hits


Kampen mot anoreksien

31.07.2016, 22:44

Jeg ble i grunn ganske sjokkert da jeg gikk på vekten i dag tidlig og så at jeg har gått ned 200 gram siden i går. Jeg føler virkelig at jeg spiser som en hest, noe som er veldig uvant. Disse første dagene har jeg egentlig følt at alt har gått greit med maten og slikt, men i dag kjente jeg virkelig på det. For hver eneste lille bit jeg har tatt føler jeg den dårlige samvittigheten ta tak i meg.

For å være helt ærlig ble jeg utrolig lettet da jeg kikket ned på tallene på vekten i dag tidlig. Selv om jeg vet at jeg skal opp de kiloene jeg har som mål, er jeg likevel livredd. Livredd for hva som skjer når jeg når det målet, hvordan jeg føler meg, hva jeg ser i speilet. Akkurat nå føler jeg meg utrolig feit. Hver kveld når jeg legger meg for å sove har jeg en slags angst for å føle meg feit når jeg står opp neste morgen, noe som gjør hver kveld nesten uutholdelig.

Egentlig har dagen i dag vært helt fæl. Om noen hadde spurt meg hva jeg har gjort på i dag ville jeg ha svart "neh, jeg har vært på fjelltur", for det er faktisk det eneste jeg har gjort. Ikke fordi fjellturen tok noe lang tid, snarere tvert imot, men fordi alt det andre jeg har gjort er å vente på en ny dag. En ny, bedre dag med nye, bedre muligheter. Akkurat hva som gikk skeis med denne dagen vet jeg ikke, jeg vet bare at det gikk skeis.

 • Publisert: 31.07.2016             Klokka: 22:44            Kategori: Anoreksi og ortoreksi
 •        
 • Kommentarer:

Det er vanskeligere å legge på seg enn hva folk tror

30.07.2016, 23:37

Dette er faktisk andre gangen jeg går gjennom dette med å måtte legge på meg. Forrige gangen var da jeg var innlagt på UPA, så denne gangen er helt annerledes. Nå har jeg ingen fast kostliste jeg følger, og det er ingen andre utenom meg selv om mamma som følger opp hele opplegget. Jeg har bare ett mål, å legge på meg to kilo, og prøver å nyte denne tiden så godt som mulig. Det følest helt utrolig uvant å ikke trenge å tenke på og regne sammen kalorier, og faktisk kunne spise hva nå enn jeg vil. På den andre siden er jeg nesten litt stresset for ikke å ha rukket å smake på alt det jeg aldri tillater meg selv å spise ellers før jeg har lagt på meg det jeg skal.

Nå er jeg allerede snart ferdig med den tredje dagen av dette såkalte "prosjekt pålegging", og det er kanskje merkelig, men jeg har det bedre nå enn på lenge. Jeg føler meg endelig som en vanlig person og ser faktisk frem til fremtiden og tenker at den har noe mer å tilby meg.

Jeg har veid meg hver morgen disse tre dagene, og sjokkerende nok har jeg ikke lagt på meg noe. Den første dagen spiste jeg virkelig som en hest, og i går og i dag har jeg spist litt mindre. Jeg spiser alltid det samme til frokost og kvelds, - havregrøt- , til middag har vi alltid hjemmelaget, sunn mat, men det er med lunsjen at jeg prøver å variere og prøve ut nye ting. Selv om jeg ikke har rukket å prøve ut så mye ny mat på disse få dagene, har jeg fått en ny favoritt til lunsjen. Det er en ganske ny type mellommåltid fra Fjordland, og det er risgrøt med jordbær, eple og mango-syltetøy. Det smaker akkurat som sånn riskrem man spiser i julen (vi har ihvertfall pleid å gjort det), men den er faktisk veldig sunn!

Endelig gruer jeg meg ikke til dagen som kommer, men ser frem imot den og gleder meg! I tillegg til å pusle litt med en liten "oppussing" av rommet mitt og slikt, jobber jeg også veldig mye med den nye nettsiden min, Makeupandme.org, og youtubekanalen min, Thoffies Makeup, noe jeg virkelig elsker!

Nå er det bare å stå på med dette "prosjekt pålegging", så får vi se hva fremtiden har å bringe. Akkurat nå skal jeg bare kose meg og nyte dagene så godt jeg bare kan!

Vi blogges!

 • Publisert: 30.07.2016             Klokka: 23:37            Kategori: Anoreksi og ortoreksi
 •        
 • Kommentarer:

Dag 1 av påleggingen

28.07.2016, 23:10

Som jeg skrev om i gårsdagens innlegg her på bloggen, har jeg endelig bestemt meg for at jeg må opp i vekt. Den siste tiden har jeg rast ned i vekt, og selv om jeg føler meg utrolig tykk skjønner jeg det selv. Etter turen til Gdansk har jeg innsett at om jeg ikke tar saken i egne hender kommer jeg til å bli innlagt på UPA igjen, noe jeg såklart ikke vil.

Før frokost idag veide jeg meg, slik at jeg og mamma kunne sette ett mål. Da jeg ble innlagt på UPA for to år siden veide jeg rundt 43 kilo. Da måtte jeg ta flere blodprøver og slikt enn jeg kan telle, og hjerte mitt var i fare. Da jeg veide meg i dag tidlig var jeg 42,6 kilo. Selv jeg som føler meg tjukkere enn noensinne skjønner at dette er alvorlig, og at tiden er inne. Jeg må legge på meg.

Med den vekten og høyden jeg har nå, har jeg en BMI på 15,2. Det laveste BMI-kalkulatoren går til er 15. Jeg vet at BMI er en teit måte å måle vekt på, men tall er enklere for meg å stole på enn meg selv og andre. Akkurat nå er målet mitt 44 kilo, noe som fortsatt er sykelig undervektig, men alt er bedre enn ingenting. Noe må til.

 • Publisert: 28.07.2016             Klokka: 23:10            Kategori: Anoreksi og ortoreksi
 •        
 • Kommentarer:

Pakk med meg til Gdansk!

28.07.2016, 16:31

Selv om jeg allerede både har rukket å dra og komme hjem fra Gdansk tenkte jeg å likevel dele 'pakk med meg' videoen jeg filmet før jeg dro. Jeg filmet faktisk denne videoen bare noen timer før jeg dro, og om dere lurer på hvordan turen var kan dere lese forrige innlegg her på bloggen. Vel, uansett hvor bra eller dårlig turen var hadde jeg planlagt å dele denne såkalte 'Pakk med meg' videoen med dere en eller annen gang. Nå ligger den endelig på youtube kanalen min, og det er bare å bla litt lenger ned for å se den😉 


Det kommer nok enda ett innlegg litt senere i dag, men i mellomtiden kan du kose deg med den nye youtubevideoen😉 Husk å gi den en 'tommel opp' om du liker slike videoer og abonner gjerne til kanalen min. Det er jo helt gratis! Jeg jobber også med noen nye innlegg til nettsiden min, http://www.makeupandme.org/ , men det er bare å komme med innspill til hvilke innlegg dere kunne tenke dere derifra!

Vi blogges!

 • Publisert: 28.07.2016             Klokka: 16:31            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer: 0

Det har aldri vært så deilig å komme hjem

28.07.2016, 00:00

Selv om jeg bare har vært hjemmefra siden lørdag har det aldri vært så deilig å komme hjem. Hvordan turen var? Fæl. Om jeg skulle rangert de værste turene jeg noensinne har vært på ville denne ha fått første til tredjeplass. Joda, det har vært noen gode stunder hvor ting har føltes greit, men også så altfor mange hvor jeg ikke har sett noe som helst lys i tunellen og tenkt at jeg ikke orker mer.

Nå som jeg har kommet hjem har jeg bare to valg: enten bli lagt inn på UPA, eller fikse dette på egen hånd. Siden jeg har utrolig dårlig erfaring fra tidligere opphold på UPA har jeg endelig bestemt meg for at jeg skal klare dette på egen hånd. Jeg har sagt i en god stund nå at jeg skal bli frisk en gang, men at jeg bare trenger tid. Vel, nå er tiden inne. Om jeg lar det fortsetter slik vet jeg at jeg ikke har lenge igjen, og selv om jeg ofte tenker at jeg ikke orker mer kan jeg ikke gi opp. Hva skulle det vært godt for? Oppmerksomheten og støtten jeg aldri fikk fra andre enn mamma? Å føle meg tynn? Nei, nå er det nok. I morgen tidlig skal jeg på vekten her hjemme for første gang på en god stund, og etter det skal jeg sette meg ett mål. Før det målet er nådd blir det verken reising, trening eller skole. Målet blir nok ikke så veldig høyt med det første, og jeg har heller ikke tanker om å bli normalvektig, men bare legge på meg så mye at jeg overlever. Ihvertfall for øyeblikket.

Selv om jeg ikke har så mye fint og spennende å si om turen lurer dere sikkert på hva vi har gjort på, for såklart har vi ikke bare sittet og sippet i sofaen. Selv om jeg har følt meg helt elendig har jeg fått tatt en god del bilder fra de ulike opplevelsene vi har hatt og stedene vi har besøkt, og om du blar litt lenger ned kan du se alle sammen.

Den absolutt beste dagen var den hvor vi dro til dyreparken. Det var utrolig gøy og koselig, og den dagen var faktisk utrolig bra.

Enda en god opplevelse vi hadde var da vi kjøpte takeaway fra en veganer resturang. Jeg er ganske opptatt av at maten jeg spiser ikke skal komme fra dyr, og selv om jeg fortsatt spiser litt kjøtt og slikt føler jeg meg mye bedre når jeg spiser noe som er helt uten. Hele gjengen ville ha Pad-Thai, noe jeg syntes var helt himmelsk! Jeg overdriver ikke når jeg sier at det er det beste jeg noensinne har smakt. Elin, som også var med oss på tur og er mildt sagt kresen, likte dessverre ikke maten. Men det var egentlig bare bra, for da ble det igjen nok rester til at jeg kunne spise det til middag i dag og.

Akkurat nå føler jeg meg helt utslitt etter disse siste dagene. Selv om jeg vet at de neste dagene kommer til å være utrolig tøffe, gleder jeg meg på en måte fordi jeg skal gjøre slik at ting blir bedre. Og jeg gleder meg til at ting skal bli bedre.

 • Publisert: 28.07.2016             Klokka: 00:00            Kategori: Anoreksi og ortoreksi
 •        
 • Kommentarer:

Dette må man gjøre i Gdansk!

25.07.2016, 21:31

Denne dagen har faktisk gått mye bedre enn forventet. En god stund før vi dro til Gdansk hadde vi planlagt å besøke dyrehagen som er ganske så populær her, og i dag fikk vi endelig gjort det. De fleste nordmenn har nok enten vært på eller hørt om dyreparken i Kristiansand, hvor det koster en god del for å komme inn. På denne dyreparken her i Gdansk kostet det faktisk bare rundt 200kr til sammen for inngangsbilett til alle oss fire!

Det ble såklart en god del gåing rundt omkring i dag, noe som førte til at alle er utrolig slitne nå i ettertid. Men det var jaggu meg verdt det! Der var mye mer å se enn hva jeg hadde trodd, og en perfekt måte å bare nyte dagen på uten å kaste bort alle pengene sine.

Det eneste som var ganske teit med dyreparken var at all infoen som stod om dyrene var på polsk, så vi visste bare så vidt hvilke dyr det var vi såg på. Jaja, dyr er dyr;)

Det føltes som om der var utrolig mange flere dyr enn i andre dyreparker jeg har besøkt, men det kan også være fordi alt var fordelt utover ett mye større område. Dessuten var det ikke noe problem om man ble sulten der, for det var flere kiosker og resturanger hvor de solgte masse god, variert mat. Jeg ville naturligvis ikke ha noe av det som var der, men jeg hadde med meg litt frukt som jeg spiste istedenfor. Resten av gjengen kjøpte seg en liten pizza som vi ikke egentlig ante hva var på, men som tydeligvis smakte ganske godt;)

Nå har vi endelig kommet oss tilbake til leiligheten, fått oss litt mat og resten av kvelden blir det full avslapping.

Jeg har noen videoer til youtube og innlegg til den nye nettsiden min (Makeupandme.com) som jeg skal få lagt ut etter at jeg har kommet meg hjem igjen til Norge, men i mellomtiden kan dere jo se de forrige videoene og lese de forrige innleggene for å få tiden til å gå litt fortere;)

Vi blogges!

 • Publisert: 25.07.2016             Klokka: 21:31            Kategori: Reise
 •        
 • Kommentarer:

Drar dere dit igjen?!

23.07.2016, 18:25

Nå har jeg akkurat funnet frem og pakket sammen alt jeg skal ha med meg på tur. Vi tar flyet sent i kveld, og lander i Gdansk rundt midnatt. Nå tenker dere sikkert "hva? Drar dere dit igjen?", og ja, det gjør vi faktisk. På grunn av at jeg har det litt vanskelig med maten og slikt, er det bare best å dra på små, enkle turer. Jeg husker f.eks da vi var på Gran Canaria for noen måneder siden. Jeg kommer ikke på så mange gode minner for å si det slik. Derfor drar vi rett og slett til Gdansk, noe vi synest er utrolig hyggelig og gøy.

Til nå har faktisk dagen vært helt super. Jeg mistenker at det er fordi jeg trente ferdig veldig tidlig på dagen, men uansett hva grunnen er så er det vel bra med en fin dag;) Utenom å pakke sammen sakene mine og gjort meg klar til å reise har jeg faktisk fått filmet og redigert en video jeg egentlig hadde planer om å legge ut i kveld. Det er selvfølgelig en reise relatert video, men akkurat hva det er kan jeg ikke røpe;) Jeg skulle ønske jeg kunne ta med meg Mac'en på tur slik at jeg fikk skrevet innlegg til den nye nettsiden min,Makeupandme.org , men det går desverre ikke... Jaja, mens dere venter på ett nytt innlegg kan dere jo lese de som allerede er der! Jeg planlegger en liten giveaway enten til bloggen, nettsiden eller youtube (kanskje alle sammen), så det er bare å komme med innspill om hva dere kunne tenke dere å vinne:)

Vi blogges!

 • Publisert: 23.07.2016             Klokka: 18:25            Kategori: Reise
 •        
 • Kommentarer: 1

En perfekt sommerdag

21.07.2016, 23:46

På slike dager som dette flyr tiden virkelig. Været i dag har vært mildt sagt nydelig, og det følest skikkelig godt med litt fint vær etter alt dette kalde, ekle været. Dagen i dag begynte med en deilig rusletur ned til stranden, hvor vi hadde med oss litt deilig kald drikke og frukt. Siden jeg har vært helt hekta på lesing i det siste tok jeg såklart med meg den boken jeg holder på med for øyeblikket på stranden, og leste litt der.

Etter en deilig tur på stranden og litt avslapping hjemme tok vi faktisk også en båttur. Det var helt perfekt å gjøre på en så varm dag, og det blir enda en tur i morgen for å dra opp linene vi satte ut i dag.

I dag har jeg faktisk fått gjort unna en god del både med den nye nettsiden min og youtubekanalen. Jeg har fått meg ett nytt domene til nettsiden, så nå heter den www.makeupandme.org. Dessuten har jeg også publisert ett nytt innlegg om mine favorittprodukter fra Lush, og en 'Get To Know Me Tag ' video på youtube. Med andre ord så har det vært en vellykket dag!

Har det vært fint vær hos deg i dag?

 • Publisert: 21.07.2016             Klokka: 23:46            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Mine favoritter fra lush

20.07.2016, 21:43

Er det bare jeg som elsker Lush? Nei, trodde ikke det, nei;) Helt siden jeg oppdaget Lush for ikke mer enn kanskje ett år siden, har jeg rett og slett vært helt forelsket. Alt fra følelsen man får når man går inn i butikken til kvaliteten på produktene gir meg en voldsom trang til å dra til den nærmeste Lush-butikken med en gang - som desverre er mange mil unna. På denne korte tiden jeg har rukket å samle meg opp en god del favoritter av produktene deres, og jeg blir nesten aldri skuffet over det jeg kjøper derifra!

I det siste har jeg spesielt hatt tre ulike favoritter fra Lush. Jeg har bare hatt dem i en kort stund, men har allikevel fått muligheten til å bli helt forelsket. Det var vel rett og slett kjærlighet ved første blikk;)

Herbalism face and body cleanser

Det første av disse produktene har jeg faktisk to av nå, siden jeg hadde en fra før av og fikk en til i gave. Men det gjør ingenting når det er såpass bra! Det er en ansikts- og kroppsrens i en slags kornete, tørr konsistens. Man bare samler opp litt til en ball i hånden, blander med vann til det blir en slags mousse, og bruker den til å rense enten kropp eller ansikt. Personlig har jeg bare prøvd denne til ansiktet, men det funker ihvertfall prima!

Ultrabland facial cleanser

Det neste produktet jeg skal snakke om er en ny absolutt favoritt her hjemme. Det er en ansiktsrens som man bare smører på tjukt i ansiktet, for så å vaske av med en våt klut. Jeg ble helt forelsket i denne med én gang jeg prøvde den aller første gang, og den får ansiktet til å følest utrolig mykt og rent!

Eau roma water toner water

Etter å ha vasket ansiktet pleier jeg å ta noen sprut av ett nytt toner vann jeg har. For det første så lukter dette toner vannet helt himmelsk! Det er en utrolig deilig, ekte lukt av lavendel, og jeg kunne seriøst brukt den som parfyme! Jeg bruker denne rett etter rens men før ansiktskrem eller primer, og den gir bare en utrolig ren, frisk følelse til ansiktet, noe jeg elsker!

Nå er det endelig på tide med full avslapning! Forresten, så har jeg akkurat redigert ferdig en video til youtube. Noen som kunne tenke seg en ny video?😏

Har du noen favoritter fra Lush?

 • Publisert: 20.07.2016             Klokka: 21:43            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Jeg er faktisk skikkelig stolt! // Ny nettside

19.07.2016, 18:05

Akkurat nå er jeg faktisk ganske stolt. Wow, det hadde jeg aldri trodd jeg skulle kunne si og mene det på ekte! De siste dagene har jeg vært helt opphengt med å lage en helt ny nettside. Jeg har hatt det utrolig gøyt med å mikse og matche ulike farger og design, skrive innlegg og legge til bilder og videoer. Jeg rett og slett elsker det! Tidligere i dag fikk jeg endelig den nye nettsiden min ut i verden, og jeg er utrolig fornøyd! På denne nettsiden har jeg som mål å hjelpe alle og enhver med alt som har med sminke og slikt å gjøre, og såklart er siden på engelsk. Jeg tenker liksom at hvorfor skal den være på norsk når en utrolig liten prosentdel av verdens befolkning snakker norsk, og ufattelig mange flere i det minste forstår litt engelsk? Dessuten er det en helt suveren måte å forbedre min egen engelsk på, noe jeg er sikker på at jeg får god bruk for i fremtiden. 

Nettsiden har ett nokså komplisert navn, men jeg er i full gang med å lage mitt eget, unike domene. Har dere noen forslag? Nå kan dere finne nettsiden min ved å klikke på denne linken her: http://teresehoff2.wixsite.com/warpaintHva synest du om den nye nettsiden?

Vi blogges!

 • Publisert: 19.07.2016             Klokka: 18:05            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Dette redder alltid dagen min

18.07.2016, 20:46

For å være helt ærlig har den siste tiden vært helt fæl. Tankene mine løper løpsk og jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg, helst vil jeg vel bare forsvinne. Jeg husker ikke helt når ting gikk fra å gå greit til å gå rett på trynet, men jeg mistenker at det var rundt den tiden da vi kom hjem igjen fra Gdansk. Det blir nemlig ofte sånn at når vi er på tur, enten om det er til utlandet eller bare på en dagstur, så blir det bare problemer med spisingen. Så da vi var i Gdansk vendte jeg meg kanskje til å spise litt mindre og følte meg komfortabel med det, og derfor har jeg spist enda mindre her hjemme i ettertid. Uansett, på veldig kort tid har jeg gått ned masse i vekt, og nå veier jeg nesten det samme som jeg gjorde da jeg ble innlagt for to år siden. Ja, jeg skjønner selv at jeg er veldig undervektig, men jeg føler fortsatt at jeg burde være tynnere. Jeg ser meg i speilet og liker ikke noe av det jeg ser, vil bare gjøre forandringer.

Jeg føler at ting gikk helt prima frem til bursdagen min som var forrige uke. Den dagen endte med en hel del gråting for å si det sånn. Helt siden den dagen har jeg bare prøvd å komme meg gjennom dagene på ett eller annet vis, selv om jeg står opp om morgenen og det eneste jeg gleder meg til er å gå og legge meg igjen. Denne dagen begynte også sånn. Heldigvis fikk jeg unnagjort all gråtingen og slikt like etter jeg hadde stått opp, og etter det har dagen fløyet av gårde på beste vis. Den siste tiden har jeg og mamma funnet ut av én ting som tar en dag fra å være dritt til å bli helt fantastisk, og det er merkelig nok noe av det enkleste man kan gjøre. Når noen ikke er helt i humør og vi ikke ser lyset i tunellen, tar vi rett og slett en biltur. Vi har funnet en liten runde like ved her vi bor, som går gjennom ett utrolig rolig, idyllisk område, og av en eller annen grunn er det å bare kjøre rolig innover den veien utrolig avslappende og gjør alltid at jeg føler meg mye bedre.

Forresten så har jeg blitt helt hekta på ett nytt spill på telefonen. Jeg tror alle dere der ute har hørt om det, nemlig Pokemon Go. Yup, nå har jeg også blitt helt hekta:) Uansett hvor jeg er, om det er i butikken eller på en gåtur, så tar jeg alltids frem mobilen for å skjekke om der er noen Pokémons å fange. Helt ærlig skjønner jeg meg ikke helt på det spillet, men det er skikkelig avhengighetsskapende likevel!

Har du spilt Pokemon Go før?

Vi blogges!

 • Publisert: 18.07.2016             Klokka: 20:46            Kategori: Anoreksi og ortoreksi
 •        
 • Kommentarer: 1

Dette fikk jeg i bursdagsgave i år

17.07.2016, 12:48

Aller først må jeg bare beklage så mye for at jeg har vært litt sløv med bloggingen i det siste. Det har vært mye styr og stress her hjemme den siste tiden, og jeg har rett og slett ikke vært helt i humør til å holde dere oppdatert. Uansett, for noen dager siden hadde jeg faktisk bursdag, en dag jeg ikke vet helt om jeg skal kalle vellykket eller ikke. Jeg ble 14 år, og som vanlig hadde jeg ganske høye forventninger for hvordan denne dagen skulle bli. Det gikk bra i begynnelsen, men det endte med litt gråting og irritasjon mot slutten av dagen. Selv om jeg alltid sier til folk som spør hva jeg ønsker meg i gave at "neida, jeg har alt jeg trenger jeg", så får jeg alltids noen gaver uansett. Men ingen blir vel irritert av å få litt gaver, vel? Like etter bursdagen var unnagjort satt jeg meg ned og filmet en såkalt "Birthday Haul", altså en video hvor jeg rett og slett viser dere alt jeg fikk i bursdagsgave. Jeg blir alltid glad for litt feedback, både på hva som var bra med videoen og ting jeg kunne gjort bedre. 


Om du vil holde deg oppdatert på når jeg legger ut nye videoer på kanalen min er det bare å abonnere til kanalen min, Thoffies Makeup, som du finner her: https://www.youtube.com/channel/UCP0cMlRih424f2Hwl9gjn4g

Hva synes du om videoen?

Vi blogges!

 • Publisert: 17.07.2016             Klokka: 12:48            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer:

Too Faced chocolate bar eyeshadow palette

15.07.2016, 19:15

Selv om jeg alltid sier til folk som spør hva jeg ønsker meg i gave at "neida, jeg har alt jeg trenger, jeg", så er det alltid gøyt å få noe jeg har hatt litt lyst på. På onsdag hadde jeg faktisk bursdag, og da fikk jeg en god del gaver, inkludert ett øyenskyggepalett jeg har siklet etter i en god stund nå. Dette er faktisk ett av de første "dyre" øyenskyggepalettene jeg noensinne har hatt, og jeg merker forskjellen fra de billige man kjøper på H&M med en gang. Palettet jeg var så heldig å få er fra merket Too Faced og er ett såkalt Chocolate Bar palette. Og ja, det ser og lukter som en ekte sjokoladeplate!

For det første så ser jo dette palettet helt nydelig ut, og fargene inni gjør det bare enda finere. Palettet inneholder 16 ulike øyenskygger, alle med en deilig lukt av sjokolade, og såklart er navnene på fargene sjokolade relaterte. Absolutt alle fargene er veldig pigmenterte og har en super konsistens, selv om noen av fargene har bedre konsistens og pigment enn andre.

Øverste rad fra venstre: Gilded Ganache, White Chocolate, Milk Chocolate, Black Forest Truffle, Triple Fudge, Salted Caramel, Marzipan, Semi-Sweet, Strawberry Bon Bon.

Nederste rad fra venstre: Candied Violet, Amaretto, Hazelnut, Crème Brulee, Haute Chocolate, Cherry Cordial, Champagne Truffle.

Om jeg måtte velge noen favorittfarger fra dette palettet hadde det nok vært Marzipan, Amaretto, Crème Brulee og Haute Chocolate. Jeg har bare rukket å prøve ut dette palettet en liten smule, men til nå er jeg helt forelsket!

Om du lurer på hva annet jeg fikk i bursdagsgave kan du se Denne videoen på youtubekanalen min.

Har du prøvd noen av palettene fra Too Faced?

Vi blogges!

 • Publisert: 15.07.2016             Klokka: 19:15            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Er dette den beste selvbruningskremen?

12.07.2016, 21:23

Er det bare jeg som fortsatt er helt likblek etter vinteren? Tror nok ikke det, nei. For en liten stund siden gjorde jeg ett lite forsøk på å kjøpe meg en ny selvbruningskrem, og det skulle helst være en som var enkel i bruk. Mange har sikker hørt om eller prøvd den nye selvbruningskremen fra St.tropez som man faktisk skal påføre i dusjen, og det var akkurat den jeg hadde håpet på å få tak i. Men da jeg endelig hadde kommet meg til butikken fant jeg ut at den kostet rundt 400kr, noe jeg rett og slett ikke var villig til å betale for noe slikt (mest fordi jeg ikke hadde så mye penger på meg akkurat da). Så derfor ble det ikke noe selvbruning i dusjen på meg.

Selv om jeg desverre ikke har fått tak i denne selvbruningskremen fra St.tropez som var det jeg egentlig hadde lyst på, har jeg unnet meg en annen en som er minst like ettertraktet! I en god stund har jeg hatt skikkelig lyst på Hoola bronzeren fra Benefit, som mange av dere sikkert har enten sett, prøvd, eller hørt om. Siden denne bronzeren ble så populær har Benefit laget en hel Hoola kolleksjon som er som skapt for sommer og sol. Der kan du finne både en liquid bronzer til ansiktet, en nydelig sminkekost til bronzer og blush, og en selvbruningskrem. Som dere sikkert skjønner så er det nettopp denne selvbruningskremen jeg har fått, og jeg kan nesten ikke vente med å teste den!

Aller først må jeg bare få sagt hvor utrolig flink Benefit er med designet på produktene sine! Liksom, hvordan går det an å ikke få lyst på denne her? Vel, jeg klarte i ihvertfall ikke å la være å kjøpe denne selvbruningskremen da jeg såg den på Sephora. Denne koster rundt 300kr, noe som såklart ikke er billig, men noen ganger er det vel lov å unne seg litt ekstra, er det ikke? Dessuten er det ikke bare 147ml selvbruningskrem man får i denne her, men man får også en egen applikator! Og den finner man faktisk på selve tuben, i lokket som der ut som ett hula skjørt. Om du vil ta en nærmere titt på dette produktene kan du klikke Her.

Nå gleder jeg meg skikkelig til å teste denne selvbruningskremen og forhåpentligvis bli litt brun;) En review kommer såklart på bloggen!

Har du en favoritt selvbruner?

Vi blogges!

 • Publisert: 12.07.2016             Klokka: 21:23            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 0

Jeg er redd for å bli innlagt igjen

11.07.2016, 21:19

Den siste tiden har jeg egentlig følt at ting har gått ganske bra, selv om det har vært helt motsatt. På utrolig kort tid har jeg gått ned flere kilo, noe selv jeg skjønner ikke er bra når jeg har vært undervektig fra før av. I en god stund nå har jeg spist mange hundre kalorier mindre enn hva jeg pleier, noe som gjør en del av meg glad, mens jeg innerst inne vet at det er alt annet enn det. Jeg husker ikke helt hvordan det begynte, men det var nok bare en dag jeg hadde litt mye å gjøre og derfor ikke fikk spist det jeg pleier, og følte meg tynnere morgenen etter. Da tenkte jeg vel at "oi, da må jeg spise mindre i dag også, for da slipper jeg å føle meg tjukk når jeg står opp". Det har seg nemlig sånn at hver kveld når jeg legger meg til å sove har jeg en slags angst for å føle meg tjukk når morgenen kommer. Det gjør jeg nemlig alltid. 

I går kveld etter at jeg hadde spist kveldsmat (selv om jeg har spist mindre i det siste har jeg spist både frokost og kvelds som vanlig) skjedde det noe skikkelig merkelig. Bare en liten stund etter å ha svelget ned siste biten av maten fikk jeg utrolig vondt i magen, etterfulgt av å bli så kvalm at jeg nesten spydde. Å spy er virkelig noe av det verste jeg vet, og jeg fikk nærmest panikk bare av tanken på det. Etter å ha hengt over doskålen en liten stund kom omsider gørra ut, sammen med omtrent alt jeg hadde spist både den dagen og dagen før. Etter den korte men ubehagelige opplevelsen var det utrolig godt å legge seg til å sove, men jeg ble ikke akkurat glad da jeg våknet tidligere enn ønsket og ikke fikk til å sovne igjen. Så hele dagen i dag har jeg hatt en helt uutholdelig stikking og sviing i magen, noe som garanter kommer av gårsdagen. Grunnen til alt det er nok at magesekken min har krympet litt, og derfor var der plutselig ikke helt plass til mer, og kroppen min bestemte seg for å få det ut på en eller annen måte. Nå håper jeg bare at jeg føler meg bedre i morgen.

I morgen har jeg time hos BUP rundt klokken tre, noe absolutt ikke gleder meg til. Minnene og erfaringene jeg har derifra er alt annet enn gode, men i morgen håper jeg det bare blir en kort prat, ikke noe mer. I dag klarte jeg faktisk å spise litt mer enn hva jeg har gjort de andre dagene, noe som er ett skritt i riktig retning.             Nå må jeg bare klare å få i meg det jeg trenger av næring fremover, og heller prøve å holde meg selv litt opptatt med andre ting slik at jeg ikke tenker så mye på mat og trening. Om bare to dager har jeg faktisk bursdag, noe jeg gleder meg veldig til! Jeg har avtalt med noen venninner at vi blandt annet skal på en liten shoppingtur, men det er uansett bare deilig å være sosial av og til. Så kommer både en av brødrene mine og tanten min med barna og kona si, noe som også skal bli veldig koselig. Trikset er vel bare å gjøre slik som nå og ha små ting i fremtiden å glede seg til, som f.eks bursdager, små sammenkomster og reiser. Ja! Vi skal jo faktisk på en tur til utlandet litt senere i sommer også, noe jeg gleder meg utrolig mye til. Denne gangen skal jeg ha med meg min aller beste venninne, noe som bare gjør det ekstra bra! 

Nå er det vel på tide å krølle seg sammen i sofaen med en god bok eller kanskje en film eller serie. En positiv ting den siste tiden er at jeg endelig klarer å lese igjen, noe jeg ikke har klart på en liten stund. Ofte så er jeg bare utrolig ukonsentrert og leser hver setning om og om igjen uten å egentlig få med meg hva som står på den. Men nå er leselysten tilbake igjen, og jeg har mange bøker jeg ser frem imot å lese.

Vi blogges.

 

 • Publisert: 11.07.2016             Klokka: 21:19            Kategori: Anoreksi og ortoreksi
 •        
 • Kommentarer: 1

Min realistiske sommer sminke rutine

11.07.2016, 13:58

Heisann!

Endelig har jeg fått lastet opp en ny video på youtube, noe jeg prøver å få gjort hver uke. Siden vi er kommet godt i gang med sommeren (selv om været her hjemme er mildt sagt elendig) tenkte jeg at det var på tide med en video som var litt mer sommerlig av seg. Derfor har jeg laget denne nye videoen hvor jeg viser dere min realistiske sommer sminke, som rett og slett viser dere hvordan jeg sminker meg vanligvis nå om sommeren. Siden været ikke har vært helt på topp i det siste har jeg ikke trengt å tenke noe særlig på å beskytte huden fra solen og slike ting man typisk tenker litt ekstra på om sommeren, så det er ikke så mange produkter med f.eks solfaktor eller som er vannfaste. Om du liker videoen blir jeg utrolig glad om du gir en en 'tommel opp' og kanskje gir litt feedback:)


Produkter jeg brukte i videoen:

- Neutrogena visibly clear pink grapefruit oil-free moisturiser

- Smashbox photo finish foundation primer

- Maybelline dream velvet soft matte hydrating foundation // 10 Ivory

- Rimmel wake me up anti-fatigue foundation // 103 True Ivory

- Eveline Cosmetics art scenic concealer 2in1 // 05 Nude

- NYX HD finishing powder // 01 Translucent

- Ingrid Cosmetics shadow base

- Astor eye artist luxury eye shadow palette

- Eveline Cosmetics mascara false definition 4D extension volume

- NYX tame & frame tinted brow pomade // 04 Espresso

- Loreal brow artist plumper

- Kat Von D shade & light contour palette 

- Makeup Revolution highlight palette

- Miss Sporty insta glow blusher // 004 Glowing Mauve

- Eveline Cosmetics velvet matt lip cream // 413 Cashmere Pink

 

Som jeg også nevner i videoen så vurderer jeg å ha en giveaway her på bloggen og youtube. Derfor lurer jeg på hva dere synest er kult å vinne i en giveaway, for det er jo dere som skal delta og ikke jeg, og da må jo såklart dere ha lyst på premien! 

Hva kunne du tenke deg å vinne i en giveaway?

Vi blogges!

 • Publisert: 11.07.2016             Klokka: 13:58            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer: 1

Helt dilla på ansiktsmasker!

09.07.2016, 23:16

Ofte har jeg verken tid eller energi til å gjøre ting som å lakke neglene, pleie håret og ta ansiktsmasker. Men den siste tiden har jeg følt at jeg har utrolig mye mer energi enn tidligere, og siden det er sommerferie har jeg såklart litt ekstra tid til overs også. Derfor har jeg benyttet meg av denne anledningen og kjørt på med pleiende masker til ikke bare ansiktet, men også ben, lepper og hender!

Da jeg var på Sephora på turen min til Gdansk, slo jeg meg helt løs og kjøpte masker i alle farger og fasonger. Sephora selger sitt eget merke i butikkene sine, og i tillegg til sminke selger de også alle slags masker, renser og kremer. Uansett, når jeg først var på Sephora (som ikke er noe sted å finne her hjemme) kjøpte jeg både masker til å ha under øynene, på bena, på hendene, på leppene og såklart i ansiktet;)

Til nå har jeg bare rukket å teste ut en av maskene jeg kjøpte, nemlig en til bena, men den var heldigvis helt fantastisk! Det var akkurat som en pose med litt "gele" inni, som man helt enkelt trer på foten. Jeg hadde egentlig ikke trodd at den kom til ha noen effekt, men jeg kunne faktisk merke forskjell med en gang jeg tok den av. Jeg må helt ærlig få si at jeg ikke husker hvilken av de to maskene det er jeg har prøvd, men jeg tror det var den dere ser fremst på bildet, altså en mandel-fotmaske.

Om du har lyst til å bestille noen av disse maskene kan du finne alle de ulike typene like under:

Ansiktsmaske: Her

Sovemaske: Her

Øyemaske: Her

Håndmaske: Her

Fotmaske: Her

Leppemaske: Her

Siden jeg har en god del tid til overs om dagene har jeg noen videoer som jeg planlegger å få filmet. Kunne dere tenke dere en ny video? Om dere ikke har sett den forrige videoen jeg la ut enda kan dere klikke Her!

Hvilken video kunne du tenke deg at jeg la ut?

Vi blogges!

 • Publisert: 09.07.2016             Klokka: 23:16            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 0

Kylie lipglossen min er nesten tom!

08.07.2016, 21:00

Akkurat nå er jeg skikkelig irritert! De siste dagene har jeg funnet og sett noen videoer på youtube av folk som har kjøpt en av Kylie Jenner sine lipkits , spesielt i fargen KyMajesty, og fått dem halvtomme! Dere vet hvor mye jeg elsker KylieCosmetics og de to produktene jeg har derifra, så jeg ble såklart utrolig sjokkert over dette. Rett etter jeg hadde sett en slik video hvor noen viste fram det nesten tomme produktet (og ikke brukt det en eneste gang!) de hadde fått, fant jeg frem mine egne to produkter for å skjekke. Etter å ha studert tuben godt og skrapet litt rundt inni, fant jeg desverre ut at det var omtrent 1/4 produkt inni. Den eneste grunnen til at man ikke ser dette ved første øyekast er rett og slett fordi litt av selve produktet har glidd oppover kantene inni flasken, men om man skraper vekk litt på kantene ser man hvor lite der faktisk er. Og da må jeg bare få sagt at jeg har brukt denne maks tre ganger! (Den dere ser på bildet under er i fargen Reign)

Jeg tok såklart en kjapp skjekk på lipglossen min også for å se om der var det samme problemet med den. Som jeg har fortalt dere tidligere her på bloggen, så kjøpte jo jeg denne lipglossen da den ble lansert for første gang og det var problemer med kosten. Siden kostene på alle disse glossene var like, sendte Kylie ut nye glosser til alle som hadde kjøpt den datoen. Uansett, så skjekket jeg lipglossen for å se om den også var nesten tom, og gjett hva. Den var mye tommere! Joda, jeg har såklart brukt denne litt mer enn den andre siden jeg kjøpte den tidligere, men jeg har likevel brukt den maks 6-7 ganger! Og da skal den jo såklart ikke være nesten tom!

Jeg prøvde å få ett bra bilde av glossen også, men det var vanskelig å få ett hvor man kunne se hvor lite produkt som var inni. Jeg sendte akkurat en mail til KylieCosmetics hvor jeg forklarte situasjonen, og nå håper jeg virkelig at de gjør noe med det så fort som mulig!

Har du opplevd noe liknende?

 • Publisert: 08.07.2016             Klokka: 21:00            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Rabattkode på årets fineste klokker!

08.07.2016, 14:59

Selv jeg om jeg egentlig er en person som ikke liker så godt ting som smykker og klokker, er jeg helt forelsket i disse her! For noen dager siden ble jeg kontaktet av en nettside som kaller seg Barbas & Zacari, som selger nettop klokker. Siden jeg er litt skeptisk til slike ting og bruker det utrolig sjelden, måtte jeg såklart innom denne nettsiden først av alt. Men sjokkerende nok ble jeg utrolig imponert! Disse klokkene har ett nydelig, minimalistisk design og selges i flere ulike farger både på reim og andre detaljer. I tillegg til at klokkene er helt nydelige, går det også fem australske dollar til "The Cancer Research Foundation Of Australia" (altså en forening som forsker på kreft) for hver klokke som selges. Kan det bli noe bedre!

Som dere ser på bildet over har jeg plukket ut mine absolutte favoritter blandt alle klokkene på Barbas & Zacari sin nettside. Den rosegull-fargede finner du Her, den hvite finner du Her, den mintgrønne finner du Her og den lyseblå finner du Her.

Som sagt, så kontaktet denne nettsiden meg, og det var faktisk for å avtale ett lite samarbeid! Siden jeg elsker utseende på disse klokkene sa jeg såklart ja til å samarbeide med dem. Om du kunne tenke deg en av disse klokkene finner du nettsiden deres Her og du får også 15% avslag i dag om du bruker koden "TERESEHOFF" ved utskjekking!

Hvilken av klokkene fra Barbas & Zacari liker du best?

Vi blogges, men husk 15% avslag (kun i dag) ved bruk av koden "TERESEHOFF"!

 • Publisert: 08.07.2016             Klokka: 14:59            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer:

Nå kan jeg allerede krysse av ett punkt på listen

06.07.2016, 20:57

Som jeg skrev om i ett tidligere innlegg, så har jeg laget en såkalt "bucketlist" hvor jeg skriver ned alle tingene jeg vil gjøre i sommer. Siden jeg skrev den listen for bare noen dager siden hadde jeg aldri tenkt meg å gjøre noen av tingene som stod på den på en god stund, men skjokkerende nok har faktisk jeg og mamma allerede fått krysset av en ting på listen! I dag dro vi nemlig på en liten 'roadtrip', noe som var utrolig koselig. Så fort vi hadde stått opp, spist frokost og ordnet oss dro vi av sted i bilen, uten at jeg egentlig visste hvor vi skulle. Til slutt endte vi opp i Ulsteinvik hvor vi egentlig bare stoppet på kjøpesenteret, gikk litt rundt før vi fant ut at der ikke var noen spennende butikker, og kjøpte oss litt lunsj.

Vi gikk innom en god del butikker før jeg endelig fant det jeg ville ha, nemlig Burn Zero. Jeg virkelig elsker denne drikken her, og jeg var mer eller mindre fast bestemt på å ha en til hjemreisen;)

Nå begynner enda en dag å gå mot slutten, og jeg kan heldigvis si at jeg har hatt det helt supert! Nå har jeg endelig satt med ned på rommet mitt og er i full gang med å lakke neglene i en litt sommerlig farge, noe jeg virkelig synest er på tide;)

Hva har du gjort i dag?

Vi blogges!

 • Publisert: 06.07.2016             Klokka: 20:57            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 1

Diger Gdansk Innkjøpsvideo! // All sminken jeg kjøpte i Gdansk

04.07.2016, 21:07

Heisann! Etter å ha filmet og redigert to nesten helt like videoer har jeg endelig lastet opp en ny video på youtube. Helt siden før jeg dro til Gdansk hadde jeg planer om å legge ut en innkjøpsvideo av alt jeg kjøpte der, og kanskje også en vlogg! Desverre ble det ikke noe av den vloggen, men siden så mange av dere ville at jeg skulle legge ut en innkjøpsvideo er det akkurat det jeg har gjort:) Noen av produktene har jeg prøvd tidligere, mens andre er veldig nye i butikkene. Jeg blir såklart utrolig glad for all feedback om hva som var bra med videoen, hva som ikke var så bra, og hva jeg kunne gjort bedre til neste gang. Dessuten blir jeg alltid glad for forslag til hva den neste videoen min kan handle om! Videoen finner du like under her, men om du har problemer med den linken kan du klikke her: https://www.youtube.com/watch?v=moHjSMPbU8Y


Hvilke av de produktene jeg har kjøpt synest du såg mest spennende ut? Hva kunne du tenke deg å se i neste video?

Vi blogges!

 • Publisert: 04.07.2016             Klokka: 21:07            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer: 0

Sommerens bucketlist er på plass! // Sju ting jeg vil gjøre i sommer

03.07.2016, 22:17

Nå går enda en super dag mot slutten, og selv om denne dagen ikke har kunnet måle seg med de to forrige, har jeg hatt en utrolig fin dag! Desverre har ikke været vært i nærheten av sommerlig i dag, men derfor har jeg fått anledning til å gjøre andre ting jeg har hatt lyst til innendørs. Blandt annet har jeg filmet og redigert ferdig en video til youtube, lagt ut noen møbler for salg, og til og med laget en slags 'bucketlist'. En 'bucketlist' er rett og slett en liste over ting man har lyst til å gjøre, og akkurat denne bucketlist'en er en sommerlig utgave! På listen min står det alt det jeg har mest lyst til å gjøre nå i sommer, både med venner og familie, og jeg gleder meg allerede!

For å finne litt inspirasjon til hva jeg ville skrive på listen min tok jeg såklart ett kjapt søk på Pinterest. Som vanlig blir man helt begravet i ideer og inspirerende bilder bare av ett lite søk på Pinterest, men jeg har endelig klart å kutte det ned til de sju tingene jeg har aller mest lyst til å gjøre nå i sommer!

1. Dra på roadtrip. Nå om noen få dager skal faktisk jeg og mamma ta turen nedover til Oslo, og siden vi skal kjøre blir det jo en slags roadtrip;)

2. Ha piknik. Piknik i hagen med noen venninner er vel noe alle kunne tenke seg å gjøre i sommer. Ett teppe og en kurv med litt god drikke og mat er det eneste som skal til!

3. Stå på rulleskøyter. Selv om jeg virkelig skulle ønske jeg var ett skikkelig talent på slike ting som rulleskøyter, er det bare ikke slik det er. Balansen min er rett og slett helt forferdelig! Men det skader vel ikke å prøve;)

4. Ha en ordentlig 'stranddag'. De siste to årene har jeg ikke vært en eneste gang på standen, og det er vel nesten en forbrytelse! På en dag med fint vær og skinnende sol hadde det vært utrolig deilig å ta en lang, avslappende tur på stranden, kanskje med litt god mat og drikke!

5. Prøve noe helt nytt til frokost. Hver eneste dag i over ett år har jeg bare spist én ting til både frokost og kveldsmat, nemlig havregrøt. Jeg virkelig elsker grøten min, men i sommer vil jeg prøve å variere litt!

6. Ha frokost til middag. Haha, denne her tror jeg hadde vært utrolig gøy å faktisk prøve ut! Her i familien lager vi alltid en sunn, ordentlig middag, og da kan det av og til være fint med noe litt annerledes. Jeg vil såklart fortsatt at det skal være sunt, men kanskje litt mindre seriøst. Kanskje en deilig stabel med noen sunne pannekaker hørest godt ut?

7. Ha en vannballongkrig! Hva er vel sommeren uten en skikkelig vannballongkrig i hagen? Såklart måtte jeg slenge med dette punktet på listen min, for på en varm dag er ingenting så forfriskende og gøyt som en vannballongkrig!

Nå er det endelig på tide med full avslapning, kveldsmat, og kanskje en film eller serie på Netflix. Selv om jeg ikke har vært like mye ute på farten nå i dag som jeg har vært de tidligere dagene er jeg skikkelig sliten og utmattet nå. Jeg har ikke noen spesielle planer for morgendagen, men jeg skal i det minste prøve å få lagt ut en ny video på youtube!

Har du noe du har ekstra lyst til å få gjort i sommer?

Vi blogges!

 • Publisert: 03.07.2016             Klokka: 22:17            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Wanties fra NA-KD // Sommerens tre fineste topper!

02.07.2016, 23:25

Endelig er den tiden av sommeren kommet hvor jeg våkner opp og ikke vet hvilken dag det er. Det må jeg virkelig få si er en av de beste følelsene man kan ha, og i år kom den tidligere enn forventet. I dag fikk vi endelig bestilt enda en ferietur som vi alle kan glede oss til, men på denne turen skal jeg også ha med en venninne! Jeg tror det blir en utrolig koselig tur med litt shopping, god mat og strandliv. Men siden jeg endelig har fått sommerfølelse i kroppen er det snart på tide med litt fornyelse i garderoben. Eller i det minste å kikke litt på sommerklær på nettet og sørge over å ikke ha penger nok til å kjøpe dem;) I går brukte jeg litt tid på å kikke på klær på en nettbutikk som heter NA-KD , og jeg ble helt forelsket! Den har både dyre 'merkeklær' og superbillige, minst like fine klær, noe som gjør at den er perfekt for alle! Dessuten har de størrelser helt fra xxs til xl, noe som gjør at mange kan nyte klærne deres uten å bekymre seg for størrelser! Jeg har kommet frem til tre favorittplagg fra NA-KD (tilfeldigvis er alle topper) med en super pris, som jeg har veldig lyst til å dele med dere her på bloggen!

Jersey cropped crossback top

Denne toppen her ser jeg virkelig for meg med noen runde solbriller og ett par hullete olabukser eller en fin shorts. Jeg bare elsker slike dusty rosafarger på overdeler, og fargen på denne toppen er helt midt i blinken til min smak! Dessuten er prisen på denne helt finfin (det er forresten gratis frakt), og man kan absolutt unne seg denne superfine toppen uten noe dårlig samvittighet!

Kjøp den Her for 199kr.

Off shoulder jersey topp

Akkurat nå har jeg helt dilla på off-shoulder topper og gensere! Denne ble jeg helt forelsket i da jeg såg den på snapchaten til Amalie Olsen (se youtubekanalen hennes Her) for noen dager siden, og det var også da jeg oppdaget NA-KD. I det siste har jeg vært ganske for veldig enkle plagg som man kan kombinere med alt mulig, både bukser og skjørt, og dette er ett så utrolig fint men enkelt plagg! I tilleg er den perfekt til nesten alle årstider!

Kjøp den Her for 199kr

Cropped tied back jersey top

Jeg har bare ett ord om denne, og det er WOW! Når man ser fremsiden tenker man at det er en helt enkel topp, men når man får se baksiden får man helt sjokk. Jeg virkelig elsker slike enkle topper med det lille ekstra, og denne har virkelig det lille ekstra!

Kjøp den Her for 265kr!

Akkurat nå har jeg dessverre ikke penger til noen av disse plaggene, men de står så absolutt høyt på ønskelisten;)

Hvilket plagg likte du best?

Vi blogges!

 • Publisert: 02.07.2016             Klokka: 23:25            Kategori: Inspirasjon
 •        
 • Kommentarer:

Så det er sånn det er å leve

02.07.2016, 18:04

De to siste dagene har rett og slett vært helt fantastiske! Det har så absolutt ikke skjedd noe spesielt, men av en eller annen grunn har ting bare føltes normalt. Vanligvis står jeg opp om morgenen og det første jeg tenker på er når og hvordan jeg skal trene, hvor mye jeg skal spise, og slike ting. Men de to siste dagene har jeg våknet og følt at jeg har andre ting jeg vil oppnå og gjøre akkurat den dagen, og jeg føler meg helt fantastisk!

Jeg tror at grunnen til at ting har gått så mye bedre er at jeg har bestemt meg for ikke å trene allerede når jeg står opp. Da føler jeg at jeg kan gjøre alt annet jeg har lyst til, uten å måtte ta på meg treningsklær med det første jeg står opp. Både i går og i dag har vi gått på ganske lange gåturer, og i går endte dagen med at jeg faktisk hadde lyst til å trene noen runder! Akkurat det er en utrolig sjelden og deilig følelse, så det var såklart at jeg benyttet denne sjangsen;)

I går gikk vi opp trappene til fjellstua, noe som var utrolig koselig!

For noen få timer siden gikk vi på en ganske lang fjelltur, men i dag gikk ting litt skeis på slutten. Jeg fikk nemlig utrolig vondt i hodet mot slutten av turen, noe som ikke var så gøyt. Men nå har jeg spist en utrolig god middag med hamburgerbrød av søtpotet, lakseburger, og en deilig salat med crunchy kikerter! De søtpotet-hamburgerbrødene er virkelig noe av det beste jeg har smakt! Noen som vil ha en oppskrift?

Hva har du gjort de siste dagene?

Vi blogges!

 • Publisert: 02.07.2016             Klokka: 18:04            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

New in fra H&M // Grønn bomberjakke

01.07.2016, 17:49

I hele år har jeg vært på desperat utkikk etter en ny vår- og sommerjakke. Merkelig nok har nesten alle klesbutikkene bestemt seg for å bare ha to ulike typer jakker i år, nemlig store, boblete bomberjakker og dongerijakker. Desverre liker jeg ingen av delene noe spesielt godt, og har derfor gått rundt både vår og sommer i en stor boblejakke... Men i går kom jeg og mamma over en utrolig fin bomberjakke på HM (som verken var stor eller boblete), og da slo vi såklart til!

Jeg liker denne jakken utrolig godt, og jeg tror faktisk den kommer til å være like grei å bruke når høsten kommer også.

Men tilbake til utvalget i butikkene nå i år... Hva i alle dager er det som skjer? Jeg har helt seriøst vært innom alle klesbutikkene der er, til og med nettbutikker, og det virker som om ingen av dem har annet enn bomber-, skinn og dongerijakker. Joda, det er vel sikkert fordi det har vært ganske 'in' i år, men det er jo likevel mange som ser etter andre typer jakker? Jaja, nå har i det minste jeg funnet meg en jakke som jeg liker utrolig godt(selv om det er en bomberjakke), og da er jeg fornøyd;)

Hva har vært ditt favoritt klesplagg i år?

 • Publisert: 01.07.2016             Klokka: 17:49            Kategori: Innkjøp
 •        
 • Kommentarer:
teresehoff

teresehoff

Heisann, og velkommen til bloggen min! Da jeg først startet denne bloggen skrev jeg for det meste om sminke, skjønnhet og klær, i tillegg til en god del om sykdommen min. Da jeg var 11 år gammel ble jeg diagnosert med anoreksi, og etter flere år med kjemping mot det, fikk jeg også alvorlige treningsforstyrrelser. Nå, etter tre år med kjemping, slit og tårer, kan jeg endelig si at jeg er på bedringens vei, og nå har bloggen min forandret seg helt. Jeg har forelsket meg helt i treningen, og med "prosjekt pålegging" i full gang, spiser jeg mer enn på lenge. Og merkelig nok er det disse to tingene som har reddet meg fra spiseforstyrrelsene. Trening og mat har blitt til det jeg interesserer for, selv om det ennå er det jeg sliter med og kjemper mot. Men jeg vet at dette er min vei, og jeg håper at dere vil følge meg på den <3


Følg meg

bilde   bilde   bilde