hits


Gode dager er til for å nytes

29.10.2016, 23:48

Når man for det meste har ganske dårlige dager med mye tristhet, stress og sorg, merker man alltid ekstra godt når det kommer en god dag smygende. Heldigvis var i dag en sånn dag, og jeg har prøvd å nyte det så godt som mulig. Jeg har blandt annet kjøpt inn siste resten av både dekorasjon og snacks til halloweenfesten i morgen, og jeg gleder meg faktisk veldig mye! Det er så utrolig gøyt å få være litt kreativ med slike sammenkomster, ved å pynte, lage mat, planlegge, alt sammen rett og slett. Jeg får naturligvis noen små stikk av stress innimellom all planleggingen og slikt nå før det hele braker løs, men jeg prøver å overse det så godt som mulig og fokusere på å ha det gøy!

Jeg koser meg skikkelig med å dekorere til slike sammenkomster og fester, og denne gangen har så absolutt ikke vært noe unntak!

For en liten stund siden la jeg ut min aller første halloween sminkevideo på youtubekanalen min, Thoffies Makeup, hvor jeg viste dere hvordan dere helt enkelt kan sminke dere til en havfrue! I går filmet jeg faktisk enda en slik sminkevideo, men denne er en "last minute makeup" look, spesielt ment for nettopp halloween! Du kan se den første videoen ved å klikke Her, men video nr.2 kommer ikke før i morgen;) jeg blir såklart utrolig glad om du tar deg den korte tiden det tar til å abonnere til kanalen min, og kanskje til og med ta en titt på noen av videoene mine! Dere abonnenter betyr utrolig mye!

Skal du noe spesielt i morgen eller på halloween?

Vi blogges!

 • Publisert: 29.10.2016             Klokka: 23:48            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Jeg klarer ikke alltid å lure meg selv

28.10.2016, 20:59

Uansett hvor hardt jeg prøver noen ganger, klarer jeg rett og slett ikke å late som jeg har det bra. Jeg kan stå opp en morgen og føle at alt er bra, livet er godt og at verden er ett vakkert sted, men i løpet av noen timer faller disse tankene ned i ett dypt hull sammen med restene av livslysten og selvtilliten min. Jeg prøver alltids å desperat dra meg selv opp igjen etter slike breakdowns, men når noe er ødelagt er det vanskelig å fikse det igjen. Det blir spesielt vanskelig når jeg er i nærheten av personer jeg bryr meg om og er glad i når disse sammenbruddene tar tak i meg, for da er jeg redd for at jeg ikke bare ødelegger meg selv, men dem og.

Dagen i dag har mer eller mindre vært en emosjonell berg-og-dalbane. Det begynte med en egentlig fin morgen, med en god dose glede og opplagthet, noe jeg sjelden har hatt de siste ukene uansett hvor godt jeg sover. Jeg fikk sminket meg slik at jeg ble fornøyd, følte meg fin, kledde på meg og slik gikk det vel egentlig videre, akkurat som alle andre morgener her i huset. Det var da jeg kom på skolen at alt falt helt i grus, og jeg rett og slett verken klarte å se lyset i tunellen eller meningen med livet. Så gikk det vel litt oppover utover dagen, men nå for en liten stund siden falt jeg helt sammen igjen. Heldigvis har jeg kommet meg opp igjen i ett ganske godt humør, og er klar for en deilig, avslappende kveld videre!

Jeg vet at jeg har lagt ut nesten bare innlegg om hvordan jeg har det den siste tiden, men det er rett og slett bare fordi jeg trenger å lufte tankene. Jeg har en god del innlegg å skrive for øyeblikket, men først må jeg få litt inspirasjon. Jeg har blandt annet en ny video som skal legges ut på youtubekanalen min, Thoffies Makeup, nå snart, og jeg venter også på noen sminkeprodukter å gi dere tilbakemelding på! Jeg håper bare dere ikke går lei av meg helt ennå;)

Vi blogges!

 • Publisert: 28.10.2016             Klokka: 20:59            Kategori: Anoreksi og ortoreksi
 •        
 • Kommentarer: 1

Jeg har ikke slappet av på tre år

25.10.2016, 20:33

Helt siden jeg ble syk har jeg ikke sluppet unna tankene, følelsene og strevet ett eneste sekund. Uansett om jeg har en mer eller mindre god dag, er alltid tankene der. Alt må planlegges, gjennomføres og gjøres bra, selv på dager jeg er utrolig langt nede. Jeg husker ikke lenger hvordan det er å bare leve livet uten stress og mas, og rett og slett bare kunne slappe av. Selv når jeg er så heldig at jeg får unnagjort alt jeg føler jeg må gjøre i løpet av dagen, klarer jeg ikke å slappe av og nyte livet. Det er som om hver gang jeg klarer å gi slipp på noen av tankene, kommer noen andre og bryter meg ned på samme måte som de forrige. Jeg reagere ikke like mye og ille til alle tankene og følelsene hver gang, men jeg kan helt ærlig ikke huske hvordan det føles å ikke ha dem der. 

Se meg i hvert speil og vindu hvor jeg kan se speilbildet mitt, skjule meg selv i en diger boblejakke innendørs fordi jeg hater kroppen min, og bare ha enkelte plagg jeg klarer å gå i fordi jeg føler meg tykk i alle andre, er bare noen av tingene jeg går gjennom hver eneste dag uten unntak. Den eneste tiden i løpet av dagen hvor jeg faktisk klarer å slappe av er når jeg sover. Ikke før, og ikke etter. Den verste tiden på dagen varierer for det meste fra dag til dag, men for det meste ender det vel opp med at det er tiden fra skolen slutter til jeg spiser kveldsmat på hverdagene, og fra jeg står opp til etter jeg har trent i helgene. Det siste året er det treningen som har tatt knekken på meg, og hvert sekund av dagen kvier jeg meg til å trene, og selv på dager hvor jeg er syk må jeg gjennom alle disse rundene med trening. I bunn og grunn er det vel ikke selve treningen og tiden jeg bruker på treningen som er verst, men tankene rundt det. Det begynte med litt jogging noen ganger i uken, så gikk det over til enda mer jogging i tillegg til styrkeøvelser, for så å gå over til time på time med HIIT, altså høy intensitets interval trening, hver eneste dag. Jeg prøver virkelig å forbedre meg og slappe mer av, men jeg har innsett at det kommer til å ta sin tid. Jeg tror uansett at den dagen jeg klarer å elske, eller i det minste ikke hate, kroppen min, er den dagen jeg klarer å gi slipp på alt dette. Og den dagen gleder jeg meg til.

 • Publisert: 25.10.2016             Klokka: 20:33            Kategori: Anoreksi og ortoreksi
 •        
 • Kommentarer:

Årets beste adventskalendere!

24.10.2016, 20:59

Av en eller annen grunn er ikke jul det samme uten en adventskalender. Det er bare den følelsen man får av å ha noe å glede seg til hver morgen alle dagene man teller ned mot julaften som er helt unik. Derfor har jeg samlet opp årets beste adventskalendere på nettsiden min Makeupandme.org, hvor dere kan finne alt fra dyre hudpleiekalendere til billige sminkekalendere. Ta en titt på dette innlegget Her !!

De siste par timene har jeg blandt annet laget dette innlegget, og akkurat nå redigerer jeg litt på nettsiden min for å gjøre den enda bedre for dere lesere! Jeg setter utrolig stor pris på absolutt alle dere som gidder å ta en titt innom nettsiden og kanskje til og med abonnere! Dere er best!

Har dere fortsatt adventskalendere i julen?

Vi blogges!

 • Publisert: 24.10.2016             Klokka: 20:59            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer: 0

MY EVERYDAY EYEBROW ROUTINE

22.10.2016, 22:00

Om det er en ting jeg har blitt bedre på den siste tiden, så er det så absolutt å fikse brynene mine. Jeg kan se tilbake på bilder som ble tatt for ett lite år siden og tenke "hva i alle dager", og på de bildene hadde jeg mest sannsynlig prøvd hardt for at det skulle se bra ut. Uansett, de siste månedene har jeg vært utrolig fornøyd med måten jeg har sminket brynene mine på, og derfor har jeg bestemt meg for å dele akkurat dette med dere! Jeg har akkurat lagt ut en splitter ny video på youtube hvor jeg viser dere min "EVERYDAY BROW ROUTINE", og jeg tar dere med gjennom min hverdagsrutine step-by-step, med alle produktene jeg bruker. 


Husk å gi videoen en 'tommel opp' om du liker den, og abonner gjerne til kanalen min!

Hva synes du om videoen?

 • Publisert: 22.10.2016             Klokka: 22:00            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer: 0

Hvordan skal jeg klare meg uten dette

20.10.2016, 20:52

Vel, den overskriften er vel kanskje en liten smule overdreven. Men den siste tiden har jeg helt seriøst bare brukt ett eneste øyenskyggepalett, og det er virkelig ikke helt tilfeldig! De siste ukene har jeg nemlig tatt meg selv i å strekke meg etter Kylie Jenner sitt aller første øyenskyggepalett, The Bronze palettet, og jeg elsker det helt ubeskrivelig! Men siden dette innlegget ikke skal handle om akkurat dette, kan du heller klikke Her eller Her om du vil vite mer om The Bronze palettet.

Bildet er fra min egen instagram, Tereseh0ff

Så er det endelig over til dagens tema, nemlig det splitter nye øyenskyggepalettet fra KylieCosmetics, The Burgundy palettet. Som dere kan høre på navnet er dette ett palett med en god del burgunder farger, noe som er perfekt til høsten. Som i det forrige palettet til Kylie, inneholder også dette ni ulike øyenskygger, men denne gangen tror jeg at det er litt mer variasjon mellom matte og shimmery farger.

Disse to bildene er tatt fra kyliecosmetics sin instagram, Kyliecosmetics

Palettet gir deg såklart en god del mer naturlige farger til å bygge opp en komplett look, men det har også disse fargene som skiller seg ut og gjør at du får en mer spesiell og kreativ look.

Om du er blitt litt fristet til å få kloa i dette palettet, lanseres det faktisk i kveld klokken 22.00! Men om du virkelig er fast bestemt på å få tak i ett slikt palett, vel, da må du være forberedt, for de fyker fortere enn du tror;)

Vi blogges!

 • Publisert: 20.10.2016             Klokka: 20:52            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer: 1

Den beste frokosten for de med dårlig tid

18.10.2016, 22:38

Nå når mamma har begynt på nattevakt får hun ikke all verdens med tid til å lage seg frokost når hun kommer hjem fra jobb. Derfor fikk jeg en helt glimrende idé her for noen dager siden, nemlig overnight oatmeal! Jeg har jo spist den gode gamle havregrynsgrøten min både morgen og kveld i rundt to år, men jeg har faktisk aldri tenkt på å teste ut dette med overnight oats. Så for noen dager siden tittet jeg litt på noen oppskrifter, og nå har jeg kommet frem til en egen, kjempegod variant!

Terese's yummy overnight banana oatmeal

Du trenger

- 1/2 cup havregryn (1 cup tilsvarer ca 2,3 dl)

- 1 ss chia frø

- 1/2 ts vaniljesukker

- 1 klype salt

- 1/3 cup naturell gresk yoghurt eller vanlig naturell yoghurt

- 2/3 cup melk (kan være mandelmelk, soyamelk, havremelk o.s.v..)

- 1ss lys sirup eller honning

- 1/2 ts kanel

- 1 most banan

- ett glass eller krukke med tett lokk

Slik gjør du

- Bland sammen alle ingrediensene i en bolle. Du kan tilsette f.eks nøtter, frukt eller bær om du vil.

- Hell blandingen i glasset/krukken din, sett på lokket og plasser i kjøleskapet i minst fire timer eller over natten. ENJOY!

Jeg har laget dette til mamma noen ganger nå, og hun elsker det! Det er så utrolig enkelt og raskt å lage til kvelden før du skal spise det, og du kan variere med utrolig mange ulike smaker og kombinasjoner! Noe jeg tror er veldig godt å tilsette er f.eks litt sjokoladebiter, peanøttsmør, nøtter, syltetøy, blåbær og bringebær.

Siden jeg mer eller mindre har kjørt meg helt fast i dette med å spise havregrøt både til frokost og kvelds, kommer jeg nok ikke til å lage dette til meg selv som frokost med det første. Men man trenger jo ikke nødvendigvis å spise dette til frokost, eller hva? Jeg tror dette er helt perfekt å lage til før man drar på skolen, for så å spise det som en deilig lunsj når man kommer hjem!

Skal du prøve dette?

Vi blogges!

 • Publisert: 18.10.2016             Klokka: 22:38            Kategori: Mat
 •        
 • Kommentarer: 1

Jeg mistet telefonen i do || Vlogg fra høstferien

16.10.2016, 21:13

Først av alt, ja, jeg mistet telefonen i do. Jeg hadde den bare i baklomma på buksa, og plutselig lå den rett og slett nede i doskålen. På mystisk vis funket telefonen helt prima etter den lille svømmeturen, og den dag i dag oppfører den seg som om absolutt ingenting har skjedd. Dette skjedde litt tidligere denne uken, samme dag som jeg tok turen til Oslo. Som planlagt har jeg også vlogget på denne turen, og nå ligger vloggen ute på youtubekanalen min, Thoffies Makeup. Jeg er så absolutt ikke den beste vloggeren verden har sett, men jeg synest det er gøy både å filme, redigere og legge ut disse videoene med små innblikk i min hverdag! Om du vil se videoen kan du klikke på den like her under, eller på denne linken: https://www.youtube.com/watch?v=bFWGG_bMc08

 

Liker du slike vlogger?

Vi blogges!

 • Publisert: 16.10.2016             Klokka: 21:13            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer: 1

En dag håper jeg at jeg klarer å se sannheten

15.10.2016, 23:19

Siden den dagen jeg begynte å bry meg om utseende har jeg hatet meg selv. Utseende mitt ble etter hvert det viktigste i livet, og til slutt visste jeg ikke lenger hvem jeg var og hvordan jeg så ut. Etter noen år slik som dette kan jeg ikke lenger se det som er ekte og det som ikke er det. Når jeg ser meg selv i speilet vet jeg ikke om det jeg ser er virkeligheten eller ikke, og om den jeg ser er den samme andre ser. Noen ganger ser jeg meg selv i speilet og lurer på om dette virkelig er meg. Ikke fordi jeg ser en penere eller styggere versjon av det som tidligere var meg, men fordi det er som å se en fremmed.

Selv om jeg får høre at jeg er altfor tynn, har jeg aldri noensinne sett det. Det går bare inn det ene øre og rett ut det andre få sekunder senere. Når noen kommer til å si noe som kan hentyde at jeg er noe annet enn altfor tynn derimot, da setter det seg fast i hodet mitt helt til det er snudd om til at jeg er alt annet enn tynn, til og med tjukk.

Jeg har ikke en eneste gang i hele mitt liv opplevd å se meg i speilet og like det jeg ser, og når jeg ikke engang vet om det jeg ser er sannheten blir det enda verre. Jeg håper bare at jeg en dag klarer å innse at utseende og vekt ikke spiller noen rolle, i tillegg til å faktisk vite hvordan jeg selv ser ut. Etter den dagen, en dag jeg håper og tror vil komme en eller annen gang, håper jeg at jeg klarer å gi slipp på og vinne denne kampen jeg har ofret livet mitt til i alt for lang tid nå.

Nå vil jeg ha livet mitt tilbake.

 • Publisert: 15.10.2016             Klokka: 23:19            Kategori: Anoreksi og ortoreksi
 •        
 • Kommentarer:

Slik vet man at høsten er her!

13.10.2016, 19:38

Jeg har egentlig aldri hatt noen favoritt når det kommer til årstider, men de siste årene har jeg begynt å kjenne på gleden jeg får når høsten kommer. De litt kortere dagene, nydelige solnedgangene og herlige fargene gir meg en så utrolig god følelse, og jeg kjenner allerede at jeg gruer meg til det er over. Da jeg tuslet nedover mot sentrum i dag følte jeg ekstra mye på denne gleden over høsten, og derfor tok jeg meg litt tid til å knipse noen bilder.

Fristelsen for å ta noen utrolig typiske høstbilder var rett og slett for stor. Da ble det litt kasting av løv og bilder av ben, noe jeg ser mer eller mindre over alt nå i disse tidene.

I dag har vi vært en tur på IKEA, og som vanlig får jeg helt fælt mye inspirasjon til ting jeg vil gjøre med rommet hjemme. Siden vi har tatt fly ned hit har vi bare begrenset med plass til ting å ta med oss, så det ble ikke mye i handlevognen i dag. Men jeg fikk blandt annet dratt med meg litt ting til oppbevaring i ALEX skuffene mine, duftlys og annen dekorasjon, noe jeg alltids unner meg når vi først er på IKEA. Selv om dette med mat er utrolig vanskelig for meg, bestemte jeg meg for å spise middag på IKEA i dag, og det angrer jeg virkelig ikke på! Det ble som vanlig en porsjon grønnsaksboller med ett eller annet deilig, noe jeg spiser nesten alle gangene jeg er på IKEA.

Nå har vi kommet oss tilbake til leiligheten og prøver å motivere oss selv til å gå ut i kulden og bort til butikken for å kjøpe ting til kveldsmaten:)

Vi blogges!

 • Publisert: 13.10.2016             Klokka: 19:38            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Jeg er helt avhengig av dette palettet

12.10.2016, 23:14

Helt siden jeg begynte å interresere meg for sminke, har jeg elsket å prøve meg frem med ulike farger, fargekombinasjoner og teknikker, og det spesielt med øyenskygge. Selv om jeg liker utrolig godt å leke med ulike farger, har jeg forelsket meg helt i en litt enklere, smokey look med matte bruntoner. Jeg har vel egentlig visst dette hele veien, men det er spesielt étt øyenskyggepalett som har åpnet øynene mine. Det er faktisk det første øyenskyggepalettet til Kylie Jenner, jeg snakker om, nemlig The Bronze Kyshadow Palette. Det inneholder en helt perfekt variasjon av ulike nydelige bruntoner, i tillegg til en enkel hvitfarge som er perfekt som base til hele øyenskyggelooken, en utrolig pigmentert svart farge, og en skikkelig kul oransj!

Dette er nok det eneste øyenskyggepalettet jeg har hatt hvor jeg faktisk har elsket absolutt alle fargene, og det sier ganske mye! Jeg liker såklart noen av fargene bedre enn andre, men dette palettet overrasker meg alltid med hvor mange ulike looker jeg kan få til med det. Favorittene mine er nok Jasper, en matt hvitfarge, Topaz, en matt lys brunfarge, Goldstone, en litt glitrende lys brunfarge og Hematite, en brunfarge med ett lite hint av rødt. Om du vil ta en nærmere titt på dette palettet kan du ta en titt på nettsiden min Her, eller se på Kyliecosmetics Her.

Dette er looken jeg gikk for i dag, og selvsagt brukte jeg Kyshadow palettet!

Har du noen favoritt øyenskyggepaletter?

Vi blogges!

 • Publisert: 12.10.2016             Klokka: 23:14            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer: 0

Snart klar for avreise

12.10.2016, 17:26

Jeg krysser virkelig alt jeg kan av fingre og tær for at denne turen skal bli bra. Alle de turene vi har vært på de siste tre årene har mer eller mindre endt med fiasko, noe som alltid føles dritt når man har brukt masse tid og penger på at det skal bli bra. Selv om vi ikke skal på noen lang tur til utlandet eller ett sted vi aldri har vært før, er det en stor sjangse for at også denne turen går rett vest. Vi skal bare en liten tur ned til Oslo, men det kan alltids gå galt.

Jeg har tenkt å trene så smått nå disse dagene vi er i Oslo, men jeg har bestemt meg for å ta det som det kommer. På disse turene er ofte treningen en stor del av problemet. Jeg vil ikke trene og føler at jeg må trene, eller jeg vil trene og har rett og slett ikke muligheten til å få gjort det. Derfor prøver jeg bare å ha så lave forventninger som mulig for denne turen, og bare ta alt som det kommer. Maten blir så og si alltid ett problem når vi drar på tur, men jeg kan virkelig ikke la dette stoppe meg lenger.

Nå har jeg akkurat pakket sammen siste resten i kofferten, og gjør meg klar til å dra hjemmefra. Jeg håper på å få både blogget og vlogget på turen, så jeg kommer til å ha med både kamera og PC.

Har du noen planer for resten av ferien?

Vi blogges!

 • Publisert: 12.10.2016             Klokka: 17:26            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 0

Slik blir min hverdag best!

10.10.2016, 22:09

Etter snart ett år med time på time med trening hver eneste dag, er jeg begynt å bli vandt med all denne tiden som går med til trening. Likevel virker det som jeg aldri klarer å slå meg til ro med alle tankene rundt det, og det er ofte det sammensveiset med dette med mat og helt ræva selvbilde, som ødelegger dagen. I går ble det litt mindre trening enn vanlig, noe som gjorde meg utrolig stresset for å ikke få trent i dag. Derfor bestemte jeg meg for å få unnagjort treningen så tidlig som mulig, slik at jeg kunne slappe av resten av dagen. Heldigvis gikk det som planlagt i dag tidlig, og jeg fikk trent ferdig allerede før klokken slo tolv! Da klarer jeg å slappe mer av med andre ting resten av dagen, noe jeg også har gjort.

Etter å ha vært på en båttur, spist middag og puslet litt med andre ting, slo jeg og mamma til med noe helt nytt. For noen dager siden kjøpte vi nemlig ett gresskar, og det måtte vi såklart bruke til noe! Derfor fant jeg frem en oppskrift på gresskarbrød, og etter en god stund med strev og styr for å få godsakene ut av selve gresskaret, sto vi igjen med bare en liten skalk brød. Både mamma og pappa hev nemlig innpå, for om vi skal tro dem var det skikkelig godt!

Nå har jeg akkurat fått i meg litt kveldsmat og sitter og ser på favorittserien min for øyeblikket, outlander.

Hvordan blir din dag best?

Vi blogges!

 • Publisert: 10.10.2016             Klokka: 22:09            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 1

Andre dag med vlogging!

09.10.2016, 12:04

Heisann! Endelig er høstferien i full gang hjemme hos meg, og siden jeg har en god del spennende planer denne ferien har jeg bestemt meg for å vlogge. I går var en veldig aktiv dag med mye uteaktiviteter, så det ble heller dårlig med vlogging da. Først var vi på fisketur hvor jeg faktisk dro en ganske solid fisk på land, og etter det var det fjelltur. Men i dag blir det masse vlogging! Nå er vi på vei til Stryn for å hilse litt på familien og også ta en tur innom strynemessa. Videokameraet er såklart med på turen, i tillegg til Elin som kom 40 min for sent... Typisk;)

Nå har vi rundt to timer med kjøring foran oss, men jeg håper virkelig at dette blir en bra dag. Slike dager blir ofte en ganske tøff utfordring for meg, fordi jeg føler og tenker så utrolig mye på det med mat, trening og selvbilde. Men noen ganger må man utfordre seg selv litt! Jeg fikk forresten lagt ut september favoritter videoen min i går, så om dere vil se den kan dere klikke Her !

Hadde du høstferie forrige uke eller denne uken?

Vi blogges!

 • Publisert: 09.10.2016             Klokka: 12:04            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer: 1

Alt jeg vil, men ikke kan

07.10.2016, 22:50

Det å ha anoreksi og ortoreksi innebærer ikke bare å føle seg tykk uansett hvor tynn man er, tenke mer på trening og mat enn hva man burde, og stadig prøve å spise mindre for ikke å gå opp i vekt. Det følger med så utrolig mye mer at det er rett og slett umulig å forklare. Noen dager kjenner jeg mer på alle disse følelsene, tankene og smerten enn vanlig, men jeg slipper aldri helt unna. Selv om man lett kan tro at de eneste begrensningene jeg har i hverdagen er matrelaterte ting, er det på langt nær korrekt. På en helt vanlig dag i en helt vanlig uke i året har jeg så mange begrensninger at jeg ikke kan sette ord på det, og det innebærer også en hel haug med unnskyldinger til andre. Men siden jeg håper å en dag kunne holde på med blogging på heltid og som en jobb, tenkte jeg at jeg skulle prøve å sette ord på hvordan en helt vanlig hverdag er for meg, med en slags liste over alt jeg vil, men ikke kan.

1. Reising. Om det er én ting jeg har lyst til å gjøre mer eller mindre hele livet, så er det å reise. Dessverre har alle utenlandsturene våre de siste årene endt opp med total katastrofe, noe som skjer på grunn av maten. I utlandet har de selvfølgelig ikke akkurat den samme maten som jeg spiser her hjemme, jeg blir usikker, og det resulterer i at jeg spiser mindre.

2. Spontane avgjørelser. Dette lengter jeg skikkelig etter. Det å møte med venner helt uten advarsel uten problemer er noe jeg ikke har gjort siden alt dette skjedde, og siden det virker som det er noe av det mest normale ungdommer gjør, er det virkelig ett savn.

3. Ha en skikkelig sløvedag. Da jeg først ble syk hadde jeg det ikke slik med trening som jeg har det nå, men det siste året har treningen tatt over alt. Det går ikke ett minutt av dagen hvor jeg ikke tenker på treningen, og noen ganger tar jeg faktisk meg selv i å drømme om trening! Men det er ikke selve treningen som er problemet, det er alle tankene rundt det. De gjør at jeg rett og slett ikke kan gjøre noen ting sosialt eller andre ting utenfor den vanlige rutinen.

4. Ha en dag uten tenking. Som sagt så slipper jeg rett og slett aldri unna alle disse tankene. Maten, selvbildet og treningen gjør at alt bare følest dritt, og tankene er den største grunnen.

5. Spise uten å tenke. De siste tre årene har jeg ikke spist ett eneste måltid uten å tenke nøye gjennom det. Er det sunt nok? Hvor mange kalorier er det i det? Legger jeg på meg av det? Hvor mye kan jeg spise? Det er bare noen få av alle de spørsmålene som surrer og går gjennom hodet mitt hver gang jeg skal til å spise noe.

Dette er bare en liiiten liste over det jeg virkelig lengter etter her i livet, men jeg håper og tror at jeg en dag vil kunne gjøre det. I det minste litt av det.

 • Publisert: 07.10.2016             Klokka: 22:50            Kategori: Anoreksi og ortoreksi
 •        
 • Kommentarer:

Forrige måneds favoritter // En sniktitt på helgens video!

06.10.2016, 21:50

Som mange av dere sikkert vet, så er jeg mildt sagt avhengig av sminke. Ikke fordi jeg synes at jeg er så stygg at jeg ha det, men fordi jeg virkelig liker å eksperimentere med ulike farger og teknikker, og rett og slett elsker det! Uansett, når man tester ut så mange ulike produkter hver måned samler man seg fort opp en god del nye favoritter. I september fikk jeg utrolig mange nye favorittprodukter, både dyre og billige. Som vanlig når det har vært en måned jeg har samlet meg opp mange nye favoritter, legger jeg denne helgen ut en september favoritter video på youtubekanalen min, Thoffies Makeup. Jeg vet at jeg har vært ganske så sløv med slike videoer de siste månedene, men det er rett og slett fordi jeg har følt at jeg ikke har hatt nok nye favoritter å snakke om. Men nå når jeg har det, utnytter jeg det såklart så godt jeg bare kan!

Jeg skal såklart ikke ødlegge spenningen ved å røpe for mye, men disse bildene er en liten sniktitt på det som kommer denne helgen;)

Jeg setter utrolig stor pris på alle nye og eksisterende abonnenter, så tusen takk til alle!

Har du hatt noen favoritter denne måneden?

Vi blogges!

 • Publisert: 06.10.2016             Klokka: 21:50            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Skal jeg klippe meg kortere?

05.10.2016, 22:33

Siden jeg merker at alle disse innleggene om hvordan jeg har det ikke faller helt i smak hos dere, får det vel bli en slutt på dem. Derfor går jeg heller over på ett helt annet tema i dag, nemlig hår! Det siste halvåret har jeg gjort en god del endringer på håret mitt, blandt annet å bleke det i tuppene slik at det ble en slags enkel, svak ombre. En liten stund før jeg bleket håret mitt klipte jeg av en god del, noe jeg likte utrolig godt! Dessverre vokser håret mitt utrolig fort ut igjen etter at jeg har klipt det, så det lange håret kom fortere tilbake enn ønsket.

Nå har jeg tuslet rundt med dette ganske lange håret i en stund, og lysten til å klippe det blir sterkere for hver dag som går. Jeg har tenkt litt frem og tilbake en god stund, men nå har jeg kommet frem til at jeg virkelig kunne tenke meg å få en såkalt "lob". En "lob" er rett og slett en lang bob, noe som sikkert hørest svært fremmed ut for mange, men det er faktisk utrolig fint! Vel, på enkelte personer. Og der kommer da dagens spørsmål; burde jeg klippe meg slik, eller hadde jeg bare sett ut som en bakt potet?

Thihi, her er noen bilder av meg selv fra den siste tiden... Og like under her er ett før etter bilde av noen med "lob". Hva synest dere? Burde jeg?

Bildet er tatt fra Stylistjenpark på instagram.

 • Publisert: 05.10.2016             Klokka: 22:33            Kategori: Blogg
 •        
 • Kommentarer:

En overraskende vending på en dårlig morgen

04.10.2016, 22:36

I dag var starten på dagen mer eller mindre dårlig. Noen dager våkner jeg og alt følest bare helt dritt med en gang, men i dag kom det som ett slag i magen helt ut av det blå. Det gjorde det ikke akkurat noe bedre å vite at jeg hadde en herlig oppstartstime med en helt fremmed psykolog bare noen få timer senere i tillegg til skole rett etter det igjen. Etter tre år med helt udugelige leger, psykologer og terapauter begynner jeg naturligvis å tvile på hvor mye alle disse timene har hjulpet meg, men i dag ble jeg faktisk positivt overrasket. Hvorfor det vet jeg ikke egentlig helt, men bra er det vel uansett!

Heldigvis fikk jeg unnagjort dagens trening ganske raskt og smertefritt i dag, noe som ga meg en merkelig mengde energi til resten av dagen. I dag bestemte jeg meg faktisk for å bruke dette sjeldne fenomenet til å få gjort litt yoga! Jeg begynte å pjuske så smått med litt yoga for noen måneder siden, og siden den tid har jeg merket utrolig mye forskjell på spesielt hvor fleksibel og sprek jeg er. Jeg er så absolutt ikke noe naturtalent, men jeg klarer i det minste de aller letteste øvelsene;)

Nå går merkelig nok enda en dag mot slutten, og selv om jeg egentlig hater både helger og ferier kjenner jeg at det skal bli godt med en liten pause fra skolen. Jeg skal faktisk en god del spennende denne ferien og derfor har jeg lurt litt på om dere kunne tenke dere en vlog på kanalen min, Thoffies Makeup.

Skriv gjerne i kommentarfeltet om du vil ha en vlog eller ikke!

Vi blogges.

 • Publisert: 04.10.2016             Klokka: 22:36            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer: 1

Når treningen tar over livet

02.10.2016, 21:23

Selv om jeg på dette tidspunktet har blitt vandt til det å trene hver eneste dag hele året, virker det som jeg aldri vender meg til tankene og pinen som følger med. Noen dager er ulike enn andre, og av og til kan det faktisk hende at jeg blir lykkelig av treningen. Men andre dager gråter jeg meg mer eller mindre gjennom det, som om det var en slags form for tortur.

Akkurat nå har jeg som vanlig kjørt meg inn i ett slags mønster eller en rutine for hvordan og hva jeg trener, så nå er det vel bare å vente på den dagen jeg får helt utrolig nok av akkurat denne rutinen, og må på søket etter en ny. Igjen. For kanskje ett halvt år siden hadde jeg den fæle vanen med en halvtime magetrening i tillegg til kardio, hver eneste dag. Etter en stund innså jeg vel at bare slet ned musklene mine i steden for å bygge dem opp, og begynte å variere stadig mer med hva slags øvelser jeg gjorde. For øyeblikket har jeg annenhver dag kardio og annenhver dag styrke, og for å være helt ærlig har jeg aldri følt meg sterkere. Nå skulle jeg bare ønske at jeg kunne slippe alle tankene rundt treningen, for det er det som knuser meg. Med en gang jeg våkner om morgenen begynner jeg å se for meg dagen jeg har i vente, og planlegger hvordan jeg skal få tid til å trene. Og uansett hvor mye jeg faktisk får trent, blir jeg alltid redd for å ikke ha trent nok når kvelden kommer.

Akkurat nå sitter jeg egentlig bare her hjemme i sofaen og skriver blogginnlegg for harde livet, imens jeg funderer på om jeg skal ta enda noen øvelser eller nøye meg med litt yoga. Denne helgen har mamma hatt sine to første netter med nattevakt på en utrolig lang stund, noe som følest veldig merkelig for resten av familien. Spesielt jeg og Tinka (hunden min) er mer eller mindre forvirret over hvor i alle dager vi skal gjøre av oss nå som mamma ikke er til stede, men vi vender oss nok til det etter hvert. Nå begynner jeg å bli ganske så sulten her jeg sitter i sofaen, så det er vel på tide med litt grøt!

Vi blogges!

 • Publisert: 02.10.2016             Klokka: 21:23            Kategori: Anoreksi og ortoreksi
 •        
 • Kommentarer:
teresehoff

teresehoff

Heisann, og velkommen til bloggen min! Da jeg først startet denne bloggen skrev jeg for det meste om sminke, skjønnhet og klær, i tillegg til en god del om sykdommen min. Da jeg var 11 år gammel ble jeg diagnosert med anoreksi, og etter flere år med kjemping mot det, fikk jeg også alvorlige treningsforstyrrelser. Nå, etter tre år med kjemping, slit og tårer, kan jeg endelig si at jeg er på bedringens vei, og nå har bloggen min forandret seg helt. Jeg har forelsket meg helt i treningen, og med "prosjekt pålegging" i full gang, spiser jeg mer enn på lenge. Og merkelig nok er det disse to tingene som har reddet meg fra spiseforstyrrelsene. Trening og mat har blitt til det jeg interesserer for, selv om det ennå er det jeg sliter med og kjemper mot. Men jeg vet at dette er min vei, og jeg håper at dere vil følge meg på den <3


Følg meg

bilde   bilde   bilde