hits


Online Makeup Shopping På Sitt Beste! // Innkjøpsvideo

30.09.2016, 23:27

Om det er en ting som er bedre enn å bestille noe på nettet, så er det å åpne postkassen etter en lan stund med venting og se pakken sin mer eller mindre skinne mot deg. Vel, selv om ventetiden mellom bestillingen og ankomsten av pakken er som tortur, går det opp i opp når gleden over ny sminke bestilt ferskt fra internett skyller over meg idet jeg åpner postkassen. For noen uker siden unnet jeg meg faktisk å bestille litt sminke på nettet, og siden det endelig har ankommet i posten, har jeg selvsagt lagt ut en innkjøpsvideo på youtube!Produktliste fra videoen:

Eleven: Volume vipper // http://eleven.no/eylure-volume-eyelashes-n-101-19150.html , Naturals vipper // http://eleven.no/eylure-naturals-eyelashes-n-015-35060.html

Glittertubes: Honeycomb highlighter // http://glittertubes.co.uk/products/new-honeycomb-gt-highlights-0af1b3aa-386a-40f6-a9c6-1a0a9b0da5c4 , Maple Syrup highlighter // http://glittertubes.co.uk/products/new-maple-syrup-gt-highlights , Bronze Age highlighter // http://glittertubes.co.uk/products/new-bronze-age-gt-highlights-b205e020-84eb-4762-966b-e42c77585e42 , Silver Lining highlighter // http://glittertubes.co.uk/products/new-silver-lining-gt-highlights-1ad0c059-b8a2-4dd4-ad0a-06b5582b1807 , Sweetie highlighter // http://glittertubes.co.uk/products/sweetie-gt-highlights

Colourpop: Ultra Matte Lip i NOTION // https://colourpop.com/products/notion , Ultra Glossy Lip i WOLFIE // https://colourpop.com/collections/ultra-glossy-lip/products/wolfie , Lip Pencil i CONTEMPO // https://colourpop.com/products/contempo-pencil# ,  Eyeshadow i NILLIONARE // https://colourpop.com/collections/eye-shadow/products/nillionaire 


Jeg har virkelig elsket å teste meg frem med de nye produktene, og såklart det å dele dem med dere også:) Jeg blir som alltid glad for all feedback, likes og abonnenter på kanalen min, så det er bare å sette i gang!

Hva synest du om videoen?

Vi blogges!


 

 • Publisert: 30.09.2016             Klokka: 23:27            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer: 0

Det beste sminkemerket for de på budsjett! // Mine første produkter fra Colourpop del 2

29.09.2016, 21:21

Siden jeg måtte avbryte så og si midt i gårsdagens innlegg, kommer jeg tilbake til der jeg slapp nå. Som sagt i det innlegget har jeg endelig fått sjansen til å teste ut noen av produktene til Colourpop , og blandt dem en matt liquid lipstick i en nydelig høstfarge, og en interresant øyenskygge. Om du kunne tenke deg å vite mer om disse produktene er det bare å lese videre, og om du ikke har lest forrige innlegg enda, kan du klikke Her

Bilde fra gårsdagens innlegg.

Det Colourpop er absolutt mest kjent for er nok deres såkalte Ultra Matte Lips, som rett og slett er en slags liquid lipstick med matt finish. Da jeg la inn bestillingen min på Colourpop hadde de ett tilbud hvor man fikk ett gratis produkt om man handlet for så så mye, og da fikk jeg faktisk en Ultra Matte Lip i fargen Notion. Denne fargen er en helt mørk burgunder-aktig rødfarge, og er rett og slett den perfekte høstfargen! Dessuten er konsistensen og pigmentet helt supert! Faktisk sies det at disse leppeproduktene til bare $6 dollar (rundt 60kr) er like bra som Kylie sine liquid lipsticks for hele $17 ! Da er det verdt å teste ut! Om du vil vite mer om akkurat dette produktet kan du klikke Her

Her ser dere Notion helt til høyre.

Det siste produktet jeg kjøpte skiller seg ganske så mye ut fra de tre andre leppeproduktene jeg kjøpte. I tillegg til dem fikk jeg nemlig sikret meg en øyenskygge i fargen Nillionare. Jeg har hørt en god del ulike meninger om Colourpop sine øyenskygger, men personlig elsker jeg denne! Konsistensen er helt ulik andre "vanlige" øyenskygger, for den er veldig myk og gir litt etter bare man presset svakt med fingeren. Derfor er det veldig vanskelig å plukke opp noe av produktet med en øyenskyggekost, men jeg liker veldig godt å påføre med fingeren isteden. Nillionare er en veldig enkel brun, shimmery farge, men den gir det lille ekstra til looken fordi den har ett lite hint av lilla glitter. Perfekt til å piffe opp en enkel look! Du kan ta en nærmere titt på akkurat dette produktet Her !

Jeg har så absolutt tenkt å samle meg opp flere produkter fra Colourpop, så om du har noen anbefalinger er det bare å skrive dem i kommentarfeltet!

Har du prøvd noen produkter fra Colourpop?

Vi blogges!

 • Publisert: 29.09.2016             Klokka: 21:21            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Det beste sminkemerket for de på budsjett! // Mine første produkter fra Colourpop

28.09.2016, 21:55

I helt utrolig lang tid nå har jeg lengtet noe forferdelig etter å få testet noen av produktene fra Colourpop. Colourpop er basically ett helt vanvittig billig sminkemerke som selger alt fra mange ulike typer leppeprodukter, til ett fantastisk utvalg av øyenskygger. Helt siden Colourpop startet har de ikke hatt noe som lignet shipping til Norge, men da de endelig startet med det for bare en kort stund siden, fløy jeg mer eller mindre i taket av glede! På ett eller annet merkelig vis klarte jeg faktisk å kontrollere meg selv til å ikke bruke opp både mine egne og hele familiens penger på ett bredt utvalg av Colourpop sine produkter, noe mamma og pappa burde sette pris på. Men da Colourpop etterhvert hadde ett ganske bra tilbud, slo jeg rett og slett til!

Det produktet jeg passet på å sikre meg i handlekurven min var en såkalt Ultra Glossy Lip i fargen Wolfie. Av bildene jeg såg av denne på diverse sosiale medier og Colourpop.com ble jeg rett og slett forelsket i denne lipglossen før jeg i det hele tatt hadde testet den! I tillegg til denne lipglossen kjøpte jeg en såkalt Lippie Pencil i fargen Contempo, som passer perfect til lipglossen!

Leppepennen har en veldig god konsistens, og det er veldig lett å påføre den til leppene. Contempo er en ganske enkel og nude rosafarge, og jeg liker faktisk veldig godt å bruke den helt alene uten noe annet produkt over. Du kan ta en nærmere titt på dette produktet Her

Denne lipglossen er jeg faktisk helt forelsket i, så den nådde opp til forventningene. Siden den i tillegg til å være en 'ultra glossy lip' er metallisk, har den en veldig fin men enkel metallisk effekt. Nei, jeg har rett og slett ikke mer å si enn at denne lipglossen er helt prima! Du kan ta en nærmere titt på dette produktet Her

I tillegg til disse to produktene har jeg kjøpt enda noen ting, men siden dette allerede er ett ganske langt innlegg kommer det heller enda ett innlegg senere:)

Har du noen produkter fra Colourpop?

Vi blogges!

 • Publisert: 28.09.2016             Klokka: 21:55            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer: 1

Enkel sminke til halloween // Mermaid inspired makeup tutorial

25.09.2016, 22:55

Siden det nærmer seg halloween med stormskritt, har jeg endelig lagt ut den aller første halloween videoen min på youtube! Jeg har forsket ganske mye på ulike sminke looker for halloween den siste tiden -okei, jeg skal være ærlig. Helt siden forrige halloween-, og nå har jeg lagt ut en tutorial på en av dem på youtubekanalen min, Thoffies Makeup. I denne videoen viser jeg dere hvordan dere helt enkelt kan lage en havfrue inspirert sminke look, perfekt for halloween!

For å komme direkte til videoen kan dere trykke Her!

Om dere liker videoen blir jeg utrolig glad for alle kommentarer og 'Thumbs up', og jeg blir såklart ekstra glad om dere tar dere tid til å abonnere!

Vi blogges!

 • Publisert: 25.09.2016             Klokka: 22:55            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer:

Nå er jeg skikkelig klar for halloween!

24.09.2016, 23:27

Om jeg måtte velge én tid på året som min absolutte favoritt, måtte det nok blitt høsten. Og det er ikke bare på grunn av fargene, luktene og generelt følelsen, men også på grunn av halloween. Selv om halloween her omkring for det meste bare er en dag med litt ekstra godteri og jeg ikke spiser det, er det av en eller annen grunn alltid en spesiell følelse med halloween.

En ting jeg har elsket å gjøre rundt disse tider de siste årene, er -såklart- å prøve ut ulike sminke looker til halloween. Jeg har som vanlig gjort det i år også, og i tillegg har jeg faktisk filmet en tutorial med en litt "halloween-inspirert" sminke look. Det kommer nok en god del slike videoer i tiden fremover mot halloween, men den jeg legger ut nå til helgen er en såkalt "mermaid makeup tutorial"! Hold øynene åpne på youtubekanalen min etter den nye videoen, og abonner gjerne!

Klikk Her for å komme direkte til kanalen min, Thoffies Makeup!

Her er en liten sneak peek fra videoen;)

 • Publisert: 24.09.2016             Klokka: 23:27            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 1

Når stresset tar tak i meg

22.09.2016, 21:14

Hver eneste dag må jeg ha alt helt perfekt balansert. Det må være akkurat passe mye å gjøre, men ikke for mye. Om jeg vet at jeg har en god del ting som skal gjørest, må jeg vite akkurat hvordan, hvor og når det skal foregå seg. Om jeg vet at jeg ikke har så mye å gjøre, da må jeg finne på ett eller annet, og helst noe aktivt. I lengden blir det virkelig slitsomt å ha en slik hverdag hvor alt på være slik og ikke slik, det er begrenset med ting en kan gjøre, og noen ting en gjøre. Jeg kan ikke huske sist gang jeg kom hjem fra skolen, kjente at jeg var sliten og bare la meg ned på sofaen en stund før middag. Å joda, jeg er så og si alltid sliten når jeg komme hjem fra skolen og det er få ting jeg har mer lyst til enn å slappe helt av, men likevel tillater jeg ikke meg selv det.

Dette er grunnen til at jeg ikke liker helgene. Det er alt for mye tid og alt for lite å gjøre. Skoledager går det ofte bra med. Tiden går så utrolig fort på en skoledag at jeg såvidt rekker å tenke på mat og trening før kvelden er kommet, men likevel klarer de tankene å smyge seg innpå. Men jeg føler faktisk at det går bedre og bedre for hver uke som går, og jeg håper at det fortsetter slik.

Akkurat nå er jeg helt utmattet. Rett etter skolen i dag hadde jeg en liten breakdown, noe som var mest fordi jeg var sliten men rett og slett ikke kunne slappe av, selv om jeg ikke hadde noe spesielt jeg måtte gjøre. Heldigvis kom jeg meg ovenpå igjen ganske fort, og etter det har vel egentlig alt gått i full fart. Trening, lekser, blogg og youtube. Jeg prøvde desperat å få redigert en video jeg har planer om å få lagt ut til helgen, men iMovie var rett og slett utrolig merkelig i dag. Den bare "quit unexpectedly" hele tiden, og til slutt ga jeg opp og fant ut at jeg får ta det igjen i morgen.

Nå krysser jeg bare fingrene for at morgendagen går bra, både for meg og alle dere andre!

Vi blogges!

Her er en liten sneak peek på videoen som snart kommer på kanalen min, Thoffies Makeup

 • Publisert: 22.09.2016             Klokka: 21:14            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 1

Den beste hverdagen man kan få

19.09.2016, 21:11

Wow, så utrolig fort de siste ukene har gått. Både forrige uke og uken før der gikk tiden så unaturlig fort at jeg fortsatt tror vi er i slutten av august. Som vanlig er jeg mildt sagt overlykkelig over det faktum at vi er kommet oss godt inn i den første høstmåneden, for jeg virkelig elskeeer høst! Faktisk, så er jeg allerede godt i gang med planleggingen til årets halloweenfeiring!

Jeg er egentlig ganske sjokkert over hvor bra disse siste ukene har gått. Jeg har klart å slappe av en god del med tanke på trening, spist ganske så bra, og ikke følt noe særlig press med skole. Dessuten har jeg klart å være en god del mer sosial enn hva jeg har klart tidligere, og selv om det ofte er ganske slitsomt, går det som oftest bra.

Thihi, måtte såklart slenge med en liten selfie;)

Dette blir bare ett kort blogginnlegg, men jeg har mange spennende planer for både blogg, Nettside og Youtube !

Hvilken årstid liker du best?

Vi blogges!

 • Publisert: 19.09.2016             Klokka: 21:11            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 1

Mine absolutte favoritt foundationer // Fra billig til dyr!

16.09.2016, 21:40

Det jeg lærte meg aller sist innen sminke, var nok foundation. Da interessen min for sminke først begynte, nøyet jeg meg med litt concealer på eventuelle kviser og ett tynt lag med pudder. Etterhvert innså jeg at mange brukte en god del mer enn som så, og begynte derfor å klæsje tykke lag med concealer i hele trynet. Yup. Concealer. I hele trynet. Det fortsatte jeg med helt til noen forklarte meg at det var foundation som skulle påføres i hele trynet, og concealer bare på kviser og slikt. Da ble jeg mildt sagt sjokkert.

Siden den gang har jeg prøvet meg frem med utallige mengder ulike foundationer, og jeg holder enda på med å teste meg frem for å finne det jeg liker aller best. Både når det gjelder produkter til å påføre, teknikker til hvordan å påføre, merker, effekter og farger. Til nå har jeg blandt annet funnet ett godt utvalg av ulike foundationer jeg finner meg selv i strekke meg etter svært ofte, og de har jeg tenkt å dele med dere nå i dag!

Clinique beyond perfecting foundation + concealer

Jeg må såklart begynne med min absolutte favoritt, som akkurat nå er Clinique sin Beyond perfecting foundation + concealer. Grunnene til at jeg har forelsket meg så utrolig mye i denne er nok fordi den har så utrolig bra dekkevne, men samtidig er superenkel å blende ut. Denne foundationen er så absolutt ikke en av de billige, men jeg kommer så absolutt til å kjøpe den opp igjen når den jeg har nå er gått tom. Kjøp den fra Kicks.no Her for 315kr!

L'Oréal infallible 24H matte foundation

Denne foundationen her var faktisk den aller første ordentlige foundationen jeg testet ut, og akkurat som den gangen, elsker jeg den nå også! Den har blandt annet en super dekkevne som er enkel å bygge opp, og finishen er så matt at det faktisk ser ut som man allerede har tatt på pudder! Dette er en av de ganske budsjettvennlige foundationene der er, og jeg anbefaler virkelig å gi den ett forsøk!

Rimmel wake me up foundation

På dager hvor jeg føler for en helt enkel men fin foundation som tar minst mulig tid å påføre, strekker jeg meg ofte etter denne. Denne foundationen fra Rimmel er så absolutt snill mot budsjettet ditt, og jeg liker den ihvertfall utrolig godt!

Estee Lauder double wear stay-in-place foundation

Dette er den foundationen av disse jeg har hatt minst tid til å prøve meg frem med, men den kommer likevel høyt opp på listen over favorittene mine. Denne Double Wear Stay-In-Place foundationen fra Estee Lauder er utroooolig populær, og det er nok en grunn til det. Den er blandt annet utrolig lett å påføre og blende ut i ansiktet, noe som gjør den perfekt både for nybegynnere og erfarne sminkeelskere. Det eneste jeg ikke liker med denne er at beholderen ikke har noen slags pumpe eller noe å porsjonere med, noe som gjør det utrolig vanskelig å få riktig mengde. Ta en nærmere titt på den Her !

Jeg gleder meg som alltid til å prøve meg ut med enda flere ulike foundationer, og om du har noen gode tips eller anbefalinger blir jeg utrolig glad om du tar deg til å kommentere dem!

Hva er sin favoritt foundation?

Vi blogges!

 • Publisert: 16.09.2016             Klokka: 21:40            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer: 1

Bedre på bilde, men best til halloween!

13.09.2016, 21:23

For en liten stund siden våget jeg meg til å bestille noen nye produkter fra en nettside jeg har hatt litt dårlig erfaring med tidligere. Om dere har vært faste lesere her på bloggen min i en god stund nå, vet det at jeg tidligere i år hadde ett samarbeid med ett sminkemerke som heter Glittertubes. Den gangen prøvde jeg ut 5 såkalte 'glittertubes', og førsteinntrykket mitt var ganske så bra egentlig. Men når jeg i ettertid prøvde å skape ulike looker med disse glitter-øyenskyggene, fant jeg ut at de sved ganske mye når de kom i kontakt med øyelokkene mine. Jeg vet ikke om det er noe halt med produktene eller jeg som har en liten allergi, men uansett har jeg konkludert med at jeg ikke skal bruke dem rundt øynene flere ganger. Ta en titt på innlegget mitt om samarbeidet med Glittertubes Her !

I dag ankom de produktene jeg bestilte for en liten stund siden, og jeg var mildt sagt spent. Glittertubes har nemlig lansert en hel haug med highlightere, og med min kjærlighet til en god highlight måtte jeg såklart teste dem ut. Absolutt alle sammen. Så da bestilte jeg rett og slett alle de 5 nye highlighterne, som koster £3.60 pr stk, altså rundt 40kr. Glittertubes har i grunn veldig bra shipping, og de gangene jeg har bestilt har pakkene kommet frem i perfekt tilstand.

Fargene er heeelt nydelige, og jeg får rett og slett tårer i øynene vare av å se på dem. Dessverre hadde jeg aldri gått ut i hverdagen med en av disse highlighterne på kinnbena. Jeg elsker som alltid en glitrende, metallisk glød, men disse blir litt vel over the top for min del. Men én ting jeg tror at både disse highlighterne og øyenskyggene er perfekte til, er halloween! Om man f.eks skal kle seg ut som alv, engel, enhjørning, havfrue, you name it, er disse glitrende fargene noe som gjør kostymet komplett. En kunne nok til og med ha gitt litt mer glam til kostymet om man hadde valgt å kle seg ut som en zombie eller noe slikt også;)

Jeg la akkurat ut en video av disse highlighterne på instagram, så ta gjerne en titt på den og hjelp meg til 4000 følgere på instagram! Klikk Her for å komme deg direkte til kontoen min:)

Er det bare jeg som gleder meg skikkelig til halloween? I år ar jeg planer om å ha en liten sammenkomst/fest med mine nærmeste venner, med masse god mat og drikke, dekorasjoner og påfunn, såklart relatert til halloween!

 • Publisert: 13.09.2016             Klokka: 21:23            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Min realistiske sminkerutine på skoledager

11.09.2016, 20:23

Jeg tror at vi alle som går eller har gått på skole, kan si oss enige i at det er utrolig tungt å stå opp på skoledager. Spesielt etter en lang ferie -og til og med bare en helg- er jeg helt kake når jeg skal stå opp på mandagen. Derfor ender det som regel opp med at jeg unner meg selv ti minutter ekstra, noe som fort blir til 20, og til slutt har man slumret helt til det bare er en halvtime igjen til skolen begynner. Typisk... I disse tilfellene -som generelt er hver dag- får jeg ganske lite tid til å sminke meg. Derfor har jeg filmet en 'min realistiske sminkerutine på skoledager' video, hvor jeg rett og slett viser dere nesten nøyaktig hvordan jeg sminker meg på morgener med skole. Såklart er ikke denne rutinen heeelt lik slik jeg sminker meg før jeg skal på skolen, men det er bare sånn ca. I virkeligheten dupper jeg nok litt av innimellom foundation og maskara, og klarer sikkert å miste ett glass vann i golvet p.g.a søvnmangel. Men akkurat det fant jeg ut at dere bare kom til å få traumer av å se, så dere får den litt pyntede versjonen;) Husk å abonnere til kanalen min, og gjerne tips en venn om du tror at de også kommer til å like den! Om du lurer på noe er det bare å skrive det i  kommentarfeltet enten her eller på selve videoen!

Vi blogges!


 

 • Publisert: 11.09.2016             Klokka: 20:23            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer: 1

Hvorfor meg

08.09.2016, 20:33

Det er ikke sjelden at jeg kommer inn på tanken. Hvorfor meg, hvorfor nå, hvorfor noensinne? Det følest så utrolig urettferdig at noen glir gjennom livet med få alvorlige problemer, kansje ett sykt familiemedlem her og der og noen skilte foreldre, men eller ingenting. Jeg kan ikke se for meg noenting som hadde vært verre å gå gjennom enn det jeg går gjennom nå. Det som har tatt fra meg en stor del av barndommen og ungdomstiden min. Tatt fra meg så mye liv, glede og dyrebar tid. Tid jeg aldri vil få tilbake. Uansett hvor patetisk og teit noen vil synest at der hørest ut, skulle jeg ønske jeg heller hadde fått en alvorlig type kreft eller lignende. Noe folk kunne se. Noe folk kunne skjønne seg på uten å ha gått gjennom det selv. I løpet av en dag går jeg gjennom mer enn de fleste kan tenke seg. Jeg vet at de vet, og de vet at jeg vet at de vet, så hvorfor klarer enkelte å si ting som er helt på trynet? Og enda verre; hvordan klarer noen å ikke si noe? Jeg vil såklart bli behandlet som en vanlig person, men likevel fortjener jeg å bli vist litt omsorg. Om så det bare hadde vært en liten smule, ett lite sekund, en liten dag. Da ville jeg vært fornøyd. Men dessverre vet jeg at ingen skjønner uansett hva de sier. 

Nei, hva faen er det jeg driver med? Uansett hvor lange, dramatiske innlegg jeg skriver er det jo ingen som bryr seg. 

 • Publisert: 08.09.2016             Klokka: 20:33            Kategori: Anoreksi og ortoreksi
 •        
 • Kommentarer: 1

Nå trenger jeg en pause

07.09.2016, 21:59

Jeg har aldri vært så sliten før. I noen dager nå har jeg vært så sliten at jeg så vidt klarer å holde meg oppreist uten å falle om i søvn. Og det er ikke bare akkurat når jeg har stått opp, men absolutt hele dagen. Jeg har til tider lurt på om jeg kan være en liten smule syk, men jeg er uansett fast bestemt på å komme meg gjennom denne skoleuken uten fravær. Uheldigvis har jeg i tillegg til tidlige morgener og skole i utgangspunktet, en solid bunke med innleveringer og presentasjon som skal gjørest ferdig innen slutten av uken.

Så nå skal det bli utrolig godt med helg, og enda bedre med høstferien som begynner å nærme seg! Vi har ingen bestemte planer enda, men jeg har hatt skikkelig lyst på IKEA den siste tiden, så jeg håper at vi kan få til det.

Dessverre blir det bare ett godt gammeldags "oppsummering av dagen" innlegg i dag, for det er rett og slett det eneste jeg har krefter til å skrive. Mens dere venter på noen litt saftigere innlegg kan dere gjerne ta en titt på den nyeste videoen min Her og abonnere til kanalen min! Det er helt gratis!

Vi blogges!

 • Publisert: 07.09.2016             Klokka: 21:59            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Mine beste tips for sunt og vakkert hår

05.09.2016, 21:18

Av en eller annen grunn har jeg en utrolig god periode når det gjelder håret mitt. Jeg vet ikke helt hvor lenge det har vært slik, men akkurat nå føler jeg at håret mitt er mye sunnere og finere enn noen gang! Jeg er helt seriøst verdens sløveste når det gjelder det å ordne meg på håret, men hårpleie er jeg bedre på. Om du kunne tenke deg å vite mine beste tips for ett sunt og vakkert hår, må du lese videre!


1. Sjampo i hodebunnen, balsam i tuppene

Dette lille trikset har jeg brukt i en god stund nå, og jeg kan virkelig se forandringene. Bruk sjampo kun i hodebunnen og på toppen av hodet, og balsam i tuppene. Hvorfor dette er den beste måten å vaske håret på vet jeg ikke, men for meg fungerer det bedre enn hvilken som helst hårkur!

2. Varme = ikke bra

Akkurat dette er nok gammelt nytt for mange av dere, men for dere som ikke har fått det med dere; varme er absolutt ikke bra for håret. Derfor burde du prøve å begrense deg når det gjelder bruk av glatte- og krølltang, og om det er høyest nødvendig må du alltid huske varmebeskyttende spray. Men noen ganger er faktisk varme bra. Bare les videre;)

3. Ikke tørk håret tørt med ett håndkle

I flere år var jeg utrolig stolt av meg selv fordi jeg ikke fønet håret etter vask. Nå for bare noen måneder siden fant jeg ut at det var absolutt ingen grunn til min stolthet. Når håret er vått er det næmlig utrilg skjørt og blir lett skadet. Derfor sliter det svært mye på håret om du setter i gang å tørke det helt tørt med ett håndkle. Det jeg har begynt å gjøre istedenfor, er å først tørke håret helt lett med ett håndkle, før jeg sprayer det med en varmebeskyttende spray -jeg bruker en fra Lee Stafford- og føner det. 


Jeg håper virkelig at du satte pris på disse små tipsene til hvordan du kan få litt sunnere, vakrere hår denne høsten og vinteren. Akkurat nå er jeg mer eller mindre svimeslått av slitenhet etter en laang mandag, og nå skal det bli utrolig godt å slappe av. Mellom alt jeg har holdt på med i dag, fikk jeg utrolig nok litt tid til overs hvor jeg la ut en ny video på youtube. I denne videoen viser jeg dere alt jeg har kjøpt på Ebay den siste tiden, blandt annet en krem som inneholder snegler!


Vi blogges!

 • Publisert: 05.09.2016             Klokka: 21:18            Kategori: Inspirasjon
 •        
 • Kommentarer:

Ukene som har gått

02.09.2016, 23:47

Akkurat nå er jeg skikkelig sjokkert over at jeg har kommet meg gjennom de to første skoleukene uten store problemer. Såklart, noen dager har gått bedre enn andre, men alt i alt har jeg mest fine minner fra de to siste ukene. Eller, egentlig husker jeg sånn ca ingenting som har skjedd siden skolestart. Dagene har bare flydd av gårde, og det eneste jeg husker er hvor trøtt jeg har vært når vekkerklokken ringer;)

Noe av det jeg er mest sjokkert over at har gått så bra, er skolelunsjen. Før første skoledag såg jeg for meg at maten på skolen kom til å gå rett til helvete, men det har faktisk gått overraskende bra! En typisk skolelunsj nå for tiden er vel ett eller annet kaldt mellommåltid -f.eks God Morgen Zero- og en liten smoothie eller frukt.

Jeg har faktisk prøvd å forbedre hudpleierutinen min denne siste uken. Akkurat hvordan det går, er jeg ikke helt sikker på, men jeg prøver i det minste! Noen av hudpleie favorittene mine er absolutt fra Lush!

I tillegg til en hel haug med hudpleieprodukter, har jeg også fått ett nytt øyenskyggepalett! Det er det ganske så nye -og aller første- øyenskyggepalettet til Kylie Jenner, og jeg har både laget en First Impression Video og skrevet ett Blogginnlegg om dette palettet.

Kort oppsummert, så har det vært to gode uker. Nå håper jeg bare at jeg klarer å holde motet oppe, og kanskje klare å få en litt bedre døgnrytme;)

Hvordan har dine siste uker vært?

Vi blogges!

 • Publisert: 02.09.2016             Klokka: 23:47            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 1
teresehoff

teresehoff

Heisann, og velkommen til bloggen min! Da jeg først startet denne bloggen skrev jeg for det meste om sminke, skjønnhet og klær, i tillegg til en god del om sykdommen min. Da jeg var 11 år gammel ble jeg diagnosert med anoreksi, og etter flere år med kjemping mot det, fikk jeg også alvorlige treningsforstyrrelser. Nå, etter tre år med kjemping, slit og tårer, kan jeg endelig si at jeg er på bedringens vei, og nå har bloggen min forandret seg helt. Jeg har forelsket meg helt i treningen, og med "prosjekt pålegging" i full gang, spiser jeg mer enn på lenge. Og merkelig nok er det disse to tingene som har reddet meg fra spiseforstyrrelsene. Trening og mat har blitt til det jeg interesserer for, selv om det ennå er det jeg sliter med og kjemper mot. Men jeg vet at dette er min vei, og jeg håper at dere vil følge meg på den <3


Følg meg

bilde   bilde   bilde