. Den finnest i fire ulike farger, denne grå, en lilla, en hvit og en svart, alle like fine! Så nå blir det bare å slå seg ned i sofaen med bena på bordet og en kopp te i hendene, og nyte resten av dagen.

Har du noen planer for uken?

 • Publisert: 02.05.2016             Klokka: 19:17            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Enda ett steg nærmere

02.05.2016, 17:06

Hei alle sammen!

Såklart måtte jo helgen ta slutt en gang, og som vanlig skjedde det altfor fort. Til nå har mandagen gått helt fint, og jeg har til min store glede kommet meg gjennom skoledagen uten noen store hinder eller problemer. Formen er desverre ikke helt på topp i dag, men det blir alltid bedre når man åpner postkassen og der ligger en pakke og venter på deg! Desverre var det ikke Kylie metal matte lipglossene mine som var ankommet, men lipglossen til giveawayen var der og skinte som en sol (noe som også er helt supert)!

Da jeg tittet på værmeldingen tidligere i dag, fikk jeg rett og slett sjokk! Den påstod nemlig at det skulle bli rundt 20 grader her jeg bor nå til helgen, noe som fikk humøret mitt opp på null tid! Jeg er en skikkelig sommer-person, noe som egentlig er mest fordi det er den eneste årstiden det faktisk er varmt her i Norge. Så at det skulle bli såpass varmt nå fremover fikk meg til å tenke på at det ikke er lenge til sommeren står for tur, og nå er vi ett steg nærmere sommerferien!

Alle bildene er tatt fra instagrambrukeren til Emilyrosehannon , som legger ut utrolig mange nydelige bilder! Skjekk brukeren hennes for mer sommerinspirasjon!

Husk å ta en titt på April Favorites videoen min på youtube og skriv gjerne en kommentar om hva du synest! Jeg har mange ideer til hvilke videoer jeg skal filme nå fremover, men jeg blir bare glad for noen tips;)

 • Publisert: 02.05.2016             Klokka: 17:06            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

April favoritter 2016

01.05.2016, 22:38
Hei alle sammen!
 
Som jeg lovet dere i mitt forrige innlegg, så har jeg endelig fått lastet opp en ny youtubevideo! Det tok sin tid både å redigere og laste opp videoen, men til slutt fikk jeg endelig lagt den ut på youtubekanalen min, Thoffies Makeup. I denne videoen viser jeg dere alle produktene jeg har elsket i april, og dette er nok noe jeg kommer til å gjøre som en fast rutine i begynnelsen av hver måned. Så når mai er over kommer det en mai favoritter video, når juni er over kommer det en juni favoritter o.s.v... Siden jeg har hatt litt problemer med opplastingen av denne videoen, kan det også hende at det blir litt problemer med å vise den her på bloggen. Men om du ikke får til å se den direkte fra bloggen, klikk på denne linken: https://youtu.be/5o4xD1FftZY


Jeg beklager utrolig mye om det er noen problemer med linken, men jeg blir utrolig glad om du ser videoen og skriver en kommentar om hva du synest! Enda en video kommer fortere enn du aner;) 

 


 

 • Publisert: 01.05.2016             Klokka: 22:38            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer:

Og vinneren ble...

01.05.2016, 21:06

Hei alle sammen!

Dette blir bare ett superkjapt innlegg for å fortelle dere at vinneren av giveawayen min endelig har blitt kåret! Om du vet at du har meldt deg på giveawayen er det bare å skyndte seg og skjekke mail og instagram for å finne ut om du har vunnet. Jeg har absolutt planlagt å ha flere giveawayer her på bloggen i fremtiden, så det er bare å følge med!

For øyeblikket sitter jeg med nesa trykt nedi dataskjermen og laster opp en ny video på youtube. Hver gang jeg laster opp en ny video får jeg hjertet i halsen og 200 i puls, for jeg blir rett og slett utrolig stresset! Men nå er det bare å krysse fingrene for at det går smertefritt i dag også;)

Takk til alle som har meldt seg på giveawayen! Og til dere som ikke vant denne gangen, husk at det kommer flere muligheter i fremtiden!

Vi blogges!

 • Publisert: 01.05.2016             Klokka: 21:06            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer: 1
teresehoff

teresehoff

Heisann, og velkommen til bloggen min! Da jeg først startet denne bloggen skrev jeg for det meste om sminke, skjønnhet og klær, i tillegg til en god del om sykdommen min. Da jeg var 11 år gammel ble jeg diagnosert med anoreksi, og etter flere år med kjemping mot det, fikk jeg også alvorlige treningsforstyrrelser. Nå, etter tre år med kjemping, slit og tårer, kan jeg endelig si at jeg er på bedringens vei, og nå har bloggen min forandret seg helt. Jeg har forelsket meg helt i treningen, og med "prosjekt pålegging" i full gang, spiser jeg mer enn på lenge. Og merkelig nok er det disse to tingene som har reddet meg fra spiseforstyrrelsene. Trening og mat har blitt til det jeg interesserer for, selv om det ennå er det jeg sliter med og kjemper mot. Men jeg vet at dette er min vei, og jeg håper at dere vil følge meg på den <3


Følg meg

bilde   bilde   bilde