hits


Review av ulike billige liquid lipsticks

30.06.2016, 18:47

I den siste tiden er det én ting som har vært utrolig populært innen sminke og slikt, nemlig liquid lipstick. Jeg har jo skrevet noen innlegg tidligere om akkurat dette og hva liquid lipstick er, men i dag har jeg tenkt å gi dere tre ulike liquid lipstick anbefalinger som alle har råd til!

Maybelline vivid matte liquid

Dette var en av de tingene jeg var fast bestemt på å få tak i da jeg var i Gdansk, og det fikk jeg heldigvis! Til mitt store sjokk fant jeg ut tidligere i dag at disse også har kommet til Norge, men det er jo bare bra;) Denne har en helt utrolig deilig konsistens, selv om jeg føler at konsistensen fra farge til farge kan være litt ulik. Fargene jeg har testet er Nude Thrill, Nude Flush, Berry Boost og Rebel Red, og jeg liker alle fargene utrolig godt! Min favoritt er nok Nude Flush, som jeg også brukte i den siste videoen min på youtube (se Her).

Fra venstre: Nude Thrill, Nude Flush, Berry Boost, Rebel Red

Bourjois rouge edition velvet

Selv om dette også er ett produkt jeg har ønsket meg lenge, ble jeg utrolig sjokkert da jeg fant det i butikken. Men selv om lommeboken var så og si skrapet, unnet jeg meg to av fargene fra merket Bourjois. Disse Rouge Edition Velvet lipglossene har en mye mattere finish enn de fra Maybelline, noe jeg liker utrolig godt. Dessuten liker jeg innpakningen på disse bedre, med tanke på at de er litt mindre, noe som gjør dem lettere å ta med seg rundt omkring;) Jeg har testet i fargene Happy Nude Year og Frambourjoise, to nydelige rosafarger. Happy Nude Year er den dere ser til venstre, og det er en utrolig fin men enkel dus, lys rosafarge. Den mørkere fargen, Frambourjoise, er snarere mindre pigmentert, men er uansett en nydelig, knæsj mørk rosafarge!

Eveline Cosmetics velvet matt lip cream

Endelig er jeg kommet til favoritten over alle favoritter! Denne liquid lipsticken har både nydelig innpakning og design, et bredt utvalg av fine farger, og best av alt er konsistensen. Disse glir på lett som bare det, og er matte med en gang. Jeg plukket opp fargene Nude Pink, Mystic Rose og Cashmere Pink, tre farger jeg liker bedre enn fantastisk! Fra venstre ser dere Nude Pink, Mystic Rose, Cashmere Pink.

Om jeg skulle valgt ett av disse produktene ville det nok vært den sistnevnte fra Eveline Cosmetics. Desverre er det slik at verken produkter fra Bourjois eller Eveline er lett tilgjengelige her i Norge, men frykt ikke! Jeg fant nemlig ut tidligere i dag at disse Vivid Matte Liquid glossene fra Maybelline endelig har funnet frem til norske butikker, og dere burde virkelig gi dem ett forsøk!

 • Publisert: 30.06.2016             Klokka: 18:47            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

full face of first impressions

29.06.2016, 19:45

Av en eller annen grunn følest det alltid som om flere tusen kilo blir tatt av skuldrene mine hver gang jeg får lastet opp en ny video på youtube. Kanskje er det fordi jeg ofte føler ett lite stress over å alltid ha en ny video klar, eller så er det rett og slett fordi jeg bare elsker å dele flere og flere videoer med dere. Uansett, i dag har jeg endelig fått lastet opp en ny video på youtubekanalen min, og selv om det ikke var akkurat slik som jeg forventet er jeg ganske fornøyd. Dette er en såkalt "full face of first impressions" video, hvor jeg rett og slett sminker meg som helt som vanlig, men bare med helt nye produkter jeg aldri har prøvd før. 


Siden jeg fikk litt problemer under opplastingen av videoen fikk jeg ikke skrevet produktliste med alle produktene jeg brukte. Derfor tenkte jeg å bare slenge med en produktliste litt lenger nede her, slik at dere kan finne de ulike produktene om dere ønsker det:)

Produktliste til Full Face Of First Impressions video:

 • Neutrogena visibly clear pink grapefruit oil-free moisturiser
 • Miss Sporty insta glow primer
 • Miss Sporty insta glow foundation // 003 Medium (første forsøk)
 • Maybelline dream velvet soft-matte hydrating foundation 
 • Eveline Cosmetics art scenic 2in1 concealer
 • Revlon ultimate all-in-one mascara
 • Rommel Kate Sculpting & Highlighting Kits // 002 Coral Glow
 • Maybelline vivid matte liquid // 05 Nude Flush

Om dere ser videoen ser dere at ting i begynnelsen ikke gikk helt etter planen. Jeg vurderer å komme med en oppdatert video etter denne, hvor jeg sier min endelige mening om alle produktene. Dessuten har jeg fått utrolig mange etterspørsler om jeg kan ha en innkjøpsvideo med alle tingene jeg kjøpte i Gdansk, noe jeg også vurderer. Jeg har så og si ingen planer nå i sommer og har derfor masse tid til overs hvor jeg kan både filme, redigere og legge ut nye videoer. Det nærmeste jeg har av noe som ligner planer er en liten tur på IKEA, men den turen er såpass uplanlagt at vi ikke vet om vi skal på den i Trondheim eller den i Oslo... Uansett, en stor grunn til at vi skal nettop på IKEA er fordi jeg har litt planer om noen forandringer med rommet mitt. Jeg vil blandt annet ha ut sofaen og få nytt sminkebord, men også gjøre alt det som tidligere har vært 'sofa-kroken' på rommet mitt om til en sminke- og youtubekrok. Men akkurat nå har jeg mildt sagt null inspirasjon til hvordan denne fremtidige sminkekroken skulle ha sett ut, så jeg tror jeg rett og slett må ta meg en liten tur innom Pinterest;)

Har du noen forslag til hvilke forandringer jeg kunne gjort med rommet mitt? Kanskje noen fine møbler, oppbevaring til sminke eller til og med lys til videoene mine?

Vi blogges!

 • Publisert: 29.06.2016             Klokka: 19:45            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer: 0

Fra grusom til himmelsk middag // Spicy tofu- og risnuddelgryte med brokkoli og bønner

28.06.2016, 19:23

Hei alle sammen!

Nå har jeg akkurat begynt på de to siste rundene mine med trening, men jeg stoppet rett og slett opp fordi jeg ikke følte meg helt vel. Denne dagen har i grunn vært utrolig merkelig. Først gikk alt sin vanlige gang; jeg sto opp og spiste frokost, men etter det gikk ting helt galt. Jeg ble vel egentlig bare utrolig lei meg på grunn av alt dette med trening og mat, og endte derfor opp halvt i søvne med masse tårer i ansiktet på sofaen. Etter å ha fått ut alt av sinne og frustrasjon inni meg, dro jeg og mamma av sted for å handle mat, for i dag hadde vi nemlig planer om å lage noe helt nytt til middag. Jeg har jo blitt veldig opphengt i at det jeg spiser skal være uten ting som kommer fra dyr, men når pappa er hjemme blir det litt vanskelig. Han er nemlig helt motsatt, for han synest at alt han spiser må inneholde kjøtt og ting som kommer fra dyr... Men i dag dro han av sted på fisketur, noe som gjorde at jeg og mamma hadde en gyllen mulighet til å prøve ut en ny rett. Desverre gikk det mildt sagt rett til helvete, og vi prøvde så godt vi kunne å redde oss inn igjen på kortest mulig tid. Da ble det til at vi heller lagde en av våre favorittmiddager, bare at vi også hadde i tofu, brokkoli og risnudler!

Det endte opp med at vi også i dag fikk spist en helt himmelsk middag, men i dag helt uten noe som kom fra dyr. Som prikken over i'en strødde vi litt hakkede cashewnøtter over den ferdige retten, og vips så såg det utrolig fancy ut også;)

Jeg kan gjerne legge ut en oppskrift på akkurat hvordan vi laget denne retten, for den ble utrolig god! I tilleg fant jeg en helt ny favoritt til å ha i maten, nemlig risnudler! De smakte helt himmelsk og var skikkelig enkle å tilberede. Man trenger faktisk ikke koke dem engang!

Det er flere nye videoer på vei til youtubekanalen min, Thoffies Makeup , men jeg blir som vanlig utrolig glad om dere tar en kjapp titt innom kanalen min allerede nå;)

Vi blogges!

 • Publisert: 28.06.2016             Klokka: 19:23            Kategori: Mat
 •        
 • Kommentarer:

Pause fra bloggingen?

27.06.2016, 21:58

Ofte så finner jeg meg selv i å tenke på om bloggingen er bra for meg. I bunn og grunn bestemte jeg meg for å sette drømmen min om å ha en blogg ut i verden fordi jeg har gått gjennom og går gjennom noe utrolig vanskelig. Da tenkte jeg at jeg kunne få ut alle de vonde tankene mine ved å skrive blogginnlegg, noe jeg fikk gjort. Men etter hvert har det blitt færre og færre innlegg om hvordan jeg har det, og jeg skulle virkelig ønske jeg hadde motet til å skrive uendelig mange og lange innlegg om kampen jeg kjemper hver eneste dag. Men gjennom bloggen fant jeg en helt ny side av meg selv, nemlig dette med sminke og youtube. Selv om mange vil si at det å ha flere tonn med sminke og legge ut videoer om det på youtube ikke er noen måte å leve på, og kanskje heller ikke å ha som en hobby, vet jeg allerede så ung som jeg er at det er det jeg vil drive med. Og uansett hva andre mener eller tenker om den saken, kommer jeg alltid til å holde fast på den drømmen jeg har hatt i alle disse årene, som for hver dag som går blir mer og mer om til en plan.

Såklart kommer jeg ikke til å slutte med bloggingen og heller ikke ta noen pause. Men en ting jeg må bli flinkere på er å ta ting litt som de kommer, og ikke stresse sånn. Det blir nemlig fort slik at jeg tenker at verden går under om jeg ikke får blogget en dag eller ikke har en ny video å legge ut på youtube når helgen kommer, men egentlig vet jeg jo at sånn er det absolutt ikke! Kanskje blir blogginnleggene mine litt kortere i tiden fremover, med det er rett og slett fordi jeg trenger litt tid til å ha ett eneste fokus, nemlig meg selv.

Nå er jeg i ferd med å koke kveldens porsjon med grøt, og resten av kvelden blir det blandt annet litt TV-titting og videoredigering. Jeg har akkurat filmet ferdig en innkjøpsvideo, men jeg er litt usikker. Den kommer nemlig til å bli veldig lang, og jeg lurer derfor på om dere foretrekker at det rett og slett blir én lang video hvor jeg viser absolutt alt jeg har kjøpt i Gdansk, både mat, klær og sminke, eller om jeg skal dele den i to. Eller kanskje det hadde vært bedre om jeg bare viste sminken? Dere bestemmer! Skriv i kommentarfeltet hva du foretrekker;)

Jeg skrev i ett av innleggene fra da jeg var i Gdansk at jeg skulle til frisøren, men jeg har helt glemt av å si hva jeg skulle og vise resultatet! Uansett, i Gdansk bestemte jeg meg for å bleke håret, og jeg er utrolig fornøyd! Jeg hadde i utgangspunktet tenkt å farge det ombre, men det ble til at jeg bare bleket det fra litt over ørene og ned, slik at det skulle se mer naturlig ut:)

Hva har du gjort til nå i ferien?

Vi blogges!

 • Publisert: 27.06.2016             Klokka: 21:58            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer: 1

Endelig hjemme igjen!

26.06.2016, 23:38

Endelig kan jeg bare dumpe ned i mitt vante hjørne av sofaen hjemme i stua. Dagen har gått unna sakte men sikkert, og selv om det har vært mye sitting og mindre bevegelse enn hva jeg er vant til på en dag, er jeg nå skikkelig utslitt.

Dagen begynte med det samme gamle; stå opp, ordne seg, spise frokost, men vi måtte også få pakket ferdig alt av kofferter og sekker før taxien skulle komme å hente oss klokken elleve. Det å pakke koffertene var virkelig mye vanskeligere enn hva det pleier å være, for vi har seriøst shoppet noe helt uvirkelig mye;) Heldigvis klarte vi til slutt å få dratt glidelåsen igjen på alle koffertene, og var endelig klar til å dra fra leiligheten og Gdansk.

På flyplassen gikk ting helt supert i begynnelsen, bortsett fra litt kø og venting, men etter sikkerhetskontrollen gikk ikke alt helt som forventet. Bare en liten stund før flyet egentlig skulle ta av fikk vi nemlig beskjeden om at flyvningen var flyttet mye senere. Såklart er det aldri noe gøy å få en slik beskjed, men når jeg har det sånn med maten blir alt automatisk enda vanskeligere. Vi hadde nemlig planlagt at vi skulle lage middag når vi kom hjem, men det skjønte vi såklart at aldri kom til å gå når vi kom til å komme hjem rundt klokken ni. Så det ble til at jeg kjøpte meg noe til middag på flyplassen, men alt ble bare tull likevel. Jaja, vi kom oss hjem like hele, og nå kan jeg endelig slappe av og pakke ut alt jeg har shoppet de siste dagene!

Jeg har såklart planer om å filme en innkjøpsvideo, så det er bare å følge med!

Vi blogges!

 • Publisert: 26.06.2016             Klokka: 23:38            Kategori: Reise
 •        
 • Kommentarer: 0

Dårlig start, men fantastisk slutt

24.06.2016, 22:30

Når man er på på ferietur er det skikkelig deilig å endelig få sette seg ned når kvelden kommer. Det har jeg i det minste erfart på denne turen. Som jeg skrev om i innlegget jeg la ut tidligere i dag, fikk jeg heldigvis sove ganske lenge i dag, noe som utgjorde en god del av lykken på morgenen. Jeg skrev også at vi ikke visste helt hva vi skulle finne på, men til slutt dro jeg, mamma og pappa opp til det kjøpesenteret som ligger nærmest leiligheten, for blandt annet å kikke rundt på det gigantiske supermarkedet. Siden det absolutt ikke har vært mangel på varme i dag, var det en svett og klam opplevelse å skulle gå den halve kilometeren det er opp til kjøpesenteret. I tillegg til å være helt skutt av varmen fikk jeg såklart årets første gnagesår på helen, noe som satte en demper for all lyst jeg hadde på shopping. Da vi endelig hadde nådd frem til kjøpesenteret hadde jeg ufattelig vondt i begge bena, for da hadde nemlig gnagesåret på magisk vis komt seg over på andre foten også. Da fikk jeg rett og slett helt panikk, for jeg hadde verken sko eller energi, men måtte kjøpe ett nytt par sko så fort som mulig. Men etter en fortvilet halvtime på skobutikken fant jeg endelig ett par med sko som i det minste var greie nok, og da slo jeg rett og slett til.

Etter å ha kjøpt nye sko føltes det nesten som om jeg danset på skyer, og vi tok oss den planlagte turen inn på supermarkedet. Det ble ikke den store turen vi hadde tenkt oss, men den tar jeg og mamma i morgen;) Det endte opp med at jeg fikk kjøpt meg litt nye skolesaker, pluss at vi kjøpte oss lunsj. Pappa bestilte seg rett og slett en burger på KFC (rettere sagt: jeg bestilte en burger til han, for engelsken hans er mildt sagt dårlig) mens jeg og mamma hadde kjøpt oss litt frukt og brus på supermarkedet.

Etter lunsj tuslet pappa seg ned igjen til leiligheten, mens jeg og mamma slo oss løs på kosmetikkbutikken enda en gang. Det var bare en liten runde, men jeg fikk blandt annet kjøpt masse sunn snacks, noen sminkekoster, og litt hårpleie. Oi, det glemte jeg nesten av! Før vi dro ned igjen til leiligheten bestilte jeg og mamma en time til meg hos frisøren i morgen klokken sju. Kan du gjette hva jeg skal?;)

På veien tilbake gikk vi faktisk forbi en vegetarresturang, noe jeg ble utrolig oppspilt av! Jeg har jo ett stort ønske om å bli veganer, men det er litt vanskelig med foreldre som digger kjøtt... Uansett, så har resten av gjengen gått med på å spise middag med meg der i morgen, og det gleder jeg meg skikkelig til!

Sjokkerende nok hadde klokken rukket å bli utrolig mye da vi kom ned igjen til leiligheten, og da var rett av sted for å nyte litt deilig middag. Restaurangen vi spiste på hadde skikkelig deilig mat, men jeg var litt uheldig med min første bestilling. Derfor fikk jeg bestille meg noe nytt, og det var supergodt!

Nå har det merkelig nok blitt sent på kveld, og det følest som om dagen har gått unna på tre timer! I morgen har vi en hel haug med planer, blandt annet en tur inn til Gdynia, middag på restaurangen jeg skrev om, og en frisørtime. Jeg gleder meg!

Hva tror du jeg skal gjøre med håret mitt?

Vi blogges;)

 • Publisert: 24.06.2016             Klokka: 22:30            Kategori: Reise
 •        
 • Kommentarer:

Dagens planer || Dag tre i Gdansk

24.06.2016, 11:26

Selv om jeg trodde det aldri skulle skje, har jeg i natt fått en god del, avslappende søvn. Nå har vi akkurat slukt i oss dagens frokost, som var det samme gamle på meg, og vaktelegg og skiver på resten av gjengen. Dagens planer er egentlig litt uklare. Det er uvanlig varmt her i Gdansk, noe som såklart gjør at de fleste kunne tenke seg å nyte dagen med litt kald drikke og en bok på stranden. Desverre er det noe av det verste jeg vet. Jeg klarer rett og slett ikke å sitte helt stille og slappe av, uansett hvor god bok eller deilig drikke jeg hadde hatt. Så for min del håper jeg på kortest mulig tid på stranden, og heller at jeg kan styre meg litt på egenhånd mens resten av gjengen nyter strandlivet.

I tillegg til standen skal jeg og mamma såklart enda en tur på litt shopping, men vi vet ikke helt hvor. Vi skal absolutt på de kjøpesenterene vi har vært på de siste dagene, men vi vurderer også å ta en tur på Galeria Baltycka for å gå på blandt annet Sephora. Dessuten har jeg og mamma diskutert om jeg kunne ha farget håret ombre mens vi var her nede, noe hun absolutt er med på! Hjemme koster det en hel formue å skulle bleke håret så mye som jeg måtte ha gjort, men her i Gdansk er det nesten gratis i forhold til hjemme! Og da synest jeg nesten man må slå til;) Vi må såklart først finne en frisørsalong hvor de snakker godt engelsk, for om ikke kan det gå skikkelig galt...

Nå skal vi snart til å komme oss ut av leiligheten, selv om vi ikke vet helt hvor vi skal;)

Hva har du gjort til nå i sommer?

Vi blogges!

 • Publisert: 24.06.2016             Klokka: 11:26            Kategori: Reise
 •        
 • Kommentarer:

Første dag i Gdansk unnagjort

23.06.2016, 21:56

Endelig kan jeg sette meg ned i sofaen med en kald brus og bare slappe av. Som planlagt ble det en dag fylt med shopping, noe som passer meg midt i blinken. Dessuten har det vært nesten uutholdelig varmt her i dag, og da passer det bra å bare tusle rundt på ett kjøpesenter;) Den første butikken jeg gikk inn på var såklart en kosmetikk-butikk, og det var også den andre og den tredje. I tillegg til all den sminken og kosmetikken jeg har kjøpt har også mamma vært så utrolig snill å spandere litt treningsklær på meg, noe jeg absolutt trenger.

Her var vi på vei til kjøpesenteret, og som dere ser var jeg mildt sagt i godt humør;)

Etter en god del shopping og kikking i butikker satte vi oss ned på en resturang, hvor de andre bestilte seg litt mat. Jeg for min del hadde tatt meg en tur innom matbutikken (som er større enn dere kan se for dere) like før, og knasket heller i meg litt frukt.

Nå kom vi akkurat hjem fra en liten tur på stranden, hvor vi blandt annet kjøpte en skikkelig fancy is, og satt og koste oss på en cafe i kveldssolen.

Jeg kommer såklart til å holde dere oppdatert så godt jeg bare kan, gjennom hele reisen. Så det er bare å følge med her på bloggen, og følg meg gjerne på instagram (tereseh0ff) for enda flere bilder;)

 • Publisert: 23.06.2016             Klokka: 21:56            Kategori: Reise
 •        
 • Kommentarer:

Skuffet, men klar for en ny dag

23.06.2016, 10:11

Jeg er så absolutt ikke en person som får altfor høye forventninger, men akkurat nå er jeg rett og slett skuffet. Til nå har turen til Gdansk som skulle bli en avkobling fra den vanlige hverdagen, bare vært ett helvete. Jeg skrev jo kort om flyturen og slikt i gårsdagens innlegg, men det var ikke bare flyplassen som var helt fæl. Leiligheten vi nå skal bo i de neste dagene, gir meg lyst til å sove i en pappeske på gata. Leiligheten består av ett rom med to sovesenger (ikke av den behagelige typen), ett lite kjøkken uten det man trenger av utstyr til å lage mat, ett spisebord med tre stoler (selv om det står tydelig på nettet at leiligheten er for fire personer) og ett pitte lite bad man så vidt har plass til å vaske hendene på.

I tillegg til en utrolig slitsom dag i går, fikk jeg vare sove i knappe seks timer i natt. Men nå har jeg endelig fått ordnet meg, og står nå og lager frokost, noe som betyr at dagen endelig er i full gang! Det ser ut til å være ganske fint vær i dag, men det blir absolutt en god del shopping i tillegg til strandliv;)

Vi har faktisk planer om å ta toget her fra Gdansk til Warsawa, men det har vi ikke bestemt oss helt for enda. Om vi gjør det blir det i så fall enda mer shopping på blandt annet Sephora og Bath And Body Works!

Vi blogges!

 • Publisert: 23.06.2016             Klokka: 10:11            Kategori: Reise
 •        
 • Kommentarer: 1

Endelig på reisefot igjen! || Første dagen i Gdansk

22.06.2016, 22:52

Endelig er jeg ute på tur igjen! Etter en lang dag med fly, bil og en god del gåing, står jeg endelig godt plassert i leiligheten og koker grøt. Dagen begynte rett og slett med en god del trening og en liten gåtur, slik at jeg ikke skulle trenge å stresse med det senere. Så var det rett av sted til Molde for å ta flyet hit til Gdansk. For å si det sånn: flyplassen på Molde vil jeg aldri ha noe mer med å gjøre. Vi reiste så tidlig hjemmefra at jeg bare hadde rukket å spise frokost, og tenkte derfor å spise lunsj og middag på flyplassen. Men neida! På flyplassen hadde de nesten ikke en eneste matbit å se, bortsett fra litt sjokolade, yoghurt, og dårlig spurte brødskiver. Det endte opp med at jeg kjøpte meg en yoghurt med granola, noe som ikke akkurat var så altfor mettende. Siden flyet kom til å lande i Gdansk klokka sju, måtte jeg såklart ha i meg noe til middag også. Derfor prøvde jeg meg på en baguett mamma kjøpte til meg på flyet. Vel, jeg kunne smake alt fettet. Så da ble det bare en halv bit av den, før jeg klarte å finne roen og leste resten av flyturen.

Men uansett hvordan man snur og vender på det, så er det ikke noe mer jeg kan gjøre akkurat nå. I morgen blir det forhåpentligvis en koselig dag med strand, god mat og shopping, noe jeg gleder meg til! Flere bilder kommer såklart i morgen;)

Skal du ut og reise i sommer?

Vi blogges!

 • Publisert: 22.06.2016             Klokka: 22:52            Kategori: Reise
 •        
 • Kommentarer: 0

Bare én dag til avreise! || Pakkeliste til Gdansk

21.06.2016, 12:49

Jeg kan virkelig ikke tro det! Tiden går så utrolig fort, og det følest som om det var i går at det var en måned til ferie. Nå har det gått noen dager av ferien min, og i morgen kommer dagen jeg har gledet meg til i flere måneder. I morgen drar jeg nemlig til Gdansk! Jada, jeg vet at det ikke er det mest eksotiske stedet man kan dra, men det er merkelig nok mitt favoritt sted her i verden. I tillegg til at jeg generelt elsker å være der, er det utrolig fint vær der akkurat nå, noe som bare gjør tilværelsen enda bedre. Vi drar i morgen og kommer hjem på søndag, men jeg kunne ønske vi skulle være der enda lenger. Denne uken er der meldt opp mot hele 30 grader, noe som gjør det helt perfekt siden vi bor rett ved stranden!

Hver gang vi er i Gdansk ender det alltid opp med at vi shopper utrolig mye. Derfor er trikset å ha med seg minst mulig i bagasjen nedover, slik at vi kan proppe koffertene fulle med alt vi har kjøpt når vi skal reise hjem igjen. Jeg har akkurat funnet frem alt av klær til turen, og såklart er alle plaggene veldig sommerlige, lette, og behagelige!

Jeg må såklart ha med en eller annen kjole på tur, og denne gangen blir det nok denne tettsittende 't-skjorte kjolen' fra H&M. Den er utrolig komfortabel og derfor perfekt til å tusle rundt på kjøpesenteret med!

I tillegg til kjolen fra H&M, skal jeg såklar ta med ett av mine absolutte favorittplagg, nemlig en jumpsuit! Lettere og mer komfortabelt enn en jumpsuit er det vanskelig å finne, og denne her fra Bik Bok er en stor favoritt.

I tillegg til kjolen og jumpsuiten skal jeg ha men litt basisplagg, bare i tilfelle. Vi kommer nok til å handle utrolig mye klær i Gdansk, så jeg kommer nok alltids til å ha noe å gå med;)

Skal du ut på reise i sommer?

Vi blogges!

 • Publisert: 21.06.2016             Klokka: 12:49            Kategori: Reise
 •        
 • Kommentarer:

Ny favoritt i sminkeskuffen! || L'Oréal la palette nude

20.06.2016, 19:01

Endelig har jeg funnet det jeg har lett etter i en god stund nå, nemlig ett billig og bra øyenskyggepalett som er lett for alle å få tak i. For noen dager siden fikk jeg ett helt nydelig øyenskyggepalett i gave, og de siste dagene har jeg stått på for å få testet absolutt alle fargene i flere ulike looker. Palettet er fra L'Oréal og heter La Palette Nude. Jeg visste vel egentlig med en gang jeg satt øynene på palettet at jeg kom til å elske det, men jeg hadde aldri trodd det kom til å falle så godt i smak! Det har en helt fantastisk variasjon av farger; noen matte, noen glitrende, men alle helt nydelige. Konsistensen på alle øyenskyggene er veldig kremet og pigmentert, noe jeg alltid setter pris på i ett palett.

Her har jeg laget en utrolig søt, sommerlig look med dette palettet, og jeg er helt forelsket! På dette bildet kom leppene litt mye i fokus, men jaja;) Om dere lurer bruker jeg Kylie Jenner metal matte i fargen Reign.

Til nå er én av mine absolutte favorittfarger i dette palettet den dere ser som nummer fire fra venstre. Det er en helt nydelig, brent oransj-aktig farge som er helt perfekt til en litt enkel look!

Kunne dere tenke dere en video tutorial av denne looken eller noen andre looker?

 • Publisert: 20.06.2016             Klokka: 19:01            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Ny video på youtube! // Grwm + bursdagsvlog

19.06.2016, 21:48
Hei alle sammen!
De siste dagene har jeg snakket utrolig mye om bursdagsfesten jeg hadde på fredag, men nå i dag setter jeg en stopper. Før bursdagen startet på fredag klarte jeg heldigvis som planlagt å filme en liten 'grwm' (get ready with me) video, altså en video hvor dere får se hvordan jeg ordner og sminker meg. Jeg har aldri laget en slik video selv, men siden jeg elsker å se på slike videoer fra andre youtubere, tenkte jeg at det var på tide. I tillegg til all skravlingen i selve 'grwm' videoen, har jeg (vel, egentlig venninnene mine) filmet en vlog fra feiringen, hvor dere får ett lite innblikk i hva vi gjorde på bursdagsfesten. Forresten så har jeg utrolig lyst til å filme en sminketutorial til youtube, men jeg har litt mangel på inspirasjon. Jeg har veldig mange spennende nyheter, videoer og hendelser i tiden fremover, så det er bare å følge med;) Kom gjerne med feedback på videoen og ønsker om andre videoer dere kunne tenke dere eller produkter jeg kan teste! 
 
 
 

Hva synest du om videoen? Hvilke videoer kunne du tenke deg å se i tiden fremover?

Vi blogges!
 

 • Publisert: 19.06.2016             Klokka: 21:48            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer:

Nytt i sminkeskuffen // Review av gårsdagens gaver

19.06.2016, 12:19

Heisann!

De siste dagene har jeg for det meste lagt ut ting fra bursdagen, men i dag tenkte jeg å gå litt inn på noe annet. Jeg fikk nemlig noen utrolig fine bursdagsgaver, og jeg har bare såvidt klart å vente med å ha en review av dem her på bloggen. Egentlig hadde jeg ikke forventet å få noe særlig med bursdagsgaver, men det fikk jeg jaggu med likevel! Utenom litt penger fikk jeg ett øyenskyggepalett og ett concealerpalett, og jeg har i grunn høye forventninger til dem begge.

Siden jeg ikke hadde forventet å få noe særlig med gaver, ble jeg ganske sjokkert da jeg åpnet gaven som inneholdt dette. Det var nemlig ett øyenskyggepalett fra L'Oréal, og det såg jaggu meg ikke verst ut! Palettet heter La Palette Nude, og er i fargen Rose. Fargene i palettet er mildt sagt nydelige, og er absolutt helt perfekte til en litt mer sommerlig look. Der er både helt lyse, nude farger, noen myke ferskenfarger, og til og med noen mørke brun- og lillafarger. Ett problem som ofte dukker opp med mange øyenskyggepaletter fra billigere merker, er at mange av fargene ofte er lite pigmenterte. Men heldigvis var ikke det ett problem med dette palettet! Som dere ser på bilde over hvor jeg har swatchet fargene, så er de utrolig pigmenterte, og det er alltid ett must! Dessuten er konsistensen på alle fargene ganske så kremet, noe jeg alltid setter pris på.

I tillegg til øyenskyggepalettet fikk jeg også ett concealerpalett fra NYX. Jeg har tidligere prøvet ut NYX sitt colour correcting palett, og det har jeg vært helt forelsket i! Derfor har jeg ganske så høye forventninger til dette palettet også, og jeg håper det blir en favoritt. Siden bursdagen var for bare to dager siden har jeg desverre ikke rukket å gjøre noe annet enn å se hvordan fargene ser ut på huden, men ikke testet dem ordentlig. Heldigvis har jeg nå hele ferien til å teste ut flere nye produkter sammen med dette, og det gleder jeg meg til!

I dag våknet jeg heldigvis ganske sent og har hatt en deilig, avslappende morning, så nå er det på tide med en tur ut, etterfulgt av litt baking senere i dag. Forresten, så har jeg endelig redigert ferdig video fra bursdagen, og er i full gang med å få lastet den opp. Nå er det bare å holde øynene åpne på youtuben min, Thoffies Makeup , etter en ny video!

 • Publisert: 19.06.2016             Klokka: 12:19            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Sommerlige striper! // New in fra H&M

18.06.2016, 18:13

Siden jeg for det meste av tiden tusler rundt i treningsklær, følest det skikkelig godt å endelig få kjøpt litt nye sommerklær! Det er sjelden jeg slenger på meg noe annet enn treningstights og t-skjorte om morgenen, men nå har jeg bestemt meg for at det skal endrest på. På en helt uventet tur innom H&M tidligere i dag fant jeg faktisk en utrolig fin kjole som jeg falt for automatisk. Det er en såkalt 't-shirt dress', altså en helt enkel, tettsittende kjole som minner om en ekstra lang t-skjorte. Jeg ble utrolig glad da jeg såg den henge der midt i butikken, for jeg har nemlig hatt utrolig lyst på en slik kjole i en god stund nå. Jeg var litt usikker på om jeg i det hele tatt skulle slå til og kjøpe den. Jeg blir nemlig utrolig usikker når jeg har på meg slike tettsittende kjoler, for jeg føler meg vanligvis alt annet enn slank. Men til slutt endte det med at jeg kjøpte kjolen, noe jeg er utrolig glad for!

Jeg må helt ærlig få si at jeg er absolutt forelsket i denne kjolen, og kan nesten ikke vente med å bruke den i masse sommer!

Her står jeg og (prøver å) poserer foran ballongene jeg hengte opp på veggen til bursdagsfesten jeg hadde i går. De kommer nok til å henge der en stund;)

Jeg er i ferd med å teste ut noen nye sminkeprodukter, så review av dem kommer nok på bloggen i morgen. Dessuten har jeg mange andre spennende planer som jeg nesten ikke klarer å holde hemmelig;)

Vi blogges!

 • Publisert: 18.06.2016             Klokka: 18:13            Kategori: Innkjøp
 •        
 • Kommentarer:

De beste pannekakene du kan lage! || Peanøttsmør og sjokolade-pannekaker

18.06.2016, 10:07

Nå synest jeg virkelig det er på tide med en ny, deilig oppskrift her på bloggen! Om dere har lest gårsdagens blogginnlegg vet dere nok at jeg hadde en aldri så liten sommer/bursdagsfest i går kveld, noe som forresten var utrolig koselig! I tilleg til en hel haug ballonger og pynt hadde jeg også laget til en god del deilig snacks, blandt annet stabler med små peanøtt- og sjokolade-pannekaker. De falt utrolig godt i smak og forsvant til og med før jeg rakk å ta bilde av dem;) Før jeg begynte å lage pannekakene trodde jeg de kom til å gå rett i dass og ikke bli noe bra, men oppskriften var faktisk utrolig enkel og grei! Så derfor tenkte jeg å dele denne superenkle, smakfulle oppskriften med dere slik at dere også kan nyte noen deilige pannekaker i ferien;)

Om du synest disse pannekakene ser gode ut og vil prøve selv, kan du klikke Her for oppskriften:)

Jeg hadde egentlig ikke planlagt at dette skulle bli ett litt tidlig innlegg, men siden jeg våknet litt tidlig i dag tenkere jeg bare "hvorfor ikke?". Nå er jeg i full gang med redigering av videoene jeg filmet i går (Skjekk gjerne youtuben min Her), så forhåpentligvis dukker de snart opp på kanalen min. Dessuten skal jeg snart på en liten ferietur, og da blir det også utrolig mange spennende videoer;)

 • Publisert: 18.06.2016             Klokka: 10:07            Kategori: Mat
 •        
 • Kommentarer:

Den beste starten på sommerferien!

17.06.2016, 22:22

Akkurat nå er jeg nesten så utkjørt at jeg ikke orker å blogge, men det er bare nesten. I dag var min aller første dag med sommerferie i år, og jeg må få si at jeg er utrolig fornøyd! Som jeg skrev om i gårsdagens innlegg, så har jeg i dag hatt en slags sommer/bursdagsfest. Jeg er utrolig fornøyd med hvordan dekorasjonen og maten ble, men av en eller annen grunn glemte jeg helt av å ta bilde av noen ting! Jaja, sånt skjer når man har det gøy;) Det var blandt annet jordbær dyppet i sjokolade, popcorn med karamell, og ikke minst stabler med små, søte peanøttsmør og sjokolade-pannekaker! (Noen som vil ha oppskrift?)

Nå kjenner jeg at jeg begynner å bli litt sliten i bena. Det er snarere sjelden at jeg styrer med så utrolig mye på en dag, men det følest veldig deilig. Heldigvis fikk jeg filmet både en "get ready with me" video, og vlogget litt under selve festen, så nå er det bare å vente på en liten bursdagsvideo;)

Haha, det er alltid minst én person på ett gruppebilde som ikke er helt heldig med enten sveisen eller at de blunker.

I tillegg til å ha hatt en utrolig hyggelig kveld, fikk jeg faktisk to helt supre gaver som ikke kunne passet meg bedre! Siden vennene mine vet godt om min avhengighet til sminke, var det såklart litt sminke som låg i pakkene jeg fikk, i tillegg til litt penger (som jeg kan bruke på enda mer sminke) ;) Blandt disse to produktene var det ett øyenskyggepalett jeg har utrolig høye forventninger til, og det tror jeg er med god grunn! I morgen blir det nok enda en fartsfylt, sosial dag, men jeg skal nok likevel få lagt ut en liten review av den nye sminken her på bloggen.

Nå har jeg endelig begynt å lage kveldsmat, for i dag har jeg nesten ikke hatt tid til å spise. Til middag ble det derfor en Big Bite baguett, noe som alltid er utrolig godt en gang i blandt. Vel, selv om jeg absolutt foretrekker Subway;)

Når begynner du på din sommerferie?

Vi blogges!

 • Publisert: 17.06.2016             Klokka: 22:22            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Partyforberedelsene i full gang!

16.06.2016, 21:44

Akkurat nå har jeg skikkelig plastikksmak i munnen etter å ha blåst opp ballonger for harde livet. For bare noen få timer siden fant jeg nemlig ut at jeg skal ha en liten jentekveld/bursdagsfest i morgen, og nå er partyforberedelsene i full gang! Det kommer bare til å bli en helt avslappet, koselig sammenkomst med noen venninner, men jeg kjenner at jeg gleder meg skikkelig mye allerede. Rett etter middag og skole (nå har jeg forresten sommerferie!) i dag, tok jeg og mamma turen til Søstrene Grene hvor vi hadde planer om å kjøpe litt stæsj til morgendagen. Det er helt utrolig hvor mye kult en kan finne ved å gå en runde på Søstrene Grene, og kreativiteten man får er det ikke mangel på. All pynten og stæsjet til morgendagen har jeg faktisk kjøpt på Søstrene Grene, og det er jo ikke rart, siden der er jo skikkelig billig også! Nå har jeg absolutt alt jeg trenger, og mye mer!

På Søstrene Grene fant jeg blandt annet noen utrolig kule pomponger formet som alle slags typer frukt og dyr. Siden jeg rett og slett elsker ananas var det såklart det jeg endte opp med;)

I tilleg til en masse kule pomponger, lanterner og annen pynt, kjøpte jeg også masse ballonger. Men ikke hvilke som helst ballonger, nei. Disse ballongene er nemlig formet som forskjellige bokstaver og tall, men jeg kjøpte en pakke med ballonger som former ordet "hooray", altså hurra. I tilleg kjøpte jeg ett ett-tall og ett fire-tall, slik at jeg kan ha tallet 14 i ballonger, noe jeg synest er utrolig kult!

Nå har jeg endelig blåst opp alle ballongene og satt på plass det meste av pynten, så i morgen gjenstår bare snacks. Jeg vet allerede at jeg ikke kommer til å spise så mye av maten selv, men jeg synest likevel det er supergøy å lage til! Faktisk vurderer jeg å lage en liten vlog i morgen, både før og under festen. Så tenkte jeg kanskje å filme en slags "get ready with me" video, slik at jeg kan ha den sammen med vloggen, så blir det en liten "get ready with me/bursdagsvlog". Hva synest dere?

 • Publisert: 16.06.2016             Klokka: 21:44            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Bakt søtpotet med mais og bønner

15.06.2016, 18:14

For øyeblikket ligger jeg i sofaen og drømmer tilbake til nå for en liten stund siden da jeg satt her og gomlet i meg dagens middag. Jeg og mamma hadde i grunn utrolig dårlig i inspirasjon til hva vi skulle lage oss til middag i dag, men til slutt ble det noe av det beste jeg har smakt! For noen dager siden la jeg ut ett innlegg hvor jeg delte noen deilige, sommerlige oppskrifter med dere, og i dag fikk jeg faktisk prøvd ut en av oppskriftene selv! Det vi laget var bakte søtpoteter med masse bønner, mais og løk, og det er helt seriøst noe av det beste jeg har smakt. Dessuten får man så utrolig god følelse av å spise slike middager istedenfor en med masse kjøtt og slikt;) Bla lenger ned for oppskrift på denne herligheten!

Bakt søtpotet med bønner, løk og mais // En porsjon

Du trenger:

• én stor søtpotet

• rømme

• løk

• bønner, jeg liker best kidneybønner og kikerter

• mais

• ost

• ønsket krydder

Fremgangsmåte:

• Sett ovnen på 225 grader.

• Ta en gaffel og stikk søtpoteten noen ganger for å lage flere små hull.

• Plasser søtpoteten i en ildfast form og stek i ovnen i 30 minutter.

• Finn frem det du ønsker av fyll til søtpoteten. Jeg brukte mais, kidneybønner, kikerter og løk.

• Ta søtpoteten ut av ovnen og skjer den i to på langs. Prøv så godt du kan å skjere en slags grop i søtpoteten slik at du kan få plass til en god del fyll. For at den skal bli litt ekstra saftig og smakfull er det godt å ta en klatt rømme i bunnen av gropen.

• Putt fyllet i gropen i søtpoteten, og strø eventuelt på litt ost og ønsket krydder.

• Stek søtpoteten i 15 minutter, ta ut av ovnen, og nyt!

Siden jeg likte dette så utrolig godt kommer vi nok til å ha det til middag ganske så ofte fremover. Men hva gjør vel det? Det er absolutt helt perfekt til sommeren, og nydelig tilbehør til grillmaten.

I dag følte jeg faktisk at jeg hadde litt energi til overs, så jeg tror nok at jeg skal få filmet noen videoer til youtube (Thoffies Makeup) og skrevet noen blogginnlegg i løpet av kvelden. Men wow så fort tiden går! Det er snart slutten av uka noe som betyr én ting, nemlig sommerferie!

Hvilke videoer kunne dere tenke dere at jeg la ut?

 • Publisert: 15.06.2016             Klokka: 18:14            Kategori: Mat
 •        
 • Kommentarer: 0

Dager med mening

14.06.2016, 20:29

Endelig kan jeg si med hånden på hjerte at dagen har vært bra. Selv om morgenen begynte med litt irritasjon over mamma som hadde kjøpt feil yoghurt og at jeg bare så vidt orket å dra meg opp av senga, gikk skoledagen overraskende bra. Da jeg kom hjem fra skolen var jeg som vanlig utrolig sliten og gruet meg voldsomt til treningen. Heldigvis kom mamma og reddet så og si hele dagen, med å foreslå å heller gå en liten fjelltur enn å slite meg gjennom alle rundene med hard trening. Som vanlig skravlet jeg og mamma uhorvelig mye både på vei opp og ned, noe som alltid gir litt ro i sjelen.

Dessuten fikk jeg endelig noe nytt til rommet mitt, nemlig Råskog trillebordet mitt fra IKEA, som jeg skrev om i forrige innlegg. Av en eller annen merkelig grunn satte jeg i gang og monterte trillebordet helt selv, noe som involverte både blod, svette og tårer (ikke bokstavelig talt, da). Til slutt satt jeg faktisk på gulvet og prøvde å skru bordet sammen både med fingre og tær. Heldigvis er nå bordet i god stand og fint plassert på rommet mitt!

Jeg gleder meg virkelig til å få orden på rommet mitt, men dette trillebordet kommer nok til god nytte!

Så nå sitter jeg foran mac'en på jakt etter litt inspirasjon til rommet mitt, og jeg må helt ærlig få si at jeg føler denne dagen har gitt mening. Dessuten er det bare to dager igjen til sommerferie nå, og det skal jeg nok klare!

Vi blogges!

 • Publisert: 14.06.2016             Klokka: 20:29            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Sommerens prosjekt || sminke- og youtubekrok

12.06.2016, 20:44

Den siste tiden har jeg vært utrolig usikker på hva jeg skal gjøre med rommet mitt. Jeg er i grunn allerede veldig fornøyd med hvordan det ser ut, men problemet er at det ikke er så alt for praktisk. Siden jeg nå har begynt med Youtube og bloggingen, trenger jeg nemlig en slags liten krok eller ett hjørne hvor jeg har godt lys slik at jeg kan filme, noe jeg absolutt ikke har nå. Nå sitter jeg nemlig bare rett foran ett av vinduene på rommet mitt slik at jeg også filmer nesten hele rommet, og det synest jeg er litt uappetittlig;) Så nå forsker jeg for harde livet på hvordan jeg skal dekorere og møblere dette lille hjørnet mitt, slik at det blir koselig og fint. Såklart har jeg bladd gjennom side på side med inspirasjon på alle slags sosiale medier, men jeg er ennå litt usikker.

Til nå vet jeg blandt annet at jeg vil ha ett slikt Råskog Trillebord fra IKEA. Jeg kan virkelig se for meg å ha diverse sminkesaker og slikt oppbevart i den, pluss at den ser utrolig snasen ut;)

Så ser jeg også for meg å bare kjøpe en benkeplate, noen ben (som støtte til benkeplaten), og en såkalt Alex Kommode, og ordne slik at det blir som dere ser på bildet.

Men problemet er bare det at jeg ennå ikke vet hva jeg skal ha som 'bakgrunn' i videoene mine. Jeg kunne tenke meg å ha f.eks en slik Alex kommode som var på bildet, pluss å ha ett slags bord hvor det kan stå diverse pynt. Men såklart har jeg ikke så veldig lyst til å bruke mye penger på dette lille prosjektet, så jeg prøver for harde livet å komme på litt kreative løsninger med ting jeg allerede har. Jaja, det blir nok helt super til slutt;)

Har dere noen tips til hvordan jeg kan ordne dette?

Vi blogges!

 • Publisert: 12.06.2016             Klokka: 20:44            Kategori: Inspirasjon
 •        
 • Kommentarer:

Vekk med det lange håret!

11.06.2016, 20:48

Én ting jeg faktisk har glemt helt av å fortelle dere her på bloggen, er at jeg endelig har fått vekk det lange håret! Jeg har prøvd desperat på å spare håret en lang stund nå, men for noen uker siden merket jeg at tuppene var utrolige slitte, og at jeg rett og slett trengte litt forandring. Så på torsdag satte jeg meg i frisørstolen, og da jeg dro, låg det en god del avklippet hår på gulvet;) Det er faktisk utrolig sjelden at jeg blir så fornøyd med en klipp som det jeg ble nå! Jeg klipte det ganske så kort, med litt "v-fasong", og jeg er kjempe fornøyd. Dessuten fikk jeg gleden av å prøve ut noen hårprodukter jeg aldri har prøvd før, og WOW! Jeg fikk blandt annet prøve en såkalt beautyfying oil cream, altså en olje i krem-form som gjorde håret utrolig skinnende og lekkert! Kremen var fra L'Oréal sitt merke Kerastase, og du kan kjøpe det Her for 314kr.

Siden jeg har glemt helt av den nye hårsveisen min, har jeg rett og slett ikke fått tatt noe særlig med ordentlige bilder av den. Jeg sikler fortsatt etter å farge håret ombré, men siden det sliter utrolig mye på håret å bleke det, pluss at prisen er ganske så høy, har det på en måte blitt langt i glemmeboka. Men det et vel lov å drømme;)

Husk å se den nyeste YouTubevideoen min Her , og gi gjerne litt feedback og en 'tommel opp'!

 • Publisert: 11.06.2016             Klokka: 20:48            Kategori: Inspirasjon
 •        
 • Kommentarer:

Ny video! || Palette collection 2016

10.06.2016, 22:53
 Som dere som har lest bloggen min en stund vet, så har jeg faktisk en youtubekanal hvor jeg prøver så godt jeg kan å holde dere oppdatert med nye videoer ganske så ofte. Desverre har jeg hatt utrolig lite energi i det siste, og derfor har det ikke blitt så mange nye videoer på youtube. Men i dag har jeg endelig klart å både filme, redigere og legge ut en ny video, og som vanlig må jeg jo oppdatere dere her på bloggen om det;) Dagens video er en Palette Collection video, hvor jeg snakker dere gjennom alle mine paletter. Som dere som har vært her siden tidenes morgen vet, så har jeg bare vært helt forelsket og avhengig av sminke i en liten stund, og derfor har ikke kolleksjonen min rukket å bli så alt for stor enda. Men både på bloggen, youtube og instagram (tereseh0ff) viser jeg dere veien min fra sminkeelsker, til kanskje sminkør eller noe lignende;) Uansett, så blir jeg utrolig glad om dere tar dere tid til å se videoen og kanskje skrive en liten kommentar både her på bloggen og på youtube. 


Hva synest du om videoen?

 • Publisert: 10.06.2016             Klokka: 22:53            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer: 1

BUP gjorde meg sykere enn jeg allerede var

09.06.2016, 21:00

Akkurat nå vet jeg rett og slett ikke hva jeg skal gjøre. Energien er helt på bunn, tankene flyter helt over, og jeg hater meg selv mer enn noensinne. Jeg kan virkelig ikke unngå å tenke på hvordan jeg hadde hatt det nå om jeg aldri fikk noe med BUP å gjøre. Nesten med en gang foreldrene mine merket at det virkelig var noe galt med meg for noen år siden, var de snare med å avtale timer med BUP. Det aller første jeg tenker på når jeg hører "bup", er faktisk hvor fæle folkene som jobber der er. Da jeg først begynte å gå til samtaler på BUP var det ikke så mye som ble gjort, bortsett fra at de satt opp diverse lister og diagrammer over hvorfor jeg måtte begynne å spise igjen. Såklart det ikke er noe galt i det, problemet er bare hvordan de snakker og oppfører seg. De går nemlig bare etter hva som står på Wikipedia. Målet deres er nemlig bare å få vekten opp så mye som mulig, for de tenker at "undervekt=anoreksi".

Så ble jeg jo innlagt på UPA, noe som heller ikke akkurat var en fest. Hyling og skriking var nesten rutine, og miljøterapeutene som skulle passe på at jeg spiste, satt alltids og gulpet i seg både is og kaker foran øynene på meg, bare for at jeg skulle bli fristet. På rommet hvor jeg skulle sove og tilbringe en god del av tiden min var det ett lite skrivebord, som blandt annet var risset inn med "la meg dø" av en tidligere pasient. Uansett, det gjorde at jeg begynte å spise igjen, men jeg kan ikke unngå å tenke på at det faktisk bare har gjort meg verre. Da jeg ble innlagt hadde jeg diagnosen anoreksia nervosa, men nå må jeg ærlig innrømme at jeg plages av så utrolig mye mer. Det siste året har jeg blandt annet utviklet ortoreksi, noe jeg er absolutt føler er BUP og UPA sin feil. Da jeg var innlagt var det nemlig en periode helt i begynnelsen hvor de rett og slett ikke klarte å hindre at jeg gikk ned i vekt, og da bestemte de seg for at den eneste løsningen var å nekte meg bevegelse og stappe i meg "usunn" mat. Ja, dette stoppet jo at vekten minsket, men fikk meg til å tro at det å ikke bevege seg og spise "usunn" (ikke usunn som i junk food, men mye fett og ikke "lette" produkter) mat gjorde at man legger på seg.

Akkurat nå sitter jeg her bare, uvitende om hva jeg har i vente. På en måte gleder jeg meg noe vilt til sommerferien, men innerst inne vet jeg at det kommer til å gå rett dit hvor høna sparker. De to siste sommerene har jeg nemlig ikke noe særlig mange gode minner fra, og såklart er sjansen for at denne sommeren blir likedan, ganske stor. Men jeg har fortsatt håp om at ting skal ordne seg en eller annen gang, selv om det ser mørkt ut akkurat nå.

Vi blogges.

 • Publisert: 09.06.2016             Klokka: 21:00            Kategori: Anoreksi og ortoreksi
 •        
 • Kommentarer:

The Balm nude dude eyeshadow palette review og swatches // fake

08.06.2016, 20:45

I det siste har jeg klaget litt her på bloggen om hvor mye jeg savner å få noe i posten. I dag gikk heldigvis savnet over, for jeg gikk nemlig en ganske så uventet pakke i posten som jeg i grunn hadde glemt helt av. Det er jo alltids sånn at når man kjøper noe på eBay, at det tar sin tid før det faktisk havner i postkassen. Men i dag låg det jaggu meg en pakke og ventet på meg i postkassen da jeg kom hjem, noe som alltid gjør dagen litt bedre;)

Siden jeg er en skikkelig "sminke fanatiker", sitter jeg ofte foran dataskjermen og blar gjennom utallige sider på forskjellige nettsider, på jakt etter sminke. Akkurat nå prøver jeg desperat å spare litt penger, men for en liten stund sprakk jeg rett og slett og kjøpte ett øyenskyggepalett. Palettet jeg kjøpte er fra merket The Balm, og er deres Nude Dude øyenskyggepalett.

Palettet inneholder 12 ulike farger, både matte og glitrende. Jeg vet såklart at palettet er så fake som det kan bli, men kvaliteten på selve palettet og konsistensen på skyggene virker likevel helt fantastisk! Desverre så skjedde det man ofte frykter når man bestiller slik sminke på nettet, en av fargene var nemlig knust. Så palettet såg mer eller mindre ut som en svinesti da jeg åpnet det først, men etter å ha vasket det litt og "reparert" fargen som var knust, ser det helt fantastisk ut!

Selv om jeg vet at fargene som er i dette palettet ikke er i nærheten av like som de i det ekte palettet, er jeg faktisk postitivt overrasket over palettet. Konsistensen på absolutt alle fargene, både matte og shimmery, er utrolig kremet og pigmentert, og virker lette å blende ut.

Som sagt så er jeg veldig positivt overrasket over dette palettet, og jeg kan nesten ikke vente med å leke mer med de ulike fargene og lage mange nye looker! Dette er ett helt supert palette (selv om det er fake) og jeg anbefaler dere virkelig å prøve det ut. Trykk Her for å ta en nærmere kikk på dette palettet på eBay. Forresten, så koster det bare 37kr!

Har du hatt noen skikkelige "tabbekjøp" på eBay?

Vi blogges!

 • Publisert: 08.06.2016             Klokka: 20:45            Kategori: Innkjøp
 •        
 • Kommentarer:

Hvordan få den perfekte sommerkroppen!

07.06.2016, 20:45

Én ting jeg virkelig skulle ønske, er at jeg kunne se kroppen min slik den virkelig er. Siden anoreksien bare er en del av meg som ikke egentlig er meg, blir det på en måte slik at alle meningene jeg selv egentlig har, ikke gjelder for meg selv. Som f.eks at man ikke trenger å ha smal midje og magemuskler, og at det med denne "sommerkroppen" bare er piss. For det er jo det jeg virkelig tenker og mener, men av en eller annen grunn gjelder ikke dette for meg selv. Jeg har vel egentlig aldri opplevd å være fornøyd med min egen kropp, men akkurat nå har jeg som mål at det skal skje.

Uansett så nærmer det seg sommeren med stormskritt (tenk da! Det er under to uker igjen!) og jeg merker at denne "sommerkroppen" blir litt og litt mer snakket om. Men én ting jeg synest er utrolig bra, er at det virker som om folk er litt mer avslappet med tanke på årets "sommerkropp" enn hva de var i fjor. Jeg synest det er utrolig inspirerende med folk som rett og slett nyter livet, men likevel lever så sunt som man kan få det både med tanke på kropp og sjel. Én av disse personene er en som heter Celina Karine, og hun er virkelig hva man kan kalle 'goals'! Hun har hatt utrolig mye suksess med youtubekanalen sin (Se Her) men likevel er hun utrolig jordnær og rett og slett fantastisk hyggelig! Det er bare utrolig inspirerende å se at noen både kan være så lykkelig og glad, ha oppnådd så mye, og rett og slett nyter livet og likevel se helt fantastisk ut!

På instagrambrukeren til Celina kan man finne uendelig med inspirasjon! Bilde: CelinaKarine På Instagram

Jeg må bare beklage så mye at det har gått en stund siden den forrige videoen på youtube, Thoffies Makeup , men kreativiteten min har rett og slett vært på bunn i det siste. Blir som alltid superglad for noen forslag til hvilke videoer jeg kan lage!

Vi blogges;)

 • Publisert: 07.06.2016             Klokka: 20:45            Kategori: Inspirasjon
 •        
 • Kommentarer:

Den beste vegetar middagen du kan lage! || Oppskrift på Dal med blomkål og søtpoteter.

06.06.2016, 21:21

Heisann!

Nå har jeg akkurat slått meg ned i sofaen med ett teppe, og nå følest det utrolig deilig at det bare er avslapping resten av dagen. I dag hadde vi en av mine absolutte favoritt retter til middag, og da tenkte jeg rett og slett "hvorfor ikke lage ett lite oppskrifts innlegg i dag?". Så nå er det nøyaktig det jeg er i ferd med å gjøre;) Den siste tiden har vi begynt å bli utrolig flinke til å prøve ut nye matretter og smaker vi aldri har prøvd før, spesielt med ting som bønner og grønnsaker. Én ting jeg er blitt en skikkelig fan av er faktisk vegetar-retter, og i dag hadde vi en av mine absolutte favoritter, nemlig en såkalt "dal". Akkurat hva en Dal er må jeg helt ærlig si at jeg ikke vet, men godt er det i hvertfall! Så dagens middag var altså Dal med blomkål og søtpotet, og om du fortsetter å lese kan også du lære hvordan du kan lage en enkel, billig og sunn middag på kort tid;)

Dal med blomkål og søtpotet

Du trenger:

1 blomkål

1 søtpotet

Salt, karri, pepper og spisskummen

1 løk

3 fedd hvitløk

Chilipulver eller 1/2 chili

1 boks hakkede tomater

4dl vann

1 buljongterning

2 bokser røde eller grønne linser

Fremgangsmåte

1. Vask og del opp blomkålen i biter i ønsket størrelse, og sett dem på kok. Det er ikke så nøye hvor lenge du koker dem, men 10-15min er helt perfekt.

2. Hakk løk, hvitløk og chili. Varm olje i en panne og tilsett løk og chili.

3. Skrell og skjer opp søtpotet i like, små terninger og hell bitene opp i en skål som tåler mikrobølgeovn. Sett skålen i mikroen i 3min, ta ut og rør om, og sett inn igjen i 2min. Pass på! Skålen blir veldig varm!

4. Tilsett hermetiske tomater, søtpotet, vann, buljongterning og spisskummen til løkblandingen du stekte tidligere. Smak til med salt, pepper og annet ønsket krydder.

5. Tilsett linser og de kokte blomkålbitene og la det godgjøre seg i noen minutter.

6. Smak evt. til med alt du ønsker av krydder, og ha gjerne litt godt brød til å dyppe med;) Nyt!

Som sagt så har jeg forelsket meg helt i denne nyte vegetar "trenden" som pågår akkurat nå, og jeg har utrolig mange retter på lur som jeg gleder meg til å vise dere!

Vi blogges;)

 • Publisert: 06.06.2016             Klokka: 21:21            Kategori: Mat
 •        
 • Kommentarer:

Review på gårsdagens innkjøp || Clinique og Smashbox

05.06.2016, 17:53

Heisann! Siden jeg sa i forrige innlegg at jeg skulle gi dere full rapport om sminkeproduktene jeg hadde kjøpt så fort som mulig, er det det jeg skal gjøre nå. Som dere som leste gårsdagens innlegg vet, så har jeg kjøpt to utrolig populære produkter, nemlig en Clinique Beyond Perfecting Foundation+Concealer, og en Smashbox Photo Finish primer. Jeg blir utrolig nysgjerrig på produkter som de aller fleste synes er helt fantastiske, men nå har jeg endelig fått testet noen selv. Og før jeg begynner må jeg bare få si at jeg er imponert;)

Clinique Beyond Perfecting Foundation+Concealer

Helt siden jeg fikk en prøvepakke av denne foundationen for en god stund siden, har den stått helt på toppen av ønskelisten. Så da jeg i går endelig kjøpte meg en helt egen i full størrelse, kan man vel trygt si at jeg var i skyene;) Det første jeg tenker når jeg påfører foundationen, er at applikatoren i den er helt genial. Det er akkurat som en såkalt 'doll foot' applikator som er i de fleste concealere, bare flere ganger større! Den gjør det superlett å påføre foundationen uten noe søl og flekker på hendene. Det er i grunn ganske lett å blende ut produktet, bortsett fra at jeg føler det blir litt 'cakey' rundt øynene. Jeg kjøpte i fargen 01, altså den lyseste, og den passer absolutt helt perfekt både til fargen og hudtonen jeg har i ansiktet. Når jeg til slutt har påført over hele ansiktet og litt nedover halsen, er finishen helt nydelig! Den er matt, men ikke så matt at det blir rart, følest lett og luftig, og ser utrolig naturlig ut. Det eneste jeg ikke liker helt med dette produktet, er at det kalles "foundation+concealer" og jeg synest virkelig man burde stryke vekk ordet "concealer. Joda, dekkevnen er helt fantastisk, men samtidig føler jeg at man må trå til med litt ordentlig concealer likevel.

Smashbox Photo Finish Primer

Wow, for ett produkt! Allerede i butikken forelsket jeg meg helt i denne primeren, og til og med mamma kom med ett lite "oi" da hun fikk prøve. Det som gjør denne primeren så super, er rett og slett følelsen man får når man påfører den (etter min mening). Huden føles som silke, og foundationen glir på uten problemer. Siden jeg bare har prøvd ut denne primeren nå i dag, har jeg såklart ikke så voldsomt mange meninger, men til nå virker den så absolutt verdt pengene!

Nå sitter jeg ute på verandaen med ett glass saft i hånden og solbriller på nesa, og nyter været. Det har ikke vært så veldig varmt her i dag, men akkurat nå varmer sola helt perfekt, og vinden er ikke plagsom lenger. Jeg kan virkelig ikke si at jeg gleder meg til skolen i morgen, men jeg skal nok overleve. Jaja, bare to uker igjen nå!

 • Publisert: 05.06.2016             Klokka: 17:53            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Endelig noe nytt i sminkeskuffen!

04.06.2016, 23:10

Som jeg skrev om i gårsdagens innlegg, så har det gått en god stund siden sist jeg kjøpte noe. Så i går klaget jeg en god del over hvor mye jeg savner å få noe i postkassen eller bære en pose fra Kicks i hånden, og i dag fikk jeg endelig gjøre det sistnevnte igjen! Så etter å ha lusket rundt på Kicks i en god stund, fant jeg til slutt to ting jeg har hatt skikkelig lyst på i det siste, og nå gleder jeg meg virkelig til å prøve dem ut og gi dere full rapport her på bloggen!

Helt siden jeg fikk en liten prøvepakke på denne foundationen for noen måneder siden, har jeg hatt utrolig lyst på en helt egen. Det er en foundation+concealer, med helt fantastisk dekkevne. Jeg må helt ærlig si at jeg ikke husker helt nøyaktig hva jeg syntes om den (utenom at den er fantastisk), men så snart jeg har fått prøvd den ut igjen kommer jeg til å gi dere full rapport! Jeg kjøpte den i fargen 01, og du kan også kjøpte en på Kicks eller her for 295kr.

Denne foundationen har rett og slett en helt genial applikator! Det er som en av de 'doll foot' applikatorene som er i de fleste concealere, bare at den er mange ganger større!

I tilleg til Beyond Perfecting foundationen fra Clinique, kjøpte jeg også en primer jeg har hørt utrolig mye bra om. Yup, den heldige primeren som fikk æren av å være med meg hjem i dag, var en Smashbox Photo Finish primer. Jeg prøvde litt av denne her på hånden min i butikken, og huden kjentes helt seriøst ut som silke etter å ha påført den! Det er jo såklart at når jeg unnet meg selv en ny foundation, at jeg måtte ha en primer å bruke til;) Denne kan du også kjøpe på Kicks eller her for 260kr.

Jeg gleder meg som en liten unge på julaften til å teste ut disse produktene, og såklart fortelle dere hva jeg synest! Jeg kommer nok til å prøve de i morgen, så det er bare å følge med her på bloggen;)

Er det noen andre produkter jeg burde teste?

Vi blogges!

 • Publisert: 04.06.2016             Klokka: 23:10            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Nå savner jeg å få noe i posten

03.06.2016, 20:09

Heisann!

Den siste tiden har jeg følt litt på at jeg har vært litt ensporet i hva jeg legger ut her på bloggen. Jeg føler liksom at jeg for det meste har lagt ut bare tips og inspirasjon de siste ukene, og ikke "gitt så mye av meg selv" som jeg skulle ønske. Én ting jeg virkelig elsker å gjøre her på bloggen, er å legge ut innlegg hvor jeg selv har prøvd ut ett nytt produkt eller lignende, og forteller dere hva jeg synest og slikt. Desverre så er det en stund siden jeg har kjøpt noe verken på nett og i butikk, rett og slett fordi jeg ikke vet hva jeg skal kjøpe. Jeg digger å åpne postkassen og se at det ligger en pakke der og skinner, men samtidig lengter jeg etter å komme hjem fra en shoppingrunde med noen poser i hånden. Men siden jeg har gitt dere lesere en god del tips nå i det siste, tenkte jeg at jeg nå skulle be dere om noen tips! Yup, rett og slett shoppingtips om hvilke nettsider eller sminkemerker/produkter jeg burde skjekke ut, og litt sånne ting;) Det trenger ikke være noe du har prøvd ut selv, men kanskje noe du har hatt lyst til å prøve men ikke vet om det er verdt det! Forresten, så har jeg fundert litt på om jeg burde begynne å legge ut disse '5 på topp oppskrifter' innleggene mine som jeg la ut en gang i blandt før (se her og her). Hva synest dere?

Som dere sikkert skjønner, så er jeg desperat etter litt inspirasjon! Som vanlig blir jeg utrolig glad for alle tilbakemeldinger, både gode og dårlige;)

God helg folkens!

 • Publisert: 03.06.2016             Klokka: 20:09            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Det jeg hater aller mest er meg selv

02.06.2016, 21:05

Om du ser nærme på henne, kan du se at hun en gang i blandt snur seg vekk fra gruppen med venner. Smilet falmer og hun blir til en annen person i noen sekunder; en trist person. En person som er knust og ødelagt. Hun snur seg tilbake igjen, smilende og leende. Det ser nesten ut som hun faktisk er lykkelig, men om du ser nøye etter kan du se det falske smilet og den knuste sjelen.

Akkurat nå er jeg rett og slett ikke i humør til å skrive noe blogginnlegg, men samtidig er det en del av meg som vil det likevel. Det lille diktet eller hva nå enn man vil kalle det som jeg skrev her, fant jeg nå nettop da jeg skrollet nedover Pinterest med tårer nedover kinnene og en diger klump i halsen.

Jeg skulle virkelig ønske at jeg kunne skrive noe lenger i dag, men jeg klarer rett og slett ikke. Men det diktet har faktisk en mening og ett budskap, og det synest jeg alle burde tenke over en siste gang før de krysser ut siden. For mentale lidelser er noe. De eksisterer. Og vi må lære å snakke mer om dem.

 • Publisert: 02.06.2016             Klokka: 21:05            Kategori: Anoreksi og ortoreksi
 •        
 • Kommentarer:

Endelig er sommeren her! || Årets sommerprodukter

01.06.2016, 21:10

For bare en liten stund siden tittet jeg ned i telefonen og fikk helt sjokk. Jeg har faktisk ikke tenkt på det i det hele tatt før akkurat nå, men i dag er faktisk den første dagen i den første sommermåneden, noe som absolutt må feires! Derfor tenkte jeg å kjøre på med en liste over de mest sommerlige, friske, nydelig duftende produktene jeg kunne komme over! Og det kan jeg garantere deg. Du kommer til å bli fristet;)

Sabé Masson Soft Perfumes

Dette produkter her kom jeg over for bare noen få dager siden, men jeg er allerede helt fascinert. Det er rett og slett en slags roll-on parfymestift, som underlig nok pleier huden samtidig som den får deg til å lukte som en ekte sommerdrøm! I tilleg til at den lukter himmelsk og er bra for huden, så er den også perfekt etter en lang dag med masse stress og mas, og virker jaggu meg avslappende. Hmm... Lurer på om den funker? Jeg skal i det minste prøve;) De finnest i et bredt utvalg ulike lukter, og du kan kjøp dem på Fredrik & Louisa for 249kr.

Benefit Cosmetics Hoola Collection

Fytti søren, har dere fått med dere disse her?! Helt siden denne kolleksjonen fra Benefit Cosmetics ble lansert tidligere i år, har den stått høyt på årets ønskeliste hos meg. Yup, det er selveste Hoola kolleksjonen, og noen av dere har sikkert både sett og prøvd ut en av Benefits storselgere, Hoola bronzeren. Siden den bronzeren slo så utrolig godt ann, har rett og slett Benefit kommet med en hel kolleksjon av produkter for å gi ikke bare ansiktet en frisk sommerglød, men også resten av kroppen! Det produktet jeg er hopper mest i taket av, er nok deres Zero Tanlines Allover Body Bronzer , som er en bronzer for hele kroppen med egen, tilpasset svamp som gir naturlig, sommerlig glød! Om du er en av de som allerede har den orginale Hoola bronzeren, så kunne du kanskje tenke deg en helt egen, spesialtilpasset børste til bronzeren? Det kan nemlig denne kolleksjonen også tilby, og det er ikke noe tull! Jeg må helt ærlig så si at den kosten er den vakreste kosten jeg noensinne har sett, og du kan få den Her for 299kr.

Nå er jeg skikkelig klar for sommeren her jeg sitter krøllet sammen under ett teppe og håper på å komme meg gjennom de neste 16 dagene uten noen alt for store brask og bram. Disse to produktene jeg har snakket om i dette innlegget, gjorde i hvertfall ikke at sommerlysten ble dempet, for å si det sånn;) Nå blir det litt sofakos og deilig kveldsmat, før jeg bikker i seng med ett sukk og håp om en grei skoledag i morgen.

Hvilken av disse produktene synest du såg mest spennende ut?

Vi blogges;)

 • Publisert: 01.06.2016             Klokka: 21:10            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:
teresehoff

teresehoff

Heisann, og velkommen til bloggen min! Da jeg først startet denne bloggen skrev jeg for det meste om sminke, skjønnhet og klær, i tillegg til en god del om sykdommen min. Da jeg var 11 år gammel ble jeg diagnosert med anoreksi, og etter flere år med kjemping mot det, fikk jeg også alvorlige treningsforstyrrelser. Nå, etter tre år med kjemping, slit og tårer, kan jeg endelig si at jeg er på bedringens vei, og nå har bloggen min forandret seg helt. Jeg har forelsket meg helt i treningen, og med "prosjekt pålegging" i full gang, spiser jeg mer enn på lenge. Og merkelig nok er det disse to tingene som har reddet meg fra spiseforstyrrelsene. Trening og mat har blitt til det jeg interesserer for, selv om det ennå er det jeg sliter med og kjemper mot. Men jeg vet at dette er min vei, og jeg håper at dere vil følge meg på den <3


Følg meg

bilde   bilde   bilde